Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversættelse, foreløbige, rådata, næsten uændret. Machine, computer-baseret, fra originale sider, der fremtræder som tjekkerne originale og engelske original version. Vil løbende blive forbedret i løbet af tiden, korrigeres og avancerede. Tak for forståelsen.

lightning

Korncirkler

Tagged sammen

Den gåde løst.

Nej, nej, nej, aldrig

en intergalaktiske, eller

anden udenjordisk lort

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler er skabt af lyn. Det er en simulering af elektromagnetiske kraftlinier og de elektriske strømme, såsom en fotografisk rekord i raster af korn i marken.

Korncirkler opstod fra lynnedslag. Som en efterligning af elektromagnetiske felt linjer og de elektriske strømme som en fotografisk optagelse i raster af korn felt.

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Sporvogne og underjordiske konstruktioner nær korncirkler

Lizzano, Frazione Celletta, Cesena - Forli, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Klik på foto for at følge kilden side. Muligt at finde "en skov af lyn stænger" på denne lokalitet. Uden et regelmæssigt mønster, er det et meget præcist billede af sted, hvor lyn udledning til et korn felt opstod. Selv feltet på højre side af billedet, uden at nogen korncirkel piktogram, er påvirket af el og ødelægge forårsaget af så meget mere bemærkelsesværdigt, er der også påvirket afgrøden langs traktorens spor, der løber gennem feltet, på billedet horisontalt, og på banen med korncirkel piktogram der er berørt primært korn omkring sporene nær feltet grænsen, hvor traktorer vender. Ofte differentiale låst. Mere fugtighed, bedre ledning. Det er også muligt, at omkring på steder, der bestemmes ved geometriske centrum af korncirkel former, der ligger vandforsyning rør eller afløb i undergrunden. Dette kan også omfatte eventuelle andre linjer - elektricitet, gas, digitale kommunikation. Noget lignende kan også vedrøre andre korncirkel piktogrammer, som synes tæt på nogle lange bane. Andre eksempler følger. Mange længere korncirkel piktogrammer ofte følger sporveje, fordi gode ledere. Ingen mennesker intervention eller arbejde.

 

Den elektricitet, kan fordeles rundt på området primært ved hjælp af traktorens spor. De er karakteriseret ved langt højere ledningsevne i forhold til resten af ​​jordoverfladen af ​​hele korn felt. Nogle linjer, helt tilfældige, kan forgrenede, lige eller kløvet tæt fra virkningen punkt lynimpuls panden. Elektrisk strøm bevæger beskrevne måde, i nærheden af ​​periodiske former i korn på jorden, ikke kun i sporene af traktor og deres umiddelbare nærhed, inden du begynder at fortsætte under jorden. Passage af elektriske strømme inde plantelegemet, celler, væv og dermed beskadige dem kan også forårsage ujævne modning af korn. Ujævn voksende og modning er et fænomen, der er opståede, fordi forholdene der er meget lig udplantning af planter.

 

Bemærk:

Den beskrevne situation her er ansvarlig for denne teoretiske formodning: Hvis en regelmæssig korncirkel piktogram er oprettet, muligt, at stor del af lyn decharge energien blev føre meget hurtigere vinkelret på dybt under jorden, i modsætning til sagen om almindelig, meget mere udbredt lynnedslag i marken - væsentlig del af lyn decharge energi, lang tid før det er helt førte underjordisk, ledes over og over marken overflade som på karrusellen, begå fortræd. Derfor er det muligt, at begge dele kan blive påvirket tilnærmelsesvis ligeligt. På venstre side var en væsentlig del af energiforbruget til at skabe figurer, og derefter straks gennemføres hurtigt i jorden. Til højre var væsentlig del af lyn decharge energi meget mere førte hen over marken overfladen for det meste de sporet og gjort det på de mere fjerntliggende steder mere skade.

 

En sådan formodning er nævnt flere gange andetsteds på dette websted og vil blive forklaret på en særlig side.

 

 

 

Wire hegn nær korncirkel

Endnu et billede at relativt pålideligt understøtter teorien om korncirkler dannet af lyn udledninger, det er muligt betragte næsten som et bevis, er muligt at finde igen i stort arkiv med Lucy Pringle, og ikke kun der. Fra kommentar til dette billede indikerer, at grænsen mellem marken med korn, som indeholder

Martinsell Hill, 19 Juli 2009

piktogrammet og græs med græs, hvor piktogram ikke fortsætter, ligger et trådhegn. Wire hegn fungerer som en grundstødning. Jording fungerer som en uoverstigelig barriere for den elektromagnetiske stråling - den vigtigste årsag til piktogram skabelse - straks fra lynnedslag punkt i midten af figuren helt ensartet og symmetrisk i alle retninger bevægelige elektromagnetisk eksplosion. Kæmpe, lys hastighed. Elektromagnetisk stråling i luft ikke bremset på nogen måde eller hverken begrænset stoppet. I modsætning til de chokbølger og trykbølger. Wire hegn, der fungerer som en grundstødning, er virkelig sådan en uoverstigelig barriere for elektromagnetisk stråling. Vegetationen bag hegnet - en græs græsgang, selv om markant anderledes karakter til afgrøden - svagere forfatning. Øjenvidne beviser, se. Energi ville handle på græsset i virkeligheden på samme måde. Selv om dette ikke skulle ske helt lige nøjagtigt på samme tid. 
Fordi den skadelige energi blev næsten helt elimineres gennem beskrevet jordforbindelse, bag trådhegn, betyder beskadigelse af planterne ikke fortsætte ..

den ikke-jordiske stempel aftryk ikke ramt græs

og køer, geder og fårene kan fortsætte Baa

 

At være eller ikke være, ... Det er det spørgsmål: Faktisk er det virkelig muligt for alle ufologen og andre wannabe "eksperter" på de udenjordiske civilisationer og deres kapaciteter, operationer og interventioner på hele kloden, hele solsystemet og hele det ydre rum, i stand til at forestille sig, at ynkelige, peanut, statsløse og de generte udlændinge, hvis teknologien er mange tusinde af år, snarere millioner eller milliarder, mere avancerede end via jordbaseret, således at de virkelig var sådan et "mentalt defekte", der ikke ville være i stand til at designe korncirkler mønster rundt i det mindste nogle 50 meter længere væk fra hegnet, således at hele deres korncirkel billede passer til alle om, at "lærred", som de udvalgte?

 

Opdagelsesrejsende og fotografer, der nogensinde har besøgt et mønster i afgrøden, vil sandsynligvis være i stand til at huske, eller finde nogle tabte fotos, hvis der ikke var et sted i nærheden brandhane standrør - der fungerer som en meget god lynafleder. Noget i den stil er normalt ikke muligt at observere på deres billeder, men de ville måske finde nogle mere detaljerede billeder.

 

Trådhegn kan fungerer som en som en jordforbindelse, også som lynafleder, og dermed opfører sig præcis som jordet skjold gitter af et vakuum rør - det er derfor ingen elektrisk energi, ingen elektroner igennem det. Hverken elektromagnetisk stråling eller elektroner kan passere igennem det - no pasaran. Opfører sig imod dem som fuldstændig uigennemtrængelig mur.

 

Andetsteds på internettet er rapporteret ( se ), at græsset i græsarealer har en mekaniske egenskaber fuldt sammenlignelige med korn bag hegnet, og det er derfor mærkeligt, at mønstret ikke fortsætter bag hegnet.

 

Lynafledere inden for områder nær korncirkler

Som en meget god lynafledere arbejder meget ofte på markerne og i deres nærhed placeret gødning, også nærliggende træer og buske. Men som det bedste, kan absolut uomtvistelige lynafledere være entydigt bestemt transmission tårne ​​og flagstænger af høj spænding ellinjerne. De muligt at finde ofte meget tæt til hundredvis af korncirkler. Virkelig mange gange pyloner selv fremstå som unseparable en del af nogle korncirkler. Ancona, Italien, 10 Jul 2007 , GPS 43,574443 ° 13,432214 °, to krydsende højspændingsledninger gennemløber lige inde i korncirkel piktogram, estimeret. 40 og 110 tusind volt, Extra High Voltage - omkring 400 000 V i nærheden af hotellet, på omkring 300 m.

 

Andre, men disse kan ikke så let bestemmes, er lagres i undergrunden. Der er forskellige kloakker, vandrør, drainages og andre underjordiske tjenester. På nogle billeder, men i det mindste kan vurderes. Venstre billede - Lucy Pringle, Horton - nær Devizes, Wiltshire 3 Juli 2005. Den højre side billede - ukcropcircles.co.uk blev snap taget nogle dage før, ligesom andre her . Det andet billede kan anslås til mindst 14 dage tidligere. På venstre korncirkel billede muligt at lokalisere en meget almindelig, karakteristisk lynafleder - højspændingsledning pylon, hvis nabolaget er slet ikke en del af geometriske former, hvilket gør det ligger helt uden for ethvert område af interesse, som enhver almindelig Crop Circles observatør. Fra standeren, venstre diagonalt opad vinkelret på den vej, der er en stribe af gult hvede, omkring halvdelen til tre fjerdedele af højden af omgivende hvede. Gul hvede er død, der blev enten dræbt straks under lyn decharge til masten, eller senere, på grund af kemikalier resulterer i planter og jord. Hovedsageligt på grund af elektrolyse under afladningen, i løbet af de næste par minutter eller timer, såvel som dage. Udledning af elektricitet fortsatte i jorden fra standeren mod vejen, i retningen af forsyningsledninger til stede der jorden. Behøver ikke at være nogen forsyningsledninger, kan være bare en grøft eller udgravning dækket, der ejer mere fugt end det omgivende terræn, men kablet jordforbindelse er sandsynligt, at være der. En lignende stribe løber fra venstre korncirkel til vejen. I dette tilfælde må ikke være placeret noget under jorden, kan det kun gå på opkørt adgangsvej anvendes til udsæd, påvirket på grund af højere ledningsevne. På højre korncirkel billedet ikke vises en gul afgrøde, muligt at observere kun lidt højdeforskelle. Fra at observere skønnes på minimum 14 dage tidsforskellen mellem fotos.

 

 

 

 

Arkæologi

En mulighed, som kan bidrage til den elektriske strøm hurtigt gennemført lige ned i undergrunden, kunne være tilstedeværelsen af slagger eller metal artefakter, også forårsaget af aktiviteterne i nogle gamle smelteværket, eller tilstedeværelsen af andre relikvier, det meste fra jernalderen eller bronzealderen. P_1 p_2 Takket være ufuldkommenheder af brugte smeltning metoder, slaggen indeholder op til tocifrede procent ren metal meget fint spredte. Ledningsevnen af et sådant sted kan overstige mere end en million gange almindelig jord ledningsevne. Det faktum, at nogle steder regelmæssigt besøges af meget åbenbaring af korncirkler, der er i de underjordiske gamle bosættelser, forholdsvis let at lokalisere fra flyfotos ved hjælp af de metoder antenne arkæologi, er ganske beviselige kendsgerning. En af de mest typiske sådant sted er (place_name), men ville det da være muligt at finde mange flere. Nogle grave er med metal virkelig tungt lastet.

 

Også eventuelle andre arkæologiske perioder og aldre. Guld, sølv, kobber, stannum, messing, cobalt, bly, zink, wolfram eller uran alder.

 

Større mængder af metaller er placeret under jorden også placeret i områder, hvor der skudt ned fly styrtede ned.

 

Flere informationer på siden arkæologi

 

 

 

Elektriske strømme vs planter, væv og celler

meget mere information i menuen menuen EPP og fortsat

Planter, der er ramt af elektrisk strøm, måske tæt på dødelig dosis, se flere dage som absolut intet er sket. Selv om fuldstændig døde eller indeholder store mængde døde celler og beskadigede væv. Ingen synlige og mekaniske ændringer. Det ville selvfølgelig være muligt at observere de mikroskopiske forandringer. Bekræftet, vil blive dokumenteret af fotografier. I første omgang, efter flere dage muligt at skelne mellem højdeforskelle, ikke døde planter ikke vokse. Senere grøn farve tur i gul, brun, og planterne begynder at tørre op. Denne proces varer adskillige uger. Kun planter, som blev berørt af en sådan mængde elektrisk, dels måske termisk energi, det er måske mere end 10 eller 100 gange i løbet af dødelig mængde, kan umiddelbart forekomme gul, brun, forkullede, men i tilfælde af korn blev kun flere personer fra millioner.

Argentina - solsikker

 

Flere informationer om døde planter vil blive placeret på siden numero uno , EPP &

 

 

 

Korn, som ikke blev beskadiget af el

Meget muligt, at afgrøden på områder, hvor der ikke vises nogen lyn i hele vegetation periode, aldrig udviser nogen mærker skader.

Nogle gange, efter meget intensiv lyn, kan lettere beskadiget korn vises også i det næste år ghosts

 

Der var ikke noget lyn på dette område, 2010 Benatecka Vrutice

ikke nogen stilk beskadiget og buede tilbøjelig til jorden, indtil høst

Venstre - 26 juli, lige 17 juli 2010

 

 

Lyn udledning energi - kort fortalt

For eksempel, overfører en gennemsnitlig lyn decharge sådan en stor mængde energi, ville det være i stand til at høste hele området, mange hektar, møllen en mel fra korn, bage brød og distribuere den rundt i hele landet. Også postharvest arbejder stand. Afgrøden under dens bøjning mod jorden bevæger flere hundrede kg af materialet ind i en afstand ikke mere end en meter. Alt dette er beskrevet materiale har en masse egen potentiel energi. Mere om energi lyn, målte værdier lyn

 

 

Lokale forhold. To lyn udledninger i samme sted.

længe separation interval - adskillige uger

Danner af regelmæssige korncirkel piktogrammer kan meget afhænge af lokale forhold. Storbritannien - muligt oftere sker på kridt. Også archeologic levn kan træde i kraft. Det er også muligt, at nogle faste afgrøder circlr piktogrammer kan vises på det sted, hvor dukkede to lyn udledninger på, at nogle sted, den anden flere uger senere. Det er virkelig sjældent tilfældet. Den anden udledning er i gang på et sted med mærkbar svækket afgrøde. Statistik - vil blive placeret her.

 

I sjældne tilfælde af ekstremt stærke lyn udledninger mulige, kan der regelmæssig korncirkel piktogram synes umiddelbart efter det, eller inden for flere timer. Stærk udledning har også stærke mekaniske kræfter og effekter, ligesom hundredvis kg eksplosivt materiale over marken med korn, kun nogle meter. Muligt, at nogle faste piktogrammer kan synes takket være, at der var ingen vind, ingen regn. Dette er tilfældet for  bolten fra blå .

 

 

Jordoverflade svingninger

En anden mulig årsag til at danne regelmæssige korncirkel piktogrammer er, at deres skabelse, eller form, ville blive inddraget i en eller anden måde ryste af jordens overflade i det punkt af oprindelse. Overfladen af jorden, anbringes på det tidspunkt af lyn udledning og exposured dens mekaniske virkninger, trykbølger og chokbølger, opfører sig som en fleksibel membran, men enorm. Dækker et areal på adskillige kvadratkilometer. Selv resonansfrekvensen af en sådan membran ligger mellem værdierne for nogle hertz til få tiendedele af hertz. De kan således skabe ikke kun simple korncirkler, men forskellige analogier eller tilsvarende af Chladni mønstre.

 

 

  

Main synder, korncirkel skaberen, stadig med succes undslipper

Ikke et unikt fænomen, mens formentlig, at en, der selv mest muligt, takket være at den sande og en eneste virkelige skyldige lykkedes at undslippe opmærksomhed så forfærdeligt lang tid, er det faktum, at de berørte korn udviser en rigtig mærker af skader mange dage, efter den virkelige årsag har udført sit arbejde, endda mange uger eller nogle måneder efter tordenvejr og lynnedslag, den eneste rigtige forfattere. Under korncirkel visualisering, lang tid senere kan sandsynligvis meget ofte hjælpe sådan en uskyldig begivenhed, som morgendisen, se domino og butterfly. På det tidspunkt er næppe muligt at slutte i betragtning af piktogram skabelse til en begivenhed, der fandt sted flere uger siden. Meget ofte bøjning af stilkene under piktogram eller uregelmæssig form optræder, bliver i løbet af smukke vejr, efter en lang tid gradvis stilke svækkelse. Ofte muligt at finde mange andre plantepatologisk faktorer. Helt klart alle af dem medfører som sekundære effekter, lang tid efter skade af lyn elektricitet. Vira, skimmelsvampe, svampe, planter og dyr skadedyr. Aldrig ville operere uden primær beskadigelse af planterne ved elektricitet.

 

Uden at svække af elektricitet ville planterne legende modstå alle børsnoterede skadedyr. Efter en lyn udtømning i kornmarkerne også signifikant vist modning ikke-ensartethed, afhængig af intensiteten af ​​skader. Uden at svække med elektrisk strøm ville være nogen korncirkel nogensinde opdaget. Mest afhænger af afstanden fra strejken punkt, mindre, men også relativt markant på afstanden fra traktorens spor. Enhver plante, som blev udsat for virkningen af ​​visse mængde elektrisk energi, er højere end ubetydelig, men ikke dødbringende, modnes tydeligt langsommere. Se EPP. Hidtil kontrolleres hovedsagelig ved visuel observation, eller kvalificeret gæt, vil blive kontrolleret kvalitativt og kvantitativt i laboratoriet. Bestemmelse af energi-niveauer og deres indflydelse på den vitalitet af planter. Omtrentlige målinger - EPP.

 

Svagt påvirket planter kan ikke udvise en væsentlig, visuel skade, men de kan blive angrebet af skadedyr, eller bare modnes langsommere. Ostra.

 

Forklaring

Meget logisk grund til, hvorfor den største synder af korncirkel skabe så pålideligt lykkedes at undslippe eventuelle fund og opmærksomhed endnu, er ganske forståeligt: ​​denne "forfatter alt" er præcis på det tidspunkt, da han blev "male" på et felt, fx at skabe korncirkel billede, i stand til at håndtere absolut pålideligt og hensynsløst jage enhver potentiel observatør af hans kreative aktiviteter fra det sted af hans arbejde, så langt væk som muligt, hvis ikke dræbte dem.

 

 

 

Korn almindeligt beskadiget

Tilfældigt nedskudte formationer - RDF

Den tidligere tekst allerede er gentagne gange blevet foreslået, at lyn decharge er primært ansvarlige ikke kun for alle ægte, regelmæssig, selv om meget komplekse korncirkel former, men andet end det, og for alt andet, normalt uregelmæssigt beskadiget korn på alle områder i verden Litteratur og hjemmesider, der beskæftiger sig med korncirkler, nogle gange kaldet uregelmæssigt beskadiget afgrøde ved forkortelse RDF, Randomly Downed Formations- Tilfældigt nedskudte formationer, uregelmæssigt beskadiget, svækkede former af korn ligger på jorden. Virkelig klassisk eksempel, som fra en lærebog, kan findes i en publikation beskæftiger sig med spørgsmålet : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. korncirkler - at undersøge mønstre og mysterier, Side 111, fotografering med beskrivelsen: "Classic stormskader i korn." En af de mest hyppige fejl , virkelig uhyrlige, af eventuelle næsten dilettant korncirkler "forskere" Indtil i dag: deres erklæring at en sådan beskadigelse af raske korn, kan forårsages af alene vind. Faktisk en sådan beskadigelse af raske korn, ubeskadiget af elektricitet endnu er absolut ikke muligt på nogen måde. Fysiske egenskaber - smidighed, styrke - af sunde afgrøder vil aldrig tillade noget sådan, indtil høst - kan ses, selvom vinden er et godt stykke over 100 kilometer i timen. Umiddelbart efter sine stop, er der ikke bøjes til jorden endnu en stilk. På billedet fra bogen, er der vist ret typisk afgrøde skader efter lynnedslag. Information er virkelig chokerende, utroligt, uforståeligt og vil helt sikkert tage "lidt" tid, før nogen kan identificere sig med det. Næsten aldrig sådanne skader forekommer umiddelbart efter tordenvejr, for det meste op til efter uge.  

 

Her er det muligt gengive den klassiske idé en af ​​verdens største geni til alle tider. Såkaldte Jerry Cimrman postulat: "Vi kan bekæmpe det, kan vi protestere imod det, kan vi er uenige med det, men det handler om alt, der er med det, eller mod det muligt at gøre."

 

Gentag, bestemt ikke for sidste gang:

Langt de fleste af sådanne nogle beskadigede områder, opstår mange dage efter tordenvejr og lyn, meget ofte i løbet af smukt vejr, da ingen i stand til at udlede lyn som den vigtigste årsag, fordi umiddelbart efter, også mange dage efter tordenvejret alle felter og planter lignede absolut intakt. Dette gælder både korncirkler og ganske uregelmæssige former.

 

Af den måde, hvis forfatterne var i stand til at bestemme tid og sted af billedet kan de spørge sig selv ved hydrometeorology instituttet eller virksomheder, der beskæftiger sig med lyn data. Sandsynligvis vil det være muligt at lokalisere flere lynnedslag hit på fotograferet område. Med et interval på mindst flere dage, men flere uger, billedet til enhver tid mellem tidspunktet for spiring og det øjeblik blev taget.

 

Sunde stående korn i nærheden af ​​traktoren spor

På billedet fra bogen, også i mange fotografier, som dokumenterer skader eller regelmæssige korncirkel mønstre i kornet, hvor kornet er samtidigt forekommende "almindeligt", f.eks hvede hælder mod jorden, også i fotos dokumenterer uregelmæssige skader, er meget interessant, at selv om næsten hele marken, omkring 80%, beskadiget er og bøjede sig i umiddelbar nærhed af sporvogne hvede eller byg eller andre kornsorter står oprejst. Dette er et meget almindeligt fænomen i alle beskadigede korn. Frekvensen af ​​dens forekomst er så høj, at det er næsten umuligt at kun en tilfældighed. Selv er muligt, at en relevant del af skadelige strømmen var fører til planterne gennem beskrevne spor, planter tættest på dem, og dermed bør være mest beskadigede, er næsten aldrig bøjet. Bøjningen starter mindst 20-30 cm fra sporvogns. Dette tyder på, at planter nærmest spor ikke er optaget af planter, har adgang til en større mængde af jord med en lavere koncentration af giftige stoffer, der udskilles af rødder af tilstødende planter. Giftige og sundhedsskadelige stoffer opstod i dem, forsøger de overføres til rødderne og ud af dem, så nær sporene kan være skadelige stoffer betydeligt mere udvandet og planter har en større chance for at helbrede. De ikke udsættes for en så høj koncentration.

 

Meget typiske eksempler for eksempel være på den side Kounice , men kan findes på næsten alle piktogram af korn billede, som ud over den regelmæssige form også uregelmæssigt beskadiget og bøjes afgrøde. Næsten altid mindst 30 cm fra banen og til tider op til en meter langt væk. Nogle gange, det mest beskadigede afgrøde er ikke det mindste i begyndelsen, andre steder end i den største afstand fra sporet, nøjagtig halvvejs mellem dem, hvor er formentlig den største koncentration af skadelige stoffer, og anlægget kan slippe dem det værste. Det er også muligt bedre elektrisk ledning der, takket være at fordoble krydse af såning maskine dyser på dette punkt, linjen er dobbelt-sået.

 

Meget mere detaljeret forklaring af dette fænomen vil blive placeret på Lines .

 

En af de mulige årsager til skade og svækkelse af korn stilke er angivet højere gødskning, især af kvælstof. I dette tilfælde ville være korn under størst indflydelse af gødning tættest på spor, og blev beskadiget og bøjet det oftest. Men det er faktisk præcis det modsatte. Den overdosis - øget indhold af opløselige salte i jorden, ville være den vigtigste årsag til øget hyppighed af udledninger i sådanne steder. Stabler af gødning tiltrækker lynnedslag på en fortræffelig måde, på grund af forøget elektrisk ledningsevne, der er beskrevet steder, såvel som luften over dem. Så hvis i nærheden af ​​afgrøden bare blevet beskadiget, er det ikke i alle tilfælde på grund af lokal højere gødskning, men simpelthen fordi, at der dukkede et lyn. Logisk set, ville have være de mest beskadigede planter tættest på bunken af ​​gødning, undertiden en virkelig stor, men det sker næsten aldrig.

 

 

 

Fælles korn skade på korncirkel fotos

Arkiv LP, igen. På billedet er i tillæg til korncirkel muligt godt observere skader på afgrøden i midten af mellem traktorens spor. Selvfølgelig kan dette fænomen findes ikke kun i de korncirkel fotografier, men næsten på alle foto med beskadiget og på overfladen liggende korn. Næste meget interessant faktum er, at det oftest, eller den mest tidligere, er beskadiget, svækket, og bøjede sig ned afgrøden vises nær centrum af en fjerdedel bøjning nær kanten af feltet, regelmæssigt drejes af traktorens hjul. I hjørnerne thereare sporene mere opkørt. Integreret strøm tilføres fra omkredsen af en cirkel med sit eget centrum stammer meget højere samlede end en linie integreret en lige fjernt punkt. Den tilførte effekt i planet af jordens overflade aftager med kvadratet på afstanden fra det punkt, der er i tilfælde af en cirkel konstant, så er der ikke falder. Dette er et groft skøn, vil flere detaljer om udstedelse af strømførende planter og jord kan forklares på  LRC linket. Desuden er de spor traktoren nær grænsen på markerne løb over fra traktoren igen under tilbage fra feltet. Bedre ledning af elektricitet er derfor til rådighed. Mere info på siden sporvogne . Thumbnails mulige forstørre ved svævende musen over.

 

Traktor spor er sikkert meget mere elektrisk ledende mod deres omgivelser, kan der også fungere som lynafledere, fugtigheden i dem indsamler og holder bedst og længst. Sporvogne tæt på grænsen af feltet har endda beviseligt bedre ledningsevne end noget andet sted, takket være at de krydses over af traktorer flere gange, og der synes spore bøjninger nær denne og traktorer ofte vende rundt er der med den differentiale låst. Andre meget store lynafledere er bunker af gødning meget ofte forekommer i felterne.

 

 

 

Fotografi fra Wylatowo skabt af polske entusiaster

Her er vist nogle typiske eksempler på normal, uregelmæssig afgrødeskader dannet af lyn i kombination med korncirkel geometriske mønstre, fotograferet af venner observatører fra den polske by Wylatowo: link 2002, link piktogrammer

I alle tilfælde, der uden geometriske korncirkel former er ganske typisk beskadigelse af korn forårsaget af elektricitet fra lyn decharge.

 

 

 

Argentina 2010, " korncirkel "i solsikker

Lige i begyndelsen af ​​året 2010 var muligt et kort besøg i Argentina

dateret 15 marts 2010, foto fra Touraine-insolite.xooit.com

  

forkullede og brændt solsikker, i cirklen, er næsten umuligt at forklare på en anden måde end lyn ... Eller måske i virkeligheden, at UFO?

 

Beskrivelsen af planter staten ser næsten identisk som i lærebogen for landbrugs skole, der beskriver konsekvensen af lyn i solsikke marken. For eksempel Sunflower Production Handbook 2007 , se . Den manuelle udarbejdet af National Sunflower Association, NSA .

 

Hvis nogen går gennem en skov og finde nogle forkullede træer, kan ikke udlede: "Dette er muligt ved et lyn udledning her." Når du går rundt om et felt, observere forkullede solsikke, hvad der skal til at tænke? At udlændinge svævede over feltet i en mikrobølgeovn, der roterer i en cirkel, fra ionosfæren var nedadgående hvirvel støttet og skabt af menneskelige og jordiske sind og altgennemtrængende kosmiske intelligens, bombarderede en anden UFO-og flyvende tallerkener feltet med lasere og alt blev afsluttet ved virkningen af elektrisk strøm, der blev udspringer af et sted mellem underjordiske vandkilder og tåge på den britiske hede? Eller er, at alle en typisk britisk humor? ... Det var bare et lille eksempel på, hvor langt nogle "eksperter" af Crop Circles fænomenet lejlighedsvis tilflugt i deres overvejelser. De er tydeligvis utilfredse fra absurditet og uforståelighed af hele fænomener. Når alt det er absolut umuligt at skabe sådanne et utroligt komplekst fraktaler, som stadig er i den livløse natur og uden intelligens ikke ikke kan skabes, det er helt umuligt. Men det er muligt, selv meget simpelt!

 

Der kunne arbejde nogle gange bare et enkelt hit af lyn, muligt ledsaget af flere parallelle og efterfølgende elektriske udladninger, der også kan forekomme nogle resonanser og interferens mellem alt dette. Meget ofte er de i gang efter metrolinjer, og lige over dem var årsag til at skabe linjer. I dette tilfælde korn kan ikke blot kun beskadiget, men fuldstændig død. Denne idé blev allerede nævnt på denne side her, en anden meget mere illustrerende tilfælde muligt at finde på siden linjer .

 

Alle skete i løbet af få ti tusindedele af et sekund. Det er net tid, en periode, der løb en elektrisk strøm, elektriske udladninger sted mellem hinanden pauser, varige hundredvis af millisekunder. Systemet af de vigtigste elektriske udladning og flere på hinanden følgende blinker kan finde sted i tiden omkring et sekund, sjældent længere. Efter sin umiddelbare afslutning kan være i kornmarkerne mærkbar absolut ingenting. I begyndelsen, under den elektriske udladning, og umiddelbart efter har for det meste fundet sted processer i fysik, mekanik, elektromekanik og elektrokemi. Derefter opstod der en lang hvileperiode, hvor der skete tilsyneladende ikke noget, og langsomt ind en scene naturens processer i biologi, Phytopathology, biomekanik, biofysik, kemi og andre rene naturlige processer. " Migration of Nations ".

 

Hvilke følger kan delvis påvirket af vejret. Meget væsentligt er det faktum, at alle disponible næste beskrevne begivenheder, der opstår efter udskrivelsen, vil finde sted, selv under de mest egnede vejrforhold, hvad der muligt at forestille sig for planteavl og modning.

 

I løbet af ti dage, samt uger eller måneder, forløber bliver gradvis svækkelse af planterne. Fremgangsmåden er yderst langsom på grund af enorm inerti af biologiske processer i planter. Væv og dele af beskadigede planter dør, andre bliver svage. En dag, den generelle svækkelse af planter overstiger acceptabelt niveau. I løbet af natten falder London Fog - sommerfugl. P_B Planter vokser kraftigt, og de ​​svageste stilke langsomt begynder at bøje til jorden, se domino. Inden for nogle sekunder til minutter, en omhyggeligt skabt design, falder til jorden som et korthus. Lignende proces er sandsynligvis muligt brug for at forklare i nogle korncirkler hyppigt forekommende bundter af stilke, flere gange regelmæssigt foldet en frem for andre. I dette tilfælde blev de sandsynligvis gradvist stabling over sig selv, var alt ikke falde på én gang. Oprettelse af lignende effekt er ved menneskelige kræfter, ved hjælp af primitive værktøjer, og hjerne, absolut umuligt. Det er overflødigt at sige, at uskelnelige strukturer kan findes i fuldstændigt uregelmæssigt beskadiget korn. Billeder, der ledsager dette stykke blev taget på et sted, hvor der kun findes helt uregelmæssigt beskadiget afgrøde. Alle, der sætter var påviseligt og kontrolleres ramt af lynet.

 

Det faktum, at en gradvis proces at bøje til jorden, under, at den korncirkel visualiseret, kan blive meget hurtigere end hele svækkelsen processen er udarbejdet, og op til meget længe efter at det i virkeligheden var forårsaget og igangsat. For at lægfolket og "professionelle" offentlig udleder noget forhastede og forvirret konklusioner.

 

 

Ældre germansk jernalder

Så kaldte processen gennem at der i kroppen af ​​hele planter - stilke, blade, rødder, ører af korn, indflydelse af elektrolyse skaber, muligvis også på grund af termiske processer, en række skadelige stoffer. Efter nogen tid planterne begynde at flytte dem ned til rødderne, og udskille dem i jorden. I den modsatte retning, så bevæger stoffer involveret i fælles metabolisme af planter rige og nyttig.

 

Eksempel:

Ved at dividere anlæg, overjordiske dele, f.eks. I ti dele af samme længde I tilstand, hver af dem, der skal slippe af med skadelige stoffer, der blev oprettet inde i, "gå en etage under", en konstant tid - for eksempel en dag. Øverste del, tiendedel af anlægget - f.eks. hvede øre eller en del, hvor de vil blive dannet i løbet af en dag at slippe af med disse negative stoffer, alle de andre dele under det, men skal udholde passage gennem af toksiner fra alle dele over dem. En sådan sammenligning, bestemt meget forenklet, men med henblik på forklaring af zonal svækkelse tilstrækkelig viser, at den laveste tiendedel af planterne udsættes for ugunstige forbindelser ti gange længere end den øverste del, og ti gange større mængde end den selv har skabt, således udsættes for en anslået hundrede gange højere virkninger ugunstige kemikalier. Derfor er den nedre del er den mest svækkede også mekanisk - muligt at prøve med hånden. Den nederste del ofrer sig selv for en vellykket "uddannelse af afkom". Stort antal svækkede planter er virkelig vellykket i dette, fordi umiddelbart efter bøjet mod jorden anlægget starter svinget internodier tilbage ved hjælp af noder, og langt de fleste af dem virkelig lykkes, selv om det kun delvist, så de med held kan høstes.

 

Timing af begivenheder, der er beskrevet i dette afsnit er kun et eksempel, ikke eksperimentelt bevist fakta. Det er kun en tilnærmelse af den forventede udvikling af visse processer, som vil blive verificeret eksperimentelt, og i nogle tilfælde kan være væsentligt forskellig fra den beskrevne fremgangsmåde. F.eks efter ekstremt kraftige udladninger. 2008

 

Timingen er beskrevet her virkelig er muligt betragte det som et kvalificeret gæt, verificeret af flere års dokumenteret observerende, hundredvis steder verificerede lyn decharge hits ind i overfladen af ​​kornmarker. Skrevet i 2011. Også hundredvis af kontrollerede eksperimenter handler elektriske strømme på plantevæv.

 

 

 

Mulig kontrollere mange korncirkler med tilbagevirkende kraft

Crop Circle gåde definitivt dekrypteret ...

Kun naturlige danner principper, mekaniske - elektromekaniske - elektrokemiske - biokemiske - biofysiske - biomekaniske - plantepatologisk simple beregnelige og forudsigelig. Selv, (!!) i de fleste tilfælde måske fra 1980, hvis ikke, fra 1990, i nogle lande, for en sikkerhed baglæns kontrollerbar for enhver korncirkel GPS lokalitet. Mulig spørger meteorologer, eller Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. The Lightning udledning oftest sker mange uger før korncirkler vises.

 

 

 

 

Tilfældigt beskadigede former i Italien ...

I nogle lande, for eksempel Italien - links ned ad siden, blev uskreven regel. Hvis ikke mange korncirkler synes nogle år, er flere billeder af uregelmæssigt beskadiget afgrøde lavet. Forskere i Italien måske det første og kender bedst, at RDF og regelmæssige former er oprettelsen af samme grund. Også mange af deres billeder er typisk en kombination af disse korncirkler regelmæssige former og og uregelmæssige former. En sådan korncirkel billede blev brugt i tidligere tekst, her og næste her. For eksempel i Italien, langt oftere, synes at korncirkler i kombination med RDF , måske afhængigt af lokale forhold. Forklaret her .

 

RDF , som oprindeligt Randomly Downed Formations, Tilfældigt nedskudte formationer, vil blive omdøbt evigt at Randomly Damaged Formations, Tilfældigt Beskadigede formationer , for bedre oversættelse

 

 

Mange tak

for www.cropfiles.it : flere links til sider med de mest typiske fotografier,

der var særdeles nyttige i denne forskning -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

markeret som "e crop irregolari"- Uregelmæssig

mange billeder på siderne muligt at forstørre bruge højreklik + "Se billeder"

 

Der er også mange typiske lynafledere i kornmarkerne i italienske fotografier.

Klik for at følge linket

 

Lignende billeder fra Tjekkiet - Tusindvis rådighed. Mange af dem direkte visning af steder med verificeret lyn hit. Link vil undertiden vises her .

example_czech

 

 

Forklaring

Der er mange tilfælde i Italien, hvor der forekommer mange flere uregelmæssige former i kombination med korncirkler og andre lignende periodiske former. Muligt, at i Italien, der ikke er så stor interesse om korncirkler, som i Storbritannien. Måske nogle af dem er fotograferet lang tid efter, vises, hvis nogensinde. Kan afhænge af lokale forhold. Også i Storbritannien, for eksempel på kronologi . side Muligt at se, 2007/07/16, Hailey Wood, Ashbury, hvede, der er blevet tilføjet uregelmæssige former i længere perioder, lige inden den periodiske form, såvel som udenfor. Mange af at uregelmæssige dele opfører sig lige under reglen for at beskadige og svække efter lyn decharge, længst fra sporveje, bare mellem dem. Mulig afhænger udbredelsen af elektricitet gennem de sporveje og fra at over overfladen og nær jorden. Mere information - Lyn elektricitet i jorden .

 

 

 

Flere bekræftelser

rettet til sider http://www.croponline.org/cropanomali.htm, nemlig underside Lissone (Mi) : Denne placering vil blive brugt på side prognose, da det sandsynlige struktur elektricitetsværker strækninger der - to højspændingsledninger, der passerer omkring området. Rektangulære vikling, der omkranser vinklen mere 200 grader. Nogle lynnedslag skal vises der nogle næste år. Ingen ringe, men engang i fremtiden vil der sikkert nogle beskadigede afgrøde lejlighedsvis vises. For flere detaljer, se den udpegede siden prognosen. På den lokalitet. Selv om der opstår nogle konstruktionsmæssige ændringer, i stand til at besøge Google Maps, Google Earth, men måske noget vil blive tilovers fra marken

 

 

 

Mange tak:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Peter Lighter fra Dywidag Prefa som, nummer 2,

Pepe fra Linde + Wiemann CZ, sro

Gullasch, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - Sticker, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

og mange andre.

 

Også mange tak til Mr. Vaclav Bosina, lokal landmand.

 

Mange tak til italienske venner også. www.cropfiles.it og www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Rom talte, sagen er afsluttet

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

For en grundlæggende introduktion til historiske perspektiver på spørgsmålet om korncirkler er muligt at besøge hjemmesiden Wikipedia - Korncirkler. De fleste af de forklaringer, selv om der indgivet eller falder næsten udelukkende ligger inden for Pseudovidenskab (Junk science), tilhører den Kategori:Pseudovidenskab, men i det mindste tjene som et grundlæggende oplysninger om den aktuelle visning på hele spørgsmålet.

 

Frem for alt skal det understreges, at der serveret en forklaring, eller en side på denne hjemmeside, i hvert fald ikke beskæftige sig med begreber eller marker med menneskelige aktiviteter, såsom Esoterisme, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fænomener, Ufologi, Spiritisme, Astrologi, Okkultisme.

Troen på udlændinge, Udenjordisk liv, herunder Rumvæsen, Eksobiologi, E.T., Ufo (objekt), Military disc-shaped aircraft, Flying saucer, besøgende fra Ydre rum, Universet, Galakse, Mælkevejen.

Magi, Sort magi, Witchcraft, Heks, Supranaturalisme fænomener, Mirakel. 2012-fænomenet, Poltergeist, Konspirationsteori, Psykokinese, Shamanisme, Mystik, eller ethvert andet område Pseudovidenskab eller Junk science fra Kategori:Pseudovidenskab.

 

 

 

Litteratur, kilder

Nogle bøger (en lille brøkdel), der anvendes til at forklare forskellige fysik og natur fænomener og effekter i tekst og undersider www.cropcirclesonline.com Litteratur

 

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne side blev forberedt, og alle de teorier her præsenterede var meget grundigt, nøje og i detaljer eksperimentelt undersøgt af

 

Jan Ledecky