Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αυτό είναι ένα πρωτεύον μετάφραση, προκαταρκτικά, ανεπεξέργαστα δεδομένα, σχεδόν αμετάβλητος. Ρούχων, ηλεκτρονικών υπολογιστών με βάση, από την αρχική σελίδα, εμφανίζεται ως αρχική τσεχικά και αγγλικά αρχική εκδόσεις. Θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου, διορθώθηκε και προχώρησε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lightning

Αγρογλυφικά.

Αίνιγμα λυθεί.

Για πάντα.

Προέλευση

Φύση, την επιστήμη, τη φυσική

χημεία, βιολογία

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Τα αγρογλυφικά σχηματίζονται από κεραυνό. Μιμούνται το φωτογραφικό αρχείο των γραμμών στον τομέα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, μέσω του ράστερ του σιταριού στον τομέα.

Αγρογλυφικά προκύψουν μετά από αστραπές, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μίμηση την φωτογραφική καταγραφή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον τομέα γραμμές μέσω του ράστερ του σιταριού στον τομέα.

 

Υπόθεση καλλιέργεια κύκλο gatee - πολύ κακό για το τίποτα

Πιθανή, ότι κάθε φανταστικός μηνύματα για τα αγρογλυφικά , οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τρελό θεωρίες. Εξωγήινους, ψυχική ενέργεια, στρατιωτικά πειράματα, μπλοφάρει ή αποθάρρυνση, χορεύοντας σκαντζόχοιροι, πλάσμα δίνη, μεθυσμένος καγκουρό, τηλεκίνηση, μετα-ψυχολογίας και πολλά άλλα, ήταν μόνο μύθους ή παραμύθια, πολύ κλάμα και λίγο μαλλί, πολύ κακό για το τίποτα. Ίσως είναι δυνατόν να δώσετε ένα όνομα σε ό, τι, τι συνέβαινε γύρω από τα αγρογλυφικά στη διάρκεια χρόνια από 1970-2011, και νωρίτερα, στους τομείς των δημητριακών, πολύ περισσότερο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να δώσει ένα όνομα

 

" Affair καλλιέργεια κύκλο gatee " ...

 

 

 

Καταγραφή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ένα ράστερ των μίσχων των δημητριακών

Περικοπή τομέα - ένα μέσο καταγραφής, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γραφικό ρεκόρ των ΗΜΠ

Κάθε, ακόμη και αν είναι αρκετά απλό, μονό αγρογλυφικών, επιτρέπουν να θεωρηθεί ως κατ 'αναλογία των γραφικών ρεκόρ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου σε σίδηρο πριονίδι. Στην πραγματικότητα όχι μόνο τα αγρογλυφικά, αλλά και κάθε μορφή στα σιτηρά, συμπεριλαμβανομένου εντελώς παράτυπη, μπορεί να εξηγηθεί ως μια εικονογραφική ερμηνεία, χαρακτηριστικό, γραφική παράσταση, εγγραφή ή φωτογραφία των ηλεκτρομαγνητικών διαδικασιών, που ήταν σε εξέλιξη πάνω από την επιφάνεια του εν λόγω τομέα με πολλά δημητριακά ημέρες πριν εμφανίστηκε σχηματισμούς. Πιθανές σύγκριση με το αρχείο του "παλμογράφο αποθήκευσης". Περιγράφεται "ηλεκτρομαγνητική διαδικασίες» ήταν δυνατόν να απεικονίσει εξαιτίας φυσικών διεργασιών στα φυτά, από την αποδυνάμωση των μίσχων τους, που προκύπτει από την κάμψη τους. Περισσότερες πληροφορίες για την περαιτέρω αυτή τη σελίδα - μιμητισμός, και πολύ περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα χρονολογία . Αυτή η απεικόνιση μπορεί να εμφανιστεί μετά από πολύ καιρό, πολλές ημέρες ή εβδομάδες, αλλά χάρη στο « ντόμινο αποτέλεσμα ", ίσως θα συμβαδίζει με την πεταλούδα αποτέλεσμα, μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά.

 

Γραφική αναπαράσταση

Αγρογλυφικών - απλά είπε, είναι δυνατόν να εξετάσει κάθε ξεχωριστό σχήμα ως "απεικόνιση των γραμμών του μαγνητικού πεδίου γύρω από επαγωγή του αγωγού" .

Αυτή είναι μια αρκετά ακριβή γραφική αναπαράσταση. Αυτό ήταν μαέστρος σε αυτή την περίπτωση ο αέρας, πιο συγκεκριμένα στο πλάσμα, η οποία δημιουργήθηκε μέσα από αυτό κατά τη διάρκεια της απαλλαγής, ήταν περίπου 5 χιλιοστά μεγάλη, όχι περισσότερο 10mm, και η σημερινή διεξαγωγή μέσα ήταν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ. Μερικές φορές κοντά στο ένα εκατομμύριο. Μαγνητικό πεδίο γύρω από ένα τέτοιο καλώδιο είναι προφανώς «κάτι πιο υψηλό" από έναν τομέα, που δημιουργήθηκε από τον καθηγητή κατά τη διάρκεια μιας σωματικής πείραμα σε ένα εργαστήριο του σχολείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ρυθμός αύξησης των τρεχουσών σε μια τέτοια αγωγό, di / dt υπερβαίνει μερικές φορές πάνω από διακόσιες χιλιάδες αμπέρ κατά τη διάρκεια μιας μόνο μικροδευτερόλεπτο. Στην κοινή πρακτική της μηχανικής, π.χ. παροδικό διαδικασίες, γεννήτριες, κινητήρες εκκίνησης της, είναι οι τιμές για πολλά εκατομμύρια φορές μικρότερη. Το ποσοστό της τρέχουσας αύξησης είναι ένας κρίσιμος παράγοντας που επηρεάζει την επαγωγή των γύρω καλώδια γραμμή. Κάθε φυτό είναι επίσης ένα καλώδιο γραμμής, είναι σε θέση να άγουν το ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμα και αν είναι πολύ άσχημα. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό της τρέχουσας αύξησης, τόσο μεγαλύτερη είναι η τάση που προκαλείται.

 

 

Μερικές δυνατότητες αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού σε φυτικό υλικό

Σημαντικό ρόλο στην αποδυνάμωση μίσχους των φυτών στο εσωτερικό των αγρογλυφικών μπορεί μερικές φορές να παίξουν σε φυτικό υλικό μόνο η ηλεκτρική επαγωγή. Δείτε ηλεκτρικής επαγωγής, τμήμα Ηλεκτρο-Φυτοπαθολογίας. Ηλεκτρικά ρεύματα, που βλάπτουν τους ιστούς των φυτών, μπορούν επίσης να διεξάγονται μέσω του εδάφους, και ιονισμένο αέρα. Επίσης υψηλής τάσης στέμμα, συμμετρικά γύρω γύρω από τον αγωγό - το κανάλι του κεραυνών. Σε ένα σχήμα κύκλου, αρκετά μέτρα σε περίπτωση κεραυνού - πολλά εκατομμύρια βολτ, είναι επίσης ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πιθανότητα διεξαγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε σταθμούς.

 

 

Ανωμαλίες - εισαγωγή

Πιθανές δείτε σε οτιδήποτε του εγγράφου τηλεόραση ή ντοκιμαντέρ, το βιβλίο, εφημερίδα, περιοδικό, άρθρο περιοδικού, ή οποιαδήποτε ιστοσελίδα, που ασχολούνται με Αγρογλυφικών προβληματική. Όλοι οι παρατηρητές των αγρογλυφικών, ως επί το πλείστον παλιά πρύτανης του εν λόγω κλάδο δραστηριότητας, είναι πραγματικά τόσο άθλια σαν υγρό εβδομάδα, ότι κοντά σε κάθε σχεδόν των αγρογλυφικών, που ονομάζεται γνήσια , είναι δυνατόν να εγγραφούν πολλές ανωμαλίες, πολύ συχνά "κάτι πολύ ισχυρή ηλεκτρο- μαγνητικό ή ηλεκτροστατικό, απολύτως αμηχανία, πέρα από κάθε δυνατότητα κατανόησης ", και δεν υπάρχει δυνατότητα που θα πρέπει να επιλυθούν οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον. Αλλά ήταν όλο αυτό το διάστημα, περισσότερα από 30 χρόνια, πραγματικά πολύ κοντά στην πλήρη αποκρυπτογράφηση των επιστημονικών ένα τέτοιο μεγάλο πρόβλημα. Πολλά, πολλά από ότι οι οπαδοί των αγρογλυφικών, που περιήγηση γύρω τους με πυξίδα στο χέρι τους. Σε έναν πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, που ονομάζεται κόσμο, που κατοικούνται από ανθρωποποιημένη πιθήκους είδος της ανθρωπότητας, κάθε άλλη δυνατότητα, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε γεωμαγνητικές ανωμαλίες με τέτοια ένταση και διάρκεια του χρόνου, από κεραυνό, δεν υπήρξε ποτέ. Για παράδειγμα, κατά κύριο λόγο στο υπέδαφος βασάλτη. Δεν ήξερε ο κ. Pockels. Αλλά είχε τη διεξαγωγή ερευνητικών πειραμάτων του μερικές φορές λίγο πριν το 1900. Ήταν δυνατό μόνο να ρωτήσω.

 

Μετά από όλα, ακριβώς το ίδιο κεραυνών είναι δυνατόν να θεωρηθεί ως ένα φαινόμενο, που κυμαίνονται εντελώς έξω από το πεδίο εφαρμογής του κάθε τακτική ανθρώπινη φαντασία. Κοινή ονομασία που χρησιμοποιείται σχεδόν σε κάθε έγγραφο για Αγρογλυφικών - "δεν υπάρχει δεν υπάρχει καμία δυνατότητα μια εξήγηση με τη χρήση μεθόδων της επιστήμης".

 

"Σύντομη" λίστα με περισσότερες από 40 επιστημονικούς κλάδους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοήθεια στην εξήγηση των αγρογλυφικών, μπορεί να βρεθεί εδώ. Όλα αυτά είναι εντελώς αντικειμενικά, repeatably και αναπαραγώγιμες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξήγηση των αιτιών όλων των ειδών των φαινομένων που συνοδεύουν ζημιά και εξασθενεί τα δημητριακά. Όχι μόνο τα δημητριακά, αλλά και όλα τα είδη των άλλων φυτών. Καμιά φορά, χάρη στη βλάβη και αποδυναμώνοντας ακόμα και λυγισμένα κάτω στο έδαφος. Με την εν λόγω δυνατόν να εξηγήσει όλα τα αποδυναμωθεί και καταστραφεί τα φυτά, ακόμα και πραγματοποιήθηκαν μέσα σε οποιοδήποτε ακανόνιστο σχήμα, όχι μόνο ζημιές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται μέσα "κλασικό" αγρογλυφικά. Όχι μόνο τα αγρογλυφικά, αλλά και όλων των σιτηρών ή των φυτών, ζημιές σε τέτοιο βαθμό, γέννησαν, που είναι λυγισμένα, που βρίσκεται στο έδαφος.

 

Μόνο ένα, μοναδικό κεραυνών είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για να εξηγήσουν όλα τα είδη των ανωμαλιών αυτών. Πλήρως κάθε μία από αυτές, ως επί το πλείστον για τυχόν φαινόμενα που περιγράφονται. Όλα μοιάζουν με την παρουσία των ηλεκτροστατικών και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επί του σημείου αυτού στο παρελθόν. Υπήρχαν παρόντες απολύτως αδιανόητο ηλεκτροστατική και ηλεκτρομαγνητικά πεδία, μπορεί να προκαλέσει κάθε που περιγράφονται ανωμαλίες. Στο χώρο υπήρχαν παρόντες απολύτως αδιανόητη, εξαιρετικά ισχυρή, γιγαντιαία ηλεκτροστατική - ηλεκτρομαγνητική - ηλεκτρομηχανικών - pulsee πλάσμα , που ονομάστηκε LEMP - Lightning Electro Magnetic Pulse, Τι σημαίνει κεραυνοί ηλεκτρομαγνητικών παλμών. Σε κάθε εξειδικευμένη έκδοση για τα φαινόμενα κεραυνών είναι δυνατόν να βρεθεί μια τέτοια ώστε ο αριθμός των τεχνικών προδιαγραφών για τα χαρακτηριστικά αστραπή, που είναι δυνατόν να εξηγηθεί εξ ολοκλήρου κάθε τέτοιων φαινομένων απολύτως χωρίς καμία εξαίρεση. Τρέχουσα, την ταχύτητα, την ενέργεια, τάση, θερμοκρασία, το ποσοστό της τρέχουσας αύξησης, βλ. πίνακα . Δυνατό να παρατηρηθεί, ότι η ώθηση κεραυνών είναι ένα φαινόμενο πέρα από κάθε φαντασία, και είναι πραγματικά σε θέση να προκαλέσει εξ ολοκλήρου από κάθε περιγράφονται ανωμαλίες. Περιέχει και μεταφέρει πραγματικά πολύ αρκετή ποσότητα ενέργειας για τους σκοπούς αυτούς.

 

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο οποιοσδήποτε θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο πραγματικά Πρόσωπο με πρόσωπο, θα ήταν εντελώς αδύνατο για αυτόν να μας διηγηθεί την ιστορία γι 'αυτό.

 

Πολύ περισσότερες πληροφορίες, πιο λεπτομερείς, στην σελίδα ανωμαλίες και τις υποσελίδες. Με την ευκαιρία, όχι μόνο σωματική ανωμαλίες. Ηλεκτροστατικές, ηλεκτρομαγνητική, διαφορές θερμοκρασίας, χάρη στο ότι οι διαφορές που προκύπτουν, επίσης, πίεση υπόγειες - "ανεξήγητα" ήχους μπορεί να εμφανιστεί εβδομάδες μετά την αστραπή. Επίσης, χημικές ουσίες - μπορεί να φαίνεται πραγματικά εξαιρετικά τοξικά δηλητήρια, που τοποθετείται κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, δεκάδες κιλά, μεγάλο μέρος αυτής μπορεί να εξατμιστεί στην αέρια φάση. Απόλυτα αόρατο. Πρώτα η ασφάλεια. Οι παρατηρητές θα πρέπει μάλλον να προσπαθήσουμε να μην δρουν σαν ινδικά χοιρίδια, και να προσπαθήσει να καλέσει τοξικολόγους από διαπιστευμένο εργαστήριο. Οπαδοί των αγρογλυφικών, θα εκπλαγείτε από πολύ μέτρησης και τοξικολογικά ευρήματα. Δοσίμετρο δεν είναι σε θέση συγκεντρώσεις μέτρο δηλητηριώδεις χημικές ουσίες.

 

 

Μια μικρή συλλογή από εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού αγρογλυφικό βρέθηκε

Από τον τόπο είναι πολύ πιθανό η παρουσία των υψηλών ποσών των εξαιρετικά τοξικών χημικών ουσιών, και αέρια. Μπορείτε επισκέπτονται την χώρα με δική σας ευθύνη.

 

Μερικά Αγρογλυφικών εμφανίζονται στις μεγάλες ευθείες γραμμές

μεγάλη απόσταση, πολλά χιλιόμετρα

Χάρη σε καταιγίδες, που κινούνται στο τοπίο, προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση του ανέμου, είναι δυνατόν να εξηγηθούν κάποιες αγρογλυφικά, που εμφανίστηκε σε μια ευθεία γραμμή, σε πολύ μεγάλη απόσταση από ένα άλλο. Εμφανίστηκαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αρκετές εβδομάδες, ανάλογα με το είδος της καλλιέργειας, την κατάστασή του, υγρασίας των φυτών, του εδάφους, και την ένταση, την ενέργεια του κεραυνών. Κάθε μια από ότι περιγράφεται εικονογράμματα των αγρογλυφικών, εμφανίζονται αρκετά διαφορετική χρονική στιγμή, πολύ καιρό μετά την καταιγίδα. Κανείς δεν είναι σε θέση να αντλήσει οποιαδήποτε εξάρτηση μεταξύ καταιγίδας και της ζημίας των φυτών. Πιθανή, ότι ορισμένες από αυτές καταιγίδα πέρασε πάνω από κάποια γραμμή Ley, ποιο είναι φυσικά δυνατό. Αλλά πρέπει να τονίσω και πάλι ότι περισσότερο ή λιγότερο τυχαία. Οι άνθρωποι παρατήρησαν και παρατηρούνται τέτοια εικονογράμματα, φυσικά, και το έργο του ένα μεγάλο λάθος της ανθρωπότητας ήταν πολύ εύκολα.

 

Μια πλήρης σύμπτωση, όμως, δεν χρειάζεται να είναι, γιατί δεν είναι καθόλου αδύνατο ότι αρχαιολογικούς χώρους, πέτρινα γλυπτά, μεγαλιθικές κατασκευές, χτισμένο ιθαγενείς όπου βρήκαν στα χωράφια ή βοσκοτόπια τους περιοδικά εμφανίστηκαν κάποια αγρογλυφικά συχνά, στις καλλιέργειες των σιτηρών, ή χόρτο. Αγρογλυφικά ήταν από αυτούς απλά θεωρείται ως η εντολή του Θεού, εντολή να εκτελέσει κάποια παρόμοια ηλιθιότητα, όπως για παράδειγμα η κατασκευή των μεγαλιθικών δομή. Για παράδειγμα Στόουνχεντζ, Rollright Πέτρες, Γάλα Hill, Alton Barnes, Silbury Hill, Avebury Manor.

 

Είναι όλα απλά μια σύμπτωση;

 

Επόμενη δύο φωτογραφίες από "Crop circles: In search of a sign" Michele Gardner-Smith Αγρογλυφικά: Σε αναζήτηση ενός σημείου, Michele Gardner-Σμιθ

αριστερά: αγρογλυφικό σε Langdon, βόρεια Ντακότα, ΗΠΑ , 25 Ιούνη 2000

Εμφανίστηκε αργότερα δύο επόμενα σχέδια των αγρογλυφικών, αμέσως μετά μια γραμμή, πολλά χιλιόμετρα απόσταση από ένα άλλο, όπως φαίνεται στη δεξιά εικόνα. Πιθανές μετεωρολόγοι ζητούν να εξετάσει τα αρχεία τους - καταιγίδα έγινε αρκετές ημέρες ή εβδομάδες πριν από την πρώτη εικονόγραμμα βρέθηκε.

 

Κάτω από την επιφάνεια της ορισμένες γραμμές, που εμφανίζονται κοντά σε κάποιους κύκλους των καλλιεργειών, είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιες σωλήνες αποχέτευσης ή, επίσης, δυνατό ηλεκτρικό γραμμές ή γραμμές του υπόγειου φυσικού αερίου. Περισσότερες πληροφορίες γραμμές .  

 

Μονοπάτια των νεκρών ή εξασθενημένο δημητριακά, που βρίσκεται στο έδαφος - νέα ανώμαλο φαινόμενο, που δεν περιγράφονται, αλλά υπάρχουν στο παρελθόν. Πιθανές πολύ πιο συχνή από ό, τι οποιοδήποτε από τα αγρογλυφικά που βρέθηκαν ποτέ. Επίσης είναι δυνατό, ότι τα κέντρα των πολλών αγρογλυφικά φαίνεται ακριβώς πάνω από μερικά από υπόγειες σωληνώσεις που περιγράφονται.

Αυτό ήταν δυνατή μόνο για κάποιο γουρλώνω ανοιχτομάτης αναφωνήσει Αμερικανοί WOW!

 

 

Συνεχίζοντας από την κεντρική σελίδα

 

Διόρθωση

Ακόμη και αν κάποιο μήνυμα κάτω αυτές τις σελίδες θα μοιάζουν να είναι απολύτως σίγουροι, θα πρέπει να τοποθετηθεί μια εισαγωγική πρόταση πριν από

Είναι δυνατόν, ότι ...

Ενδεχομένως θα μπορούσε να αποδειχθεί, ότι ...

Προφανώς, είναι δυνατόν ...

Μερικοί (πολλοί) παρατηρήσεις (πειράματα) μπορεί να συνεπάγεται, ότι ...

Απολύτως βέβαιος αφήνετε απαραίτητα δικαίωμα ίσως μόνο ηλίθιο, ανόητο, κεφάλι καρφίτσας, κινέζικο ή Bigmouth.

Έτσι, ποιος από τους δύο, καταραμένο;

 

 

Αυτό δεν είναι ένα αστείο

 

Γνήσια αγρογλυφικά

ΦΥΣΗ γίνονται συμμετρικές συνθέσεις των καλλιεργειών - βασικές αρχές της φυσικής

Πολύ περισσότερο 99,9% αγρογλυφικά βρέθηκαν ετησίως σε σοδειές γύρω από ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι γνήσια, φάρσα, δεν ανθρωπογενείς.

 

Δημιουργία ονομάζεται πραγματική, φυσική αγρογλυφικά έγινε από απλή, απολύτως σαφής, πλήρης και μόνο χαρακτήρα , μεγάλο, τεράστιο μηχανικό, ηλεκτροστατικές και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις, που εμφανίζονται λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και λίγο μετά την κεραυνών. Εάν κατά το σχηματισμό τους, σε μερικές σχετικά σπάνιες περιπτώσεις, συμβάλλει σημαντικά απήχηση και παρέμβαση, μπορεί να συμβεί ακόμη και ακατανόητα περίπλοκο και τακτική σχήματα.

 

Ονομάστηκε δυνάμεις είναι πολύ ισχυρές, πέρα από κάθε ρεαλιστική φαντασία των ανθρώπων.

 

από: wikipedia

άγνωστου συγγραφέα

© cropcirclesonline.com

www.flickr.com

 

Η πρώτη βλάβη των φυτικών ιστών σε αγρογλυφικά - με ηλεκτρικό ρεύμα

Ένας από τους κύριους λόγους βλάβη των φυτικών ιστών και τυχόν σωματίδια είναι ηλεκτρικά ρεύματα, που προκαλείται από επαγωγή και άμεση αγωγή - ιονισμένο αέρα, του εδάφους, σφιχτοδεμένη σωματίδια των φυτών και τις ρίζες, και η ηλεκτρόλυση του όλα αυτά. Εκεί γίνεται επιβλαβείς χημικούς παράγοντες στο ότι οι ιστοί και τα κύτταρα είναι μερικοί αμέσως νεκρός. Όλα όνομα μέρη φυτών ενήργησε ως, δυνατόν αγωγοί να είναι αντικείμενο της επαγωγής. Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε αυτεπαγωγή των αγρογλυφικών δεν διαρκούν περισσότερο από 1/1000 sec.

 

Ορισμένα κύτταρα είναι νεκρά αμέσως, κάποιος άλλος θα πεθάνουν στο μέλλον ημέρες ή εβδομάδες, λόγω των επιβλαβών χημικών ουσιών. Χρονολόγιο αυτής της διαδικασίας είναι λίγο περίπλοκη, αλλά τα φυτά είναι σε θέση να ανακτήσουν οι ίδιοι αρκετά καλή. Παίζουν προσπαθώντας να πάρουν ότι οι τοξίνες κάτω τα κοτσάνια και έξω από τις ρίζες.

 

Πιθανή, ότι κατά τη δημιουργία του προτύπου των αγρογλυφικών έγινε εκεί για μεγάλο συντονισμούς και παρεμβολές μεταξύ όλων των δυνάμεων που ονομάζεται κεραυνών και όλες τις άλλες συνέπειες, τις οποίες επικαλείται αυτό.

 

Επίσης, μηχανικοί συντονισμοί και παρεμβολές μεταξύ ορισμένων υπόγειους χώρους κοντά σε καλλιέργειες που προκύπτουν πρότυπο κύκλο - σπηλιές, υδροφόρο στρώματα.

 

 

 

Συνοπτική επισκόπηση των παραμέτρων κεραυνών

πιο λεπτομερείς, υπολογίζονται και τιμές μέτρησης σε κεραυνούς και τις υποσελίδες

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε αστραπή χτύπησε, "φλας", σε κάθε τομέα των σιτηρών, εκεί συμβαίνουν, κατά κανόνα, καθώς επίσης και στην πραγματικότητα φυσικά και μηχανικά εργαστούν:

 

 

Παρεμβολές και συντονισμούς μεταξύ εξαιρετικά ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες μπορεί να είναι ο μόνος λόγος που ορισμένα πολύ περίπλοκα σχέδια Φράκταλς. Υπάρχει επίσης να προκύψουν κάμψη, περίθλαση, διάθλαση και αντανάκλαση όλων των ηλεκτρομαγνητικών δοκάρια, συμβαίνουν εκεί. Συμπεριφέρονται πολύ παρόμοια με το φως. Κάθε φως, επίσης, υπέρυθρες, υπεριώδεις, είναι επίσης ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Το ορατό φως κυμαίνεται από περίπου 390 - 790 nm, συχνότητα της (από 3,9 × 10 14 Hz έως 7,9 × 10 14 ) Hz. Υπό ορισμένες συνθήκες υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί συνολική προβληματισμό. Μπορεί να υπάρχουν εμφανίζονται αυτοί οι τύποι όριο φάση: αέρα - πλάσμα, ο κρύος αέρας - θερμού αέρα, υψηλή πίεση - κανονική πίεση, γρήγορα κινούμενου αέρα - αέρα στέκεται.

 

Σημείωση: κατά προσέγγιση αριθμό όλων των ηλεκτρικών εκκενώσεων, που συνήθως ετήσια χτυπήσει στα χωράφια με δημητριακά και χόρτο περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη Γη, είναι ένα δισεκατομμύριο (10 9 ) ...

 

Για σύγκριση: ένα λίγο περισσότερο από το μέσο όρο μόνο αστραπή μπορεί να μεταβιβάσει μια τέτοια μεγάλη ποσότητα ενέργειας, σε ένα πλήρως φορτωμένο φορτηγό θα χάρη σε αυτήν την ενέργεια, περισσότερο από μία φορά το αυτοκίνητο γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη ...

 

 

 

Το μυστήριο των αγρογλυφικών επιλυθεί. Οριστικά. Μια για πάντα. Για πάντα ..

 

Συγκλονίζοντας αποκάλυψη!!

Η παράγραφος αυτή εξυπηρετεί σε αυτή τη σελίδα σαν παύση, είναι ένα θεατρικό σε διάλεκτο όρο.

Λογικό, επιστημονική. Με την εφαρμογή των νόμων της φύσης. Κατανοητό και εξηγήσιμο.

 

Σχεδόν απίστευτο, αλλά είναι πολύ σαφής, εξηγώντας όχι μόνο κύρια διαδικασία της καταστροφής και της εξασθένησης. Επίσης, σε θέση να εξηγήσει, πολύ καθαρά, κανένα απίστευτο, υποτίθεται ανώμαλη αποτελέσματα, υπερβατικό, υπερφυσικό, κοντά σε κάθε μία από γνήσια αγρογλυφικά. Πολλοί από αυτούς, για να κυριολεκτήσουμε, απολύτως όλοι.

 

 

Φυσικό μιμητισμός

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι το κύριο δράστη - ο μόνος πραγματικός συντάκτης του αγρογλυφικά - έργα που μεταμφιέζεται ως απολύτως αθώα. Ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από κεραυνό, ωρών, ημερών, μπορεί κάθε σιτηρό, καλλιέργειας ή εγκαταστάσεων να φανούν ακόμα απολύτως άθικτη. Δεν είναι δυνατό να παρατηρηθεί οποιαδήποτε ζημία στον τομέα των σιτηρών. Εκεί πραγματοποιήθηκε μόνο "έκθεση". Διαδικασία είναι πολύ παρόμοια με σχηματισμό λανθάνουσα εικόνα σε στρώμα κλασικό ασήμι-αλογονιδίων φωτογραφία-διαδικασία. Λανθάνουσα εικόνα είναι εντελώς αόρατο, και θα γίνουν ορατές αργότερα, μόνο μετά από πολλές ημέρες ή εβδομάδες της ανάπτυξης. Κατά την πρώτη, φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο αόρατα μικροσκοπικά ζημιές των φυτικών ιστών. Επίσης, μηχανικές ιδιότητες των φυτών είναι undistinguishable άθικτη από εγκαταστάσεις που δεν επηρεάζονται από ηλεκτρικά ρεύματα. Μεγάλος χρόνος διάρκειας βιοχημικές και βιοφυσικές διαδικασίες που προκαλούν σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα μεταξύ της διεξαγωγής του ηλεκτρικού ρεύματος και εξασθένηση. Μόνο τότε καλαμάκια λυγίσει στο έδαφος, και έτσι είναι ορατό αγρογλυφικών, ως επί το πλείστον πολλές ημέρες μετά την απαλλαγή κεραυνό, που το προκάλεσε.

 

Μόνο μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των φορέων τους, καλαμάκια φυτό γίνει αποδυναμώσει τόσο πολύ, που αποτυγχάνουν να διατηρήσουν το βάρος τους και αρχίζουν να λυγίζουν προς το έδαφος. Σε αντίθεση με το προηγούμενο διαδικασία αποδυνάμωσης, που διαρκούσε αρκετές ημέρες ή εβδομάδες, η διαδικασία κάμψης - η πραγματική απεικόνιση των αγρογλυφικών - μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγες ώρες ή ακόμη και λεπτά. Επίδραση πεταλούδων, φαινόμενο του ντόμινο.

 

Γι 'αυτό κανείς δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει τη σχέση μεταξύ της αστραπής και την εξασθένηση των φυτών, και χάρη στο ότι καλαμάκια ξαπλωμένος στο έδαφος, επίσης αγρογλυφικών εμφανίζονται. Υπήρξε απολύτως αδύνατο να τηρήσει οποιαδήποτε ζημιά αμέσως μετά την καταιγίδα και αστραπές. Αρκετές εβδομάδες αργότερα, συχνά κατά πολύ ωραία καιρικές συνθήκες, καλαμάκια από τα φυτά αρχίζουν κάμψη στο έδαφος. Πρώτη μόνο μερικά τετραγωνικά μέτρα, αλλά κατά τη διάρκεια του χρόνου που βρίσκεται στην επιφάνεια πεδίο όλο και πιο σημαντικό τμήμα της περιοχής και λίγο πριν τη συγκομιδή σε σπάνιες περιπτώσεις είναι ψέματα μερικές φορές ακόμη και το 90% του συνολικού τομέα. Πιο συχνά 20-30%, αλλά τα πάντα μπορεί να είναι αποτέλεσμα μόνο ενός, μόνο κεραυνό, σε αυτή τη θέση πριν από πολλές εβδομάδες, συχνά περισσότερο από μήνα. Πολύ περισσότερες πληροφορίες θα είναι στη σελίδα χρονολόγηση και τις υποσελίδες της.

 

 

Αυτόματη έκθεση

Ένταση της "έκθεση" επηρεάζει την απόσταση χρόνου μεταξύ της στιγμής της κεραυνών και την έναρξη των μίσχων κάμψης στο έδαφος

Nine circles & associated pathways, at Eltopia

Washington (USA) which occurred during the night

of June 18-19, 1998. [photo taken June 21, 1998]

Eltopia, Washington formation re-photographed

3 weeks later, after the circle-making energy

system had revisited the field.

Στη συνέχεια, σημαντικό και ουσιαστικό γεγονός είναι ότι η ζημία των σιτηρών, οπτικά παρατηρήσιμη, η οποία προκλήθηκε μόνο από τις ατομικές αστραπή σε ένα τομέα, δεν πρέπει να συμβεί μόνο μία φορές, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Είναι εξαρτώνται από την απόσταση μεταξύ κατεστραμμένο δημητριακά και το σημείο του κεραυνού. Επίσης, για την αγωγιμότητα των κομματιών ελκυστήρων, και για το ποσό της ηλεκτρικής ενέργειας που διεξήχθη πάνω από την επιφάνεια του τομέα. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις γνήσια αγρογλυφικά είναι δυνατόν, ώστε να μπορεί να μεγεθυνθεί ή να συμπληρώνεται αρκετές ημέρες μετά παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά. Υπήρξαν κάποιες άλλες περιοχές έχουν καταστραφεί από ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά όχι τόσο έντονα όσο θέσεις, που έγινε ορατή πρώτα. Επίσης, πολύ συχνά, λίγο μετά τον κύκλο των καλλιεργειών είχε αρχικά ανακαλύφθηκε, αρκετές μέρες μετά από αυτό, μπορεί να εμφανίζονται όλο και πιο κατεστραμμένο από δημητριακά κοντά ή μακριά, αλλά μόνο ως RDF. Randomly Downed Formations, Που βρίσκεται παράνομα δημητριακά. Και πάλι, είναι πολύ κοινό ότι όλα προκλήθηκε μόνο από τις ατομικές κεραυνών. Στην αριστερή πλευρά βρίσκονται δύο φωτογραφίες από bltresearch. Πιθανή, ότι στην δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει πραγματικά ήταν σε εξέλιξη κάποια άλλη δράση της ενέργειας », επανεξέτασε το πεδίο", αλλά στην πραγματικότητα δεν υπήρχε απολύτως καμία ανάγκη από κάτι τέτοιο. Καλαμάκια δημητριακών είναι κλίνει όλο και περισσότερο κατά τη διάρκεια ολόκληρου υπόλοιπο της περιόδου βλάστησης, και περισσότερο χρόνο μόνο μετά την πρώτη και μοναδική κεραυνών, και τελευταία, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη. Το κύριο ερώτημα είναι: Γιατί, αφού ο κύκλος των καλλιεργειών δημιουργήθηκε, και όταν "the circle making energy system had revisited the field", Δεν δημιουργεί περισσότερες νέες κύκλους εκεί, αλλά μόνο ακανόνιστη σχηματισμούς ; Οι συντάκτες του κειμένου ακούσια ενημερώνει, ότι η δημιουργία των παράτυπων σχηματισμών μέσω της "circle-making energy", Η ενέργεια που είναι σε θέση να δημιουργήσει τα αγρογλυφικά, είναι κάτι εντελώς φυσικό. Μόνο ένα κεραυνό, ή

Two formations at West Overton, Wiltshire (UK).

The large ring encircled the Overton Road "T"

junction -- and the long pictogram, which occurred

subsequently, itself gained another circle the night

after the rest of the pictogram had formed.

ομάδα πολλών συνακόλουθη απόρριψη, σχεδόν ποτέ δεν διαρκούν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει σταδιακά αυξανόμενες ζημίες των δημητριακών, αυξάνεται προοδευτικά κατά τη διάρκεια όλης της υπόλοιπης περιόδου βλάστησης, μέχρι τη συγκομιδή, σε οποιοδήποτε μέρος σε αυτό το πεδίο, ακόμα και σε περιοχές που δεν επλήγησαν ευθέως από τον κεραυνό. Ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να διανεμηθεί σε όλο τον τομέα εν μέρει μέσω των κομματιών του ελκυστήρα . Μερικά Τυχαία γραμμές, μπορεί να επεκταθεί, κατ 'ευθείαν, ή διχαλωτό κοντά από το σημείο πρόσκρουσης του μετώπου παλμού αστραπή. Ηλεκτρικό ρεύμα κινείται τρόπο που περιγράφεται, κοντά από περιοδικές σχήματα στα δημητριακά στο έδαφος, όχι μόνο σε κομμάτια του ελκυστήρα και το άμεσο περιβάλλον τους, πριν αρχίσουν να συνεχιστεί κάτω από το έδαφος. Η διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος μέσα στο σώμα των φυτών, τα κύτταρα, ιστούς και κατά συνέπεια να καταστραφούν μπορεί επίσης να προκαλέσει άνιση ωρίμανση των δημητριακών. Η τρίτη, και την επόμενη φωτογραφία - μπορείτε να δείτε αγρογλυφικό επέκταση στο χρόνο. Είναι δυνατόν, ότι τα πάντα είναι αποτέλεσμα μόνο οι γλώσσες κεραυνό, αλλά ακανόνιστη "έκθεση" των ιδιαίτερα επιφάνειες. Το 1ο Return Stroke - Κύρια, κορυφαία ηλεκτρική εκκένωση, μετά από αυτή περίπου. 4 - 8 Restrikes, Δηλαδή μετά, δευτεροβάθμια απεργίες (σε σπάνιες περιπτώσεις, 15 ή περισσότερο), δείτε κεραυνό . Πιθανή, ότι η 1η Return Stroke χτύπησε ακριβώς στο κέντρο της Τ-διασταύρωση και μερικά από τα Restrikes, δευτεροβάθμια εγκεφαλικά επεισόδια - ασθενέστερη, συνεχίστηκε και στο πεδίο των δημητριακών. Η καλλιέργεια κάτω εικόνα κύκλο βρέθηκε χάρη στην Google, για παράδειγμα www.noufors.comm ή freethinkradio.com, άγνωστου συγγραφέα, στον ίδιο χώρο, πριν από την ημερομηνία - χωρίς τη συνέχιση και την επέκταση των τμημάτων.

 

 

 

Οποιαδήποτε βλάβη των καλλιεργειών χτυπήθηκε από κεραυνό

Σχετίζεται με οποιαδήποτε ζημιά και εξασθενεί δημητριακών σε όλο τον όλο τον κόσμο

Για μια ακόμη φορά: διαδικασίες, που περιγράφονται σε αυτή τη σελίδα, όχι μόνο στις σκέψεις μίμηση και αυτόματη έκθεση , αλλά σε οποιαδήποτε σελίδα της www.cropcirclesonline.com και οι σχετικές σελίδες, αφορούν όλων των σιτηρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποδυναμωμένη, κατεστραμμένα βρίσκεται φυτά, με καλαμάκια λυγισμένα, που βρίσκεται επάνω ή μόνο έκλινε προς την επιφάνεια του εδάφους. Απολύτως ακανόνιστα σχήματα, που είναι δυνατόν βρει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Οποιαδήποτε τομέα των δημητριακών. Όχι μόνο τα σιτηρά, αλλά και γεωργικές καλλιέργειες κάθε είδους. Κοτσάνια θα αρχίσει η κλίση και η ορατή κάμψη στην κατεύθυνση προς την επιφάνεια του εδάφους, καθώς τα πρώτα ορατά σημάδια εξασθένησης, κυρίως μετά από πολύ καιρό τη στιγμή κεραυνού - εβδομάδες, μήνες. Στην περίπτωση των εξαιρετικά ισχυρών κεραυνών σημαντικά γρηγορότερα. Τακτική σχήματα - αγρογλυφικά, fractals, καθρέφτη εικόνες γίνονται μόνο σε μία περίπτωση από πολλά εκατομμύρια, και με δυσκολία είναι δυνατόν να εξηγήσει απλά, γιατί. Πιθανές ότι περισσότερο από το περιγραφόμενο διάφορους λόγους, πραγματικά πολύ σπάνια, πρέπει να συνεργαστούν, να δημιουργηθεί μια τέτοια περίπλοκα σχέδια. Πολύ περισσότερες πληροφορίες θα είναι δυνατόν βρέθηκαν στο Χρονολόγιο και υποσελίδες, επίσης του ΕΛΚ -Electro-Φυτοπαθολογίας, οι επιπτώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας στο σώμα των φυτών, τμημάτων φυτών, ιστών και κυττάρων.

 

 

Ντόμινο, φαινόμενο της πεταλούδας

Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον και εκπληκτικό γεγονός, το οποίο μπορεί να περιγραφεί με τις θεωρίες της έκθεσης και σταδιακή εξασθένηση των φυτών στο εσωτερικό του κύκλου των καλλιεργειών σχετικά εύκολο να εξηγηθεί, που παρατηρείται συχνά κατά τους διοργανώνονται τακτικά δέσμες καλαμάκια, αρκετά δεν είναι προφανώς εφικτό από κάθε ανθρώπινο έργο. F_1 F_2 Κοτσάνια αντέχουν μέχρι την τελευταία δυνατή στιγμή σε όρθια θέση, ακριβώς λόγω της σταδιακής εξασθένησης ελαφρά κλίση, έτσι ώστε στη βλάστηση διαμορφώνεται για πρώτη φορά μια δομή με δέσμες πολλών εκατοντάδων αμοιβαία υποστήριξη κοτσάνια. Πολύ πριν πέσουν κάτω στο έδαφος, μπορεί σε αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλές δέσμες με εκατοντάδες στελέχη, εξακολουθεί να στέκεται όρθια περίπου, ακόμα κι αν ακριβώς έτσι έτσι. Φυτά και μέρη τους, που αγγίζουν το ένα το άλλο, μπορεί να προσκολληθούν σε μετρήσιμη δύναμη, χάρη στην επιφανειακή τάση του νερού, η οποία σχετικά ασταθή δομή των φυτών αποδυναμωμένο και πάλι για κάποιο χρονικό διάστημα τη σταθεροποίηση και την προστασία αμοιβαία, κατά γρήγορη κάμψη στο έδαφος. Η διαδικασία της απεικόνισης μοτίβο καλλιεργειών κύκλο Έτσι, εξακολουθεί να καθυστερεί.

 

Το νερό μπορεί να λειτουργήσει ως πεταλούδα . Φυτά υδαρή - χιονοπτώσεις, πρωινή δροσιά, γιατί κατά τη διάρκεια της σχετικής σύντομο χρονικό διάστημα, αρκετές ώρες, μπορεί το βάρος του κάθε στελέχους αυξήσει δύο φορές. Αυτό είναι μόνο μερικά γρ / στελέχη, αλλά πολλά κιλά / m 2, και πολλούς τόνους ανά εκτάριο. Μπορεί να είναι 20, 30, ανάλογα με το είδος καλλιέργειας. Μετά από λίγη ώρα έχει φθάσει σε ένα όριο γωνία. Μετά από αυτό είναι η συνεχιζόμενη κάμψη πολύ πιο γρήγορα. Όταν η πρώτη δεσμίδα αγγίζει κάποια άλλη, ντόμινο ξεκινά, και μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά. Πακέτα πέφτουν κάτω, ένα προς ένα, όπως η αλυσιδωτή αντίδραση. Ένα πακέτο μπορεί να αγγίξει περισσότερα από ένα μόνο άλλο. Η εικόνα των αγρογλυφικών συνεπώς οριστικά ορατός. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα απίστευτο, αν παρατηρηθεί, και φαινομενικά χωρίς δράση από κάθε ορατή και γνωστή δύναμη. Μερικές μαρτυρίες υπάρχουν.

 

Ως μια κίνηση του ντόμινο μπορεί να λειτουργήσει επίσης ροή αέρα, που προκαλείται από άλλες δέσμες. Επίδειξη θα εμφανιστεί εδώ. Στροβιλισμός αέρα και της σκόνης, μπορεί να φαίνεται σαν μια άγνωστη δύναμη. Η άνοδος από τα βάθη της γης, και οι παρατηρητές αυτών των περιγράφεται δημιουργία αγρογλυφικών μπορεί λοιπόν να εξετάσουμε κάπως ανοικτομάτης, τρόμαξε και έκπληκτος. Από την άποψή τους, στενόμυαλος, σχεδόν τίποτε άλλο δυνατό.

 

Κάποτε αρκετά τέτοια δέματα μπορούν να συνεχίσουν μένουν όρθια. Αλλαγή από υγρό να στεγνώσει αρκετές φορές. Πιθανό να βρείτε μερικές φωτογραφίες των καλλιεργειών κύκλους.

 

 

Σαν πεταλούδα μπορεί να λειτουργήσει επίσης κατά καιρούς μια μέλισσα .

 

 

Παρατήρηση των αγρογλυφικών - μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες:

Πού να ψάξω για τα αγρογλυφικά:

Μόνο σε αυτή τη χώρα, όπου καταιγίδα πέρασε, πουθενά αλλού. Το καλύτερο για έναν τόπο με εντοπισμένο αστραπή σε μια καλλιέργεια. Είναι δυνατόν να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιους βαθμούς, μετά την αστραπή χτύπησε σε ένα πεδίο με σιτηρά, με μερικά δέντρα -. Εύκολο να διακρίνει "φέτος κεραυνών" F-1-2 Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δυνατόν να βρείτε ένα σημείο, όπου η αστραπή χτύπησε το δικαίωμα σε ένα πεδίο, μερικοί ημέρες πριν από την πιο προφανή ζημιά φυτά εμφανίζονται. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι δυνατό να διακριθεί το σημείο όπου ο κεραυνός χτύπησε το δικαίωμα στην καλλιέργεια. Οι διαφορές στην κατάσταση μπορεί να παρατηρηθεί μερικές ημέρες πριν από τη στιγμή, όταν τα κοτσάνια είναι λυγισμένα προς το έδαφος. Θα πρέπει να εξηγηθεί, επίσης ντοκιμαντέρ φωτογραφίες που βρίσκονται εδώ. Δείτε Χρονολόγιο .

 

Πότε πρέπει να κοιτάξουμε για τα αγρογλυφικά:

1. ποτέ κατά τη διάρκεια καταιγίδας. Οποιαδήποτε τέτοια εργαζόμενος θα έχει πραγματικά πολύ σύντομη διάρκεια ζωής, και ως εκ τούτου θα χρειαστεί πολύ συχνά αναπλήρωση τους.

 

2. τουλάχιστον αρκετές ώρες ή περισσότερο μετά την καταιγίδα, όταν Thundercloud είναι πολύ μακριά ή δεν υπάρχουν. Τα πρώτα σημάδια της αστραπής στις καλλιέργειες μπορεί να εμφανιστούν αρκετές ημέρες μετά την καταιγίδα. αμέσως σε ένα κοντινό δέντρο. Μερικές φορές καταστραφεί δημητριακών γίνεται ορατή πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά από κεραυνό, είναι δυνατόν λεπτά, ώρες. Some αστραπές περιέχουν πολύ μεγάλη ποσότητα της μηχανικής ενέργειας. Επίσης, δυνατή βροχή μπορεί να τεθεί σε ισχύ - υψηλότερη μηχανική καταπόνηση, πιο ηλεκτρική ενέργεια και του επαγώγιμου στα φυτά και υγρή επιφάνεια του εδάφους, επίσης κοντά κάτω από το έδαφος. Επίσης, είναι δυνατόν διπλή απόρριψη - δύο αστραπές, χρονικό διάστημα μία ή περισσότερες εβδομάδες, μπορεί να λάβει χώρα εκεί, δείτε την επόμενη. 

 

3.   Σε πολλές περιπτώσεις βλάβης των δημητριακών έγινε ορατή μετά από πολύ καιρό καταιγίδας, μετά από περισσότερο από δύο μήνες. Είναι δυνατόν, αλλά δεν είναι σίγουρος, ότι βρίσκεται δημητριακά εμφανίστηκε κυρίως χάρη στο ότι ένα δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο αστραπή στον ίδιο τομέα των σιτηρών που συνέβη. Το δεύτερο μετά από αρκετές ημέρες, όχι εβδομάδες αργότερα. Περισσότερες πληροφορίες Η επίδραση των δύο ηλεκτρικών εκκενώσεων. Η πρώτη απαλλαγή μπορεί να "προετοιμάσουν" μερικά δεν είναι ακριβώς καθορισμένες περιοχές περίπου ομοιόμορφα φυτά αποδυναμωθεί. Ίσως πολλά εκτάρια. Η δεύτερη κεραυνών, αρκετές εβδομάδες αργότερα, ολοκληρώνει το έργο αυτό, πολύ πιο σημαντικές επιπτώσεις. Πιθανή, ότι μετά τη δεύτερη σοδειά κεραυνών που βρίσκεται αμέσως, ή πολύ πιο γρήγορα. Δύο ηλεκτρικών εκκενώσεων, δεν απέχει πολύ από κάθε άλλο, κατά τη διάρκεια μιας σεζόν βλάστηση γίνεται μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Πιθανή, ότι μόνο μία από περιγράφονται ηλεκτρικών εκκενώσεων θα προκαλέσει μόνο ασήμαντες ζημιές.

 

Χρόνος - Λήξη - Camera

 

 

4. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν η χρήση του time-lapse κάμερες για την τήρηση της διαδικασίας της δημιουργίας των αγρογλυφικών. Για παράδειγμα, ορισμένες φωτογραφικές μηχανές της Canon είναι προγραμματιζόμενα και όχι μόνο timelapse, αλλά επίσης είναι σε θέση να καλύψουν κάθε αστραπή. Με τη χρήση δύο πανομοιότυπες φωτογραφικές μηχανές και κάνοντας φωτογραφίες στερεοφωνικό, μετά τη χρήση φωτογραμμετρίας στερεοφωνικό μέθοδο, θα είναι σε θέση να προσδιορίσει τη θέση αστραπή σε απόσταση χιλιομέτρων, με ακρίβεια εκατοστού. Όταν χρησιμοποιείτε απόσταση ανάμεσα στις δύο κάμερες - οπτικό μετρητή στέρεο βάση μία ή περισσότερες.

 

 

5. Εγκατάσταση του χρόνου - κάμερες ακυρώνονται, μετά από κάποια αγρογλυφικά βρέθηκαν, επίσης, δυνατό και χρήσιμο. Ή συνεχής φωτογράφηση οποιασδήποτε τέτοιας εικονόγραμμα αγρογλυφικών, μέρα με τη μέρα, μέχρι τη συγκομιδή. Σε απόσταση ασφαλείας, δείτε Προειδοποίηση, φωτογραφίζοντας από απόσταση, κατά προτίμηση πάνω από αρκετά επαρκής, θα είναι από το 2012 και δίπλα το πιο θεμελιώδες καθήκον κάθε λίγο λίγο σοβαρό παρατηρητή καλλιέργεια κύκλους. Αν κάποιος, όπως αυτό υπάρχει σε όλους στον κόσμο. Αλλά η επίσκεψη στο πεδίο όσο το δυνατόν λιγότερο, να επιλέξουν να τηρούν μόνο αυτό που θα είναι σε θέση να παρατηρήσει από απόσταση με σεβασμό. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πραγματική γεωμετρικό μοτίβο είναι για τους σκοπούς της μετέπειτα έρευνα σχεδόν αδιάφορος, είναι απαραίτητο να επικεντρωθεί κυρίως στις απομακρυσμένες και κοντά στο περιβάλλον, που στη συντριπτική πλειοψηφία των αγρογλυφικών εικόνες εμφανίζονται σχεδόν ποτέ!

 

Λεπτομέρειες της προηγούμενης χρήσης των καμερών σε timelapse "στις διαδικασίες της έρευνας στους τομείς των σιτηρών," και την πιθανή χρήση τους κάποια στιγμή στο μέλλον θα βρίσκεται εδώ .

 

 

Somerton, Somerset 27 Ιουλίου 1996

Αγρογλυφικά - τακτική σχήματα

σε συνδυασμό με ακανόνιστες (2)

Περικοπή εικόνας κύκλο της το 1996, από μεγάλη Lucy Pringle αρχείο. Αν δεν υπήρχαν τα αγρογλυφικά σε αυτή φωτογραφία, μοιάζει απολύτως φυσιολογικό, κοινή, τυπική φθορά λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας από κεραυνό. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αποτέλεσμα είναι ότι η βλάβη ακολουθεί με ακρίβεια την κατεύθυνση της γραμμές τραμ. Υπάρχουν περισσότερες ροές ηλεκτρικής ενέργειας πριν από την είσοδο στην παρανομία. Κυρίως είναι αισθητή ζημιά κοντά στο όριο του τομέα. Τραμ κοντά στα σύνορα, οι μηχανές στροφή, υπάρχει καλύτερη αγωγιμότητα, καλλιέργεια είναι πιο κοντά στο κατεστραμμένο τραμ γύρω από το όριο τότε αλλού.

 

Περικοπή φωτογραφιών κύκλο από άγνωστη πηγή, περιοχή Denton, Garsington. Πηγή προσδιοριστούν αργότερα ως Oxfordshire Κέντρο Μελετών των αγρογλυφικών, λαμβάνονται 3, Ιουλίου 1996. Εκτός από τα αγρογλυφικά είναι δυνατό να διακρίνουμε τρεις αναμφισβήτητη αλεξικέραυνα - πυλώνες ηλεκτρισμού γραμμή. Μπορεί να εμφανίζονται ως σημαντικός λόγος, που προκάλεσε κεραυνός γίνει κοντά από αυτό. Κάτω από τα αγρογλυφικά - τυπικό, παράτυπη βλάβη που προκαλείται από την ηλεκτρική ενέργεια από κεραυνό. Θα υπήρχε κάποια παράλληλη λειτουργία ηλεκτρικών εκκενώσεων ή μεταγενέστερη εγκεφαλικά επεισόδια - restrikes, ή οποιαδήποτε επαγωγή ή αγωγιμότητα. Παράλληλα ηλεκτρικών εκκενώσεων και δευτεροβάθμιας εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να επηρεάσει ο ένας τον άλλον. Απορρίψεις αστραπή είναι κάτι σαν δέσμες ηλεκτρονίων, και υπάρχουν σε εξέλιξη εξαιρετικά υψηλά ηλεκτροστατικά και ηλεκτρομαγνητικά πεδία, μπορείτε να αλλάξετε την κατεύθυνση αυτών των δεσμών, όπως σωλήνα κενού τηλεόραση ή παλμογράφο. Κατεύθυνση της απαλλαγής σπίθα, όπως μονίμως εκκένωση τόξου, επίσης, πιθανή αλλαγή από τη ροή του αέρα - αέρα, κρουστικό κύμα, εκρηκτικό κύμα, κύμα πίεσης. Rakov, Uman - Φωτισμοί: Φυσική και τα αποτελέσματα, κεφάλαιο 8 "κεραυνός Χειμώνας στην Ιαπωνία», σελ.. 313: ". Ενδιαφέρον, Ishii et al (1998) παρατήρησε ότι οι επόμενες κινήσεις σε πολλαπλά-χρονος θετικές αναλαμπές στο καταιγίδες το χειμώνα στην Ιαπωνία δημιουργεί πάντα μια νέα καταγγελία στο έδαφος." Κάτι τέτοιο που μπορεί να εμφανιστούν όχι μόνο το χειμώνα και όχι μόνο στην Ιαπωνία. Στην αρχική: "Interestingly, Ishii et al. (1998) observed that subsequent strokes in multiple-stroke positive flashes in winter storms in Japan always create a new termination on ground." Κάθε κύκλος στην παρούσα παράγραφο συνοδευτικό εικόνα, και μικρότερα σταδιακά μακριά από τον πρώτο βασικό, μπορεί να θεωρηθεί ως νέα καταγγελία στο έδαφος.

 

Στις ηχογραφήσεις και φωτογραφίες τεχνητά ξεκίνησε αστραπές δυνατόν παρατηρούμε, ότι οι κινήσεις αστραπή κανάλι προς την κατεύθυνση του ανέμου. Πιθανή, ότι πριν από μερικά Restrike μπορεί το κανάλι δεκάδες κεραυνούς, κίνηση ή εκατοντάδων μέτρων. κεραυνό, φυσική. Στη συνοδευτική φωτογραφία είναι μια φωτοτυπία της σελίδας τίτλου του Martin Uman του την απαλλαγή αστραπή, όπου είναι δυνατόν παρατηρούμε μία τέτοια χαρακτηριστική φωτογραφία από τεχνητά ξεκίνησε αστραπή, με μια τέτοια μικρή μετακίνηση της απαλλαγής προς την κατεύθυνση του ανέμου. Τεχνητά Υπέρθηρα, Artificial Lightnings: Όταν ηλεκτροστατικό πεδίο που μετρούνται σύμφωνα με τα σύννεφα έχει φθάσει σε ένα επαρκές αξία, μέσα στα σύννεφα ψήνεται πύραυλο εφοδιασμένο με ένα καλώδιο γείωσης. UNIVERSITY OF FLORIDA LIGHTNING RESEARCH GROUP - www.ufl.edu (αριστερά φωτογραφία) - πολύ σημαντική πηγή πληροφοριών και συνδέσμους με τις δημοσιεύσεις σχετικά με τη φυσική του φωτισμού, φωτογραφίες, βίντεο.

 

 

 

Κατεστραμμένα δημητριακά, συνήθως συμβαίνουν στους τομείς των σιτηρών

ακανόνιστα σχήματα των κατεστραμμένων, εξασθενημένη, επικλινείς μίσχοι, λυγισμένο, με το σκεπτικό που βρίσκεται δημητριακά

περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα κλίση, κλίση, κατεστραμμένα, εξασθενημένη καλλιεργειών

 

ελαιοκράμβης κατά τη διάρκεια της συγκομιδής

Αστραπές πάνω από απορρίψεις αγρών και από κοντά που είναι σχεδόν η μοναδική κύρια αιτία, περισσότερο του 99%, τα δημητριακά και κάθε άλλη καλλιέργεια που βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους γύρω από ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι μεταξύ 0,5 έως 1,5 εκατομμύρια μίλια 2 ετησίως. Όχι μόνο δημητριακά, επίσης τυχόν άλλες καλλιέργειες, π.χ. βιασμός, παπαρούνα, και τα φυτά. Όχι μόνο βρίσκεται καλλιέργειες, αλλά κατά τα άλλα σημαντικά καταστραφεί - τα φυτά μπορεί να είναι εντελώς νεκρός, ή απλά να έχουν προσβληθεί από παράσιτα, είτε φυτικής ή ζωικής προέλευσης - βακτήρια, ιούς, μύκητες, μύκητες, παράσιτα, έντομα. Παράσιτα, στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, δεν ενεργεί μόνο ως δευτερεύον αποτέλεσμα, γιατί τα υγιή φυτά, επηρεάζεται από τον ηλεκτρισμό, θα ήταν εντελώς ανέπαφη από διορισμένους παράσιτα. Για άλλη μια φορά: δυνάμεων, που δημιουργήθηκε από τη δράση των κεραυνών παραπάνω θεωρούνται μέρος ήταν αδιανόητη, μηχανικά. Πιθανές σε σύγκριση με μια ισχυρή έκρηξη, δεκάδες έως εκατοντάδες κιλά ΤΝΤ, ή περισσότερο, καθώς και ηλεκτροστατικές και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις, με ισοδύναμες ή ακόμη και υψηλότερες τιμές της ενέργειας. 

παπαρούνα - 2008, από τους ίδιους τόπο? αριστερά 6 Ιουλίου, άλλες δύο 3.th Αυγούστου? δέντρο - «ταυτοποίηση του δράστη"

Παρά το γεγονός ότι όλες οι εξουσίες που απαριθμούνται ήταν πραγματικά πέρα ​​από κάθε τακτική ανθρώπινη φαντασία, αμέσως μετά την απόρριψη κεραυνό, επίσης ολόκληρη η καταιγίδα του δυνατού, ότι σε ολόκληρο το πεδίο δεν είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, ακόμη και ένα μόνο μίσχο. Εκεί θα βρείτε είναι δυνατή μόνο μικροσκοπικές αλλαγές στους ιστούς των φυτών, ενδεχομένως αρκετά μαυρισμένη, καμένα άτομα. Μέχρι τη στιγμή ...

Σημείωση: σίγουρα μπορεί να υπάρχουν κάποια μηχανικά αλλάξει, κατεστραμμένα στελέχη, όχι περισσότερο από μισό μέτρο από το κανάλι του κεραυνών - πολύπλοκες, αλληλένδετες δέσμες, απολύτως αόρατο από το περιθώριο του τομέα, αλλά θα πρέπει να βρεθεί μέσα αγρογλυφικά, μετά είχαν παρατηρήσει.

 

Αγρογλυφικά, και κάθε άλλη τακτική, παρεμβολές, fractals, ή συνδυασμένη εικόνες είναι καθώς μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτού του φαινομένου, που μπορεί να συμβεί ίσως και μόνο χάρη στις πολύ σπάνιες αλληλεπιδράσεις των διαφόρων συμπτώσεων, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξηγηθεί επαρκώς, μπορεί να γίνει μόνο πολύ υπολογιστούν κατά προσέγγιση και προσομοίωση σε εργαστήριο ή υπολογιστή.

 

Σημαντική επιρροή λίγο πριν από την κάμψη των μίσχων στο έδαφος, μπορεί να διαδραματίσει έναν υγρασία - ακόμη και μικρή ντους ή ψιλόβροχο, ή ακόμα και την πρωινή δροσιά . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σελίδα ντόμινο. Αναφέρετε zskvo ώρες 4-5 το πρωί.

 

αγρογλυφικά - αίνιγμα λύθηκε.

Μια για πάντα.

Απίστευτα πρωτόγονη, και θα μπορούσε κανείς να πει, γελοία εξήγηση. Οι λάτρεις των UFO, μυστήριο, παραψυχολογία, ιπτάμενους δίσκους, άγνωστη και ανύπαρκτη ενέργεια και παρόμοιες ανοησίες μπορεί να μεταφέρουν οι ίδιοι στο άπειρο. Με άλλα λόγια, μπορεί να φιλήσει τον κώλο βρωμερό τους και να πάνε στην κόλαση .

Σχεδόν το ίδιο δυνατό λένε για εξωγήινους .

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Αυτή η σελίδα ήταν έτοιμη, και όλες οι θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, προσεκτικά και λεπτομερώς πειραματικά εξετάζεται από

 

Jan Ledecky