Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Αυτό είναι ένα πρωτεύον μετάφραση, προκαταρκτικά, ανεπεξέργαστα δεδομένα, σχεδόν αμετάβλητος. Ρούχων, ηλεκτρονικών υπολογιστών με βάση, από την αρχική σελίδα, εμφανίζεται ως αρχική τσεχικά και αγγλικά αρχική εκδόσεις. Θα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του χρόνου, διορθώθηκε και προχώρησε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lightning

Αγρογλυφικά

Ο γρίφος λύθηκε.

Κολλημένος μαζί

Ποτέ, ποτέ

οποιαδήποτε εξωγήινη, ή

οποιοδήποτε άλλο διαγαλαξιακό σκατά

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Περικοπή παζλ Κύκλοι μαζί ... - Συνεχιζόμενη

Τα αγρογλυφικά που παράγεται από το ηλεκτρικό ρεύμα του κεραυνού, με την οποία τα φυτά είναι εν μέρει καταστραφεί. Στο ράστερ της καλλιέργειας είναι τότε εμφανίζεται προσομοίωση φωτογραφική καταγραφή των γραμμών της δύναμης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.

Τα αγρογλυφικά που παράγεται από το ηλεκτρικό ρεύμα του κεραυνού, μέσω του οποίου οι εγκαταστάσεις καταστράφηκαν μερικώς. Με τη βοήθεια του ράστερ των καλλιεργειών, στη συνέχεια εμφανίζεται προσομοίωση φωτογραφική καταγραφή της ηλεκτρομαγνητικής γραμμές του πεδίου.

Μηνύματα κρυπτογραφημένες στους κύκλους των καλλιεργειών από τη Μεγάλη τσάι τους 

Αγρογλυφικά - κωδικός ξεκλείδωτη. Αφού για πάντα.

Συναρπαστικό, επαρκούν πλήρως, το πρώτο πραγματικά επιστήμη , αρκετά νέα θεωρία.

Εκπληκτικό μυστικούς κώδικες των αγρογλυφικών και μυστικιστικό σημάδια αποκρυπτογραφηθεί. Μόλις και για πάντα, κάθε μία από αυτές.

 

Ολόκληρη η έννοια της παράδοσης τους γνώμη για την ανθρωπότητα, είναι και θα είναι για πάντα μόνοι - απολύτως τίποτα.

 

Πιθανές με εξαίρεση μόνο ένα - μοναδικό πραγματικό τους  μεγάλη κατασκευάστρια ήθελε να παραδώσει ένα μήνυμα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα:

"Ποτέ μην προσπαθήσετε να επισκεφθείτε τα πεδία των καλλιεργειών που ακριβώς κατά τη διάρκεια του χρόνου, όταν είμαι ζωγραφική τα εικονογράμματα. Πιθανές, ότι κάποιος από εσάς θα ακριβώς την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά, επίσης, για το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του, από τη δική του μάτια, πραγματικά παρατηρήσετε, και να δούμε, και να κατανοήσουν, η αρχή πως το δημιουργήσει. "

 

Ορισμένοι, κυρίως μηχανικές συνέπειες της δραστηριότητάς του θα είναι δυνατή η παρατήρηση εδώ .

 

Όλα τα μαθηματικά - τεχνικά - γεωμετρικές - μηχανικές - φυσικές - αστρονομικά - αστρολογικά - Σύμπαν αρχές, που έχουν παρουσιαστεί στην ανθρωπότητα, χάρη στην «αποκωδικοποίηση» τους, είναι επομένως δυνατό χωρίς κανένα δισταγμό περιγράφουν ως απόλυτες ανοησίες. Έχουν περίπου την ίδια έννοια, ως μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει κάποιες εικόνες από το καλειδοσκόπιο. Επίσης, ποτέ μην επαναλάβω, αλλά σίγουρα μέσα σε αυτούς θα είναι σε θέση να βρείτε πάρα πολλούς ως επί το πλείστον πολύ ακριβή μαθηματικό, αλλά και πολλούς άλλους κανονισμούς.

 

Για παράδειγμα, ότι η περιφέρεια του σε κανονικό εξάγωνο είναι σχετικά ακριβή ίση με έξι φορές το μήκος της πλευράς του, ενώ η περιφέρεια της οκτάγωνο, ακόμη και οκτώ φορές ...

 

Με την ευκαιρία, μέσα σε κάθε κύκλο των καλλιεργειών είναι σχετικά ακριβή ενεπίγραφη αριθμητική τιμή του αριθμού Π - π. Πραγματικά, η περίμετρος του κάθε αγρογλυφικά, που ανακαλύφθηκαν στον κόσμο ανά πάσα στιγμή, εξελίχθηκε σε μια ευθεία γραμμή, έχει μήκος που αντιστοιχεί σε 3,1415 ..... φορές τη διάμετρό του ... 

 

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Αγρογλυφικά λυθεί οριστικά ...

Μόνο πραγματικά φυσική διαμόρφωση αρχών, υπολογίσιμη απλό και προβλέψιμο.

Επίσης (!!) πολλά χρόνια πίσω επαληθεύσιμα πίσω.

μετεωρολόγοι ζητούν ή η Siemens - Vaisala

 

 

 

Το Χρονοδιάγραμμα

 

13 του Φλεβάρη του 2008 - ολοκαίνουργιο, πολύ περιεκτική - διεπιστημονική έρευνα και έρευνα για την καλλιέργεια βλάβη, αποδυναμώνοντας. και άλλες ζημιές που οφείλονται σε εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που ξεκίνησε

 

13η Φεβρουαρίου 2009 - πρώτος τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται σε μια ιστοσελίδα,

με ακρίβεια ενός έτους από την έναρξη της έρευνας - lightningsymbols.com

μόνο μια πολύ σύντομη αναφορά

 

13 Αυγούστου 2009 -; από την ημερομηνία αυτή κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δημοσιεύονται εδώ, ένα προς ένα, μέρα με τη μέρα, μήνα με μήνα, για www.cropcirclesonline.com δημοσιεύονται μόνο στο διαδίκτυο, καμία άλλη δημοσιότητα, κανένα βιβλίο, κανένα χαρτί, δεν εφημερίδα, μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες εισόδου δικό της και εδώ

Βασική, επίσης, λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την καλλιέργεια για ζημιές σε καλλιέργειες (καταστροφικές, εξασθένιση) εδώ (σύντομα)

 

Συγκλονιστικές αποκάλυψη! Crop Circle Πύλη ... Gatee

 

13 Αύγ 2010 Η τελευταία ημερομηνία από την ανθρωπότητα

γνωρίζουν και να κατανοούν, πως τα αγρογλυφικά γίνονται. Agroglyphes, εικονογράμματα .

Από εκείνη τη στιγμή μπορείτε να δείτε τις σελίδες σημείωση για το διοικητή και την προειδοποίηση ,

και πολλές άλλες πληροφορίες προς αυτή την σελίδα και άλλους.

 

τέλος του χρονοδιαγράμματος

 

 

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό

Το τέλος, μόνο για το ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια των εκκενώσεων είναι στο κανάλι αστραπής, με περίπου. πλάτος 5 -10 mm) συγκέντρωση όγκου της ενέργειας - ενέργεια που ακτινοβολείται από μια ορισμένη ποσότητα του χώρου ανά μονάδα χρόνου, συγκρίσιμη με τη διαδικασία που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια έκρηξης σουπερνόβα ()! ...

 

Τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της πιο απόκρημνο τμήμα του ηλεκτρικού ρεύματος παλμό καμπύλη αιχμής.

 

Μητέρα φύση

Είναι πιθανό ότι η μητέρα φύση προσπαθεί να αναδείξουν, μέσα από μοτίβα γίνει στο καλαμπόκι, τι συμβαίνει σε περιοχές, που θα επισκεφτεί ποτέ κανείς, ίσως μόνο στην φαντασία του sci - fi διηγήματα, μυθιστορήματα ή ταινίες. Επιφανειακά, το εσωτερικό και την κάλυψη των σουπερνόβα, κατά τη διάρκεια της έκρηξης, πριν και μετά. Η επιφάνεια μαύρη τρύπα, ο χώρος κάτω από αυτό, ο χώρος πάνω και κάτω από τον ορίζοντα γεγονότων. Τι συμβαίνει μεταξύ του ορίζοντα γεγονότων και την μαύρη επιφάνεια τρύπα. Συμβαίνει να εμφανιστεί στην επιφάνεια των άστρων, πάνω και κάτω από αυτό, επίσης κοντά στο αστρικό πυρήνα, και στο εσωτερικό του. Διαδικασίες, που συμβαίνουν σε άμεση γειτνίαση και στο εσωτερικό της πυρηνικής ή θερμοπυρηνική εκρηκτικό μηχανισμό κατά τη διάρκεια στιγμές λίγο πριν, κατά και μετά την έκρηξη. Το ίδιο, επίσης, σε πολύ κοντινή απόσταση από οποιοδήποτε συμβατικό έκρηξη και στο εσωτερικό της κασέτας. Διαδικασίες, οι οποίες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ των πλανητών, τα αστέρια, οι μαύρες τρύπες. Διαδικασίες, που εργάζονται κατά τη δημιουργία, αλλαγή ή κατάργηση του χημικού δεσμού. Διεργασίες και δυνάμεις, που εμφανίζονται σε άμεση γειτνίαση του ατομικού πυρήνα κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης της ή κατά τη διάρκεια διαφόρων πυρηνικές αντιδράσεις. Διεργασίες και δυνάμεις, που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης και της αντίδρασης ή εξόντωση των δύο σωματίδια και αντι-σωματιδίων. Διεργασίες και δυνάμεις, κατά την οποία μια μάζα μετατρέπεται σε ενέργεια ή το αντίστροφο. Γεωμετρία και συμμετρία, ο χρόνος, οι δυνάμεις και ενεργειακών αλλαγών όνομα όλων των διαδικασιών. Οι διαδικασίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, πριν και αμέσως μετά το Big Bang στην κατάσταση της ύλης και της ενέργειας που είχαν βρίσκεται εκεί.

 

Ένα ακόμη

Ένα ακόμη είναι η φύση μάλλον προσπαθεί να δείξει, με τη βοήθεια των προτύπων των αγρογλυφικών, να εκπλαγείτε όλη την ανθρωπότητα, η οποία δεν θα καιρό στο μέλλον, οποιοσδήποτε είναι σε θέση να δούμε εκεί, ή στην άμεση γειτονία του θα είναι τίποτα παρατηρούν, να ερευνούν και για τη μέτρηση: Το σημείο, όπου η απόρριψη της ηλεκτρικής ενέργειας κεραυνός χτυπήσει το έδαφος, το μονοπάτι, που ήταν περαστικοί, και ό, τι συμβαίνει εκεί ξεκινώντας από την προκαταρκτική ανάλυση, περπάτησε ή Leader Dart, μέχρι το Long Τρέχουσα Συνεχίζοντας μετά την τελευταία διαδρομή επιστροφής. Η εκρηκτική εξάπλωση του αέρα, του πλάσματος, μηχανικά και ηλεκτροστατικά και ηλεκτρομαγνητικά συντονισμών και παρεμβολές αποτελέσματα τρέχει εκεί. Μεταφορά και ακτινοβολία, πολλών μεγαβάτ-ώρες ηλεκτρικής ενέργειας, κάποτε ακόμα και πολύ περισσότερο, μεταξύ των τόπων λίγα χιλιόμετρα μακριά, κατά τη διάρκεια λιγότερο από δέκα εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Αγρογλυφικών κατανόηση διαθέσιμο τώρα. Και για πάντα.

Συναρπαστικό, εκτεταμένη, η πρώτη πραγματικά και μόνο της επιστήμης ,

ρεαλιστική, ολοκληρωμένη νέα θεωρία.

Βασικά, η βασική έρευνα.

Εκπληκτικό αλγόριθμους κρυπτογράφησης των αγρογλυφικών λυθεί. Ο καθένας και για πάντα.

Υπάρχει δυνατότητα να δείτε περισσότερα για τις επόμενες σελίδες .

 

Αγρογλυφικά είναι μόλις τώρα να γίνει πραγματική εξήγηση μόνο με την πραγματική επιστήμη της φύσης .

Βιοχημικές, φυσικές, τεχνικές, μηχανικές, χημικές και άλλες πραγματική επιστήμη

και πραγματική φύση αρχές έρευνα, χρησιμοποιώντας μόνο τους νόμους της φύσης.

 

Προσέγγιση κατάλογο των επιστημονικών, τεχνικών και έρευνα πρακτικών και μεθόδων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εξηγήσουν τις αρχές οποιασδήποτε ζημίας των καλλιεργειών και των καλλιεργειών μετά από οποιαδήποτε αποδυνάμωση κεραυνών σε έναν τομέα των δημητριακών, όπως τα αγρογλυφικά:

 

Φυτοπαθολογίας, εργοστάσιο ανατομία, φυσιολογία και μορφολογία, βιολογία, βιοχημεία, εμβιομηχανικής, φυσικής, χημείας, της βιοφυσικής, της αγρονομίας, υδρολογία, η υδροστατική, φυσική του συντονισμού και της παρέμβασης, φυσική χημεία, γεωλογία, ραδιοβιολογίας, της φυσικής και της ηλεκτρομαγνητικής δοσιμετρίας και ιονίζουσας ακτινοβολίας, ηλεκτροδυναμικής, η αεροδυναμική, τα στατιστικά στοιχεία, Υδρομετεωρολογία, ηλεκτρομηχανικη, κινητική έκρηξη, ηλεκτρομαγνητισμό, φωτομετρία, κβαντική χημεία, θερμοδυναμική, μαθηματικά, μηχανική, υδροδυναμική, θερμοχημείας, οπτική, μικροσκοπία, κρυσταλλογραφία, φασματοσκοπία, (στερεοφωνικά) φωτογραμμετρίας, ηλεκτροστατική, τοξικολογία, τη φωτογραφία, την αρχαιολογία, ρευστοδυναμική, σπηλαιολογία, Μαγνητοϋδροδυναμική, Εδαφολογίας, ηλεκτρονικά, γεωμετρία, το μαγνητισμό, στη γεωφυσική, τη γεωμετρία φράκταλ, σεισμολογία, agrobiology, Αγροχημεία ...

 

και πολλά άλλα, επίσης διεπιστημονική και διασταυρώνονται κλάδους της επιστήμης

 

ως ένα πλήρες μόνο υποπροϊόν επίσης τη δημιουργία τακτικών πρότυπα καλλιέργειας - εικονογράμματα

Ολοκαίνουρια, πρωτότυπη θεωρία για την προέλευση και το σχηματισμό των μοντέλων των αγρογλυφικών, απόλυτη ελεύθερη από οποιαδήποτε ψευδοεπιστήμη, εσωτερική, μυστικιστική ή απόκρυφη χαρακτηριστικά, ΑΤΙΑ, εξωγήινους, ιπτάμενους δίσκους, ημιμάθεια, πλάνες μυστήριο.

 

Πολύ περίπλοκο, αλλά πολύ απλή και κατανοητή.

100% τη φύση και την επιστήμη θεωρία και επεξήγηση των αγρογλυφικών καταγωγής,

έτοιμοι σε κάθε ακαδημαϊκό ταυτότητας και διαδικασία αντίπαλο και την έρευνα.

Συγκλονιστικό!

 

Θεωρία επαληθεύσιμα προς τα πίσω μέσω των υφιστάμενων αρχείων,

που έχουν ποτέ για τους σκοπούς που περιγράφονται χρησιμοποιούνται ακόμη.

 

 

Περικοπή παζλ Κύκλοι συναρμολογούνται.

 

Ολοκαίνουργια θεωρία, χρησιμοποιώντας το πραγματικό επιστημονικές μεθόδους,

εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε ψευδοεπιστημονική έρευνα.

Καταπληκτικό, φοβερό και απίστευτο θεωρία.

Δεν πνεύμα, πνευματικότητα ή τον πνευματισμό.

Δεν απόκρυφα, μυστικιστικά ή απόκρυφη δυνάμεις, τα αποτελέσματα, έργων ή πειραμάτων.

Καμία σκατά εξωγήινοι, UFO, ιπτάμενους δίσκους.

 

Ο κώδικας Αγρογλυφικών λυθεί μια για πάντα.

Κύκλοι Περικοπή ξεκλείδωτη. Οριστικά. Απολύτως.

Απολύτως καμία UFO s, υπάρχουν γνωστές ή άγνωστες μηχανές που φέρουν.

Κανένα άγνωστο ή ανεξήγητες δυνάμεις, δεν παραφυσικές εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν θαύματα, δεν υπάρχουν μυστήρια, δεν υπάρχουν σημάδια.

 

Δεν υπάρχουν εξωγήινοι, δεν υπήρξε καμία επαφή.

Δεν υπάρχουν στρατιωτικές δοκιμές, πειράματα ή έρευνα.

Δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες παρόμοιες μυστικές επιστημονικά πειράματα, δοκιμές, την έρευνα ή την έρευνα.

Δεν παραφυσικά ή τηλεπαθητικές εξετάσεις ή έρευνα, δεν επιστημονικής φαντασίας.

Καμία μεταφυσική, κανένα μετα-ψυχολογίας.

 

Απολύτως απίστευτη, αλλά μόνον τον μοναδικό αληθινό εξήγηση. Περισσότερα για τις επόμενες σελίδες .

 

Απολύτως καμία νοημοσύνη, μυστικές υπηρεσίες, ή ακόμη και μια ουγγιά των ψυχικών διεργασιών κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας εικονογράμματα δημιουργία κύκλους. Φυσικά, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν γίνει από τους αποκαλούμενους ιθύνοντες των αγρογλυφικών, επειδή στον εγκέφαλο αυτών των ατόμων θα έχουν κάποια νοημοσύνη ποτέ βρεθεί, ακόμα κι αν κάποιος ήταν πραγματικά αναζητούν εντατικά, εξόρυξη και αναζήτηση εκεί.

 

Καμία νοημοσύνη ή διανοητικές διαδικασίες των πλανητών, τα ΑΤΙΑ, ιπτάμενους δίσκους, κολεόπτερα, χώρο, τον ήλιο, το φεγγάρι, Cosmos, ποντίκια, μύγες, μέλισσα, γρασίδι, Beatles, μάζα, πλάσματα, τα ζιζάνια, τα πτώματα, τα φαντάσματα, σύμπαν, η ύλη, ουσία, ανεμοστρόβιλοι, άτομα, μόρια, σφάλματα, κρύσταλλα, του υπεδάφους, των ανέμων, τα βακτήρια, η κοπριά, το υλικό, οράματα, undeads, σκελετοί, διάστημα, εξωγήινοι, μύκητες, παράσιτα, κενό ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αγρογλυφικά.

 

Καμία διαστρικό νοημοσύνη, κανένας εξωγαλαξιακού νοημοσύνη, κανένας Αρειανούς νοημοσύνη, την ευφυΐα κανένα Γης, νοημοσύνη κανένας από καλλιέργεια, τη συλλογή πληροφοριών κανένα από τα δημητριακά, νοημοσύνη κανένας από το έδαφος, την ευφυΐα κανένας από καιρό, νοημοσύνη κανένα από τα φυτά, νοημοσύνη κανένα από τα ζώα, νοημοσύνη κανένα από υπόγεια νερό, νοημοσύνη κανένας από υπόγεια πετρώματα, κανένα νοημοσύνη των καγκουρό, νοημοσύνη κανένας από σκαντζόχοιρους, νοημοσύνη κανένα από ηλίθιους δημιουργία κύκλων στην καλλιέργεια.

 

Κύκλοι Περικοπή εξήγησε. Χωρίς όριο και κάθε.

 

Η αρχή του σχηματισμού της υψηλής ακρίβειας, σύμφωνα με πολλούς άξονες συμμετρίας και καθρέφτη, φράκταλ συχνά, γεωμετρικά σχήματα μπορεί να παρομοιαστεί με την αρχή της δημιουργίας και το σχηματισμό της νιφάδες χιονιού, ή τη δημιουργία των γραφικών καταγραφή της έντασης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, σε η γειτνίαση των απλών καλωδίων, ή μέσα από ηλεκτρομαγνήτες, συμπεριλαμβανομένων των δινών (!) ηλεκτρομαγνητικά πεδία και δευτερευόντως δημιουργήθηκε παρασιτικά ρεύματα. Θα πρέπει να βρίσκεται σε κάποια άλλη σελίδα. Εξηγεί αναπόσπαστο συνοδευτικό κύκλους, επιπλέον μικρούς κύκλους, τα οποία βρίσκονται ακριβώς στο σημείο επαφής των δύο μεγάλους κύκλους.

 

 

 

 

Περικοπή μυστήριο λύθηκε Κύκλοι. Οριστικά. Απολύτως.

Συγκλονίζοντας αποκάλυψη!!

Θεωρία επισκιάζει κάθε άλλη προηγούμενη υπόθεση, όπως το μπουλόνι από το μπλε ?-o

 

Θεωρία φωτεινότερο από τον ήλιο. Η θερμοκρασία στην επιφάνεια του Ήλιου είναι περίπου 6000 ° K, η θερμοκρασία του πλάσματος γύρους κεραυνών 30000 ° K, δηλαδή 5 φορές περισσότερο.

 

Λογικό, όχι μόνο εύκολα κατανοητή, αλλά επιστημονικά αποδείξιμη, στατιστικά επαληθεύσιμο, προσφέροντας η ίδια άμεσα για την κατανόηση και εξήγηση του όλου φαινομένου και τη διαδικασία της δημιουργίας αγρογλυφικά.

 

Η εξήγηση δεν είναι μόνο πολύ φυσικά εξηγεί μόνο το πρόβλημα της αγρογλυφικά, αλλά και μια πολύ καθαρά όλα τα στιγμιότυπα από τον τρόπο που συμβαίνουν εκεί ανωμαλίες, που συχνά αναφέρονται για να είναι φασματώδης και υπερφυσικό.

 

Αγρογλυφικά δεν δημιουργούνται από οποιαδήποτε υπερβατική, αιθέρια, το διάστημα, κοσμική ή εξωγήινης νοημοσύνης ή η ενέργεια, ούτε από οποιονδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς τον άνθρωπο ή νοημοσύνη των ζώων. Μόνο φυσικό και φυσικές δυνάμεις, διεργασιών και των αλληλεπιδράσεων μεταξύ τους, τίποτα περισσότερο.

 

Ούτε καν μόνο τα λεγόμενα "δίνες πλάσμα". Κανείς δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Καμία άνεμοι, ή κυκλώνες, ανεμοστρόβιλοι, βροχές, χαιρετά.

Ακόμη και εκείνοι που δεν άγριο - "τους έχω" - Τζέρι Cimrman.

 

 

Δεν υπάρχουν ζώα, εκτός από το ότι « σκαντζόχοιροι »στο Milovice, υπάρχουν εξωγήινοι.

Δεν υπεραισθητική αντίληψη, ή υπερβατικές δυνάμεις.

 

Δεν παραφυσικά, ουφολογία, ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια φαινόμενα, εξουσία ή έρευνα.

 

Δεν υπάρχουν γραμμές Ley, ούτε κανένα ψυχικό φυσικές γραμμές της ενέργειας.

Με την εξαίρεση για την εν λόγω γραμμές, όπου ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο ή νερό κυκλοφορούν - κάποια χρησιμότητα γραμμές, αποχετεύσεων, πάνω από όλα η ηλεκτρική ενέργεια κεραυνών, που λειτουργεί εδώ, ακόμη και υπόγεια, σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ.

 

Τρακτέρ κομμάτια, πολλές φορές λειτουργούν με σχεδόν παρόμοιο τρόπο, έτσι ώστε σε ορισμένες περιπτώσεις παρουσιάζουν πιθανώς πολύ περισσότερο από ό, τι χιλιαπλάσιο υψηλότερη ηλεκτρική αγωγιμότητα, σε σχέση με το περιβάλλον τους.

 

Επίσης κομμάτια άλλου είδους - τα δρομολόγια του ενός προώθηση καταιγίδες, κινείται προς την κατεύθυνση των κυρίαρχων ανέμων. Υπέρθηρα ονομαστικούς καταιγίδες δημιουργούν όλα τα αγρογλυφικά, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

 

Επίσης μπορούν να συμμετέχουν επιρροές από την παρουσία των διαφόρων μορφών αρχαιολογικά ευρήματα, όχι μόνο σύμβολα κοπής - σημάδια βλάστησης, που βρίσκονται υπόγεια, καθώς και γεωλογικά στοιχεία και ανωμαλίες. Μπορούν να έχουν μια πολύ σημαντική επίδραση στη διεξαγωγή των υπόγειων ηλεκτρικής ενέργειας, και προφανώς συμμετέχουν επίσης σε στατιστικά σημαντική αύξηση στην πιθανότητα του κεραυνών στην περιοχή του κάποια συγκεκριμένα σημεία. καθώς και την επιρροή για την γρήγορη μεταφορά της ηλεκτρικής ενέργειας σε μεγάλα βάθη. Έτσι, σε αυτή τη θέση δεν φαίνεται υψηλότερη ηλεκτρική αγωγιμότητα πάνω από την επιφάνεια του εδάφους, και η δημιουργία των ακανόνιστων σχημάτων, αντί της τακτικής αγρογλυφικά.

 

Επίσης, χάρη στο ότι, μπορεί να παρατηρηθούν πολύ γρήγορα να αγωγιμότητα του μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας βαθιά κάτω από το έδαφος. Χωρίς σημαντική τη διεξαγωγή στην επιφάνεια, και, συνεπώς, παράτυπη βλάβη άλλων φυτών στην επιφάνεια εκτός του κανονικού σχήματος. Ενέργειας, που διενεργήθηκε από τον τρόπο που περιγράφεται είναι έτσι σε θέση από την επιρροή της τη δημιουργία "μόνο" ένα σχήμα γραμμές του μαγνητικού πεδίου, γύρω ευθεία αγωγό, όπως σχετικά τακτική κυκλικά σχήματα, τελικά αντηχήσεις και παρεμβάσεις τους, όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία της δημιουργίας των αγρογλυφικών.

 

Πυλώνες και καλώδια από γραμμές μεταφοράς ενέργειας θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην προσέλκυση προτιμησιακών ηλεκτρικές εκκενώσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Γύρω από τα καλώδια με τάση 100 χιλιάδες βολτ και περισσότερο, μπορεί να φαίνεται στέμμα απορρίψεις. «Συντρόφισσες και σύντροφοι της ΛΔΓ,« πραγματικά »σύντροφοι από CEZ" θα είναι σίγουρα σε θέση να πει πολλά για αυτό. Ειδικά σε χώρες του εξωτερικού, υπάρχουν διάφορα βαρέα τρέχουσα ηλεκτρική λειτουργία ερευνητικών ιδρυμάτων για τους παραγωγούς και διανομείς ηλεκτρικής ενέργειας. Ασχολούνται με τα θέματα της παραγωγής και διανομής ενέργειας και υψηλής τάσης, και από την αξιολόγηση των επιπτώσεων των ηλεκτρικών εκκενώσεων, καθώς και τις παρεμβάσεις τους σε παρόμοιες εγκαταστάσεις, στο HTE κοντά κύκλους βρέθηκαν καλλιεργειών.

 

Δεν υπάρχουν φαντάσματα ή οποιαδήποτε σκελετούς που εμπλέκονται στη δημιουργία των αγρογλυφικών.

Ούτε οι σκελετοί στο ντουλάπι.

Καμία δύναμη πέρα ​​από τον τάφο.

Δεν υπάρχουν τέρατα, φαντάσματα, νύμφες ακόμη και πυγολαμπίδες.

Δεν υπερφυσικών πλασμάτων, ακόμη και δυνάμεις.

 

Δεν υπάρχουν «κύματα της σκέψης», ούτε την ψυχική δύναμη ή τη διαδικασία του κάθε οργανισμού, ζωντανά ή νεκρά, σκέψης των ανθρώπων ή των ζώων.

Μυστικό της γραμματοσειράς Αγρογλυφικών ήταν αποκρυπτογραφηθούν.

Απολύτως καμία, συνειδητή ή σκόπιμη, η δράση του κάθε ανθρώπου ή των ζώων.

Καμία ενέργεια, η ενέργεια ή οι δυνάμεις του μυστηρίου.

 

© cropcirclesonline.com,   © γρήγορη Κάνουλες

 

 

Δεν telekinetic ούτε το μυαλό ελεγχόμενες δυνάμεις, καμία τηλε-ή παρα-δυνάμεων, της επιστήμης και της έρευνας. Δεν διαστρικό, διαγαλαξιακή ή κοσμικά μυστήρια, δράση, ενέργεια ή δυνάμεις.

 

Ω, οι σκαντζόχοιροι, που επίσης δεν κάνουν τα αγρογλυφικά ...

Δεν προσπάθειες επαφή, σύνδεση ή επικοινωνίας, κινείται έξω από γνωστό ή ήδη υπάρχοντος χώρου, καθώς και μέσα σε οποιεσδήποτε άλλες διαστάσεις.

Με μία εξαίρεση - η υπόθεση Milovice - ανατολικά, που σαφώς ήταν μια προσπάθεια να έρθουν σε επαφή. Ω, οι σκαντζόχοιροι ...

σε αυτόν τον τόπο "δούλευαν" οι σκαντζόχοιροι, "επικοινωνία",

που οδήγησε σε χαλαρή δημητριακά, άλευρα, περίπου 8m 2

 

Όχι με το αυτοκίνητο, η ενέργεια ή δύναμη της σκέψης, τις νοητικές λειτουργίες.

Όχι με το αυτοκίνητο, την ενέργεια ή τη δύναμη του «είναι».

Δεν υπερδιάστατο ή επιπλέον διαστάσεων δίσκους, την ενέργεια ή τη δύναμη.

Καμία προσπάθεια στο διαγαλαξιακό, διαστρική ή εξωγήινη επικοινωνία.

 

 

Απλά μόνο μια απλή βιολογική, βιοχημικές, φυσικές, χημικές και παρόμοια απλό να εξηγηθεί επιστημονικά και απόλυτα πραγματική και φυσικά αίτια και οι συνέπειες κατά τη διάρκεια του κύκλου διαδικασία δημιουργίας των καλλιεργειών.

 

Supernatural διαδικασίες που δεν συμμετέχουν σε αγρογλυφικά, πάρα πολύ

Απολύτως καμία " υπερφυσικό "διαδικασίες ή ενέργειες.

 

Η απαλλαγή Lightning είναι πολύ φυσικό, μόνο η Γη, δεν εξωγήινο, αλλά, επιπλέον, εμφανίζεται σε οποιαδήποτε και όλες τις ιδιότητές του, ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά "σούπερ", ακόμα και το πιο φοβερό, απολύτως όλες τις ιδιότητές του είναι πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία συνήθεις. Η αρχική ένταση μεταξύ του νέφους και του εδάφους μπορεί να είναι υψηλότερο από αρκετά δισεκατομμύρια βολτ. Η τιμή ρεύματος μπορεί να φτάσει περίπου εκατ. ευρώ αμπέρ. Ενέργεια, μεταφέρονται και ακτινοβολείται από το οποίο θα είναι σε θέση να τροφοδοτήσει πολλά εμπορευματικών αμαξοστοιχιών πολλά χιλιόμετρα. Ταχύτητα Return Stroke, Εγκεφαλικό επεισόδιο επιστροφή, το ισχυρότερο τμήμα της ηλεκτρικής εκκένωσης, είναι κάτι μεταξύ 1/3 έως 2/3c. Η συγκέντρωση της ενέργειας είναι πολύ υψηλότερο από ό, τι στην επιφάνεια του Κυρ

 

Το ποσοστό της σημερινής ανόδου - μερικές δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες αμπέρ ανά μικροδευτερόλεπτο, μία μοναδική εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου. Στην περίπτωση της restrikes, δευτεροβάθμιας εγκεφαλικά επεισόδια, πολύ συχνά 250 000 A / μικροδευτερόλεπτο. Ίσως μόνο κάποια λέιζερ μπορεί να έχουν υψηλότερο ρυθμό αύξησης της ενέργειας, αλλά η ενέργεια του κάθε λέιζερ που έχουν κατασκευαστεί στον κόσμο, σε σύγκριση με την ενέργεια του κεραυνού, πολύ κάτω από το μέσο όρο, θα πρέπει να εκφραστεί »αδύναμο όπως το νερό», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα να τοποθετηθεί σε Břežany.

 

Παρά το γεγονός ότι η κεραυνών είναι πραγματικά σούπερ - super και, επίσης, φυσικό -natural, Δεν είναι το λιγότερο ένα θέμα υπερφυσικού, υπερφυσικό -supernatural, Μόνο SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Τέλος, κάποιες υπόλοιπες πληροφορίες

Δεν είναι τόσο επιστημονικά, μερικοί λίγο χιουμοριστική

 

Κυρ, Plasma

Πολύ παρόμοια αντικείμενα, όπως τα αγρογλυφικά, ακόμη και αν δεν είναι τόσο πολύ ανθεκτικό, αλλά δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες και ίσως και ημέρες, η αύξηση στον ήλιο πλάσμα.

 

Μπορεί να υπάρχουν φαίνεται διαδικασίες παρόμοιες με καταιγίδες.

Αλλά πολύ - πολύ περισσότερο από το 10 12 ισχυρότερες.

Δεν θα πρέπει να διερευνηθεί σε κοντινή απόσταση.

http://www.thesuninmotion.com

Κυρ στέμμα, Κυρ. έκρηξη

 

 

Ο ήλιος και οι πλανήτες

Υπάρχουν πολύ, πολύ παρόμοια αντικείμενα πάνω στην επιφάνεια ήλιο, ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια του άστρου.

Το ηλιακό στέμμα και ηλιακού πλάσματος στην επιφάνεια γίνονται τέτοια δυναμική και εκρήξεις πλάσματος και ηλεκτρικές εκκενώσεις ότι υπό την επίδραση κάποιοι από αυτούς θα ολόκληρο το κόσμο εντελώς εξατμιστεί. Ο αντίκτυπός τους στην επιφάνεια του Ήλιου στο πλάσμα, η οποία διαθέτει ιδιότητες πολύ πιο παρόμοιο με το ρευστό από τα στερεά, μπορούν να δημιουργήσουν πρότυπα συγκρίσιμα με τους κύκλους στην επιφάνεια του νερού, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας των παρεμβολών και αντηχήσεις. Κάτι ανάλογο μπορεί να εμφανιστεί εκεί, στην περίπτωση των πολύ γνωστό δημοφιλή ηλιακές κηλίδες.

 

 

 

"Αγρογλυφικό" σαν μεγαλώσει αντικείμενα θα είναι στο μέλλον διαπιστώνονται σχεδόν σε κάθε πλανήτη και τους δορυφόρους τους στο σύστημα ήλιο και πολύ περισσότερο στο μέλλον, αν όχι ποτέ, σε όλα τα άλλα πλανητικά συστήματα εξωγήινων.

 

Το άψυχο εξωγήινα υλικά και επιφάνειες όπως άμμο, χιόνι, μπάζα, σκόνη και τα παρόμοια.

 

Πριν από κάθε ρομπότ ή χειροποίητα έρευνα θα πρέπει να εκτιμηθεί και να προβλεφθεί, από εμάς.

Δεν θα πάμε εκεί για να ερευνήσει τώρα, επειδή ο Hawking προειδοποιεί εναντίον τους, θα μας έτρωγαν.

 

Καμία, απολύτως καμία νοημοσύνη δεν δημιουργεί αγρογλυφικά

Πιθανές ζητήσει Georgino Paroubek, ένας πρώην, πραγματικά πολύ ηλίθιος πολιτικός της Τσεχίας, προσπάθησε να εκλεγεί με τη βοήθεια του Αρειανούς, επίσης, κομουνιστές, και κυβερνούν στο όνομα τους. Και σκάσει σαν φούσκα.

 

Καμία εξωγήινη νοημοσύνη, δεν οποιαδήποτε άλλα στοιχεία, δεν υπάρχει ανθρώπινη νοημοσύνη.

Εννοούσε Αγρογλυφικών σχηματίζουν, δεν Paroubek, αλλά ποιος ξέρει;

 

Δεν υπάρχουν "δίνες πλάσμα". Κανείς δεν έχει δει ποτέ καμία.

Δεν υπάρχουν "δίνες ηλεκτρισμένη από την τριβή". Κανείς δεν έχει δει ποτέ καμία.

Δεν ανέμους, υπάρχουν κυκλώνες, ανεμοστρόβιλοι δεν, δεν βρέχει, δεν χαλάζι

Δεν υπάρχουν ζώα, δεν εξωγήινους.

Δεν εξωαισθητικής ή υπερβατική δυνάμεις ή αντίληψη.

 

Δεν παραφυσικά, δεν ουφολογία, δεν ανώμαλη φαινόμενα, δυνάμεις ή έρευνες.

 

Δεν γραμμές Ley, δεν ενεργειακές γραμμές.

 

Αγρογλυφικών Cipher αποκαλυφθούν.

 

Καμία "σκέφτηκε-κύματα", δεν τις δυνάμεις της σκέψης, της κάθε ζωντανό οργανισμό ή νεκρό, των ανθρώπων ή των ζώων.

 

Αυγό ή κοτόπουλο;

Ποιο ήρθε πρώτα, η κότα ή το αυγό;

Δεν ξέρουμε. Κάποιος ξέρει.

Ποιο ήρθε πρώτα, τα αγρογλυφικά ή η κότα;

Δεν ξέρουμε. Λυπούμαστε, το ξέρουμε. Αυτή δεν ήταν η μία σωστή ερώτηση.

Ποιο ήρθε πρώτα, τα αγρογλυφικά ή αυγό;

Δεν ξέρουμε. Λυπούμαστε, το ξέρουμε.

Αυτό δεν ήταν ένα δικαίωμα ερώτηση, πάρα πολύ.

Ήθελα να ρωτήσω λίγο μια άλλη ερώτηση.

Για να είναι, ή όχι ... Δυστυχώς, λίγο λάθος και πάλι.

Ποιο ήρθε πρώτα, τα αγρογλυφικά ή το Stonehenge;

Αυτή είναι η μία σωστή ερώτηση.

Σήμερα ο καθένας είναι σε θέση να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό από τη δική του.

 

Η Τελευταία Ευκαιρία

PS

Αγαπητοί ηλίθιο ιθύνοντες των αγρογλυφικών, έχετε την τελευταία ευκαιρία να ομολογήσουν το γεγονός

ότι έχετε ποτέ ακόμη και το μόνο αγρογλυφικών είχε κάνει.

 

Εάν υπάρχουν, έτσι ώστε πραγματικά ήταν », όπως ένα μεγάλο κομμάτι του shit», σε σύγκριση με σχήματα,

Η οποία ήταν πραγματικά δημιουργείται μόνο με τη βοήθεια των δυνάμεων της φύσης,

ηλεκτρική εκκένωση των Lightning ,

ότι κάθε λίγο μόνο ευφυής άνθρωπος

Δεν θα σας δώσουμε και μια δεκάρα και ο καθένας θα σαρκάζω.

Κάθε ένας πρώην Whopper σας, «ομολογίες»,

που έχετε δημιουργήσει οπουδήποτε κάποια αγρογλυφικά,

όλοι εποίησαν σε παμπ, αφού ήπιε κάτω

πολλά μπουκάλια μπύρας και άλλα ποτά.

Ή όπως κάπως περίεργη προσπάθεια να εξαπατήσει την απλή Bower κα.

 

Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ

Δεν υπερβατικές δυνάμεις ή όντα.

Απολύτως καμία, ενεργές ή γνωστούς, η παρέμβαση του κάθε ανθρώπου ή των ζώων.

Δεν τηλεκίνηση, κανένα παρόμοιο δυνάμεις, δεν τηλε-ή παρα-δυνάμεις, τις επιστήμες ή τις έρευνες. Δεν κοσμική ή χώρο ή σύμπαν μυστήριο, τη δύναμη, την ενέργεια ή τις δυνάμεις.

Δεν υπερδιάστατο δυνάμεις ή ενέργειες ή οποιαδήποτε άλλη σχέση ή επικοινωνία.

Εκτός από την περίπτωση Milovice - Ανατολικά Προάστια

 

Καμία δύναμη, ενέργεια ή ενέργεια της σκέψης.

Καμία δύναμη, ενέργεια ή δράση του "αφήνετε απαραίτητα".

Δεν υπερδιάστατο ή επιπλέον διαστάσεων δύναμη, την ενέργεια ή τις δυνάμεις.

Δεν διαγαλαξιακή, διαστρική ή εξωγήινη επικοινωνία.

 

Καμία από τις δυνάμεις ή το όνομα αποτελέσματα δημιουργούν αγρογλυφικά.

 

Μόνο μια απλή βιολογική, βιοχημικές, φυσικές, χημικές, μηχανικές και άλλες

πραγματική επιστήμη και την πραγματική φύση και τις αιτίες των αποτελεσμάτων.

 

Δεν υπάρχουν υπερφυσικά φαινόμενα καθόλου.

 

 

 

Δεν ανόητο γεροντική ... dement δημιουργήσει κανένα αγρογλυφικών ποτέ

Δεν υπάρχουν αστεία, δεν ιθύνοντες των αγρογλυφικών

Δεν Doug, δεν Ντέιβ.

Δεν πίνακες, χωρίς καλώδια.

Δεν σανίδες, χωρίς σχοινιά, υπάρχουν πίνακες, χωρίς καλώδια.

Δεν γεροντική άνοια ανόητη παλιά παιδιά ή μιμητές τους, θαυμαστές ή οπαδοί.

 

ΦΥΣΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ δημιουργούν μόνο τα αγρογλυφικά

Ναι, μόνο πραγματική φύση των δυνάμεων, προβλέψιμη και μπορεί να υπολογιστεί, χρησιμοποιώντας τους κανόνες και τους νόμους της βιοχημείας, βιοφυσικής, φυσική, μαθηματικά, βιολογία, χημεία, μηχανική και άλλα παρόμοια από αυτές που προέρχονται από πραγματικές επιστήμες της φύσης και τα υποκαταστήματα Χ.Α. συμμετέχουν στην αποστολή του κάθε αγρογλυφικό βρέθηκε ποτέ .

 

Φυσικά, βιοχημικές και παρόμοιες δυνάμεις, που δημιουργήθηκαν περισσότερα από τα δισεκατομμύρια των αγρογλυφικών, ή με παρόμοιο τρόπο δημιουργούνται σχήματα στην επιφάνεια της Γης πολύ πριν από οποιαδήποτε άνθρωποι υπήρχαν, επίσης, των ζώων. Αρχικά το θέμα nonliving, σαν το χιόνι, άμμος ή σκόνη, αργότερα σε βρύα ή λειχήνες, και αργότερα στα φυτά, όπως τα δημητριακά ή κάτι παρόμοιο.

 

Big Bang έρευνα

Πραγματικά Big Bang στην έρευνα και την ανακοίνωση.

Παίξτε με τις λέξεις ... Ο κεραυνός που ακολουθείται από έναν κεραυνό παράγει πραγματικά δυνατό κρότο

 

Πολύ παρόμοια αρχή δημιουργεί αγρογλυφικά παρόμοια αντικείμενα

στην επιφάνεια του κάθε άστρου, οποιουδήποτε μεγέθους.

Εμείς δεν θα το εξετάσει από κοντά.

Επίσης, στην επιφάνεια των πολλών, ακόμα και αν δεν είναι κάθε

πλανήτες και φεγγάρια σε τροχιά γύρω από τους κάθε αστέρι

του κάθε γαλαξία στο διάστημα, σε ολόκληρο το σύμπαν.

Εμείς - τώρα ζουν δεν θα το εξετάσει από κοντά ένα φάσμα ποτέ, ο Ομπάμα σταμάτησε.

 

Σημείωση:

Δεν είναι όλα τα ουράνια σώματα - για παράδειγμα Σελήνη μας βρίσκεται σήμερα σε αυτό εντελώς εκτός λειτουργίας, αλλά στο παρελθόν μπορεί να μην ήταν. Ομοίως, τα δύο φεγγάρια του Άρη Φόβος και Δείμος. Σε γενικές γραμμές, κάθε «λίγος τύπος» στο ηλιακό σύστημα και στο χώρο, χωρίς υψηλότερη θερμοκρασία υπόγειο και λειωμένο πυρήνα, όπως η γεωθερμική ενέργεια. Αντικείμενα, που δεν κατέχει κανένα ατμόσφαιρα και δεν εμφανίζουν ηφαιστειακή δραστηριότητα, θα εμφανιστεί ομοίως. Αλλά από την επιφάνεια του Άρη υπάρχουν άνεμοι, τριβή και κατά συνέπεια θα πρέπει επίσης να είναι παρόντες καταιγίδα, αν και στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, μόνο αμμοθύελλα. Όταν υπάρχουν καταιγίδας, υπάρχει τριβή, ο ηλεκτρισμός και αστραπές, και μπορεί να υπάρχουν κύκλοι, πολλές φορές. Όταν ορισμένες από τις νέες καθετήρα εξερευνήσει την επιφάνεια με αρκετή ανάλυση ...

Επιστημονικές δημοσιεύσεις δεν αναφέρουν για παρατηρήσιμες δραστηριότητα καταιγίδα στον Άρη ακόμα.

 

Οι μαύρες τρύπες

Επίσης, είναι δυνατόν να αγρογλυφικό που μοιάζουν με αντικείμενα που εμφανίζονται στην επιφάνεια της μαύρες τρύπες και λίγο πάνω από αυτό. Κάπου μεταξύ της επιφάνειας και ορίζοντα γεγονότων.

Χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά σήμερα τις αρχές της φυσικής,

θα είμαστε ποτέ σε θέση να ερευνήσει σε κοντινή απόσταση.

 

Αυτό είναι δεν είναι αστείο.

 

 

Υπάρχουν δισεκατομμύρια των γαλαξιών, κάθε μία από αυτές περιέχει δισεκατομμύρια αστέρια. Κάθε αυτού του συστήματος πλανητών αστέρων περιέχει αρκετές πλανήτες και λίγο πιο πολλές φορές από τα φεγγάρια του. Σχεδόν σε κάθε μία από αυτές κατά τη διάρκεια κάθε ενός από δισεκατομμύρια χρόνια χιλιάδες και χιλιάδες των καλλιεργειών-Κύκλος λειτουργίας σχήματα δημιουργούνται παρεμβολές με σχήματα σαν καλειδοσκόπιο ή παλμογράφο - Λισσαζού , ή μηχανική του εύκαμπτη μεμβράνη, Chladni σχήματα, σχήματα φράκταλ - πάγο νιφάδες, διακλάδωση, Kyrlian Lichtenberg και σχήματα - ένα άλλο φράκταλ αναλογία

κάθε χρόνο, χρόνια Γη, τα επίγεια - περίπου 31,557.600 δευτ.

Μην πιστεύετε; Μπορείτε θα! Εμπιστευθείτε το! Θα πιστεύουν, θα καταλάβετε,

θα αποδεχθεί την εξήγηση και θα εμπιστεύεστε. (?)

 

Ρωτήστε τον ηλίθιο για αφελείς

Αγαπητοί ηλίθιο ιθύνοντες των αγρογλυφικών. Σύμφωνα με την εκτίμηση αυτή, κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του Σύμπαντος, εδώ, μας, ότι ζούμε σ 'αυτό, ποτέ από το Big Bang, υπήρχαν "δημιούργησε" περίπου περίπου 10 30, ή και πολύ περισσότερο, Φυτικής-Κύκλος-mode δημιουργήθηκε παρεμβαλλόμενα & απήχηση & καλειδοσκόπιο & Λισσαζού & Chladni και συνδυασμένη σχήματα σε σκόνη, χιόνι, πάγο ή άλλες πάγο-παρόμοιο υλικό, κατεψυγμένα Methan ή οποιουδήποτε άλλου αερίου, το φυτικό υλικό, όπως δημητριακά, αν υπήρχε πουθενά στο εξωτερικό πλανητικά συστήματα κοντά σε κάθε αστέρι, μέσα σε κάθε γαλαξία ...

Οι μαύρες τρύπες δεν υπολογίζονται.

 

10 30 είναι περίπου 1000 φορές περισσότερο από ό, τι οποιοσδήποτε από μας, ακόμη και στην περίπτωση των λεγόμενων "ογκώδη δείγμα", είναι ένας αριθμός των παρόντων ατόμων στο σώμα του

 

Αγαπητοί ιθύνοντες των αγρογλυφικών, δεν θέλετε ακόμα να δηλώσει, ότι έχετε κάνει

κάθε ένας από αυτούς;

 

 

Μερικές σημειώσεις ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Οι πιλότοι κεραυνός όλα τα πράγματα. (Ηράκλειτος)

 

Σελίδες υπό μόνιμη κατασκευή ...

Οποιαδήποτε ημέρα μπορείτε να δείτε μια μικρή αλλαγή ....

επόμενες σελίδες σύντομα ... (Λογοπαίγνιο) ...

Σε αυτή τη σελίδα και άλλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των περισσοτέρων από τρία χρόνια συνέχισε ..

Προστέθηκε 13 Februar 2012: περισσότερα από 4 χρόνια.

Κορυφαία μυστικό σκληρό έρευνα, περίπου. 38 μήνες.

Χόμπι παιχνίδι μόνο, τουλάχιστον στην αρχή.

 
τέλος του μηνύματος

 

Λογοτεχνία, πηγές

Μερικά βιβλία (ένα μικρό κλάσμα), χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν διάφορα φαινόμενα της φυσικής και της φύσης και τις επιπτώσεις στο κείμενο και τις υποσελίδες www.cropcirclesonline.com Λογοτεχνία

 

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Αυτή η σελίδα ήταν έτοιμη, και όλες οι θεωρίες που παρουσιάζονται εδώ ήταν πολύ καλά, προσεκτικά και λεπτομερώς πειραματικά εξετάζεται από

 

Jan Ledecky