Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

To je prvi prevod, stroj, skoraj nespremenjeno. Računalniško ustvarjena iz prvotnega češkem in angleški izvirnik. To bo nenehno izboljševati in spreminjati. Hvala za razumevanje.

lightning
Načelo je pojasnil.

Obrazložitev metode rastlinskih krogih

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pridelka krog Puzzle sestavil ...

Pridelka krogih so ustvarjeni z električno energijo iz strele izpustov. Rastline so delno poškodovana v njem. Mreža poljskih pridelkov je potem prikazana fotografsko linije simulacijo polje rekordno elektromagnetnih polj.

Crop krogi Flash ustvarja električno energijo v rastline delno poškodovana. S spreminjanjem strukture pridelka omrežja polja se nato lahko vizualizacija magnetnih linij polja veljavnosti elektromagnetnega polja.

 

Sporočilo kodirani v krogih v žito svojega velikega ustvarjalca.

Pojav pridelka krogih zdaj v celoti pojasnjen. Za vedno.

Fascinantno, je popolnoma dovolj, je prvi resnično znanstveno , povsem nova teorija.

Osupljiva kode skrivnost in mistična znaki pridelka krogi rešiti. Eden za vse in vsi.

 

Ves smisel njihovega sporočila človeštva je en sam dejstvo - popolnoma nič.

 

Morda z eno izjemo - njihova edina prava in velika ustvarjalca, da nas preko njih se lahko poskuša posredovati:

"Nikoli ne gredo v polje, ko sem ustvariti. Bi lahko ravno v trenutku, ko je prvič, z zelo veliko verjetnostjo, ampak tudi v zadnjem času v svojih očeh, in morda celo razumeti, kako naj naredim."

 

Nekateri, predvsem mehanske lahko posledice svojih dejanj je razvidno tukaj .

 

Vse matematično - tehnično - geometrijska - strojna - fizikalno - astronomska - astrološki - kozmičnih načel, ki niso bili zaradi svoje človečnosti dekodiranje, preden je torej mogoče brez diši opisali kot popolni sranje. So približno enak pomen kot da bi nekdo poskušal poskušal dekodiranje slike kalejdoskop. Prav tako nikoli ne ponovi, vendar je zagotovo bil jih lahko najdete veliko zelo natančno matematično predvsem, ampak tudi vse druge izraze.

 

Na primer, obseg rednega šesterokotnika je precej točno enak šestkratnemu dolžine ene njegove stranke, tudi ko je vezje osmerokotnika osemkrat ...

 

Mimogrede, vsak pridelek krog ima razmeroma natančno številčno vrednost števila vpisanih Π (PI). Dejansko je obseg vsakega kroga v koruzo, ki je kdaj pojavil v svetu, se je razvil v ravni črti, ima dolg v višini 3.1415 ... Časovni njegov premer ...

 

 

Skrivnost pridelka krogih je končno rešena ...

Samo resnična narava načel, predvidljiv in zlahka ugotoviti.

Celo (!) mnogo let nazaj, naknadno preveriti.

Samo vprašajte meteorologov, ali Siemens - VAISALA

 

 

 

Timeline

 

13. Februar 2008 - začne popolnoma nov, celovit, interdisciplinarnih znanstvenih raziskovalnih projektov in študij slabitev škoda na posevkih, poškodbe in šibkejše od zrnja zaradi prehoda električnega toka

 

13. Februar 2009 - prva objavljena raziskava na internetu, natanko eno leto po začetku raziskav, le zelo subtilno sklic

 

13 . Avgust 2009 - od tega datuma, in tik preden je objavljen, kot je drugih zanimivih rezultatov raziskav, dan za dnem, mesec za mesecem? www.cropcirclesonline.com . Objavljeno on-line, brez drugih publikacij, tisk, časopisi, mediji.

 

 

Osnovna, vendar podrobne informacije o škodi, slabi pridelka tukaj

 

Šokantno razodetje! Afera o Gate Crop kroga (CropCircleGatee, Crop krog Gate) ...

 

13. Avgust 2010 končni datum, od katerega človek (verjetno) pozna in razume, kako oblike in ustvarja fenomen, imenovan krogi v koruzi .

 

(Crop Circles CC, agrosymboly in agroglyphes, piktogrami)

 

Da je mogoče iz časa, da vidite, strani za note poveljnikom in opozorila ,

in še veliko več informacij po tej strani in mnogi drugi.

 

Konec časovni premici

 

 

 

Samo za primerjavo 

Samem koncu, samo za zabavo. Med strele razrešnico za strele kanala, približna širina 5-10 mm, prostornina koncentracija energije, torej energije, ki seva v določeni količini prostora na enoto časa in je primerljiv s postopkom, ki poteka v času eksplozije supernove v ...

 

Vsaj v času do največjega dela vrhunsko tekočih izpustov impulznih strele.

 

Možno je, da narava in ljudje, s pomočjo vzorcev pridelka krogih želi pokazati, kaj se dogaja tam, da nihče ni zavzemajo, morda le fantazija sci-fi kratkih zgodb, romanov in filmov. Površina znotraj plinsko posodo in eksplozije supernove in med njo, pred njim in po njem. foto_wilsonovy_komory-a-dráhy_sem površina črne luknje, v prostor pod njim, na prostoru nad in pod obzorje dogodkov dogaja, da pride med Event Horizon in površino črne luknje, ki se zgodi, da se pojavljajo na površini zvezde nad njim in pod njim, se zgodi, da pride v neposredni bližini in znotraj jedrske eksplozivne naprave ali termonuklearna v času tik pred, med in po eksploziji, kakor tudi vse konvencionalne eksplozije. Dogaja, da se pojavljajo v trčenju planetov, zvezde, črne luknje. Fizikalni pojavi in ​​sile, ki se pojavijo v neposredni bližini orbital elektronov pri oblikovanju nove, spremeni ali prekine kemijske vezi. To se zgodi, in sile, ki se pojavijo v neposredni bližini jedra v času njegovega življenja in v različnih jedrskih reakcij znotraj njega. To se zgodi, in sile, ki se pojavijo v času konfliktov in reakciji ali anihilacijo dveh delcev ali antidelci. Simetrija in geometrija pohod, v katerem se masa pretvori v energijo Versa ali obratno.

 

Eden dodaten prostor

Drugo mesto smo verjetno z uporabo pridelka krogih poskuša prikazati naravo, ki je ne dolgo v prihodnosti nihče ne briga, ali v njegovi neposredni bližini bo nič, da opazujejo, preverjajo in merjenje: Kraj, kjer so stavke praznjenja strele, in vse, kar se je dogajalo Predhodna Struktura dolga še naprej teče po zadnji Stroke vračanje. Eksplozivna širitev zraka plazmi, mehanske, elektrostatične in elektromagnetne interference in resonance manifestacije, ki potekajo tam. Prenos več megavatnih ur električne energije med kraji nekaj kilometrov oddaljene v manj kot desetih milijonink sekunde.

 

Povzetek na koncu

 

(Včasih manj resno)

Pridelka krogih od zdaj razume enkrat za vselej.

Zanimivo, celovito, je prvi in edini pravi znanost ,

realno, povsem nova teorija.

Temeljne raziskave.

Osupljiva kode pridelka krogih odkril. Vse in vedno.

Veliko podrobnosti je na voljo na drugih spletnih mestih .

 

Pridelka krogih se šele sedaj postaja res nerazložljiv pojav, ki uporabljajo samo prave znanosti. Biokemijske, fizikalne, tehnične, mehanske, kemijske in drugi strani, a resnične znanosti  , ki temeljijo na načelih raziskovalne uporabljajo samo naravne zakone .

 

Približna seznam znanstvenih, tehnoloških in raziskovalnem področju in metod, ki se lahko uporabljajo, naj pojasni izvor in načelo škode in šibkejše od koruzne rastline in opravljanje strele, vključno pridelka krogih:

 

Patologija, obrat anatomije, fiziologije in morfologija, biologija, biokemija, biofizika, biomehanika, fizika, kemija, pedologija, hidrodinamika, statistika, mikroskopija, spektroskopija, fotogrametrija, Elektromehanika, Elektrostatika, fizika in dozimetrija elektromagnetnega in ionizirajoče sevanje, elektrotehnike, hidrologije, geofizika, interference in resonance fizika, optika, kristalografija, magnetohydrodynamics, Hidrometeorološkega, elektrodinamika, fizikalna kemija, termodinamika, kvantna kemija, termodinamika, hidrostatika, eksplozije kinetika, dinamika tekočin, fotografije, geometrija, toksikologija, jamarstvo, magnetizem, elektromagnetizem, radiobiologija, mehanika, fotometrija, fraktalna geometrija, agronomija, aerodinamika, geologija, matematika, arheologija, seizmologijo, Agrobiology, agrokemični ...

 

veliko drugih, pogosto interdisciplinarni in se sekata in med seboj povezanih disciplin.

 

Brand nove, izvirne ideje o oblikovanju in oblikovanje vzorcev pridelka krogih, povsem brez znakov psevdoznanosti in ezoterične upoštevanje mistike ali okultizmom, psevdoznanosti, skrivnosti in nelogično sklepanje, UFO, ki plujejo krožniki, tujec na skoraj vse druge dejavnike, ki vplivajo na oblike v žita in neločljivo ga spremljajo.

 

 

Zelo temeljito, vendar preprosta in razumljiva.

V 100-odstotna znanstvene teorije in razlage, rastlinskih krogih,

pripravljen za kakršno koli znanstveno preverjanje, pregled in opozicijo.

Šokantno!

 

Teorija nazaj preverljivo preko zapisov, ki obstajajo,

vendar je nikoli ni bil uporabljen za opisane namene.

 

Skrivnost pridelka krogih razdeljeno ..

 

Popolnoma nova teorija, z uporabo običajnih znanstvenih metod

absolutna umik iz katerega koli psevdo-znanstvenih raziskav.

Neverjetno in grozljivo, šokantno, skoraj hkrati nepredvidljivo teorije.

Duhovi ali ne duhovi, ne namig duhovnosti.

Št ezoterična, mistična ali okultno sile, učinki, delo in poskusi.

No prekleto tujci, NLP-jev in letečih krožnikov.

 

Kodeks pridelka krogih enkrat za vselej razkrila.

Pridelka krogih rešiti. Za vedno in v celoti.

Brez vsakršnega NLP-ji, ki plujejo krožniki, ni znano ali neznano plujejo stroji.

Ni neznano in nepredvidljivo sile, ne Paranormal razlaga.

Št čudeži, ni skrivnosti, ni znak.

 

Ni tujci, ki ne poskusi stopiti v stik.

Ni vojaške preskusov, poskusov ali ankete.

Nobena druga znanost, na skrivaj izvajal poskuse, testi ali raziskave.

Ni psihične ali telepatski poskusi znanstvene fantastike.

Niti metafizika ali Parapsihologija.

 

Popolnoma neverjetno, ampak res mogoče samo pojasnilo. Več tukaj .

 

Absolutno nobenega vpliva inteligence (ali obveščevalna služba), ne bi kaj imeli unčo miselnih procesov pri nastanku pridelkov krogih. Seveda, tisti, ki so bili narejeni za oblikovalce krog pridelka, ker bi ti posamezniki imeli nekaj inteligence v možganih nikoli niso našli, tudi če so res iščejo.

 

Ni procesi obveščevalne ali misel o planetov, NLP leteči krožniki, hrošči, vesolje, sonce, luna, vesolje, miši, muhe, čmrlji, pajkov, materialov, živali, rastlin, smrt inteligence, žgane, materiala, snovi, virusi, atomov in molekule, žuželke, kristali, zemlja, veter, bakterije, gnoj, duhovi, Prikazovanja, okostnjake, prostor, tujci, glive, paraziti, vakuumski ali katere koli druge obveščevalne pri oblikovanju vzorcev pridelka krogih.

 

Niti namig inteligence medplanetno, ne medgalaktični inteligence, ne inteligenca Martian globus ni inteligenca, ne inteligenca rastlin, koruza je brez inteligence, brez inteligence zemlje, vreme ni inteligenca, ne inteligenca rastlin, živali, brez inteligence, brez inteligence podzemne vode, brez inteligence kamnine ježki nima inteligence, brez inteligence iz kenguruji, ki ni obveščevalne piflarji, ki so pridelka krogih.

 

Krogi pridelkov Mystery razkrila. Za vedno.

 

Načelo oblikovanja zelo natančno, v skladu s številnimi osmi in ogledalo simetrično (pogosto fraktalna) geometrijo lahko primerjamo z načelom oblikovanja in oblikovanja snežinkami, ali zgraditi grafični zapis intenzitete elektromagnetnega polja okoli vodnika, tok, ali elektromagnetov, tudi parazitska in vrtinčne (! ) sekundarni elektromagnetna polja in tokovi. To bo drugje je, pojasnjuje neločljivo spremljajo podporo malim kroge, ki se nahajajo ravno na mestu stika dveh velikih krogih.

 

 

Skrivnost pridelka krogih rešiti. Definitivno. Absolutno.

Šokantno razodetje!

 

Teorija obiskal na vse Crop raziskovalec fenomena kroga kot strela z neba (ha-ha-ha), strela z jasnega ;-o

 

Teorija svetlejša od Sonca (temperatura na površini Sonca je približno 6000 ° K temperatura plazma strele odvajanje je približno 30.000 ° K, kar pomeni približno 5-krat toliko).

 

Logično, ni samo enostavno razumeti navadnega državljana, temveč tudi znanstveno dokazano, statistično preverljivi in ​​se neposredno ponuja razumeti in pojasniti celoten proces ustvarjanja pridelka krogih.

 

Razlaga, ki ne le sama razlaga zelo naravno vprašanje pridelka krogih, ampak tudi jasno modro luč na vse poti tja se zgodi anomalijo , prej imenovan nadnaravno in groze.

 

Pridelka krogih, ki ne vsebuje eterično eterično, prostor, tuja ali kozmično silo ali obveščevalnih podatkov, niti katerakoli predstavljivo obveščevalnih ljudi ali živali. Samo naravne in fizične sile, procesi in interakcije med njimi, nič drugega.

 

Ni tako imenovane "vortexes" (Plasma vera).

 

Brez vetra (tudi tisti, divje - jaz jih imajo! - Jara Cimrman )

ali cikloni, tornadi, dež, toča.

Tudi toča, ki ji sledijo "divjih vetrov."

 

 

Nobena žival (razen " ježi "v Milovice), Ali tujci.

To ni transcendentalna ali nadčutnimi zaznavanje ali pooblastila.

 

Prav tako je Paranormal, Ufologija, ali s kakimi drugimi podobnimi dogodki, sile ali raziskav ..

 

Ni "Ley črte" - tir ki povezuje stare strani ali geopathic ali spremljate vse energije.

 

Z izjemo skladbe, v katerih pretok električne energije, plina ali vode - vse komunalna infrastruktura, v katerem lahko voznik pobegne strele po njih, tudi pod zemljo, kot vlakec smrti.

 

Podobno se včasih obnašajo kot skladbo po skladbo traktorja (tramlines), zaradi dejstva, da v nekaterih primerih verjetno več kot tisočkrat višje električne prevodnosti proti svoji okolici.

 

Tudi druge vrste pravo pot - pot od predplačil nevihte, ki se gibljejo v smeri prevladujočih vetrov. Nevihto omenjeno pridelka krogih ustvarili, veliko kilometrov narazen.

 

Njegovo delo lahko verjetno prispeval vrsto arheoloških ostalin, ki se nahaja v kleti, pa tudi geoloških anomalij. Kot rezultat, se pojavijo simptomi, predvsem vegetacije, ki cropmarks, zelo pomembno in temeljito preučeni. arheološko pojav. Imajo zelo velik vpliv na električnih vodov pod zemljo, in morda celo prispeva k statistično značilno povečanje verjetnosti opravljanje nekaterih posebnih mestih, kot so nenadno črpanje vode iz globokega podzemnega toka. Torej obstaja velika prednost pred površini drugače nepravilen in rastlin poškodbe na površini, ki tvorijo krog izven rednega pridelka.

 

Tudi zato, ker se lahko zgodi zelo hitro privede do velike količine energije globoko pod zemljo. Brez močnega vodstva na površini, in tako nepravilno škode na drugih izdelkov na zunanji površini redno obliko. Energija, ki jo vodi na način, opisan njen vpliv lahko ustvarijo "samo" obliko magnetnih linij na terenu, okoli ravne žice, kot relativno rednih okroglih oblik, ali njihovo resonanca in interferenca, kar vse prispeva k nastali obliki pridelka krogih.

 

Najprimernejše zapeljiva izpusti v nekaterih mestih nedvomno imajo svoj delež polov in žic in električnih vodih, bi zagotovo na tem, da vam povem veliko "tovarišev iz NDR in" dejansko "tovarišev iz ČEZ," ampak predvsem v tujini, ki delajo različne težkih električni inženiring raziskovalnimi inštituti, delo za proizvajalce in distributerje električne energije in se ukvarjajo s proizvodnjo energije in vzdrževanje HV in oceno posledic posegov za strele izpustov podobnih pripomočkov najdemo v bližini pridelka krogih.

 

Ni duhovi ali okostnjake pridelka krogih niso v

(Ali v omari)

Ni sile od zunaj grob.

Ne gre za prikazni, duhovi, vile in kresnice.

Ni nadnaravne bitja ali sile.

Ne "mislil valovi" ali duševne pristojnosti in postopke vsakem živem organizmu ali nežive, ljudi ali živali.

Skrivnost Crop krogi pisave dešifrirajo.

Absolutno ne (namerno ali namerno) učinek vseh človeka ali živali.

Noben ukrep, energija ali moč misli

 

Foto © cropcirclesonline.com, hitre pipe ©

 

Ni telekineza ali podobna pooblastila, niti pristojnosti, niti Parapsihologija ali sile, znanost in raziskave se gibljejo na stičišču psihologije in nadnaravnega.

Št medzvezdni, prostor ali kozmično skrivnost, akcija, energija ali sila.

 

Ježi tudi pridelka krogih ne

 

Št znana zunanja dimenzija ali premikanje koli obstoječe ali

druge poskuse stikov, povezave ali sporočila.

Z eno izjemo - primer Milovice - Vzhod. Ti ježi so nam ...

Obstaja seveda je bil poskus, da se obrnete ali povezave.

ježki so tu igra (sporočile), rezultat - območja, ki leži na tleh - izrečene - koruza približno 8m 2

 

Št moč, energija in moč misli, misli proces.

Št pogon, energija ali sila, "da".

No med dimenzij ali ekstra-dimenzionalni pogoni, energija ali sila.

Št poskus intergalaktično in medzvezdnega ali tujec komunikacije.

 

 

Le preprosta bioloških, biokemičnih, fizikalne, kemijske in podobno

res znanstveno razložiti naravne in povsem naravni vzroki in posledicami, med procesom ustvarjanja pridelka krogih.

 

Supernatural (angleški izraz za "nadnaravno")

Popolnoma nič nadnaravnega proces oblikovanja pridelka krogih ne ukvarjajo

Nikakršnega znamenja nadnaravnega nečesa, " super - vrsta , ki "vsaj tako je bil izraz pomeni z vidika obstoječe, popolnoma presenečeni in uncomprehending raziskovalce. Kljub temu, da s čisto jezikovnega vidika koncepta  supernatural, super - natural, super - naravna angleška beseda za "nadnaravno", pogosto se pojavljajo v govora presenečeni in začudeni krogi pridelka raziskovalce.

 

Obstaja majhen nastavek: Kakšno naključje - eden od načinov, kako lahko v angleščini beseda "vtis," je uporaba besede "thunderstruck"Čeprav se pogosto uporablja v smislu," strela udarila "...

 

nazaj na koncept supernatural:

 

Flash je stvar popolnoma čist in naraven ( naravni ), zemeljski, ne nezemeljsko, a poleg tega pa se pojavlja v skoraj vseh svojih lastnosti, kakovostne in količinske vidike "super", ali celo najbolj super, popolnoma vse svoje premoženje leži zunaj vsak normalen človek domišljijo. Začetna napetost med oblakom in tlemi sme biti višji od več milijard voltov. Najvišje tokovi lahko obrnejo milijon amperov. Prenaša energija - zaostrili, mnogi vlaki tovorni veliko kilometrov. Speed ​​"Nazaj Stroke", glavni izcedek je nekje med 1/3 do 2/3c, ki je res dovolj, saj je višja hitrost od c, v skladu z veljavnimi konceptov fizike v naši opazne vesolju ne obstaja. Nevtrini se lahko izpusti iz podobnih razlogov. Koncentracija energije, povezanih z območjem in časovno enoto, je veliko večja kot na površini Sonca.

 

En kvadratni centimeter površine na drugo sonce izžareva 6200 J (cm 2 s-1 ), en cm del Flash razrešnice (začetni premer najmanj 5 mm v 100 milijonink drugi, ali celo v veliko krajšem strela povprečno izžareva približno 5 × 10 9 J. Če dolžine razrešnice 1 km, njegova površina je 5 × 3,14 × 10 6 mm 2, 15.700 cm 2, kvadratni centimeter površine razrešnice strela oddaja manj od 3,2 × 10 9 J cm -2 do -1 , kar pomeni približno pol milijona veliko.

 

Prostornina: prostornina en kubični centimeter na sekundo sonce izžareva energijo za približno 10 -7 J (količina sonca 1.41 × 10 33 cm 3 , svetilnost 3,827 × 10 26 W) na kvadratni meter na sekundo, površina izžareva v vesolje približno 62,86 × 10 6 J (wiki). Ne moči gostota je 0,19 mW.kg -1. (Wiki)

 

 

Strmina vrhunsko impulzni (avtor mesto uvrstila na imaginarno najprej v tem odstavku navedene lastnosti, zlato medaljo ) - nekaj deset do več sto tisoč amperov na  mikro sekundo, samo eno milijoninko sekunde. V primeru restrike - po razrešnice zelo pogosto več kot 250 000 / mikrosekundni. Morda le nekaj laserji imajo višjo stopnjo rasti energije, vendar je energija vse na svetu sestrojeného laser je mogoče primerjati z energijo in veliko slabše trenutek opisanega kot "majhen" oziroma "pomanjševalnica", vključno s tistimi, ki bodo Břežany.

 

Čeprav odvajanje strele res SUPER in tudi NATURALAli pa vsaj ne nadnaravna stvar, angleški SUPERNATURALAli je možno samo, da pokličete SUPER & NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Končno, za trenutke sprostitve ...

V naslednjih odstavkih v času, v nekaterih krajih bo večinoma zapustili zaradi večkratnega poskusov in ugotovitev v znanstvenem ponovljivo dokazljive terjatve, ki pojasnjuje in dokazuje, besedilo bo včasih prehod na nekoliko tanjše ledu le razmišljanja in teorije, včasih bolj za zabavo. (Čeprav ...?!)

 

Sun, plazma

Zelo podobni predmeti, kot so pridelka krogih - ne tako dolgo traja, vendar so sekunde, minute

morda uro in morda celo dni, ustanovljena na površini sončne plazme. Krogi v plazmi.

 

Obstajajo podobne nevihtah procesov, ki poteka v plazmi extravasations in električnih tokov, vendar veliko močnejši kot v blescích, recimo, 10 12 - 10 15  -krat močnejši. Nihče ne bo poskušal, da jih preuči natančno.

 

 

Vizualno na poti je mogoče videti na primer v http://www.thesuninmotion.com

nekaj osnovnih podatkov o soncu tukaj (v češčini)

Sončna korona, sončne rakete (wikipedia - angleščina)

 

Sonce in planeti

Obstajajo zelo, zelo, zelo podoben namen na soncu (ali zvezda Ana) površino.

Zelo podobni predmeti obstajajo na površini Sonca (in vse druge zvezda).

V sončnem Corona in sončna površina plazme potekala tako moč in plazemske izbruhi in izpuste, ki bi vplivali na nekatere od njih celo globus povsem izpari. Njihov vpliv na površini plazme na površini Sonca, ki ima podobne lastnosti kot je veliko več tekočine, kot trdna, da bi ustvarili primerljivo vzorec s krogi na vodi, vključno z različnimi motnjami in resonanco. O nečem zelo všeč lahko celo tako ljubljeni od Sončevih peg.

 

 

 

Predmeti, oblika in način spominja pridelka krogih, bodo zabeleženi nekje v prihodnosti, v skoraj vsakem planetu in njihove lune, v zelo daljni prihodnosti, ko človeštvo je medtem popolnoma prazna, ali pa ne vpliva kot uničujoče katastrofe, kot takrat, ko v letu 2012 stoun konča, kot je predvideval stari Maji vemírném na kateri koli drugi nezemeljskega planetarnega sistema.

Anorganske in nežive nezemeljskega materialov, kot so pesek, sneg, prah, ruševin in podobno.

Preden se bo vsak pravi raziskava pričakovano in napovedano

 

Raziskave v bližnji prihodnosti ne bo začel, Hawking pred njimi

odločno opozarja, da bomo uporabili kot hrana, zato je raje ubogajo,

tudi z njim v tej trditvi precej razlikujejo.

 

 

Ni krogi pridelka inteligenca ne

Če želite ustvariti vzorce pridelka krogih, ne sodelujejo in ne nezemeljsko inteligenco, ali katere koli druge obveščevalne službe, tudi na najmanj človeške inteligence.

 

Skrivnost pridelka krogih odkril.

Ne "val razmišljanja" nima moči vplival idej koli živega organizma ali deluje od mrtvih ljudi ali živali. Ali pa je nekaj temne sile, temna stran moči.

 

Kura ali jajce?

Kaj je bilo prej, jajce ali kokoš? Ne vemo.

 

Kaj je bilo prej, krogi pridelka ali piščance? Ne vemo.

Žal, to vprašanje dejansko pozna odgovor.

Ni bilo prav vprašanje.

 

Želeli smo, da zahteva nekaj malo drugačnega.

Bo ali ne, ... Žal mi je, spet prikradle majhno napako.

 

Kaj je bilo prej in pridelka krogih ali Stonehenge? To je tisto, kar se dogaja.

Na to vprašanje je po danes lahko vsak sam odgovoriti.

 

Last Chance

P.S.

Dragi ustvarjalci pridelka krog, počasi približuje zadnjo priložnost

ste sprejeti v

niste samo enkrat v življenju

nima niti samo pridelka krog.

 

Poleg redkih izjem, ki so samo in le za ta trenutek v središču pozornosti ...

(Že takrat pa so bile tako strašne stvaritve v primerjavi z oblikami,

sestavljene avtor edinega realnem razrešnice strele,

in da ni inteligentna oseba, samo malo

Bi si za svoje delo ali ne plača enega rdečega cent.

Vse vaše prejšnje "priznanja" o tem, kako vsako noč ga proizvajajo pridelka krogih,

zpunktována je bil dejansko na objave po pitju velike količine fermentiranih pijač (v vašem rečeno, bolj pogosto označuje kot "pijačo").

(Ali pa kot nekoliko nerodni poskus zavajanja simpleminded Bower gospa)

 

Ne, ne, ne, ne, ne, nikoli, nikoli, nikoli, nikoli, nikoli

Ni nadnaravne bitja ali pojavi sile.

Absolutno ne (aktivni ali namerno) ukrepov

vsak človek ali žival.

Št telekineza, takšna moč, ne na daljavo ali para-sile, znanost in raziskovanje. Ni prostora ali kozmičnih ali nadnaravno skrivnost

delovanje, energija ali sila.

Št med dimenzionalni ali ekstra-dimenzionalni ali katero koli drugo

povezave ali komunikacije. (Razen Milovice - vzhod)

Št razmišljanje moč, energija in moč.

Št moč, energija ali sila, "da".

Št med dimenzionalni ali ekstra-dimenzionalni

ukrepanje, energija in moč.

Št medgalaktični, medzvezdni komunikacija in tujci.

 

Nobena od naštetih pristojnosti, ne ustvarja pridelka krogih.

 

Le preprosta bioloških, biokemičnih, fizikalne, kemijske, mehanske in drugi povsem naravne, fizično razložiti vzroke in posledice.

 

Št senilna neumni ... (Idiot nikoli ne odvračajo od pridelka krogih)

Ni šale ali kavo pridelka krog.

Niti Doug in Dave. Ni vrvi ali deske.

Niti plošče niti vrvi, niti ploščica niti žice.

Ni neumno, senilna in dementnih oseb starih ljudi,

ali njihovi posnemovalcev in občudovalcev in sledilci.

 

Naravni pojavi, narava, znanost

Le prave sile narave, merljivi in oceniti z uporabo naravnih pravila in zakone o biokemije, biofizika, fizika, matematika, biologija, kemija, mehanika, in druge podobne in izpeljane prave naravne znanosti in disciplinami, vključenimi v razvoj kakršnega koli pridelka krog, ki je bila vedno odkrila ..

 

Fizične sile v sodelovanju s kemikalijami, elektrokemijskih in biokemijskih procesov, vendar še pred dejanskim fizikalnih, kemijskih in elektrokemijskih sil, ustvarjenih na površini Zemlje med njenim obstojem milijard različnih pridelka krogih pridelka krogih, ali podobno, ki so posledica oblike, dolgo pred razvili človeka in živali in rastlin. Prvi v neživih materialov, kot so strukture, sneg, prah ali pesek, in podobno ali materialov, ki kasneje v mahu ali Lichen in tudi kasneje v rastlinah, kot so trave in žita predhodniki.

 

Big Bang - Big Bang

Dejansko za Big Bang v raziskave in obvestila.

(Pun ... Lightning proizvaja grom sledi zares veliki pok)

 

Podobni procesi ustvarjajo predmete, kot so krogi v žito na površini vseh zvezdico vsako velikost) in tik pod njo.

V teh primerih je bolj podoben vpliv telesnih tekočinah

(Ali pa trenutek v vodo)

(Ali pa ne bo raziskovanje teh pojavov na blizu).

Tudi na površini veliko (čeprav ne vsi) planeti in njihove lune (primerne velikosti)

vse zvezde v galaksiji koli v vesolju.

(Mi - zdaj živi nikoli ne bo treba pozorno preučiti, Obama zaustavljen)

 

opomba:

Niso vsi organi - kot je luni naše zemlje ne zdi v zvezi s tem trenutno ni dejavnost, vendar ni vedno tako ...

Prav tako sta lune Marsa, Fobos in Deimos (na splošno, vsak "otrok", v sončnem sistemu in prostoru). Organi, ki imajo ne vzdušje in vulkanske aktivnosti bo na tej analogiji. Toda na Marsu obstajajo vetrovi, trenje in tako ne bi bilo neurja pojavi tudi, čeprav v tem primeru, seveda, samo pesek. Kjer so nevihto in strele, kjer krogi (včasih), tako da nekatere nove sonde za raziskovanje površine z dovolj resolucije ...

Znanstvene publikacije so še vedno vidni na dejavnost neurje omembe Mars.

 

Črne luknje (črne luknje)

Možno je tudi, da pridelka krogih podobne predmete

(Čeprav z nekoliko različnih mehanskih lastnosti)

pojavijo v bližini površine črnih lukenj

(Nekje med površino in Event Horizon).

Uporaba vseh sedaj znanih načelih fizike,

nikoli ne bomo mogli ukvarjati s svojo raziskavo iz blizu. To že, ne vpliva niti Obama Hawking.

Do zdaj so nekateri izračuni ledu ali gravitacijske bližje nedoločljiv manifestacije.

 

To ni šala.

 

 

V vesolju je na milijarde galaksij se da več milijard zvezd v sklopih milijard planetov in njihovih lun, in najbolj se je vsak od njih v vsakem od zadnjih milijarde let, ustvarili v vsakem letu (Zemlja - o 31,557,600 sekund) več tisoč (ob večji milijonov predmetov) Predmeti, ustvarjeni na podoben način, ki spominja pridelka krogih, so slike iz osciloskopa ( Lissajous ), prilagodljivim membrana ( Chladni ) fraktalna vzorec (kosmiči, grananje) in Kalejdoskop, Kyrlian in Lichtenberg številk (še en vzporedni fraktali)

 

 

Vprašanje dneva

Dragi ustvarjalci pridelka krog, v okviru te sheme v času obstoja (naš) vesolju je zlomil in izginil okoli ocenjenih 10  30 (ali celo več) številke

zelo zelo podobno ali celo ustvarili podobno

kot pridelka krogih, in motnje kalejdoskop & Lissajous & Chladni

 

in njihova kombinacija v gradivu, prah, pesek, sneg in podobno, kot so žita in naprav, če obstaja kje drugje ali pa ...

črne luknje se ne štejejo niti zrna na njih

 

10 30 je približno 1000-krat manj kot v kateri koli od nas, čeprav je tako imenovani "zajetno vzorec" atomov v telesu

 

Dragi rastlinskih pridelkov krog ustvarjalcev, še vedno lahko rekli, da ste ustvarili

čeprav je eden izmed njih?

...

...

 

Nekateri ugotavlja ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit

 

Crop Circle Gateee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG

 

Omnia vero fulmen gubernat.  V boben piloti vse stvari. (Heraklit)

 

Top skrivnost ...

Na tej strani in drugi lahko spremljali rezultate

Več kot tri leta nadaljuje

težko top secret Preiskava (pribl. 38 mesecev)

Toy Hobby samo ... (Vsaj v začetku)

 
Konec sporočil

 

Literatura Viri

Nekatere knjige, ki se uporabljajo za razlago različnih naravnih pojavov in fizikalnih pojavov in v besedilu in podstrani www.cropcirclesonline.com Literatura

 

 

5 cs

 

 

 

Ki ste jih pripravili za vas, in vse teorija tukaj predstavljeni zelo temeljito preučiti s poskusi

 

Jan Ledecký