Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αυτό είναι ένα πρωτεύον μετάφραση, προκαταρκτικά, ανεπεξέργαστα δεδομένα, σχεδόν αμετάβλητος. Ρούχων, ηλεκτρονικών υπολογιστών με βάση, από την αρχική σελίδα, εμφανίζεται ως αρχική τσεχικά και αγγλικά αρχική εκδόσεις. Θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου, διορθώθηκε και προχώρησε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lightning

Αγρογλυφικά

Κολλημένος μαζί

Ο γρίφος λύθηκε.

Όχι, όχι, όχι, ποτέ

οποιαδήποτε διαγαλαξιακό, ή οποιαδήποτε

άλλα εξωγήινα σκατά

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Τα αγρογλυφικά που δημιουργήθηκε από κεραυνό. Πρόκειται για μια προσομοίωση της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης γραμμές και τα ηλεκτρικά ρεύματα σαν ένα φωτογραφικό αρχείο στο ράστερ των σιτηρών στον τομέα.

Αγρογλυφικά προέκυψε από κεραυνούς. Όπως και μια μίμηση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου γραμμές και το ηλεκτρικό ρεύμα, όπως μια φωτογραφική καταγραφή του ράστερ του τομέα των δημητριακών.

 

Τραμ και υπόγειες κατασκευές κοντά αγρογλυφικά

Lizzano, Frazione Celletta, Τσεζένα - Φορλί, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να ακολουθήσει σελίδα πηγή. Δυνατό να βρεθεί «ένα δάσος των αλεξικέραυνων" σε αυτό το τόπο. Χωρίς ένα κανονικό σχέδιο, είναι μια πολύ ακριβή εικόνα της τοποθεσίας, όπου η απόρριψη αστραπή σε ένα πεδίο των δημητριακών συνέβη. Ακόμα και το πεδίο στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας, χωρίς καμία εικονόγραμμα αγρογλυφικών, επηρεάζεται από τον ηλεκτρισμό και τα επιβλαβή που προκαλούνται από τη πολύ πιο αξιόλογο, υπάρχει επίσης επηρεάζεται καλλιεργειών κατά μήκος των διαδρομών του ελκυστήρα, που τρέχει μέσω του τομέα, στην εικόνα οριζόντια, και στο γήπεδο με εικονόγραμμα αγρογλυφικών υπάρχει επηρέασε κυρίως γύρω από τα δημητριακά διαδρομές κοντά στα σύνορα τομέα, όπου τρακτέρ γυρίζει. Συχνά διαφορικό γρανάζι κλειδωμένη. Περισσότερα υγρασία, καλύτερη αγωγιμότητα. Είναι επίσης πιθανό ότι περίπου σε χώρους που καθορίζονται από το γεωμετρικό κέντρο των σχημάτων των αγρογλυφικών, που βρίσκεται ύδρευσης σωλήνες ή στο δίκτυο αποχέτευσης στο υπόγειο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει επίσης οποιεσδήποτε άλλες γραμμές - ηλεκτρισμός, φυσικό αέριο, ψηφιακές επικοινωνίες. Κάτι παρόμοιο μπορεί επίσης να σχετίζεται με άλλα εικονογράμματα των αγρογλυφικών, οι οποίες εμφανίζονται κοντά σε κάποιο μεγάλο κομμάτι. Άλλα παραδείγματα που ακολουθούν. Πολλοί πλέον εικονογράμματα αγρογλυφικών συχνά ακολουθούν γραμμές τραμ, γιατί ένας καλός αγωγός. Καμία παρέμβαση ή την εργασία τους ανθρώπους.

 

Η ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να διανεμηθεί σε όλο τον τομέα, κυρίως μέσω των κομματιών του ελκυστήρα. Χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλότερη αγωγιμότητα κατά το υπόλοιπο της επιφάνειας του εδάφους της στο σύνολο του τομέα των δημητριακών. Μερικές γραμμές, αρκετά τυχαία, μπορεί να επεκταθεί, κατ 'ευθείαν, ή διχαλωτό κοντά από το σημείο πρόσκρουσης του μετώπου παλμού αστραπή. Ηλεκτρικό ρεύμα κινείται τρόπο που περιγράφεται, κοντά από περιοδικές σχήματα στα δημητριακά στο έδαφος, όχι μόνο σε κομμάτια του ελκυστήρα και το άμεσο περιβάλλον τους, πριν αρχίσουν να συνεχιστεί κάτω από το έδαφος. Η διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο σώμα των φυτών, τα κύτταρα, ιστούς και κατά συνέπεια να καταστραφούν μπορεί επίσης να προκαλέσει άνιση ωρίμανση των δημητριακών. Η άνιση ανάπτυξη και ωρίμανση είναι ένα φαινόμενο, που προέκυψαν κυρίως επειδή οι συνθήκες εκεί είναι πολύ παρόμοια με μεταφύτευση των φυτών.

 

Σημείωση:

Η κατάσταση που περιγράφεται εδώ είναι υπεύθυνη για αυτή τη θεωρητική τεκμήριο: αν ένα τακτικό εικονόγραμμα αγρογλυφικών δημιουργείται, πιθανό ότι μεγάλο μέρος της ενέργειας που κεραυνών είχε οδηγήσει πολύ πιο γρήγορα κάθετα προς την βαθιά, υπόγεια, σε αντίθεση με την περίπτωση των απλών, πολύ πιο συχνή αστραπή στο πεδίο - σημαντικό μέρος της ενέργειας κεραυνών, πολύ καιρό πριν από την πλήρη οδήγησε υπόγεια, οδηγείται πάνω και πέρα ​​από την επιφάνεια τομέα, όπως για το καρουσέλ, διαπράττει κακό. Ως εκ τούτου είναι πιθανό ότι τα δύο μέρη θα μπορούσαν να επηρεαστούν περίπου ισομερώς. Στην αριστερή πλευρά ήταν ένα σημαντικό μέρος της ενέργειας που καταναλώνεται για τη δημιουργία σχημάτων, και στη συνέχεια αμέσως διενεργείται γρήγορα στο έδαφος. Στη δεξιά ήταν σημαντικό μέρος της ενέργειας που κεραυνών πολύ πιο οδήγησε σε όλη την επιφάνεια του τομέα ως επί το πλείστον οι γραμμές τραμ και κάνει τις πιο απομακρυσμένες περιοχές μεγαλύτερη ζημιά.

 

Ένα τέτοιο τεκμήριο αναφέρεται αρκετές φορές αλλού σε αυτό το site και θα εξηγηθεί σε μια ειδική σελίδα.

 

 

 

Περίφραξη κοντά αγρογλυφικών

Μια άλλη φωτογραφία που υποστηρίζει αξιόπιστα σχετικά με τη θεωρία των κύκλων που σχηματίζεται από τις εκκενώσεις, που είναι δυνατόν θεωρούν σχεδόν ως απόδειξη, είναι δυνατόν βρει και πάλι το μεγάλο αρχείο της Lucy Pringle, και όχι μόνο εκεί. Από το σχόλιο για αυτή την εικόνα δείχνει ότι στα σύνορα μεταξύ του πεδίου με τα δημητριακά, που περιέχουν

Martinsell Χιλ, 19, Ιουλ 2009

το εικονόγραμμα και το λιβάδι με γρασίδι, όπου το εικονόγραμμα δεν συνεχίσει, βρίσκεται μια περίφραξη. Συρματόπλεγμα λειτουργεί ως γείωση. Γείωση λειτουργεί ως αδιαπέραστο εμπόδιο για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία - η κύρια αιτία της δημιουργίας εικονόγραμμα - αμέσως από το σημείο αστραπή στο κέντρο του σχήματος αρκετά ομοιόμορφα και συμμετρικά σε όλες τις κατευθύνσεις κινείται ηλεκτρομαγνητική έκρηξη. Τεράστια, ταχύτητα φωτός. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα δεν επιβραδύνεται με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε περιορίζονται ούτε σταμάτησαν. Σε αντίθεση με τα κρουστικά κύματα και τα κύματα πίεσης. Συρματόπλεγμα, που λειτουργεί ως γείωση, είναι πραγματικά μια τέτοια αδιάβατο εμπόδιο για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η βλάστηση πίσω από το φράχτη - ένας βοσκότοπος γρασίδι, αν και με σημαντικές διαφορές στο χαρακτήρα της καλλιέργειας - ασθενέστερη σύνταγμα. Στοιχεία αυτοπτών μαρτύρων, δείτε. Ενέργειας θα πρέπει να ενεργεί στο γρασίδι σε πραγματικά παρόμοιο τρόπο. Ακόμη και αν αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί ακριβώς εξ ολοκλήρου ακριβώς την ίδια στιγμή. 
Επειδή η ζημιογόνος ενέργεια ήταν σχεδόν πλήρως εξαλειφθεί μέσω περιγράφεται γείωση, πίσω από την περίφραξη, η βλάβη των φυτών δεν συνεχίζει ..

η εξωγήινη αποτύπωμα σφραγίδας δεν χτύπησε το βοσκότοπο

και αγελάδες, κατσίκες και πρόβατα μπορεί να συνεχίσει BAA

 

Για να είναι ή να μην είναι, ... Αυτό είναι το ερώτημα: Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά δυνατό για τον καθένα και UFOλόγος δεν άλλους επίδοξους «ειδικοί» στις εξωγήινους πολιτισμούς και τις ικανότητές τους, τις δραστηριότητες και παρεμβάσεις σε όλη την υδρόγειο, όλο το ηλιακό σύστημα και όλο το διάστημα, μπορεί να φανταστεί κανείς ότι η θλιβερή, φυστίκι, ανιθαγενείς και οι ντροπαλοί αλλοδαπών, των οποίων η τεχνολογία είναι πολλές χιλιάδες χρόνια, παρά εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια, πιο προηγμένη από τη χερσαία, έτσι ώστε πραγματικά ήταν μια τέτοια «διανοητικά καθυστερημένων" που δεν θα είναι σε θέση να σχεδιάσει καλλιέργεια γύρο μοτίβο κύκλους τουλάχιστον κάποια 50 μέτρα πιο μακριά από την περίφραξη, έτσι ώστε ολόκληρη η εικόνα τους αγρογλυφικών χωρούν όλα σε αυτό το «καμβά», το οποίο θα επιλεγεί;

 

Εξερευνητές και οι φωτογράφοι, οι οποίοι έχουν επισκεφτεί ποτέ ένα μοτίβο στην καλλιέργεια, πιθανότατα θα είναι σε θέση να θυμηθείτε, ή να βρουν κάποιες χαμένες φωτογραφίες, αν δεν υπήρχαν κάπου κοντά σωλήνων υδροληψίας στάση - που λειτουργεί ως ένα πολύ καλό αλεξικέραυνο. Κάτι σαν τα οποία συνήθως δεν είναι δυνατό να παρατηρηθεί στις φωτογραφίες τους, αλλά θα βρείτε ίσως κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες.

 

Περίφραξη μπορεί να ενεργεί ως ένα ως γείωση, και ως αλεξικέραυνο, έτσι συμπεριφέρεται ακριβώς όπως γειωμένο δίκτυο ασπίδα ενός κενού σωλήνα - γι 'αυτό δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, τα ηλεκτρόνια δεν περάσει μέσα από αυτό. Ούτε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ούτε τα ηλεκτρόνια είναι σε θέση να περνούν - no pasaran. Συμπεριφέρεται ως προς τους εντελώς αδιαπέραστο τείχος.

 

Αλλού στο Διαδίκτυο έχει αναφερθεί ( βλέπε ), ότι το γρασίδι στο βοσκότοποι έχουν μηχανικές ιδιότητες είναι απολύτως συγκρίσιμα με τα νερά πίσω από το φράχτη, και είναι επομένως περίεργο ότι το σχέδιο δεν συνεχίζει πίσω από το φράχτη.

 

Αλεξικέραυνα σε πεδία κοντά τα αγρογλυφικά

Ως μια πολύ καλή αλεξικέραυνων λειτουργεί πολύ συχνά στα χωράφια και στις γειτονικές περιοχές τοποθετείται κοπριά, επίσης κοντά δέντρα και τους θάμνους. Όμως, ως το καλύτερο, είναι απολύτως αδιαμφισβήτητη αλεξικέραυνων μπορεί να προσδιοριστεί μοναδικά πύργους μετάδοσης και κοντάρια των γραμμών υψηλής τάσης ηλεκτρικής ενέργειας. Εκείνοι που βρίσκουν το δυνατόν συχνότερα σε πολύ κοντινή απόσταση από τις εκατοντάδες των αγρογλυφικών. Πραγματικά πολλές φορές σε πυλώνες, ακόμη και εμφανίζονται ως μέρος του unseparable ορισμένες αγρογλυφικά. Ανκόνα, Ιταλία, 10 Ιουλίου 2007 , το GPS 43,574443 13,432214 ° °, δύο διέλευση των γραμμών υψηλής τάσης που διέρχονται ακριβώς μέσα στο εικονόγραμμα των αγρογλυφικών, εκτιμάται. 40 και 110 χιλιάδες βολτ, επιπλέον Υψηλής Τάσης - περίπου 400 000 V γραμμή γύρω από το ξενοδοχείο, περίπου 300 μ..

 

Άλλοι, όμως αυτά δεν μπορούν να καθοριστούν τόσο εύκολα, αποθηκεύονται υπόγειο. Υπάρχουν διάφορες αποχετεύσεις, σωλήνες νερού, αποχετεύσεων και άλλες υπόγειες υπηρεσίες. Σε ορισμένες εικόνες, ωστόσο, μπορεί τουλάχιστον να εκτιμηθεί. Αριστερή εικόνα - Lucy Pringle, Χόρτον - κοντά Devizes, Wiltshire 3, Ιούλη του 2005. Η σωστή εικόνα πλευρά - ukcropcircles.co.uk, το συμπληρωματικό πρόγραμμα ελήφθη μερικές ημέρες πριν, όπως και άλλοι εδώ. Η δεύτερη φωτογραφία μπορεί να εκτιμάται σε τουλάχιστον 14 ημέρες νωρίτερα. Στην αριστερή εικόνα των αγρογλυφικών είναι δυνατόν να εντοπίσουν ένα πολύ κοινό, διακριτικό αλεξικέραυνο - δύναμη γραμμή πυλώνα, των οποίων η γειτονιά δεν είναι καθόλου ένα μέρος των γεωμετρικών σχημάτων, καθιστώντας βρίσκεται εντελώς έξω από κάθε περιοχή ενδιαφέροντος της κάθε απλό παρατηρητή των καλλιεργειών κύκλους. Από τον πυλώνα, διαγώνια αριστερά προς τα πάνω, κάθετα στο δρόμο, υπάρχει μια λωρίδα κίτρινο σιτάρι, περίπου το ήμισυ έως τα τρία τέταρτα του ύψους των γύρω σιτάρι. Κίτρινο σιτάρι είναι νεκρά, τα οποία είτε σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αμέσως κεραυνών στον ιστό, ή αργότερα, λόγω χημικές ουσίες με αποτέλεσμα τα φυτά και το έδαφος. Κυρίως λόγω της ηλεκτρόλυσης κατά τη διάρκεια της απαλλαγής, τα επόμενα λίγα λεπτά ή ώρες, καθώς ημέρες. Η απαλλαγή της ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίστηκε κάτω από το έδαφος από τον πυλώνα της προς το δρόμο, προς την κατεύθυνση των γραμμών χρησιμότητας παρουσιάσει εκεί υπόγειο. Δεν χρειάζεται να είναι δίκτυα κοινής ωφελείας, μπορεί να είναι απλώς μια τάφρο ή ανασκαφή που καλύπτονται, η οποία κατέχει περισσότερη υγρασία από το περιβάλλον έδαφος, αλλά η γείωση του καλωδίου είναι πιθανό να είναι εκεί. Μια παρόμοια λωρίδα τρέχει από τα αριστερά αγρογλυφικό στο δρόμο. Στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να βρίσκεται υπόγεια τίποτα, μπορεί να πάει μόνο σε rutted δρόμο πρόσβασης που χρησιμοποιείται για σπορά, που πλήττονται λόγω των υψηλότερων αγωγιμότητα. Στη δεξιά εικόνα των αγρογλυφικών δεν εμφανίζεται κανένα κίτρινο καλλιέργεια, δυνατό να παρατηρηθεί μόνο μικρές διαφορές ύψους. Από την παρατήρηση του υπολογίζεται τουλάχιστον 14 μέρες διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες.

 

 

 

 

Αρχαιολογία

Μία δυνατότητα, η οποία μπορεί να συμβάλει στο ηλεκτρικό ρεύμα που γρήγορα διεξάγεται κατ 'ευθείαν κάτω στο υπόγειο, θα μπορούσε να είναι η παρουσία της σκωρίας ή μεταλλικά αντικείμενα, επίσης, που προκαλείται από τις δραστηριότητες κάποιας αρχαίας μεταλλουργείο, ή η παρουσία όλων των άλλων κειμηλίων, ως επί το πλείστον από την Εποχή του Σιδήρου ή Εποχή του Χαλκού. p_1 p_2 Χάρη σε ατέλειες των χρησιμοποιούμενων μεθόδων τήξης, η σκωρία περιέχει έως και αρκετές δεκάδες τοις εκατό καθαρό μέταλλο υψηλής διασκορπιστούν. Η αγωγιμότητα του τόπου αυτού μπορεί να υπερβαίνει περισσότερο από ένα συνηθισμένο εκατομμύρια φορές αγωγιμότητας του εδάφους. Το γεγονός ότι σε ορισμένα μέρη όπου συχνάζουν τακτικά από πολύ αποκάλυψη της αγρογλυφικά, υπάρχουν στα υπόγεια αρχαίους οικισμούς, σχετικά εύκολο να εντοπιστεί από αεροφωτογραφίες χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της αρχαιολογίας εναέρια, είναι αρκετά αποδείξιμο γεγονός. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά είναι (place_name), αλλά σίγουρα θα ήταν δυνατό να βρείτε πολλά περισσότερα. Μερικοί τάφοι είναι με μεταλλικά πραγματικά βαριά φορτωμένο.

 

Επίσης, είναι δυνατόν άλλες αρχαιολογικές περιόδους και τις ηλικίες. Χρυσό, ασήμι, χαλκός, κασσίτερος, ορείχαλκος, κοβαλτίου, μολύβδου, ψευδαργύρου, βολφραμίου ή την ηλικία του ουρανίου.

 

Μεγαλύτερες ποσότητες των μετάλλων τοποθετούνται υπόγεια και βρίσκονται σε περιοχές, όπου κατέρριψε αεροσκάφος συνετρίβη.

 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα αρχαιολογία

 

 

 

Ηλεκτρικά ρεύματα φυτά εναντίον, ιστών και κυττάρων

πολύ περισσότερες πληροφορίες στο Μενού του ΕΛΚ και να συνεχίσει

Φυτά, χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, ίσως κοντά στο κάτω θανατηφόρα δόση, αρκετές ημέρες μοιάζουν απολύτως τίποτα δεν συνέβη. Ακόμη και αν εντελώς νεκρός, ή περιέχουν μεγάλη ποσότητα των νεκρών κυττάρων και κατεστραμμένους ιστούς. Δεν υπάρχουν ορατές και μηχανικές αλλαγές. Θα ήταν επίσης δυνατό να τηρούν τις μικροσκοπικές μεταβολές. Επαληθευμένες, θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τις φωτογραφίες. Κατά την πρώτη, μετά από αρκετές ημέρες, είναι δυνατόν διακρίνει τις διαφορές ύψους, νεκρά φυτά δεν αναπτύσσονται. Αργότερα πράσινο χρώμα με τη σειρά σε κίτρινο, καφέ, και τα φυτά αρχίζουν να στεγνώνουν. Αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Μόνο τα φυτά, που επλήγησαν από την εν λόγω ποσότητες ηλεκτρικού, εν μέρει ίσως και θερμική ενέργεια, που είναι ίσως περισσότερο από 10 ή πάνω από 100 φορές θανατηφόρα ποσότητα, μπορεί να εμφανιστεί αμέσως κίτρινο, καφέ, απανθρακωμένοι, αλλά στην περίπτωση των σιτηρών που έγινε μόνο μερικά από τα άτομα εκατομμύρια.

Αργεντινή - ηλιοτρόπια

 

Περισσότερες πληροφορίες για νεκρά φυτά θα πρέπει να τοποθετηθεί στη σελίδα Numero Uno , του ΕΛΚ και

 

 

 

Δημητριακά, που δεν είχαν καταστραφεί από την ηλεκτρική ενέργεια

Πολύ δυνατό, ότι καλλιεργειών σε τομείς, όπου δεν εμφανίζεται κανένα κεραυνό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου βλάστησης, δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι της ζημίας.

Μερικές φορές, μετά από πολύ εντατική αστραπή, μπορεί να φθαρεί λίγο δημητριακών εμφανίζονται επίσης στο επόμενο έτος ghosts

 

Δεν ήταν καθόλου κεραυνός σε αυτόν τον τομέα, 2010 Benatecka Vrutice

Δεν οποιοδήποτε στέλεχος κατεστραμμένα και λυγισμένα, με κλίση προς το έδαφος μέχρι τη συγκομιδή

Αριστερά - 26 Ιούλη, δεξιά 17, Ιουλίου, 2010

 

 

Αστραπές ενέργεια εκφόρτισης - εν συντομία

Για παράδειγμα, ένας μέσος όρος κεραυνών μεταφέρει μια τέτοια μεγάλη ποσότητα ενέργειας, που θα μπορέσει να θερίσει ολόκληρο τον τομέα, πολλά εκτάρια, ένας μύλος αλεύρι από το σιτάρι, ψήνουν ψωμί και ένα διανείμει γύρω από ολόκληρη τη χώρα. Επίσης, μπορεί να λειτουργεί μετασυλλεκτικών. Η καλλιέργεια κατά τη διάρκεια της κάμψης της στο έδαφος κινείται αρκετές εκατοντάδες κιλά υλικού σε μια απόσταση όχι μεγαλύτερη από ένα μέτρο. Όλα τα εν λόγω υλικό έχει περιγραφεί ένα μεγάλο μέρος της δυναμικής ενέργειας. Περισσότερα σχετικά με την ενέργεια του κεραυνού, μετρούμενες τιμές αστραπή

 

 

Οι τοπικές συνθήκες. Δύο ηλεκτρικών εκκενώσεων στην ίδια θέση.

μεγάλο χρονικό διάστημα χωρισμού - αρκετές εβδομάδες

Η διαμόρφωση της τακτικής εικονογράμματα αγρογλυφικών μπορεί να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις τοπικές συνθήκες. Βρετανία - το δυνατόν πιο συχνά συμβαίνει με κιμωλία. Επίσης, Αρχαιολογική λείψανα μπορεί να παράγει αποτελέσματα. Επίσης είναι δυνατό, ότι ορισμένες τακτικές εικονογράμματα circlr καλλιέργεια μπορεί να εμφανιστεί σε εκείνο το μέρος, όπου εμφανίστηκαν δύο ηλεκτρικών εκκενώσεων σε ότι κάποια θέση, η δεύτερη αρκετές εβδομάδες αργότερα. Αυτό είναι πραγματικά σπάνια περίπτωση. Η δεύτερη απαλλαγή είναι σε εξέλιξη σε μια χώρα με σημαντική αποδυνάμωση των καλλιεργειών. Στατιστικά - θα τοποθετηθεί εδώ.

 

Σε σπάνιες περιπτώσεις εξαιρετικά ισχυρών κεραυνών είναι δυνατόν οι απορρίψεις, ότι η τακτική εικονόγραμμα αγρογλυφικών μπορεί να εμφανιστεί αμέσως μετά από αυτό, ή μέσα σε μερικές ώρες. Ισχυρή απαλλαγή έχει επίσης ισχυρές μηχανικές δυνάμεις και τις επιπτώσεις, όπως και εκατοντάδες κιλά εκρηκτικής ύλης πάνω από το πεδίο με τα δημητριακά, μόνο μερικά μέτρα. Πιθανές ότι ορισμένες τακτικές εικονογράμματα μπορεί να εμφανιστεί χάρη ότι δεν υπήρχε αέρας, ούτε βροχή. Αυτή είναι η περίπτωση  της κεραυνός εν αιθρία.

 

 

Ταλαντώσεις επιφάνεια του εδάφους

Μια άλλη πιθανή αιτία αποτελεί τακτική εικονογραμμάτων αγρογλυφικών είναι, ότι για τη δημιουργία τους, ή το σχήμα, θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο την ανακίνηση της επιφάνειας της γης στο σημείο προέλευσης. Η επιφάνεια της Γης, ​​που τοποθετείται κατά τη στιγμή της απόρριψης της αστραπής και να exposured μηχανικές επιδράσεις της, τα κύματα πίεσης και κρουστικά κύματα, συμπεριφέρεται όπως μια εύκαμπτη μεμβράνη, αλλά τεράστια. Καλύπτει μια έκταση αρκετών τετραγωνικών χιλιομέτρων. Αυτο συχνότητα συντονισμού των εν λόγω μεμβράνη βρίσκεται μεταξύ των τιμών των λίγων Hertz για μερικά δέκατα του hertz. Μπορούν να δημιουργήσουν έτσι όχι μόνο απλή αγρογλυφικά, αλλά διάφορες αναλογίες ή ισοδύναμο Chladni μοτίβα.

 

 

  

Κύρια ένοχος, δημιουργός των καλλιεργειών κύκλο, εξακολουθεί να διαφεύγει με επιτυχία

Δεν είναι μοναδικό φαινόμενο, ενώ πιθανώς ότι αυτό που ακόμα πιο δυνατή, χάρη στο ότι η αληθινή και ένας μοναδικός πραγματικός ένοχος κατόρθωσε να διαφύγει την προσοχή τόσο φρικτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι το γεγονός ότι τα δημητριακά που επηρεάζονται παρουσιάζουν ένα πραγματικά σημάδια της ζημίας πολλές μέρες, μετά η πραγματική αιτία έχει εκτελούσε την εργασία του, ακόμη και πολλές εβδομάδες ή μερικούς μήνες μετά την καταιγίδα και κεραυνούς, οι συγγραφείς μόνο δικαίωμα. Κατά τη διάρκεια της οπτικοποίησης των αγρογλυφικών, πολύ καιρό αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να βοηθήσει πολύ συχνά μια τέτοια αθώα περίπτωση, η πρωινή ομίχλη, δείτε ντόμινο και πεταλούδα. Εκείνη την εποχή είναι δύσκολο να προβλεφθεί σύνδεση στο μυαλό το εικονόγραμμα δημιουργία σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες. Πολύ συχνά κάμψη των μίσχων, κατά τη διάρκεια εικονόγραμμα ή ακανόνιστο σχήμα που εμφανίζεται, γίνεται κατά τη διάρκεια όμορφο καιρό, μετά από μια μακρά περίοδο σταδιακής αποδυνάμωσης κοτσάνια. Συχνά είναι δυνατόν βρείτε πολλά άλλα Φυτοπαθολογικό παράγοντες. Είναι σαφές ότι όλα αυτά προκύπτει, όπως δευτερογενείς επιδράσεις, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ζημιά από κεραυνό ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ιοί, μύκητες, μύκητες, φυτικών και ζωικών εχθρών. Ποτέ θα λειτουργεί χωρίς πρωτογενή βλάβη των φυτών από την ηλεκτρική ενέργεια.

 

Χωρίς να αποδυναμώνει με ηλεκτρική ενέργεια θα φυτά παιχνιδιάρικα αντισταθεί σε όλες τις εισηγμένες σε παράσιτα. Μετά από μια κεραυνών στα χωράφια των δημητριακών, επίσης, σημαντικά φαίνεται ωρίμανσης μη-ομοιομορφία, ανάλογα με την ένταση των ζημιών. Χωρίς να αποδυναμώνει το ηλεκτρικό ρεύμα δεν θα ήταν αγρογλυφικό που έχει ανακαλυφθεί ποτέ. Κυρίως εξαρτάται από την απόσταση από το σημείο απεργία, λιγότερο, αλλά και σημαντικά σχετικά με την απόσταση από το τρακτέρ κομμάτια. Κάθε φυτό, που εκτέθηκε για την πραγματοποίηση ορισμένων ποσό της ηλεκτρικής ενέργειας, υψηλότερα από αμελητέα, αλλά όχι θανατηφόρα, ωριμάζει σαφώς πιο αργή. Δείτε ΕΛΚ. Μέχρι στιγμής εξετάζονται κυρίως από την οπτική παρατήρηση, ή ειδική εικασία, θα πρέπει να ελεγχθεί ποιοτικά και ποσοτικά στο εργαστήριο. Προσδιορισμός των επιπέδων ενέργειας και την επιρροή τους στη ζωτικότητα των φυτών. Προσέγγιση μετρήσεις - ΕΛΚ.

 

Ελαφρώς επηρεάζονται τα φυτά δεν μπορούν να παρουσιάζουν σημαντική, ορατή βλάβη, αλλά μπορεί να προσβληθεί από παράσιτα, ή απλά ωριμάζουν πιο αργά. Ostra.

 

Εξήγηση

Πολύ λογική εξήγηση, γιατί ο κύριος ένοχος για την δημιουργία αγρογλυφικών τόσο αξιόπιστα κατάφεραν να διαφύγουν τυχόν ανακάλυψη και προσοχή όμως, είναι απολύτως κατανοητό: αυτό το "συγγραφέας των πάντων» είναι ακριβώς εκείνη την εποχή, όταν ήταν "ζωγραφίζει" σε έναν τομέα, π.χ. δημιουργία καλλιεργειών εικόνα κύκλο, μπορεί να διαχειριστεί απολύτως αξιόπιστα και ανελέητα να διώξουν κάθε δυνατότητα παρατηρητής των δημιουργικών δραστηριοτήτων του από τον τόπο της εργασίας του, τόσο μακριά όσο είναι δυνατόν, αν δεν τους σκότωσε.

 

 

 

Δημητριακά συνήθως ζημιές

Τυχαία κατέβασαν Σχηματισμοί - RDF

Το προηγούμενο κείμενο είχε ήδη επανειλημμένα πρότεινε ότι κεραυνών είναι κυρίως υπεύθυνη όχι μόνο για όλα τα γνήσια, τακτική, έστω και πολύ πολύπλοκα σχήματα των αγρογλυφικών, αλλά εκτός από αυτό και για οτιδήποτε άλλο, συνήθως ακανόνιστα καταστραφεί σιτηρών όλους τους τομείς της στον κόσμο Λογοτεχνία και ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα αγρογλυφικά, που ονομάζεται μερικές φορές παράτυπα ζημιές των καλλιεργειών από την συντομογραφία RDF, Randomly Downed Formations- Τυχαία ήπιε Σχηματισμούς, ακανόνιστα καταστραφεί, αποδυναμωμένο σχήματα των δημητριακών που βρίσκονται στο έδαφος. Πραγματικά κλασικό παράδειγμα, σαν από ένα βιβλίο, μπορεί να βρεθεί σε μια δημοσίευση που ασχολούνται με το θέμα : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Αγρογλυφικών - Εξερευνώντας τα σχέδια και Μυστήρια, Σελίδα 111, η φωτογραφία με την περιγραφή: «Κλασική ζημιών από ανέμους σε κόκκους». Ένα από τα πιο συχνό σφάλμα που, πραγματικά τερατώδες, σχεδόν κάθε ερασιτέχνης αγρογλυφικά «ερευνητές» μέχρι σήμερα: Η δήλωσή τους, ότι μια τέτοια ζημία υγιεινά δημητριακά, μπορεί να προκληθεί από μόνη της αιολικής ενέργειας. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια ζημιά υγιεινά δημητριακά, σφραγισμένη από την ηλεκτρική ενέργεια ακόμη, είναι απολύτως αδύνατον με οποιονδήποτε τρόπο. Φυσικά χαρακτηριστικά - την ευελιξία, τη δύναμη - μιας υγιούς καλλιέργειας δεν θα επιτρέψει ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι τη συγκομιδή - μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και αν ο άνεμος είναι πολύ πάνω από 100 χλμ/ώρα. Αμέσως μετά τις στάσεις του, δεν υπάρχει λυγισμένα προς το έδαφος, ακόμη και ένα μίσχο. Στη φωτογραφία από το βιβλίο, υπάρχει φαίνεται αρκετά χαρακτηριστική ζημία των καλλιεργειών μετά την αστραπή. Οι πληροφορίες είναι πραγματικά συγκλονιστικό, απίστευτο, αδιανόητο και είναι βέβαιο ότι θα λάβει "λίγο" χρόνο πριν ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί με αυτό. Σχεδόν ποτέ τέτοια ζημιά εμφανίζονται αμέσως μετά την καταιγίδα, ως επί το πλείστον μέχρι μετά από εβδομάδες.  

 

Εδώ είναι δυνατόν αναπαράγει την κλασική ιδέα της πιο μεγαλοφυής του κόσμου όλων των εποχών. Έτσι ονομάζεται Τζέρι Cimrman το αξίωμα: «Μπορούμε να αγωνιστούμε εναντίον του, μπορούμε να διαμαρτυρηθούν εναντίον της, μπορούμε να διαφωνούμε με αυτό, αλλά αυτό είναι για όλους, δηλαδή με αυτό, ή κατά το δυνατόν να κάνει."

 

Επαναλάβετε, σίγουρα όχι για τελευταία φορά:

Η συντριπτική πλειονότητα αυτών σε κατεστραμμένες περιοχές, συμβαίνει πολλές ημέρες μετά την καταιγίδα και αστραπές, πολύ συχνά κατά τη διάρκεια όμορφο καιρό, όταν κανείς δεν μπορούσε να αντλήσει την αστραπή ως την κύρια αιτία, γιατί αμέσως μετά, επίσης, πολλές ημέρες μετά την καταιγίδα όλα τα πεδία και φυτά έμοιαζε απολύτως άθικτη. Αυτό ισχύει τόσο για τα αγρογλυφικά και αρκετά ακανόνιστα σχήματα.

 

Με την ευκαιρία, αν οι συγγραφείς ήταν σε θέση να προσδιορίσει την τοποθεσία και την ώρα της εικόνας, που μπορεί να ζητήσει από τον εαυτό τους στο ινστιτούτο Υδρομετεωρολογία ή εταιρείες που ασχολούνται με δεδομένα αστραπή. Πιθανώς θα ήταν δυνατό να εντοπίσουν περισσότερους από ένα χτύπημα κεραυνού σε φωτογραφηθεί τομέα. Με ένα διάστημα τουλάχιστον αρκετές ημέρες, αλλά και αρκετές εβδομάδες, οποτεδήποτε μεταξύ του χρόνου της βλάστησης και τη στιγμή που λήφθηκε η φωτογραφία.

 

Υγιεινά δημητριακά στέκεται κοντά στις πίστες του τρακτέρ

Στη φωτογραφία από το βιβλίο, επίσης, σε πολλές φωτογραφίες που τεκμηριώνουν βλάβη ή τακτικές συνήθειες αγρογλυφικό του κόκκου, όπου τα σιτηρά εμφανίζεται ταυτόχρονα "κοινώς" π.χ. σιτάρι κλίση προς το έδαφος, και σε φωτογραφίες που τεκμηριώνουν παράτυπη βλάβη, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ακόμα και αν σχεδόν το σύνολο του τομέα, περίπου το 80%, έχει υποστεί ζημιά και λυγισμένο, σε άμεση γειτνίαση με το τραμ από σιτάρι ή κριθάρι ή άλλα σιτηρά σε όρθια θέση. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό φαινόμενο σε όλα τα κατεστραμμένα σιτηρά. Η συχνότητα εμφάνισής του είναι τόσο υψηλό ώστε είναι σχεδόν αδύνατο να είναι μόνο μια σύμπτωση. Αν είναι δυνατόν, ότι ένα σχετικό μέρος των βλαβερών ρεύμα ήταν μολύβδου στα φυτά μέσω περιγράφονται κομμάτια, τα φυτά που βρίσκεται πλησιέστερα προς αυτούς, και έτσι πρέπει να είναι το πιο κατεστραμμένο, δεν είναι σχεδόν ποτέ λυγισμένα. Η κάμψη ξεκινά τουλάχιστον 20-30 εκατοστών από τις γραμμές τραμ. Αυτό σημαίνει, ότι τα φυτά πιο κοντά στις πίστες, δεν καταλαμβάνεται από τα φυτά, έχουν στη διάθεσή τους ένα μεγαλύτερο όγκο του εδάφους με χαμηλότερη συγκέντρωση δηλητηριωδών ουσιών που εκκρίνονται από τις ρίζες των γειτονικών φυτών. Δηλητηριώδεις και επιβλαβείς ουσίες προέρχονταν από τους, προσπαθούν μεταφορά στις ρίζες και έξω από αυτά, τόσο κοντά τα κομμάτια μπορεί να είναι οι επιβλαβών ρύπων πολύ πιο αραιωμένο και τα φυτά έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να επουλωθούν. Δεν εκτίθεται σε μια τέτοια υψηλές συγκεντρώσεις.

 

Πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα θα είναι, για παράδειγμα, στη σελίδα Kounice , αλλά είναι δυνατόν να βρεθεί σχεδόν σε κάθε εικονόγραμμα δημητριακών εικόνα, η οποία εκτός από την τακτική σχήμα περιλαμβάνει επίσης και ακανόνιστα κατεστραμμένων καλλιεργειών λυγισμένα. Σχεδόν πάντα τουλάχιστον 30 cm από την πίστα, μερικές φορές φθάνουν μέχρι και ένα μέτρο μακριά. Μερικές φορές, η ως επί το πλείστον ζημιές των καλλιεργειών δεν είναι, τουλάχιστον αρχικά, πουθενά αλλού σε σχέση με τη μεγαλύτερη απόσταση από την πίστα, ακριβώς στα μισά του δρόμου μεταξύ τους, όπου είναι ίσως η μεγαλύτερη συγκέντρωση των επιβλαβών ουσιών, και των φυτών μπορεί να ξεφορτωθούν τους το χειρότερο. Επίσης, είναι δυνατόν καλύτερη ηλεκτρική αγωγιμότητα εκεί, χάρη στο διπλό πέρασμα των ακροφυσίων σπορά μηχανή σε εκείνο το σημείο, η γραμμή είναι διπλό που έχουν σπαρθεί.

 

Πολύ πιο λεπτομερή εξήγηση αυτού του φαινομένου θα πρέπει να βρίσκεται σε Γραμμές .

 

Ένας από τους πιθανούς λόγους για την καταστροφή και την αποδυνάμωση των μίσχων σιτηρών της ανώτερης λίπανση, ιδιαίτερα από το άζωτο. Στην περίπτωση αυτή, θα είναι τα σιτηρά στο πλαίσιο τη μεγαλύτερη επιρροή της κοπριάς που βρίσκεται πλησιέστερα προς τις πίστες, και υπέστησαν ζημιές και λυγισμένα τα πιο συχνά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Η υπερδοσολογία - αυξημένη περιεκτικότητα διαλυτών αλάτων στο έδαφος, θα είναι η κύρια αιτία της αυξημένης συχνότητας των απορρίψεων σε τέτοιους χώρους. Σωροί από κοπριά προσελκύουν αστραπή με θαυμαστό τρόπο, λόγω της αύξησης της ηλεκτρικής αγωγιμότητας των θέσεων που περιγράφονται, καθώς και στον αέρα από πάνω τους. Έτσι, αν στην περιοχή της καλλιέργειας μόνο να καταστραφεί, δεν είναι σε καμία περίπτωση, δεδομένου του τοπικού υψηλότερο λιπαντικά, αλλά απλώς και μόνο επειδή αυτό εμφανίστηκε ένα κεραυνό. Λογικά, θα είναι οι πιο κατεστραμμένο φυτά πιο κοντά στο σωρό της κοπριάς, μερικές φορές μια πραγματικά μεγάλη, αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν ποτέ.

 

 

 

Κοινή βλάβες των δημητριακών στις φωτογραφίες των αγρογλυφικών

Αρχείο LP, και πάλι. Στη φωτογραφία είναι πέρα από τον κύκλο των καλλιεργειών δυνατό πολύ καλά παρατηρούμε ζημιές στις καλλιέργειες στη μέση μεταξύ των κομματιών του ελκυστήρα. Φυσικά, το φαινόμενο αυτό μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στις φωτογραφίες των αγρογλυφικών, αλλά σχεδόν σε οποιαδήποτε φωτογραφία με κατεστραμμένα και στην επιφάνεια που βρίσκεται δημητριακά. Επόμενη πολύ ενδιαφέρον γεγονός είναι, ότι το πιο συχνά, ή το πιο νωρίτερα, έχει καταστραφεί, αποδυναμωθεί, έσκυβε και την καλλιέργεια που εμφανίζεται κοντά στο κέντρο του ενός τετάρτου στροφή κοντά στα άκρα του πεδίου, τακτικά μετατράπηκε από τους τροχούς του ελκυστήρα. Στις γωνίες thereare τα κομμάτια πιο rutted. Αναπόσπαστο τροφοδοσίας από την περιφέρεια ενός κύκλου με κέντρο το δικό του προέρχεται από πολύ υψηλότερο συνολικό ποσό από μια γραμμή σε ένα αναπόσπαστο εξίσου μακρινό σημείο. Η εξουσία που παρέχεται στο επίπεδο της επιφάνειας της Γης μειώνεται με το τετράγωνο της απόστασης από το σημείο, δηλαδή στην περίπτωση ενός κύκλου σταθερά, έτσι ώστε να μην μειώνεται. Αυτή είναι μια πρόχειρη εκτίμηση, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα των σημερινών φυτών διεξαγωγή και του εδάφους θα πρέπει να εξηγηθεί με την  ΚΓΠ σύνδεσμο. Επιπλέον, τα κομμάτια του ελκυστήρα κοντά στα σύνορα με τα πεδία έτρεξε πάνω από ένα τρακτέρ και πάλι κατά τη διάρκεια της επιστροφής από το πεδίο. Καλύτερη αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού ως εκ τούτου διαθέσιμες. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τραμ. Μικρογραφίες δυνατή μεγέθυνση από αιωρείται το ποντίκι πάνω.

 

Τρακτέρ κομμάτια είναι σίγουρα πολύ πιο ηλεκτρικά αγώγιμο κατά το περιβάλλον τους, αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως αλεξικέραυνα, η υγρασία σε αυτά συλλέγει και κατέχει την καλύτερη και η μεγαλύτερη. Τραμ κοντά στα σύνορα του τομέα έχουν ακόμη αποδείξιμη καλύτερη αγωγιμότητα από οπουδήποτε αλλού, χάρη στην οποία έχουν περάσει πάνω από το τρακτέρ πολλές φορές, και φαίνεται ότι υπάρχουν στροφές πίστα κοντά τρακτέρ και ότι στρέφονται συχνά γύρω από εκεί με το διαφορικό γρανάζι κλειδωμένο. Άλλο πολύ σημαντικό είναι αλεξικέραυνα σωρούς της κοπριάς που συμβαίνουν πολύ συχνά στα χωράφια.

 

 

 

Φωτογραφία από Wylatowo δημιουργήθηκε από ενθουσιώδεις πολωνική

Εδώ παρουσιάζονται μερικά παραδείγματα των κανονικών, ακανόνιστες ζημιών στις καλλιέργειες που σχηματίζεται από κεραυνό, σε συνδυασμό με μοτίβα γεωμετρικά αγρογλυφικών, φωτογραφήθηκε με τους φίλους παρατηρητές από την πολωνική πόλη Wylatowo: συνδέσμου 2002, εικονογράμματα σύνδεσμο

Σε όλες τις περιπτώσεις, χωρίς γεωμετρικά σχήματα των αγρογλυφικών υπάρχει μια αρκετά χαρακτηριστική βλάβη των δημητριακών που προκλήθηκαν από την ηλεκτρική ενέργεια από την κεραυνών.

 

 

 

Αργεντινή το 2010, " αγρογλυφικό "σε ηλιοτρόπια

Δικαίωμα στην αρχή του έτους 2010 ήταν δυνατή μια σύντομη επίσκεψη στην Αργεντινή

στις 15 του Μαρτίου 2010, από φωτογραφία -Touraine insolite.xooit.com

  

ανθρακούχων και έκαψαν τους ηλίανθους, σε κύκλο, είναι σχεδόν αδύνατο να εξηγηθεί με διαφορετικό τρόπο από κεραυνό ... Ή μήπως πραγματικά ότι UFO;

 

Η περιγραφή των φυτών κατάσταση μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπα όπως και στο βιβλίο για τα γεωργικά σχολείο, περιγράφει τη συνέπεια της αστραπή στο πεδίο ηλιέλαιο. Για παράδειγμα, Ηλίανθος Εγχειρίδιο Παραγωγής 2007, δείτε . Το εγχειρίδιο που καταρτίζονται από το Σύλλογο Ηλίανθος Εθνική, NSA .

 

Αν κάποιος περπατάει μέσα σε ένα δάσος και να βρουν κάποια απανθρακωμένα δέντρα, από ό, τι μπορεί να συμπεράνει: «Αυτό είναι δυνατό με κεραυνών εδώ." Όταν πηγαίνει γύρω από ένα πεδίο, παρατηρώντας απανθρακωμένη ηλιέλαιο, τι για να σκεφτεί; Ότι οι εξωγήινοι αιωρούνταν πάνω από το πεδίο σε φούρνο μικροκυμάτων, περιστρέφεται σε κύκλο, από την ιονόσφαιρα κατήρχετο δίνη υποστηρίζεται και δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο και εξωγήινα μυαλά και όλα-διάχυτη κοσμική νοημοσύνη, κάποια άλλα UFO και ιπτάμενους δίσκους βομβάρδισαν το πεδίο με τα λέιζερ και τα πάντα ολοκληρώθηκε από τη δράση του ηλεκτρικού ρεύματος που πηγάζει από μια θέση μεταξύ των υπόγειων πηγών νερού και ψεκάστε με το βρετανικό Moor; Ή είναι ότι όλα ένα τυπικό βρετανικό χιούμορ; ... Ήταν απλά ένα μικρό παράδειγμα του πόσο πολύ οι "ειδικοί" της Αγρογλυφικών φαινόμενο κατά καιρούς κατέφυγαν στις εκτιμήσεις τους. Είναι σαφώς δυσαρεστημένοι από παραλογισμό και την ακατανοησία του συνόλου των φαινομένων. Μετά από όλα είναι απολύτως αδύνατο να δημιουργηθεί μια τέτοια απίστευτα πολύπλοκο fractals, που είναι ακόμη σε άψυχα τη φύση και χωρίς νοημοσύνη δεν μπορεί να δημιουργηθεί, είναι εντελώς αδύνατο. Αλλά είναι δυνατόν, ακόμη και πολύ απλό!

 

Θα μπορούσαν να υπάρχουν λειτουργούν μερικές φορές μία και μόνο χτύπημα από κεραυνό, είναι δυνατόν συνοδεύεται από πολλές παράλληλες και μετέπειτα ηλεκτρικές εκκενώσεις, επίσης, μπορεί να εμφανιστεί κάποια συντονισμούς και παρεμβολές μεταξύ όλα αυτά. Πολύ συχνά βρίσκονται σε εξέλιξη μετά από γραμμές του υπόγειου σιδηρόδρομου, και πάνω ακριβώς από αυτούς ήταν αιτία για τη δημιουργία γραμμών. Στην περίπτωση αυτή, τα δημητριακά μπορεί όχι μόνο να καταστραφεί μόνο, αλλά εντελώς νεκρός. Η ιδέα αυτή έχει ήδη αναφερθεί σε αυτήν τη σελίδα εδώ, ένας άλλος, πολύ πιο χαρακτηριστικές υποθέσεις δυνατό βρείτε στη σελίδα γραμμές .

 

Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα 10/1000 του δευτερολέπτου. Αυτό είναι το καθαρό χρόνο, περίοδο κατά την οποία έτρεξε ένα ηλεκτρικό ρεύμα? Ηλεκτρικές εκκενώσεις πραγματοποιούνται μεταξύ των διαδοχικών παύσεις, διαρκεί εκατοντάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το σύστημα της κύριας ηλεκτρική εκκένωση και πολλά διαδοχικά φλας μπορεί να λάβει χώρα στο χρονικό διάστημα γύρω στο ένα δευτερόλεπτο, σπάνια πλέον. Μετά την άμεση παύση της μπορεί να είναι στους τομείς των σιτηρών αισθητή απολύτως τίποτα. Στην αρχή, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρικής εκκένωσης και αμέσως μετά, ως επί το πλείστον έχουν λάβει χώρα διεργασίες της φυσικής, μηχανικής, ηλεκτρομηχανικη, και ηλεκτροχημείας. Μετά από αυτό σημειώθηκε μια μακρά περίοδο ανάπαυσης κατά την οποία γινόταν φαινομενικά τίποτα, και άρχισε σιγά-σιγά ένα διαδικασίες σκηνή φύση της βιολογίας, Φυτοπαθολογίας, εμβιομηχανικής, της βιοφυσικής, της χημείας και άλλα καθαρά φυσικές διαδικασίες. " Η μετανάστευση των Εθνών ".

 

Αυτό που ακολουθεί μπορεί να επηρεαστεί εν μέρει από τις καιρικές συνθήκες. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι κάθε διαθέσιμο την επόμενη περιγράφονται τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά το εξιτήριο, θα λάβει χώρα ακόμη και υπό τις πλέον κατάλληλες καιρικές συνθήκες, αυτό που μπορούμε να φανταστούμε για τις γεωργικές καλλιέργειες και ωρίμανσης.

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεκάδες, καθώς και εβδομάδες ή μήνες, προχωρά σταδιακή εξασθένηση των φυτών. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά αργή λόγω της τεράστιας αδράνεια των βιολογικών διεργασιών στα φυτά. Οι ιστοί και τα τμήματα των κατεστραμμένων φυτών πεθαίνουν, άλλοι εξασθενούν. Μια μέρα, η συνολική αποδυνάμωση των εγκαταστάσεων υπερβαίνει αποδεκτό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας πέφτει η ομίχλη του Λονδίνου - πεταλούδα . P_B Φυτά μεγαλώνει βαριά και τα πιο αδύνατα στελέχη αρχίζουν σιγά-σιγά κάμψη στο έδαφος, βλέπε ντόμινο. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα σε λεπτά είναι ένα προσεκτικά δημιουργήθηκε τα οποία εμπίπτουν στο έδαφος σαν χάρτινος πύργος. Παρόμοια διαδικασία είναι μάλλον πιθανή χρήση για να εξηγήσει σε κάποιους κύκλους των καλλιεργειών συχνά εμφανιζόμενες δέσμες των μίσχων, διπλωμένο πολλές φορές τακτικά μία έναντι των άλλων. Στην περίπτωση αυτή, είχαν πιθανόν σταδιακά στοίβαγμα πάνω από τον εαυτό τους, όλα όσα δεν εμπίπτουν σε μία φορά. Δημιουργία παρόμοιο αποτέλεσμα είναι από τις ανθρώπινες δυνάμεις, χρησιμοποιώντας πρωτόγονα εργαλεία, και του μυαλού, είναι απολύτως αδύνατο. Περιττό να πούμε, ότι δυσδιάκριτες δομές μπορεί να βρεθεί σε εντελώς παράτυπα καταστραφεί τα σιτηρά. Φωτογραφίες που συνοδεύει την παρούσα παράγραφο ελήφθησαν σε έναν τόπο, όπου βρήκε μόνο εντελώς παράτυπα ζημιές των καλλιεργειών. Όλες οι θέσεις ήταν αποδεδειγμένα και επαληθεύσιμα χτύπημα από κεραυνό.

 

Το γεγονός, ότι η σταδιακή διαδικασία της κάμψης στο έδαφος, κατά τη διάρκεια που έχει η αγρογλυφικών ορατό, μπορεί να γίνει πολύ γρηγορότερα από την όλη διαδικασία αποδυνάμωσης έχει ετοιμαστεί, και μέχρι πολύ καιρό μετά ήταν στην πραγματικότητα προκάλεσε και ξεκίνησε. Έτσι ώστε λαϊκών και «επαγγελματίας» δημόσια συνάγει κάπως βιαστικά και συγκεχυμένα συμπεράσματα.

 

 

Η διάρκεια της μετάβασης

Έτσι ονομάζεται η διαδικασία μέσω της ότι στο σώμα των ολόκληρα φυτά - μίσχους, φύλλα, ρίζες, στάχυα των δημητριακών, η επίδραση της ηλεκτρόλυσης δημιουργεί, ενδεχομένως και λόγω θερμικές διεργασίες, ένας αριθμός των βλαβερών ενώσεων. Μετά από λίγο καιρό τα φυτά αρχίζουν να κινούνται κάτω από τις ρίζες, και εκκρίνουν τους στο έδαφος. Στην αντίθετη κατεύθυνση, τότε κινούνται ουσίες που εμπλέκονται σε κοινές μεταβολισμό των φυτών ευημερούσα και χρήσιμο.

 

Παράδειγμα:

Με τη διαίρεση των φυτών, η υπέργεια μέρος, για παράδειγμα, σε δέκα τμήματα ίσου μήκους. Σε κατάσταση, ότι καθένα από αυτά θα πρέπει να απαλλαγούμε από βλαβερές ουσίες, που δημιουργήθηκαν στο εσωτερικό, "μετακινήσετε ένα όροφο πιο κάτω", ένα σταθερό χρονικό διάστημα - για παράδειγμα μια μέρα. Ανώτερο τμήμα, δέκατο της μονάδας - για παράδειγμα. αυτί σιτάρι ή μέρος όπου θα διαμορφωθεί, κατά τη διάρκεια μίας ημέρας να απαλλαγούμε από τέτοιου είδους αρνητικές ουσίες, όλα τα άλλα μέρη κάτω από αυτό, αλλά πρέπει να υπομείνουν πέρασμα των τοξινών από όλα τα μέρη από πάνω τους. Η σύγκριση αυτή, σίγουρα πολύ απλουστευμένη, αλλά για τους σκοπούς του εξήγηση της διζωνικής αποδυνάμωση επαρκή, δείχνει ότι το χαμηλότερο δέκατο των φυτών που εκτίθενται σε τοξικές ουσίες δέκα φορές περισσότερο από το άνω άκρο, και δέκα φορές μεγαλύτερη ποσότητα από ό, τι η ίδια έχει δημιουργήσει, έτσι εκτίθεται σε περίπου εκατό φορές υψηλότερες από δυσμενείς επιδράσεις χημικών ουσιών. Ως εκ τούτου, το κάτω μέρος είναι το πιο αδύναμο, επίσης μηχανικά - είναι δυνατόν να δοκιμάσετε με το χέρι. Το κάτω μέρος θυσιάζει τον εαυτό του για την επιτυχή "την εκπαίδευση των απογόνων». Μεγάλος αριθμός των αποδυναμωμένο φυτά είναι πραγματικά επιτυχής, διότι, γιατί αμέσως μετά την κάμψη προς το έδαφος το εργοστάσιο ξεκινά με κάμψη πίσω μεσογονάτια κόμβους, και η συντριπτική πλειοψηφία τους πραγματικά πετύχει, έστω και μερικώς, έτσι ώστε να μπορούν να συλλέγονται με επιτυχία.

 

Χρονοδιάγραμμα των γεγονότων που περιγράφονται στην παρούσα παράγραφο είναι μόνο ένα παράδειγμα, δεν αποδειχθεί πειραματικά δεδομένα. Δεν είναι μόνο μια προσέγγιση της πιθανής εξέλιξης ορισμένων διαδικασιών, το οποίο θα ελεγχθεί πειραματικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι σημαντικά διαφορετική από τη διαδικασία που περιγράφεται. Π.χ. μετά από μια εξαιρετικά ισχυρή απορρίψεις. 2008

 

Το χρονοδιάγραμμα που περιγράφεται εδώ είναι πραγματικά δυνατό να θεωρούν μαντέψω, επαληθεύεται από πολλά χρόνια σε τεκμηριωμένη παρατήρηση, με εκατοντάδες θέσεις επαληθεύεται χτυπήματα κεραυνών στην επιφάνεια των τομέων των σιτηρών. Γραμμένο το 2011. Επίσης, εκατοντάδες πειράματα επαληθεύονται από ηλεκτρικά ρεύματα που ενεργούν σε φυτικούς ιστούς.

 

 

 

Πιθανές ελέγξουν πολλά αγρογλυφικά αναδρομικά

Περικοπή αίνιγμα κύκλο οριστικά αποκρυπτογραφηθούν ...

Μόνο ΦΥΣΙΚΟ αρχές αποτελούν, μηχανική - Μ - ηλεκτροχημική - βιοχημικό - βιοφυσικών - μηχανικές - φυτοπαθολογικός υπολογίσιμη απλό και προβλέψιμο. Ακόμη, (!!), στις περισσότερες περιπτώσεις, ίσως από το 1980, αν όχι, από το 1990, σε ορισμένες χώρες, για την ασφάλεια προς τα πίσω για κάθε επαληθεύσιμη αγρογλυφικών GPS τοποθεσία. Πιθανές ζητήσει μετεωρολόγοι, ή Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. Η απαλλαγή Lightning συμβαίνει συνήθως αρκετές εβδομάδες προτού να εμφανιστούν τα αγρογλυφικά.

 

 

 

 

Τυχαία ζημιά σχήματα στην Ιταλία ...

Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα, Ιταλία - συνδέσεις κάτω στη σελίδα, έγινε άγραφος κανόνας. Αν δεν είναι πολλοί αγρογλυφικά εμφανίζονται μερικά χρόνια, γίνονται οι περισσότερες φωτογραφίες του ακανόνιστα ζημιές των καλλιεργειών. Ερευνητές στην Ιταλία, ίσως το πρώτο και τον καλύτερο, ότι το RDF και τακτική σχήματα είναι η δημιουργία του τον ίδιο λόγο. Επίσης, πολλές από τις φωτογραφίες τους είναι τυπικά ο συνδυασμός αυτών των Αγρογλυφικών σχήματα και τακτικές και ακανόνιστα σχήματα. Μια τέτοια εικόνα αγρογλυφικό που χρησιμοποιούνται σε προηγούμενο κείμενο, εδώ και την επόμενη εδώ. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, πολύ πιο συχνά, ότι οι κύκλοι των καλλιεργειών εμφανίζονται σε συνδυασμό με το RDF, ίσως ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες. Επεξήγηση εδώ .

 

RDF , αρχικά Randomly Downed Formations, κατέβασε τυχαία Σχηματισμούς, θα μετονομαστεί πάντα να Randomly Damaged Formations, τυχαία κατεστραμμένα Σχηματισμοί , για την καλύτερη μετάφραση

 

 

Πολλές ευχαριστίες

για www.cropfiles.it : πολλές συνδέσεις σε σελίδες με τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες,

που ήταν εξαιρετικά χρήσιμο σε αυτή την έρευνα -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

χαρακτηρίζονται ως "e crop irregolari"- Παράτυπες

πολλές φωτογραφίες στις συνδεδεμένες σελίδες μπορούμε να διευρύνουμε τη χρήση δεξί κλικ + "εικόνα θέα"

 

Επίσης, υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά αλεξικέραυνα στους τομείς των δημητριακών στα ιταλικά φωτογραφίες.

Κάντε κλικ για να ακολουθήσουν σύνδεσμο

 

Παρόμοιες φωτογραφίες από τη Δημοκρατία της Τσεχίας - χιλιάδες διαθέσιμες. Πολλοί από αυτούς εμφανίζουν άμεσα θέσεις με εξακριβωμένες χτύπημα κεραυνού. Link θα εμφανίζονται μερικές φορές εδώ .

example_czech

 

 

Εξήγηση

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στην Ιταλία, όπου εμφανίζονται πολλά περισσότερα ακανόνιστα σχήματα σε συνδυασμό με τα αγρογλυφικά και άλλα παρόμοια σχήματα περιοδικών. Πιθανή, ότι στην Ιταλία δεν υπάρχει ένα τέτοιο μεγάλο ενδιαφέρον για τα αγρογλυφικά, όπως στη Βρετανία. Ίσως ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν φωτογραφηθεί πολύ καιρό μετά την εμφάνισή της, αν ποτέ. Μπορεί να εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες. Επίσης, στη Βρετανία, για παράδειγμα σχετικά με τη χρονολογία σελίδα. Μπορείτε να δείτε, 16.07.2007, Hailey Ξύλο, Ashbury, σιτάρι, να γίνει εκεί πρόσθεσε ακανόνιστα σχήματα κατά τη διάρκεια παρατεταμένων χρονικών περιόδων, ακριβώς μέσα από την περιοδική μορφή, καθώς και έξω από αυτήν. Πολλά από τα μέρη ότι οι παράτυποι συμπεριφέρεται ακριβώς κάτω από τον κανόνα της καταστροφής και μετά την αποδυνάμωση κεραυνών, πλέον απομακρυσμένες από γραμμές τραμ, μόνο μεταξύ τους. Πιθανές εξαρτάται από την διάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω γραμμές τραμ και πάνω από την επιφάνεια και κοντά στο μετρό. Περισσότερες πληροφορίες - αστραπή ηλεκτρικής ενέργειας στο έδαφος .

 

 

 

Περισσότερα ευχαριστίες

κατευθύνεται προς την σελίδες http://www.croponline.org/cropanomali.htm, δηλαδή υποσελίδα Lissone (MI) : Αυτή η θέση θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στη σελίδα πρόβλεψη, δεδομένης της πιθανής δομής των γραμμών μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκονται εκεί - δύο γραμμές ρεύματος, περνώντας γύρω από τον τομέα. Ορθογώνια εκκαθάρισης που περικυκλώνει την γωνία 200 βαθμούς περισσότερο. Κάποια αστραπή πρέπει, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχουν δαχτυλίδια, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα υπάρξουν σίγουρα κάποιες καλλιέργειας που υπέστη ζημίες κατά καιρούς εμφανίζονται. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη σελίδα που ορίζεται πρόβλεψη. Από την τοποθεσία, αν και υπάρχουν εκεί κάποιες αλλαγές κατασκευή, τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το Google Maps, Google Earth, αλλά ίσως κάτι θα μείνει πάνω από το πεδίο.

 

 

 

Πολλές ευχαριστίες:

Peeters von Petrackov, Numero Uno,

Ο Peter αναπτήρα από Dywidag πρέφα όπως, αριθμός 2,

Πέπε από τη Linde + Wiemann CZ, SRO

Κύβοι, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - αυτοκόλλητο, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

και πολλοί άλλοι.

 

Επίσης πολλές ευχαριστίες προς τον κ. Βάτσλαβ Bosina , τοπικές γεωπόνος.

 

Πολλές ευχαριστίες στους Ιταλούς φίλους, πάρα πολύ. www.cropfiles.it και www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Ρώμη μίλησε, η υπόθεση περατωθεί

 

 

 

 

Λογοτεχνία, πηγές

Μερικά βιβλία (ένα μικρό κλάσμα), χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν διάφορα φαινόμενα της φυσικής και της φύσης και τις επιπτώσεις στο κείμενο και τις υποσελίδες www.cropcirclesonline.com Λογοτεχνία

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Αυτή η σελίδα ήταν έτοιμη, και όλες οι θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, προσεκτικά και λεπτομερώς πειραματικά εξετάζεται από

 

Jan Ledecky