Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelske original - afgrødegrupper kredse-timelapse-kort . Undskyld eventuelle fejl forårsaget af maskinoversættelse.
Ingen ET (udenjordisk) havde endda lavet en eneste afgrøde cirkel i hele verden. Vær ikke bange for dem.
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse-kameraer, underjordiske objekter

ET, også navngivne udenjordiske (udlændinge, aliens). Alle er bange for dem, har ingen nogensinde set dem, men alle tænker, at de gør korncirkler.

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Opdagelsesrejsende, der er dedikeret (ved theirselves), at korncirkler forskning, selv bange for at bruge timelapse kameraer og større omfang. Mere end én gang skete noget skam, men på dette punkt vil ikke blive analyseret her.

 

Implementering af timelapse kameraer korncirkler forskere sandsynligvis ikke klar i større udstrækning Hovedsageligt fordi de er bange Det er noget, De lærer at ikke virkelig ønsker at vide. Måske de er bange for, som kunne fanges udlændinge Retaliate, enten på sig selv, eller til menneskeheden (hvad og følsomhed). De er bange for at installere timelapse kameraer og Greater udvalgte funktioner på steder, hvor der kan opstå nogle mønstre i fremtiden, de frygter for, at de ville virkelig nick udlændinge i den handling, og de ville have dem Avenge en gang for evigt. Bedre en gang for evigt slutningen af ​​høflighed med udlændinge, er forklaringen følger.

 

Kære mysterium jægere, UFO observatører fremmede jægere og troende! Der er absolut ingen grund til at bekymre sig om alt fra udlændinge, vil ingen gøre noget hævn eller begå nogen skade, hvis du selv anytone af lidt Bidrage til afklaring af enhver Beskrevet mysterium. Aliens er virkelig totalt ikke kan påvises ved timelapse-kameraer, fordi de ikke var i nær eller langt fra nogen afgrøde cirkel nogensinde. Der er ingen grund til at være bange for enhver udlænding, at langt størstedelen af ​​korncirkler forskerne stadig Betragt som de reelle forfattere tal. Indstillet korrekt timelapse kamera kan fange de reelle forfattere, at der faktisk "maling mønstre i de områder", ikke ved hjælp af en pensel, men elektronstråler meget mere stærkere end et lokomotiv. For at tegne alle så uforståelige former de bruger to virkelig meget enkle og letforståelige forklarlige fysiske fænomener, ligesom resonans og interferens.

 

Timelapse-kameraer er ikke nødvendigt kun at bruge for masse undersøgelse af korncirkler, med Muligt bruge dem til at rydde op principperne og processen med at beskadige og logi (skadelig, svækkelse) og andre afgrøder markafgrøder planter overalt i verden. Et par kameraer i en lille afstand fra hver konstruktion andre kan bruges til at BESTEMME opsamling og lyn virkning placering med en nøjagtighed på centimeter. Du skal blot bruge principperne for geometri, optik, matematik og fotogrammetri.

 

Af den måde, er elektronstråle, brede højst 1 cm, Whose fronthead bevæger sig mod jorden i en hastighed på tusindvis af 100-200 km / sek (Dokumenteret data fra litteraturen den mest pålidelige - Rakov, Uman, dog i mange steder på internettet, for eksempel WIKI - en, cz, der er helt forskellige, helt Misguided information selv i tilsyneladende "ekspert" tekster), og overførsler inden for et par milliontedele af et sekund energi, ville det være i stand til bevæge sig over et elektrisk lokomotiv Flere afstand af tusind kilometer. En sådan af mængde energi er virkelig i stand til at "et lille hul i jorden jorden", er der ingen grund til at tvivle på om det. Den første og den hurtigste mekaniske impuls, som vil sprede udflåd fra nedslagsstedet med den supersoniske (chok) bølge, som altid er yderst nøjagtige cirkel, og forsvinder efter et par kilometer. Bare se på næsten at filme atombombe eksplosion, hvor chokbølgen er synlige ofte på grund af et spring ændring i dugpunkt. Den indledende sats (men virkelig kun initial) af en trykbølge efter lyn decharge er sandsynligvis meget hurtigere, end hastigheden af ​​chokbølgen genereres af eksplosion af nukleart eller termonuklear bomber. (Jeg har sikkert en foto)

 

På billederne (følg links ressourcer) muligt at se eksempler på, hvad er lyn udledning Able Udfør med flere-tons træ (groft skøn på omkring 5 tons). Snesevis til hundredvis kilo tunge klumper er kløvet i et splitsekund, og han spredt langs jorden som tandstikkere. Derfor er det en spekulerer på, hvordan det muligt, at er et sted, hvor lynet slog udledning til højre ind i feltet, der er muligt at finde noget andet, end et "pinhole", og nogle gange ikke engang det. Det ville snarere være Forventes der en stor krater. Det er forårsaget af denne i de fleste tilfælde, Umiddelbart efter at røre jorden (våd) det store flertal af de energichok Resterende ensartet fordelt foretrække frem for tha korteste veje med den laveste modstand lige under jorden. Nogle gange er der mængden af ladning (energi) virkelig over-leveret, og i addition forskellen i ledningsevne af plasma-kanalen og jorden er enorm. Lynet kanal i luften har en modstand på mindre end option 1 ohm per meter, bredde ikke overstiger 1 cm, jord tusindvis til hundredvis af ohm pr meter, men i forhold til kuben med kanten af 1 m

 

Nogle farlige fænomener kan forekomme der, fordi det ved små Afstande fra lyn udledning aldrig vil være sikker.

 

Den overskydende ladning kan nogle gange ikke blive omdirigeret Umiddelbart under jorden, og kan tage nogle rejser, mest i traktorens spor, men mellem dem også ligesom et dias eller på en rutschebane.

 

I nogle tilfælde kan det aflade efter at røre jorden fører til fænomenet, hvilket kunne være bedst sammenlignede elektrisk fænomen almindelig praksis - "dielektrisk". I dette tilfælde, kan fortsat aflades meget hurtigt Relativt dybt under jorden. Det er sandsynligt, at i dette tilfælde De kan i umiddelbar nærhed lyn kanal fulgurites skabe jorden. (photo Lightning: PAE) Alvorlig overledning af udledningen under jorden, selv i tilfælde af dannelse af nogle mønstre, for det meste cirkler, mere end stærkt sandsynlig.

 

Det er bestemt muligt at tage hensyn til, at i tilfælde af lyn udledning i et åbent område lige ned i jorden (felt), kan ikke særlig dyb på det sted chok i kælderen fra den mekaniske synspunkt ske noget meget lig den det drejer sig om træer på billederne. Der vil ikke blive nogen ødelæggelse, fordi kontinuiteten i den underjordiske område ikke tillader noget lignende, men den mekaniske puls kan være meget stærk, kan der forekomme en lille jordskælv. Mere detaljeret analyse af decharge energi fordeling langs overfladen og under jorden vil være i stand til at finde på siden Distribution af udledningen energi over og under jordoverfladen . Det bør tages særligt hensyn til, at de lokale forhold under virkningen afReturn Strokefronthead kan variere fra sted til sted i et næsten uendeligt antal af muligheder. På webstedet Henvist Også til stede vil være et forsøg på at forklare forskellen mellem flash virkning i industrialiserede område, der er næsten alle udstyret med en betragtelig af mængden af ​​meget gode jordforbundne objekter (lynafledere på bygninger, tage, dræn), deres Flere af mængden af ​​ordrer på over potentielle lynafledere i landbrugsområder (enkeltstående træer eller HV tårne, et par hundrede meter fra hinanden). I dette tilfælde bindes også at opstå direkte udledning til jordoverfladen. Nogle gange er det den vigtigste DirekteReturn Stroke, I andre tilfælde nogle af de tilknyttede (parallel) arme af decharge, blev der oprindeligt peger for eksempel på en nærliggende HV felt. En anden situation kan opstå, at de oprindelige styrkes leder, selv om de oprindeligt rettet mod nogen af ​​de typiske lynafleder (HV felt, træ, busk), men Endelig er "fanget" af den positive Streamer kørte i den modsatte retning, der opstod fra Relativt fjernplacering på området, og efter den sidste tilslutning returslaget hovedpunkterne der. På den nøjagtige placering af det sted, hvor udledning i de åbne endelig hits, kan Involveret i en meget betydelig grad de underjordiske strukturer (geologer, arkæologer, krig historie, industrialisering, forsyningsselskaber)

 

Nogle steder, hvor der dukkede nogle korncirkler er der virkelig ikke behov for en lang søgning nærliggende højspændingsanlæg tårne ​​og LV. På de øvrige ti procent fotografier, Potentielle Selv om der ikke lynafledere eller HV tårne ​​er ikke Observerbare, men efter et kort besøg på Google Maps eller Google Earth er muligt at finde dem der. Forfatter af afhandlinger linjer ved, hvad han taler om, ejer en af de største samlinger af forskellige korncirkler GPS-positioner, der findes i fælden overalt i verden (hundreder), og meget snart vil være tilgængelig og side, hvor gradvist vil blive offentliggjort en efter anden.

 

til venstre det første mønster af 2011 - januar, Jakarta, til højre Italien 2007 - Ancona

 

Grombach 2002/05/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Ledning af decharge på jordoverfladen og hastigheden af ​​dets hastighed underjordisk ledning og ledning nogen anden i det lavvandede underjordiske høj grad afhænger af det, er hvad og hvor dybt placeret under jorden. Forsyningsledninger, arkæologiske levn, geologiske fejl, fjedre, forladte miner, grundvandsmagasiner, eller sådan noget.

I virkelig sjældne tilfælde kan udledning forårsage en underjordisk eksplosion af reelle tilsvarende flere hundrede kilo TNT, når I rejser underjordiske mødes med ueksploderet, selvom betydelig forfalden og betydelig forskudte, flere hundred kilogram bombe fra Anden Verdenskrig. (Kratere i felter). Noget som et lille krater i marken kan også, hvis der Bliver opstå i en lavvandet underjordisk noget Vist i fotografier af træer, hvilket sandsynligvis i nogle tilfælde muligt. Lyn kan ikke finde en tør nedbrudt rodsystem allerede eksisterende træ, hvis rester kan forblive i undergrunden flere år. detaljer på side Lynafledere i felter .

 

Søgning efter bevismateriale

Bevis, der kan understøtte nogle Fordringer på dette websted og mange andre Landbrugere kan bringe deres egne. Sikkert De vil gerne også lidt bidrage til at afklare den langvarige mysterium, og de er helt sikkert træt af at lurer med lange geværer og høtyve til udenlandske angribere, der bare ikke kommer.

 

Det vil være helt nok, hvis de vil noget registreringen beskrevet her ... Unearth.

(Vil blive forklaret på en anden side i et særligt afsnit, der beskriver dette fænomen, Emner Underground - og en del af siden i Crop Lines )

 

Nogle steder i undergrunden vil sandsynligvis finde nogle Rester af pløjet landbrugsaktivitet, måske endda lavt under dybdepløjning - værktøjsmaskiner og dele (metal), brugt én gang til dyrkning. Observere dem er mulig på nogle mønster fotos. Med en meget lavere modstand til omgivelserne samt i tilfælde af røret, bliver der en stigning af strømme over og dermed at placerer Højere plante skader. Her er to eksempler, hvor varer er placeret tør (blev placeret) underjordiske, og lignende steder vil være bestemt muligt at identificere flere. Sandsynligvis vil komme Lignende " underjordiske markører "i steder for nogle korncirkler tal når som helst i fremtiden. Det kan ikke være de eneste Rester af landbrugsaktiviteter, kan der være inkluderet også arkæologiske artefakter eller dele af flyvemaskiner kollapsede. Beskrevet Lignende formationer, selvfølgelig, kan der oprettes, og sandsynligvis virkelig var og vil blive oprettet uden at danne nogen regelmæssig mønster i deres nærhed.

 

Bemærk: Det er ikke udelukket, at i nærheden af underjordiske afhandling markører ville være muligt undertiden finde noget lignende fulgurites , men den strøm der måske allerede for spredt. Meget mere muligt de ville blive fundet i en lille dybde under "de pinholes", der virkelig var "ting sker". En små mængder af materiale placeret der ville være opvarmet i et kort øjeblik mere end 6000 ° C

 

Så ville de udlændinge endelig til ... (Kun i tjekkisk land?)

Hvad er et interessant faktum (i engelsk sprog): Der er en forkorte Mulig anvendelse MZ, hvad betyder ET (Extra, foruden tjekkisk, Terrestrial, i tjekkisk jord eller Jorden), og på engelsk Brugte forkorte CG (Cloud til Ground) lyn decharge, modsat til korncirkler - sky til sky, har en tilsvarende i engelsk MZ (Cloud, i Cloud tjekkisk, Ground - Ground igen på engelsk). Hvad en interessant lighed ...

 

Den allersidste (sidst men ikke mindst?): De ulykkelig Hvorfor ville ET være maleri næsten udelukkende i majs (skønt der findes undtagelser) Når Under og betydelig del af året er der på hele kloden Placeret væsentligt bedre farvet og brugbart (for Deres alien - rotter eller vortex laser guns - energi trumperies) og meget pænere "lærred" - overflade af sneen? Det faktum, at torden er næsten fraværende i vinteren (og hvis ja, sneoverfladen volgende dem ofte er meget bedre "renset" temperatur som før), ville enhver læser sikkert gøre Domstolens selv. Et andet faktum er temmelig generelt fænomen Udbredt, at der under vinterens frost folk hellere sidde hjemme på deres æsler, alle varm, snarere end deres sadel og dragefly Lignende maskiner og klasser til at se Jordens overflade fra oven.

 

      

 

 

 

hvis de er interesseret kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denne side blev udarbejdet, og alle fakta og teorier der præsenteres her, var meget grundigt, og nøje gennemgås grundigt eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z