Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversettelse, foreløpige, rå data, nesten uendret. Machine, PC-basert, fra originale sider, fremstår som tsjekkiske originale og engelsk originale versjonene. Vil bli kontinuerlig forbedret i løpet av tiden, korrigert og avansert. Takk for forståelse.

lightning

Kornsirkler.

Enigma løst.

Forever.

Origination

Natur, vitenskap, fysikk

kjemi, biologi

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Kornsirkler er dannet av lyn. Etterligne den fotografiske registrering av feltlinjer av elektromagnetisk stråling gjennom raster av korn i feltet.

Kornsirkler oppstår etter lyn, veldig lang tid. Etterligne den fotografiske registrering av det elektromagnetiske feltet linjene stråling gjennom raster av korn i feltet.

 

Affair kornsirkel gatee - stor ståhei om ingenting

Mulig at eventuelle phantastic meldinger om kornsirkler , hvor som helst i hele verden, inkludert eventuelle gale teorier. Utenomjordinger, psykisk energi, militære eksperimenter, bløffing eller motløshet, danser pinnsvin, plasma vortex, fulle kenguruer, telekinese, meta-psykologi og mange andre, var det bare fabler eller eventyr, mye gråt og litt ull, stor ståhei om ingenting. Kanskje mulig gi et navn til alt, hva som skjedde rundt kornsirkler i løpet av årene fra 1970-2011, også tidligere, i kornprodukter felt, mye mer i massemediene, gi et navn

 

" Affair kornsirkel gatee " ...

 

 

 

 Motto: Den enorme mengden av kornsirkler påfallende minner datasimulering av  elektromagnetiske felt. Selv en enkelt, separat sirkel. Dette er fordi var virkelig  skapt av handlingen av feltlinjer elektromagnetisk felt av lynnedslag.

Record av elektromagnetiske felt i et raster av korn stilker

Crop felt - et opptaksmedium, stand til å skape en grafisk oversikt over EMF

Enhver, selv om veldig enkel, Odd kornsirkel, mulig å vurdere som analogi for grafisk registrering av elektromagnetiske felt i jern sagflis. Egentlig ikke bare kornsirkler, men også enhver form i frokostblanding, herunder som helt uregelmessig, mulig å forklare som en grafisk tolkning, karakteristisk, graf, rekord eller fotografi av elektromagnetiske prosesser, som pågikk i over overflaten av det feltet med korn mange dager før formasjoner dukket opp. Mulig sammenligne med registrering av "lagringsplass oscilloskop". Beskrevne "elektromagnetiske prosesser" var mulig å visualisere skyldes naturlige prosesser i planter, ved svekkelse av stilkene, fra at resultatet deres bøying. Flere opplysninger videre på denne siden - parodiering, og mye mer informasjoner på siden kronologi . En slik visualisering kan vises etter en lang tid, mange dager eller uker, men takket være " domino -effekten ", kanskje går hånd i hånd med butterfly effekt, kan det vare bare noen minutter.

 

Grafisk representasjon

Crop Circle - rett og slett sa, mulig å vurdere hver separat form som en "visualisering av magnetisk induksjon feltlinjer rundt dirigent" .

Dette er en ganske nøyaktig grafisk representasjon. Det dirigent var i dette tilfellet luften, mer spesifikt plasma, skapt gjennom den i løpet av utslippet, var omtrent 5mm bred, ikke mer 10mm, og den nåværende drive igjennom det var flere hundre tusen ampere. Noen ganger nær en million. Magnetfelt rundt en slik ledning er åpenbart "noe mer high" enn et felt, skapt av læreren under en fysisk eksperiment på en skole laboratorium. Verdt å nevne at frekvensen av dagens økning i slik en dirigent, di / dt noen ganger overstiger mer enn to hundre tusen ampere i løpet av en eneste mikrosekund. I vanlig prosjektering praksis, f.eks forbigående prosesser, generatorer, start av motorer, er verdiene i rekkefølge mange millioner ganger lavere. Satsen for nåværende økningen er en avgjørende faktor som påvirker induksjon av de omkringliggende linje ledninger. Enhver plante er også en linje ledning, i stand til å lede strøm, selv om svært dårlig. Jo høyere rate av nåværende stige, jo høyere indusert spenning.

 

 

Noen muligheter for gjennomføring av elektrisitet i plantemateriale

En viktig rolle i svakere stilker med planter inne kornsirkel noen ganger kan spille i plantemateriale bare elektrisk induksjon. Se elektrisk induksjon, seksjon Electro-PhytoPathology. Elektrisk strøm, som er skade på plantemateriale, også kan skje gjennom jord, og ionisert luft. Også høy spenning corona, symmetrisk omkranset rundt dirigent - kanalen for lyn utslippet. I en sirkel form, flere meter i tilfelle av lyn - er mange millioner av volt, også en av de store favoritter av muligheten gjennomføre elektrisitet til planter.

 

 

Anomalier - introduksjon

Mulig se på hva TV-dokument eller dokumentarfilm, bok, avis, magasin, tidsskrift artikkel, eller en nettside, som arbeider med kornsirkler problematikken. Alle observatører av kornsirkler, for det meste gamle nestoren i den grenen av aktivitet, er virkelig så elendig som en våt uke, at nær nesten hver av kornsirkler, kalt ekte, er mulig å registrere mange anomalier, veldig ofte "noe meget sterke elektro- magnetisk eller elektrostatisk, absolutt forvirrende, hinsides enhver mulighet for forståelse ", og det er ingen mulighet for at vil bli løst når som helst i fremtiden. Men de var hele tiden, mer enn 30 år, veldig nær fullstendig vitenskapelig forklaring på et slikt stort problem. Mange, mange av den kornsirkel tilhengere, som ble leser rundt dem med kompass i hånden sin. På en planet av solsystemet som kalles verden, befolket av humanisert apekatter av typen menneskeheten, en annen mulighet, hvordan man lager geomagnetiske anomalier med slik intensitet og tid selvfølgelig, enn lynet, aldri har eksistert. For eksempel, hovedsakelig på basalt undergrunnen. Det visste Mr. Pockels. Men han var gjennomføre sine forskningseksperimenter noen ganger like før 1900. Det var mulig bare å spørre.

 

Tross alt, er nettopp lyn ut av seg selv mulig å vurdere som et fenomen, som strekker seg helt ut av omfanget av et vanlig menneskelig fantasi. Felles kirkesamfunnet som brukes i nesten alle dokument om Kornsirkler - "det ikke finnes noen mulighet for en forklaring ved hjelp av vitenskap metoder" .

 

"Short"-liste over mer enn 40 vitenskapelige disipliner, brukbare som hjelp i kornsirkel forklaring, kan bli funnet her. Alle av dem er helt objektivt, repeatably og reproduserbart, brukbar for å forklare årsakene til alle slags fenomener som følger skadet og svekket frokostblandinger. Ikke bare korn, men også alle slags andre planter. En gang takket være skader og svekkelse bended ned selv til bakken. Ved at mulig forklare alle svekket og skadet planter, selv pådratt inne noen irregulær form, ikke bare skadet planter, finnes innenfor "klassisk" kornsirkler. Ikke bare kornsirkler, men eventuelle korn eller planter, skadet i en slik grad Thet de er bøyd, liggende på bakken.

 

Bare én, eneste lyn utslipp er mulig å bruke for å forklare alle slags slike anomalier. Helt hver av dem, mest for noen beskrevet fenomener. De ser alle ut som tilstedeværelse av elektrostatisk og elektromagnetisk felt på dette punkt i fortiden. Det var til stede absolutt utenkelige elektrostatisk og elektromagnetisk felt, stand til å forårsake hver av beskrevet anomalier. På stedet var det til stede absolutt utenkelig, ekstremt sterk, gigantisk elektrostatisk - elektromagnetisk - electromechanic - plasma pulsee, oppkalt LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Hva betyr lynet Elektromagnetisk puls. I hvert spesialisert publikasjon om lyn utslipp fenomener er mulig å finne en slik en nok antall tekniske spesifikasjoner om lyn egenskaper, det er mulig å forklare helt hver av slike fenomener absolutt uten unntak. Strøm, hastighet, energi, spenning, temperatur, hastighet av dagens oppgang, se tabell . Mulig å observere, at lynet utslippet impuls er et fenomen hinsides enhver fantasi, og er virkelig i stand til å forårsake helt hver av beskrevet anomalier. Inneholder og overfører virkelig mye nok mengde energi til slike formål.

 

I et slikt tilfelle, ville det noen møter som fenomen virkelig ansikt til ansikt, ville være helt umulig for ham å fortelle historien om det.

 

Mye mer informasjon, mer detaljert, i begynnelsen anomalier og undersider. Forresten, ikke bare fysiske anomalier. Elektrostatisk, Elektromagnetisk, temperaturforskjeller, takket være at også oppstår trykkforskjeller underjordiske - "uforklarlige" høres kanskje vises uker etter lynnedslag. Også kjemikalier - Det kan synes virkelig ekstremt giftige giftstoff, plassert under bakken, titalls kg, mye av det i stand til å fordampe i gassfase. Helt usynlig. Sikkerhet først. Observatører burde heller prøve ikke opptre som marsvin, og å prøve invitere toksikologer fra et akkreditert laboratorium. Kornsirkel tilhengere vil bli meget overrasket toxicologic måling og funn. Dosimeter er ikke i stand til måle konsentrasjoner av giftige kjemikalier.

 

 

Et lite galleri med bilder, anvendelig overalt kornsirkel funnet

På stedet er meget mulig en tilstedeværelse av høye mengder ekstremt giftige kjemikalier, også gasser. Du besøker stedet på egen risiko.

 

Noen Kornsirkler vises på lange rette linjer

langdistanse, mange kilometer

Takket være tordenvær, som beveger seg i landskapet, orientert i retning av vinden, er det mulig å forklare noen kornsirkler, som dukket opp på en rett linje, i svært lang avstand en fra andre. De dukket opp i forskjellige tider, flere uker, avhengig av type avling, tilstand, fuktighet av planter, jord og intensitet, energi av lyn utslippet. Hvert av det som er beskrevet kornsirkel piktogrammer, vises i en helt annen tid, svært lenge etter tordenvær. Ingen er i stand til å utlede noen avhengighet mellom torden og skaden på plantene. Mulig at noen av slikt tordenvær passerte over noen Ley Line, hva er selvsagt mulig. Men det er nødvendig å understreke igjen at mer eller mindre tilfeldig. Folk la merke til og observert slike piktogrammer, selvfølgelig, og arbeidet med en stor menneskeheten feil var veldig lett å få til.

 

En komplett tilfeldighet, men trenger det ikke være, fordi det er ikke umulig at alle som fornminne, stein skulpturer, megalittiske konstruksjoner, aboriginerne bygget der de fant på sine felt eller beitemark periodisk dukket noen kornsirkler ofte, i frokostblandinger, avlinger eller gress. Kornsirkler var av dem simpelthen betraktet som Guds befaling, instruere dem til å utføre noe lignende dumhet, som for eksempel bygging av megalittiske struktur er. For eksempel Stonehenge, Rollright Stones, Milk Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Er alt bare en tilfeldighet?

 

Neste to bilder fra "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Kornsirkler: I jakten på et skilt, Michele Gardner-Smith

venstre: kornsirkel i Langdon, North Dakota, USA, 25 juni 2000

senere dukket neste to kornsirkel mønstre, direkte etter en linje, flere kilometers avstand ene fra andre, som illustrert på bildet til høyre. Mulig ber meteorologene å se på sine poster - tordenvær fant sted flere dager eller uker før den første piktogrammet ble funnet.

 

Under overflaten av noen linjer, som vises ved noen kornsirkler, mulige eksisterer noen rør eller drenering, også mulige elektriske kraftledninger eller underjordiske gass linjer. Mer informasjon linjer .  

 

Trails av døde eller svekket korn, liggende på bakken - nye uregelrett fenomen, ikke beskrevet, men eksisterer i fortiden. Mulig mye hyppigere, enn noen av kornsirklene funnet noensinne. Også mulig, at sentrene i mange kornsirkler dukke opp over noen av beskrevne rør under bakken.

Det var bare mulig for noen goggle-eyed amerikanere utbryter WOW!

 

 

Fortsetter på hovedsiden

 

Korreksjon

Selv om en melding ned disse sidene vil se ut for å være helt sikker, bør det plasseres en innledende setning før det

Er mulig, det ...

Muligens ville bli bevist, at ...

Antagelig mulig ...

Noen (mange) observasjoner (forsøk) kan innebære at ...

Helt sikker beeing høyre kanskje bare dum, dum, knappenålshode, bighead eller bigmouth.

Så, som en av dem, damned?

 

 

Dette er ikke en spøk

 

Ekte kornsirkler

NATURE gjort symmetriske kornsirkler - grunnleggende fysiske prinsipper

Mye mer 99,9% kornsirkler funnet årlig i dyrket mark rundt hele verden er ekte, ikke spøk, ikke menneskeskapt.

 

Opprettelse av navngitte ekte, naturlige kornsirkler er laget av enkle, helt klart, fullstendig og bare natur , flott, stor mekaniker, elektrostatiske og elektromagnetiske krefter, som vises like før, under og like etter at lynet utslippet. Dersom det under deres dannelse, i noen relativt sjeldne tilfeller, bidrar vesentlig resonans og forstyrrelser, kan oppstå selv ufattelig komplekse og regelmessig former.

 

Navngitte krefter er ekstremt kraftig, utover eventuelle realistiske folks fantasi.

 

fra: wikipedia

ukjent forfatter

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Den første skaden av plantemateriale i kornsirkler - med elektrisk strøm

En av de viktigste årsakene til skade plantemateriale og partikler er elektrisk strøm, forårsaket av induksjon og direkte ledning - ionisert luft, jord, tette anlegg partikler og røtter, og elektrolyse av alt det. Det blir skadelige kjemiske stoffer i at vev, og noen celler er umiddelbart døde. Alle navngitte deler av planter fungerte som ledere, mulig å være et objekt av induksjon. Elektrisk induktans i kornsirkel planter varte ikke lenger enn 1/1000 sek.

 

Noen celler er døde umiddelbart, vil noen andre dø i fremtidige dager eller uker, på grunn av skadelige kjemikalier. Kronologi av at prosessen er litt komplisert, men planter er i stand til å gjenopprette seg selv ganske bra. De prøver å få det giftstoffer ned stilkene og ut fra røttene.

 

Mulig, at under etableringen av kornsirkel mønster der ble til store resonanser og interferens mellom alle navngitte lynnedslag utslipp krefter og alle andre effekter, som du gjer med det.

 

Også mekaniske resonanser og interferens mellom noen underjordiske områder i nærheten som oppstår kornsirkel mønster - grotter, aquiferous lag.

 

 

 

Kort oppsummering av lyn utslipp parametrene

mer detaljerte, beregnet og målt verdier i lyn og undersider

Under enhver lyn treffer, "flash", i alle felt av korn, der typisk oppstå, og også faktisk fysisk og mekanisk arbeide:

 

 

Interferens og resonanser mellom ekstremt sterke elektromagnetiske stråler kan være den eneste grunnen av noen svært kompliserte mønstre, fraktaler. Det oppstår også bøying, diffraksjon, brytning og refleksjon av alle elektromagnetiske stråler, forekommende der. De oppfører seg svært likt lys. Hver lys, også infrarød, ultrafiolett, er også elektromagnetisk bølge. Synlig lys varierer fra ca 390-790 nm, Frekvens (fra 3,9 × 10 14 Hz til 7,9 × 10 14 ) Hz. Under visse forhold er det også mulig skje total refleksjon. Det kan synes disse typer fasegrensen: luft - plasma, kald luft - varm luft, høyt trykk - normalt trykk, raskt flytte luft - stående luft.

 

Merk: omtrentlige antall av alle lyn utslipp, som årlig vanligvis treffer i felter med korn og gress områder på hele jorden planeten, er en milliard (10 9 ) ...

 

Til sammenlikning: en litt mer enn bare gjennomsnittlig lyn kan overføre en så stor mengde energi, til en fullastet lastebil ville takket til at energi, mer enn en gang kjøretur rundt hele planeten ...

 

 

 

The mystery av kornsirkler er løst. Definitivt. Gang for alle. For noensinne ..

 

Sjokkerende avsløring!!

Dette avsnittet tjener på denne siden som en pause, er det en teatralsk i-sjargong sikt.

Logisk, vitenskapelig. Med anvende naturlovene. Forståelig og forklarlige.

 

Nesten utrolig, men helt klart, forklarer ikke bare viktigste prosessen for skade og svekkelse. Også i stand til å forklare, veldig klart, noen utrolig, antatte unormale effekter og transcendental, overnaturlige, nær hver av ekte kornsirkler. Mange av dem strengt tatt absolutt alt.

 

 

Naturlig parodiering

En av de mest bemerkelsesverdige faktum er at hoved delinkventen - den eneste virkelige forfatteren av kornsirkler - jobber forkledd som absolutt uskyldig. En relativt lang tid etter lynnedslag, timer, kan dager enhver kornblanding, beskjære eller plante ser fortsatt helt urørt. Det er ikke mulig å observere eventuelle skader i korn. Det ble holdt bare "utredning". Prosessen svært lik dannelse av latent bilde i lag med klassisk sølv-halogen foto-prosess. Latent bilde er helt usynlig, og vil bli synlig senere, først etter mange dager eller uker for utvikling. I utgangspunktet vises bare usynlige mikroskopiske skader av plantemateriale. Også mekaniske egenskaper planter er undistinguishable fra uskadde planter som ikke ble berørt av elektrisk strøm. Lenge varte biokjemiske og biofysiske prosesser forårsaker opp til så lang tid mellom gjennomføring av elektrisk strøm og svekkelse. Bare da sugerør bøye til bakken, og dermed blir kornsirkel visualiseres, for det meste mange dager etter lyn utslippet, som forårsaket det.

 

Først etter så lang tid etter passering av elektrisk strøm gjennom anlegget kroppene sine sugerør blitt svekkes så mye at de ikke klarer å opprettholde sin egen vekt og begynner de å bøye ned til bakken. I motsetning til presedens prosessen med svekkelse, varige mange dager eller uker, prosessen med bøying - den virkelige kornsirkel visualisering - kan vare bare timer eller minutter. Butterfly Effect, dominoeffekt.

 

Derfor ingen er i stand til å utlede sammenhengen mellom lyn og svekkelsen av planter, og takket være at stråene som lå på bakken, også kornsirkel vises. Det var helt umulig å observere eventuelle skader umiddelbart etter tordenvær og lyn. Flere uker senere, ofte under svært fine værforhold, sugerør av plantene begynner å bøye ned til grunnen. Først bare flere kvadratmeter, men i løpet av tiden ligger på feltet overflaten mer og mer vesentlig del av området og kort tid før høsting i sjeldne tilfeller blir liggende noen ganger også 90% av hele feltet. Oftere 20-30%, men alt kan være et resultat av bare én, eneste lyn, inn i det sted før mange uker, ofte lenger enn måned. Mye mer informasjon vil være på den siden kronologi og dens undersider.

 

 

Automatisk eksponering

Intensitet av "håndbok" påvirker tiden avstanden mellom øyeblikk av lyn utslipp og begynnelsen av bøying stilkene til bakken

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Neste, viktig og avgjørende faktum er at skaden av korn, visuelt observerbare, som ble forårsaket bare av såle lyn på ett felt, trenger ikke skje bare en ganger, sier løpet av en dag. De er avhengig av avstanden mellom skadede korn og poenget med lynnedslaget. Også på ledningsevnen traktor spor, og på hvor mye elektrisk energi som ble gjennomført over feltet overflaten. Også i tilfeller av noen ekte kornsirkler er mulig, at de kan forstørres eller suppleres flere dager etter at de ble observert for første gang. Det var noen andre steder skadet av elektrisk strøm, men ikke så intenst som steder, som ble synlig først. Også veldig ofte en gang etter kornsirkel ble først oppdaget, flere dager etter det, kan virke mer og mer av skadet korn nær eller borte, men bare som RDF. Randomly Downed Formations, Uregelmessig liggende korn. Igjen, er veldig vanlig at alt var forårsaket bare av såle lyn utslipp. På venstre side er plassert to bilder fra bltresearch. Mulig at det i det andre tilfellet der var virkelig i gang en annen handling av energi, "revisited feltet", men faktisk var det absolutt ikke behov for noe sånt. Strå av korn er stigende mer og mer under hele resten av vegetasjonen perioden, lengre og lengre tid etter den eneste første og eneste lyn utslipp, også sist, uten noen annen nødvendig. Det viktigste spørsmålet er: Hvorfor, etter at kornsirkelen ble opprettet, og når "the circle making energy system had revisited the field", Skapte ikke flere nye sirkler der, men bare uregelmessige formasjonene ? Forfatterne av teksten utilsiktet informere, om at etableringen av irregulære formasjoner gjennom "circle-making energy", Er den energien som er i stand til å skape kornsirkler, noe helt naturlig. Bare én lyn, eller

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

gruppe av flere påfølgende utslipp, nesten aldri varer lenger enn ett sekund, er fullt mulig å gi gradvis økende skade på korn, øker gradvis i løpet av all gjenværende vegetasjon periode, inntil høsting, på ethvert sted på dette feltet, og selv i områder som ikke direkte rammet av lyn. Elektrisk energi kan bli distribuert rundt feltet delvis ved hjelp av traktor spor . Noen tilfeldige linjer, kan forgrenet, rett, eller delte seg tett fra virkningen punktet i lyn puls pannen. Elektrisk strøm er i bevegelse beskrives vei, i nærheten av periodiske figurer i frokostblanding på bakken, ikke bare i spor av traktor og deres umiddelbare nærhet, før du begynner å fortsette under bakken. Passering av elektriske strømmer inne plante kroppen, celler, vev og dermed skade dem kan også forårsake ujevn modning av korn. Den tredje, og neste foto - mulig å se kornsirkel utvider i tid. Er mulig, er at alt et resultat av bare såle lyn, men uregelmessig "utstilling" av bestemte overflater. Den første Return Stroke - Main, ledende elektrisk utladning, etter at ca. 4-8 Restrikes, Dvs. påfølgende sekundære streiker (i sjeldne tilfeller 15 eller mer), se lyn . Mulig at første Return Stroke traff bare inn til sentrum av T-kryss, og noen av Restrikes, sekundære slag - svakere, fortsatte inn i frokostblanding feltet. Den nederste kornsirkel bilde på ble funnet takket være Google for eksempel www.noufors.comm eller freethinkradio.com, ukjent forfatter, samme sted, tidligere tidspunkt - uten videre og utvide deler.

 

 

 

Enhver skadet avling ble truffet av lynet

Knytter seg til enhver skadet og svekket frokostblanding rundt hele verden

Igjen: prosesser, beskrevet på denne siden, ikke bare i nr. mimikk og automatisk eksponering, men på hvilken som helst side av www.cropcirclesonline.com og relaterte sider, forholder seg til eventuelle korn i hele verden. Svekket, skadet liggende planter, med sugerør bøyde, liggende på eller bare lente seg til jordoverflaten. Absolutt uregelmessige figurer, som er å finne mulig på ethvert sted i verden. Enhver frokostblanding feltet. Ikke bare frokostblanding, men jordbruksvekster av noe slag. Stilkene vil starte synlig bøyer og bøyer i retning mot jordoverflaten, som de første synlige tegn på svekkelse, for det meste lang tid etter lynnedslaget øyeblikket - uker, måneder. I tilfelle av ekstremt kraftige lynnedslag vesentlig raskere. Regelmessige figurer - kornsirkler, fraktaler og avspeilede Bilder blir bare i ett tilfelle fra flere millioner, og med problemer er mulig å enkelt forklare, hvorfor. Mulig at mer enn beskrevet av flere grunner, veldig sjelden, må samarbeide, for å skape et slikt intrikate mønstre. Mye mer informasjon vil være mulig funnet i kronologi og undersider, også EPP -Electro-PhytoPathology, effekter av elektrisitet på kroppen av planter, plantedeler, vev og celler.

 

 

Dominoeffekt, butterfly effekt

En annen meget interessant og overraskende faktum, som kan beskrives ved teorier om eksponering og gradvis svekkelse av planter inne i kornsirkel relativt lett å forklare, ofte forekommende over seg selv jevnlig arrangert bunter av strå, ganske åpenbart ikke realiserbar av noen menneskelig arbeid. F_1 F_2 Stilker tåle før den siste mulig tid oppreist, bare på grunn av gradvis svekkelse litt på skrå, så i vegetasjonen blir først dannet en struktur med bunter av flere hundre gjensidig støttende stilker. Lenge før de faller ned til bakken, kan på det stedet eksisterer mange bunter med hundrevis av stilkene, fortsatt står omtrent oppreist, selv om bare så det. Planter og deres deler som berører hverandre, kan knytte seg til en målbar styrke takket være overflatespenningen i vann, som relativt ustabil struktur av svekkede planter igjen for en tid stabilisere og beskytte gjensidig, mot rask bøye til bakken. Prosessen med kornsirkel mønster visualisering er dermed fortsatt forsinket.

 

Vann kan fungere som sommerfugl . Planter vann solfylte - lett regn, morgen dugg, fordi i løpet relativt kort tid, flere timer, kan vekten av alle stengel heve to ganger. Det er bare flere gms / stilker, men flere kg / m 2, og mange tonn per hektar. Kan være 20, 30, avhengig av avlingen type. Etter en tid er nådd en grense vinkel. Etter det blir bøyd fortsetter betydelig raskere. Når den første bunten berører noen andre, dominoeffekt starter, og kan vare bare noen minutter. Bunter faller ned, en etter en, som kjedereaksjon. En bunt kan berøre mer enn bare en eneste annen. Den kornsirkel Bildet er dermed definitivt visualiseres. I en relativt utrolig kort tid, hvis observert, og tilsynelatende uten handling av noe synlig og kjent kraft. Noen vitnesbyrd eksisterer.

 

Som en stasjon av dominoeffekten kan også fungere som strømmer luft, forårsaket av andre bunter. Demo vil bli vist her. Virvlende av luft, og av støv, kan se ut som en ukjent kraft. Stiger fra dypet av jorden, og observatører av slik beskrevet kornsirkel skapelse kan derfor se noe storøyde, forskrekket og forundret. Fra punktet deres synspunkt, trangsynte, nesten ingenting annet er mulig.

 

gang flere slike bunter kan fortsette å bo oppreist. Endring fra våt til tørr flere ganger. Mulig å finne på noen kornsirkler bilder.

 

 

Som en sommerfugl kan også operere tid til annen en humle .

 

 

Observasjon av kornsirkler - noen interessante ideer:

Hvor å lete etter kornsirkler:

Bare på det stedet der tordenvær passerte over, ingen andre steder. Det beste på et sted med lokal lyn i en avling. Er prøve mulig å finne noen merker etter lynet slo inn et felt med frokostblandinger, på noen trær -. Lett å skille "dette året lyn utslippet" F-1-2 I noen tilfeller mulig å finne et punkt, der lynet traff rett inn i et felt, noen dager før mer åpenbare skadet planter vises. I et slikt tilfelle er mulig å skille det punktet der lynet traff rett inn avlingen. Forskjellene i tilstanden kan observeres noen dager før det øyeblikket, når stilkene er bøyd mot bakken. Vil bli forklart, plasseres også dokumentariske bilder her. Se kronologi .

 

Når du skal se etter kornsirkler:

1. aldri under tordenvær. Enhver slik arbeidstaker ville ha veldig kort holdbarhet, og dermed ville bli nødvendig veldig ofte å fornye dem.

 

2. minst flere timer eller mer etter tordenvær, ikke når tordensky er langt unna eller ikke eksisterer. De første merkene av lyn i avlinger kan vises flere dager etter storm. umiddelbart på et tre. Noen ganger skadet frokostblanding blir synlig veldig kort tid etter lynnedslag, mulige minutter, timer. Enkelte lyn inneholder svært store mengder mekanisk energi. Også mye regn kan tre i kraft - høyere mekanisk stress, mer elektrisk kraft gjennomført og indusert på de våte planter og bakken, også i nærheten under bakken. Også mulig dual utskrivning - to lyn, tidsintervall en eller flere i uken, kan finne sted der, se neste. 

 

3.   I mange tilfeller frokostblanding skaden ble synlig lenge etter tordenværet, mer enn etter to måneder. Er mulig, men ikke sikker, at liggende korn viste hovedsakelig takket være at en andre lynnedslag inn i samme felt av korn oppstått. Den andre etter flere dager, snarere uker senere. Mer info Effekten av to lyn utslipp. Den første utslippet kan "forberede" noen ikke akkurat definerte områder på ca jevnt svekket planter. Kanskje flere hektar. Den andre lyn utflod, flere uker senere, fullfører dette arbeidet, mye mer betydelige effekter. Mulig, at etter den andre lynet utslippet avling liggende umiddelbart, eller mye raskere. To lyn utslipp, ikke langt fra hverandre, under en vegetasjon sesong blir bare i sjeldne tilfeller. Mulig, at bare én av beskrevne lyn utslipp vil føre til bare ubetydelige skader.

 

Time - Lapse - Kamera

 

 

4. Veldig interessant idé ville være bruk av tid-lapse-kameraer for å observere prosessen med kornsirkel skaperverket. For eksempel enkelte Canon-kameraer kan programmeres som ikke bare timelapse, men også er i stand til å fange noen lyn. Ved å bruke to identiske bilder kameraer og lage stereo fotografier, etter å ha brukt en metode stereo fotogrammetri, ville være i stand til å bestemme lyn posisjon i en avstand av kilometer med en nøyaktighet på centimeter. Ved bruk av avstanden mellom kameraene - optisk stereo basen en meter eller mer.

 

 

5. Montering av tid - repeterte kameraer, etter noen kornsirkler ble funnet, også mulig og nyttig. Eller kontinuerlig fotografering av slike kornsirkel piktogram, dag for dag, inntil høsting. På trygg avstand, se Advarsel, fotografere fra en avstand, fortrinnsvis fra over ganske tilstrekkelig, vil være fra 2012 og neste den mest grunnleggende plikt for enhver litt alvorlig kornsirkler observatør. Hvis noen som som eksisterer i det hele tatt i verden. Men feltet besøket så lite som mulig, velger å observere bare det som vil kunne observere fra en respektfull avstand. Det bør understrekes at det faktiske geometriske mønsteret er i forbindelse med senere forskning nesten uinteressant, er det nødvendig å fokusere primært på de nær også fjerne omgivelser, som på de aller fleste kornsirkler bilder nesten aldri vises!

 

Detaljer om tidligere bruk av timelapse kameraene i "Forskning prosesser i korn felt," og deres mulige bruk en gang i fremtiden vil bli plassert her .

 

 

Somerton, Somerset 27 juli 1996

Kornsirkler - regulære former

kombinert med uregelmessig (2)

Crop Circle bilde datert 1996, fra store Lucy Pringle arkiv. Hvis det ikke var kornsirkler på det aktuelle bildet, ser ut som ganske normal, vanlig, typisk skade på grunn av elektrisitet fra lyn. En av de mest typiske effekten er at skaden følger nøyaktig retning av trikkeskinnene. Det flyter det meste av elektrisk energi før vi går under jorden. Stort sett merkbar er skade nær grensen av feltet. Trikkeskinnene nær grensen, er maskiner snu der, best ledningsevne, er beskjære mer skadet nær trikkeskinnene rundt grensen da andre steder.

 

Crop Circle foto fra ukjent kilde, lokalitet Denton, Garsington. Kilde identifisert senere som Oxfordshire Senter for kornsirkel Studies, tatt 03.07.1996. Foruten kornsirkler er det mulig å skille mellom tre uimotsigelige lynavledere - elektriske linjer Pylons. Kan fremstå som kritisk årsak, som forårsaket lyn bli nær av det. Nedenfor kornsirkler - typisk, uregelmessig skade forårsaket av elektrisitet fra lyn. Det ville operere noen parallelle lyn utslipp eller påfølgende slag - restrikes, eller noen induksjon eller ledning. Parallelle lyn utslipp og sekundære slag kan påvirke hverandre. Lyn utslippene er noe som elektron bjelker, og det er i arbeid ekstremt høye elektrostatiske og elektromagnetiske felt, i stand til å endre retning av slike bjelker som TV eller oscilloskop vakuumrør. Retning på gnisten utflod, som bue utflod, også mulig endring av luftstrøm - vind, sjokk bølge, blast wave, trykkbølge. Rakov, Uman - Lyn: Fysikk og effekter , kapittel 8 "Winter lyn i Japan" p. 313: "Interessant, observerte Ishii et al (1998) at etterfølgende slag i flere slag positive blinker i vinterstormer i Japan alltid lage en ny avslutning på bakken.». Noe sånt kan vises ikke bare om vinteren og ikke bare i Japan. I original: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Hver sirkel på dette punkt medfølgende bildet, mindre og mindre etter hvert bort fra det første grunnleggende, kan betraktes som en ny avslutning på bakken.

 

På opptak og bilder av kunstig igangsatt lyn mulige observere, at lynet kanal beveger seg i retning av vinden. Mulig at før noen restrike kan kanalen av lyn, flytte titalls eller hundrevis av meter. lyn , fysikk . På den medfølgende bildet er en print av en tittel siden av Martin Uman er The Lightning Discharge, der det er mulig observere en slik typisk bilde av kunstig igangsatt lyn, med en så liten flytting av utslippet i retning av vinden. Kunstige lyn Artificial Lightnings: Når elektrostatisk felt målt under skyene har nådd et tilstrekkelig verdi, er i skyene avfyrte rakett utstyrt med en jordledning. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (venstre bildet) - meget viktig kilde til informasjon og lenker til publikasjoner om fysikk av belysning, fotografier, video.

 

 

 

Skadede frokostblandinger, vanlig forekommende i korn felt

uregelmessige figurer av skadede, svekket, skråstilte stilker, bøyd, på bakken lå korn

flere detaljer på side bøyd, tilbøyelig, skadet, svekket beskjære

 

olje voldtekt under høsting

Lyn utslipp over dyrket mark og nær mellom som er nesten den eneste viktigste årsaken, mer 99%, korn og andre avlinger liggende på jordoverflaten rundt hele verden. Noe mellom 0,5 til 1,5 millioner km2 årlig. Ikke bare frokostblanding, også andre vekster, for eksempel voldtekt, valmue, og planter. Ikke bare lyver avlinger, men ellers betydelig skadet - planter kan være helt dødt, eller bare skadet av skadedyr, enten plante eller animalsk opprinnelse - bakterier, virus, sopp, sopp, parasitter, insekter. Skadedyr, i dette tilfellet, selvfølgelig fungere bare som en sekundær effekt, fordi friske planter, upåvirket av elektrisitet, ville være helt uberørt av utnevnte skadedyr. Igjen: krefter, laget av handlingen av lynet utslippet ovenfor vurderes sted var utenkelig, mekanisk. Mulig sammenligne med en sterk eksplosjon, titalls til hundrevis av kg TNT, eller mer, samt elektrostatiske og elektromagnetiske krefter, med tilsvarende eller enda høyere energi. 

valmue - 2008, identisk lokalitet; venstre 6. juli en annen to 3.th av august, tre - "identifikasjon av den skyldige"

Selv om alle de opplistede krefter var egentlig hinsides enhver vanlig menneskelig fantasi, umiddelbart etter lyn utslipp, også det hele storm mulig, at på hele feltet ikke blir liggende på bakken enda en eneste stilk. Det ville være mulig å finne kun mikroskopiske endringer i plantemateriale, muligens flere svarte, brente enkeltpersoner. Inntil den tid ...

Merk: absolutt det kan være noen mekanisk endret, skadede stilker, ikke mer enn en halv meter fra kanalen av lyn utslipp - kompliserte, sammenflettede bunter, helt usynlig fra margen av feltet, men vil bli funnet inne kornsirkler, etter de ble lagt merke til.

 

Kornsirkler, også andre regelmessige, interferens og fraktaler, eller kombinert bilder er så godt som bare en brøkdel av dette fenomenet, som kan kanskje forekomme bare takket være meget sjeldne interaksjoner av flere tilfeldigheter, under forhold som ennå ikke er tilstrekkelig forklart, kan bare svært ca estimert og simulert i laboratoriet eller datamaskin.

 

Betydelig innflytelse like før bøying stilkene til bakken, kan spille en fuktighet - selv små dusjer eller yr, eller til og med morgendugg. For mer informasjon på siden dominoeffekt . Nevn zskvo 4-5 timer i morgen.

Legg merke til (motto):

Selv om ethvert av kravene på disse sidene syntes å bli formulert med absolutt sikkerhet, bør det bli satt før ham noen av disse innledende utsagn:

Det er høyst sannsynlig at ...

Det kan være mulig å påvise at ...

Det er mulig at ...

For noen (mange) observasjoner synes det (resultater) ...

Være absolutt sikre på hans sannhet kan egentlig bare et rykk, idiot eller tosk.

(Så at man egentlig?)

 

For en grunnleggende innføring i historiske perspektiver på spørsmålet om kornsirkler er mulig å besøke nettstedet Wikipedia - Kornsirkel. Mesteparten av forklaringene, selv om det lagres eller faller nesten fullstendig innenfor Pseudovitenskap (Verdiløs forskning), dvs. Tilhører Kategori: Pseudovitenskap, men minst tjene som en grunnleggende informasjon om gjeldende syn på hele saken.

 

Fremfor alt må det understrekes at forklaringen er vist her, eller hvilken som helst side av dette nettstedet, gjør i alle fall ikke håndtere konsepter eller felt av menneskelige aktiviteter som Esoterikk, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomener, Ufology, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Tror på romvesener, Romvesen, inkludert Extraterrestrials in fiction, Astrobiologi, E.T., Uidentifisert flygende objekt, Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøkende fra Ytre rom, Universet, Galakse, Melkeveien.

Magi, Svartekunst, Trolldom, Heks, Overnaturlig fenomener, Mirakel. 2012-fenomenet, Poltergeist, Konspirasjonsteori, Psykokinese, Sjamanisme, Mystikk, eller andre felt Pseudovitenskap eller Verdiløs forskning fra Kategori: Pseudovitenskap.

 

kornsirkler - Enigma løst.

Gang for alle.

Utrolig primitive, og man kunne si, latterlig forklaring. Elskere av UFO, mystikk, parapsykologi, flygende tallerkener, ukjent og ikke-eksisterende energi og lignende tøv kan ha transportere seg til uendelig. Med andre ord, kan de kysse sin stinkende rumpa og gå til helvete.

Nesten det samme mulig si om utenomjordiske .

Hvis interessert, ta kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle teorier her presentert var svært grundig, nøye og i detalj eksperimentelt undersøkt av

 

Jan Ledecky