Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversættelse, foreløbige, rådata, næsten uændret. Machine, computer-baseret, fra originale sider, der fremtræder som tjekkerne originale og engelske original version. Vil løbende blive forbedret i løbet af tiden, korrigeres og avancerede. Tak for forståelsen.

lightning
Mystery løst.

en af de klareste forklaringer

det er muligt at forestille

Ingen, ingen ikke

uforståeligt, nysgerrige

ufattelige fænomener

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler opstå efter lynnedslag.

Som en fotografisk registrering af forløbet af elektromagnetiske kraftlinier og elektrisk strøm gennem rasteret af marken planter på overfladen.

Korncirkler opstå gennem lynnedslag. Som en fotografisk registrering af forløbet af elektromagnetiske feltlinier og elektriske strømme på raster dannet af marken planterne på overfladen.

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Flere enheder fra almindelig laboratoriepraksis,

der simulerer processen med at skabe korncirkler i marken af lyn decharge

Bemærk først og fremmest her på dette site er alle beundrere, fans og tilhængere af ufoer, flyvende underkopper, aliens, og lignende vrøvl, hemmelighedsfulde, skøre og ukontrollabel forklaring af årsagerne til korncirkler, såsom mikrobølgeovn, pindsvin og kænguruer, overførsel af tanker. Før du læser dette afsnit så vidt muligt omhyggeligt forsøger at tømme. Hvis de ikke gjorde det, er der en alvorlig risiko for, at de kunne under læsning afføring, opkast eller sådan noget. Med andre ord kan de skidt sig i bukserne.

 

Wilson tågekammer

elektron spor

På nogle korncirkel former kan observeres, at lignende fremgangsmåder fandt sted der lignende bevægelse af partiklerne i Wilson tågekammer, eller boble kammeret, men i en lidt større målestok. I de beskrevne indretninger registreres spor af partikler, hvis masse er udtrykt i atommasseenheder, 1/12 C = 1 Da, eller fraktioner deraf. Proton, neutron, proton - den omtrentlige vægt er en Dalton, elektron og positron - ca 1/1000 Da. Partiklerne bevæger det meste i et magnetfelt. Deres energi er udtrykt i elektron volt - eV, 1,16 x 10 -19 J, og elektron afgift er 1,16 x 10 -19 C. I forbindelse med korn var på vej partikler i vægt fra tiendedel gram til ti gram, dvs rækkefølgen af mere end 10 23 gange tungere, kan deres elektriske ladning udtrykkes i enheder af Coulomb, eller meget mere, energi i kilojoule, dvs igen eller 10 20 gange højere end atomare og subatomare partikler. Har været i nogen tid udsættes for millioner af volt strøm i hundreder af tusinder af ampere og magnetiske felt mange millioner gange højere end i den Wilson tågekammer. Vedlagte billede af afgrøden cirkel i øverste højre meget slående minder spiralmonterede - sinusformet bevægelse af ladede partikler i et magnetisk felt af lyn decharge. Det er muligt at sammenligne med sporet af en elektron i et magnetfelt - billedet nedenfor, hvis rekord længde er 25 cm. Blev opnået fra hjemmesiden sciencephoto.com, lavet på Lawrence Berkeley National Laboratory ( web ), en fra mange laboratorier af University of California ( web ), et medlem af det nationale laboratorium, der understøttes af det amerikanske Department of Energy ( web ). Lignende "partikel spor", er det muligt at finde på mange andre billeder af korncirkler, og vil blive opmærksom på dem på en særlig side . Midlertidigt venligst undskyldning fiasko link. Den omtalte hjemmeside vil også beskrive nogle sandsynlige egenskaber af "partikler", takket være som den beskrevne mønstre af korncirkler, eller nogle af deres dele blev fremstillet.

 

Information vil blive udvidet senere, især i reference. Anyway, forsøger man at søge efter rumvæsener, når de ser billeder af baner af subatomare partikler, såsom i Wilson tågekammer, eller et resultat fra CERN eksperimenter?

 

 

Lissajous tal

Interferens og resonans

analogi af Chladni og Lissajous figurerne i et raster af planter

Det er meget sandsynligt, at en gang i løbet korncirkel skabelse forekom en ekstraordinær sammenfald, især i tilfælde af komplekse geometriske mønstre. Meget stærke resonanser og interferens mellem alle beskrevne kræfter i stand til at deltage under deres dannelse. Disse mekaniske kræfter - luft, der strømmer, jordskælv graden af 3-4, chokbølger og trykbølger, resonans af underjordiske grotter, samt elektromagnetiske og elektrostatiske kræfter. I alle opregnede tilfælde, inden for en afstand af flere meter til ti meter fra punkt af lyn indvirkning, de kræfter var enorme, helt uden for enhver almindelig menneskelig fantasi. Nogle korncirkel mønstre så ligne et referat af resonans og interferens fænomener, der har fundet sted tæt på nogle kornmarker. Lichtenberg, Kyrilian også kan deltage. Venstre medfølgende fotografi, der viser billeder fra den demonstrative eksperiment bevise muligheden for elektrisk induktion i planter .

 

Eksempel elektrisk strøm induktion i planter

 

Følgende korncirkel tal er bemærkelsesværdigt ligner magnetiske felt mønstre, som i metal, ferromagnetisk savsmuld. Den lyn decharge fungerer som en dirigent, placeret vinkelret på jorden, og en enorm elektromagnetisk felt er skabt omkring det meste cirkulære, og dermed i stand til at fremkalde elektrisk induktion i alle fag i området, herunder planter.

Formerne af elektromagnetiske felt skabt af et, to og seks af ækvivalente udledning af lynnedslag.

 

De minder elektromagnetiske feltlinier. Der blev dannet ved elektromagnetisk felt i jern savsmuld, med en, to og seks tilsvarende lyn udtømning ledere vinkelret på jorden, der passerer gennem overfladen til undergrunds.
De blev dannet ved en lignende princip, som er vist til højre, men ikke kun som en simpel cirkel. Der blev skabt hele komplicerede interferensmønstre. De blev skabt lige præcis i det øjeblik, hvor lyn decharge, men de blev udviklet flere dage eller uger, endnu senere, gennem forsinkede naturlige processer i planter - naturligt developer. Ledsagende mulige billede forstørre ved at pladsere mus. Den naturlige lyn decharge arbejdede i en utroligt lignende funktion som en foto-blitz. Overfladen af ​​marken med korn arbejdede ufattelig samme måde fremgangsmåde under fremstilling af fotografiske materialer, efterfulgt af udvikling, meget langsom. I antenne arkæologi bruges meget lig sigt, "naturlig udvikleren", for forklaring processen med skabelsen skæremærker, vegetation tegn.

 

På denne måde vegetation handlinger i noget den måde af en kemisk udvikler af udsatte fotografiske plader: det kaster op latente billeder. flyvninger til i går: Historien om antennen arkæologi og Leo Deuel, St. Martins Press NY 1969, side 38.

 

Det er interessant, at meget lignende former ville sandsynligvis skabt takket være de stråling interferenser, bare en excentrisk påvirke, af deraf følgende elektriske udladninger i den ekspanderende luft kolonnen.

 

 

 

Lidt af fysik ...

Næste eksempel vedrører en gennemsnitlig lynnedslag, betød den vigtigste del - Return Stroke, se lyn . Som et eksempel kan nævnes, at hver eneste elektron i lyn decharge, overfører en energi i størrelsesordenen 10 30 gange større end nødvendigt elektron til at springe fra det niveau, "s" til det niveau, "p" i brint atom. Det ser rigtig nok. Optælling af elektroner i en sådan gennemsnitlig lyn decharge er cirka 10 21, der ligner en masse, også. Den elektriske ladning er omkring 300 coulomb, hvilket til gengæld tilsyneladende ikke ud af meget.

 

Af den måde, her er et link til en note, der er placeret sikkert i slutningen af denne side, fordi nogle læsere ville virkelig ikke have at forstå og acceptere det

 

Flere mere teoretisk ræsonnement her:

Regularitet af mønstre og statistisk meget over-hyppig bemærkelsesværdig høj præcision multi-akse symmetri

Hvad er stadig meget vanskeligt - at forsøge at forklare en meget interessant afgrøde cirkler ejendom - meget præcis symmetri med mere end en akse - 2, 3, 4, 5, 6, endnu mere, også nøjagtige centrale symmetri og meget præcis spejling. En af mulig, men med besvær verificerbare overvejelser bestemmer, at i lyn decharge - plasma, i løbet af dens indvirkning på jorden, lige før og efter, i stand til at skabe noget som en gigantisk analogi af atomare og molekylære strukturer. Krystallografi, atomare og molekylære orbitaler og deres hybridiserede varianter, konjugerede dobbeltbindinger, konjugerede triple obligationer, cykliske og kæde forbindelser af kulstof og silicium. Det er meget vag og næppe bevises teori, selvfølgelig. Det skal bemærkes, at i plasma udledning, kan den i givet være til stede flere millioner volt per meter, dens længde længere end flere kilometer, og engang bærer en aktuel nær million ampere, kan ske ting, som ville have, og ville være i stand, at undersøge næppe ingen ...

 

Men i nogle afsnit senere vises en beskrivelse af en proces, som kan antages - både teoretisk og praktisk - engang i fremtiden, selvfølgelig, meget højere demonstrability. Roterende elektromagnetiske felt. Et afsnit før en vurdering af den mulige sammenligning virkninger af vanddråber i en væske eller i et tyndt lag af en væske, som alle er til teoretisk forskning også praktisk mere tilgængelige.

 

I naturen, de succesfulde modeller, nemlig gentaget. Fra uendeligt små til det uendeligt store. Yann Arthus Bertrand. Det ville være bedst, hvis en sådan meget overvældet menneskeheden opsige forbyde Moder Natur skabe regelmæssige mønstre i korn. Bare muligt, blot sige, at Moder Natur er i stand til at skabe dem. Matematisk-fysisk computer modellering kan udskydes til enhver tid i fremtiden, samt teoretiske indledende designs og ideer om eventuelle fysiske modeller. Moder Natur er ganske enkelt i stand til at oprette dem alle af sig selv selv uden hjælp fra nogen dumme rumvæsener. Smukke mønstre af iskrystaller på glasset, såvel som enhver krystalstruktur, Moder Natur skaber også helt af sig selv, uden hjælp af nogen latterlige og idiotiske rumvæsener. Bare muligt bare se. Ingen er på udkig efter rumvæsener, da hans vindue fryser, eller når man ser på de basalt organer overalt i verden, for eksempel dem, der Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Foto viser, at på Devils Postpile National Monument US National Park Service

 

 

Kort introduktion:

Umiddelbart efter lyn decharge, betyder det første Return Stroke, Den stærkeste del af udledningen, hvor der er for en kort tid, nogle få milliontedele af sekunder, kun en meget tynd søjle af plasma, 5 - 10 mm, som straks begynder hurtigt at udvide ind i omgivelserne, og vil sætte i bevægelse omgivende luft. Bjælker af elektromagnetisk stråling fra udgangspunktet - kanalen af ​​lynnedslag, bevæger sig med lysets hastighed, udvidelsen af ​​luft-kolonne sker hastighed sammenlignes med lydens hastighed, der er omkring millioner gange langsommere. Kanalen af ​​lyn udstråler energi af alle bølgelængder til omgivelserne, også leverer varme til den omgivende luft, således kinetisk energi, som mange millioner joule pr en meter af den elektriske udladning. Under en brøkdel af et sekund, massen med hurtigt bevægende luftsøjle støder ind i stillestående luft i en afstand af ti meter fra kanalen af ​​lynnedslag, og på dette tidspunkt kan forekomme en efterfølgende lynnedslag - Restrike, S econdary slagtilfælde, inde i denne bevæger sig hurtigt søjle af luft. Udtrykket "bevæger sig hurtigt luftsøjle" udtales kun relativt, selvfølgelig, fordi stråler af de elektromagnetiske bølger bevæger sig og afspejler inde i det million gange hurtigere.

 

Set ud fra deraf lynnedslag kan luftsøjle kan betragtes som et stationært objekt, cylinder, meget kraftigt bundet. Antag, med en diameter på 10 m - 0,03 sek efter den første returslag . Restrike indersiden af denne kolonne bevæger sig med 100 - 200 tusinde km / t og elektromagnetiske stråler udstrålede ved, at der bevæger sig med lys hastighed. Under kun 100/1000000 af et sekund, er det den tid, i, der er udstrålet effekt af størsteparten af den efterfølgende lynnedslag - mere 99%, er den luftsøjle bevæge "kun" lydhastighed, en afstand 30 mm. Elektromagnetisk stråling fra den efterfølgende elektriske udladning bevæges samtidigt til en afstand på 30 km, og stråler, der udbreder sig i alle retninger, kan være i en sådan søjle omkring 300 gange mislykkedes og medfører mange slags resonans og interferens.

 

Grænsen og luften inden i cylinderen vil være meget intensivt ioniseret og elektrisk ledende. Del af strålingen af ​​efterfølgende elektrisk udladning kan forekomme som induceret spænding på cylindervæggen og jordforbundet. På samme måde kan udvikle legendariske smalle kredse, der ikke ville være i stand til at skabe i vegetationen selv et barn ved at gå igennem det. Der var også i gang en chokbølge i luften i første omgang meget hurtigere end lydhastighed, gradvist aftagende. Trykbølge bevæger sig hurtigere, før eksplosionen bølge, og derfor under visse omstændigheder, en restrike er i stand til at skabe to cirkler skabt takket være induktion. Fra flere dimensioner i visse kredse ville være muligt, at nogle gæt hvor længe varede de refleksioner inde i luften kolonnen skabt af den første store lyn decharge. Hvad afstand ca fornærmet udstrålede elektromagnetiske stråler inde i kolonnen, takket være gentagne refleksioner.

 

Bredde af de beskrevne smalle ringe varierer fra 10 til 20 cm, hvilket svarer til halvdelen en tusindedel af et sekund i forhold til lydens hastighed, i løbet af den tid lyset bevæger sig 150 km. Dette er en meget tilnærmet estimat. Muligt, at der inden for midlertidigt skabte luftsøjle kan finde sted den samlede refleksion af elektromagnetiske stråler. Under visse omstændigheder vil nogle stråler afspejle inde i kolonnen meget længere end kun under den efterfølgende elektriske udladning. Kunne bevæge sig meget længere afstand og skabe langt mere komplicerede indgreb. Totalreflekterende forekommer, når strålen gør vinkel tilstrækkelig lille - mindre end en grænseværdi vinkel i forhold til tangenten vinkel cylinderkappe på kontaktpunktet.

 

Luftsøjlen hastighed mod lysets hastighed er meget ubetydelig, 1/10 6, men takket være meget langsom, nul og konstant også meget ensartet ekspansion af luftsøjlen kan dannes i, at meget interessant og kompliceret resonans og interferens strukturer. Nærmere beskrivelse af denne proces vil blive beskrevet for eksempel på side lyn mekanik - bølge interferens inde ekspanderende luft kolonne.

 

Noget lignende er muligt at sige om mulighederne for flere refleksioner og sammenblanding af elektromagnetiske stråler i luftsøjle, hastigt ekspanderende. I betragtning af den interesse for dette emne, og det faktum, at nogle mønstre virkelig viser lignende måde at skabe nogle af de nyoprettede underside af lyn vil særskilt afdeling være opmærksom på denne mulighed. Det er vigtigt, at på samme måde altid stammer en cirkel som basen, og inde i det er muligt at finde forskellige former af resonanser, fraktaler, også interferenser eller kombinerede korncirkel mønstre. På tegningen er en graf af temperatur og tryk inde i en ventil af forbrændingsmotor. Link til nogle eksempler vil blive placeret her. Lighed af fremgangsmåden inden i cylinderen af forbrændingsmotoren, simulering af en indretning fra en standard ingeniørpraksis, sandsynligvis efter nærmeste restrike: en almindelig svarende til en eksplosion eller mere som styret forbrænding, der finder sted inde i cylinder forbrændingsmotor eller dieselmotor.

 

Billedligt, muligt karakterisere dannelsen af ​​visse korncirkel figurer som en analogi af resonanser og interferens mellem lydbølger og elektromagnetiske bølger. Noget som naturligt radio, tv, oscilloskop, og fotografering sammen.

 

 

 

Drop vand - hop fænomen, puls falder fra top ...

En anden mulighed for skabelse periodiske korncirkel strukturer er udbredelse af enorme overtryk i det omgivende miljø, som stråler af væske efter indvirkning af dråber i vandniveauet. Klik på foto for at følge kilden.

Fra den anden fotografiet vises nogle virkninger af dråber i et tyndt lag af væsken, meget interessant er det sidste. I tilfælde af lynnedslag i feltet muligt sammenlignet med en virkning af et stort impuls i et tyndt lag væske. Den væsentligste forskel er, at i tilfælde af lyn udledning er et sådant fænomen kan sammenlignes med en tændstikæske virkning tungt som et lokomotiv. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Roterende elektromagnetiske felt, oscilloskop

En mulighed, som ville forklare høj præcision multi-akse symmetri af nogle korncirkel piktogrammer er, at på hinanden følgende elektriske udladninger, ca 20-30 millisekund en efter anden, der optræder i afstande kun få meter fra hinanden, er i stand til at skabe på dette punkt stærke roterende elektromagnetiske felt. Det kan være mere end tre-fase, kan der skaber forskellige resonans og interferens, og kan påvirke andre på dette sted vist elektron bjælker og dermed "male på feltet" mange forskellige symmetriske korncirkel piktogrammer. Alt skete i brøkdele af sekunder. Se lynnedslag .

 

For eksempel er effekten af ​​tre på hinanden følgende 20ms interval pulser i en trekant med en afstand på ti meter fra hinanden over overfladen af ​​en kornsort felt skabe et øjeblik roterende elektromagnetiske felt. Selv om kun et splitsekund, men kæmpe. Uden for enhver almindelig menneskelig fantasi Takket være genereret elektromagnetisk felt kunne meget nemt betjene en elektrisk motor med en produktion på ca mere terawatt. Er det muligt at udlede, at en sådan elektromagnetisk felt, også elektromagnetisk felt i hver lynnedslag, ville påvirke på planter ikke blot ved induktion, men også mekanisk.

 

I den samtidig muligt at beskrive planter, der fungerer som den elektriske leder - strøm induceret, strømme også gennemført passerer gennem dem, hvilket de ser som elektromagneter og elektromagnetiske felter kan handle på dem ved hjælp af mekaniske kræfter, forlader i disse mekaniske effekter, også skader. Ud over alt beskrevet her, på det korncirkel punkt kan forekomme forskellige svingninger - dissonante harmoniske, også dæmpede svingninger. Stor mængde korncirkel piktogrammer imitere en registrering af dæmpede svingninger, når den største cirkel er efterfulgt af en mindre, efterfulgt af en endnu mindre, mere og mere, ofte mere end ti. Nogle lignende korncirkel billeder også tjene som et eksempel på denne side 1, 2, 3, hundredvis af andre mulige observere gennem korncirkler webs.

 

Alle hændelser er beskrevet her, fandt sted over nogle korn eller majs, valmue, raps og andre afgrøder, kan forårsage der næsten ingen synlige effekter. I første omgang i de tidlige dage, fordi de var kun såkaldte "optaget" til regulær raster dannet af de enkelte planter. Deres synlige ændringer eller svaghed, der fører til deres fald til jorden, som opstår efter mange dage, uger eller endnu længere. udstilling - som beskrevet der. Den korncirkel er optaget, men stadig helt usynlig.

 

Lyn skade på landbrugsplanter

som beskrevet i alvorlig videnskab landbrugs litteratur og websider


bomuld beskadiget af lynnedslag
Processer, der er beskrevet i tidligere afsnit, selvfølgelig ske, kan også over nogen anden landbrugssektor sted, hvor der dyrkes ikke afgrøder, der er i stand til at bøje sig ned efter skade, fordi deres anatomiske opbygning forhindre dem i at - kartoffel, tomat, rødbeder. Eksempel på beskadigede bomuld vegetation på grund af elektricitet fra lyn decharge på billedet til venstre. Kilde fra IPM-billeder (Skadedyr), et fælles projekt af: Center for Invasive Arter og økosystemers sundhed, Colorado State University, USDA National Institute of fødevarer og landbrug, Southern Plant Diagnostisk Network . University of Georgia - Warnell School of skov og naturressourcer og College i landbrugs-og miljømæssig Sciences Dette er et snapshot af en alvorlig jordbrugsforskning, ingen absurde og vanvittige vrangforestillinger af korncirkler observatører. Efter en længere tidsinterval fra lynnedslag udledning kan observeres skader på planter eller deres fuldstændig destruktion - døde, sædvanligvis i en form som en cirkel. Det er muligt at læse i en litteratur om sådanne tilfælde, eksempler, der er anført i de undersider  sci-re, landbrug. Her blot nogle enkelte eksempler, referencer meget mere detaljeret. Mange lignende tilfælde har været i fortiden, ved at korncirkler registrerede observatører, og ganske fejlagtigt diagnosticeret som et resultat af virkningen af et ubegribeligt kræfter.

 


sojabønner beskadiget af lyn
Næste billede til højre viser lyn skade i sojabønner, fra Soybean sygdom Atlas ( se ), nonparasitic sygdomme, som offentliggjort i cipm.ncsu.edu og internettets af The National Science Foundation Center for Plantebeskyttelse og Skadedyr (CIPM), North Carolina University. Landmændene ved godt, at effekten af lyn udledninger kan let forveksles med noget andet - planter og dyr skadedyr, mangel på eller overskud gødning og virkningerne af tørke, våde, høje eller lave temperaturer, se litteratur. Der er også overalt tilstrækkeligt pålideligt beskrev hvordan man sikkert skelne ramt af lynet fra andre lignende skader oftest ved, at skaden efter en vis tid, ikke spredes på vegetation. Det er også ofte observeret, at på de berørte områder, de kan begynde at skabe alle mulige andre skadedyr, men senere, kun som et sekundært fænomen. Lige såvel landmænd ved, at konsekvenserne af enkelte lynnedslag inden for korn kan i enkelte tilfælde meget variere betydeligt fra hinanden. Denne kendsgerning er i litteraturen også ganske detaljeret beskrevet. Så i stedet bare for sjov, vores kære landmænd forlade alt, hvad der dilettant "opdagelsesrejsende" af korncirkler, fortsætter fumle i deres vrangforestillinger. En anden virkelig alvorligt offentliggjort papir med nogle fotos, som er opkaldt Soybean "Mystery", mulige at finde på nettet af University of Illinois, illinois.edu, integreret Skadedyr Management, ipm.illinois.edu. Den vigtigste Ideen med denne artikel er, at lyn og konsekvenser i marker kan se helt anderledes: "Lightning nok ikke rammer samme måde i alle tilfælde". Desuden bekræftede igen: "Lyn kan forårsage symptomer, der kan i nogle tilfælde ligner en sygdom, såsom Phytophthora med sine døde toppe af planter".

 


Lightning Damage: Soybean

 

peber feltet ramt af lyn
Der er meget karakteristisk bemærkning om græs - Græsfamilien, ligesom næsten alle korn, Solsikke Production Handbook 2007, se . Web of National Sunflower Association, NSA . betragtninger solsikke og ukrudt dør eller er meget stærkt beskadiget, græsset -. Græsfamilien overlever stedet, den overlever en stor procentdel af de ramte personer Græsfamilien planter, og vil modnes, dog med synlige skader. Denne evne er relateret til høj densitet plantning. I betragtning af tre eksempler på, kun en plantearter - sukkerroer, er næste om solsikke, en anden om kartofler, en fælles. På venstre side er placeret et billede, der viser konsekvenserne af lynnedslag i et felt af peber. Source - at nettet af University of Massachusetts Amherst, center for landbruget. Mulig finde tusindvis faglige landbrugsorganisationer artikler på Internettet, og titusinder, hundredetusinder i trykte videnskabelige bøger, tekster, artikler. I næsten hver eneste af dem er et notat om relativt skarpt afgrænset, cirkulær eller elliptisk form af beskadigede planter efter lyn decharge. Understregede endvidere, at skaden er tilsyneladende det meste op til flere dage efter lynnedslag, engang mere end en uge. Vil du have mere?

 

Prøver af "korncirkler" fra arkiver, til at sammenligne med følgerne af lynnedslag

Holland, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Canada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentina, Santa Fe, 29. 12. 2009

Her er en lille indsættelse, til sammenligning. Tre fotografier, der illustrerer "korncirkler" (kartofler, 2 x sojabønner), for at få læserne til at skabe en sammenhængende idé om, hvad der er "opdagelsesrejsende" i stand til at passere for korncirkler. Sevenum, Limburg, Holland, 30. juli 1999. Ontario, Essex County, Canada, den 24. juli 2004. Argentina, Santa Fe, 29. december 2009. Lignende billeder kan findes i de samlinger af snesevis, bare søge. Er muligt at finde mange andre fotos, der er meget slående lighed med, at tre i tidligere tekst - rød peber, soja, bomuld - klart er identificeret som følgerne af lynnedslag. Formentlig afhænger primært af, at der deltager så ligner websted først. I tilfælde af alvorlig landarbejder eller forsker, i stedet for dokumentet, og nævner det i nogle publikation beskæftiger sig med følgerne af lynnedslag i monokulturer af markafgrøder.

 

Sojabønne sygdomme. Kål. Salat. Mr. Bean. Corn. Yderligere sojabønner .

 


Lyn sygdom af kartofler (1915), fig. 12a

Sygdomme i lastbil afgrøder og deres kontrol og JJ Taubenhaus, ph.d. fuldtekst online, bemærkninger til kartofler Jones og Gilbert i 1915 (!), fig. 12a. På side 74: "Ingen beviser for at opdele eller mekanisk brud på stammen er blevet overholdt." Page 75: Jones og Gilbert forklaring på fænomenet: "Når en elektrisk storm bryder pludselig efter en periode med tørt vejr, og den første regn væder muldlag, forbliver der et lag af tør jord mellem det våde overflade og den fugtige jord under, som er en dårlig leder elektricitet. Når lynnedslag den våde overflade stedet, det dispergeres i alle retninger, både horisontalt og derefter nedad i jorden, Følgende linier mindst modstand. Anlægget stilke og rødder med deres rigelige vandindhold er bedre ledere end lag af tør jord lige har nævnt, og så de elektrisk strøm passerer gennem dem. De væv kan således være forskellig såret eller dræbt, afhængigt af mængde af strøm der passerer gennem dem. " Dette er en meget præcis beskrivelse af en række principper og effekter, der deltager i fremkomsten af korncirkler. Den blev skrevet omkring 100 år siden.

 

Månedlig vejr, august 1920 (!), observeret lyn skade Kartofler. Landmænd anerkendes, vil det lyn skaber efter et stykke tid cirkulære skader på en urteagtig felt med eventuelle fælles grøntsager eller korn.

 

Phytopathology, amerikanske plantepatologisk samfund, (1917), fuldtekst , online .

 

Vigtig meddelelse.

Enhver afslappet vidne, der ligger på det tidspunkt netop i det øjeblik korncirkel piktogram opkaldsoprindelse, ville aldrig kunne give nogen beviser om det. Mulighed for at overbevise fra billederne. Ville det ikke være interesseret i noget lignende korncirkel piktogrammer og deres skabelse overhovedet. Ville har helt forskellige problemer. På billedet til højre er klart synlig "underskrift største synder" på træet. Til venstre billede, er der også er til stede, men ikke som sådan betydelig og mærkbar. Mere detaljerede oplysninger - ADVARSEL

 

 

 

Forsøg og eksperimenter

Nogle eksperimenter blev udført, fotografier eksistere og blive offentliggjort

Vil blive udført, engang, forsøg med virkningen af en gnister til et pulveriseret materiale. Pigment dispergeret, partikelstørrelse i størrelsesordenen mikrometer, video optaget ved høj hastighed (420-1000 pic / s), nogle resultater senere her.

 

Selvom elektriske gnister, der blev brugt i testen, overføre kun meget lille mængde af energi - ca 0,03 Joule, udviser alle parametre af eksplosioner, herunder chokbølger og trykbølger.

 

 

Hjem elektronik og laboratorie enheder vokser på en mark.

Muligt at udlede, at samtidige og efterfølgende lynnedslag udledninger, der forløber i en meget lignende øjeblik i en lille afstand fra hinanden, og hvorigennem flyder flere hundrede tusinde ampere, alle, som skaber en meget stærk, store, elektromagnetiske felter, også omdrift, omkring dem. Alle af dem er i stand til direkte indflydelse med hinanden, tiltrække, frastøde og skabe resonanser og interferens. Noget som TV eller oscilloskop vakuumrør. Lynet udledning svarer til en elektronstråle. "Lidt" stærkere end i TV - ca 10 15. Tilsvarende stærkere er elektrostatiske og elektromagnetiske felter op til en afstand på flere meter. Naturlige oscilloskop, skaber korncirkel Lissajous tal .

 

Det er også muligt at forestille sig under indvirkning af elektronstråle, i tilfælde af konsekutive eller paralel lynnedslag udladninger, som er streaming hele meget stærke roterende elektromagnetiske felt kan opstå meget symmetriske korncirkel piktogrammer ifølge mange akser.

 

I det øverste højre kant af medfølgende korncirkel billede er muligt at genkende veje med klassisk beskadiget og bøjet korn, efter sporvogns tæt på grænsen af feltet, mere opkørt, bedre holde fugtigheden, højere ledningsevne, mere grundigt beskadiget. Meget lignende effekt muligt observere i absolut everyute hver af kornmarkerne, hvor der vises en RDF, Randomly Downed Formations, Almindeligvis beskadiget korn. Er alt bare en tilfældighed? Meget mere fotos. Muligt, kan der lægges sammen ved induktion og ledning af strøm oprettet i spor. De er meget tættere sammen end noget andet, mere indgående. Mønster kan oprettes i lighed med oprindelse Chladni mønstre. Billede kilde: www.physics.ucla.edu. Ground svingninger og adfærd af planter, kan simulere bølger på vandoverfladen også deltage. Det kunne også være en kombination af flere typer arrangementer.

 

 

Elektrisk ledningsevne af en fase-grænseflade

trykbølge - luft, plasma - luft og mere

Forklaring af tilstedeværelsen af ​​en eller flere meget snævre cirkler i nogle korncirkel mønstre ved dannelsen af ​​en ladning på grænsefladen mellem chok bølge, eller en meget hurtigt voksende plasma, og en stationær eller langsomt flytte luft, og ladning overførsel, eller en væsentlig del af energien af ​​alle efterfølgende eller samtidig elektriske udladninger, gennem mediet af denne fase-grænseflade. Ved fasegrænseflade af chokbølger udbreder sig gennem luften og andre elementer er indeholdt i det. Støv, fugtighed, høj ioniserede partikler, der sker store friktion, dannelse af sekundære elektriske ladninger, og sandsynligvis har en meget høj elektrisk ledningsevne. En sådan meget snævre cirkler, så måske noget i retning af momentan referat af på hinanden følgende lynnedslag udledninger, elektromagnetiske felter, inducerede strømme og strømninger blyholdig af ledere af fase grænseflade af luft kolonne grænse, momentan til stede over afgrøden vegetation. Se medfølgende korncirkel fotos.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Regelmæssige korncirkel former kontra uregelmæssige, tilfældige former

Korncirkler i nærheden af, der er uregelmæssige strukturer

På det øverste felt kanten af ​​korncirkel foto kan ses uregelmæssigt beskadiget korn, som opstår ganske ofte på grund af lyn decharge i feltet. Dette vil ske efter flere dage eller uger,
Ancona, Italien, 29 Jun 2008
som beskrevet andetsteds på denne hjemmeside, eller på detalje side kronologi , hvor vil være processen plantevæv nedbrydning efter passage af elektrisk strøm også fotografisk dokumenteret i stor detalje. Fotografiet her på venstre side viser, at den elektriske strøm - strøm af lyn decharge passeret dels gennem den øverste kant af feltet, efter traktor spor der, både omkring sporvogne vinkelret på kanten, selv gennem geometrisk mønster. Regelmæssig korncirkel form og uregelmæssig ødelæggende, og selvfølgelig kan ikke oprettes under et enkelt storm, takket være et enkelt lyn decharge, men det er muligt. Det lynnedslag, måske en eneste, kun "registreret" det billede, beskadigelse af korn forekomme op til flere dage senere. Endda uger, afhængigt af mængden af tilført energi - intensiteten af eksponering.

 

I første omgang er bøjet til overfladen kun en lille del, langt under én procent, flere kvadratmeter, de hårdest ramte områder. Gradvist, dag for dag, engang fra time til time eller minut for minut, tilføjer en anden, indtil endelig, lige før høst måske liggende på jorden engang omkring 5%. Undertiden mere end 20% af det samlede areal, undertiden desværre over 90%. For at tydeliggøre og dokumentere fænomenet er beskrevet i fremtiden vil det muligt at bruge de Time-lapse kameraer, ligner meget godt arbejde for dem. For nu bare muligt opfylde med en forklaring af fænomenet på siden og undersider kronologi . Meget lignende processer opstår ofte inde i mønstre af korncirkler i deres nærhed og i en større afstand, og i de omkringliggende marker. I alle steder, der blev ramt af lynet udledninger elektricitet. Forekommende siden opdagelsen af mønstre indtil høst.

 

Også muligt, at nok en hel del mere af beskadigede korn vises på disse områder, hvor fandt sted to lyn udledninger en nær fra den anden i intervallet på flere uger. Den anden afladning sker i marken med planter betydeligt svækket, og er i stand til at forårsage signifikant mere skade. Det er også muligt at forestille sig, at regelmæssige korncirkel mønstre er muligt at skabe meget nemmere på sådan et felt, der skulle være "behandlet" flere uger før. Sådanne tilfælde er naturligvis langt sjældnere end en gang ramt site. Vil blive udtrykt statistisk.

 

Flere kommentar til den korncirkel foto fra Ancona: fra nogle observationer, ser det ud til, at en af de mange faktorer, der kan deltage i skabelsen af regelmæssige geometriske mønstre på kornmarker, kan være det faktum, at der på dette sted var i aktion en ekstremt stærk lyn udledning, der sker kun få under hel storm eller endda hele sæsonen. Derfor muligt, at eksponering for alt, hvad der virkelig var grund til at kun en udledning, eller et system af flere samtidige hinanden følgende elektriske udladninger, hvis samlede varighed overstiger sjældent et sekund. Den stærkeste del forårsagede skabelsen af, at regelmæssig korncirkel piktogram, de svagere, sekundær, paralel og efterfølgende elektriske udladninger skyldes dannelsen af uregelmæssigt nedskudte, beskadiget, svækket, i nabolaget. En anden, virkelig meget sandsynligt mulighed er, at svage elektriske udladninger ikke forekomme overhovedet, at fælles omgivende uregelmæssige skade dannet kun på grund af reststrømme fører gennem traktorens spor, muligvis ved induktion i dem.

 

En anden mulighed, der er muligt at hensynsfuld under korncirkel skabelsen, er beskrevet i flere detaljer i en af de første publicerede artikler, er et alternativ, at en væsentlig del af lyn decharge, umiddelbart efter sin pande rørte jorden, væsentlig del af sin energi var blyholdig dybt nok under overfladen, uden at dets energi i væsentlig grad kan passere gennem våd jord og sporvogne i de omkringliggende områder. Den lyn decharge kanal derefter fungerer som dirigent, hvorigennem strømmen passerer dybt under jordens overflade, og er ved nogle gode nuværende leder, eller flere ledere, udført dybt under jorden. På jordoverfladen så der ville blive skabt korncirkel former, der er meget lig, der er skabt af magnetiske feltlinier i jernspåner. Se billeder tidligere på denne side. For eksempel observeret blev dannelsen af AA regelmæssige korncirkel mønstre direkte over en metal underjordisk tank - fungere som en meget god nuværende leder - under jorden lynafleder. I nogle korncirkel dokumentarfilm nævnt.

 

 

 

Nodes og beskadiget, liggende korn

Meget almindelig bøjet korn, ingen faste former, der er skabt præcis under de samme betingelser som beskrevet i korncirkler. Planterne bliver beskadiget under helt de samme vilkår, primært ved elektrolyse og dens produkter, herunder mekaniske skader som følge deraf følgende gasser, sandsynligvis, afhængig af den samlede effekt af den elektriske udladning, også fra resulterende varme skader. På undersiderne side noder er muligt at observere, at glatning af de stængler, der blev ikke ramt af nogen elektricitet, og sat tilbage kun på grund af mekaniske initiativ - eksperimentelt, er sandsynligvis på grund af stor vinkel, som skulle overvindes, i stand til at registrere mekanisk beskadigelse af noder, af deres egen styrke. Ikke påvirker kvaliteten af de modne afgrøder, blev stænglerne skævvredet ved kun mekanisk stimulus. Venstre ledsagende fotografier er traditionelt blevet taget på steder, hvor der var aldrig en antydning af korncirkler, kun almindeligt beskadiget korn, med stængler helt eller delvist bøjet til jorden.

 

 

korncirkler - Enigma løst.

Én gang for alle.

Utroligt primitiv, og man kan sige, latterlig forklaring. Elskere af UFO , mystik, parapsykologi, flyvende tallerkener, ukendt og ikke-eksisterende energi og lignende vrøvl kan have transportere sig selv til uendeligt. Med andre ord, kan de kysse deres stinkende røv og gå til helvede.

Næsten det samme kan sige om rumvæsener .

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Denne side blev forberedt, og alle de teorier her præsenterede var meget grundigt, nøje og i detaljer eksperimentelt undersøgt af

 

Jan Ledecky