Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

To je prvi prevod, stroj, skoraj nespremenjeno. Računalniško ustvarjena iz prvotnega češkem in angleški izvirnik. To bo nenehno izboljševati in spreminjati. Hvala za razumevanje.

lightning
Končna razlaga.

Obrazložitev metode rastlinskih krogih

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pridelka krogih so ustvarjene strela. To je simulacija elektromagnetnega polja linije fotografskega posnetka in električnih tokov v mreži zrnja na tem področju.

Pridelka krogih so jih strele. To je simulacija elektromagnetnega polja linije fotografskega posnetka in električnih tokov v mreži zrnja na tem področju.

 

Sledi traktorja in podzemnih prostorov v pridelka krogih

Lizzano, FRAZIONE Celletta (Cesena - Forli), 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Kliknite na sliko, ki jo lahko obiščete spletno stran neposredno na spletne strani za italijanski raziskovalci upodobljen lokaciji. Lahko se registrirate a "gozdne vodniki", ki se nahajajo v bližini vzorcev bližine (električni vodi za prenos energije). Ampak to ni opisana na tej strani zanimivo. Brez rednega vzorca pridelka krogih je zelo natančno sliko območij prizadetih zaradi strele. Tudi v polje desno vzorcev pridelka krogih, ki vsebuje nobenega vzorca vpliva električne energije in zaradi skrivljene stebla na tla veliko bolj poudarjene, vpliva tudi zrna vzdolž poti po traktorja, ki poteka preko polja (na sliki vodoravno), in na področju z pridelka krog vzorec je prizadela predvsem koruze v bližini tirov na robu področja, kjer je traktor obrne. To so najbolj opazno bolj rutted področja, deluje predvsem kot veliko boljši strele in kabli. Ampak okno v levo (spodaj, tik pod avtorskih pravic) je ena opazna pot, po kateri je potekal jasno razrešnico. Stik z rastlinami v bližini poti na robu polja v levem polju je veliko bolj izrazita kot v svojih drugih delih. Možno je tudi, da je na nekaterih mestih, ki so določeni glede na geometrijsko središče kroga vzorca pridelka krogih, ki se nahaja v podzemnih cevi za oskrbo z vodo ali kanalizacijo. To lahko vključuje tudi druge linije - elektrika, plin, digitalne komunikacije. Nekaj ​​podobnega se lahko uporablja tudi za druge modele pridelka krogih, ki tečejo na daljše proge. Drugi primeri sledijo.

 

Električna energija se v glavnem prek področju po traktorske poti. Imajo veliko večjo prevodnost površini tal proti preostalim na terenu. Nekateri tanka linija v koruznih stebel leži na tleh je lahko naključno razvejani, ravna ali Valovi v bližini mesta vplivov čela impulzom strele. Električni naboj je trenutno gibljejo po zemlji nedaleč od rednih vzorcev na zrna, ne samo v stopinjah traktorja, preden nadaljuje pod zemljo. Prehod električnega toka znotraj rastlinskega telesa, celic, tkiv, in škodo, ki lahko povzroči tudi neenakomernega zorenja zrn. Neenakomerna rast in dozorevanje je pojav, ki je nastala, ker so pogoji tam so zelo podobni, da presaditev rastlin.

 

Opomba:

Ti je opisano stanje ustreza teoretični predpostavki, da če lahko vzorec pridelka krogih je velik del energije razrešnice odcejene veliko hitrejši, pravokotno na tla, kot je običajno v primeru strele v polje. Ne pride, torej razmere, ki je po udarom strele v polje včasih veliko bolj pogosta, da je velik del energije trenutek pred popolno zapeljevanja v državo nekaj časa giblje okoli področju kot vrtiljak, in stori zlo. Zato je mogoče, da bi se dve polji hit približno enaka, vendar pa levo je velik del energije, porabljene za ustvarjanje oblik, in med te dejavnosti hitro odteče v državi, v pravem področju energetike je veliko bolj porazdeli področju še posebej po tem, ko se traktor skladbe, stresti in na oddaljenih lokacijah več škode.

 

(Marijino vnebovzetje je omenjen večkrat drugje v tem mestu in se bodo posvečali veliko več pozornosti na spletni strani prizadevajo za bolj elektrotehnike in fizike, morda bo namenila posebno stran)

 

 

Žične ograje v bližini pridelka krogih

Še ena fotografija, ki je dokaj prepričljivo podpirajo teorijo pridelka krogih po zaslugi udaru strele, lahko skoraj šteti mogoče najti dokaze spet v neizmerno arhiva Lucy Pringle, in ne samo tam. Komentiranje na sliki zgoraj, na meji med tem področju in pašnikih pridelkov, za katerega pridelek krog vzorec ne nadaljuje,

Martinsell Hill, 19. julij 2009

 je žična ograja. Žične ograje deluje kot ozemljitev in ozemljitev nepremagljivo oviro za glavni vzrok za nastanek in vzorcev pridelka krogih - elektromagnetno sevanje, del za milijoninko sekunde (hitrost svetlobe), od kje strela (center številke) dokaj enakomerno in simetrično v vse smeri razmnoževalni elektromagnetno eksplozija (velik). Elektromagnetno sevanje je v zraku, za razliko od šoka in tlačnih valov, ne ovire. Kovinska ograja, ki predstavlja zemljo, ampak tudi za elektromagnetnega sevanja tako je nepremagljiva ovira za njih. Vegetacija za ograjo, pašnik, medtem ko je precej drugačen značaj kot zrna goji na področju - trava za pašo, vendar svoje telesne konstitucije je tako podobna, da bi energijo, ki deluje na njej izkazala relativno varna, čeprav se ne bi tako postalo v zelo istem času. Očividec dokazov ( glej ). Ampak zato, ker energije je bila posledica poškodbe
popisovanému ozemljite skoraj v celoti omejena, saj so rastline zaščitene pred poškodbami, in nič podobnega "za ograjo" ni zgodilo.

tujec žig odtis na pašniku ni počutil

in lahko še naprej veselo krave Moo

 

Vprašanje, ki tu nudi neposredno: Ste prepričani, da so vsi privrženci NLP-jev in drugih samozvani, ki bi to "strokovnjaki" o vplivu zunajzemeljskih civilizacij so lahko predstavili celo namig, da bi te nesrečne in Shy tujci, katerih tehnologija se je več tisoč, a več milijonov ali milijarde let naprednejše od naše, lokalno Zemlje, zato so v resnici "duševno zaostal", ki bi bil sposoben načrtovati in graditi tako vzorec pridelka krogih vsaj nekaj 50 metrov stran od ograje, zato so izbrali "platno", ustreza vsem?

 

Žične ograje, ki deluje kot ozemljitev, prav tako kot Gromobran, obnaša podobno ozemljenega zaščitni cevi omrežja vakuum, skozi katero elektromagnetno sevanje, elektroni mimo - no pasaran. Obnaša do njih kot povsem nerazumljivem steno.

 

Žične ograje ne privlači strele, in je mogoče tudi s presenečenjem, ki je osrednji kanal neposredno na trenutek ne konča tam. Verjetno je veter pihal ... Stopničasto voditelj, ki je sprva zdelo "Dih" verjetni učinki na mestu, in Vrni Stroke kap, ki preidejo skozi skoraj vse razrešnice energije, obdobje do nekaj desetink sekunde. Poleg tega je lahko površina polja našli nobenega arheoloških artefaktov ali geografskih, da bi pritegnili vračanje kap še bolj kot sam ograjo.

 

Internet je opisano ( glej ), da je trava na pašniku je mehanske lastnosti povsem primerljive z zrna za ograjo, zato je čudno, da vzorec ne bo nadaljeval za ograjo.

 

Raziskovalci in fotografi, ki so kdaj obiskali v vzorcu žita, bi verjetno lahko zapomniti in najti nekaj pozabljene fotografije, če so včasih v krogu ali najti v bližini hidranta -, ki deluje kot zelo dober prevodnik. Iz svojih fotografij, to dejstvo ne more običajno branje, vendar bi potreboval nekaj bolj podrobnih slik je mogoče nekje najti.

 

 

Strele na področjih v bližini krogih v koruzni obilív

A zelo dobri prevodniki pogosto delujejo na področjih in njihovi bližini, ki se pojavljajo gnoja kupi, tudi v bližini dreves in grmovnic.

 

Absolutno nespornih vodniki so lahko nato telegraf ali električni vodi, najdemo največkrat v zelo tesne bližine sto vzorcev pridelka krogih. Mnogi od njih so včasih našli v vzorcu kot njegov sestavni del. del. Ancona, Italija, 10. julij 2007 - dva visokonapetostne daljnovode procházehjí neposredno prek pridelka krog vzorec (ocenjena na 40 in 110 000 voltov), ​​druge visokonapetostne daljnovode (400 000 V) za okoli 300 metrov od njega.

 

Druga je, vendar ne bodo tako zlahka določi, shrani pod zemljo. Gre za različne sanitarij in upravljanja. Na nekaterih slikah pa lahko vsaj oceno. Še enkrat, kolikokrat lahko obiščete znamenito arhiv pridelka krogih Lucy Pringle. (Slika levo, Horton - Nr Devizes, Wiltshire 3. julij 2005). Slika krog v desno iz koruze ukcropcircles.co.uk. Kot povezava vodi direktno v galerijo, kjer je kopirano iz istega kraja, vendar vzeti več dni prej, tako kot vsi drugi strani tukaj. Ocenjeno je, da vsaj 14. Slika na levi strani si lahko ogledate eno zelo pomembno skupno, palico strele - električni vodi pole, okoli katerega vse, vendar niso del geometrije pridelka krogih, in s tem v celoti leži zunaj območja interesu vseh pridelka krogih raziskovalec. Iz levega stolpca poševno navzgor, pravokotno na cesti, ki vodi Rumeni trak zrn, katerih višina se lahko ocenjuje na približno pol do tri četrtine višina okoliških zrna. To je mrtev zrno, ki je bil ubit bodisi neposredno med strele izpustov na jambor, ali kasneje, zaradi kemikalij, ki izhajajo iz rastlin in tal. Predvsem posledica elektrolize med praznjenjem in v naslednjih nekaj minutah ali urah, vendar dni. Šok je šel pod zemljo od drog v bližini linije, ki se nahaja tam na cesti. Ni lahko celo linijo vseh komunalnih vodov lahko le pojdite na jarek ali zajeti izkop, ki ima v lasti več vlage kot okoliškega terena, ampak kabel napeljave verjetno tam. Podoben trak poteka od levega kroga po cesti. Tukaj ne boste našli ničesar, v kleti je lahko samo rutted cestni dostop uporabljajo za setev, ki je potekala po električni energiji zaradi manjše odpornosti. Slika desno prikazuje enak pridelek krog iz drugega zornega kota, so semena posadili v smeri ceste je bila razlika le nekaj centimetrov odstotkov ali več v višini in ne na vse rumeno. To pomeni oceno razlike slik, posnetih vsaj 14 dni.

 

 

Arheologija

Ena od možnosti, ki lahko prispevajo k zapeljevanja toka strmo naravnost navzdol v tla, bi lahko prisotnost žlindre, ampak tudi kovinsko povzročenih artefakte dejavnosti nekateri stari mlin, ali prisotnost kakršnih koli drugih relikvij, predvsem iz železne dobe in bronaste dobe. p_1 p_2 Na nepravilnosti metode, uporabljene pri taljenju, žlindra, ki vsebujejo več deset odstotkov, pridobljena z zmanjšanjem kemično kovine. Dejstvo, da je na nekaterih mestih zelo redno obiskovali Raz krogi v žito v kleti so starodavni starodavno prebivališče, ali zakopavanje nasip, pokop, relativno enostavno lokalizirani iz letalskih posnetkov z uporabo metode zračne arheologije, je povsem dokazljivo dejstvo. Eden od najbolj značilna teh krajih je (PLACE_NAME), vendar pa zagotovo ne bi bilo mogoče najti veliko več.

 

Seveda, lahko vključuje tudi druga arheološka obdobja in čas (zlato, srebro, baker, kositrni, medenina, kobalt, svinec, cink, volfram ali uran).

 

Večje količine kovine pod zemljo tudi v krajih, kjer hit sestrelili letalo.

 

Več o arheologijo

 

 

Obnašanje rastlin po šoku

(Podrobnejše informacije o meniju okvirni program za energetiko in podstrani)

Rastline, električnega udara, ki povzroča nepopravljive spremembe v tkivih in ustvarja veliko količino škodljivih kemikalij rastlin in veliko število celic lahko takoj ubiti, sprva le malo ali celo nič na vseh vizualno opazovati spremembe. To bi seveda bilo mogoče opazovati mikroskopske spremembe. Pregled, bo dokumentiran s fotografijami. Tudi rastline, ki so električni šok takoj po mrtvih še več dni od okoliškega rastlinja, vizualno in mehansko skoraj ni mogoče ločevati. Šele po nekaj več dni, dokler ne porumenijo po nekaj tednih, dobesedno sesulo v prah. To so rastline, ki so prejela večji odmerek ali smrtonosno elektriko. Tudi če je odmerek precej višji od te vrednosti, začetek teh rastlin bo skoraj vizualno ne razlikuje od življenja. Samo pri odmerkih lahko nekajkrat višji pride hitro ali celo takoj opaznih sprememb - porumenelost, porjavitev in zoglenelost. 

Argentina - Sončnica

 

Za več informacij o strani Število Uno - Spletna stran, kjer je razloženo, kako je bilo, verjetno bolj ali manj po naključju, za fotografiranje odpravljanju posledic udarom strele prvi na tem področju, in čez nekaj časa so učinki strele iz druge nevihto.

 

 

 

Obrezovanje vpliva električnega udara

Zelo verjetno je, da na področju, ki ni bila ves čas rastne sezone po vsakem zadetku strele, z nekaj izjemami, skoraj nikoli ne priklonimo do tal stebel. Včasih pa lahko izjemno močan udar strele pride z zmanjšanjem vitalnost vegetacije in v naslednjem letu, in skoraj privedla do kokoši, krivljenje stebel na terenu. Dejanski stroški, nekaterih od teh krajev, da nagibati ali krat, upogib stebel na tla lahko pride, glej GHOSTS.

 

 

Tu primer polja, ki za celotno sezono ne bo vplivala na Flash (2010), od Benátecká Vrutice. Polja v odličnem stanju, dokler žetev ne leži, ukrivljen, ukrivljen na tla ali slame.

 

Fotografije posnete 26. Junij in 17. Julij 2010

 

 

Energije naravne strele izpusti

Samo lahko iz radovednosti je treba opozoriti, da tudi pomeni eno strele izžareva toliko energije, da bi bilo dovolj za žetev na koruzni pas, ki zajema več hektarjev, threshed žita, ga mletje v moko in pečemo kruh iz njega in njegovo dostavo v najbolj oddaljena koncev države. Seveda bi po spravilu delo še naprej. Če ukrivljen ukrivljene koruza stebla na terenu v spremenil položaj več sto kilogramov več ton materiala za deset centimetrov, tudi brez prevoza iz kraja v kraj. Več podrobnosti in izmerjene podatke o fizičnih pretokov energije strele so na voljo na spletni strani in podstrani menija utripa

 

 

Lokalne razmere, dva izpusti na istem mestu

(Z dalj časa)

Oblikovanje rednih vzorcev (pridelka krogih) lahko bistveno odvisna od lokalnih pogojev. Anglija - verjetno bolj pogoste na kredo podtalja, lahko pa sodelujejo tudi v arheoloških artefaktov. Možno je tudi, da je vrsta rednih vzorcev pridelka krogih, vendar le, nagnjeno, upognjeno in leži na tleh zrnja ustvaril predvsem kraj, kjer je dva strela izpusti na približno isti lokaciji, z daljšim intervalom še vsaj nekaj dni, namesto tednov.

 

V primeru močnih šokov zelo redko lahko pa pride, da oblikujejo s pravilnim vzorcem, v najpreprostejši primeru enega samega kroga ali več krogov v žito, temveč veliko bolj neredno vzorcu, njegov rezila ukrivljen in priklonil do tal takoj oziroma skoraj takoj, v nekaj sekundah ali minutah v urah. Šok ima močnejšo bliskavico je poleg neposredni bližini velikih elektrostatičnih sil in neposredne in povzroča elektromagnetnih tokove tudi mehanski dejavniki, kot so eksplozije velik znesek eksplozivov, na stotine kilogramov TNT in bolj skromni v višino nad tlemi. Redna vzorci lahko ustvarite tudi še posebej, če ni močnega vetra, če strele odpusta iz modro. Bolt from the Blue. Takšna predpostavka, vendar pa bo treba najprej preveriti.

 

 

Vibracije zemeljskem površju

Poleg tega, kot je bilo vse, kar sem opisal na strani in še vedno bo eden od možnih vzrokov za veliko verjetnostjo vzorcev pridelka krogih, je, da je njihovo ustvarjanje, ali oblika, na nek način sodeluje tresenje površino Zemlje, v lokalni skupnosti. Površina Zemlje, ki je v času njegovega odvajanja in delovanja mehanskih vplivov - pritisk in udarni val - deluje kot elastično membrano, ki pa se v velikem obsegu. Pokriva območje z nekaj kvadratnih kilometrov. Self resonančna frekvenca membrane leži med vrednostmi nekaj Hz do nekaj desetink Hz. Tako lahko brez ploščati krogi pridelka ustvarjajo različne analogije ali vzporednih Chladni vzorce.

 

 

Glavni krivec, vzrok pridelka krogih doslej uspešno izognili

Ni osamljen pojav, medtem ko je po vsej verjetnosti sploh ne

(Zaradi česar pravi krivec je uspelo pobegniti pozornost tako dolgo), vendar je dejstvo, da koruza stebla upogibanje na tla v obliki pridelka krogih, ampak tudi nepravilno, in tam za nekaj dni ali celo tednov do mesecev po neurju, (verjetno zelo pogosto s pomočjo tako nedolžno dogodek kot jutranje meglice, si oglejte verižni učinek in Butterfly Effect ), ko je bil dogodek, ki je potekala pred več tednov, in nihče prav gotovo ni bil neposreden opazovalec (kar pomeni nevihta res Komaj predstavljate nekoga, ki teče okoli med nevihto na terenu), popolnoma prepričani, da nihče združil. Lightning in omogoča prenos električnega toka, pa je bil najverjetneje daleč najpomembnejši dejavnik, ki povzroča največ škode na posevkih, vse druge fitopatološki dejavnikov (virusi, plesni, glivice, rastlinski in živalski škodljivci, škoda, ki jo povzroča mokro ali suho), jasno je, da kot srednje - in spodnjem toku akterjev brez predhodnega poškodb zaradi strele na rastline, ki so oslabljena, ni povzročil nobene težko ali celo sploh ne ali je to zanemarljivo škodo.

 

Brez bi začetno slabitev električnih naprav vpliva vsi ostali dejavniki iz fitopatoloških zlahka kos. Ne da bi oslabili električnega toka ne bi bilo pridelka krog nikoli odkrili. Tudi neenakomerno dozorevanje je verjetno najpogosteje pojavlja na mestih, ki so jih prizadele strele in skoraj vsaka rastlina, ki je prejel določeno količino električne energije večja od zanemarljiv, vendar ne smrtonosno ( EFP ), jasno zori počasi. Še preučiti predvsem z opazovanjem, vendar nič ne nasprotuje temu, da je zahtevek bilo preverjeno v laboratoriju, in določi raven energije in njihov vpliv na vitalnost rastlin.

 

Seveda niso pogosti, razen v primerih, ko so stebla rastlin, prizadetih v nekaterih delih področja, ne smejo niti ležala na tleh, bend stebla na tla, vendar se lahko napadejo škodljivci (Ostrá).

 

Razlaga

Ena zelo logične razloge, zakaj je glavni krivec za ustvarjanje pridelka krogih doslej uspelo pobegniti kakršne koli verodostojne in morebitna razkritja pozornosti povsem utemeljene, da je to "vsi agenti" je ravno čas, ko je nekaj na tem področju "slike", ki ustvarja vzorce pridelka krogih, lahko varno in neusmiljeno vsi potencialni opazovanja te ustvarjalne dejavnosti za pregnati s področja, kolikor je mogoče, če ne celo ubiti naravnost.

 

 

Nezakoniti organi zrnje, ki leži na tleh

Naključno uničenih formacije - RDF

V prejšnjem besedilu je večkrat predlagal, da strele izpusti so predvsem odgovorni, ne samo za originalna redno, čeprav sebesložitější vzorcev pridelka krogih, ampak poleg tega tudi za vse ostalo, in ponavadi nepravilna zrnje, ki leži na tleh na vseh področjih na svetu, kaj so. Literatura in spletne strani, ki se ukvarjajo z pridelka krogih, občasno nepravilne oblike, navesti žrtev leži na tleh zrn kratico RDF ​​( naključno uničenih formacije in nepravilno oblikovane, leži na tleh formacije). Klasičen primer (neposredno učbenik) je mogoče najti v eni publikaciji, ki obravnava vprašanje pridelka krogih. To je knjiga: Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Na strani 111, slika spodaj je besedilo: "Classic veter škodo v žito." Tipične poškodbe - ležala na tleh, upogibanje s stebel koruze na tleh, ki jih povzroča veter. temeljna napaka vseh prejšnjega amaterski raziskovalci ustvarili podobne organe, ki leži na tleh zrnja na svetu: Take poškodbe zdravega zrnja (ki še niso bili zadeti strela), se je veter nikoli pod nobenim pogojem lahko povzroči. Fizikalne lastnosti - prilagodljivost, trdnost - zdrava zrna le ne bo kaj takega - je mogoče opaziti, ko je veter precej več kot 100 km / h, takoj po tem, ko je njegova odpustitev ni sklonil na tla, leži ali britvice. Samo poglejte koli film z vrsto helikopterja letijo nizko nad tem področju, so stebla bend brez težav do tal skoraj takoj po prehodu bo spet pokonci stati. Prikazana fotografija je tipičen popolnoma poškodovana zrna po osvajanju strele. Informacije je res šokantno, nerazumljivo in bo zagotovo trajalo nekaj časa, preden kdo poistovetijo z njim.

 

Na tej točki, ne more pa biti brez, da je njeno klasično idejo o največji svetovni genij vseh časov, gospod Jerry Cimrman: "Mi smo protestirali proti njej, se ne strinjamo s tem, ampak to je pa lahko vse, kar spada zraven ali proti njim storiti."

 

Mi lahko samo ponavljam, prav gotovo ne zadnja:

Velika večina tega določiti kot slamice, stebla upogibne na tla pride že več dni po neurju, ki se pogosto lepo vreme. V tistem času je bil vihar in strele, ki je potekala pred več dni, nihče še spominja. Tudi zato, ker je področje po nevihta videti kot žito nepoškodovano, s škodo na njej, nato pa slabi in krivljenje stebla rastlin na tla, eden ne poveže. To velja tako za pridelka krogih in zelo nepravilnih oblik.

 

Mimogrede, če so avtorji uspeli določiti časovni okvir in lokacije domnevnih domnevnih krivljenje stebel na tla vetra iz svoje knjige, so lahko na družbo, ki posluje z arhiviranje podatkov strele se vprašajte. Verjetno bi bilo mogoče izslediti več kot en zadetek v strelskem bliskavice na terenu (z najmanj nekaj dni, vendar ne v razmiku nekaj tednov), kadar koli med času kalitve do časa fotografie.rafie nakupu.

 

Stoji v bližini zrn zdravo poti za traktor

Fotografija iz knjige, ampak v veliko fotografije dokumentiranje vzorcev pridelka krogih, v katerih se pojavi hkrati z grain "normalne" precej neenakomerno oblikovani organi koruze ležal na tleh, je še posebej zanimivo, da je tako poškodovan, rezila iz je lahko skoraj celotno igrišče, okoli 80%, vendar v neposredni bližini traktorja sledi vredno žita. To je zelo pogost pojav v vseh žitih, so stebla ki ležijo na tleh, potem ko je zadel strela. Pripomba, da je pogostost njegovega nastanka tako visoke, da je skoraj nemogoče, da bi bil to zgolj naključje. Čeprav je možno, da so velik del elektrarn prinesel do teh posnetkov, vendar to ne sme biti pravilo. Rastline, ki so najbližje tirnice, in je zato treba najbolj poškodovana, skoraj nikoli ne leži na tleh. Nasprotno, so videti skoraj podobno na vseh področjih s stebel pokrčenimi na tla, tako da res ni veliko lastnost ne. Upogne stebla do tal se začne skoraj vedno vsaj 20-30 cm od poti. Obstaja razlaga, da rastline v neposredni bližini poti, ki se ne zadržujejo rastlin, ki rastejo koruza, imajo večjo količino zemlje z nižjo koncentracijo strupenih snovi izločajo korenine sosednjih rastlin. Tuji in škodljive snovi v rastlinah, ki jih povzročijo in poskuša znebiti korenin, tako da po progi veliko bolj razredčeni in rastline v bližini proge in imajo več možnosti, da ozdravi in ​​niso izpostavljeni koncentraciji škodljivih snovi.

 

Zelo tipični primeri bo na mestu, kot je Kaunitz , vendar se nahaja na skoraj vsaki sliki, krogi pridelka, ki poleg rednega vzorec vsebuje nepravilno oblikovane telesa leži na tleh zrnja. Skoraj vedno vsaj 30 cm stran od poti, ampak tudi meter naprej in naprej. Včasih celo zrnje, ki leži na tleh, ni, vsaj na začetku, kot kjerkoli drugje v največji oddaljenosti od proge, točno na pol poti med njimi, ki je verjetno največja koncentracija škodljivih snovi, in rastlin, da jih rešimo slabo. Povzroči lahko tudi povečanje električne prevodnosti pri tej točki, se lahko šobe sveder je premakniti dvakrat med vrtanjem zaradi prekrivanja stroj razdalje šivalni je pot posejana dvakrat.

 

Podrobnejša razlaga tega pojava se nahaja na spletni strani linije .

 

Kot eden izmed možnih razlogov za škodo, amortizacija poročali gnojiti rastlin, zlasti dušik. V tem primeru, vendar je večina bila v uspešnost rastline najbližje skladb, njihova stebla se sklonil na tla, bi se najbolj pogosto, čeprav v resnici je ravno nasprotno. Gnojiti (povečana vsebnost topnih soli v tleh), vendar lahko povzroči večjo pogostost strele izpustov na tem mestu. Gnoj piloti privabljajo strele je občudovanja pot navzgor, zaradi povečane električne prevodnosti opisanih krajev, v zraku nad njimi. Torej, če prav v bližini zrnje, ki leži tam na tleh, je nikakor ne zaradi lokalnih preveč gnojiti, ampak preprosto zato, ker se je izkazalo, da strele. Logično bi moral biti največje število stebel leži na tleh najbližje kupu gnoja, za katero ni skoraj nikoli.

 

 

Vzorci normalno škodo, slabi, upogibanje stebla do tal

lovci na fotografije pridelka krogih

(Tukaj je primer iz arhiva VP) fotografija je poleg pridelka krog je mogoče videti zelo dobro v sredini škode na pridelkih med traktorske poti. Seveda se lahko ta pojav mogoče najti ne le v fotografijah pridelka krogih, ampak na vseh foto žitnih slamice ležijo na tleh. Še ena zanimiva dejstvo je, da najbolj pogosto, ali prvi, upogibanje s stebla do tal se pojavi v bližini centra četrtletju obratov na robu polja, tako redno traktorjem zemljišča kolesa. V tem primeru verjetno tudi možno, da dajo nekaj fizikalnih zakonov, drugič, da pa bo biti bolj rutted proga, drugič, da je integral moči, ki jih je četrt kroga v lastni sredini ima veliko večjo vrednost kot črto sestavni istega oddaljeno točko moči, ki v ravnini zemeljski površini zmanjšuje s kvadratom razdalje od točke, kjer je krog je konstantno, tako da se ne zmanjšuje, je groba ocena, bolj podrobno vprašanje naprav vodenja in moč v državi, je pojasnila na strani LRC. Poleg tega vodijo občine šole enkrat, ko je traktor vračajo iz tega področja. Dodatne podrobnosti bodo omejeni na mestu spalnico. Predogled slike lahko poveča miško nad njimi.

 

Sledi traktor verjetno veliko bolj prevodno do okolice, tako da deluje kot strele palice, vlage v njih imeti in zbiranje najboljši in najdaljši in so verjetno eden od razlogov, zakaj so strele pretok v enem samem terenu rastlin poškodovanih skoraj na njej, spremljali vse svoje energije rozdistribuují le med seboj in šele pustiti drugje. Spalnice na robu polja so nedvomno največja prevodnost in so povozil več časa, in visoke vlažnosti tal na teh traktorjev pogosto izklopite razliko. Druga zelo pomembna nevihtne kanalizacije, so na področju pogosto srečujejo kupe gnoja .

 

 

Slike od prijateljev iz Poljske - Wylatowo

Tukaj so prikazane nekatere tipične primere normalnih krivljenje stebel na tleh, kultura, strela, v kombinaciji z geometrijskimi vzorci pridelka krogih, fotografirano prijatelji raziskovalce iz poljskega mesta Wylatowo ( 2002 povezava ) ( povezava ikone )

V vseh primerih, brez geometrijskih oblik pridelka krogih so bili povsem tipično zrno škodo zaradi odvajanja strele.

 

 

Argentina 2010, sončnica

Takoj na začetku leta 2010 je bilo mogoče, da skoči na obisk Argentino

(Dogodek z dne 15. marec 2010, fotografije iz Touraine-insolite.xooit.com )

  

zoglenelih in zažgal sončnično (v krogu), razen strela skoraj nemogoče razložiti ... (Ali pa, da je NLP navsezadnje ...?)

 

Opis rastline na mestu, kot da bi padel iz učbenika za študente kmetijskih srednjih šolah, kjer so rezultati opisanih strele izpustov v polje z sončnic. (Glej)

 

Ko nekdo gre skozi gozd in vidi nekaj zoglenela drevesa, si misli: "Ti udarila strela." Ko bo polje, in vidi zoglenelih sončnico, kaj misliš? Da tujec lebdi nad polja mikrovalovni pečici, vrtenje v krogu nad njo, potomci iz ionosfere človeških in tuje misli in vse prodorne kozmične inteligence in podpirajo ustvarjanje alias vrtinec vortex plazme, ni nobenih UFO oluščeni polje z laserji in vsi zaključili električni tok, ki je Medtem ustvaril med podzemnih virov vode in meglice na barju? (To je samo majhen primer, kako daleč nekaterih raziskovalcev pojava rastlinskih krogov občasno uporabljal v svojih razlogov. Ne morete jih imeti za zlo, zaradi absurdno in očitno ne razumejo tega pojava nesrečen. Za tiste fraktalov še vedno nežive narave, ne da bi se lahko inteligenca in ne morejo ustvariti. Lahko pa se, dragi otroci, in kako enostavno!)

 

Da bi bilo vse lahko kdaj morda zadel le en trenutek lahko, skupaj z več sočasno in po osvajanju, in nekatere od teh resonance in motenj. Zelo pogosto po odpustu teči podzemne linije, in tik nad njimi tvorijo linijo (v tem primeru lahko biti popolnoma mrtev, pa tudi zrnje - že omenjeno  tukaj, drugo, veliko bolj ilustrativni primer na mestu Lines ).

 

Vse se je zgodilo v nekaj deset tisočinke sekunde. To je čisti čas, to je obdobje, v katerem je bil izveden električni tok med zaporednimi izpustov ustavite tam (tako piše v gledališču), ki traja več sto milisekund. Sistem glavnih in več nadaljnjih izpustov lahko poteka v času, približno eno sekundo, redko več. Po odpustu se ne sme opaziti na področju popolnoma nič. Na začetku (med in takoj po opravljanju njim) pohodi potekala predvsem fizične, mehanske, elektromehanske in elektrokemični. Po njih se je zelo dolgo obdobje počitka, v katerem se je pridružila Mati naravo, biologijo, patologija, biomehaniko, biofizika, kemije in drugih popolnoma naravnih procesov (" migracije ").

 

Kaj sledi, pa lahko delno vpliva na vreme, ki je skoraj tam. Zelo pomembno je dejstvo, da bo vse, kar je na voljo na opisanih pojavov, ki se pojavijo po odpustu, poteka tudi v najbolj primernih vremenskih pogojih, kar je mogoče za pridelavo zrnja sedanjosti.

 

Več kot deset dni, vendar tednov ali mesecev, zaradi velike vztrajnosti bioloških procesov v rastlinskih tkivih, je postopno slabitvijo rastlin. Deli poškodovane rastline umreti, drugi pa slabi. P_B Šele ko skupaj slabitev rastlin enem dnevu presega dopustno mejo, saj je ponoči pade za meglo London - metulj, rastline raste težka in najšibkejših stebla počasi začeli obravnavati državo, EMI - domine, in v nekaj sekund do minute, celo skrbno ustvaril oblikovanje zasuk na tla kot hiša iz kart. Lahko se verjetno razložiti z pogosto pojavljajo svežnjev slame v nekaterih pridelkov krogi, zložene tolikokrat več med seboj redno. V tem primeru je verjetno, da postopoma kup svežnjev na vrhu vsake druge. Dosegli podoben učinek, človeške sile s pomočjo primitivnih orodij (in človeški možgani) nemogoče. Samoumevno je, da so podobne strukture ni mogoče ločevati in se pojavljajo v povsem nepravilnih enot. Spremljajoče fotografije so bile posnete v krajih, kjer je bilo šele takšna povsem nepravilne oblike. Vsi so bili dokazljivo in preverljivo udarila strela.

 

Dejstvo, da upogibni stebla na tleh, v katerem lahko pridelek krog vzorec vidljivost včasih pride precej hitreje kot proces je bil pripravljen, in do zelo dolgo potem, ko je bil dejansko začela, rezultati na splošno in "strokovno" v javnosti, ne prenaglite nor in sklepi.

 

 

Migracije (Migration Period)

Tako je v prenesenem pomenu imenuje postopek, s katerim telo iz cele rastline (steblo, listi in korenine na LABOD v primeru koruze), da rezultat za elektrolizo, verjetno zaradi elektro-toplotno obdelavo, število škodljivih spojin. Tovarna je po nekaj časa začne premikati do korenin, korenine in izločajo v tla, in nato nadaljujte v nasprotni smeri snovi običajno sodelujejo pri presnovi, obrat uspešno in koristno. Vse, kar služi varovanju podatkov, shranjenih v genskih semen iz škode tudi zrno zapravlja - geslo, ki je narava ureja milijone let, za razliko od komunistov. Za razliko od njih, vendar je narava očitno pripravljen za najboljšo ohranjanje genetske informacije, ki žito žrtvovanje, zato lahko poškodujejo posamezne liste za odstranjevanje z različnimi fitopatoloških agentov, ki v tem primeru očitno potekala zelo zaslužen delo. Obstaja približno 10% donos koristno žrtvovati letno.

 

Porazdelitev rastlin (antena del), na primer v desetih delih enake dolžine, in ob predpostavki, da vsak od njih mora znebiti škodljivih snovi, ki so ustanovljene v njem ("preselil na tleh pod"), stalno čas - Na primer, en dan. Vrhunska del (desetiško) rastline - ali dela ušesa, kjer se bo ustanovljen, tako nekega dne se znebite vseh negativnih snovi, vse druge dele pod njim, vendar pa mora prenašati prehod toksinov iz vseh delov zanje. Iz tega (seveda zelo poenostavljena, vendar za razlago namene conskega oslabili dovolj rastline) kaže, da je najnižja desetino obrata izpostavljeni neugodnim spojin desetkrat dlje kot vrhunski strani in desetkrat znesek, kot je sama ustvarila, zato je ocena pod sto krat večji škodljivi učinki kemikalij. Zato je spodnji del najbolj oslabljen, in je vsaj mehansko odporen. Spodnji del je nato dejansko žrtvoval za uspešno zbiranje potomcev. V velik delež rastlin s tem oslabila to je res uspešen, saj je takoj po upogibanje stebla do tal se začne, da bo postavil tovarno z kolének - vozlišč, in večino od njih resnično, četudi le delno uspešna, tako da jih je mogoče uspešno pridelano s pomočjo znanih združuje rezanje alias kombajni.

 

Časovni okvir dogodkov, opisanih v tej točki je samo primer, da ni še eksperimentalno dokazano z vsemi dejstvi. To je le grobi približek, ki bi seveda nekaterih procesov, bo to le poskusno preučiti, v nekaterih primerih pa se lahko, kot ga je v bistveno drugačnih (zelo močnih pretokov)

 

 

Preverjanje možnosti, in donosnost, mnogo let nazaj ...

Skrivnost pridelka krogih je končno rešena ...

Samo resnično in naravno, mehansko - elektromehanski - elektro - kemija - biofizika - biomehanika - Načela fitopatoloških, razmeroma enostavno določljivimi in predvidljivo. Celo (!) v večini primerov, recimo od leta 1980, in če ne toliko od leta 1990, vsaj v nekaterih državah, relativno varno ponovno preveri za skoraj vsako lokacijo krogu GPS v koruzo. Lahko zaprosi meteorologov, neposredno ali Siemens-VAISALA, Aldis CELDN, EUCLID, NORDLIS , ali podjetja z rezultati svojega dela meritev. Odvajanje strele se pojavlja v mnogih primerih veliko dni pred pojavom oblik.

 

 

Nepravilnih oblik iz Italije ...

V nekaterih državah, vključno z Italijo je (povezave proč) postalo nepisano pravilo, če na leto, da "zmedo", zelo reden vzorec pridelka krogih precej "slaba" lovci fotografirati pojava rastlinskih krogih hvaležen in povsem običajnih in nepravilnih oblik v koruzo, so stebla nepravilno ukrivljen na tla. Italijanski raziskovalci verjetno so bili prvi, da se registrirajo, da redna in nepravilnih oblik v celih zrn imajo veliko skupnega. Ena fotografija je njihova običajna pridelka krog vzorec uporabljen že v prejšnjem besedilu, tukaj in še tukaj. Postalo je dokaj pogost pojav je, da italijanski polja so redni vzorci pridelka krogih pogosto opazili v povezavi z nezakonitim, kot je opisano tukaj .

 

 

Velika zahvala

za www.cropfiles.it : več strani z najbolj značilnih povezav, ki pomagajo pri raziskavah - kot je mogoče tipični primeri izbran kot

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

označena kot "e crop irregolari"- Nepravilno, veliko fotografij na povezanih straneh, lahko povečate z desno tipko miške kliknite ukaz" Pokaži sliko ";

 

Možno je, da kolikor je le subjektivni vtis, vendar je na nekaterih fotografijah italijanski raziskovalci so potencialni palice strele, da je le "mrgoli".

Klikni na sliko za neposredni dostop do strani virov

 

podobnih posnetkov iz Češke področju lahko povzroči več tisoč, veliko krajev, ki jih je prizadela strele trajnostno vsaj nekaj dni pred snemanjem. Raziskava je trajala do sedanjih več kot 3 leta (Fall 2011-3 1/2 zrna sezona) in igral na namizju nekaj deset versine, kvečjemu nekaj 100 km2. Najbolj značilna od njih bo na koncu bivanja tukaj .

example_czech

 

Razlaga

Redna vzorci na fotografijah pridelka krogih v Italiji je mogoče opazil eno zanimivo stvar: veliko pogosteje kot v Veliki Britaniji se pojavijo na njih poleg teh vzorcev in vzorcev nepravilnih. To je morda posledica dejstva, da v Italiji je daleč od zrn oblik na tak organiziran "lov", kot v Veliki Britaniji. Italijanski zemljanom verjetno veliko bolje, namenjena za kmetijske dejavnosti, v nekaterih drek in nimajo časa ali pa niso zainteresirani za njih. Oblike so tako veliko primerov, fotografirane šele nekaj dni po njegovi ustanovitvi (kar pomeni dejansko vizualizacijo - upogne stebla na tla, kjer je najbolj prizadeta in najhitreje se nahaja na tleh zrnja je bilo dovolj, da dodate obliko in upognite pecelj na tla in druga žita, v njegove bližje in daljno okolico, lahko pa tudi zaradi lokalnih razmer. Druga možnost je, da v Italiji niso tako učinkovite strele tleh, tako da je večina trenutno prihaja neposredno pod zemljo, in tako gotovo, včasih zelo verjetno velik del energije izpolni še nekaj časa, preden bo lahko še bolj razširila v zemljo ali ne zelo globoko pod zemljo, kjer se doseže vsaj koreninskega sistema rastlin (glej električni tok širijo po tleh, kjer bodo ta vprašanja prikazano podrobneje). Na kronologije pa kažejo primeri Britanije ( 16 julij 2007, Hailey Wood, Ashbury, pšenica), kjer je zelo jasno videti, kako vzorec postopoma dodaja več žit (znotraj in zunaj oblike), izhaja ovinek na tla samo v skladu s pravili poškodbe, slabi za strele razrešnice (v Največji razdalji od traktorja, skladbe, ki so pogosto ravno na pol poti med njimi)

 

 

Še en hvala

usmerjeni na strani http://www.croponline.org/cropanomali.htm~~HEAD=NNS~~HEAD=pobj, in sicer podstrani Lissone (Mi) : po tej strani se bodo uporabljali za mesta napovedi, saj verjetno nahaja struktura, kjer daljnovodi (dve vrstici), ki potekata po polju ( pravokotne opisující nit kot večji od 200 °). Obstaja nekaj krat, da je strela udaril. Torej ni nobenih obročev, ampak zrnje, ki leži na tleh, so stebla upognjena do tal od časa do časa tudi v prihodnje ne bo nikoli ne pozabite. Za več informacij si oglejte stran z imenom napoved. V kraju, čeprav obstajajo nekatere strukturne spremembe (iz Google Maps, Google Earth), ampak morda nekaj škatel levo.

 

 

Priznanja:

Pitrs iz Petráčků (NUMERO UNO)

Peter Bright iz Dywidag PREFA kot (številka 2),

Joe Linde + Wiemann od En, doo

Gouláš, Spejbl, prodajalec, Kelčák, PID, Lubos Hanousek,

Lepič Kuba,

Bobes Janik,

in mnogi drugi.

 

Zelo veliko hvala za - Mr Vaclava Bošina, lokalni kmet.

 

Še zelo veliko zahvaljujoč prijateljem iz Italije www.cropfiles.it in www.croponline.org

(Glej drugje ali na drugih mestih; Roma locuta, causa finita - Rim je dejal, tako je zaprta)

 

 

 

 

Literatura Viri

Nekatere knjige, ki se uporabljajo za razlago različnih naravnih pojavov in fizikalnih pojavov in v besedilu in podstrani www.cropcirclesonline.com Literatura

 

 

4 cs

 

 

Ki ste jih pripravili za vas, in vse teorija tukaj predstavljeni zelo temeljito preučiti s poskusi

 

Jan Ledecký