Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αυτό είναι ένα πρωτεύον μετάφραση, προκαταρκτικά, ανεπεξέργαστα δεδομένα, σχεδόν αμετάβλητος. Ρούχων, ηλεκτρονικών υπολογιστών με βάση, από την αρχική σελίδα, εμφανίζεται ως αρχική τσεχικά και αγγλικά αρχική εκδόσεις. Θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου, διορθώθηκε και προχώρησε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lightning
Λυθεί το μυστήριο.

μία από τις πιο ξεκάθαρες εξηγήσεις

που είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς

Κανένας, κανένας, δεν

ακατανόητο, περίεργος

αφάνταστη φαινόμενα

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Αγρογλυφικά προκύψουν μετά από κεραυνούς.

Όπως μια φωτογραφική καταγραφή της πορείας της ηλεκτρομαγνητικής δύναμης των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος και μέσω του ράστερ των φυτών πεδίο στην επιφάνεια.

Αγρογλυφικά προκύπτουν μέσα από τις αστραπές. Όπως μια φωτογραφική καταγραφή της πορείας των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος στο ράστερ που σχηματίζεται από τα φυτά πεδίο στην επιφάνεια.

 

Περισσότερες συσκευές από την κοινή πρακτική εργαστηριακή,

προσομοιώνοντας η διαδικασία δημιουργίας κύκλων στον τομέα της κεραυνών

Σημείωση πρώτα απ 'όλα εδώ σε αυτό το site είναι όλες οι θαυμαστές, φίλαθλοι και οι οπαδοί των UFO, ιπτάμενους δίσκους, οι αλλοδαποί, και παρόμοιες ανοησίες, μυστηριώδης, τρελός και ανεξέλεγκτη εξήγηση των αιτιών των αγρογλυφικών, όπως μικροκύματα, σκαντζόχοιροι, καγκουρό, η μεταφορά από τις σκέψεις. Πριν διαβάσετε αυτό το σημείο όσο το δυνατόν περισσότερο καλά προσπαθήσουν να αδειάσουν. Αν δεν το έκαναν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ότι θα μπορούσαν κατά την ανάγνωση αφοδεύσουν, εμετό ή κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, θα μπορούσαν οι ίδιοι σκατά στο παντελόνι τους.

 

Το σύννεφο θάλαμο Wilson

ηλεκτρονίων κομμάτι

Σε ορισμένα σχήματα αγρογλυφικών μπορεί να παρατηρηθεί ότι παρόμοιες διαδικασίες έλαβαν χώρα εκεί όπως την κίνηση των σωματιδίων στο νέφος Wilson θαλάμου, ή σε θάλαμο φυσαλίδων, αλλά σε μια κάπως μεγαλύτερη κλίμακα. Σε περιγράφονται οι συσκευές καταγράφονται ίχνη των σωματιδίων του οποίου η μάζα εκφράζεται σε μονάδες ατομικής μάζας, 1/12 C = 1 Ντα, ή κλάσματά τους. Proton, νετρονίων, αντιπρωτόνιο - το κατά προσέγγιση βάρος είναι ένα Dalton, ηλεκτρονίων και ποζιτρονίων - περίπου 1/1000 Da. Τα σωματίδια κινούνται ως επί το πλείστον σε ένα μαγνητικό πεδίο. Ενεργειακή τους εκφράζεται σε ηλεκτρονιοβόλτ - eV, 1,16 x 10 -19 J, και το φορτίο των ηλεκτρονίων είναι 1,16 x 10 -19 C. Στο πεδίο με δημητριακά κινούμενα σωματίδια του βάρους από το δέκατο γραμμάρια σε δεκάδες γραμμάρια, δηλαδή τη σειρά του πάνω από 10 23 φορές βαρύτερο, ηλεκτρικό φορτίο τους μπορεί να εκφράζεται σε μονάδες του Κουλόμπ, ή πολύ περισσότερο, η ενέργεια σε θερμίδες, δηλαδή ξανά ή 10 20 φορές υψηλότερη από εκείνη των ατομικών και υποατομικών σωματιδίων. Έχουν για κάποιο χρονικό διάστημα που εκτίθενται σε εκατομμύρια βολτ, τα ρεύματα των εκατοντάδων χιλιάδων αμπέρ και μαγνητικού πεδίου πολλά εκατομμύρια φορές υψηλότερο σε σχέση με το θάλαμο Wilson σύννεφο. Η συνημμένη εικόνα του κύκλου καλλιέργειας στην πάνω δεξιά πολύ εντυπωσιακά θυμίζει σπειροειδώς - ημιτονοειδή μετακίνηση των φορτισμένων σωματιδίων σε μαγνητικό πεδίο των κεραυνών. Είναι δυνατόν να συγκριθεί με την πορεία των ηλεκτρονίων σε ένα μαγνητικό πεδίο - παρακάτω εικόνα, του οποίου το μήκος ρεκόρ είναι 25 cm. Προέρχεται από την ιστοσελίδα sciencephoto.com, που έγινε στο Lawrence Berkeley National Laboratory ( διαδίκτυο ), ένα από τα πολλά εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια ( διαδίκτυο ), ένα μέλος του εθνικού συστήματος εργαστήριο υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ ( web ). Παρόμοια "κομμάτια των σωματιδίων", είναι δυνατό να βρει κανείς πολλές άλλες εικόνες των αγρογλυφικών, και θα πρέπει να δοθεί προσοχή τους σε μια ειδική σελίδα . Προσωρινά παρακαλώ δικαιολογία σύνδεσμο αποτυχία. Το αναφερόμενο ιστοσελίδα θα περιγράφει επίσης κάποιες πιθανές ιδιότητες των "σωματιδίων", χάρη στην οποία περιγράφεται ότι τα πρότυπα των αγρογλυφικών, ή κάποια μέρη τους ήταν κατασκευασμένες.

 

Πληροφορίες αργότερα θα επεκταθεί, κυρίως κατά την περίοδο αναφοράς. Τέλος πάντων, κάποιος προσπαθεί αναζήτηση για εξωγήινους, βλέποντας τις εικόνες των τροχιών των υποατομικών σωματιδίων, όπως το σύννεφο θάλαμο Wilson, ή οποιοδήποτε αποτέλεσμα από πειράματα στο CERN;

 

 

Lissajous στοιχεία

Παρεμβολές και συντονισμού

κατ 'αναλογία των Chladni και Lissajous σχήματα σε ένα ράστερ φυτών

Είναι πολύ πιθανό ότι κάποια στιγμή κατά τη δημιουργία των αγρογλυφικών εκδηλωθεί σε έκτακτη συγκυρία, ιδιαίτερα στην περίπτωση των σύνθετων γεωμετρικών σχημάτων. Πολύ ισχυρή συντονισμούς και παρεμβολές μεταξύ όλων των δυνάμεων που περιγράφονται μπορούν να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια του σχηματισμού τους. Οι μηχανικές δυνάμεις - ροή του αέρα, σεισμούς βαθμού 3-4, κρουστικά κύματα και τα κύματα πίεσης, συντονισμού των υπόγειων σπηλαίων, καθώς και ηλεκτρομαγνητικές και ηλεκτροστατικές δυνάμεις. Σε όλες τις περιπτώσεις που απαριθμούνται, σε απόσταση μερικών μέτρων από την δεκάδων μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης αστραπή, οι δυνάμεις ήταν τεράστια, εντελώς πέρα από κάθε τακτική ανθρώπινη φαντασία. Μερικά μοντέλα των αγρογλυφικών, στη συνέχεια, μοιάζουν με ένα ρεκόρ συντονισμού και παρεμβολές φαινόμενα που συνέβησαν κοντά ορισμένους τομείς των δημητριακών. Lichtenberg, Kyrilian μπορεί επίσης να συμμετάσχουν. Αριστερά συνοδευτικά φωτογραφία που έδειχνε εικόνες από το πείραμα επίδειξης αποδεικνύει τη δυνατότητα της ηλεκτρικής επαγωγής στα φυτά .

 

Παράδειγμα της επαγωγής ηλεκτρικό ρεύμα στα εργοστάσια

 

Μετά τα στοιχεία των αγρογλυφικών είναι εντυπωσιακά παρόμοια με μαγνητικό πεδίο μοτίβα, όπως το μέταλλο, σιδηρομαγνητικά πριονίδι. Η κεραυνών λειτουργεί σαν μαέστρος, που τοποθετείται κάθετα προς το έδαφος, και ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται γύρω από αυτό ως επί το πλείστον κυκλική, έτσι μπορεί να προκαλέσει ηλεκτρική επαγωγή σε όλα τα μαθήματα στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των φυτών.

Τα σχήματα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που δημιουργούνται από ένα, δύο και έξι από τις απορρίψεις ισοδύναμου των κεραυνών.

 

Μας θυμίζουν την ηλεκτρομαγνητική γραμμές του πεδίου. Που σχηματίσθηκαν από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε σίδηρο πριονίδι, από ένα, δύο και έξι ισοδύναμων ηλεκτρικών εκκενώσεων, αγωγούς κάθετα στο έδαφος, που διέρχεται από την επιφάνεια προς την βαθιά υπόγεια.
Είχαν που δημιουργούνται από μια παρόμοια αρχή, η οποία εμφανίζεται στα δεξιά, αλλά όχι μόνο ως έναν απλό κύκλο. Δημιουργήθηκαν συνολικά περίπλοκα σχέδια παρεμβολές. Είχαν δημιουργηθεί ακριβώς ακριβώς τη στιγμή της απαλλαγής κεραυνό, αλλά αναπτύχθηκαν αρκετές ημέρες ή εβδομάδες, ακόμη περισσότερο αργότερα, μέσα από φυσικές διαδικασίες καθυστερούν στα φυτά - φυσικά για την ανάπτυξη. Συνοδευτικά δυνατή εικόνα μεγέθυνση αν περάσετε το ποντίκι. Η φυσική κεραυνών εργαστεί σε μια απίστευτη παρόμοια λειτουργία σαν φωτιστική. Η επιφάνεια του πεδίου με τα σιτηρά που εργάζονται αφάνταστα ομοίως στη διαδικασία κατά την έκθεση του φωτογραφικού υλικού, ακολουθούμενη από την ανάπτυξη, πολύ αργή. Σε εναέρια αρχαιολογία χρησιμοποιείται πολύ παρόμοιο όρο, «φυσικό developer», για την επεξήγηση της διαδικασίας της δημιουργίας σύμβολα κοπής, σημάδια βλάστησης.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι πράξεις βλάστηση κάπως τον τρόπο του προγραμματιστή χημική εκτίθενται φωτογραφικές πλάκες: ρίχνει τις εικόνες λανθάνουσα. Πτήσεις στο χθες: η ιστορία της αρχαιολογίας εναέρια, Λέων Deuel , ST Τύπος Martin Νέα Υόρκη 1969, σ. 38.

 

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι πολύ παρόμοια σχήματα θα μπορούν να δημιουργηθούν χάρη στις παρεμβάσεις ακτινοβολία, ακόμα και μόνο ένα εκκεντρικά επηρεάζουν, με επακόλουθο ηλεκτρικές εκκενώσεις στο πλαίσιο του διευρυνόμενου στήλη αέρα.

 

 

 

Ένα μικρό της φυσικής ...

Επόμενο παράδειγμα αφορά την κατά μέσο όρο αστραπή, σήμανε το πιο σημαντικό μέρος - η διαδρομή επιστροφής , δείτε κεραυνό . Ως παράδειγμα θα μπορούσε να σημειωθεί, ότι κάθε ηλεκτρόνιο σε αποκλειστική κεραυνών, μεταφέρει την ενέργεια της τάξης των 10 30 φορές μεγαλύτερη από ό, τι χρειάζεται ηλεκτρόνιο για να πηδήσει από το επίπεδο του "s" στο επίπεδο "p" στην άτομο του υδρογόνου. Αυτό φαίνεται πραγματικά αρκετά. Καταμέτρηση των ηλεκτρονίων σε ένα τέτοιο μέσο κεραυνών είναι περίπου 10 21, το οποίο μοιάζει με ένα πολύ, πάρα πολύ. Το ηλεκτρικό φορτίο είναι περίπου 300 Κουλόμπ, η οποία με τη σειρά του προφανώς δεν μοιάζει πολύ.

 

Με την ευκαιρία, εδώ είναι μια σύνδεση με ένα σημείωμα που βρίσκεται στα σίγουρα στο τέλος αυτής της σελίδας, επειδή κάποιοι αναγνώστες θα πραγματικά δεν έχουν κατανοήσει και αποδεχθεί

 

Αρκετά πιο θεωρητικούς συλλογισμούς εδώ:

Κανονικότητα των προτύπων και στατιστικά πολύ υπερβολικά συχνές αξιοσημείωτη υψηλής ακρίβειας πολλαπλών άξονα συμμετρίας

Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο - προσπαθώντας να εξηγήσουν ένα από τα πολύ ενδιαφέρουσα ιδιότητα των καλλιεργειών κύκλους - πολύ ακριβής συμμετρία από περισσότερους από έναν άξονα - 2, 3, 4, 5, 6, ακόμη περισσότερο, επίσης ακριβή κεντρική συμμετρία και πολύ ακριβή αντανάκλαση καθρέφτη. Ένας από τους είναι δυνατό, αλλά με δυσκολία επαληθεύσιμες εκτιμήσεις, προβλέπει ότι κατά την εκτέλεση αστραπή - πλάσμα, κατά την πρόσκρουση του στο έδαφος, λίγο πριν και μετά, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι σαν ένα γιγαντιαίο 'αναλογία των ατομικών και μοριακών δομών. Κρυσταλλογραφία, ατομική και μοριακών τροχιακών και υβριδοποίησαν παραλλαγές τους, συζευγμένο διπλούς δεσμούς, συζευγμένο τριπλό ομόλογα, κυκλική αλυσίδα και ενώσεις του άνθρακα και του πυριτίου. Είναι πολύ αόριστη και δύσκολα αποδείξιμη θεωρία, βέβαια. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι κατά την εκτέλεση του πλάσματος, όπου μπορεί να υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια βολτ ανά μέτρο, το μήκος του περισσότερο από αρκετά χιλιόμετρα, και κάποτε φέρνει ένα ρεύμα κοντά εκατομμυρίων αμπέρ, τα πράγματα μπορούν να συμβούν, που θα θέλουν και θα είναι σε θέση, για να εξετάσει κανείς δύσκολα ...

 

Ωστόσο, σε κάποια παράγραφο αργότερα θα εμφανιστεί μια περιγραφή μιας διαδικασίας, στην οποία μπορεί να θεωρηθεί - τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά - κάποια στιγμή στο μέλλον, φυσικά, πολύ υψηλότερο demonstrability. Περιστρεφόμενοι ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Μια σκέψη πριν από την εξέταση των πιθανών επιπτώσεων σύγκριση των σταγονιδίων νερού σε υγρή μορφή ή σε ένα λεπτό στρώμα υγρού, τα οποία είναι όλα για θεωρητική έρευνα, επίσης, πρακτικά πιο προσιτές.

 

Στη φύση, δηλαδή τα επιτυχημένα μοντέλα επαναληφθεί. Από το απείρως μικρό στο απείρως μεγάλο. ο Yann Arthus Bertrand. Θα ήταν η καλύτερη, αν μια τέτοια πολύ συγκλονισμένοι τερματίσει την ανθρωπότητα να απαγορεύσει τη Μητέρα Φύση δημιουργούν τακτικά σχέδια των δημητριακών. Απλά είναι δυνατόν απλώς να πω ότι η Μητέρα Φύση είναι σε θέση να τους δημιουργήσουν. Μαθηματική μοντελοποίηση φυσικών-υπολογιστή μπορεί να αναβληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, καθώς και της θεωρητικής προκαταρκτικά σχέδια και τις ιδέες όλων των φυσικών μοντέλων. Η Μητέρα Φύση είναι πολύ απλά σε θέση να δημιουργήσει όλα αυτά από μόνη της ακόμη και χωρίς τη βοήθεια όλων των ανόητη εξωγήινους. Όμορφη μοτίβα των κρυστάλλων πάγου στο γυαλί, καθώς και κάθε κρυσταλλική δομή, η Μητέρα Φύση δημιουργεί επίσης εντελώς από τη δική του, χωρίς καμία βοήθεια από κάθε γελοίο και ανόητο εξωγήινους. Απλά είναι δυνατόν απλώς να παρακολουθήσετε. Κανένας δεν ψάχνει για εξωγήινους, όταν παγώνει το παράθυρό του, ή κατά την εξέταση των οργάνων βασάλτη οπουδήποτε στον κόσμο, για παράδειγμα αυτές της Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Φωτογραφία δείχνει ότι στις διάβολοι Postpile Εθνικό Μνημείο των ΗΠΑ Εθνική Υπηρεσία Πάρκων

 

 

Σύντομη εισαγωγή:

Αμέσως μετά την απόρριψη κεραυνό, εννοώντας το πρώτο Return Stroke, Το ισχυρότερο τμήμα της απαλλαγής, κατά το οποίο υπάρχει για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, μόνο μια πολύ λεπτή στήλη του πλάσματος, 5 - 10 mm, που αρχίζει αμέσως επεκτείνεται γρήγορα το φυσικό περιβάλλον, και θα θέσει σε κίνηση περιβάλλοντα αέρα. Δοκοί της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το σημείο προέλευσης - το κανάλι του κεραυνού, κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, η επέκταση της στήλης αέρα συμβαίνει ταχύτητα συγκρίσιμη με την ταχύτητα του ήχου, που είναι περίπου εκατομμύρια φορές πιο αργά. Το κανάλι του κεραυνού ακτινοβολεί την ενέργεια όλων των μηκών κύματος με το περιβάλλον του, και παρέχει θερμότητα στον ατμοσφαιρικό αέρα, κατά συνέπεια, κινητική ενέργεια, πολλά εκατομμύρια βατ, ανά ένα μέτρο από την ηλεκτρική εκκένωση. Κατά ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, η μάζα με ταχέως κινούμενα στήλη του αέρα, αντιμετωπίζει προς το ακινητοποιημένο αέρα, σε μια απόσταση δεκάδων μέτρων από το κανάλι του κεραυνού, και αυτή τη στιγμή μπορεί να συμβεί μια επόμενη διαδρομή αστραπή - Restrike, Είναι econdary εγκεφαλικό επεισόδιο, μέσα σε αυτό το ταχέως κινούμενα στήλη του αέρα. Ο όρος "κινούνται με ταχύτητα προς στήλη του αέρα" προφέρεται μόνο σχετικά, φυσικά, επειδή οι ακτίνες του τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα κινούνται και μέσα σε αυτό αντανακλά εκατομμύρια φορές πιο γρήγορα.

 

Από την άποψη της επακόλουθη εγκεφαλικά επεισόδια κεραυνό, η στήλη του αέρα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σταθερό αντικείμενο, κύλινδρος, πολύ απότομα οριοθετείται. Ας υποθέσουμε ότι, με διάμετρο 10 μ. - 0,03 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη διαδρομή επιστροφής. Restrike στο εσωτερικό της στήλης αυτής κινείται σε 100 με 200 χιλιάδες km / h, και τα δοκάρια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολίας από ότι κινούνται στο φως ταχύτητα. Κατά τη διάρκεια μόνο εκατό εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, ποια είναι η χρονική διάρκεια που είναι ακτινοβολούμενη ισχύς της ένα μεγάλο τμήμα του εγκεφαλικού επεισοδίου μετά κεραυνών - 99% περισσότερο, είναι η στήλη του αέρα που κινείται "μόνο" ταχύτητας του ήχου, σε απόσταση 30 mm. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από την επόμενη ηλεκτρική εκκένωση κινήθηκε ταυτόχρονα σε απόσταση 30 χλμ, και ότι οι ακτίνες, το πολλαπλασιαστικό προς όλες τις κατευθύνσεις, μπορεί να είναι μέσα σε μια τέτοια στήλη περίπου 300 φορές αναπήδησε και δημιουργούν πολλά είδη απήχηση και παρεμβολές.

 

Τα σύνορα και ο αέρας στο εσωτερικό του κυλίνδρου θα είναι πολύ εντατικά ιονισμένο και ηλεκτρικά αγώγιμο. Μέρος της ακτινοβολίας των επόμενων ηλεκτρική εκκένωση μπορεί να εμφανιστεί ως τάση που προκαλείται στον κύλινδρο τοίχο και γειωμένο. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να αναπτύξουν το θρυλικό στενό κύκλους, που δεν θα είναι σε θέση σε βλάστηση δημιουργούν ακόμη ένα παιδί με τα πόδια μέσα από αυτό. Υπήρξε, επίσης, σε εξέλιξη ένα κρουστικό κύμα στον αέρα, αρχικά πολύ πιο γρήγορα από τον ήχο της ταχύτητας, σταδιακά επιβραδύνεται. Κρουστικό κύμα κινείται γρηγορότερα πριν από την έκρηξη κύμα, και ως εκ τούτου, υπό ορισμένες συνθήκες, ένα Restrike είναι σε θέση να δημιουργήσει δύο κύκλων που δημιουργήθηκαν χάρη στην επαγωγή. Από πολλαπλές διαστάσεις της ορισμένους κύκλους, θα είναι δυνατή κάποια εικασία πόσο καιρό κράτησε τις αντανακλάσεις στο εσωτερικό της στήλης αέρα που δημιουργείται από την πρώτη μεγάλη κεραυνών. Τι απόσταση περίπου προσβεβλημένος ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δοκάρια στο εσωτερικό της στήλης, χάρη στη συνεχή προβληματισμό.

 

Πλάτος περιγράφεται στενό εύρος δαχτυλίδια από 10 έως 20 εκατοστά, το οποίο αντιστοιχεί σε μισό χιλιοστό του δευτερολέπτου σε σχέση με την ταχύτητα του ήχου, κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου το φως κινείται 150 χιλιόμετρα. Αυτή είναι μια πολύ κατά προσέγγιση εκτίμηση. Πιθανά, η οποία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο προσωρινά στήλη του αέρα μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνολική αντανάκλαση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Υπό ορισμένες συνθήκες, κάποιες ακτίνες θα αντανακλούν μέσα στήλη πολύ περισσότερο από μόνο κατά την επόμενη ηλεκτρική εκκένωση. Μπορούν να μετακινούνται πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις και να δημιουργήσει πολύ πιο περίπλοκη παρεμβολές. Σύνολο προβληματισμό συμβαίνει όταν η δέσμη κάνει αρκετά μικρή γωνία - μικρότερο από ένα όριο γωνία, σε σχέση με την εφαπτομένη της γωνίας κύλινδρο κέλυφος στο σημείο επαφής.

 

Air ταχύτητα στήλη κατά την ταχύτητα του φωτός είναι πραγματικά αμελητέα, 1/10 6 , αλλά χάρη στην πολύ αργή, σταθερή και μη μηδενική, και πολύ ομοιόμορφη επέκταση της στήλης του αέρα μπορεί να σχηματιστεί μέσα σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα και περίπλοκη και δομές συντονισμού παρεμβολές. Πιο λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας αυτής θα πρέπει να περιγράφονται, για παράδειγμα, στη σελίδα μηχανική αστραπή - παρεμβάσεις στο εσωτερικό κύμα επέκτασης στήλη αέρα.

 

Κάτι παρόμοιο είναι δυνατό να ειπωθεί για τις δυνατότητες των πολλαπλών ανακλάσεων και των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών δοκάρια μέσα στη στήλη του αέρα, με ταχείς ρυθμούς. Λόγω του ενδιαφέροντος αυτού του θέματος, και το γεγονός, ότι ορισμένα μοντέλα δείχνουν πολύ παρόμοιο τρόπο δημιουργίας, μερικά από τα πρόσφατα δημιουργήθηκε υποσελίδα του κεραυνού τμήμα θα δώσει ιδιαίτερα την προσοχή σε αυτό το ενδεχόμενο. Είναι σημαντικό, ότι με παρόμοιο τρόπο προέρχεται πάντα έναν κύκλο, ως βάση, και μέσα που είναι δυνατό να βρείτε διάφορα είδη αντηχήσεις, fractals, επίσης παρεμβολές ή συνδυασμένα σχέδια των αγρογλυφικών. Από το διάγραμμα είναι μια γραφική παράσταση της θερμοκρασίας και της πίεσης μέσα σε μια βαλβίδα του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σύνδεσμος σε μερικά παραδείγματα θα τοποθετηθεί εδώ. Ομοιότητα της διαδικασίας μέσα στον κύλινδρο του κινητήρα εσωτερικής καύσης, προσομοίωση μιας συσκευής από μια συνήθη πρακτική μηχανική, πιθανότατα μετά την πλησιέστερη Restrike: μια τακτική ισοδυναμεί με έκρηξη, ή περισσότερο σαν ελεγχόμενη καύση, που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό του κυλίνδρου των κινητήρων εσωτερικής καύσης, ή πετρελαιοκινητήρα.

 

Μεταφορικά, χαρακτηρίζουν πιθανή δημιουργία ορισμένων μορφών αγρογλυφικών ως αναλογία των συντονισμών και παρεμβολές μεταξύ ηχητικά κύματα και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Κάτι σαν φυσικό ραδιόφωνο, τηλεόραση, παλμογράφο, και φωτογραφία μαζί.

 

 

 

Σταγόνα νερό - φαινόμενο άλμα, παλμό που πέφτουν από πάνω ...

Μια άλλη δυνατότητα για τη δημιουργία περιοδικές δομές κύκλο των καλλιεργειών είναι η διάδοση της τεράστιας υπερπίεσης στο περιβάλλον, όπως οι ακτίνες του υγρού μετά την κρούση της σταγόνας στη στάθμη του νερού. Κάντε κλικ στη φωτογραφία για να ακολουθήσει την πηγή.

Από τη δεύτερη φωτογραφία φαίνονται αρκετές επιπτώσεις σταγόνες σε ένα λεπτό στρώμα υγρού, πολύ ενδιαφέρουσα είναι η τελευταία. Στην περίπτωση του κεραυνού στο πεδίο δυνατόν να συγκρίνετε αντίκτυπο μιας τεράστιας παλμό σε ένα λεπτό στρώμα υγρού. Η κύρια διαφορά είναι ότι στην περίπτωση των κεραυνών είναι ένα τέτοιο φαινόμενο να συγκριθεί με ένα σπιρτόκουτο επιπτώσεις, βαρύ σαν ατμομηχανή. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Περιστρεφόμενοι ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, παλμογράφο

Μια δυνατότητα, που θα μπορούσε να εξηγήσει υψηλής ακρίβειας πολλαπλών άξονα συμμετρίας ορισμένων εικονογραμμάτων αγρογλυφικών είναι, ότι διαδοχικές ηλεκτρικές εκκενώσεις, περίπου 20-30 χιλιοστών του δευτερολέπτου μία μετά την άλλη, εμφανίζονται σε αποστάσεις μόνο λίγα μέτρα από ένα άλλο, μπορούν να δημιουργήσουν σε αυτό το σημείο ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Μπορεί να είναι περισσότερες από τρεις φάσεις, μπορεί να υπάρχουν διάφορες δημιουργήσει απήχηση και παρεμβολές, και μπορούν να επηρεάσουν άλλα σε αυτή τη θέση εμφανίζονται δέσμες ηλεκτρονίων και ως εκ τούτου "ζωγραφίζει στο γήπεδο" πολλά διάφορα συμμετρικά εικονογράμματα των αγρογλυφικών. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Δείτε αστραπή .

 

Για παράδειγμα, η επίδραση των τριών διαδοχικών, όσπρια διάστημα 20ms σε ένα τρίγωνο σε απόσταση δεκάδων μέτρων από το ένα από το άλλο πάνω από την επιφάνεια του τομέα των σιτηρών, τη δημιουργία για μια στιγμή περιστρεφόμενο μαγνητικό πεδίο. Παρά το γεγονός ότι μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά τεράστια, πέρα ​​από κάθε συνήθη ανθρώπινη φαντασία. Χάρη στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ εύκολα ένα ηλεκτρικό κινητήρα με απόδοση περίπου Τεραβατώρες περισσότερο. Είναι δυνατόν να υπολογισθεί ότι η ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, επίσης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του κάθε κεραυνού, θα επηρεάσει σε φυτά, όχι μόνο από την επαγωγή, αλλά και μηχανικά.

 

Σε αυτό, ενώ είναι δυνατόν να περιγράψει τα φυτά που ενεργεί ως ηλεκτρικού ρεύματος - ρεύμα που προκαλείται, επίσης, διεξάγεται ρεύματα περνούν μέσα από αυτά, έτσι όπως εμφανίζονται ηλεκτρομαγνήτες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορεί να ενεργεί για τους από μηχανικές δυνάμεις, αφήνοντας σ 'αυτά μηχανικές επιδράσεις, επίσης ζημιές. Εκτός από όλα όσα περιγράφονται εδώ, σε αυτό το σημείο αγρογλυφικών μπορεί να εμφανιστούν διάφορες ταλαντώσεις - παράφωνες αρμονικές, επίσης, απόσβεση ταλαντώσεων. Μεγάλο ποσό των εικονογραμμάτων αγρογλυφικών μιμηθούν ένα αρχείο με απόσβεση ταλαντώσεων, όταν ο μεγαλύτερος κύκλος ακολουθείται από ένα μικρότερο, που ακολουθείται από ένα ακόμη μικρότερο, όλο και περισσότερο, συχνά περισσότερο από δέκα. Μερικές παρόμοιες φωτογραφίες των αγρογλυφικών επίσης να χρησιμεύσει ως παράδειγμα σε αυτή τη σελίδα 1, 2, 3, εκατοντάδες άλλες πιθανές παρατηρούν μέσω Αγρογλυφικών ιστούς.

 

Όλα τα γεγονότα που περιγράφονται εδώ, εμφανίστηκαν πάνω από κάποια δημητριακά, ή καλαμπόκι, παπαρούνα, ο βιασμός και άλλες καλλιέργειες, μπορεί να προκαλέσει υπάρχει σχεδόν καθόλου ορατά αποτελέσματα. Αρχικά, τις πρώτες μέρες, επειδή ήταν μόνο τα λεγόμενα "καταγράφονται" σε τακτική ράστερ αποτελείται από μεμονωμένες μονάδες. Ορατές αλλαγές ή αδυναμία τους οδηγούν σε πτώση τους στο έδαφος, που εμφανίζονται μετά από πολλές ημέρες, εβδομάδες ή και περισσότερο. έκθεση - που περιγράφονται εκεί. Ο κύκλος των καλλιεργειών καταγράφεται, αλλά εξακολουθεί να είναι απολύτως αόρατος.

 

Αστραπές στην ζημιές καλλιεργούμενων φυτικών ειδών

όπως περιγράφεται σε σοβαρές επιστήμη γεωργικών βιβλιογραφία και ιστοσελίδες


βαμβακιού που καταστράφηκαν από κεραυνούς
Διαδικασίες, που περιγράφονται στις προηγούμενες παραγράφους, βέβαια, μπορεί να συμβεί και σε οποιοδήποτε άλλο γεωργικό χώρο, όπου δεν καλλιεργούνται καλλιέργειες, σε θέση να λυγίσει κάτω μετά από βλάβη, επειδή ανατομική δομή τους να τους αποτρέψει από αυτό - πατάτα, ντομάτα, παντζάρι. Παράδειγμα των κατεστραμμένων βλάστηση βαμβακιού, λόγω της ηλεκτρικής ενέργειας από την απαλλαγή κεραυνό στην αριστερή εικόνα. Πηγή από IPM Εικόνες (ολοκληρωμένης διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών), ένα κοινό έργο της: Κέντρο για τα χωροκατακτητικά είδη και την υγεία των οικοσυστημάτων, Colorado State University, το USDA Εθνικό Ινστιτούτο Διατροφή και τη Γεωργία, Νότια Φυτών Διαγνωστικά δικτύου . Το Πανεπιστήμιο της Γεωργίας - Warnell Σχολή Δασολογίας και Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Ακαδημίας και Περιβαλλοντικών Επιστημών Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από μια σοβαρή γεωργική έρευνα, δεν παράλογο και τρελό παραληρητικές ιδέες αγρογλυφικά παρατηρητές. Μετά από ένα διάστημα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την απαλλαγή αστραπές μπορεί να παρατηρηθεί ζημιές στα φυτά ή την ολοκληρωτική καταστροφή τους - νεκρός, συνήθως σε σχήμα ενός κύκλου. Είναι δυνατόν να διαβαστεί σε μια βιβλιογραφία για τέτοιες περιπτώσεις, τα παραδείγματα που αναφέρονται στις υποσελίδες  sci-εκ νέου, τη γεωργία. Εδώ μόνο μερικά μεμονωμένα παραδείγματα, οι αναφορές σε πιο λεπτομερείς. Πολλές παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, από κύκλους που καταγράφονται καλλιέργεια παρατηρητές, και αρκετά λανθασμένα διαγνωστεί ως αποτέλεσμα της δράσης των δυνάμεων μια ακατανόητη.

 


σόγια που έχει πληγεί από κεραυνό
Επόμενη εικόνα στα δεξιά δείχνει βλάβη αστραπή στη σόγια, σόγια από τη νόσο Atlas ( βλέπε ), ασθένειες nonparasitic, όπως δημοσιεύονται στην cipm.ncsu.edu, η ιστοσελίδα του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών Κέντρο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιβλαβών Οργανισμών (CIPM), Βόρεια Καρολίνα Πανεπιστήμιο. Οι αγρότες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η επίδραση των ηλεκτρικών εκκενώσεων μπορούν εύκολα να εκληφθούν ως τίποτε άλλο - φυτικών και ζωικών εχθρών, την έλλειψη ή την περίσσεια λιπασμάτων, οι επιπτώσεις της ξηρασίας, υγρά, υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, βλέπε βιβλιογραφία. Υπάρχει επίσης παντού επαρκώς αξιόπιστα περιγράφεται πώς να διαφοροποιήσει με ασφάλεια χτυπήθηκε από κεραυνό από άλλη παρόμοια ζημία που συνηθέστερα από ότι η ζημία μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, δεν εξαπλωθεί στη βλάστηση. Είναι επίσης συχνά παρατηρηθεί ότι για τις πληγείσες περιοχές μπορούν να αρχίσουν να προκαλούν όλα τα είδη των άλλων παρασίτων, αλλά και αργότερα, μόνο ως δευτερογενές φαινόμενο. Ακριβώς όπως και οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι συνέπειες των επιμέρους κεραυνούς στους τομείς των σιτηρών μπορεί σε μεμονωμένες περιπτώσεις, πολύ σημαντικά διαφέρουν μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό είναι λογοτεχνία επίσης αρκετά λεπτομερώς περιγράφονται. Έτσι, αντί απλά για διασκέδαση, αγαπητοί γεωπόνοι μας, αφήστε όλα αυτά ερασιτέχνης "εξερευνητές" της αγρογλυφικά, συνεχίζουν ψηλαφώ σε αυταπάτες τους. Ένα άλλο πολύ σοβαρό δημοσίευσε έγγραφο με κάποιες φωτογραφίες, που ονομάζεται σόγιας "Μυστήριο", είναι δυνατόν βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Illinois, illinois.edu , Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων, ipm.illinois.edu. Η πιο σημαντική ιδέα αυτού του άρθρου είναι ότι οι συνέπειες αστραπή στο γεωργικό τομέα μπορεί να εμφανιστεί αρκετά διαφορετικά: "Αστραπή πιθανώς δεν χτυπάει με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις". Επίσης, επιβεβαιώθηκε και πάλι: «αστραπή μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα που θα μπορούσαν σε ορισμένες περιπτώσεις μοιάζει με μια ασθένεια, όπως Phytophthora με νεκρούς κορυφές της φυτών".

 


Ζημία Φωτισμοί: Σόγια

 

πιπέρι τομέα χτυπήθηκε από κεραυνό
Υπάρχει πολύ χαρακτηριστική σημείωση σχετικά με γρασίδι - Poaceae, όπως σχεδόν όλα τα σιτηρά, το Ηλιοτρόπιο Εγχειρίδιο Παραγωγής 2007, δείτε . Ιστοσελίδα του Εθνικού Συνδέσμου ηλίανθου, της NSA . ότι το ηλιέλαιο και τα ζιζάνια πεθάνει ή είναι πολύ σοβαρές ζημιές, το γρασίδι -. Poaceae επιβιώσει Αντίθετα, σώζεται ένα μεγάλο ποσοστό των προσβεβλημένων φυτών Poaceae άτομα, και θα ωριμάσει, αν και με ορατή ζημιά. Αυτή η ικανότητα συνδέεται με υψηλή πυκνότητα φύτευσης. Δεδομένου τρία παραδείγματα σχετικά με ένα μόνο φυτικό είδος - τα ζαχαρότευτλα, το ένα δίπλα για το ηλιέλαιο, ένας άλλος για τις πατάτες, ένα κοινό. Στην αριστερή πλευρά τοποθετούνται άλλη φωτογραφία, που δείχνει τις συνέπειες των κεραυνών σε ένα πεδίο πιπέρι. Πηγή - η ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης Amherst, κέντρο για τη γεωργία. Πιθανές βρείτε χιλιάδες επαγγελματικές γεωργικές άρθρα στο διαδίκτυο, και δεκάδες χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία σε έντυπη επιστήμη, κείμενα, άρθρα. Σχεδόν σε κάθε ένα από αυτά είναι μια σημείωση για σχετικά απότομα οριοθετείται, κυκλικό ή ελλειπτικό σχήμα των κατεστραμμένων φυτών μετά κεραυνών. Περαιτέρω επισημαίνεται ότι η βλάβη είναι εμφανής κυρίως μέχρι αρκετές ημέρες μετά τον κεραυνό, κάποτε περισσότερο από μία εβδομάδα. Θέλετε περισσότερα;

 

Δείγματα της «αγρογλυφικά» από τα αρχεία, μπορεί να συγκριθεί με τις συνέπειες των κεραυνών

Ολλανδία, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Καναδά, Essex County, 26. 4. 2004

Αργεντινή, Santa Fe, 29. 12. 2009

Εδώ είναι μια μικρή εισαγωγή, για τη σύγκριση. Τρεις φωτογραφίες, που απεικονίζουν τα «αγρογλυφικά" (πατάτες, 2 x σόγια), για να πάρει τους αναγνώστες να δημιουργήσει μια συνεκτική εικόνα του τι είναι «εξερευνητές» μπορεί να περάσει για τα αγρογλυφικά. Sevenum, Limburg, Ολλανδία, 30 Ιουλίου 1999. Οντάριο, Essex County, Καναδάς, 24 Ιουλίου 2004. Αργεντινή, Santa Fe, 29 Δεκεμβρίου 2009. Παρόμοιες φωτογραφίες μπορούν να βρεθούν στις συλλογές του δεκάδες, μόνο αναζήτηση. Είναι δυνατόν να βρείτε πολλές άλλες φωτογραφίες, που είναι πολύ εντυπωσιακά παρόμοια με εκείνη που κατά τα προηγούμενα τρία κείμενο - κόκκινο πιπέρι, η σόγια, το βαμβάκι - όπως σαφώς τις συνέπειες των κεραυνών. Μάλλον εξαρτάται κατά κύριο λόγο σε αυτό, που φοιτούν σε τέτοια παρόμοια site πρώτα. Σε περίπτωση σοβαρής γεωργικό εργάτη ή ερευνητής, παρά το έγγραφο και αναφέρει ότι σε κάποια δημοσίευση που ασχολούνται με τις επιπτώσεις των κεραυνών σε μονοκαλλιέργειες καλλιέργειες.

 

Ασθενειών σόγιας. Λάχανο. Μαρούλι. Ο κ. φασολιών. καλαμποκιού. άλλο σόγια .

 


Νόσο αστραπή της πατάτας (1915), σχ.. 12α

Ασθενειών των καλλιεργειών φορτηγό και τον έλεγχό τους, JJ Taubenhaus, PhD πλήρες κείμενοσε απευθείας σύνδεση, παρατηρήσεις σχετικά με τις πατάτες από Jones και ο Γκίλμπερτ το 1915 (!), σύκο. 12α. Στη σελίδα 74: «Κανένα στοιχείο της διάσπασης ή μηχανική ρήξη των κυττάρων έχει παρατηρηθεί». Σελίδα 75: Jones και εξήγηση του Gilbert το φαινόμενο: "Όταν μια ηλεκτρική καταιγίδα σπάει ξαφνικά μετά από μια περίοδο ξηρασίας και η πρώτη βροχή βρέχει το φυτική γη, εξακολουθεί να υπάρχει ένα στρώμα από χώμα στεγνό μεταξύ αυτής υγρή επιφάνεια και τα υγρά κάτω από το έδαφος, το οποίο είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού. Όταν ο κεραυνός χτυπά το βρεγμένο σημείο επιφάνεια, διαχέει προς όλες τις κατευθύνσεις, οριζόντια και στη συνέχεια προς τα κάτω στη γη, μετά από τις γραμμές της ελάχιστης αντίστασης. Οι μίσχοι φυτών και τις ρίζες με άφθονο περιεκτικότητά τους σε νερό είναι καλύτεροι αγωγοί από το στρώμα του ξηρού εδάφους που μόλις ανέφερα, και έτσι οι ηλεκτρικό ρεύμα περνάει μέσα από αυτά. Οι ιστοί μπορούν έτσι να ποικιλοτρόπως τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν, ανάλογα με το ποσό της τρέχουσας που διέρχεται από αυτά. " Αυτή είναι μια πολύ ακριβή περιγραφή ορισμένων αρχών και των αποτελεσμάτων, που συμμετέχουν κατά την εμφάνιση των αγρογλυφικών. Γράφτηκε γύρο πριν από 100 χρόνια.

 

Μηνιαίο Δελτίο Καιρού, Αυγούστου, 1920 (!), παρατηρήθηκε βλάβη στο αστραπή Πατάτες. Γεωπόνοι αναγνώρισε, ότι η αστραπή θα δημιουργήσει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κυκλική ζημιές σε ένα πεδίο με ποώδη κάθε κοινό λαχανικά ή δημητριακά.

 

Φυτοπαθολογίας, Αμερικανός φυτοπαθολογικός κοινωνία, (1917), πλήρες , σε απευθείας σύνδεση .

 

Σημαντική σημείωση.

Οποιαδήποτε περιστασιακή μάρτυρας, που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο ακριβώς τη στιγμή της εκκίνησης εικονόγραμμα καλλιεργειών κύκλο, θα ήταν ποτέ σε θέση να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία γι 'αυτό. Πιθανά να πείσει από τις εικόνες. Δεν θα ενδιαφερόταν για κάτι σαν εικονογράμματα των αγρογλυφικών και η δημιουργία τους σε όλα. Θα έχουν εντελώς διαφορετικά προβλήματα. Στη δεξιά εικόνα είναι σαφώς ορατά "η υπογραφή της κύριος ένοχος" για το δέντρο. Στην αριστερή φωτογραφία, είναι επίσης παρούσα, αλλά όχι ως τέτοια σημαντική και αισθητή. Περισσότερες πληροφορίες - προειδοποίηση

 

 

 

Δοκιμές και πειράματα

Μερικά πειράματα διεξήχθησαν, υπάρχουν και φωτογραφίες θα δημοσιευθούν

Θα πρέπει να πραγματοποιηθεί, κάποια στιγμή, τα πειράματα με επιπτώσεις μιας σπινθήρες σε ένα υλικό σε μορφή σκόνης. Χρωστική διασπορά, το μέγεθος των σωματιδίων της τάξης των μικρομέτρων, βίντεο που λαμβάνεται σε υψηλές ταχύτητες (420-1000 PIC / S), αργότερα μερικά αποτελέσματα εδώ.

 

Ακόμα κι αν η πρόκληση ηλεκτρικού σπινθήρα, που χρησιμοποιήθηκαν στη δοκιμή, μεταφέρει μόνο ένα πολύ μικρό ποσό ενέργειας - περίπου 0,03 Joule, παρουσιάζουν όλες τις παραμέτρους των εκρήξεων, συμπεριλαμβανομένου κρουστικά κύματα και τα κύματα πίεσης.

 

 

Αρχική ηλεκτρονικά και συσκευές εργαστηρίου που αναπτύσσονται σε ένα πεδίο.

Δυνατόν να υπολογισθεί, ότι η ταυτόχρονη και επακόλουθη ηλεκτρικών εκκενώσεων, η οποία να προχωρήσει σε μια παρόμοια στιγμή σε μικρή απόσταση από ένα άλλο, και μέσω του οποίου ρέουν εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ, το μόνο που δημιουργούν μια πολύ ισχυρή, μεγάλη, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, επίσης εκ περιτροπής, γύρω τους. Όλοι τους είναι σε θέση να επηρεάσει άμεσα με ένα άλλο, προσελκύοντας, αποκρούουν τη δημιουργία και συντονισμούς και παρεμβολές. Κάτι σαν σωλήνα κενού τηλεόραση ή παλμογράφο. Η απαλλαγή αστραπή είναι παρόμοια με μια δέσμη ηλεκτρονίων. "Ένα μικρό" ισχυρότερη από ότι στην τηλεόραση - περίπου 10 15. Ομοίως ισχυρότερη είναι ηλεκτροστατικά και ηλεκτρομαγνητικά πεδία μέχρι μια απόσταση αρκετών μέτρων. Φυσικό παλμογράφο, δημιουργία καλλιεργειών κύκλο Lissajous στοιχεία .

 

Είναι επίσης δυνατό να φανταστεί κανείς ότι κατά τη διάρκεια των επιπτώσεων της δέσμης ηλεκτρονίων, στην περίπτωση των διαδοχικών ή paralel ηλεκτρικών εκκενώσεων, που έχει συνεχή ροή όλο το πολύ ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής μπορεί να προκύψουν πολύ συμμετρική εικονογράμματα των αγρογλυφικών, σύμφωνα με πολλούς άξονες.

 

Στην πάνω δεξιά άκρη της συνοδευτική εικόνα των αγρογλυφικών είναι δυνατόν να αναγνωριστούν με κλασικά μονοπάτια κατεστραμμένο και λυγισμένα τα σιτηρά, μετά από γραμμές τραμ κοντά στα σύνορα του πεδίου, πιο rutted, καλύτερη εκμετάλλευση της υγρασίας, υψηλότερη αγωγιμότητα, πιο διεξοδικά καταστραφεί. Πολύ δυνατό παρόμοιο αποτέλεσμα παρατηρούμε σε κάθε απόλυτη everyute τομείς των σιτηρών, όπου εμφανίζεται οποιαδήποτε RDF, Randomly Downed Formations, Βλάβη συνήθως δημητριακά. Είναι όλα απλά μια σύμπτωση; Πολύ περισσότερο διαθέσιμες φωτογραφίες. Είναι δυνατό, ότι μπορούν να προστεθούν μαζί επαγωγή και διεξαγωγή των ρευμάτων δημιουργήθηκε στις διαδρομές. Είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι οπουδήποτε αλλού, πιο εμπεριστατωμένη. Μοτίβο θα μπορούσε να δημιουργηθεί παρόμοια με κατάγονται Chladni μοτίβα . Πηγή εικόνας: www.physics.ucla.edu. Ταλαντώσεις εδάφους και τη συμπεριφορά των φυτών, προσομοίωση κυμάτων στην επιφάνεια του νερού μπορεί επίσης να συμμετάσχουν. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένας συνδυασμός των πολλαπλών εκδηλώσεων τύπου.

 

 

Ηλεκτρική αγωγιμότητα της διεπαφής φάσης

ωστικό κύμα - αέρα, το πλάσμα - αέρα και περισσότερο

Εξήγηση για την παρουσία ενός ή περισσοτέρων πολύ στενό κύκλοι σε ορισμένες συνήθειες των αγρογλυφικών από το σχηματισμό μια επιβάρυνση για το περιβάλλον μεταξύ των κρουστικών κυμάτων, ή σε πολύ ταχείς ρυθμούς το πλάσμα, και μια σταθερή ή κινείται αργά αέρα, και η μεταφορά φορτίου, ή ουσιώδους μέρος της ενέργειας για κάθε μεταγενέστερη ή ταυτόχρονη ηλεκτρικές εκκενώσεις, με τη μεσολάβηση της φάσης αυτής της διασύνδεσης. Στο περιβάλλον φάση των κυμάτων πολλαπλασιαστικού μέσω του αέρα και άλλα στοιχεία που περιέχονται σε αυτό. Σκόνη, υγρασία, εξαιρετικά ιονισμένο σωματίδια, συμβαίνει να υπάρχει μεγάλη τριβή, σχηματισμός δευτερογενών ηλεκτρικών φορτίων, και κατά πάσα πιθανότητα έχει μια πολύ υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Μια τέτοια πολύ στενό κύκλους έτσι ίσως κάτι σαν στιγμιαία καταγραφή των διαδοχικών εκκενώσεων, ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που προκαλείται από τα ρεύματα και ρεύματα με μόλυβδο από αγωγούς διασύνδεσης της φάσης των ορίων στήλης αέρα, στιγμιαία σήμερα πάνω από την βλάστηση των καλλιεργειών. Το συνοδευτικό φωτογραφίες των αγρογλυφικών.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Η τακτική σχήματα των αγρογλυφικών vs ακανόνιστη, τυχαία σχήματα

Αγρογλυφικά στην περιοχή της οποίας είναι παράτυπες δομές

Στο πάνω άκρο της φωτογραφίας τομέα των αγρογλυφικών μπορεί να παρατηρηθεί βλάβη ακανόνιστα σιτηρών, η οποία παρατηρείται αρκετά συχνά λόγω κεραυνών στο πεδίο. Αυτό θα συμβεί μετά από αρκετές ημέρες ή εβδομάδες,
Ανκόνα, Ιταλία, 29 Ιουνίου 2008
όπως εξηγείται αλλού σε αυτό το site, ή στη σελίδα λεπτομέρεια χρονολογία , όπου θα είναι η διαδικασία των φυτικών ιστών υποβάθμιση μετά από το πέρασμα του ηλεκτρικού ρεύματος και φωτογραφικά τεκμηριώνεται με μεγάλη λεπτομέρεια. Η φωτογραφία εδώ στην αριστερή πλευρά δείχνει ότι το ηλεκτρικό ρεύμα - δύναμη του κεραυνών πέρασε εν μέρει μέσω του άνω άκρου του τομέα, μετά από τρακτέρ κομμάτια υπάρχουν, τόσο γύρω από το τραμ κάθετο προς το άκρο, ακόμα και από το γεωμετρικό μοτίβο. Τακτικές σχήμα κύκλου των καλλιεργειών και ακανόνιστη επιζήμια, και φυσικά δεν μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας, χάρη σε ένα ενιαίο κεραυνών, αλλά είναι δυνατόν. Αυτή η αστραπή, ίσως ένα μόνο, μόνο "καταγράφονται" η εικόνα, καταστρέφοντας τα σιτηρά φαίνονται μέχρι αρκετές ημέρες αργότερα. Ακόμα και εβδομάδες, ανάλογα με το ποσό της ενέργειας που παρέχεται - την ένταση της έκθεσης.

 

Στο πρώτο είναι λυγισμένα προς την επιφάνεια μόνο ένα μικρό μέρος, αρκετά κάτω από ένα τοις εκατό, αρκετών τετραγωνικών μέτρων, οι πιο πληγείσες περιοχές. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, κάποια ώρα με την ώρα ή ακόμη και από λεπτό σε λεπτό, προσθέτει μια άλλη, μέχρι το τέλος, λίγο πριν τη συγκομιδή ίσως βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος κάποια στιγμή γύρω στο 5%. Μερικές φορές περισσότερο από το 20% της συνολικής έκτασης, μερικές φορές, δυστυχώς, πάνω από 90%. Για να αποσαφηνιστεί και να τεκμηριώνει το φαινόμενο που περιγράφεται στο μέλλον θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Time-lapse κάμερες , μοιάζει πολύ καλή δουλειά για αυτούς. Προς το παρόν μόλις το δυνατόν ικανοποιήσει με μια εξήγηση του φαινομένου στη σελίδα και τις υποσελίδες χρονολογία . Πολύ συχνά παρόμοιες διεργασίες συμβαίνουν στο εσωτερικό των προτύπων αγρογλυφικά, στην περιοχή τους και σε μεγαλύτερη απόσταση, καθώς και στα γύρω χωράφια. Σε όλους τους χώρους που επηρεάζονται από τις απορρίψεις αστραπή ηλεκτρικής ενέργειας. Συμβαίνουν μετά την ανακάλυψη των προτύπων μέχρι τη συγκομιδή.

 

Επίσης είναι δυνατόν ότι πιθανώς πολύ περισσότερα από βλάβη των δημητριακών εμφανίζονται σε αυτούς τους τομείς, όπου σημειώθηκαν δύο ηλεκτρικών εκκενώσεων σε μια περιοχή κοντά από το δεύτερο στο διάστημα αρκετών εβδομάδων. Η δεύτερη απόρριψη γίνεται στο πεδίο με τα φυτά αποδυνάμωσε σημαντικά, και είναι σε θέση να προκαλέσει σημαντικά περισσότερες βλάβες. Είναι επίσης δυνατό να φανταστεί κανείς ότι τα κανονικά σχέδια των αγρογλυφικών είναι δυνατόν να δημιουργηθούν πολύ πιο εύκολο σε έναν τέτοιο τομέα που έπρεπε να είναι "προετοιμασμένη" αρκετές εβδομάδες πριν. Τέτοιες περιπτώσεις είναι προφανώς πολύ λιγότερο συχνά από μία φορά περιοχή που έχει επηρεαστεί. Θα πρέπει να εκφράζεται στατιστικά.

 

Περισσότερα σχόλιο για τη φωτογραφία των αγρογλυφικών από Ανκόνα: από ορισμένες παρατηρήσεις, φαίνεται ότι ένας από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να συμμετέχουν στη δημιουργία της τακτικής γεωμετρικά σχέδια σε τομείς των σιτηρών, μπορεί να είναι το γεγονός ότι σε αυτή τη θέση ήταν σε δράση ένα εξαιρετικά ισχυρό κεραυνών, η οποία εμφανίζεται μόνο λίγα σε όλη τη διάρκεια καταιγίδας ή ακόμη και ολόκληρες σεζόν. Ως εκ τούτου είναι δυνατόν ότι η έκθεση σε ό, τι υπήρχε πραγματικά οφείλεται σε μία μόνο απαλλαγή, ή ένα σύστημα πολλών ταυτόχρονων διαδοχικές ηλεκτρικές εκκενώσεις, των οποίων η συνολική διάρκεια σπάνια υπερβαίνει το ένα δευτερόλεπτο. Το ισχυρότερο τμήμα προκάλεσε τη δημιουργία αυτής της τακτικής εικονόγραμμα αγρογλυφικών, τα πιο αδύναμα, δευτεροβάθμια, και την επακόλουθη paralel ηλεκτρικές εκκενώσεις, προκάλεσε το σχηματισμό κατέβασαν παράνομα, καταστραφεί, αποδυναμωθεί, στη γειτονιά. Μια άλλη, πραγματικά πολύ πιθανό ενδεχόμενο είναι ότι η ασθενέστερη ηλεκτρικές εκκενώσεις δεν συμβαίνουν σε όλους, ότι η κοινή ακανόνιστη γύρω βλάβη που σχηματίζεται μόνο λόγω ρεύματα που οδηγεί μέσα από κομμάτια του ελκυστήρα, ενδεχομένως με επαγωγή σε αυτές.

 

Μια άλλη επιλογή που είναι δυνατόν να διακριτικός κατά την δημιουργία αγρογλυφικών, περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες σε ένα από τα πρώτα άρθρα που δημοσιεύθηκε, είναι μια εναλλακτική λύση ότι ένα σημαντικό μέρος του κεραυνών, αμέσως μετά το μέτωπο αγγίζει το έδαφος, σημαντικό μέρος της ενέργειάς της μολυβδούχου ήταν αρκετά βαθιά κάτω από την επιφάνεια, χωρίς ενέργεια του θα μπορούσε να περάσει πολύ υγρό χώμα και τραμ σε γύρω περιοχές. Το κανάλι κεραυνών λειτουργεί στη συνέχεια σαν αγωγός, μέσω του οποίου περνά ρεύμα βαθιά κάτω από την επιφάνεια της Γης, ​​και είναι από κάποια καλή τρέχοντα αγωγό, ή αρκετές αγωγούς, η οποία διεξήχθη βαθιά υπόγεια. Από την επιφάνεια του εδάφους, στη συνέχεια, θα δημιουργηθεί σχήματα των αγρογλυφικών που είναι πολύ παρόμοια με εκείνη που δημιουργείται από τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου σε ρινίσματα σιδήρου. Δείτε τις φωτογραφίες στο παρελθόν σε αυτή τη σελίδα. Για παράδειγμα, παρατηρήθηκε σχηματισμός αα τακτικά σχέδια καλλιέργειας κύκλο ακριβώς πάνω από μια υπόγεια δεξαμενή μεταλλική - να χρησιμεύσει ως μια πολύ καλή σημερινή αγωγού - υπόγεια αλεξικέραυνο. Σε ορισμένα κύκλος ντοκιμαντέρ καλλιεργειών που αναφέρονται.

 

 

 

Οι κόμβοι και κατεστραμμένα, που βρίσκεται δημητριακά

Πολύ συχνές λυγισμένα δημητριακά, υπάρχουν τακτικές σχήματα, δημιουργούνται ακριβώς με τους ίδιους όρους, όπως περιγράφεται στα αγρογλυφικά. Τα φυτά καταστραφεί εντελώς κάτω από τις ίδιες συνθήκες, κυρίως από την ηλεκτρόλυση και τα προϊόντα της, όπως μηχανικές βλάβες που οφείλονται σε εκλυόμενα αέρια, κατά πάσα πιθανότητα, ανάλογα με τη συνολική ισχύ της ηλεκτρικής εκκένωσης, επίσης, από ζημίες που προκύπτουν από τη θερμότητα. Στις υπο-σελίδα κόμβων είναι δυνατό να παρατηρηθεί, ότι το ίσιωμα των μίσχων, που δεν επλήγησαν από οποιαδήποτε ηλεκτρική ενέργεια, και βάλτε πίσω μόνο λόγω μηχανικής πρωτοβουλία - πειραματικά, είναι πιθανό να οφείλεται σε μεγάλη γωνία, η οποία έπρεπε να ξεπεραστούν, μπορούν να εγγραφούν μηχανική βλάβη των κόμβων, από τη δική τους δύναμη. Δεν επηρεάζουν την ποιότητα των καλλιεργειών ωριμάσει, στελέχη ήταν λοξή από μόνο μηχανικό ερέθισμα. Οι συνοδευτικές φωτογραφίες Αριστερά παραδοσιακά έχουν ληφθεί σε μέρη όπου δεν υπήρχε καν μια υπόδειξη των αγρογλυφικών, μόνο από κοινού καταστραφεί τα σιτηρά, με τα κοτσάνια μερικώς ή πλήρως λυγισμένα μέχρι το έδαφος.

 

 

αγρογλυφικά - αίνιγμα λύθηκε.

Μια για πάντα.

Απίστευτα πρωτόγονη, και θα μπορούσε κανείς να πει, γελοία εξήγηση. Οι λάτρεις του UFO, μυστήριο, παραψυχολογία, ιπτάμενους δίσκους, άγνωστη και ανύπαρκτη ενέργεια και παρόμοιες ανοησίες μπορεί να μεταφέρουν οι ίδιοι στο άπειρο. Με άλλα λόγια, μπορεί να φιλήσει τον κώλο βρωμερό τους και να πάνε στην κόλαση.

Σχεδόν το ίδιο δυνατό λένε για εξωγήινους .

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Αυτή η σελίδα ήταν έτοιμη, και όλες οι θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, προσεκτικά και λεπτομερώς πειραματικά εξετάζεται από

 

Jan Ledecky