Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Dette er en primær oversættelse, foreløbige, rådata, næsten uændret. Machine, computer-baseret, fra originale sider, der fremtræder som tjekkerne originale og engelske original version. Vil løbende blive forbedret i løbet af tiden, korrigeres og avancerede. Tak for forståelsen.

lightning

Korncirkler.

Enigma løst.

Forever.

Origination

Natur, videnskab, fysik

kemi, biologi

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Korncirkler er dannet ved lynnedslag. Efterligne fotografiske registrering af feltlinierne af elektromagnetisk stråling gennem rasteret af korn i marken.

Korncirkler opstå efter lyn, meget lang tid. Efterligne den fotografiske registrering af det elektromagnetiske felt linier stråling gennem rasteret af korn i marken.

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Affair korncirkel gatee - stor ståhej for ingenting

Muligt, at eventuelle pragtfuld budskaber om korncirkler og overalt rundt om i verden, herunder eventuelle skøre teorier. Rumvæsener og psykisk energi, militære eksperimenter, bluffe eller modløshed, dansende pindsvin, plasma vortex, berusede kænguruer, telekinese, meta-psykologi og mange andre, var der kun fabler og eventyr, meget græde og lidt uld, stor ståhej for ingenting. Måske muligt at give et navn til alt, hvad der foregik omkring korncirkler i år fra 1970-2011, også tidligere, i kornmarkerne, meget mere i massemedierne, giver et navn

 

" Affair korncirkel gatee " ...

 

 

 

Registrering af elektromagnetiske felter i et raster af korn stilke

Beskær område - en optagelse medium, i stand til at skabe en grafisk oversigt over EMF

Enhver, selv om meget enkel, ulige korncirkel muligt at betragte som analogi af grafisk registrering af elektromagnetisk felt i jern savsmuld. Faktisk ikke kun korncirkler, men også enhver form for korn, herunder at helt ureglementeret muligt at forklare som en grafisk fortolkning, karakteristisk, graf, optag eller fotografi af elektromagnetiske processer, der var i gang over overfladen af dette felt med korn mange dage før formationer dukkede op. Mulig sammenligne med referat af "oscilloskop". Beskrevet "elektromagnetiske processer" var muligt at visualisere på grund af naturlige processer i planter, ved at svække deres stilke, fra det resulterer deres bøjning. Flere informationer yderligere på denne side - mimicry og meget mere informationer på siden kronologi . En sådan visualisering kan forekomme efter en lang tid, mange dage eller uger, men takket være " dominoeffekt effekt ", som måske går hånd i hånd med butterfly effekt, kan det vare kun få minutter.

 

Grafisk repræsentation

Crop Circle - sagde blot muligt at betragte hver separat form som en "visualisering af de magnetiske induktion feltlinier omkring dirigent" .

Dette er en ret nøjagtig grafisk repræsentation. At lederen var i dette tilfælde luft, mere specifikt plasma, der skabes gennem det under afladningen, var omkring 5 mm bred, ikke mere 10mm, og den strømledende gennem det var adskillige hundrede tusinde ampere. Nogle gange tæt på en million. Magnetfelt omkring en sådan ledning er naturligvis "noget mere high" end et felt, skabt af læreren i løbet af et fysisk eksperiment i en skole laboratorium. Værd at nævne, at antallet af aktuelle stigning i en sådan leder, di / dt undertiden ligger langt over mere end to hundrede tusinde ampere i løbet af en eneste mikrosekund. I almindelig ingeniørmæssig praksis, er f.eks forbigående processer, generatorer, start af motorer, de værdier for mange millioner gange lavere. Satsen for nuværende stigning er en afgørende faktor, der påvirker induktion af de omkringliggende ledningstråde. Enhver plante er også en linie wire, kan lede elektricitet, selv om meget dårligt. Jo højere hastigheden af ​​strøm stiger, jo højere inducerede spænding.

 

 

Nogle muligheder for ledning af elektricitet i plantemateriale

En vigtig rolle at svække stilke af planterne inde korncirkel kan sommetider spille i plantematerialet kun elektrisk induktion. Se elektrisk induktion, afsnit Electro-Phytopathology. Elektriske strømme, som er til skade for plantevæv, også kan udføres ved hjælp af jord, og ioniseret luft. Også høj spænding corona, symmetrisk omgivet omkring dirigent - kanalen af lyn decharge. I en cirkel form, flere meter i tilfælde af lyn - er mange millioner volt, også en af store favoritter af muligheden for at gennemføre elektricitet til planter.

 

 

Uregelmæssigheder - Indledning

Mulig se i hvilken som helst af TV dokument eller dokumentar film, bog, avis, magasin, tidsskrift artiklen, eller hvilken som helst web, der beskæftiger sig med korncirkler problematikker. Alle iagttagere af korncirkler, for det meste gamle Doyen af denne gren af en virksomhed, er virkelig så elendig, som en våd uge, at tæt på næsten alle af korncirkler, kaldet ægte, er det muligt at registrere mange anomalier, meget ofte "noget meget stærk elektro- magnetisk eller elektrostatisk, absolut uforståeligt, hævet over enhver mulighed for forståelse ", og der er ingen mulighed for, at vil blive løst når som helst i fremtiden. Men de var al den tid, mere end 30 år, virkelig meget tæt på helt videnskabelig dechifrering af sådan et stort problem. Mange, mange af at korncirkel tilhængere, der blev læser rundt om dem med kompas i hånden. På en planet af solsystemet, kaldet verden, beboet af humaniseret aber af typen menneskeheden, enhver anden mulighed, hvordan man skaber geomagnetiske anomalier med en sådan intensitet og tidsforløb, end lynet aldrig har eksisteret. For eksempel. Primært på basalt undergrunden Det vidste Mr. Pockets. Men han udførte sine forsknings-eksperimenter nogle gange lige før 1900. Det var kun muligt at spørge.

 

Efter alt, er netop lyn decharge sig muligt at betragte som et fænomen, der strækker sig helt ud af rækkevidden af enhver almindelig menneskelig fantasi. Fælles betegnelse, der bruges i næsten alle dokument om korncirkler - "der findes ikke nogen mulighed for en forklaring ved hjælp af naturvidenskabelige metoder".

 

"Kort" liste over mere end 40 videnskabelige discipliner, der er anvendelige som hjælp i korncirkel forklaring, kan findes her. Alle af dem er helt objektivt, gentagne gange og reproducerbart, anvendelige til at forklare årsagerne til alle mulige fænomener, der ledsager beskadiget og svækket korn. Ikke kun korn, men også alle mulige andre planter. Engang takket være den skade og svække bøjet ned selv til jorden. Ved det muligt at forklare alle svækket og skadet planter, selv afholdt inde i en uregelmæssig form, ikke kun beskadigede planter, der findes inden for "klassiske" korncirkler. Ikke kun korncirkler, men eventuelle korn eller planter, beskadiget i en sådan grad, Thet de er bøjet, liggende på jorden.

 

Kun én, eneste lyn udledning er muligt at bruge til at forklare alle former for disse uregelmæssigheder. Helt hver af dem, for det meste for eventuelle beskrevne fænomener. De ser alle ud tilstedeværelsen af elektrostatisk og elektromagnetisk felt på dette punkt i fortiden. Der var til stede helt ufattelige elektrostatiske og elektromagnetiske felter, i stand til at medføre at hver af de beskrevne uregelmæssigheder. På stedet var der til stede absolut utænkeligt, ekstremt stærk, gigantiske elektrostatisk - elektromagnetisk - elektromekaniske - plasma pulsee , opkaldt LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Hvad betyder lyn elektromagnetisk puls. I hvert fagblad om lyn decharge fænomener er muligt at finde en sådan nok mange af de tekniske specifikationer om de lyn egenskaber, det er muligt at forklare helt hver af disse fænomener helt uden undtagelse. Aktuel, hastighed, energi, spænding, temperatur, hastighed på nuværende stigning, se tabel . Mulighed for at observere, at lyn decharge impuls er et fænomen, der hævet over enhver fantasi, og er virkelig i stand til at forårsage helt hver af de beskrevne uregelmæssigheder. Indeholder og overfører rigtig mange nok mængde energi til sådanne formål.

 

I et sådant tilfælde, ville det nogen støde på dette fænomen virkelig ansigt til ansigt, ville være helt umuligt for ham at fortælle historien om det.

 

Meget mere information, mere detaljeret, i de side anomalier og undersider. Af den måde, ikke kun fysisk . anomalier Elektrostatisk, elektromagnetisk, temperaturforskelle, takket være, at der også opstår trykforskelle underjordiske - "uforklarlige" lyder der kan forekomme uger efter lynnedslag. Også kemikalier - Der kan forekomme virkelig ekstremt giftige giftstoffer, som er placeret under jordoverfladen, titusinder kg, meget af det i stand til at fordampe i gasfase. Helt usynlig. Sikkerhed først. Observatører bør i stedet forsøge ikke opfører sig som forsøgskaniner, og at forsøge at invitere toksikologer fra et akkrediteret laboratorium. Crop Circle tilhængere vil blive meget overrasket over toksikologisk måling og resultater. Dosimeter er ikke i stand måle koncentrationer af giftige kemikalier.

 

 

Et lille galleri af billeder, der er anvendelige overalt korncirkel fundet

På det sted, er meget muligt tilstedeværelse af store mængder ekstremt toksiske kemikalier, også gasser. Du besøger sted på egen risiko.

 

Nogle korncirkler vises på lange, lige linjer

lang afstand, mange kilometer

Takket være tordenvejr, der bevæger sig i landskabet og orienteret i retning af vinden, er det muligt at forklare nogle korncirkler, der dukkede op på en lige linje, i meget lang afstand en fra andre. De dukkede op i forskellige tidspunkter, flere uger, afhængig af typen af ​​afgrøde, dets tilstand, fugtighed af planter, jord, og intensitet, energi af lyn decharge. Hver af, der er beskrevet korncirkel piktogrammer, vises i en helt anden tid, meget længe efter tordenvejr. Ingen er i stand til at udlede noget afhængighedsforhold mellem tordenvejr og beskadigelse af planterne. Muligt, at nogle af disse tordenvejr passeret over en Ley linie, hvilken er selvfølgelig muligt. Men nødvendigt at understrege igen, at mere eller mindre tilfældigt. Folk lagde mærke og observerede disse piktogrammer, selvfølgelig, og arbejdet i en stor menneskeheden fejltagelse var meget let at gennemføre.

 

En komplet tilfældighed, men det behøver ikke være, fordi det ikke er umuligt ved alle, at jordfaste fortidsminder, sten skulpturer, megalitiske strukturer, som er bygget aboriginals hvor de findes på deres marker eller enge jævnligt dukkede nogle korncirkler ofte, i korn, afgrøder eller græs. Korncirkler var af dem blot betragtes som Guds befaling og instruerer dem til at gennemføre et lignende dumhed, som for eksempel opførelsen af ​​kæmpehøje struktur er. For eksempel Stonehenge, Rollright Stones, Milk Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Er alt bare en tilfældighed?

 

Næste to fotos fra "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Korncirkler: I jagten på et tegn, Michele Gardner-Smith

venstre: korncirkel i Langdon, North Dakota, USA, 25 juni 2000

senere dukkede næste to korncirkel mønstre, umiddelbart efter en linje, flere km afstand en fra andre, som vist på billedet til højre. Muligt bede meteorologer at se på deres poster - tordenvejr fandt sted flere dage eller uger før den første piktogrammet blev fundet.

 

Under overfladen af nogle linjer, der vises nær nogle korncirkler, eventuelle findes nogle rør eller dræning, også mulige el-ledninger eller underjordiske linjer. Mere information linjer .  

 

Trails af døde eller svækkede korn, liggende på jorden - nye unormalt fænomen, der ikke er beskrevet, men findes i fortiden. Mulig langt hyppigere, end nogen af korncirkler fundet nogensinde. Det er også muligt, at centre for mange korncirkler vises lige over nogle af de beskrevne rør under jorden.

Det var kun muligt for nogle goggle-eyed amerikanere udbryde WOW!

 

 

Fortsat på forsiden

 

Korrektion

Selv hvis nogen budskabet disse sider vil se ud til at være helt sikker, bør der placeres en indledende sætning før, at

Er muligt, at ...

Muligvis ville blive bevist, at ...

Formentlig er muligt ...

Nogle (mange) observationer (eksperimenter) kan betyde, at ...

Helt sikker beeing højre måske kun dum, dum, knappenålshoved, bighead eller Bigmouth.

Så, som en af ​​dem, forbandet?

 

 

Dette er ikke en vittighed

 

Ægte korncirkler

NATUR gjort symmetriske kornformationer - grundlæggende fysiske principper

Meget mere 99,9% korncirkler fundet årligt i kornmarkerne rundt om hele verden er ægte, ikke hoax, ikke menneskeskabte.

 

Oprettelse af navngivne ægte, naturlige korncirkler er lavet af enkle, helt klart, fuldstændigt og kun natur , store, store mekaniker, elektrostatiske og elektromagnetiske kræfter, der vises lige før, under og kort efter lyn udledning. Hvis der under deres dannelse, i nogle relativt sjældne tilfælde, væsentligt bidrager resonans og interferens, kan forekomme selv ufatteligt komplekse og regelmæssig former.

 

Navngivne kræfter er meget magtfulde, uden nogen realistiske folks fantasi.

 

fra: Wikipedia

ukendt forfatter

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Den første ødelæggelse af plantevæv i korncirkler - med elektrisk strøm

En af de vigtigste skader på grund af plantevæv og alle partikler er elektriske strømme, som skyldes induktion og direkte ledning - ioniseret luft, jord, tæt sluttede plante partikler og rødder, og elektrolyse af alt dette. Der bliver skadelige kemiske stoffer i, at væv, og nogle celler er umiddelbart døde. Alle navngivne plantedele fungeret som ledere muligt at være en genstand af induktion. Elektrisk induktans i korncirkel planter varede ikke længere end 1/1000 sek.

 

Nogle celler er døde umiddelbart, vil en anden dø i de kommende dage eller uger, på grund af skadelige kemikalier. Kronologi af denne proces er lidt kompliceret, men planterne er i stand til at inddrive selv ganske godt. De forsøger at få det toksiner ned stilke og ud fra rødder.

 

Muligt, at under oprettelsen af korncirkel mønster der blev til store resonanser og interferens mellem alle navngivne lyn decharge kræfter og alle andre effekter, som påberåbes af det.

 

Også mekaniske resonanser og interferens mellem nogle underjordiske områder nær opstår korncirkel-mønster - huler, aquiferous lag.

 

 

 

Kort resumé af lyn decharge parametre

mere detaljerede, beregnede og målte værdier i lyn og undersider

Under en lyn ramte, "flash", ind i hvilket som helst felt af korn, der typisk opstår, og også rent fysisk og mekanisk arbejde:

 

 

Interferenser og resonanser mellem ekstremt kraftige elektromagnetiske stråler kan være den eneste grund af nogle meget komplicerede mønstre, fraktaler. Der opstår også bøjning, diffraktion, refraktion og refleksion af alle elektromagnetiske stråler, forekommende der. De opfører sig meget lig lys. Hver lys, også infrarød, ultraviolet, er også elektromagnetisk bølge. Synlige lys varierer fra cirka 390 til 790 nm, frekvens (fra 3,9 × 10 14 Hz til 7,9 × 10 14 ). Hz Under visse forhold er der også muligt foregå total refleksion. Der kan forekomme disse typer af fase grænse: luft - plasma, kold luft - varm luft, højt tryk - normalt tryk, hurtigt flytte luft - stående luft.

 

Bemærk: omtrentlige antal af alle lynnedslag udledninger, der årligt typisk strejke i marker med korn og græs områder på hele Jorden planeten, er en milliard (10 9 ) ...

 

Til sammenligning: en lidt mere end blot gennemsnittet Lynet kan overføre så stor en mængde energi, at en fuldt lastet lastbil takket være den energi, mere end én gang køre rundt hele kloden ...

 

 

 

Mysteriet om korncirkler er løst. Definitivt. Én gang for alle. For nogensinde ..

 

Chokerende afsløring!!

Dette stykke tjener på denne side som en pause, det er en teatralsk i-jargon sigt.

Logisk, videnskabelig. Med anvendelse af naturens love. Forståelige og forklarlige.

 

Næsten utroligt, men meget klart, at forklare ikke bare vigtigste proces for at ødelægge og svække. Også i stand til at forklare, meget klart, eventuelle utrolige angivelige anomale effekter og transcendentale, overnaturlige, i nærheden af hver af ægte korncirkler. Mange af dem, strengt taget, absolut alle.

 

 

Naturlig mimicry

Et af de mest bemærkelsesværdige faktum er, at den største kriminelle - den eneste virkelige forfatter af korncirkler - arbejder forklædt som helt uskyldig. En forholdsvis lang tid efter lynnedslag, time, kan dagene hver kornart, beskære eller plante ser stadig helt urørt. Der er ikke muligt at observere eventuelle skader i korn. Der blev holdt kun "udstilling". Proces minder meget om dannelsen af latent billede i lag af klassiske sølv-halogenid foto-proces. Latent billede er helt usynlig, og vil blive synlig senere, først efter mange dage eller uger af udviklingen. I første omgang synes der kun usynlige mikroskopiske skader på plantevæv. Også mekaniske egenskaber af planter skelnes fra ubeskadigede planter, der ikke blev berørt af elektriske strømme. Lang tid varer biokemiske og biofysiske processer er årsag til så lang tid mellem afholdelse af elektrisk strøm og svækkelse. Først da sugerør bøje til jorden, og dermed er korncirkel visualiseres, for det meste mange dage efter lyn decharge, der forårsagede den.

 

Først efter så lang tid efter passage af elektrisk strøm gennem anlægget organer deres sugerør blevet svækket så meget, at de undlader at opretholde deres egen vægt, og de begynder at bøje til jorden. I modsætning til præcedens processen med at svækkes, varige mange dage eller uger, processen med bøjning - den virkelige korncirkel visualisering - kan vare få timer eller endda minutter. Butterfly effekt, dominoeffekt.

 

Det er derfor, ingen er i stand til at udlede forholdet mellem lyn og svækkelsen af planter, og takket være, at sugerøret ligger på jorden, også korncirkel vises. Der var absolut umuligt at observere eventuelle skader umiddelbart efter tordenvejr og lyn. Adskillige uger senere, ofte under meget fine vejrforhold, starte sugerør af planter bøjer til jorden. Først kun flere kvadratmeter, men i løbet af tiden ligger på marken overfladen mere og mere betydelig del af området og kort tid før høst i sjældne tilfælde ligger nogle gange endda 90% af hele feltet. Mere ofte 20-30%, men alt kan være et resultat af én, tunge lyn, ind i det før mange uger, længere ofte end måned. Meget mere information vil være på siden kronologi og dens undersider.

 

 

Automatisk eksponering

Intensitet af "redegørelsen" påvirker den tid, afstanden mellem det tidspunkt, hvor lyn decharge og starten af ​​bøjning stilke til jorden

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Dernæst vigtigt og afgørende faktum er, at skaden af korn, visuelt observerbare, som blev forårsaget kun alene lyn på ét felt, behøver ikke kun forekommer en tid, siger, i løbet af en dag. De er afhængige af afstanden mellem beskadigede korn og spidsen af lynnedslag. Også på ledningsevne af traktorens spor, og på mængden af elektrisk energi, der blev gennemført over feltet overfladen. Også i tilfælde af nogle ægte korncirkler er muligt, at de kan udvides eller suppleres flere dage efter at de blev observeret for første gang. Der var nogle andre steder beskadiget af elektrisk strøm, men ikke så intensivt som steder, der blev synlige først. Også meget ofte engang efter korncirkel blev først opdaget, flere dage efter, at kan forekomme mere og mere af beskadigede korn tæt på eller væk, men kun som RDF. Randomly Downed Formations, Uregelmæssigt liggende korn. Igen, er meget almindeligt, at alt var forårsaget alene af sålen lyn decharge. På venstre side er placeret to billeder fra bltresearch. Muligt, at i det andet tilfælde er der virkelig var i gang en anden handling af energi, "Revisited feltet", men i virkeligheden var der absolut ingen behov for sådan noget. Straws af korn er hælder mere og mere i løbet af hele resterende del af vækstperioden, længere og længere tid efter kun første og eneste lyn decharge, også sidste, uden behov for andet. Det vigtigste spørgsmål er: Hvorfor, efter at korncirkel blev oprettet, og når "the circle making energy system had revisited the field", Ikke skabe flere nye kredse der, men kun uregelmæssige formationer ? Forfatterne af teksten utilsigtet oplyse, at oprettelsen af uregelmæssige formationer gennem "circle-making energy", Den energi, der er i stand til at skabe de korncirkler, er noget helt naturligt. Kun én lynnedslag, eller

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

gruppe af flere deraf følgende udledninger, næsten aldrig varer længere end ét sekund, er meget muligt at forårsage gradvist stigende beskadigelse af korn, der gradvis stiger i al resterende vegetation periode, indtil høst, på ethvert sted på dette område, og selv i områder, der ikke er direkte ramt af lynet. Elektrisk energi kan fordeles over hele området delvist ved hjælp af traktorens spor . Nogle tilfældige linjer, kan forgrenede, lige eller kløvet tæt fra virkningen punkt lynimpuls panden. Elektrisk strøm bevæger beskrevne måde, i nærheden af periodiske former i korn på jorden, ikke kun i sporene af traktor og deres umiddelbare nærhed, inden du begynder at fortsætte under jorden. Passage af elektriske strømme inde plantelegemet, celler, væv og dermed beskadige dem kan også forårsage ujævne modning af korn. Den tredje, og næste foto - mulighed for at se korncirkel udvide i tide. Er muligt, at alt er et resultat af kun sålen lyn, men uregelmæssige "gennemgang" af bestemte overflader. 1. Return Stroke - Vigtigste, førende elektrisk udladning, efter at ca. 4-8 Restrikes, Dvs efterfølgende, sekundære strejker (i sjældne tilfælde 15 eller flere), se lyn . Muligt, at 1. Return Stroke ramte lige i midten af ​​T-forbindelse og en del af Restrikes, sekundære slag - svagere, fortsatte ind i korn marken. Den nederste korncirkel billede på blev fundet takket være Google, for eksempel www.noufors.comm eller freethinkradio.com, ukendt forfatter, samme sted, tidligere dato - uden at fortsætte og udvide dele.

 

 

 

Enhver beskadigede afgrøder blev ramt af lynet

Vedrører en beskadiget og svækket korn rundt om i hele verden

Endnu engang: processer, som er beskrevet på denne side, ikke kun i punkt mimicry og automatisk eksponering, men på hvilken som helst side i www.cropcirclesonline.com og relaterede sider, forholde sig til eventuelle korn i hele verden. Svækket beskadigede liggende planter med sugerør bøjede, der ligger på eller kun lænede til jordoverfladen. Helt uregelmæssige former, der er muligt at finde på ethvert sted i verden. Helst korn felt. Ikke kun korn, men landbrugsafgrøder af nogen art. Stilke vil begynde synlige Krængning og bøjning i retning mod jordoverfladen, som de første synlige mærker på svækkelse, for det meste lang tid efter lynnedslag øjeblik - uger, måneder. I tilfælde af meget stærke lynnedslag væsentligt hurtigere. Regelmæssige former - korncirkler, fraktaler og spejlede billeder bliver kun i ét tilfælde fra flere millioner, og med besvær er muligt at simpelt at forklare, hvorfor. Muligt, at mere end beskrevet flere grunde, virkelig meget sjældent, samarbejde må, for at oprette en sådan indviklede mønstre. Meget mere information vil være muligt fundet i Kronologi og undersider, også EPP -Electro-Phytopathology, virkninger af elektricitet på kroppen af planter, plantedele, væv og celler.

 

 

Dominoeffekt, Butterfly Effect

En anden meget interessant og overraskende kendsgerning, som kan beskrives ved teorier om eksponering og gradvis svækkelse af planterne inde i korncirkel forholdsvis let at forklare, ofte forekommende i sig selv jævnligt arrangeret bundter af strå, helt tydeligvis ikke realiseres af nogen menneskelig arbejde. F_1 F_2 Stængler modstå indtil det senest mulige tidspunkt oprejst, bare på grund af den gradvise svækkelse lidt på skrå, så i vegetationen først dannet en struktur med bundter af flere hundrede gensidigt understøtter stilke. Længe før de falder ned til jorden, kan på dette sted findes mange bundter med hundredvis af stilke, stadig stående ca oprejst, selv om det blot så så. Planter og dele deraf, som berører hinanden, kan knytte sig til en målelig styrke takket være vandets overfladespænding, hvilket forholdsvis ustabil struktur svækkede planter igen i nogen tid stabilisere og beskytte indbyrdes mod hurtig bøjning til jorden. Processen med korncirkel mønster visualisering er således stadig forsinket.

 

Vand kan fungere som sommerfugl . Planter vandfyldte - regn, morgendug, fordi i løbet af relativ kort tid, flere timer, kan vægten af en stilk hæve to gange. Det er kun flere gms / stilke, men flere kg / m 2, og mange tons per hektar. Kan være 20, 30, afhængigt af den afgrøde. Efter nogen tid er nået en grænse vinkel. Efter at den bøjes fortsætter væsentligt hurtigere. Når det første bundt rører nogle andre, dominoeffekt starter, og kan vare kun få minutter. Bundter falder ned, én efter én, som kædereaktion. Et bundt kan berøre mere end blot en enkelt anden. Den korncirkel Billedet er således definitivt visualiseres. I en forholdsvis utrolig kort tid, hvis de observeres, og tilsyneladende uden handling for synlige og kendte kraft. Nogle vidnesbyrd findes.

 

Som en køretur på den dominoeffekt også kan arbejde strømmende luft, forårsaget af andre klaser. Demo vil blive vist her. Hvirvlende luft og støv kan ligne en ukendt styrke. Stigende fra dybet af jorden, og observatører af en sådan beskrives korncirkel skabelse kan derfor se lidt store øjne, overrasket og forbløffet. Fra deres synspunkt, snæversynet, næsten intet andet er muligt.

 

Engang flere sådanne bundter kan fortsætte opholder sig oprejst. Ændring fra våde til at tørre flere gange. Muligt at finde på nogle korncirkler fotos.

 

 

Som en sommerfugl kan også fungere til enhver tid en humlebi .

 

 

Observation af korncirkler - nogle interessante idéer:

Hvor kan kigge efter korncirkler:

Kun på det sted, hvor tordenvejr gik over, ingen andre steder. Det bedste på et sted med lokaliseret lyn i en afgrøde. Er muligt forsøge at finde nogle mærker, efter at lynet slog ind på en mark med korn, på nogle træer -. Let at skelne "dette år lyn decharge" F-1-2 I nogle tilfælde muligt at finde et punkt, hvor lyn ramte lige ind i et felt, nogle dage før mere oplagte beskadiget planter vises. I et sådant tilfælde er det muligt at skelne det punkt, hvor lyn rammer direkte ind i afgrøden. Forskellene i stand kan ses nogle dage før det øjeblik, hvor stilke er bøjet til jorden. Vil blive forklaret, også dokumentarfilm fotos placeret her. Se Kronologi .

 

Hvornår skal man kigge efter korncirkler:

1. aldrig under tordenvejr. En sådan arbejdstager ville have virkelig meget kort holdbarhed, og derfor ville blive nødt ofte genopbygge dem.

 

2. mindst flere timer eller mere efter tordenvejr, gør, når tordensky er langt væk eller ikke eksisterer. De første mærker af lynnedslag i afgrøder kan forekomme flere dage efter stormen. straks på en nærliggende træ. Nogle gange beskadiget korn bliver synlig meget kort tid efter lynnedslag, mulige minutter, timer. Nogle lyn indeholder ekstremt stor mængde mekanisk energi. Også kraftig regn kan træde i kraft - højere mekanisk stress, mere el gennemført og induceret på de våde planter og jordoverfladen, også i nærheden under jorden. Det er også muligt dobbelt udtømning - to lyn, tidsintervallet en uge eller mere, kan finde sted dér, se næste. 

 

3.   I mange tilfælde korn skader blev synlige længe efter tordenvejr, mere end efter to måneder. Er muligt, men ikke sikker på, at liggende korn syntes først og fremmest takket være, at et andet lynnedslag i det samme område af korn skete. Sekund efter flere dage, snarere uger senere. Mere info Effekten af to lyn udledninger. Den første udledning kan "forberede" nogle ikke helt definerede områder af ca ensartet svækkede planter. Måske flere hektar. Den anden lyn decharge, flere uger senere, fuldender dette arbejde, langt mere betydelige effekter. Muligt, at efter den anden lyn decharge afgrøde liggende umiddelbart, eller meget hurtigere. To lyn udledninger, ikke langt fra hinanden, under en vegetation sæson bliver kun i sjældne tilfælde. Muligt, at kun en af de beskrevne lyn udledning ville forårsage kun ubetydelige tab.

 

Tid - Lapse - Kamera

 

 

4. Meget interessant idé ville være anvendelse af time-lapse kameraer for at observere processen korncirkel skabelse. For eksempel nogle Canon kameraer er programmerbare, som ikke kun timelapse, men også er i stand til at fange lyn. Ved hjælp af to identiske billede kameraer og gøre stereo fotografier, efter anvendelse af en fremgangsmåde stereo fotogrammetri ville være i stand til at bestemme lyn position i en afstand af km med en nøjagtighed på centimeter. Ved brug af afstanden mellem kameraer - optisk stereo bunden en meter eller mere.

 

 

5. instalation af tid - lapse kameraer , efter nogle korncirkler blev fundet, også muligt og nyttigt. Eller løbende fotografering af en sådan korncirkel piktogram, dag efter dag, indtil høst. På sikker afstand, se Advarsel, fotografere fra en afstand, fortrinsvis fra oven helt tilstrækkeligt, vil være fra 2012 og siden den mest grundlæggende pligt for ethvert lidt alvorlig korncirkler observatør. Hvis nogen sådan overhovedet eksisterer i verden. Men feltbesøg så lidt som muligt, vælger at observere kun at der vil kunne observere fra en respektfuld afstand. Det skal understreges, at den faktiske geometrisk mønster er med henblik på efterfølgende forsknings næsten uinteressant, er det nødvendigt primært at fokusere på de nære også fjerne omgivelser, at der på langt de fleste korncirkler billeder næsten aldrig ser ud!

 

Nærmere oplysninger om tidligere anvendelse af timelapse kameraer i "forskning processer i kornmarkerne", og deres eventuelle brug engang i fremtiden vil blive placeret her .

 

 

Somerton, Somerset 27 juli 1996

Korncirkler - regelmæssige former

kombineret med uregelmæssig (2)

Crop Circle billede dateret 1996, fra store Lucy Pringle arkiv. Hvis der ikke var korncirkler på det billede, ligner helt normalt, almindeligt, typisk skade på grund af elektricitet fra lynnedslag. En af de mest typiske virkning er, at tab følger nøjagtigt retning sporvogns. Der flyder det meste af elektrisk energi inden de kommer ind under jorden. Mest bemærkelsesværdigt er beskadigelse nær grænsen af feltet. Sporvogne i nærheden af grænsen, er maskiner vender der, bedste ledningsevne, afgrøden er mere beskadiget nær sporvogne rundt grænsen og derefter andre steder.

 

Crop Circle foto fra ukendt kilde, lokalitet Denton, Garsington. Lokalitetsbestemt senere som Oxfordshire Center for Crop Circle Studies, taget 3 juli 1996. Udover korncirkler der er muligt at skelne mellem tre ubestridelige lynafledere - elektriske line pyloner. Kan fremstå som kritiske årsag, der forårsagede lyn bliver tæt fra det. Nedenfor korncirkler - typisk, uregelmæssig skader forårsaget af elektricitet fra lynnedslag. Der ville drive nogle parallelle lyn udledninger eller efterfølgende slag - restrikes eller enhver induktion eller overledning. Parallelle lyn udledninger og sekundære slagtilfælde kan påvirke hinanden. Lightning udledninger er noget i retning af elektron bjælker, og der er i gang ekstremt høje elektrostatiske og elektromagnetiske felter, i stand til at ændre retning af sådanne bjælker som TV eller oscilloskop vakuumrør. Retning af gnist udledning, ligesom lysbue, også eventuel ændring af luftstrømmen - vind, chok bølge, trykbølge, trykbølgen. Rakov, Uman - Lightning: Fysik og effekter, kapitel 8 "Winter lyn i Japan", s.. 313: "Det er interessant, set Ishii et al (1998), som efterfølgende strøg i multiple-takts positive blinker i vinterstorme i Japan altid oprette en ny opsigelse på jorden.." Noget lignende, der kan tilsyneladende ikke kun om vinteren og ikke kun i Japan. I original: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Hver cirkel på dette stykke medfølgende billede, mindre og mindre gradvist væk fra den første grundlæggende, kan betragtes som en ny opsigelse på jorden.

 

På optagelser og fotos af kunstigt indledte lyn mulige observere, at lyn kanal bevæger sig i retning af vinden. Muligt, at før nogle restrike kan kanalen for lynnedslag, flytte snesevis eller hundredvis af meter. lyn , fysik . På det medfølgende billede er en udskrift af en titel side af Martin Uman har The Lightning udledning, hvor det er muligt at overholde en sådan et typisk billede af kunstigt indledt lyn, med sådan en lille bevægelse af decharge i retning af vinden. Kunstige lyn, Artificial Lightnings: Når elektrostatiske felt, målt under skyerne har nået en tilstrækkelig værdi, er i skyerne affyrede raketten udstyret med en jordledning. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (venstre foto) - meget vigtig kilde til information og links til publikationer om fysik af belysning, fotografier, video.

 

 

 

Beskadigede korn, almindeligvis forekommer i kornmarkerne

uregelmæssige former af beskadigede, svækkede skrå stilke, bøjet på jorden liggende korn

flere detaljer på side bøjet og hælder, beskadiget, svækket afgrøder

 

olie voldtægt ved høst

Lightning udledninger over marker og nær fra, som er næsten den eneste hovedårsagen, mere 99%, korn og andre afgrøder ligger på jordoverfladen rundt om i hele verden. Noget mellem 0,5 til 1,5 millioner km2 årligt. Ikke kun korn, også andre afgrøder, f.eks raps, valmue, og planter. Ikke kun liggende afgrøder, men ellers væsentligt beskadiget - planter kan være helt død, eller bare beskadiget af skadedyr, enten vegetabilsk eller animalsk oprindelse - bakterier, vira, forme, svampe, parasitter, insekter. Skadedyr, i dette tilfælde, selvfølgelig, kun handler som en sekundær effekt, fordi sunde planter, upåvirket af elektricitet, ville være helt uberørt af udpegede skadedyr. Igen: kræfter, skabt af virkningen af lyn decharge ovenstående betragtes sted, var utænkelige, mekanisk. Muligt sammenlignet med en stærk eksplosion ti til hundrede kg TNT, eller mere, samt elektrostatiske og elektromagnetiske kræfter, med tilsvarende eller endnu højere energi. 

valmue - 2008, samme sted; venstre 6 juli, en anden to 3.th af august, træ - "identifikation af synderen"

Selv om alle de opregnede beføjelser var virkelig hævet over enhver almindelig menneskelig fantasi, umiddelbart efter lyn decharge, også hele stormen muligt, at der på hele området ikke ligger på jorden endnu en eneste stilk. Der ville være muligt kun finde mikroskopiske ændringer i plantevæv, muligvis flere sorte og brændte enkeltpersoner. Indtil det tidspunkt ...

Bemærk: sikkert kan der være nogle mekanisk ændrede, beskadigede stængler, ikke mere end en halv meter fra kanalen af ​​lyn decharge - komplicerede og sammenflettede bundter, absolut usynlige fra kanten af ​​feltet, men vil blive fundet inde korncirkler, efter de blev bemærket.

 

Korncirkler og også alle andre almindelige, interferens, fraktaler eller kombinerede billeder er såvel som kun en lille brøkdel af dette fænomen, der måske forekomme kun takket være meget sjældne interaktion af flere tilfældigheder, under forhold, der endnu ikke er tilstrækkeligt forklaret, kan kun meget tilnærmelsesvis anslået og simuleret i laboratorie-eller computer.

 

Betydelig indflydelse lige før bøje stilke til jorden, spiller kan en luftfugtighed - selv små brusere eller støvregn, eller endog morgendug. For mere information på siden dominoeffekt . Nævn zskvo 4-5 timer om formiddagen.

 

korncirkler - Enigma løst.

Én gang for alle.

Utroligt primitiv, og man kan sige, latterlig forklaring. Elskere af UFO, mystik, parapsykologi, flyvende tallerkener, ukendt og ikke-eksisterende energi og lignende vrøvl kan have transportere sig selv til uendeligt. Med andre ord, kan de kysse deres stinkende røv og gå til helvede .

Næsten det samme kan sige om rumvæsener .

Hvis du er interesseret, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Denne side blev forberedt, og alle de teorier her præsenterede var meget grundigt, nøje og i detaljer eksperimentelt undersøgt af

 

Jan Ledecky