Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-timelapse-kort . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Ingen ET (utenomjordisk) hadde selv gjort en eneste kornsirkel i hele verden. Ikke vær redd for dem.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kameraer, underjordiske objekter

ET, også navngitte utenomjordiske (aliens, romvesener). Alle er redd for dem, ingen har sett dem, men alle tenker at de gjør kornsirkler.

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Oppdagelsesreisende, som er dedikert (ved theirselves) at kornsirkler forskning, selv redd for å bruke timelapse kameraer og større grad. Mer enn én gang har skjedd noen skam, men på dette punktet vil det ikke bli analysert her.

 

Distribusjon av timelapse kameraer kornsirkler forskere til sannsynligvis ikke realisere i større grad hovedsakelig fordi de er redd det er noe de lærer å ikke virkelig ønsker å vite. Kanskje de er redde for som kunne romvesener fanget Retaliate, enten på seg selv, eller til menneskeheten (hva og følsomhet). De er redd for å distribuere timelapse kameraer og større utvalgte funksjoner i steder hvor det kan oppstå noen mønstre i fremtiden, frykter de av at de ville virkelig nick aliens i loven, og de ville ha dem hevne gang for alltid. Bedre når alltid ender av høflighet med romvesener, følger forklaringen.

 

Kjære mystery jegere, UFO observatører, fremmede jegere og troende! Det er absolutt ingen grunn til å bekymre alt fra aliens, vil ingen gjøre noen hevn eller begå noen skade, hvis du selv anytone av Litt Bidra til avklaring av eventuelle Beskrevet mysterium. Aliens er virkelig helt umulig å oppdage ved timelapse-kameraer, fordi de ikke var i nærheten eller langt fra noen kornsirkel noensinne. Det er ikke nødvendig å være redd for en utlending, at det store flertallet av kornsirkler forskerne fortsatt anser som reelle forfatterne av tall. Riktig satt timelapse kamera kan fange opp de reelle forfattere, som faktisk "maling mønstre i feltene", ikke ved hjelp av en pensel, men elektron bjelker mye mer sterkere enn et lokomotiv. Til å trekke alle så uforståelige figurer de bruker to veldig enkle og lett forståelige forklarlige fysiske fenomener, som resonans og interferens.

 

Timelapse kameraer er ikke nødvendig å bruke bare for masse undersøkelse av kornsirkler, med mulig bruk dem til å rydde opp prinsippene og prosessen med skade og losji (skadelig, svekkelse) og eventuelle andre beskjære dyrkbar planter overalt i verden. Et par av kameraene i en liten avstand fra hverandre konstruere andre kan brukes til å bestemme fangst og lyn innvirkning plasseringen med en nøyaktighet på centimeter. Bare bruke prinsippene i geometri, optikk, matematikk og fotogrammetri.

 

Forresten, er elektronstråle, brede ikke mer enn 1 cm, Whose fronthead beveger seg mot bakken i en hastighet på tusenvis på 100-200 km / sek (Påvist data fra litteraturen de mest pålitelige - Rakov, Uman, men i mange steder på Internett, for eksempel WIKI - en, cz, er det helt annerledes, helt Misguided informasjon selv i tilsynelatende "ekspert"-tekster), og overføringer i løpet av få milliontedels sekund energi, som ville kunne flytte over en elektrisk lokomotiv Flere avstand av tusen kilometer. En slik av energimengde er virkelig i stand til å gjøre "et pinhole i jorden bakken", er det ingen grunn til å tvile på at. Den første og den raskeste mekaniske impuls, som vil spre utslipp fra virkningen området, med den supersoniske (sjokk) bølgen, som alltid er svært nøyaktig sirkel, og forsvinner etter noen få kilometer. Bare se på nesten alle filmopptak av atombombe eksplosjon, der sjokkbølgen er synlige ofte på grunn av et hopp endring i duggpunkt. Den første rate (men egentlig bare første) av en sjokkbølge etter lyn utslipp er sannsynligvis mye raskere, enn hastigheten av sjokkbølgen generert av eksplosjonen av kjernefysiske eller thermonuclear bomber. (Jeg sannsynligvis har et bilde)

 

På bildene (følg lenker ressurser) mulig å se eksempler, hva er lyn utslipp Able Utfør med flere-tonn treet (grovt anslag på ca 5 tonn). Titalls til hundrevis kilo tunge biter er klover i et brøkdels sekund, og han spredt langs bakken som tannpirkere. Derfor er det rart hvordan det mulig at er på et sted hvor lynet slo utslipp rett inn i feltet, er det mulig å finne noe annet, enn en "pinhole", og noen ganger ikke engang det. Det vil heller bli Forventet det en stor krater. Det er forårsaket av at i de fleste tilfeller, Umiddelbart etter berøre bakken (våt), det store flertallet av energi sjokk Gjenværende fordeles jevnt foretrekke fremfor tha korteste stier med lavest motstand like under bakken. Noen ganger er det mye ladning (energi) virkelig over-levert, og i addition forskjellen i konduktivitet plasma-kanalen og bakken er enorm. Lynet kanal i luften har en motstand på mindre enn alternativet 1ohm per meter, bredde høyst 1 cm, jord tusen til flere hundre ohm per meter, men i forhold til kuben med kanten på 1 m

 

Noen farlige fenomenet kan vises der, fordi på små avstander fra lyn utslipp vil aldri være trygg.

 

Det overskytende kostnader kan noen ganger ikke viderekobles umiddelbart under bakken, og kan ta litt reise, for det meste i traktorens spor, men mellom dem også som et lysbilde eller på en berg-og dalbane.

 

I noen tilfeller kan det lades etter berøre bakken fører til fenomenet, som kan være best sammenlignes den elektriske fenomen vanlig praksis - "dielektrisk sammenbrudd". I dette tilfellet, kan fortsette å slippe svært raskt relativt dype underjordiske. Det er sannsynlig at i dette tilfellet kan de i umiddelbar nærhet lyn kanal fulgurites skape underground. (photo Lyn: PAE) Alvorlig overledning av utslippet under bakken selv i tilfelle for dannelse av noen mønstre, hovedsakelig sirkler, mer enn svært sannsynlig.

 

Det er sikkert mulig å ta hensyn til, at i tilfelle av lyn utslipp i et åpent område rett i bakken (felt), kan ikke veldig dypt på det punktet av sjokk i kjelleren fra den mekaniske synspunkt skje noe veldig lik den Ved trær på bildene. Det vil ikke bli til noen ødeleggelser, fordi kontinuiteten i undergrunnen ikke tillater noe slikt, men den mekaniske pulsen kan være svært sterk, kan det virke litt jordskjelv. Mer detaljert analyse av utskrivning energifordeling langs overflaten og underjordisk vil kunne finne på siden Fordeling av utslippet energi over og under bakken . Det bør tas i spesielt hensyn det faktum at lokale forhold Under virkningen avReturn Strokefronthead kan variere fra sted til sted i et nesten uendelig antall muligheter. På nettstedet Henvist også tilstede vil være et forsøk på å forklare forskjellen mellom Flash innvirkning på Industrialisert område, som er nesten alle utstyrt med en betydelig av mengde svært gode jordede objekter (lynavledere på bygninger, tak, avløp), deres Flere av mengden av ordre i overkant av potensielle lynavledere i jordbruksområder (isolerte trær eller HV tårn, noen hundre meter fra hverandre). I dette tilfellet, noen ganger bundet til å skje direkte utslipp til overflaten av jorden. Noen ganger er det viktigste DirekteReturn Stroke, I andre tilfeller noen av de tilknyttede (parallell) armer av utflod, ble som opprinnelig peker for eksempel til et nærliggende HV felt. En annen situasjon kan oppstå at den første Trinnvis Leader, selv om det opprinnelig rettet til noen av de typiske lynavleder (HV-feltet, tre, busk), men til slutt er det "fanget" av den positive Streamer reiser i motsatt retning, som fremkom fra Relativt ekstern plassering i feltet, og etter siste forbindelse returslaget de viktigste punktene der. På den nøyaktige plasseringen av stedet der utslippet i de åpne til slutt treff, kan Involvert i en meget betydelig grad de underjordiske strukturer (geologer, arkeologer, krigshistorie, industrialisering, verktøy)

 

Noen steder, hvor det dukket opp noen kornsirkler, det er egentlig ikke noe behov for en lang søk i nærheten høyspente tårn og LV. På de andre titalls prosent fotografier, Potensielle Selv om ingen lynavledere eller HV tårn ikke er observerbare, men etter en kort besøk av Google Maps eller Google Earth er mulig å finne dem der. Forfatter av teser linjer vet hva han snakker om, eier en av de største samlingene av ulike kornsirkler GPS-posisjoner som finnes i fellen hvor som helst i verden (hundrevis), og ganske snart vil være tilgjengelig og siden, der vil bli gradvis publisert en etter annen.

 

på venstre det første mønsteret av 2011 - januar, Jakarta, på høyre Italia 2007 - Ancona

 

Grombach 26.05.2002, Baden-Wuertemberg, Deutschland 1.7.2002 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Ledning av utslippet på jordoverflaten og hastigheten av sin hurtighet underjordiske overledning og overledning noen andre i grunne underjordiske avhenger i stor grad på den, er hva og hvor dypt under bakken. Forsyningsledningene, arkeologiske relikvier, geologiske forkastninger, fjærer, forlatte gruver, akviferer, eller noe sånt.

I virkelig sjeldne tilfeller kan utslipp føre en underjordisk eksplosjon av ekte tilsvarende flere hundre kilo TNT, når Under reise underjordiske møter med ueksploderte, selv om betydelig nedslitte og betydelig forskjøvet, flere hundre kilo bombe fra andre verdenskrig. (Kratere i felt). Noe som en liten krater i feltet kan også hvis det Blir Arise i et grunt underjordisk noe Vises i fotografier av trær, som sannsynligvis er i noen tilfeller mulig. Lyn kan ikke finne en tørr nedbrutt rotsystem av allerede eksisterende tre hvis rester kan vedvare underjordiske flere år. detaljer på side lynavledere i felt .

 

Søker etter bevis

Bevis som kan støtte noen krav på dette nettstedet og mange andre bønder kan bringe til sine egne. Sikkert de ønsker også litt Bidra til Avklare langvarige mysteriet, og de er definitivt lei av lurking med lange våpen og hayforks til utenlandske inntrengere, som bare ikke kommer.

 

Det vil være helt nok hvis de vil noen registrering Beskrevet her ... Unearth.

(Vil bli forklart på en annen side i en spesiell paragraf som beskriver dette fenomenet, Emner Underground - og en del av siden i Crop Lines )

 

I enkelte steder i undergrunnen er sannsynlig å finne noen rester fra pløyd jordbruksaktivitet, kanskje til og med lavt nivå under dyp pløying - maskinverktøy og deler (metall), brukt en gang for dyrking. Observere dem er mulig på noen mønster bilder. Med en mye lavere motstand til omgivelsene samt i tilfelle av rør, det blir en økning av strømninger ovenfor og således at plasserer Høyere anlegget skade. Her er to eksempler, hvor varene er plassert tørt (ble plassert) underjordiske, og lignende steder vil være absolutt mulig å identifisere mer. Sannsynligvis vil stamme Lignende " underjordiske markører "på steder av noen kornsirkler tall når som helst i fremtiden. Det kan ikke være de eneste restene av jordbruksaktivitet, kan det være inkludert også arkeologiske gjenstander eller deler til fly kollapset. Beskrevet Lignende formasjoner, selvfølgelig, kan opprettes, og sannsynligvis virkelig var og vil bli opprettet uten å danne noen vanlige mønster i deres nærhet.

 

Merk: det er ikke utelukket at i nærheten av underjordiske avhandling markører ville være mulig noen ganger finner noe som fulgurites , men strømmer det kan allerede være for spredt. Mye mer Mulig de ville bli funnet i en liten dybde under "de pinholes", det virkelig var "ting som skjer". A små mengder materiale plassert Det ville bli oppvarmet i et kort øyeblikk Mer enn 6000 ° C

 

Så ville de utenomjordiske endelig til ... (Bare i tsjekkiske land?)

Hva er et interessant faktum (på engelsk): Det er en forkorte Mulig bruk MZ, hva betyr ET (Extra, i tillegg tsjekkisk, Terrestrial, i tsjekkisk jord eller Jorden), og i engelsk brukes forkorte CG (Cloud to Ground) lyn utflod, i motsetning til kornsirkler - sky til sky, har en tilsvarende i engelsk MZ (Cloud, i Cloud tsjekkisk, Ground - Ground igjen på engelsk). Hva en interessant likhet ...

 

Den aller siste (sist men ikke minst?): De ulykkelige Hvorfor skulle ET være maleri nesten utelukkende i mais (selv om unntak finnes) Når Under og betydelig del av året det er på hele kloden plassert betydelig bedre farget og brukbare (for Deres alien - rotter eller vortex laser pistoler - energi trumperies) og mye hyggeligere "lerret" - overflaten av snøen? Det faktum at tordenvær er nesten fraværende i vinter (og hvis ja, snødekket Volgende dem ofte er veldig mye bedre "renset" temperatur som før), ville noen leser sikkert gjøre dommen om seg selv. Et annet faktum er ganske generelt fenomen Utbredt, som i løpet av vinteren frost folk heller sitte hjemme på rumpa, alle varme, snarere enn deres salen og henge seilfly Lignende maskiner og klasser å se jordens overflate fra oven.

 

      

 

 

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z