Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje rdf-Preverjeno-Hit-flash . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
lightning
Nepravilno sploščena žita
( RDF - naključno sestrelil številke, tako imenovani lovci, zlasti v besedilih pridelka krogih - Crop Circles)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Poglej, ljudje vedo tudi, ko je rozkradli, da ne morejo zmagati. In dobro vem, da so vsi osumljenci. HOP rekel tako dolgo, dokler se ni zlomil. Tako dolgo, da hodi z vrčem vode, prinese pivo.

Preverjeni udari strele

V mnogih krajih RDF

PagPh

 

Ta stran bo objavljena na različnih fotografskih področjih žit iz krajev, ki so jih prizadele strele dokazljivo. Te slike so iz let 2008, 2009, 2010, ko je bila možnost, zaposlen še danes - z natančnostjo boljšo od nekaj deset metrov, da se določi tip ( CC , CG ), kraj, čas in intenzivnost (ka) incident strele med nevihto. To je eksperimentalna operacija bo pojasnjeno. Vse druge informacije o načelih strele nazorna merjenje položaja in sistemi uporabljajo tukaj.

 

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

RDF - Naključno sestrelil formacije (nepravilno sploščen , ki leži na tleh)

neločljivo spremljajo vse redne vzorce, če ne takoj, pa kasneje.

Kako bi ne, ko se te pojavijo iz zelo isti vzrok, vendar med ustvarjanjem rednih vzorcev je težko opredeliti in oceniti sočasno prepletanje številnih naključij, zaradi katerih je posledica izpostavljenosti mehanskim in elektromagnetne sile, ki se pojavljajo v času pred strelo izpustov in zelo simetričen in na koncu "rozcuchán" ali zanemarljivo, nekatere spremljevalne pojave (nepravilna električni daljnovodi na površini zemlje, vetra), sicer pa so nevihte in strele zelo neločljivo spremljajo .

 

V primeru nepravilne oblike, vendar ne takšna sprememba ne zgodi, zato privlačijo skoraj nobene pozornosti. Ponovno je treba poudariti: redno vzorec je ustvarjen v približno enem primeru na milijon ali celo manj, v večini primerov, bodisi redno ali neredno sploščen , ki leži na tleh žitaric, hrana , zalezovali upogibanje na tla, pride šele po nekaj dneh nevihte, bolj celo tednov. Seveda ni nobena izjema obdobje, daljše od dveh mesecev (zabeležena). Seveda je v veliki meri odvisna od sestave pridelkov, kot so ječmen, so posledice pride veliko hitreje kot pšenice.

 

Vpliv na donos strelo izpustov v literaturi je naveden minimalno pozornost in skoraj vedno ob omembi tega izrecno navaja, da je navedel razlog medsebojno zamenljiva z drugimi fitopatološki delovanja več dejavnikov, in v mnogih primerih, da so res zamenjali. Seveda je za sekundarne posledice. Rastline, ki niso bili prizadeti, zmanjšala za podoben električne škodljivih posledic niti dotaknil.

 

Skupna površina nepravilno vložena , na tleh ali kako drugače poškodovani nasadi žit, ki se pojavlja vsako leto v svetu zaradi električnega toka skozi udarom strele na grobi oceni polja posejana površina od 0,5 do 1,5 milijona kvadratnih kilometrov, se ocenjuje, več milijon krat večja površina kot v primeru pravilnih oblik, kakor tudi približno 1.000.000 krat večje od števila primerov. Trava in posejane površine so izpuščeni iz tega računa.

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

Cilj znanstvenikov v pogovoru s kolegi ni prepričal, ampak pojasniti.  Leo Szilard
Poštenost izplača, vendar se zdi, da ni dovolj, da bi za to vsaj nekdo oblečen. Kin Hubbard
Ali menite, da je vaš šef neumen? Ne pozabite, da če bi bil pametnejši, bi bil brez dela.  J.Gotti
pz