Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje anomalija . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Nepravilnosti v krogih zrnja
Skoraj vse "nepravilnosti" v bližini številk preprosto pojasniti z nedavno razelektritev
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - strojno prevedeno stran

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Če nevybojuješ nogomet, si mrtev mi Homolka.

Ta napaka se zgodi v našem zavodu največ ... 3-krat v 10 letih.

Kdor nenakrad, je treba razumeti, kot da so zmagali ničesar.

To je vse samo naključje?

"Nepravilnosti" v krogih ni povsem nerazložljive

PagPh
Crop krogi so bili ustvarjeni izključno naravne sile, neločljivo spremljajo različne "nepojasnjenih" nepravilnosti

Nekatere nepravilnosti v vzorcih žitaric (kratka intro)

Tu je le kratek uvod in nekaj primerov iz prakse, več podrobnosti tukaj

Strele izcedek je zelo preprosta, naravno in zelo logično razlago vzroka številnih elektrostatične, elektromagnetnih in drugih nepravilnosti, ki sama po sebi pojavljajo znotraj in v bližini katere koli pravice, (resnične), so naravne sile opravljenih pridelka krogih, "piktogram Field" (PP ).

Ko jih boste limeys kratico CC , bomo utrl kratico PP .

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Opomba:

to mesto služi le kot splošni pregled nekaterih najpomembnejših nalézaných nepravilnostmi pri pridelka krogih. Celotno vprašanje je veliko bolj podrobno na naslednji strani, anomalija (podrobno), ki je del glavnega menija in sub pop-up podmeni anomalija, kjer bodo podrobneje opredeljeno. Podroben seznam velikih anomalij, nekatere pa se bo podrobneje razpravljalo, saj je na koncu te strani tukaj . To je še vedno le predizdajna različica, ki je verjetno nekje v prihodnosti bo poenotil strani.

 

Seveda se lahko vse opišemo kot je težko razumeti in celo skoraj v celoti "nepojasnjenih" pojavov enostavno razložiti in razumeti le kot odmev nekaj na tem mestu že pred časom potekala - velik, ogromen elektrostatično - Elektromagnetna - elektro impulzov (LEMP tako imenovani - Lightning elektromagnetnega pulza), ki je za nekaj časa posojen različnih materialov na površinskih in podzemnih različnih "nepojasnjenih" lastnosti - temperaturne razlike (in posledični velikim pritiskom razlike - vse vrste zvokov), statična elektrika, magnetizem. Klet je lahko posledica začasnega skladiščenja, in več deset kilogramov  v Vlasta N ebezpečných J EDU ZNJ .

 

Varnost na prvem mestu , Lucy. Močno priporočam, da se na takih mestih vse netahati morski prašički, še posebej, ko velik del njih na kraju samem doživlja simptome, v celoti in popolnoma v skladu z uporabo drog, kot so jajca. Že več kot 20 let. Kdo ve, če nekateri od njih ne zahtevajo takšnih krajih in uživajte večkrat . Glejte Opozorila

 

 

 

Bolezni elektronskih in mikroelektronskih

ali kaj podobnega. Za prenos ali zapis informacije vedno uporabite ... električni naboj , včasih hkrati elektromagnetizma. Enako velja tudi v veliko večji meri na odstranljivega pomnilnika (SD, xD, SD, itd) vse te naprave, vse to pa je lahko statična elektrika, ne samo v celoti uničeni ali močno poškodovani (osebna pripomba), ampak "le" očiščeno ( Spet osebno opazovanje), in na srečo za nekaj časa nesposobne delovanja (bolj osebna pripomba).

 

Višji znesek statične elektrike znotraj številkah res krogi pridelka Raziskovalci so merili z ustrezno opremo (elektrostatičnega naboja meter). To je ostanek elektrostatičnim nabojem, ki je bil vzpostavljen šele pred in med strele razrešnici prišlo z njim toliko, da je po vsakem rednem človeško domišljijo in celo majhen del njega še vedno velika količina energije, iz katerega merljivi ostanki pokopani tudi globoko pod zemljo utegne trajati dlje časa.

 

Mimogrede, samo en zelo povprečen strele prinaša veliko več energije, kot bi bilo potrebno iztrebiti vse človeštvo, če bi bili med seboj povezani sérioparalelně. Ampak najprej kot bi jo povezali z ... (2 In kdo bi potem plačujejo davke)

 

Lightning Hunter
Self opazovanje: en obisk in ustrelil dve lokaciji vložene , ki leži na tleh koruze (prvi dan po vložitvi , upogibanje stebla do tal, 10 dni po neurju in strelo izpustov, ki hrana , upogibanje na tla zaradi stebla) znaten delež 16GB kartice so odpravljene uničeni - ni mogoče oblikovati s polno zmogljivostjo, malo manj kot 1 GB. Fotoaparat »preživel«. Polja z vprašaji -? ? ? ? ? - Slike, ki so bili izbrisani, in ni mogoče obnoviti, ki se nahaja na poškodovanih delov izkaznice. Vsak izmed naslednjih dneh izpada pri snemanju (obisk na istih mestih, novo pomnilniško kartico), sporočilo "prazno kartico", potem ko je ponovno RESTART, shranjenih slik. Zaustavite in naprej! Ker aparat prevažati v embalaži, prevodno in fotografije.

 

 

Geomagnetic nepravilnosti, nenavadno obnašanje kompasa:

- Na primer, učinek se imenuje LIRM lahko (Lightning povzročena remanentno Magnetizem), so na voljo na angleški Wikipediji . Češka: Lightning povzroča preostala magnetizem. To je posledica ogromnega elektromagnetnega polja se pojavljajo v okviru razrešnice v njegovi neposredni bližini, ki se odvija v sedanjem povprečju 30.000 amperov, ampak je lahko tudi več kot 500 000A. Lahko je zelo zelo dolgo časa, da Magnetizovati vsako mesto Ta magnetizacija snovi, ki bi lahko - v primeru posebno vseprisotne paleto Fe, Fe2O3 . FeO in v mnogih primerih je neviden, vendar pod gladino (v zmrzuje globino, seveda vedno v globoki oranje) sedanje vodovodnih cevi. Strmina rob trenutnega impulza 5000 do 30.000 amperov na mikro 2. zaporednih impulzov celo na več kot 200 000A/μs! Zagotovo bi bilo mogoče doseči zanimive ugotovitve primerjali načrte vodo in kanalizacijo, elektrifikacija, plinom in signal linije in omrežij oblike in vzorce nalézaných seveda na njih (kot so centri krogov), ne le sedanja, ampak tudi načrti iz preteklih letih in zdaj popolnoma neizkoriščen. Zanemarljiv delež oblikovati nekatere oblike in črte lahko sodelujejo tudi v arheoloških struktur - glej arheologiji.

 

Oglejte si fotografije pred - verjetno leži v podzemni cevi

lahko pa že dolgo miruje.

 

Ostanejo po strela strela več trajno namagneten. V literaturi je mogoče najti podrobne informacije o magnetizacije žice prehodu toka strele, ki vodi do magnetizacije pokopali kovinskih (železo) cevi. Na primer, meritve magnetizacije določi vodniki toka skozi njih doživel v času strela. V knjigi The Lightning praznjenja (M. Uman) navaja, da jo uporabljajo znanstveniki 1900 meritve magnetizacije bazalta (vsebuje mikroskopsko razpršena kovinske Fe), da bi ocenili tokovi, ki gredo skozi prehod v bližnjem udaru izpustov. Tako je pred 100 leti so znanstveniki teče skozi polja s kompasom, ne bodite presenečeni, da so izmerjene odstopanja, kjer je pred kratkim udarila strela. Imel je samo vprašati ...

 

 

 

Mrtve živali, žuželke priraslo k delov rastlin

© zapustil dr Uwe Engelmann, © Janet Ossebaard, © lightningsymbols.com

 

To je posledica motenj moči. tok, v primeru žuželk, verjetno prav tako kot sedanji sprožene v rastlinah, bodisi elektrostatično ali elektromagnetno. Nihče ni čudno, da je kraj, kjer se udarila strela, so mrtve živali - od delček miligrama na več ton (unikatni). Po ocenah ostane po vsakem udarcu na področju nad tlemi in pod nekaj deset do nekaj sto kilogramov mrtvih živali - predvsem žuželke in majhne živali. Takoj postanejo del prehranjevalne verige, in skrbijo zanje druga bitja.

 

Na tej točki ni mogoče izpustiti kotaciji - in mi je žal za ptičjo Songbird (oglasna deska), če pa njegova smrt res ima opraviti s tem, kar je na kraju oddaje je potekala pred nekaj časa, verjetno je umrl le začetek, kot če bi bil prizadela tudi majhen spremljevalni strele Razrešnica kanal, niti glavni šok - "Vrnite kap" , bi najverjetneje eksplodirala.

 

Mimogrede, ne le ptice pevke. Return Stroke transferji dovolj energije, na tem mestu bi lahko eksplodirajo in krava ...

Vsaka krava ima Burja okoli 200 kg mokre fermentaciji rastlinskega materiala, in če se absorbira le majhen del energetskega prehodaReturn Stroke, Tore jo bodo verjetno všeč dveh ton eksploziji TNT, tako da potem več prosto lebdijo nad poljem v obliki oblaka prahu in plina.

 

Opisan proces mora vključevati ne samo krave. Hvala sem povsem povprečni izpusti strele lahko tudi eksplodira vse na igrišču ob istem času nahajajo krog, kavo ...

 

Čeprav je večina kroga oblikovalcev v veliko manjšo količino vampu fermentacijo rastlinskih snovi, kot krava. Toda veliko večja količina tekočine iz fermentiranega rastlinskega materiala.

 

Primeri, ko nekom in podobno preživi, ​​so verjetno le upoštevati, ker je bil to šele zadeti z nekaj "premajhnih vzorcu," Vzporedno veja stopenjskega programa Leader (oddaja precej manjše tokove in stroškov, kot MS), ali celo induciranega toka ali Večji del energije je bila izvedena z bližnjega drevesa ali kateri koli drugi utemeljen predmetom. Morda le za ponazoritev, da je mogoče določiti, da je eno samo nekoliko nad povprečjem izžareva strele na poti med oblakom in tlemi, ko potuje malo več kot kilometer, v manj kot tisočinke sekunde, suha in količino energije, ki zaradi Ali ne bi bilo električna lokomotiva mimo nekajkrat po vsem svetu. Takšne nadpovprečno strele bo potekal nekaj deset Med običajnim neurja (nevihte povprečna: Več tisoč do deset tisoč izpustov, oblak pa potuje nekaj deset do nekaj sto, ampak več kot 1000 kilometrov). V primeru "res veliko več od povprečja," Katera je prišel le nekaj primerkov na sezono, nato pa z uporabo Bi Njihova moč z razdaljo Skozi Sam res preobremenjeno tovorni vlak. Je opisan sam, čeprav veliko več od povprečja strele.

 

 

 

Mikroskopski delci Fe in Fe2O3

povezana stéblům, listov ali klasům.

Delci so bili pritrjeni s pomočjo magnetne sile, ki temelji na steblih in listih koruze, saj vpliva elektromagnetne indukcije z njimi prek električnega toka. Se stebla in listi rastlin so tudi električni vodniki, čeprav je zelo špatné.Vzhledem, da v njih se med razrešnice napetosti povzročil več tisoč voltov na meter, mora tok skozi.

 

Občuten količina (opaznih poškodb rastlin) električne energije v celotnem obratu lahko tudi brskate po elektrostatične indukcije.

 

Cela rastlina telo med praznjenjem se obnaša kot klasičen dirigent tok, tako da njihova okolica deluje kot običajno elektromagnet (magnetno polje v okolici vodnika) in vse žitarice zmagnetizovatelných snovi, ki med Elektromagnetna - Elektrostatične - elektromehanska eksplozije, ki jo povzroča razelektritev, pride v močno ioniziran prah in kraj žogo v izobilju. Majhen delež železa iz tal (kjer je 3%), lahko prisotna v obliki topnih spojin (sulfat, bikarbonat, dihydrogenfosfát), in v času pred strelo izpustov lahko pride do elektrolize (zmanjšanje na katodi) se lahko spremeni v čisto Fe . Poleg tega se lahko ta položaj je treba pridobiti z elektrolizo vodika, saj lahko povzroči reducenti število snovi v tleh lahko pride visoko disociacijo in degradacije.

 

Magnetni delci v tleh: pri odvajanju strele v trenutku povzroča ogromno magnetno polje, ki je že dolgo časa vse magnetizirani feromagnetnih materialov do razdalji nekaj deset metrov, kovinske cevi pod zemljo in daleč. Vsebnost železa v tleh je približno 30 g / kg v obliki hidratiranih oksidov, fosfatov, karbonatov in njihovo delno topne oblike. Možnost pretvorbe v času zaključka čistega železa je bilo pojasnjeno v prejšnji točki, in je popolnoma naravno, da bodo vsi ustvarili železo kažejo merljive magnetizem. Na BLT lahko najdemo na primer uporabljen tukaj je slika. Čeprav govorimo o verjetnem izvora meteoritic železa, nekaj podobnega pa bi morali pozabiti, kakor hitro je mogoče. Navidezni beseda uporabljena v besedilu, čeprav je mogoče prevesti kot sporno, ampak tudi kot očitna. Zato je bolje, da uporabite drugo možnost. Skupna količina železa prisotno v obdelovalnih kmetijskih površin, je to samo zaradi svoje naravne vsebnosti v tleh (okoli 3%), približno 100 ton na hektar, in da če bomo uporabili le plast zemlje do globine 10 cm. Je to zato, ker je res dovolj, zato je povsem nesmiselno vztrajati pri učenju nekaj meteorite. Na enak način, kot lahko povzroči zmanjšanje železa Magnetizovati in vse na mestu prisotnosti oksidov in drugih spojin.

 

 

 

 

Grafični prikaz

Po poenostavljenih idej lahko vsak krog pridelek šteje "grafična upodobitev magnetnih polj vrstic indukcijskih okoli vodnika" .

Dirigent v tem primeru zrak, natančneje v plazmi, ki je iz nje ustvaril preko razrešnice, široka približno 5, največ 10 mm, in trenutno je tekla skozi več sto tisoč amperov. Magnetno polje takšnega vodnika po vsem le "malo večje", kot na področju, ki ustvarja učitelja med telesno poskus v laboratoriju. Zanimivo je mogoče ugotoviti, da stopnja spremembe toka v vodniku med vzponom (di / dt, naklon rob) je bilo tudi več kot 200.000 amperov za eno mikrosekundo. V skupnem inženirske prakse (ki se začnejo motorji, generatorji, prehodni), delajo z vrednostmi reda milijon krat manjša. Pobočje roba je pomemben dejavnik med indukcijo do bližnjih vodnikov (in rastlin žica), višja večja je inducirano napetost.

 

 

 

Infrardeče sevanje

 

Relativno velike količine električne energije se pretvori v toploto pod zemljo (do sto megajoulov; 1 kWh = 3600 000J, 100MJ = 27,78 kWh), je ostala nabrali, bi lahko povečali lokalno temperaturo v zemljo, da bi za nekaj stopinj, kar lahko povzroči nepravilnosti in infrardeče nekaj dni po opravljanju strele. Iz istega razloga, postavite obliko ali v njeni neposredni bližini, in drugod, kjer je sploščen , zrnje, ki leži na tleh, so precej nižje od vlažnosti tal področjih neprizadetih. Vendar bo to verjetno le še vprašanje za nadaljnje preiskave. Nekje na internetu, je res mogoče, da bi našli nekaj slik pridelka krogih, ujetih "domnevno" v infrardečem delu, vendar pa je slika povsem dokončen, brez dokumentacije senzorja ali filma v spektru IR, in katera koli navedba instrumentalne opreme, prav tako pa je Vsaka razlaga rezultatov kolorimetrično lestvici. Poglej več kot le navaden barvnih fotografij z revidiranim paleto barv. Veliko bolj podobne fotografije in posnetke je bil verjetno po nesreči z rednimi digitalnih fotoaparatov in kamer. Njihove CCD senzorji niso tako popolnoma filtrirati infrardeči del spektra, vendar pa velika večina fotografij ni važno. V primeru znatno povečano toplotno - IR - sevanja nekaterih predmetih v primerjavi okolje (tla, zrak), vendar pa lahko tak pojav v evidenci prikazovali kot povečano vrednost rdečega dela. Zahvaljujoč nekaterih fotografijah lahko pojavijo "nekaj", da če slika ne pripada. To bi bilo najbolj povišano rdeči del slike, kot da bi prostor je bil precej višji rdeča vrednost, kot je v resnici. To lahko povzroči preveliko v drugih mapah - G, B, (zaradi senzorjem CCD strukture) in povzročajo posebnim sence ali duhovi v podobi. To vprašanje se bo sedaj podrobno opisana drugje ( infrardeče ali CCD senzorji )

 

 

 

Nepolehlé dodatek tujih vrst, rastejo v monokulturi

Druge nepravilnosti (kot je opisano na strani ali dokumente iz pridelka krogih) so mesta z polehlým , stebla ukrivljen na tleh zrnja (na primer ječmen), ki je vključena v tako majhni količini pšenice, ki ploska , rezila ki ležijo na tleh, je le ječmen, - tu pšenka nepolehne (ne zvijajte slamic na tla) . To je mogoče enostavno razložiti, saj bi pšenica igrati na udaru izpuste, ki so potekale na področju, recimo, pred nekaj tedni, precej višji vlažnosti, manj upora in prejel manjši odmerek toliko energije, da je skoraj tako škodljiv kot ječmena so prisotni. Poleg vseh posrednih razlike niso take, kot so pšenica, ječmen proti bistveno boljše telesne konstitucije in mehansko trdnost - razloženo drugje. Če se želite prijaviti na kraju samem, prav tako kot samostojnega meri učinek domin , ko pade ječmen slamic, in ne v svežnjih, pšenica in še vedno nemoteno. Določen znesek, vendar je lahko še vedno prejemajo, in po nekaj tednih lahko sledite Ječmínka v posteljo in se uleže preveč. Poleg tega je jasno razvidno, da je sosednja polja, kjer ječmen je precej na "suhem", slame pšenka sosednjem polju ali celo ne začne rumeneti, in tudi zelo visok odstotek vlage. Vse je seveda odvisno v veliki meri odvisna od setve termin.

 

2010 - opazili v številnih krajih, pšenica odgovarja za izpolnitev hkrati veliko počasneje kot ječmen (Milovice - vzhod nevihto v enotno opredeljene tako ječmena in pšenice, po nekaj minutah: ječmen reagira po približno dveh tednih, pšenice v sosednjem polju za 2 meseca po razrešnici ne kaže namig vlaganju , upogibanje stebla do tal (samo ježi, nam dajo), ječmena na dan, je bilo navedeno strela po izmet, stopnje rasti 71-75, pšenica, preden vymetením (čemur je sledilo približno 2-3 tednov), kar je precej zelen, več vlage, rast oder 37-39. ječmen zelo v suhem stanju, stebla spominjajo skoraj suha slama.

 

Ampak tudi upoštevati (kraj Ostrástran od Litol) polog , upogibanje ročke za ječmen tla mešane množice z majhno količino pšenice, veliko bolj zelena in skoraj brez kakršnih koli slabosti, Polehla so slamice ukrivljen na tla z ječmenom popolnoma usklajeno in brez izjeme, najverjetneje zahvaljujoč učinku domin .

blešči zelena pšenica, ječmen in drugo

 

Na splošno, z agronomskega vidika, pšenice in ječmena za rž v bistvu "cimprlín" ali "Měkota", in ne nazadnje skoraj toliko, kot jih imajo škodljive učinke, vsi odzvali precej bolj previdno. To omogoča tudi pivo še vedno dražje.

 

 

Posledice pohod "ježi" pšenice (isti lokaciji, le nekaj metrov narazen, ločevanje slik 60 dni)

 

 

Drugi, še undescribed nepravilnosti

Prvič kalivost v semenih terenu še nevzešlých

Majhen odstotek posejanih semen žit ne kalijo (približno 1%, nekateri posamezniki / m 2 ). Takoj potem se lahko strele izpusti, zaradi ogromne toplotne in kemične spremembe v tleh tudi botrovalo teh semen, da kalijo, kot "polkovnikov vnaprej", da bo kalilo samo zaradi udara izpuste v neposredni bližini, zahvaljujoč ogromnim spremembe koraku lastnosti tal (kemična sestava pH, toplotni šok, disocisace, termični razpad)

 

Pojasnilo : rastline Včeraj je verjetno da nekaj rezerve v primeru različnih nesreč. To je znano dejstvo, da bodo semena nekaterih rastlin na avstralskem grmovju kalijo po požaru, ker če bi vzklila pred njim, bi to lahko pripeljalo do izumrtja celotne populacije (nekaj o tem, da vem, Mike in njegovi prijatelji Dundee aboriginiové).

 

Sploščeni , ki leži na tleh, zrno je potem mogoče, da bi našli veliko prej rastline, ki naredi eno pot skozi ploščat , stebla ki ležijo na tleh, vegetacijo, kaljivost čas približno ustreza času, ko je neurje swept čez polje in pritisnite mu koli utripa . Tu vendar pazi, če lahko bolj zrelih letih zrnje koruze celo padel s storži in uzrálejších kalijo. Pogled na dan, ko je diapozitiv.

 

 

 

Drugo Oblike, ki se konča dolge verige

Njihov pojav je mogoče razložiti tak način, da je padel v to mesto imenovano verigo (noge, ), bliskavico, ki je sestavljen iz več zaporednih hitting tla in eksplodirala žoge in balone, kot če bi prej začasno na vrvici z neba. Mogoče je, da ti plini (H 2 , O 2 ), dobljena z elektrolizo ali termični razgradnji vode. . To je veliko redkejše pojav kot običajno bliskavico bar, enega po ocenah več tisoč izpustov. V primeru, nastanek vzorcev je bila verjetno ena izmed zaporednih osvajanj, ki sledi "končna dotakne" celotno obliko.

 

Kot primer, dve sliki, bi bolj previdni raziskave zagotovo mogoče najti več ...

  

Še enkrat, seveda, iz arhivov přebohatého Lucy Pringle .

 

Levo kraj A361 Med Beckhampton in Devizes, Wiltshire 21. julij 1998 , prav zahodna Woods - nr Lockeridge, Wiltshire 10. julij 1998 .

Fotografija na desni spet veliko "klasična, povsem nepravilne" hrana , upogibanje stebla do tal po udara strele v desnem okvirju levo po železnici od traktorja v zgornjem desnem obliko in na desni strani polja z miniaturno sliko, zelo neroden v povprečju ocenjeno 2 , 5-3 m. Raziskovalci super oblika, ki je seveda izrazit začudeno in se sprašujem ( WOW! ), bi bilo tudi ugotovljeno, povsem enake simptome vlaganje , upogibanje stebla na tla, tako kot v preiskavi obliki. Prožen in razširi vozlišč, rastline sploščen , ki leži na tleh, ne da bi poškodovali stebla. Vsekakor bi anomalija je bil na podobni ravni kot v številkah. Za dopolnitev levi eno sliko Kaliforniji, Solano County. 29. Junija 2004. To je mogoče najti tukaj

 

 

 

Počeni kamni

Pojav je dokumentirano, vendar bodo objavljeni le čas, tako malo presenečenje

(Se je dodana na tej točki).

 

 

 

Fulgurity

Lokacije pridelka krogih še neodkritih. Morda bo za globoko pod zemljo. Nekaj ​​podobnega, vendar še vedno lahko odkrili spletnega mesta BLT raziskave in verjetno tudi drugod. Toda kaj, ne more biti, in da se splača iskati. To je tam nekje v globinah.

Bodo plačali celotno stran Fulgurity .

 

 

 

Povečana pojavnost plevelov v plazeče , ki leži na tleh, žitarice

Pojav ni bila nikoli vključena v anomalijo, iskanju lokacij in nepravilnih oblik, so večinoma spremljajo pojav, pojav vložene , ki ležijo na tleh zrna neločljivo povezana. To je precej "samodejno" dokumentirano v številnih oblikah fotografije, še posebej po spravilu pridelka. Spravilo na takih mestih so zelo jasno omejeno bolj zelene površine - prostore s povečano incidenco plevela. V skupno zrasla in se obravnava na področju monokulturi žita ni nobenega plevela prišlo zato, ker so rastline posajene z gostoto, ki je blizu uporabo stoprocentnímu hranil, prisotnih v zemlji. Po udaru izpustov, temveč je del rastline (nekaj odstotkov) umre, ki je del teh hranil, takoj sprosti za nezaželene rastline. Rastline, ki so preživeli nekaj dni skoraj ustavi rast zrele bolj počasi in jasno, tako da je počasnejši izčrpavanje hranil v tleh, so opazne tudi oslabljen, kar vse ima v rokah nezaželenih rastlin. Fenomen še nikoli ni bila opažena na straneh programsko incidenca pridelka krogih, seveda pa bo spremljati in ocenjevati, kadarkoli v prihodnosti. To je mogoče opaziti na številnih fotografijah krogov raziskovalci Poljedelstvo kot dopolnilni učinek, tudi nekaj fotografij zemljevidov Google Maps , Google Earth , Bing Maps, Yahoo Maps in mnogih drugih letalskih fotografije kjerkoli.

 

 

 

Luknje "stick pin"

Z razelektritev na področju žit je še mogoče razložiti "anomalijo", da raziskovalci sami Circles Crop pojav nikoli ne zdi nepravilnost: Hole za zaljubljen pin . To je bila vedno obravnavati kot jasno nasprotnih dokazov o ponarejanju figure ljudi. Vendar pa lahko zlahka predstavljamo, da je nekaj takega kot strela razrešnici mogoče ustvariti v državi. Njegov premer je ravno v trenutku, ko največji prenos energije, kar je precej več kot 5 mm, vendar "palice", na površini sile zemeljske električne lokomotive. Da bi bile stvari še slabše, opravlja s hitrostjo med 1/3 - 2/3 hitrost svetlobe. Seveda, samoReturn Stroke, Glavni izcedek, ki opravlja večino šoka energije se giblje le to hitrost, preostali del postopka se giblje veliko počasneje, kot je kratek pregled tukaj . Tabela je pokazala, da strele izcedek je zelo kompleksen proces, ki je sestavljen iz več med seboj povezanih delov. Kako priti do fotografij, kot tukaj , udar strele izpust je res dovolj močna, da ne bi "Zaznamujmo v državi."

 

Vse druge podrobnosti o zgodbah, ki so potekale na kraju samem, tukaj .

 

 

 

Drugi so še neodkrite nepravilnosti - steze.

V bližini je veliko pridelka krogih so poti, ki vodijo do - oblike ali podobnega sklepa. Zaradi velikega števila opazovalcev, ki so ugotovili mesto, se verjetno ne bi bilo nič nenavadnega. Toda POZOR , ne vsi morali ustvaril človeka. Zelo verjetno je, da so nekateri od njih presežek električnega naboja. Del šoka, ki je opravil svojo pot iz kraja velik presežek naboja, na kraju, kjer je ta hip primanjkuje, v skladu s pravili elektrodinamika.

 

Nasproti mesta, kjer so prizadele strele razrešnice, pomanjkanje električnega naboja, kjerkoli in odvajanje se običajno izdane najlažji izhod, vendar ne na tak način. Včasih (ne vedno) je lahko neposredno naravnost navzdol pod zemljo, včasih pa obratno pred končnim zapeljevanja v državi, velik del energije še vedno lahko žalijo zanimive in relativno dolge razdalje po tleh in tik pod njo. Včasih je lahko še posebej po tem, ko se traktor skladbe, lahko drugi sprehaja zunaj njih in prek njih, lahko prav tako sodelujejo v različnih pribora in podzemnih linij, kot tudi arheološkimi predmeti, ali pa lahko združuje nekatere od teh možnosti.

 

Vegetacije, zato se včasih ustvarja nepojmljivo zapleten poti, ki je včasih zdelo, da nikamor ne pelje, iz gosjih "pijanih mornarjev." Pogosto upada in se lahko pojavijo nekaj časa po odkritju vzorcev. V večini primerov (100000%) se ne izplača nikakršne pozornosti kakršni koli opazovalca samo ugotovi, da obstaja samo "nekdo začetnik." V nekaterih primerih, vendar je zaradi svoje oblike res ne bi bilo mogoče sum o oblikovanju jim nihče drug kot tolpa pijancev - veter je včasih bega.

 

Včasih redčenje do oslabitve v skladu z ravnanjem električnega toka. Bo nahaja nekaj fotografij podobnih primerih. To je slika vzorce, v katerih so nekatere, ne pa vse, steze za okolico ni bilo ustvarjene z ljudmi, vendar zemlja je plazil in zasanjane izpust "strelo kačo", oziroma njegov dohasínajícím počitek. Npr. Hesseman, 145

 

Šele ko se zares pozoren je bil v tem primeru, ampak ni bilo pravo pot, vendar radialno razširitev centralnega kroga (Češka) in je bilo res kasneje, morda naslednji dan.

 

 

 

Nenavadni občutki

Tudi mnogi (najprej varnost, Lucy !) zdravstvenih težav, ki jih je napovedala veliko raziskovalcev. Vsak izmed njih je mogoče pojasniti s tem: ogromna količina električne energije, lahko povzroči velike količine nevarnih kemikalij, strupi zaradi vročine in elektrolizi v anorganskih in organskih materialov je (pod zemljo). Mnogi od njih so dejansko zelo nevarno in lahko povzroči nekatere učinke, kot so droge. (Občutek prisotnosti, slabost, kovinski okus, halucinacije, žeja, zmedenost, izguba spomina, občutek panike, groze, zla, miru, ljubezni in svetlobe ali kaj podobnega, se posvetujte toksikologe).

Preberite opozorilo .

 

Seznam anomalija:

Vozlišča

Magnetno polje

Delci železa, Fe2O3 . Feo v zemlji lahko rastline

Električna oprema napaka (zlomljena elektronike, avtomobilov, kombajni - statična elektrika)

Infrardečega sevanja (sušeni tal po vzorcu)

Zoglenela rastline (reaktivni motorji ...)

Mrtvi insekti

Mrtve ali pohabljene živali

Anomalije zorenje - (gluha ušesa, deformirane semen, kaljivost spremembe)

Napake rastline:

Zvoki

Svetlobni učinki

Nepojasnjeno predmeti v fotografijah krajih v pridelka krogih

Dowsing (delo bi zagotovo z zavezanimi očmi, dowsers na splošno zelo razumni posamezniki, čeprav redko ali nikoli ne vem, kaj se dejansko odzove na njihove čute, ampak tukaj varno pride do zaznavnih kemično toksinov)

Nepravilnosti pri ljudeh in živalih   (učinki zdravil, malo povezan s proutkařením)

Ghosts - njegove osebnosti še posebej v zimskem času, pa tudi v rasti prihodnje leto ali dlje

Staljene kroglice SiO 2 - tališče okoli 1600 ° C. En kandidat bi bil v svoji poti je prisotna temperatura 30.000 ° C

 

Ločeno:

Bele tablete

Trdi prepoznavna maso, navidezno organskega izvora

ločeni, saj v njihovem primeru, za razliko od vseh prejšnjih, je možno, da je nekdo prinesel v mesto povečati gledanost. Lahko se dostavijo peleti SiO 2 , vendar je silicijev dioksid, ki je bila precej višja od temperature 4-5000 ° C, drogerija težko dobiti. Drugo iz snovi, ne glede na to, kako čista ali celo skrivnostna, lahko zagotovo dobil nekje.

 

Kljub temu se lahko njihova prisotnost pojasniti, vsaj v nekaterih primerih: lahko je "Ognja" - takoj po udarcu se lahko nahajajo v majhnih podzemnih nahajališč vode za več sto ° C in ustreznega pritiska, ki lahko hitro gredo na površje, če način, in vzameš tisto, kar stoji na poti. Če ste zadeli bel prašek, ga vzemite s seboj, če greš v plastično ali organske odpadke, lahko stopi in jih vzeli. Odpadki v podzemlju lahko dobite tako prek uradnih kanalov (smetišče) ali neuradno (črna luknja, naključno sipanje).

 

Opomba:

nepravilnosti, kot so kalitev - včasih raziskovalci ugotovili, da se seme mest znotraj posamezne oblike imajo boljšo kalitev kot zunanji formi. To je posledica dejstva, da so raziskovalci krog pridelka so skoraj brez izjeme popolnoma nepismeni kmetije, ki še nikoli niso slišali, da so pojavi, kot so mirovanja (zaviranje kaljenja) in po spravilu pridelka dozorevanja in poskuša izvajati prezgodaj. Mirovanja je naravni naraven pojav, ki ščiti semena žit (samo) od brstenja, zato so zrna so običajno takoj po spravilu bistveno nižji kalitev in zelo nereden, in to traja več tednov ali mesecev, da bi dosegli najvišje vrednosti. To je logično, saj potomci morali ohraniti najvišji pomen, zrna kalijo šele naslednje leto. Zato je povsem normalno, za nekatere vzorce, vzete iz oblike, imajo lahko nekaj časa boljše kot kalivost vzorcev iz neokuženih območij. Spodnja kalivost nepolehlých (s peclji vstajanju) prostor je v redu, saj je ohranil zavira kalitev in večjo kalivosti semen iz oblike, samo kaže na njihovo škodo, ki izhaja iz neuspeha mirovanja. Če raziskovalci oblike in vprašal veliko neumnih pivovarne iz ene pivovarne, bi jim povedal pojava imenovanega mirovanja je razmeroma podrobno razlago, ker če ne bi upoštevali relativno slabo varijo pivo. Če pa je pokazala, pivovarja , kdo ve nič o mirovanja, kot tudi, kot utegne priti (nekateri Pivovarne Ne da se sami malte), bi to zagotovo bila sposobna, da podrobno pojasni delavcev sladu ali studentíci vse srednje (visoka v Ameriki) kmetijska šola. Eden od razlogov za nedoseganje večje mirovanje in kalivosti ob napačnem času, je včasih treba sušenje tal po izpostavljenosti energetski vzorec razelektritev, ki bo zagotovo objektivno dokumentirano. Semena zraste malo hitreje v državni podobno zapadlostjo, čeprav ne povsem običajen način (in se s tem delno poškodovana, kar se lahko opiše bolezni). Semena lahko nekoliko hitreje, da bi dosegli stopnjo zrelosti podobne, čeprav ne povsem normalno. Semena so že več kot mesec dni pred žetvijo na tej stopnji razvoja, ko trgajo a ni povsem dozrálého ušesa samo suho, ne preveč zrel, vsi njihovi spolni organi so že, vendar v tej fazi razvoja, da lahko izvajajo svoje reproduktivno proces od kaljenja do zapadlosti naslednje potomce, celo če ni tako razvit kot semena, popolnoma zrele (ne popolnoma 100% razvite rezerve škrob). Lahko so tudi različno zavite in uvela. Pleteni in uvela semena, ki je imel morda nekaj na njegovih fotografijah naših najljubših oblik raziskovalci v zrnju?

 

Zrna vsako polno dozrálého spike nekarambolirano zrna, kot so pšenica, prostornina in masa med seboj v različnih strpnosti in predvsem vrhunske 2 so znatno pod povprečjem, vendar kali normalno. (foto)

 

Vse te anomalije v bližnji prihodnosti bo naveden na strani

 

Anomalije (sortiranje in razlaga), ki je del glavnega menija in njene pod-strani.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Možna je ne razlaga z uporabo znanstvenih metod

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

z