Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversettelse, foreløpige, rå data, nesten uendret. Machine, PC-basert, fra originale sider, fremstår som tsjekkiske originale og engelsk originale versjonene. Vil bli kontinuerlig forbedret i løpet av tiden, korrigert og avansert. Takk for forståelse.

lightning
Mystery løst.

en av de klareste forklaringer

som er mulig å forestille seg

Ingen, ingen, ingen

uforståelig, nysgjerrig

utenkelige fenomener

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kornsirkler oppstår etter lynnedslag.

Som en fotografisk oversikt over i løpet av elektromagnetiske linjer av makt og elektrisk strøm gjennom raster av feltet plantene på overflaten.

Kornsirkler oppstår gjennom lynnedslag. Som en fotografisk oversikt over i løpet av elektromagnetiske feltlinjer og elektriske strømmer på raster dannes av feltet plantene på overflaten.

 

Flere enheter fra vanlig laboratoriepraksis, simulere

prosessen med å lage kornsirkler i feltet ved lyn utslipp

Merk først av alt her på dette nettstedet er alle avgudsdyrkere, tilbedere og beundrere av UFOer, flyvende tallerkener, aliens og lignende tull, mystiske, sprø og ubeviselige forklaring av årsakene til kornsirkler. Tilhengere og tilhengere av slik forklaring som mikrobølgeovn, piggsvin, kenguruer, overføring av tanker. Før du leser neste avsnitt, så langt som mulig grundig prøve å tømme. Hvis de ikke gjør det, er det en alvorlig risiko for at de kunne under lesing avføring, oppkast eller noe sånt. Med andre ord, kunne de dritt seg i sine bukser. Ass katastrofe med prosjektil diaré.

 

Wilson sky chamberhamber

elektron spor
partikkel baner

På noen kornsirkel former kan observeres at lignende prosesser fant sted der lignende bevegelse av partikler i Wilson skyen kammer, eller i boblekammeret, men i en noe større skala. I enhetene som beskrives er registrert spor etter partikler som masse er uttrykt i atommasse enheter, 1/12 C = 1 Da eller fraksjoner. Proton, nøytron, antiproton - omtrentlig vekt er en Dalton, elektron og positron - omtrent 1/1000 Da. Partiklene beveger seg stort sett i et magnetisk felt. Deres energi er uttrykt i elektron volt - eV, 1,16 x 10 -19 J, og elektronet is 1,16 x 10 -19 C. I feltet med korn skulle flytte partikler av vekten fra tiende gram til flere titalls gram, dvs. rekkefølgen av mer enn 10 23 ganger tyngre, kan deres elektrisk ladning uttrykkes i enheter av Coulomb, eller mye mer, energi i kilojoule, dvs. igjen eller 10 20 ganger høyere enn for atom og subatomære partikler. Har vært i noen tid utsatt for millioner av volt, strøm av hundretusener av ampere og magnetiske felt mange millioner ganger høyere enn i Wilson skyen kammeret. Vedlagte bilde av kornsirkelen i øvre høyre svært påfallende minner spirally - sinusformet bevegelse av ladde partikler i et magnetisk felt av lyn utslipp. Det er mulig å sammenligne med sporet av et elektron i et magnetfelt - bildet nedenfor, hvis registrere lengde er 25 cm. Ble hentet fra nettsiden sciencephoto.com, gjort ved Lawrence Berkeley National Laboratory ( web ), en fra mange laboratorier fra University of California ( web ), et medlem av det nasjonale laboratorium systemet støttes av US Department of Energy ( web ). Lignende "partikkel spor", er mulig å finne på mange andre bilder av kornsirkler, og vil bli utbetalt oppmerksomhet til dem på en spesiell side . Midlertidig vennligst unnskyldning svikt link. Det henvises til området vil også beskrive noen sannsynlige egenskaper "partikler", takk til hvor som beskrevet mønstre av kornsirkler, eller noen deres deler ble fabrikkert.

 

Informasjon vil bli utvidet senere, spesielt i referanse. Uansett, prøver noen søk etter utenomjordiske, da ser bildene av baner fra subatomære partikler, for eksempel i Wilson sky kammer, eller noe resultat fra CERN eksperimenter?

 

 

lissajous tall

Interferens og resonans

analogi av chladni og lissajous figurene i et raster av planter

Det er ganske sannsynlig at en gang i løpet av kornsirkel opprettelse forekom til en ekstraordinær tilfeldighet, spesielt i tilfelle av komplekse geometriske mønstre. Meget sterke resonanser og interferens mellom alle som er beskrevet krefter stand til å delta under deres dannelse. Disse mekaniske krefter - luft strømmer, jordskjelv grad av 3-4, sjokkbølger og trykkbølger, resonans av underjordiske huler, samt elektromagnetisk og elektrostatiske krefter. I alle oppregnet tilfeller innenfor en avstand fra flere meter til flere titalls meter fra poenget med lyn innvirkning, var kreftene enorme, helt hinsides enhver vanlig menneskelig fantasi. Noen kornsirkel mønstre da se ut som en rekord av resonans og forstyrrelser fenomener som har oppstått i nærheten av noen korn felt. Lichtenberg, Kyrilian også kan delta. Venstre medfølgende fotografi som viser bilder fra demonstrative eksperimentet beviser mulighet for elektrisk induksjon i planter .

 

Eksempel på elektrisk strøm induksjon i planter

 

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

Følgende kornsirkel tall er bemerkelsesverdig likt magnetfelt mønstre, som i metall, ferromagnetisk sagflis. Lynet utslipp fungerer som en dirigent, plassert vinkelrett på bakken, og en enorm elektromagnetisk felt skapes rundt det meste runde, og dermed i stand til å fremkalle elektrisk induksjon i alle fag i området, inkludert planter.

De former av elektromagnetisk felt skapt av en, to og seks av tilsvarende utslipp av lyn.

 

De minner elektromagnetiske feltlinjer. Som ble dannet av elektromagnetiske felt i jern sagflis, med ett, to og seks tilsvarende lyn utslipp, ledere vinkelrett på bakken, passerer gjennom overflaten til dypet under jorden.
De ble generert av et lignende prinsipp, som vises til høyre, men ikke bare som en enkel sirkel. Det ble skapt hele kompliserte interferens mønster. De ble opprettet nettopp nøyaktig på tidspunktet for lyn utslipp, men de ble utviklet flere dager eller uker, enda mer senere, via forsinket naturlige prosesser i planter - naturlig utvikler. Sammen mulig bilde forstørre ved å holde musen. Den naturlige lyn utflod jobbet i en utrolig lignende funksjon som en foto-blits. Overflaten av feltet med korn jobbet ufattelig tilsvarende prosess under utredning av fotografisk materiale, etterfulgt av utvikling, veldig sakte. I antenne arkeologi brukes svært lik Betegnelsen "naturlig utvikler", for forklaring prosessen med etableringen cropmarks, vegetasjon tegn.

 

På denne måten, vegetasjon handlinger i noe den måten av en kjemisk utvikler av utsatte fotografiske plater: den kaster opp latente bildene. Flybilletter til i går: historien om antennen arkeologi og Leo De'uel , St. Martins Press NY 1969, 38 sider.

 

Det er interessant at svært lignende form ville være sannsynlig opprettet takket være stråling forstyrrelser, selv bare en eksentrisk påvirker, av påfølgende elektriske utladninger innenfor ekspanderende luften kolonnen.

 

 

 

Litt av fysikk ...

Neste eksempel er knyttet til en gjennomsnittlig lyn, betydde den viktigste delen - den Return Stroke, se lyn . Som et eksempel kan nevnes, at hver eneste elektron i lyn utflod, overfører en energi i størrelsesorden 10 30 ganger større enn nødvendig elektron til å hoppe fra nivået "s" til nivået "p" i hydrogen atom. Det ser virkelig nok. Telle av elektroner i en slik gjennomsnittlig lyn utslippet er ca 10 21, ser ut som en mye, også. Den elektriske ladningen er rundt 300 Coulombs, som igjen tilsynelatende ikke ser ut som mye.

 

Forresten, her er en link til et notat som ligger sikkert på slutten av denne siden, fordi noen lesere ville egentlig ikke ha forstå og akseptere det

 

Flere mer teoretisk resonnement her:

Regularitet av mønstre og statistisk meget over-hyppige bemerkelsesverdig høy presisjon multi-akse symmetri

Hva er fortsatt svært vanskelig - å prøve å forklare en av svært interessant kornsirkler eiendom - svært presis symmetri med mer enn én akse - 2, 3, 4, 5, 6, enda mer, også nøyaktig sentral symmetri og meget nøyaktig speil refleksjon. Ett av mulige, men med vanskeligheter etterprøvbare hensyn gir, som i lyn utslipp - plasma, under dens innvirkning på bakken, like før og etter, i stand til å skape noe som en gigantisk analogi av atom-og molekylstrukturer. Krystallografi, atom-og molekylnivå orbitaler og deres hybridisert varianter, konjugert doble obligasjoner, konjugert trippel obligasjoner, sykliske og kjetting forbindelser av karbon og silisium. Det er veldig vag og knapt påvisbar teori, selvfølgelig. Det bør bemerkes at i plasma utslipp, kan der være til stede flere millioner volt per meter, bærer sin lengde lenger enn flere kilometer, og en gang en strøm nær million ampere kan skje ting, det ønsker, og ville være i stand, for å undersøke neppe ingen ...

 

Men i noen avsnitt senere vises en beskrivelse av en prosess, som kan bli antatt - både teoretisk og praktisk - en gang i fremtiden, selvfølgelig, mye høyere demonstrability. Roterende elektromagnetiske felt. Et avsnitt før en vurdering av mulige sammenligning virkningen av vanndråper i en væske eller i et tynt lag av en væske, som er alt for teoretisk forskning, også praktisk mer tilgjengelig.

 

I naturen, nemlig de vellykkede modellene gjentas. Fra uendelig små til uendelig stor. Yann Arthus Bertrand. Det ville være det beste, hvis et slikt sterkt overveldet menneskeheten avslutte forby Mother Nature skape regelmessige mønstre i frokostblanding. Bare mulig bare si at naturen er i stand til å skape dem. Matematisk-fysiske datamodellering kan bli utsatt til enhver tid i fremtiden, så vel som teoretiske foreløpige design og ideer av alle fysiske modeller. Mother Nature er veldig enkelt i stand til å lage dem helt av seg selv, selv uten hjelp av noen dumme utenomjordiske. Vakre mønstre av iskrystaller på glass, samt eventuell krystallstruktur, skaper Mother Nature også helt av sin egen, uten bistand av noen latterlige og idiotiske utenomjordiske. Bare mulig bare se. Ingen er ute etter utenomjordiske da hans vindu fryser, eller når man ser på de basalt organer hvor som helst i verden, for eksempel de på Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Foto viser at Devils Postpile National Monument US National Park Service

 

 

Kort introduksjon:

Umiddelbart etter lynnedslag utslippet, dvs. første Return Stroke, Den sterkeste delen av utslippet, der det er for en kort tid, noen få milliondeler av sekunder, bare en meget tynn kolonne av plasma, 5 - 10 mm, som umiddelbart begynner raskt utvide til omgivelsene, og vil sette i bevegelse omkringliggende luft. Bjelker av elektromagnetisk stråling fra det punktet av opprinnelse - kanalen av lyn, er beveger seg i lysets hastighet, skjer utvidelsen av luften kolonnen hastigheten sammenlignes med lydens hastighet, som er rundt millioner ganger saktere. Kanalen av lyn utstråler energi av alle bølgelengder til sine omgivelser, også leverer varme til luften, følgelig kinetisk energi, mange millioner joule, per en meter av den elektriske utladning. Under en brøkdel av et sekund, massen med raskt å flytte kolonne av luft, møter i den stillestående luften, i en avstand på titalls meter fra kanalen av lyn, og på denne tiden kan oppstå en etterfølgende lynnedslag - Restrike, S econdary slag, inne i denne raskt bevegelige kolonne med luft. Begrepet "raskt bevegelige kolonne med luft" uttales bare relativt, selvfølgelig, fordi bjelker av de elektromagnetiske bølger beveger og reflektere inni den million ganger raskere.

 

Fra synspunktet til påfølgende lynnedslag, kan kolonne av luft anses som et stillestående objekt, sylinder, svært kraftig avgrenset. Anta, med en diameter på 10 m - 0,03 sek etter første Return Stroke. Restrike innsiden av denne kolonnen beveger seg med 100 - 200 tusen km / t og elektromagnetiske stråler utstrålt av dette, beveger på lys hastighet. Under bare 100/1000000 av et sekund, er det den tiden som er utstrålt effekt på den enorme delen av påfølgende lynnedslag - mer 99%, er det kolonne av luft beveger seg "bare" lydhastighet, en avstand 30 mm. Elektromagnetisk stråling fra den påfølgende elektriske utladningen flyttet samtidig til en avstand på 30 km, og at stråler, formeringsmateriale i alle retninger, kan være innenfor en slik kolonne ca 300 ganger spratt og skape mange slags resonans og forstyrrelser.

 

Grensen og luften inne i sylinderen vil være svært intensivt ionisert og elektrisk ledende. En del av strålingen påfølgende elektrisk utladning kan vises som induseres spenning på sylinderveggen og jordet. Den samme måte kan utvikle legendariske smale sirkler, som ikke ville være mulig å lage i vegetasjon og med et barn ved å gå gjennom det. Det var også i gang en sjokkbølge i luften, først mye raskere enn lyden hastighet, gradvis bremse ned. Sjokkbølge beveger seg raskere før eksplosjonen bølge, og dermed under visse omstendigheter, er ett restrike stand til å lage to sirkler opprettet takket være induksjon. Fra flere dimensjoner av enkelte kretser ville være mulig noen gjette hvor lenge varte refleksjoner inne luften kolonnen skapt av den første store lyn utflod. Hva avstand ca fornærmet utstrålt elektromagnetiske stråler inne i kolonnen, takket være gjentatte refleksjoner.

 

Bredde på beskrevne smale ringer varierer fra 10 til 20 cm, som tilsvarer en halv tusendel av et sekund i forhold til lydens hastighet, under den tiden lyset beveger seg 150 km. Dette er en veldig omtrentlig estimat. Mulig, at innen midlertidig skapte kolonne av luft kan skje den totale refleksjon av elektromagnetiske stråler. Under visse omstendigheter, ville noen stråler reflektere inne kolonnen mye lengre enn bare under den påfølgende elektriske utladningen. Stand til å bevege mye lengre avstand og skape mye mer kompliserte forstyrrelser. Total refleksjon oppstår når den bjelken gjør vinkel tilstrekkelig liten - mindre enn en grense vinkel, i forhold til tangens vinkelen på sylinder skallet på kontaktpunkt.

 

Air kolonne fart mot lysets hastighet er egentlig ubetydelig, 1/10 6, men takket være veldig treg, null og konstant, også veldig uniform utvidelse av luften kolonnen kan formes innenfor den meget interessant og komplisert resonans og forstyrrelser strukturer. Mer detaljert beskrivelse av denne prosessen vil bli beskrevet for eksempel på siden lyn mekanikk - bølge interferenser inne ekspanderende luft kolonne.

 

Noe lignende er mulig å si om mulighetene for flere refleksjoner og interferens av elektromagnetiske stråler inne kolonne av luft, raskt voksende. På bakgrunn av interesse i dette emnet, og det faktum, at noen mønstre virkelig indikere lignende måte å skape noe av det nyopprettede underside av lyn vil seksjon spesielt oppmerksom på denne muligheten. Det er viktig, at i en lignende måte alltid kommer en sirkel som base, og inne som er å finne mulige forskjellige typer resonanser og fraktaler, også interferens eller kombinerte kornsirkel mønstre. På diagrammet er en grafisk fremstilling av temperatur og trykk i en ventil på forbrenning motor. Link til noen eksempler vil bli plassert her. Likhet av prosessen inne i sylinderen av forbrenningsmotoren, simulering av en enhet fra en standard ingeniør praksis, trolig etter nærmeste Restrike: en vanlig tilsvarer en eksplosjon, eller mer som kontrollert forbrenning, som finner sted inne i sylinderen av intern forbrenning eller diesel motor.

 

Metaforisk, mulig karakterisere dannelsen av noen kornsirkel figurer som en analogi av resonanser og interferens mellom lydbølger og elektromagnetiske bølger. Noe sånt som naturlig radio, fjernsyn, oscilloskop, og fotografering sammen.

 

 

 

Dråpe vann - jump fenomen, puls faller fra topp ...

En annen mulighet for opprettelse periodiske kornsirkel strukturer er formidling av enorm overtrykk i det omkringliggende miljø, som stråler av væsken etter påvirkning av dråpe i vannstanden. Klikk på bildet for å følge kilden.

Fra andre fotografiet er vist flere virkninger av dråper i et tynt lag med væske, svært interessant er den siste. I tilfelle av lynnedslag i feltet mulig sammenligne med en effekt av en enorm puls i et tynt lag med væske. Den viktigste forskjellen er at i tilfelle av lyn utslipp er et slikt fenomen sammenlignes med en fyrstikkeske innvirkning, tung som et lokomotiv. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Roterende elektromagnetiske felt, oscilloskop

En mulighet, som ville forklare høy presisjon multi-akse symmetri av noen kornsirkel piktogrammer er, at etterfølgende elektriske utladninger som ca 20-30 millisekund ene etter andre, som vises i avstander bare få meter fra hverandre, er i stand til å skape på dette punktet sterke roterende elektromagnetiske felt. Det kan være mer enn tre-fase, kan det skape ulike resonans og forstyrrelser, og kan påvirke andre på dette stedet vises elektronet stråler og dermed "male på feltet" mange ulike symmetriske kornsirkel piktogrammer. Alt skjedde på brøkdelen av sekunder. Se Lyn .

 

For eksempel, effekten av tre etterfølgende, 20ms intervall pulser i en trekant på en avstand av titalls meter fra hverandre over overflaten av en frokostblanding felt, skaper et øyeblikk roterende elektromagnetisk felt. Selv om bare for et brøkdels sekund, men store, utover et vanlig menneskelig fantasi. Takket være generert elektromagnetiske felt kan meget lett betjene en elektrisk motor med en effekt på ca mer TWh. Er mulig å utlede at slik elektromagnetisk felt, også elektromagnetiske felt i hver lyn, ville innvirkning på planter ikke bare ved induksjon, men også mekanisk.

 

I at mens mulig å beskrive planter opptrer som den elektriske dirigent - strøm indusert, også strømninger gjennomført passere gjennom dem, slik de ser ut som elektromagneter og elektromagnetiske felt kan handle på dem ved mekaniske krefter, drar i dem mekaniske effekter, også skade. I tillegg til alt som beskrives her, på det kornsirkel punktet kan forekomme forskjellige svingninger - dissonerende harmonisk, også dempet svingninger. Store mengder kornsirkel piktogrammer imitere en registrering av dempet svingninger, når den største sirkelen følges av en mindre, etterfulgt av en enda mindre, mer og mer, ofte mer enn ti. Noen lignende kornsirkel bildene også tjene som et eksempel på denne side 1, 2, 3, hundrevis av andre mulige observere gjennom kornsirkler webs.

 

Alle hendelser er beskrevet her, skjedde over noen frokostblanding, eller mais, valmue, voldtekt og andre vekster, kan forårsake det nesten ingen synlige effekter. Opprinnelig, i de tidlige dager, fordi de var bare såkalt "tatt opp" i regulær raster dannes ved enkelte anlegg. Deres synlige endringer eller svakhet som fører til deres fall mot bakken, som oppstår etter mange dager, uker eller enda lenger. i håndboken - beskrevet der. Den kornsirkel er spilt inn, men likevel helt usynlig.

 

Lyn skade på landbrukseiendommer planter

som beskrevet i seriøs vitenskap landbruket litteratur og nettsider


bomull skadet av lynnedslag
Prosesser, beskrevet i foregående ledd, selvfølgelig kan skje også over noen andre landbruksprodukter stedet, der ikke er dyrket avlinger i stand til å bøye seg etter skade, fordi deres anatomiske strukturen hindrer dem fra den - potet, tomat, rødbeter. Eksempel på skadet bomull vegetasjon på grunn av elektrisitet fra lyn utslippet på venstre bildet. Source fra IPM Images (Integrated Pest Management), et felles prosjekt av: Center for invaderende arter og økosystem Helse, Colorado State University, USDA National Institute of Mat-og landbruksorganisasjon, Sør Plant Diagnostic Network . The University of Georgia - Warnell School of Forestry and Natural Resources og College of Agricultural and Environmental Sciences Dette er et øyeblikksbilde fra en seriøs landbruksforskning, ingen absurde og gale vrangforestillinger om kornsirkler observatører. Etter en lengre tidsintervall fra lyn utslippet kan observeres skade på planter eller deres fullstendig ødeleggelse - døde, vanligvis i en form av en sirkel. Det er mulig å lese i en litteratur om slike saker, eksempler oppført i undersidene  sci-re, jordbruk. Her bare noen enkelteksempler, i referanser mye mer detaljert. Mange lignende saker har vært i det siste, med kornsirkler observatører registrert, og ganske feilaktig diagnostisert som et resultat av virkningen av en uforståelig styrker.

 


soyabønner skadet av lyn
Neste bilde til høyre viser lyn skader i soyabønner, fra Soybean Disease Atlas ( se ), nonparasitic sykdommer, som publisert i cipm.ncsu.edu og de ​​av National Science Foundation Center for Integrated Pest Management (CIPM), North Carolina University. Bønder vet godt at effekten av lyn utslipp kan lett forveksles med noe annet - planter og dyr skadedyr, manglende eller overflødig gjødsel, effekten av tørke, våte, høye eller lave temperaturer, se litteratur. Det er også overalt tilstrekkelig pålitelig beskrev hvordan du trygt differensiere truffet av lyn fra andre lignende skader oftest ved at skaden etter en viss tid, ikke spres på vegetasjon. Det er også ofte observert at på de berørte områdene kan de begynne å føre alle slags andre skadedyr, men senere, bare som en sekundær fenomen. Like godt bønder vet at konsekvensene av enkelte lynnedslag innen korn kan i enkelte tilfeller svært mye varierer fra hverandre. Dette faktum er i litteraturen også ganske i detalj beskrevet. Så heller bare for moro, våre kjære bønder, la alt som dilettant "oppdagelsesreisende" av kornsirkler, fortsetter rote i sine vrangforestillinger. En annen virkelig seriøs avis med noen bilder, oppkalt Soybean "Mystery", mulige finne på nettet av University of Illinois, illinois.edu, Integrert Skadedyr Management, ipm.illinois.edu. Den viktigste ideen om denne artikkelen er at lynet konsekvenser i jordbruksområder kan virke ganske annerledes: "Lightning sannsynligvis ikke treffer på samme måte i alle tilfeller". Også bekreftet igjen: "Lyn kan forårsake symptomer som kan i noen tilfeller ser ut som en sykdom, som for eksempel Phytophthora med sine døde topper av planter".

 


Lyn skade: Soybean

 

pepper felt truffet av lynet
Det er veldig karakteristisk merknad om gress - Poaceae, som nesten alle korn, i Sunflower Produksjon Håndbok 2007, se . Web of National Sunflower Association, NSA . Mens solsikke og ugress dør eller blir svært hardt skadet, gresset -. Poaceae overleve heller, overlever det en stor andel av berørte enkeltpersoner Poaceae planter, og vil modnes, men med synlige skader. Denne evnen er relatert til høy tetthet planting. Gitt tre eksemplene om bare en plantearter - sukkerbeter, ett ved om solsikken, en annen om poteter, ett vanlig. På venstre side plasseres et annet bilde, som viser konsekvensene av lyn i et felt av pepper. Source - den web av University of Massachusetts Amherst, senter for landbruk. Mulig finne tusenvis profesjonelle landbruket artikler på internett, og titusener og hundretusener i trykte vitenskapelige bøker, tekster, artikler. I nesten hver eneste av dem er en merknad om relativt kraftig avgrenset, sirkulær eller elliptisk form av ødelagte planter etter lynnedslag utflod. Videre fremhevet at skadene er synlige for det meste opp til flere dager etter at lynet, en gang mer enn en uke. Vil du ha mer?

 

Prøver av "kornsirkler" fra arkiver, for å sammenligne med effekten av lyn

Holland, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Canada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentina, Santa Fe, 29. 12. 2009

Her er en liten innsetting, for å sammenligne. Tre fotografier som illustrerer "kornsirklene" (poteter, 2 x soyabønner), for å få leserne til å skape en helhetlig idé om hva som er "oppdagelsesreisende" i stand til å passere for kornsirkler. Sevenum, Limburg, Nederland, 30. juli 1999. Ontario, Essex County, Canada, 24. juli 2004. Argentina, Santa Fe, 29. desember 2009. Lignende bilder kan finnes i samlingene til dusinvis, bare søk. Er å finne mulige mange andre bilder, som er svært slående lik den tre i forrige tekst - rød pepper, soya, bomull - klart identifisert som virkningene av lyn. Trolig avhenger først og fremst at hvem delta på slike lignende nettsted først. I tilfelle av alvorlig jordbruksarbeider eller forsker, heller enn dokument og nevner det i enkelte publikasjon håndtere virkningene av lynnedslag i monokulturer av åkervekster.

 

Soybean sykdommer. Kål. Salat. Mr. Bean. Corn. Ytterligere soyabønner .

 


Lyn sykdom av poteter (1915), fig. 12a

Sykdommer i lastebil avlinger og deres kontroll og JJ Taubenhaus, PhD fulltekst online, observasjoner av poteter fra Jones og Gilbert i 1915 (!), fig. 12a. På side 74: "Ingen bevis for splitting eller mekanisk ruptur av stammen er observert." Side 75: Jones og Gilbert forklaring av fenomenet: "Når en elektrisk storm bryter plutselig etter en periode med tørt vær og det første regnet tisser den matjord, gjenstår det et lag av tørr jord mellom denne våte overflaten og fuktig jord under, som er en dårlig leder av elektrisitet. Når lynet slår den våte overflaten spot, sprer det i alle retninger, horisontalt og deretter nedover i jorden, Følgende linjer minst motstand. Anlegget stengler og røtter med sin overflod av vanninnhold er bedre ledere enn laget av tørr jord nettopp nevnte, og så elektrisk strøm passerer gjennom dem. De vev kan dermed bli vekslet skadet eller drept, avhengig av mengde strøm som passerer gjennom dem. " Dette er en meget nøyaktig beskrivelse av noen prinsipper og effekter, som deltar under fremveksten av kornsirkler. Det ble skrevet rundt 100 år siden.

 

Månedlig vær gjennomgang, august 1920 (!), observert lyn skade Poteter. Jordbruksinteresser anerkjent, vil at lynet oppretter etter en tid sirkulære skader på en urteaktig felt med noen felles grønnsaker eller korn.

 

Phytopathology, amerikanske phytopathological samfunn, (1917), fulltekst , online .

 

Viktig varsel.

Enhver tilfeldig vitne, som ligger på det punktet akkurat i det øyeblikk kornsirkel piktogram opprinnelse, ville aldri kunne gi noen bevis om det. Mulig å overbevise fra bildene. Ville ikke være interessert i noe sånt kornsirkel piktogrammer og deres etablering i det hele tatt. Vil ha helt forskjellige problemer. På bildet til høyre er klart synlig "underskriften viktigste årsaken" på treet. På venstre bildet, det er også til stede, men ingen som sådan betydelig og merkbar. Mer detaljert informasjon - advarsel

 

 

 

Tester og eksperimenter

Noen eksperimenter ble utført, fotografier eksisterer og vil bli offentliggjort

Vil bli utført, gang, eksperimenter med virkningen av en gnist i et pulverisert materiale. Pigment spredt, partikkelstørrelse i størrelsesorden mikrometer, video tatt med høy hastighet (420-1000 pic / s), noen resultater senere her.

 

Selv om elektriske gnister, som ble brukt i testen, overføre bare veldig liten mengde energi - ca 0,03 Joule, viser alle parametere for eksplosjoner, blant sjokkbølger og trykkbølger.

 

 

Hjemmeelektronikk og laboratorieutstyr som vokser på et felt.

Mulig å utlede at samtidige og etterfølgende lyn utslipp, som går i en svært lik situasjon på liten avstand fra hverandre, og der flyter hundrevis av tusenvis ampere, alle som skaper en veldig sterk, store, elektromagnetiske felt, også rotasjons, rundt dem. Alle av dem er i stand til direkte å påvirke med hverandre, tiltrekke, frastøte og skaper resonans og interferens. Noe som TV eller oscilloskop vakuumrør. Lynet utslipp er lik en elektronstråle. "Litt" sterkere enn det i TV - ca 10 15. Tilsvarende sterkere er elektrostatisk og elektromagnetisk felt opp til en avstand på flere meter. Naturlig oscilloskop, skaper kornsirkel lissajous tall .

 

Det er også mulig å forestille seg at under en virkningen av elektronstråle, i tilfelle av sammenhengende eller paralel lyn utslipp, som er streaming gjennom den meget sterke roterende elektromagnetiske felt kan oppstå svært symmetriske kornsirkel piktogrammer, ifølge mange akser.

 

I øvre høyre kant av ledsagende kornsirkel bilde er mulig å gjenkjenne baner med klassisk skadet og bended frokostblanding etter trikkeskinnene nær grensen av feltet, mer rutted, bedre å holde fuktighet, høyere ledningsevne, mer grundig skadet. Veldig lik effekt mulig observere i absolutt everyute hver av korn felt, der vises noen RDF, Randomly Downed Formations, Ofte skadet frokostblandinger. Er alt bare en tilfeldighet? Mye flere bilder tilgjengelig. Mulig, det kan legges sammen induksjon og gjennomføring av strømninger opprettet i spor. De er mye tettere sammen enn noe annet sted, mer grundig. Oppskrift kunne opprettes lik opprinnelse chladni mønstre. Bilde kilde: www.physics.ucla.edu. Ground svingninger og atferd av planter, kan simulere bølger på vannflaten også delta. Det kan også være en kombinasjon av flere type arrangementer.

 

 

Elektrisk ledningsevne av en fase grensesnitt

sjokkbølge - luft, plasma - luft og mer

Forklaring av tilstedeværelse av ett eller flere svært smale sirkler i noen kornsirkel mønstre ved dannelsen en kostnad på grensesnittet mellom sjokkbølgen, eller en meget raskt voksende plasma, og en stasjonær eller sakte beveger luft, og restriksjoner overføring, eller en vesentlig del av energien til eventuelle senere eller samtidig elektriske utladninger, gjennom mediet av denne fasen grensesnittet. På den fasen grensesnittet av sjokkbølger som forplanter seg gjennom luft og andre elementer som finnes i den. Støv, fuktighet, svært ioniserte partikler, det skjer med enorm friksjon, dannelse av sekundære elektriske ladninger, og mest sannsynlig har en meget høy elektrisk ledningsevne. Slike noen svært smale sirkler dermed kanskje noe sånt som midlertidig registrering av påfølgende lyn utslipp, elektromagnetiske felt, indusert strøm og strømninger ledet av dirigenter fase grensesnitt av luft kolonne grense, momentan stede over avlingen vegetasjon. Se vedlagte kornsirkel bildene.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Regelmessige kornsirkel former vs uregelmessige, tilfeldige figurer

Kornsirkler i nærheten av disse er uregelmessige strukturer

På øvre feltet kanten av kornsirkel bilde kan observeres uregelmessig skadet frokostblanding, som oppstår ganske ofte på grunn av lyn utslipp i feltet. Dette vil skje etter flere dager eller uker,
Ancona, Italia, 29 juni 2008
som forklart andre steder på dette nettstedet, eller på detaljsiden kronologi , hvor vil være prosessen med anlegget vev nedbrytning etter passasje av elektrisk strøm også fotografisk dokumentert i stor detalj. Bildet her på venstre side viser at den elektriske strømmen - kraften i lyn utslippet gått delvis gjennom den øvre kant av feltet, sporer etter traktor der, både rundt trikkeskinnene vinkelrett på kanten, selv gjennom geometrisk mønster. Regelmessig kornsirkel form og uregelmessig skadelig, og selvfølgelig kan ikke opprettes i løpet av en enkelt storm, takket være et enkelt lyn utflod, men det er mulig. At lynet, kanskje en eneste, bare "innspilt" som bilde, skade av korn opptre i opptil flere dager senere. Selv uker, avhengig av hvor mye energi levert - intensiteten av eksponeringen.

 

Først er bøyd til overflaten bare en liten del, godt under en prosent, flere kvadratmeter, de hardest rammede områdene. Gradvis, dag for dag, en gang fra time til time eller minutt for minutt, legger en annen, helt til slutt, rett før innhøstingen kanskje liggende på bakken en gang rundt 5%. Noen ganger mer enn 20% av totalarealet, noen ganger, dessverre, over 90%. For å tydeliggjøre og dokumentere fenomenet beskrevet i fremtiden vil kunne bruke Time-lapse-kameraer , ser ut som veldig godt arbeid for dem. For nå bare mulig tilfredsstille med en forklaring av fenomenet på siden, og sub-sider kronologi . Svært lignende prosesser skjer ofte inne i mønstre av kornsirkler, i sin nærhet, og i større avstand, og i de omkringliggende feltene. I alle steder som ble rammet av lynnedslag utslipp elektrisitet. Forekommende siden oppdagelsen av mønstre til innhøsting.

 

Også mulig at nok mye mer av skadet korn vises på disse feltene, der inntraff to lyn utslipp en nær fra andre i intervallet flere uker. Den andre utslipp finner sted i feltet med planter betydelig svekket, og er i stand til å forårsake betydelig mer skade. Det er også mulig å forestille seg at vanlige kornsirkel mønstre er mulig å lage mye enklere på et slikt felt som måtte være "forberedt" flere uker før. Slike saker er selvsagt mye sjeldnere enn en gang berørt område. Vil bli uttrykt statistisk.

 

Mer kommentar på kornsirkel bildet fra Ancona: fra enkelte observasjoner, virker det som en av de mange faktorene som kan delta i etableringen av regelmessige geometriske mønstre på korn felt, kan være det faktum at på det stedet var i aksjon en ekstremt sterk Lyn utladning, som oppstår kun et fåtall under hel storm eller hele sesongen. Derfor mulig at eksponering for alt det var virkelig grunn til bare én utslipp, eller et system av flere samtidige påfølgende elektriske utladninger, hvis total varighet sjelden overstiger ett sekund. Den sterkeste delen forårsaket opprettelsen av at regelmessig kornsirkel piktogram, forårsaket de svakere, sekundær, paralel og påfølgende elektriske utladninger dannelsen av uregelmessig tømte, skadet, svekket, i nabolaget. En annen, veldig sannsynlig mulighet er at svakere elektriske utladninger ikke forekomme i det hele tatt, det felles rundt uregelmessig skade dannes bare på grunn av gjenværende strøm som går gjennom traktor spor, muligens ved induksjon i dem.

 

Et annet alternativ som er mulig å hensynsfull under kornsirkel skapelse, beskrevet i flere detaljer i en av de første publiserte artikler, er et alternativ som en vesentlig del av lyn utslipp, umiddelbart etter sin panne rørte bakken, betydelig del av sin energi var blyholdig dypt nok under overflaten, uten sin energi kunne gi en betydelig passere gjennom våt jord og trikkeskinnene i omkringliggende områder. Lynet utslippet kanalen fungerer da som dirigent, der nåværende passerer dypt under jordas overflate, og er av noen gode nåværende dirigent, eller flere ledere, utført dypt under bakken. På bakken overflaten da ville bli opprettet kornsirkel figurer som er svært lik den som skapt av magnetiske feltlinjer i jernspon. Se bilder tidligere på denne siden. For eksempel ble observert dannelse av aa regelmessige kornsirkel mønstre rett ovenfor et metall underjordisk tank - tjene som en meget god nåværende dirigent - underjordisk lynavleder. I noen kornsirkel film dokumentar nevnt.

 

 

 

Noder og skadede, liggende korn

Svært vanlige bended frokostblanding, ingen faste figurer, er skapt nøyaktig på samme vilkår som beskrevet i kornsirkler. Plantene blir skadet under helt det samme forhold, hovedsakelig ved elektrolyse og sine produkter, herunder mekaniske skader på grunn av gasser som oppstår, sannsynligvis, avhengig av totale kraften i elektrisk utladning, også fra resulterer varmeskader. På de underordnede siden noder er mulig å observere, at retting av stilkene, som ikke ble truffet av noe strøm, og satt tilbake bare på grunn av mekanisk initiativ - eksperimentelt, skyldes sannsynligvis stor vinkel, som måtte overvinne, kunne registrere mekanisk skade av noder, med sin egen styrke. Ikke påvirker kvaliteten på modnet avlinger, ble stilker fordreid av kun mekanisk stimulus. Venstre medfølgende fotografier har tradisjonelt blitt tatt på steder hvor det var aldri et snev av kornsirkler, bare vanlig skadet korn, med stengler helt eller delvis bøyd til bakken.

 

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

kornsirkler - Enigma løst.

Gang for alle.

Utrolig primitive, og man kunne si, latterlig forklaring. Elskere av UFO , mystikk, parapsykologi, flygende tallerkener, ukjent og ikke-eksisterende energi og lignende tøv kan ha transportere seg til uendelig. Med andre ord, kan de kysse sin stinkende rumpa og gå til helvete .

Nesten det samme mulig si om utenomjordiske .

Hvis interessert, ta kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle teorier her presentert var svært grundig, nøye og i detalj eksperimentelt undersøkt av

 

Jan Ledecky