Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje CCD-tipal . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
Learn about thunderstorms RSS feed

Ta slavja nas, ko smo ljudje posojajo denar.

Nepotěším vas, mlada dama. Še vedno Kokodakanje, Kokodakanje še vedno ...

Mi ne bo šel v žádnejch večjih dogodkov ...

CCD senzorji so IR filtrirane dovolj

PagPh
Za veliko večino slik ne moti, če pa fotografije v slabih svetlobnih pogojih, senzor fotoaparata za snemanje nekaj povsem neviden s prostim očesom - del infrardečega spektra.

 

IR filter

postavi pred kamere, senzorja sedanjih ni vse neodfiltruje infrardeče sevanje. Kot je bilo že omenjeno, se je velika večina fotografij ne moti, ampak v krajih, kjer lahko pride do veliko odpadne toplote (sto kilovatnih ur), ki je zbrano v podzemlje, kjer je občasno manjše izbruh vročih plinov (pogled povsem neopazno), potem lahko kamero ali video kamere za snemanje različne "duhov", ki so bile oči popolnoma neopazna. Zasnova CCD senzor lahko prenesete tudi izpostavljenost do sosednjih slikovnih pik in pride do nastanka različnih nepochopitelnýchobrazců totalno.

 

Spektralna občutljivost konvencionalnih (Ag-halogena) in barva filmi, v celoti zagotovljena do konca leta 690n, in naslednja stvar, ki jo preprosto "ne neškrtnou". Taka naključnih procesov rekordnih več kot 700nm zato, ker so popolnoma izključiti. Spektralno občutljivost človeškega očesa Čeprav se konča med 780-790 nm in nad 700 nm je v resnici skoraj zanemarljivo.

 

Dejstvo, da lahko fotografije (pridobljenih digitalnih naprav) se pojavi "nekaj" na kraju samem, je vsekakor prisotna, lahko sodelujejo tudi med drugimi ostaja statična elektrika, čeprav neškodljiva, vendar še vedno dovolj močna, da povzroči motnje in odpoved vseh elektronskih naprav. Vse snemanje in arhiviranje podatkov v takšnih naprav izvaja s prenosom elektronov. Na mestu preostala elektrostatični naboj strele po odvajanju je "presežek" elektronov do (1000 megajoulov, lahko povzročijo okvare prašne delce, ki prevažajo nekaj milijonink Joule). Bolezni mikroelektronike pomočjo elektrostatičnega naboja je zelo enostaven za simulacijo in upoštevati tako blizu, da Van der Graafian generatorja (naprava ne band). Vsakdo, ki sodeluje v istem vtičnico z namiznim računalnikom kot vir napetosti 3000 - 10000VA ali Tesla transformator, in ga pustil nekaj časa v dejavnosti ("iskra"), ste lahko skoraj prepričani, da računalnik ni več kot 10 minut in ponovno zažene ne izklopite vir visoke napetosti bo imel komaj vzdržno obratovanje. Zrak je zato, ker se po določenem času tako nasičen z visoko ioniziranih molekul in prašnih delcev, ki dovolj močno, da kršijo osnovno pravilo delovanja vsake mikroelektronskimi napravami - " Hraniti ločeno od statične elektrike «

Howgh.

 

 

 

Opomba:

nekaterih nepojasnjenih stvari na fotografijah iz kjerkoli sodeluje pa več razmišljanja med objektiv. Današnja zapletena struktura optični zoom že vsebujejo več kot 16 članov, in ni niti približno podobna, kot nepozabno Tessaro tříčočkovému od delavnic Charlie Cajzů za blaženega spomina.

 

Drugi možni vzroki težko razložljivo predmeti fotografij je mogoče premike predmetov povsem iz goriščne razdalje - prah, perje, prah, žuželke, puhasta sadna drevesa in rastline (topol, regrat, javor). Pomembno je vedeti, da skoraj vsi ljudje, ki so vpleteni v raziskave rastlinskih krogov, so vse mogoče, samo ne fotografičtí strokovnjaki. Ni čudno potem mogoče, da imajo občasno leče iz lepljivih prigrizki. Med snemanjem na področju stvari se lahko zgodi, vreme ni vedno idealna, in vse fotografije vsekakor deluje bolje kot kateri koli dokumentarnih namene - malica ni mišljen kot škodljivi primerjave, kot rosa ali dež v času fotografiranja reportažno dokumentarnega je zelo pogosta, a so takšne fotografije uporablja za svoj ​​namen; ogledate nekaj fotografij o avtorju strani.

 

Eden od vrhuncev izjeme za streljanje vzorci zrnja (ne redno) zato sestoji Leidorf Klausa , vendar je najprej in predvsem odlično gospod Fotograf , zlasti v zrak fotografije, fotografije oblikami za njega je ravno tako "SIDEWAYS" in o svojih raziskovalnih posel.

 

Zadnja gotovo ni nepomembna skupina skrivnostnih predmetov na fotografijah področjih se lahko tvori normalne človeške ponarejeni, te stvari se zgodi samo včasih, in jih ne bo zasedla še tukaj. (Se naj fotografskih ponarejeni)

 

Sčasoma je postalo že skoraj pravilo in žalostno dejstvo, da je pojav pridelka krogih skozi čas "zataknilo" Veliko čudnih in dvomljivo obstoj in ki naj se raje postavi v institucijah, ki so bile določene za projektne namene. Zato je treba razmisliti o različnih ponaredkov in ne zelo verodostojne avtorji trdijo.

 

 

 

Če zainteresirana kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Kako prijetno srečanje z bedaki so večje od nas samih. Moram ga imam samo zaradi dejstva, da obstajajo.  J.K.Jerome
Ker je optimist, ko ste dosegli vse, kar ste želeli, se ne štejejo. Kin Hubbard
Če bi vedeli, kaj počnemo, bi bilo mogoče celo pravijo raziskave, kajne?  A.Einstein
z