Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

To je prvi prevod, stroj, skoraj nespremenjeno. Računalniško ustvarjena iz prvotnega češkem in angleški izvirnik. To bo nenehno izboljševati in spreminjati. Hvala za razumevanje.

lightning

Pridelka krogih.

Razlaga načela pridelka krogih
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pridelka krogih se oblikujejo strela. Posnemajo fotografski zapis polja vrstic elektromagnetnega sevanja skozi mrežo zrnja na tem področju.

Pridelka krogih nastajajo med strele. Posnemajo fotografski zapis o elektromagnetnega polja silnic, ustvarjen v mreži rastlin na tem področju.

 

Pridelka krog Gate Affair - Mnogo hrupa za nič

Zdi se tako fantastično, da so vse prejšnje komunikacije o pojavu krogov v koruzo kjerkoli na svetu, ki temeljijo na najbolj fantastičnih teorij - tujci in psihične energije, vojaško zastraševanje ali poskusi, ples ježi, šli kenguruji, telekineza, Parapsihologija - lahko končno in dokončno učinek nanašajo na področje basni, v resnici zgolj žlica od kuhanja v vodi, ali kot pravijo, veliko hrupa za nič. Verjetno se bo vse, kar je okoli pridelka krogih skozi desetletja nazaj in 1970-2010, ampak že veliko prej, na področjih in v vseh medijih je potekala na prihodnjih časih, da pokličete tako imenovani

" Afera na vratih pridelka krog " ... (hlače)

 

 

Snemanje elektromagnetnih pojavov v strukturi stebel

Polje koruza - snemanje srednje, grafično prikazuje dogajanje elektromagnetno

Vsakdo lahko, tudi najpreprostejši, en krog pridelek šteje podobno magnetnega polja v pogledu skozi ravne žice, kovinskih vlogami v pravokotno na žico. Pridelka krogih, in seveda lahko vsak poškodovan koruza, delno ukrivljen, ali ležijo na tleh, se obravnavajo kot neke vrste zapisnik, značilnosti, graf ali fotografija elektromagnetnih pojavov, ki so nastali na tej točki. Pretvori v naravnih procesih v rastlinah, ki jih slabi, in po ukrivljen, upogibanje stebla do tal - pojasnil drugod v besedilu - mimikrija, in še veliko več podrobnosti na strani kronologiji vidni obliki. To vidnost pa lahko traja več dni, v nekaterih primerih celo mesecev.

 

 

Grafični prikaz

Preprosto povedano, lahko vsak pridelek krog šteje za "vizualizacijo magnetnih linij na terenu indukcijskih okrog žice".
To je dokaj natančen grafični prikaz. Dirigent v tem primeru zrak, ali bolje, plazma, ki je pretok skozi to ustvarili, je bilo približno 5 svetu, največ 10 mm, in tekoče tekla skozi to več sto tisoč amperov, na trenutke skoraj milijon. Magnetno polje take žice je očitno "nekaj več", kot tisto, kar ustvarja polje učitelja v fizični poskus v laboratoriju. Zanimivo je morda treba poudariti, da stopnja spremembe toka v žicah med rastjo, di / dt, naklon prednjega roba, in je bilo več kot dvesto tisoč amperov za eno mikrosekundo - milijoninko sekunde. V sedanji praksi inženiring, ki se začnejo motorji, generatorji, prehodni pojav, delo z vrednotami, da več kot milijon krat manjša. Strmina zunanji rob je glavni dejavnik za indukcijo okoliških žic. Višja, večja je povzročilo napetosti. Sem zasadil žico.

 

Nekatere možnosti, da prinašajo električnih elektrarn

Bistveno vlogo pri izvoru slabitve rastlin v krogu pridelka lahko igra le sama v elektrarnah indukcijskih. Ona je namenjen podstrani  Indukcijsko del EFP . Tok, škodljiva rastlina vanj lahko pa dobite tudi na druge načine - z letalom ali upravljanje zemljišč. V drugem velikem favorita za prevajanje električne energije v obratih se lahko šteje, korona izcedek, ki je lahko šok nekaj okoliških zelo natančno v krogu. Corona odvajanje pojavlja povsod, kjer so višje napetosti kot sto tisoč voltov, igra pomembno vlogo pri izgubi proge za visoke napetosti, lahko zazna ostrih robov predvsem na vodstvo, in če lahko visoka napetost, 400, 000 V ali več, doseže do razdalji nekaj centimetrov. V primeru strele izpustov je razdalja metrov do več deset metrov, na milijone milijard voltov, odvajanje kanalov obdaja krog, tako kot plašč. Kaj ste slišali vodi VHV in šibka ali hornet brnenje, korona razrešnico.

 

 

Anomalije - Uvod

Kaj je mogoče opaziti v skoraj vsaki dokumentarnega filma, knjige, časopisni članek ali spletno mesto TV novice posvečen vprašanju pridelka krogih. Ti raziskovalci tega pojava, pogosto dolgotrajno, čeprav v veliki meri samo-imenovani, so naravnost nezadovoljni z dejstvom, da je lokacija pojava rastlinskih krogov, v teh primerih je bilo, da ni dokazano, ki ga ljudje, se pravi, da je mogoče z absolutno gotovostjo, ki redno beleži pojav " elektromagnetna nekaj nerazumljivo ", in elektrostatični in najti rešitve, da razmisli kaj v bližnji in daljni prihodnosti nerealizovatelného nujno, saj problem se gibljejo popolnoma iz vseh rednih človeške domišljije. Velika večina vseh obravnavanih rastlin raziskovalcev krogi, ki so tam, kjer njihova prisotnost spreminjala, je bilo verjetno odkritje načela njihovo veliko bližje, kot da je vsaka od njih predstavljala. Zlasti tisti izmed njih, ki je vodila vzorec s kompasom v roki za dragega življenja. Na eni planet sončnega sistema, ki se imenuje Zemlja, ki je še en način, da bo povzročil odmik od intenzivnosti na področju geomagnetnih v časovni potek, kaj bi lahko ugotovili, dokler ni strela razrešnice. Na primer, bazalt temelj. To je vedel gospod Pockelsove. Ampak je naredil svoje poskuse včasih tik pred letom 1900. Imel je samo vprašati.

 

Toda takšna rešitev ne obstaja, zakaj ga ne ponujajo jim! Dejansko samo dejstvo, morebitne odvajanja strele mogoče obravnavati kot pojav, ki se gibljejo v celoti iz katerega koli običajnega človeško domišljijo. Zelo pogosto se zgodi v podobnih krajih v duhu stavkov  "there does not exist any possibility of an explanation using science methods", Snovi ni mogoče razložiti z znanstvenimi metodami.

 

"Kratek" seznam skoraj 40 znanstvenih področij, je na voljo tukaj. Vsi izmed njih so popolnoma objektiven, ponovljiv in ponovljive, primerno, da pojasni vzroke različnih pojavov, ki spremljajo poškodovan in oslabljen zrn. Ne samo, koruza, ampak tudi vse vrste drugih rastlin. Včasih zaradi poškodbe in šibkejše od ukrivljen na terenu. To lahko pojasni vse oslabljene in poškodovane rastline, ki so bile ustvarjene znotraj katere koli nepravilne oblike, ne le poškodovane rastline najdemo v "klasične" pridelka krogih.

 

Absolutno, brez izjeme, vsi so našli tako nerazumljivo pojavov in nepravilnosti je mogoče razmeroma enostavno razložiti. Nekaj ​​časa pred njihovimi ugotovitvami, da je ravno na tej točki predstavljajo veliko, ogromno, skoraj nepredstavljivo elektrostatične - Elektromagnetna - Električni - plazma utrip , ki poravna trenutek je. Neposredno kaže na popolno prepletanje pojavov, vplive in sile, ki se lahko uporabljajo za kakršno koli razlago na kraju opazovanih nepravilnostih ali netipično pojav. Velikost katere koli vrednosti, tok, napetost, rob strmine in sevana moč, temperatura in druge plazme, na primer, si oglejte tabelo, poteze, ki presegajo redni človeške domišljije. Vsakdo, ki bi jo lahko s temi silami dejansko razdeljen, tako imenovani "iz oči v oči", je nikoli ne bi o tem kdo ni povedal. To je mogoče predstavljati, da strela lahko opravljajo prek imenovanih lastnosti povzroča nepravilnosti, ugotovljenih na mestu, tudi če ni videti, da jim preveč povezani. Energije, da je res lepa.  LEMP (Lightning Electro Magnetic Pulse)  - Elektromagnetna izpusti utrip strele. Glej literature, znanstvenih člankov. Za več informacij, kot www.ufl.edu, iskalniki. 

 

Veliko več dodatnih informacij, bolj podrobno na strani anomalij in podizvajalcev. Mimogrede, to ni samo fizično anomalija, iskanje lokacije vseh pristnih, naravnih rastlinskih krogih. Elektrostatična, elektromagnetni, temperaturna razlika, kar je povzročilo velike spremembe v podzemni pritisk - "nerazložljiv" zveni v tednih po osvojitvi. Tudi veliko chemical izdelki - na kraju se lahko pojavi tudi več zelo strupenih snovi, zlasti nevarnih strupov, strupene kemikalije v tleh, več deset kilogramov, mnoge od njih v plinastem stanju. Vse popolnoma neviden. 1. Varnost, vas prosimo, Alan Pinkertona. Obiskovalci pridelka krogih se morajo potruditi, da ne deluje tako morskih prašičkih, in namesto tega raje najprej povabi toksikologe. Od kar toksikologi se zdi, da zelo presenečen. Dozimeter še nikoli ni bilo nenaměřil koncentracije strupenih snovi.

 

 

Mala galerija slik, ki se uporablja za vse lokacije krogih pridelka koruze

Namesto obiska lastno odgovornost.

Incidenca smrtnih toksičnih kemikalij.

Verjetno prisotnost zelo strupenih snovi.

Narediti to delo posebej nevarne strupov

 

Vzorcev na liniji

veliko kilometrov v medsebojni razdalji

Skozi nevihto, napreduje z vetrom krajine, je mogoče razložiti presenetljivo dejstvo, da so vzorci na terenu rastlinskih krogih pogosto nahaja na črti, tudi če je prišlo v različnih dneh. Glede na moč strele, ki jih je ustvarila, in je posledica intenzivnosti "Izpostavljenost", tudi o trenutnem stanju in odpornosti rastlinskih rastlin in vlažnosti tal, v katerih izpusti so se sooča veliko kilometrov narazen: pokrajina potoval skozi majhen oblak neurje, natanko v smeri Wind - kaj drugega, in tu in tam "posadili" slika ... Vzorci pridelka krogih, vendar se pojavile šele po mnogih dneh, veliko kilometrov narazen, ne pa ob istem času, tako da se je med seboj, niti je neurje minilo, eden ne poveže. Če taka nevihta se je zgodilo se je več kot nekaj "Lines Ley", ki povezuje skladbo biti starodavnih mest, kot so britanskega kraljestva, kar je seveda možno, vendar je potrebno še enkrat poudariti, da bolj ali manj po naključju, bodo ljudje opazili, seveda, in dela ena velika napaka je enostavno doseči.

 

Popolno naključje, pa niso, ker se ji ni izključeno, da so antični mesta, kamnite skulpture, megalitskih objekti, zgrajeni so bili staroselci, kjer so na svojem področju ali travnikih vzorcev opazili žita ali trave. Vzorci preprosto šteje božanski ukaz, ki jih vodijo, da vleče nekaj sranja, kot so, na primer z gradnjo megalitskih struktur. Naključno je mogoče našteti Stonehengea, ki Rollright kamenjem, Milk Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor zdaj menimo, da je bil britanski Britanija, kjer so vzorci pojavljajo pogosteje.

 

To je vse samo naključje?

 

Naslednji dve sliki so iz dokumenta: "Skrivnosti sveta - krogi pridelka"

"Crop circles: In search of a sign", Je vodil Michele Gardner-Smith

Levo: pridelek krog Langdon, Severna Dakota - ZDA, 2000, 25 Junija;

Pozneje je odkril dva druga vzorce pridelka krogih, točno na črti, več kilometrov narazen - sliko na desni. Priče lahko spomnite nevihta, in če ne, se lahko obrnejo na meteorologov in njihovih evidenc. Vendar pa je treba upoštevati, da bi nevihta lahko nekaj tednov pred pojavom krogih. s.

 

V nekaterih bar formacije, ki pridelka krogih povezujejo, ali teče iz njih lahko najdete cevi ali linij. Večina vode ali sanacija, vendar imajo lahko katero koli komunalnih vodov, tudi na že zdavnaj opuščenih cevi, črtami ali kanalizaciji, ki se uvršča šele na področju arheologije.

Za več informacij o samem linij v zrnja 

Line žrtev leži na tleh ali mrtvo koruze

- Novo opisana anomalija, trenutna

"Lovci" pridelka krogih precej neznan

celoti dokazano v preteklosti obstoječe

 

Ampak še vedno imeli pridelka krogih le pojav, ki lahko Američani ne samo s široko

WOW!   (Češka: UAU!)

 

 

 

Nadaljevanje glavne strani

 

Obvestilo

Tudi, če kateri koli zahtevkov na tej strani je zdelo, da je treba oblikovati z absolutno gotovostjo, je treba postaviti pred njim nekaj uvodnega izjavo:

To je zelo verjetno, da ...

Morda bi bilo mogoče dokazati, da ...

Možno je, da ...

Za nekatere (veliko) ugotovitve se zdi (jasno) ...

Biti popolnoma prepričani o svoji resnici lahko res samo idiot, kreten ali idiot.

(Torej, katera res?)

 

To ni šala.

 

Originalni Circles pridelkov - so naravni krogi v koruzi

vzorci v zrna, ki izhaja na naraven način - osnovne fizikalne načela

Veliko več kot 99,9% od pridelka krogih, ki so na področju vsako leto po vsem svetu, so ti prav, angleščini pravi , to ne, ki ga človeške roke, niso ponaredki.

 

Nastanek in razvoj določenih naravnih krogov v koruzo, so bile posledica resničnih, povsem naravno, zelo nasilen in intenzivno mehanske, elektrostatične in elektromagnetne sile, nastajajoče tik pred, med in takoj po strele razrešnice. Če se v času svojega nastanka, v nekaterih relativno redkih primerih, bistveno sodeluje pri motenj in resonanca fotografija lahko pride celo nerazumljivo zapletene in rednih oblik.

 

Naštete sile so zelo močni, presega vse navadne človeške domišljije.

od: wikipedia

neznan avtor

© cropcirclesonline.com oblika

www.flickr.com

 

Začetna poškodbe krogih pridelka rastlin - prehod električnega toka

Poleg tega so vsi vzorci rastlinskih krogih in so sodelovali v naslednjem oslabitve rastlin zaradi prehoda sedanjih rastlin, ki so povzročene v njih, ali pa so neposredno prinesel - zemljišč, ioniziran zrak, začasna struktura ustvarjena s dotikajo drug drugega stebla in liste, njihove korenine elektrolizo in vsega tega. Pretežno, kasnejšega pojava rastline škodljive snovi, in neposredna v svojih teles, ko so vsi elementi, navedeni v tem trenutku delovale kot dirigent trenutno., V katerih napetost v času flash sprožene.

Šele ko bliskavica - manj kot 1/1000sec.

 

Nekatere celice umirajo, ker takoj, druge pa gradually dodajo v dneh in tednih, ki jih ustvarja prisotnost škodljivih kemikalij, ko sežigalnica vendar je hkrati poskuša znebiti. Kronologija procesa je precej zapletena, vendar je treba rastline lahko iz dejanske šoka in uspešno izterja.

 

Poleg tega pa lahko vzorci rastlinskih krogih zelo pomemben del v resonanco in motenj med vsemi naštetimi pooblastil.

 

Lahko dodate tudi mehansko resonanco in prepletanju različnih podzemnih prostorov v bližini nastajajoče pridelka krogih. Hollow - jame napolnjeni z vodo ali, alternativno vodonosným substrata - vodonosnikov.

 

 

Približna parametri naravnih izpustov strele

Podrobnejši izračuni dokumentirani in pravi izmerjeni podatki glej strele in podstrani.

V vsakem strele razrešnico, na ali v katerem koli mestu na Zemlji

tam se pojavi, pa tudi realno fizično - električno, elektromagnetno

in mehanski deli:

 

 

Motnje med resonanco in izredno močnih elektromagnetnih žarki lahko tudi eden od pojavov, s katerimi bi bilo verjetno mogoče razložiti z oblikovanjem fraktalov in drugih kompleksnih oblik, predvsem znotraj kroga. Na strani lahko pride do upognjeno, uklon, sipanje, odboj in lomljenje elektromagnetnih žarkov. Obnašajo do neke mere, prav tako kot svetlobnih žarkov. Tudi svetloba, vključno z UV in IR žarki so elektromagnetni, valovi določeni frekvenci. Vidne svetlobe v območju približno od 390 - 790nm, kar ustreza frekvenci 3,9 × 10 14 Hz do 7,9 × 10 14 Hz. Pod določenimi posebnimi pogoji, ki se pojavijo na mestu, se lahko pojavijo v skupni razmislek o elektromagnetnih valov. So tam, da bi našli v plazmi faze vmesnike - zrak, vroč zrak - hladen zrak, visok pritisk - nizek tlak, hitro premikajočih se plasti zraka - plast stalni zraka.

 

Opomba: Skupni približno število strele izpustov, ki se pojavljajo vsako leto preko njiv in travnikov po vsem svetu, je 1000000000 ...

 

Za primerjavo: eno samo nekoliko večji od povprečnega odvajanja strele vsebuje in izžareva toliko energije, da bi lahko potovali skozi polno naložen tovornjak več kot enkrat po vsem svetu.

 

Crop Circles pojasnil. Za vedno in za vedno.

Šokantno pojasnilo !

Ta odstavek se uporablja na tej strani so Pause, piše tako v gledališču.

Logično, znanstvene, z uporabo zakonov narave, razumevanje in razlago. 

 

Skoraj neverjetno, šokantno, a zelo jasno razlaga krogov v koruzo, le da sam proces in ustvarjanje pridelka krogih v povsem naravno in razumljivo način omogoča zelo enostavno in zanimivo razlago o mnogih drugih, bolj natančno, popolnoma vse in navidezno nenaravno in nadnaravne pojave, ki spremlja težko ločiti Circles resnično pridelkov - vzorci, ki izhajajo seveda, glej nepravilnosti .

 

 

Mimikrija

Eden od najpomembnejših dejstev, ki so predvsem posledica dosedanje "glavni krivec" - edini pravi avtor krogov v koruzo uspelo pobegniti pozornosti, je dejstvo, da se lahko takoj po osvojitvi opazen na področju popolnoma nič. Prišlo je le nekaj, kar lahko imenujemo izpostavljenost, zahvaljujoč neverjetno obdobju procesa s potekom latentno nastajanja slike v občutljivo plast srebrovega halida materiala in kasnejše iskanje, ki se uporablja v tradicionalni fotografijo in kinematografijo. Upognjeno, zvita stebla koruze na tla in ponazoritev oblike iz krogov v koruzo , je ponavadi le deset dni ali več, redko prej, zahvaljujoč zelo počasi potekajo kemijske in biološke pohodi v rastlinah. Šele nato je vidna z pridelka krog, po navadi na določeno število dni po odpustu in nevihto, ki jo povzroča ..

 

Le stebla po tako dolgem času, saj je prehod električnega toka skozi naprave postale šibke dovolj, da ne, da ohranijo svojo težo in bend na tla. Za razliko od prejšnjega postopka, slabi stebla, ki traja več dni ali celo tednov za obdelavo svojo ukrivljen na tla - naša lastna vizualizacija vzorci krog pridelka - je lahko manj kot eno uro, čeprav le nekaj minut (domino efekt, Butterfly Effect)

 

Zato se ne nagiba, upogibanje stebla na terenu, in videz pridelka krogih, eden ne poveže z nevihta je pretekel v tem kraju. Takoj po lahko nevihta nad kmeti polj in inšpekcijske preglede škode ali brez pomembne poškodbe prišlo, vendar pa nekaj tednov kasneje, pogosto z lepim vremenom, koruza stebla začeli množično položil na tla, čeprav na prvi le nekaj kvadratnih metrov najbolj poškodovane površine), kasneje pa dodal, bolj in bolj, dokler končno ležal na tleh deset odstotkov, včasih več kot 90% celotnega področja. Podrobnejša pojasnila in dokumentacijo za ta pojav, ali bo na mestu kronologije in podstrani.

 

 

"Auto Exposure"

Odvisnost času, ki preteče od vpliva strele izpustov v strukturi žita, in čas, ko so stebla bend na tla, intenzivnost izpostavljenosti

Drug zelo pomemben Dejstvo je, da je zvita, ukrivljene stebla koruze na tleh, ki so posledica samo enega zaključka strele ne pride hkrati, ali pa recimo, da v enem dnevu, ravno nasprotno. Pogosto tudi opisal pojav pridelka krogih, je, da nekateri od njih so bili na koncu "dokončno" do nekaj dni. Seveda teorijo predstavil zelo očitno kaže, da je ta "zaključek", kot tudi oblikovanje preteklih številk, v nobenem primeru ni sodelovala v nobenem "človeški faktor". Razlikuje za odkritje nekaterih delov različnih oblik povzroča le "intenzivnosti izpostavljenosti." Poleg tega pa zelo pogosto zgodi, da se je po začetni

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Odkritje vzorcev, ki ga je prizadela največjega odmerka elektrike, prvo v svoji okolici, kasneje pa na večji razdalji se bo pojavil nepravilnih oblik, zrnje, ki leži na tleh, ki izhajajo iz natanko istih razlogov, vendar prizadeti manj energije in se nahajajo zaradi svojih nepravilnosti vsakršnega zunaj vsem zainteresiranim skavti rednih vzorcev. Ti dve spremljevalni fotografije lahko najdete na bltresearch.com. S teh informacij v drugem primeru, energija vzorec obiskal še enkrat, ni treba trditi, seveda, saj je mogoče priznati. Pšenica pa se obnaša precej dobro tudi brez nadaljnjih obiskih drugih moči, ravno dovolj, njen enotni obisk - prvi in edini (zadn) strele izpuščanje ali odvajanje sistem (v območju, ki ne presega ene sekunde), lahko povzroči postopno upogibanje poganjkov na tla, poškodbe, slabi žita do konca rastne sezone. Vsak bralec teh informacij je treba vprašati: ko "je krog nastajanje energije ponovno preučiti oblikovanje" (energija, ki je ustvaril vzorec, ga je obiskal še enkrat), zakaj ne bi ustvarili še en krog - krog? Avtorji besedila tako bralci pravzaprav nevede, tudi zanje, pripovedujejo podatke, ki jih ustvarjanje RDF - nepravilne oblike, skozi »Krog-Izdelovanje energije", ki z energijo, ki tvorijo krogi, je nekaj povsem naravnega . Prav ima, predsednik! Koruza stebla lahko postopoma videli na tla po vsem, po celem terenu, povsem nepravilno, do žetve, vključno z mesti, ki niso bile vidne sploh vpliva strele razrešnico. Samo izpuščanje ali odvajanje sistema v intervalih, ki ne presegajo eno sekundo ponavadi je dovolj za dokončanje vseh (opaziti, fotografirali). Poleg tega bi lahko bile posledice lahko nekateri drugi neželeni učinki, kot so neenakomerno zorenja. To se lahko zgodi tudi v zrnju, so stebla se skoraj nikoli ne priklonimo do tal, prav tako predvsem zaradi električnega udara. Na isti strani, lahko najdete tudi druge slike z opisom, ki obravnavajo

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

ravno pojav širjenja vzorec. Po 12 letih bo skoraj nemogoče izslediti pričevanje veliko neviht in grmenjem je bilo na svojem mestu. Spet je mogoče izraziti domnevo, da v določenih okoliščinah vse, kar se dogaja na področju od prvih znakov upogne stebla do tal, do žetve. Prvič se je pojavil krog, nekaj tednov po kratki stezi v polje žita, in le v skrajni stranski lik na koncu. To so lahko posledice sam, čeprav je več izpustov (1. Vrnitev Možganska kap in po povprečno 4 do 8 Subsequent kapi, glej Flash ), da je področje "razkrinkala" vseh oblik in njihovih medsebojnih povezav, čeprav so različne stopnje izpostavljenosti. Glede na to, da je krog okoli T - spoj je bil odkrit na enkrat, je mogoče domnevati, da je zrasla vsa področja istega pridelka, čeprav ni nujno pravilo. Po kratkem bivanju na Googlu, na primer, je mogoče pridobiti s spletne strani www.noufors.com ali freethinkradio.com podobo pridelka krog na levi, avtor neznan, ki na istem mestu, medtem ko je čisti krogu, brez dodatnega spremljanje. 

 

 

 

Velja za vse ranjenih leži na tleh zrnja

Še enkrat je treba poudariti: ne dogaja, kot je opisano v oddelkih

Mimikrija in samodejne osvetlitve , ampak po vsem mestu in vse podstrani www.cropcirclesonline.com in povezane spletne strani, da se bodo sčasoma na voljo, velja za vse žrtve, ki leži na tleh zrnja na svetu, in upognjen, upogibanje stebla do tal, je skoraj vedno s precejšnjo zamudo pri odvajanju bliskavico (tednih, mesecih). Če želite ustvariti s pravilnim vzorcem, na primer pridelka krogih, je zelo groba ocena za približno primeru v enem od več milijonov. Podrobnejša dokumentacija o posameznih primerih razvoja škode več časa, nagibanjem in krivljenje koruznih stebel na tla po strele odvajanja in procesov, ki potekajo v rastlinskih tkivih po prehodu električnega toka se nahaja na spletni strani kronologiji in podstrani, ampak tudi drugje, kot so okvirni program za energetiko (zaradi prehoda električnih pritekale v tkivih in deli rastlin, Elektrofytopathologie )

 

 

Domino efekt, Butterfly Effect (Butterfly)

Še en zelo zanimiv in neverjetno dejstva, ki jih je mogoče opisati s teorijami postopno izpostavljenosti in propada rastlin v vzorcu pridelka krog relativno enostavno razložiti, pogosto se pojavljajo v sami redno urejen snopov slame, precej očitno nezhotovitelné vse človeške procese, f, f. Rezila so preživeli vse do zadnjega možnem času pokonci, samo zaradi postopnega oslabitve rahlo nagnete, zato je vegetacija oblikujejo predvsem povezana z več sto drugimi podpirajo slamo. Še vedno stoji približno pokonci, čeprav komaj po zaslugi dejstva, da podpirajo drug. Rastline in njihovi deli, ki med seboj dotikata, pri čemer se pritrdijo na merljivo moči zaradi površinske napetosti vode, ki je relativno stabilna struktura zmanjševanje rastlina spet nekaj časa za stabilizacijo in zaščito med seboj pred padcem na tla hitreje. Proces vidljivost pridelka krog vzorec je tako še vedno zamuja.

 

Potem pa nenadoma prispe metulj, sedi na eni učinka metulja . Stebla še vedno stoji glasnost začne počasi roll, vendar še vedno upira. Šele ko je kot preseže določeno mejo, nekaj deset stopinj, atrakcija je bil popolnoma overpowers mu nato pade na tla dokaj hitro. Uvaja minimalno dodatno eno, ampak nekaj drugih, tako da vam ni treba nobenega metulja. Končno, čeprav je obseg skupaj nekaj naključno, vendar zelo redno nad medsebojno po učinku domin , kjer je v relativno kratkem času so se uvršča v sebi en volumen za drugo. Pridelka krog vzorec je viden, in nazadnje, da nerazumljivo hitro in na videz brez vidnih učinkov in znanih sil, je treba upoštevati po naključju - je podoben dokaz. Kot je mogoče razumeti kot skoraj nemogoče, da ta količina iz solz seboj samo eno, ampak dve ali več, tudi ta proces lahko bolj primerjamo z verižno reakcijo. Seveda, samo veriga kemijske reakcije, atomska bomba sploh ni treba igrati tako ali tako in tako večino bralcev, kot vodje kadi.

 

Domino učinek na pogonu lahko pomaga tudi pretok zraka zaradi stebel, ki spadajo prostorninami. Demo Tukaj bo nahajajo. Pihanje zraka in prahu, lahko videti kot neznani sile, ki se dviga iz globin zemlje, in opazovalcev je opisano, kako ustvariti pridelka krogih se zato lahko videti nekoliko široko odprtimi očmi, presenečen in osupel. To je res jim skoraj nič ne ostane.

 

V nekaterih primerih so lahko fotografije rastlinskih krogih izslediti na podoben način, ki je posledica svežnjev iz slame, ki ne neskácely na tla. To bi lahko bil vzrok tako pogostega menjavanja mokrih in zelo suha obdobja na nasprotno, v katerem sledi začasno strukturo, ki se strdi na določen način, se držijo drug z drugim preko površinska napetost vode in tako vpliva na dele, da med seboj in lahko deloma držijo zaradi izhlapevanje vode, soli in izločanja delno penetracija zunajceličnih tekočin. Fotografija je nato mogoče opredeliti strukture, ki bi lahko še vedno stojijo žita količine, ki še vedno ležijo na tleh ali ležijo na tleh le delno.

 

Kot pobudnik metulj učinek lahko, seveda, tu in tam narediti vtis morebitna izgubljena Bumbari .

 

 

Možni zamisli za raziskovalce pridelka krogih:

Kje najti pridelka krogih:

kjer ni bilo neurja, po možnosti na kraju lokalizirane strele izpusti na terenu, lahko lokacijo najdete na spletni strani, ki obravnava tega vprašanja, ki išče, najde. Prav tako je mogoče opazovati polja po nevihta in strela zadel svež pregled stanja v bližini stoječih dreves. Fresh strele hit se lahko varno razlikujejo po barvi lesa. f V nekaterih primerih, po določenem času v nekaterih mestih v matriki lahko razlikujejo lokacijo, ki jo je prizadelo, še preden je slama končno prikloniti do tal. kronologija

 

Pri iskanju pridelka krogih:

Najprej nikoli med nevihto. Takšna raziskovalci bodo imeli zelo malo trajnosti, in da bi pogosto zelo osvežujoča.

 

Drugi najboljši dolgo po neurju - vsaj nekaj ur, ko so električno nabiti oblake na varni razdalji, ali ne obstaja. Večina bo prišel prve znake nagibanja, upogibanje stebla do tal, le nekaj dni, celo tednov po opravljanju strele. Vendar se lahko pojavi tudi, če so nagnjena, upogibni stebla do tal pojavi skoraj takoj po osvojitvi. To je lahko zelo močne padavine, ki lahko prispevajo tako k povečani mehanskim vplivom na rastline, tako da višje vodstvo elektrarne in površje Zemlje in tik pod njo. Na zelo hitro nagnjena, položnení in krivljenje stebel na terenu, lahko sodelujejo tudi učinke dveh pretresov (glej ff.).

 

Tretji, v nekaterih primerih pozicioniranje, upogibanje stebla do tal zrna do zelo dolgo po neurju - dva meseca ali več. Prav tako ni izključeno, vendar to ne sme biti, da so zložljivi rezila na terenu je bilo predvsem zato, ker včasih, in v veliko večji meri kot v okoliških področjih, strele hit, ki jih obiskali na istem področju dvakrat, popolnoma neodvisne nevihte, oddaljeni v času, vsaj nekaj dni, ampak celo tednov narazen. Ta možnost je podrobneje opisano na strani učinek dveh pretokov. 1. odvajanje le nekaj neopredeljene set up za širše območje ali več območij, nekaj akre za hektarjev oslabljenih koruze, ki postopoma feding več, vendar ta kljub temu slabost trajala do žetve, ali le zanemarljiv odstotek, stebla sklonil na tla. Drugi strela zadel nekaj tednov kasneje, vendar je bistveno najlažje uničujoč učinek, saj je vpliv na strukturo je veliko manj vzdržljiv in močan, tudi šibkejši, bolj časovno obdobje med pomočjo opisanih dogodkov. Sklonjeno, upogib stebla do tal, ker je po drugi šok pojavi skoraj takoj, lahko veliko bolj opazne posledice tudi sila v incident šoku - šok in pritisk val, učinki, ki bi sicer nepoškodovana zrna preživeli skoraj nepoškodovan. Prav tako čista 2. hit strele, brez predhodnih "předexpozice" nekaj tednov pred razrešnico, bi mu prizadejal veliko manj škode le, ali celo spremembe v žetvi ali vidno in morda celo neopaznega laboratorij.

 

Čas - zamik - Kamera

 

 

Četrtič, da je zelo zanimivo spremljati proces oblikovanja rastlinskih krogih je na voljo za namestitev časovno Pretek kamero, in ne skrbi več. Na primer, nekateri fotoaparati Canon je programirana tako, da deluje le kot trdna čas - zamik fotoaparata, poleg tega pa zajema krivec - ". V aktu" bliskavice neposredno Pri postavitvi dve takšni enako programiranih kamere v majhni razdalji narazen, meter ali dva, tako kot pri fotografiranju stereo, s poudarkom na vrvi za žita slike stereo zajem, bi bilo mogoče preko stereo fotogrametrijo metod za določanje izpustov mesta vplivov ali izpuščanja, z natančnostjo centimetrov.

 

Peti vsaj dodatnih namestitev čas - intervalih kamere po odkritju vzorcev pridelka krogih, ali gledanje bližnji in daljni okolici krogu v zrn vzorca, ki vsaj nekaj dni intervale. Nasprotno, iz spoštljivo razdaljo, si oglejte opozorilo, streljanje z razdalje, po možnosti iz zgoraj čisto dovolj. Od leta 2012, je naslednje, da je najbolj temeljna dolžnost vsakega malo resnih pridelkov raziskovalec krogih. Če nekdo, kot da na svetu obstaja. Terenski ogled, ampak čim manj, da izberete samo tiste pripombe, ki jih lahko ogledali od spoštljivo razdaljo. Treba je poudariti, da zelo geometrijsko vzorec za nadaljnje raziskave skoraj nezanimivo, je treba predvsem osredotočiti na bližnji in daljni okolici, kar je velika večina slik pridelka krogih skoraj nikoli ne pojavi!

 

Podrobnosti o trenutni napotitvi kamer v Timelapse raziskovalnih "procesov na področju" in možnost, da enkrat v prihodnosti se bo nahajal tukaj .

 

 

 

Somerton, Somerset 27. julij 1996

Redna vzorci rastlinskih krogih

v kombinaciji z nepravilno

Tu fotografije pridelka krogih v letu 1996 in obsežen arhiv Lucy Pringle. Če so izpuščeni v celoti iz krogov pridelka slike, je precej pogosta, tipična strele poškodbe vegetacije. Tipično je predvsem dejstvo, da ga poškodbe proge sledi smeri traktorja, ki s pomočjo električnega toka, ki vodnikov, in kjer se ustvarja največ električne energije. Najbolj opazna škoda je v bližini poti na robu področja, kjer zavije traktor - pogosto tudi pri off razlike. Tla so najbolj rutted tam, ga drži veliko dlje, kot vode okoli, zaradi veliko nižji električni upor, največji tokovi potekajo tam in rastline so zaradi najbolj poškodovan.

 

Fotografije rastlinskih krogih, prvotno pridobljenih iz neznanega vira, kot je označenih lokacij od Denton, Garsington. Kasneje je ugotovil stran Oxfordshire Centre for Crop Circle Studies, Je bila sprejeta 3. Julija 1996. Poleg vzorcev pridelka krogih, na njem je mogoče jasno razlikovati med tremi vodniki - električni vodi za prenos energije, ki lahko zelo učinkovito prispeva k "pritegniti" strele razrešnico. Poleg vzorcev pridelka krogih v mestih manj, vidimo tipično škodo nepravilno vegetacije strela, je razvidno, da je padel nekaj pomožni ali afterdischarges. Morda šibkejši, bi lahko "prepihani" tlak ali udarni val. Oblika in lokacija vpliva iskra, plazma razrešnice, ki je bliskavica, je mogoče vplivati ​​na dodajanje in elektromagnetnih polj in elektrostatični tok zračnega tlaka in udarni val se. Vzporedne izpusti roko in izpusti s poznejšo Poleg tega lahko vplivajo elektrostatično in elektromagnetno. Lightning razrešnice lahko primerjamo z elektronskim curkom v vakuumski zaslonu. Mesto je veliko prisoten elektromagnetno in elektrostatično polje, ki lahko odvrnila žarek kot v zaslonu osciloskopa - elektrostatično - ali TV - elektromagnetno. Incidentalne afterdischarges pa lahko tudi vplivajo drug na drugega. Na primer, v knjigi Lightning: Physics and effects ( Uman, Rakov ), poglavje 8, lahko "Winter strele na Japonskem" se glasi na strani 313 od pozitivnih izpustov CG (cloud do tal), ki ne dosegajo afterdischarges nikoli na istem mestu, ampak vedno na neki razdalji od prejšnje opravlja. Za kaj takega lahko zgodi le občasno v zimskem času, in le na Japonskem. Vsak krog v priloženi sliki, lahko manjši in manjši postopoma stran od prve baze, se lahko šteje za "novo prekinitev na tleh."

Stran 313 Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground.

 

Video in fotografije umetno povzročene strele je razvidno, da se premika strele odvajanje kanal vetrom. V nekaterih primerih lahko kanal navzdol zaradi vpliva izpustov potuje več deset, redko sto metrov. strele , ki fizike. Induciran strele Artificial Lightnings: Če je izmerjena elektrostatično polje pod oblak dosegel dovolj dodane vrednosti, raketa streljal v oblakih pritrjenih na ozemljeno žico. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (foto levo) - zelo pomemben vir informacij in povezave do publikacij o fiziki strele izpustov, fotografije, video posnetke. Desno fotografija - sprednja stran Martin Uman : Lightning Razrešnica

 

 

 

Poškodovana zrna, ki leži na tleh, običajno obstajajo na področju

nepravilnih oblik poškodovan, oslabljen, ki leži na tleh zrnja

Več podrobnosti o samem poškodovanega zrna , ki ležijo na tleh

Lightning izpusti v polja in njihovi bližini so skoraj edini vzrok, več kot 99% žrtev leži na tleh žita na svetu.

 

posilstva v času žetve

Vse, kar med 0,5 do 1,5 milijona km2 ranjenih leži na tleh zrnja na leto po vsem svetu. Ne samo koruza, temveč tudi mnoge druge rastline, kot so posilstvo, naključno maka. Ne samo, da je žrtev, ki se nahaja na tleh, sicer pa precej poškodovano - rastline lahko popolnoma mrtev ali pa samo škodljivcev, bodisi rastlinskega ali živalskega izvora - bakterije, virusi, plesni, glive, paraziti. Napad v tem primeru je seveda le sekundarno, zaradi zdrav, bi ne vpliva električnih naprav se imenuje škodljivca lahko le sanjamo. Da bi se še enkrat ponovi, so se sile, ki nastanejo na kraju izpusta, bilo nepredstavljivo, mehansko - lahko primerjamo z zelo močno eksplozijo, ki TEN do sto kilogramov TNT in več, pa tudi elektrostatične in elektromagnetne, približno enako ali celo več energije.

mak - 2008, Enake kraj, levo 6. julij, še dve 3.th iz avgusta, drevo - "identifikacija krivca"

 

Čeprav naštete pristojnosti, ampak vsi so bili res izven vseh rednih človeške domišljije, takoj po osvojitvi tudi po nevihta ne sme biti celotno področje zemlje ali slame. To je mogoče najti samo mikroskopske spremembe v tkivih rastlin ali nekaj požgane, karamelizirani posamezniki. Do takrat ...

 

Pridelka krogih, kot tudi vse druge redne motenj, fraktalna vzorci ali v kombinaciji, so samo majhen del tega pojava, in je mislil, da se pojavljajo le v zelo redkih medsebojno delovanje številnih naključij, ki se pojavi le redko res, da pod pogoji, ki jih še ni, prav tako v bližini Vsi časi so verjetno ne bo dovolj dobro in verodostojno pojasnil in pojasnil, lahko le zelo približna in delno ocenjeni in laboratorijske ali računalniško simulirane.

 

Pomembnega vpliva tik pred Pognuti, upognite stebla do tal vlage lahko igra - tudi blage prhe in pršenje dežja, ali celo na jutranji rosi. Za več informacij o strani učinek domin .

 

 

 

Pridelka krogih - skrivnost razkrila.

 Za vedno, vedno in v celoti.

Neverjetno primitivno, in bi se lahko sram povedati, smešno, neumno ali celo pojasnilo. Ljubitelji skrivnosti UFO, Parapsihologija in letečih krožnikov, neznano in ga sploh ni energije in podobne neumnosti lahko

prevažajo za vedno zapustijo (za vedno).

Z drugimi besedami, lahko potegnite v rit .

Enako velja za tujce .

Vključno Paroubek je Martian. Prav tako lahko povlečete ...

Opomba: Paroubek - relativno nepomembna Češka idiot

 

2 cs

 

 

Ki ste jih pripravili za vas, in vse teorija tukaj predstavljeni zelo temeljito preučiti s poskusi

 

Jan Ledecký