Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Detta är en primär översättning, preliminära, rådata, nästan oförändrad. Maskin, datorbaserade, från originalsidor, som utgör tjeckiska ursprungliga och engelska originalet versioner. Kommer att kontinuerligt förbättras under tiden, korrigeras och framåt. Tack för förståelse.

lightning

Cirklarna

Märkt tillsammans

Pusslet lösas.

Nej, nej, nej, aldrig

varje intergalaktiskt, eller någon

andra utomjordisk skit

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cirklarna skapas av blixten. Det är en simulering av elektromagnetiska kraftlinjer och de elektriska strömmar som ett fotografiskt rekord i rastret av spannmål inom området.

Cirklarna uppstod ur blixtnedslag. Som en imitation av elektromagnetiska fält linjer och de elektriska strömmar som ett fotografiskt inspelning i rastret av spannmål fältet.

 

Körspår och underjordiska strukturer nära cirklarna

Lizzano, Frazione Celletta, Cesena - Forli, 12 Giugno 2008: www.cropfiles.it

Klicka på fotot för att följa källsidan. Möjligt att hitta "en skog av åskledare" på den orten. Utan ett regelbundet mönster, är det en mycket exakt bild av läget, där blixten utsläpp i ett spannmål fält inträffade. Även fältet på höger sida av fotot, utan gröda cirkel piktogram, påverkas av el och skada som orsakas av så mycket mer anmärkningsvärt är det också påverkas grödan längs traktorspår, som löper genom området, på bilden horisontellt, och på fältet med grödan cirkel piktogram det påverkas främst spannmål runt spåren nära fältet gränsen, där traktorer vänder. Ofta differentialväxeln låst. Mer fukt, bättre värmeledning. Det är också möjligt att ungefär på platser som bestäms av geometriska centrum av formerna grödor cirkel, är placerade vattenförsörjning rör eller avlopp i tunnelbanan. Detta kan också innefatta andra linjer - el, gas, digitala kommunikation. Något liknande kan också gälla andra symboler grödor cirkel, som visas i närheten av några långa banan. Andra exempel följer. Många längre sädescirkelsmönster piktogram följer ofta körspår, eftersom goda ledare. Ingen människor intervention eller arbete.

 

Den elektricitet som kan fördelas runt fältet med hjälp av främst traktor spår. De kännetecknas av mycket högre ledningsförmåga mot resten av jordytan hela spannmål fältet. Vissa linjer, helt slumpmässiga, kan grenade, raka eller förgreningar nära från påverkan punkt blixten pulsen pannan. Elektrisk ström går beskrivna sättet, nära från periodiska former i spannmål på marken, inte bara i spåren av traktorer och deras omedelbara närhet, innan du börjar fortsätta under marken. Passagen av elektriska strömmar inuti växten kroppen, celler, vävnader och därmed skadar dem kan också orsaka ojämn mognad av spannmål. Ojämn växer och mognar är ett fenomen, som är tändes eftersom förhållandena där är mycket lika omplantering av växter.

 

Obs:

Situationen som beskrivs här är ansvarig för att denna teoretiska antagande: om en vanlig gröda cirkel piktogram skapas möjligt att stor del av blixten ansvarsfrihet energin att leda mycket snabbare vinkelrätt mot den djupa underjordiska, i motsats till fallet med vanliga, mycket vanligare blixtnedslag i området - betydande del av blixten laddas ur, lång tid innan den är helt leds under jord, leds över och över fältet ytan som på karusellen, begår ofog. Därför är det möjligt att båda delarna kan påverkas ungefär lika. Till vänster fanns en betydande del av energi som förbrukas för att skapa former, och sedan omedelbart ske snabbt ner i marken. Till höger var betydande del av blixten utsläpp energin mycket mer ledde över fältet ytan främst de körspår och gjort det på mer avlägsna platser mer skada.

 

En sådan presumtion nämns flera gånger på andra ställen i denna webbplats och kommer att förklaras på en speciell sida.

 

 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

 

Stängsel nära Crop Circle

En annan bild att relativt tillförlitligt stöder teorin om cirklarna bildas av blixturladdningar, det är möjligt anser nästan som ett bevis, är det möjligt återfinna i den stora arkiv Lucy Pringle, och inte bara där. Från kommentaren på denna bild visar att på gränsen mellan området med spannmål, som innehåller

Martinsell Hill, 19 Juli 2009

piktogrammet och bete med gräs, där piktogrammet inte fortsätter, ligger ett stängsel. Stängsel fungerar som en grundstötning. Jordning fungerar som en fördämningen till den elektromagnetiska strålningen - den främsta orsaken till piktogram skapelse - direkt från blixtnedslag punkten i mitten av figuren ganska jämnt och symmetriskt i alla riktningar rörliga elektromagnetisk explosion. Huge, ljusets hastighet. Elektromagnetisk strålning i luften inte bromsas på något sätt, inte heller begränsad heller stoppas. I motsats till de stötvågor och tryckvågor. Stängsel, som fungerar som en grundstötning, är verkligen en sådan fördämningen för den elektromagnetiska strålningen. Vegetationen bakom staketet - en gräs bete, även om betydligt annorlunda karaktär grödan - svagare konstitution. Ögonvittne bevis finns. Energi skulle agera på gräset i riktigt samma sätt. Även om detta inte skulle behöva hända helt precis exakt på samma gång. 
Eftersom skadliga energin nästan helt elimineras genom beskrivs grundstötning, behind the wire fäktning, fortsätter inte skada växterna inte ..

den utomjordiska stämpel avtryck inte träffade hagen

och kor, getter och sheeps kan fortsätta baa

 

Att vara eller inte vara ... Det är frågan: Egentligen är det verkligen möjligt för alla enda UFOlog och andra wannabe "experter" på utomjordiska civilisationer och deras kapacitet, drift och interventioner på hela jordklotet, hela solsystemet och hela yttre rymden, kunna föreställa sig att ynklig, jordnötter, statslösa och de blyga utlänningar, vars teknik är många tusen år, snarare miljoner eller miljarder, mer avancerad än marksänd, så att de verkligen var en sådan "mentalt defekt" som inte skulle kunna utforma cirklarna mönster runda på åtminstone några 50 meter längre bort från stängslet, så att hela gröda cirkel bild passar alla på att "duk", som de valde?

 

Upptäcktsresande och fotografer, som någonsin har besökt ett mönster i grödan, skulle sannolikt kunna komma ihåg, eller hitta några förlorade bilder, om det inte fanns någonstans i närheten brandpost ståndrör - som fungerar som en mycket bra åskledare. Något som det är oftast inte möjligt att observera på sina bilder, men de skulle kanske hitta några mer detaljerade bilder.

 

Stängsel kan fungerar som en som en jordanslutning, också som en åskledare, vilket fungerar precis som jordad sköld rutnät av ett vakuumrör - det är därför ingen elektrisk energi, gick inga elektroner genom den. Varken elektromagnetisk strålning eller elektroner kan passera genom den - no pasaran. Fungerar mot dem som helt ogenomtränglig mur.

 

På andra ställen på Internet rapporterats ( se ), att gräset i hagen har en mekaniska egenskaper fullt jämförbara med säden bakom staketet, och det är därför märkligt att mönstret inte fortsätter bakom stängslet.

 

Åskledare i fält nära cirklarna

Som en mycket bra åskledare fungerar mycket ofta på fälten och i deras närhet placeras gödsel, även närliggande träd och buskar. Men som den bästa, kan absolut obestridliga åskledare vara unikt bestämmas överföring torn och flaggstänger av hög spänning elledningar. De kan ofta hitta i mycket nära anslutning till hundratals cirklarna. Verkligen i många gånger pyloner visas även som representativ del av vissa grödor cirklar. Ancona, Italien, 10 Jul 2007 , GPS 43,574443 ° 13,432214 °, två korsande högspänningsledningar trafikerar strax innanför gröda cirkel piktogram, uppskattas. 40 och 110 tusen volt, Extra High Voltage - omkring 400 000 V-ledningen närheten, vid ca 300 m.

 

Andra, men dessa inte kan vara så enkelt bestämmas, lagras under jord. Det finns olika avlopp, vattenledningar, avlopp och andra underjordiska tjänster. På vissa bilder, men kan åtminstone uppskattas. Vänstra bilden - Lucy Pringle , Horton - nära Devizes, Wiltshire 3 juli, 2005. Den högra sidan bild - ukcropcircles.co.uk var Snap tagits några dagar tidigare, som andra här . Den andra bilden kan uppskattas till minst 14 dagar tidigare. På vänster gröda cirkel bild som möjligt att lokalisera en mycket vanligt, distinkt åskledare - kraftledning pylon, vars området är inte alls en del av geometriska former, vilket gör det ligger helt utanför alla områden av intresse för en vanlig Crop Circles observatör. Från pylon, diagonalt vänster uppåt, vinkelrätt mot vägen, finns det en rand av gul vete, ungefär hälften till tre fjärdedelar höjden av omgivande vete. Gul vete är död, som antingen dödades omedelbart under åskväder ansvarsfrihet för masten, eller senare, på grund av kemikalier resulterar i växter och jord. Främst på grund av elektrolys under urladdning under de närmaste minuterna eller timmar samt dagar. Utmatning av elektricitet fortsatte under jord från pylonen mot vägen, i riktningen av de nyttighetsledningar finns där jord. Behöver inte vara någon nytta linjer kan bara vara ett dike eller schaktning omfattas, som innehar mer fukt än den omgivande terrängen, men kabeln jordning är sannolikt att vara där. En liknande remsa löper från vänster gröda cirkel på vägen. I detta fall inte kan vara placerad något under jorden, kan det bara gå på spårig tillfartsväg används som utsäde, påverkas till följd av högre konduktivitet. På höger gröda cirkel bilden verkar inte någon gul gröda möjligt att observera bara lite höjdskillnader. Från den observerande uppskattades till minst 14 dagars tidsskillnaden mellan bilderna.

 

 

 

 

Arkeologi

En möjlighet, som kan bidra till den elektriska strömmen snabbt genomfört rakt ner i jorden, kan vara förekomst av slagg eller metall artefakter, också på grund av verksamheten hos vissa gamla smältverket, eller närvaron av andra reliker, mestadels från järnåldern eller bronsåldern. p_1 p_2 Tack vare brister av begagnade smältverk metoder som innehåller slaggen upp till flera tiotals procent ren metall mycket fint utspridda. Ledningsförmåga sådan plats kan överstiga mer än en miljon gånger vanlig jord ledningsförmåga. Det faktum att vissa platser regelbundet besöks av mycket uppenbarelse cirklarna finns i de underjordiska gamla bosättningarna, relativt lätt att lokalisera från flygbilder med hjälp av metoderna för antenn arkeologi, är ganska provable faktum. En av de mest typiska sådan plats är (place_name) men säkert skulle det vara möjligt att hitta många fler. Vissa gravar är av metall riktigt tungt belastad.

 

Även eventuella andra arkeologiska perioder och åldrar. Guld, silver, koppar, stannum, mässing, kobolt, bly, zink, volfram eller uran ålder.

 

Större mängder metaller placeras under jord också belägna i områden där nedskjuten flygplan kraschade.

 

Mer information på sidan arkeologi

 

 

 

Elektriska strömmar vs växter, vävnader och celler

mycket mer information i menyn menyn EPP och fortsätter

Växter, som drabbats av elektrisk ström, kanske nära Under dödlig dos, flera dagar ser ut absolut ingenting hänt. Även om helt döda, eller innehåller stor mängd döda celler och skadade vävnader. Inga synliga och mekaniska förändringar. Det skulle naturligtvis vara möjligt att observera mikroskopiska förändringar. Verifierad, kommer att dokumenteras med fotografier. Till en början, efter flera dagar, möjligt att skilja höjdskillnader, växer döda växter inte. Senare grön färg förvandlas till gult, brunt och växter börjar torka upp. Den processen tar flera veckor. Endast växter, som berörs av ett sådant mängder el, dels kanske värmeenergi, som kanske är mer än 10 eller 100 gånger mer än dödliga kvantitet kan omedelbart visas gul, brun, förkolnad, men vid spannmål blev bara flera personer från miljoner.

Argentina - solrosor

 

Mer information om döda växter kommer att placeras på sidan numero uno , EPP &

 

 

 

Spannmål, som inte skadats av den el

Mycket möjligt, att grödan i områden där inte förekommer några blixtar under hela vegetationsperioden, aldrig uppvisar några spår av skador.

Ibland, efter en mycket intensiv åska, kan lätt skadad spannmål visas också under nästa år ghosts

 

Det fanns ingen blixt på detta område, 2010 Benatecka Vrutice

ingen förfölja skadade och böjda, böjd till marken fram till skörden

Vänster - 26 juli, höger 17 jul 2010

 

 

Blixtnedslag urladdning energi - i korthet

Till exempel överför en genomsnittlig blixten urladdning så stor mängd energi, som skulle kunna skörda hela fältet, många hektar kvarn ett mjöl från spannmål, baka ett bröd och fördela den runt hela landet. Även efter skörd fungerar kan. Grödan under dess böjning till marken förflyttar flera hundra kg av materialet i en sträcka ej mer än en meter. Allt detta beskrivs material har en stor egen potential energi. Mer om energi blixtnedslag, uppmätta värden blixtnedslag

 

 

Lokala förhållanden. Två blixturladdningar på samma plats.

lång tid separation intervall - flera veckor

Formning av regelbundna symboler sädescirkelsmönster kan mycket beroende på lokala förhållanden. Storbritannien - eventuellt oftare händer på krita. Även Archeologic reliker kan träda i kraft. Också möjligt att vissa vanliga grödor circlr symboler kan visas på den plats, där dök två blixturladdningar på den någonstans, den andra flera veckor senare. Det är verkligen ovanligt fall. Den andra urladdning pågår på en plats med märkbar försvagad gröda. Statistik - kommer att placeras här.

 

I sällsynta fall med extremt starka blixturladdningar möjligt kan att regelbunden gröda cirkel piktogram visas omedelbart efter det, eller inom några timmar. Stark urladdning har också starka mekaniska krafter och effekter, liksom hundratals kilo explosivt material ovanför fältet med spannmål, bara några meter. Möjligt att vissa vanliga symboler kan förekomma tack vare att det inte fanns någon vind, varken regn. Detta är fallet för  bulten från den blå.

 

 

Markytan svängningar

En annan möjlig orsak till att bilda regelbundna symboler sädescirkelsmönster är att deras skapande, eller form, skulle delta på något sätt skaka av jordens yta vid utgångspunkten. Ytan av jorden, placerad vid den tidpunkt av blixtnedslag urladdning och exposured att dess mekaniska effekter, tryckvågor och chockvågor, beter sig som ett flexibelt membran, men enorm. Med en yta av flera kvadratkilometer. Själv resonansfrekvens sådan membran ligger mellan värdena på några hertz till några tiondels hertz. De kan därmed skapa inte bara enkla cirklarna, men olika analogier eller motsvarande i Chladni mönster.

 

 

  

Största boven i dramat, gröda cirkel skapare, fortfarande framgångsrikt flyr

Inte ett unikt fenomen, medan förmodligen att det som även de flesta möjligt tack vare att den verkliga och en enda verkliga boven lyckades undgå uppmärksamhet så hemskt lång tid, är det faktum att drabbade spannmål uppvisar en riktig tillhör skador många dagar efter den verkliga orsaken har genomfört sitt arbete, även många veckor eller några månader efter åska och blixtar, det enda rätta författarna. Under gröda cirkel visualisering, lång tid senare, kan nog ofta bidra till en sådan en oskyldig händelse, som morgondimman, se domino och fjäril. På den tiden knappast är möjligt ansluter i åtanke piktogram skapelsen till en händelse som ägde rum några veckor sedan. Mycket ofta böjning av stjälkar under piktogram eller oregelbunden form uppträder, blir under vackra vädret, efter en lång tid gradvis stjälkar försvagning. Ofta möjligt att hitta många andra fytopatologiska faktorer. Helt klart alla av dem resulterar som sekundära effekter, lång tid efter skadan av blixten el. Virus, formar, svampar, växter och skadedjur. Aldrig skulle fungera utan primär skada växterna med el.

 

Utan att försvaga av el skulle växterna stå emot lekfullt samtliga noterade skadedjur. Efter en blixt utsläpp i spannmål fälten också betydligt visas mognad olikformighet, beroende på intensiteten av skador. Utan att försvaga av elektrisk ström skulle finnas någon gröda cirkel någonsin upptäckts. Mestadels beror på avståndet från strejken punkt, mindre, men också relativt kraftigt på avståndet från traktorn spår. Alla växter, som utsattes för effekten av viss mängd elektrisk energi, högre än försumbar, men inte dödligt, mognar klart långsammare. Se EPP. Hittills främst undersökas genom visuell observation eller kvalificerad gissning, ska verifieras kvalitativt och kvantitativt i laboratorium. Fastställande av energinivåer och deras inflytande på livskraft växter. Ungefärliga mätningar - EPP.

 

Något som påverkas växter kan inte uppvisa en betydande synliga skador, men de kan angripas av skadedjur eller bara mognar långsammare. Ostra.

 

Förklaring

Mycket logiskt skäl till varför den största boven i dramat av gröda cirkel skapas så tillförlitligt lyckades fly eventuella upptäckter och uppmärksamhet ändå är helt förståeligt: ​​denna "författare av allt" är exakt vid den tid då han var "måla" på ett fält, t.ex. att skapa bilden gröda cirkel, kunna hantera helt tillförlitligt och hänsynslöst jaga bort eventuella betraktare av hans kreativa aktiviteter från platsen för hans arbete, så långt bort som möjligt, om inte dödade dem.

 

 

 

Spannmål skadas vanligen

Slumpmässigt nedskjutna formationer - RDF

Den tidigare texten hade redan flera gånger föreslagits att blixten utsläpp har huvudansvaret inte bara för alla äkta, regelbunden, även om mycket komplexa former sädescirkelsmönster, men förutom det och för allt annat, vanligen oregelbundet skadade spannmål på alla områden i världen Litteratur och webbplatser som behandlar cirklarna, ibland kallas oregelbundet skadad gröda med förkortningen RDF, Randomly Downed Formations- Slumpmässigt nedskjutna formationer, oregelbundet skadad försvagade former av spannmål ligger på marken. Verkligen klassiskt exempel, som från en lärobok, kan hittas i en publikation behandlar frågan : Crop Circles - Exploring the Designs and Mysteries, Werner Anderhub, Hans-Peter Roth, Lark Books, 2002, ISBN 1579902979. Crop Circles - undersöka de mönster och mysterier, Page 111, fotografi med beskrivning: "Klassisk stormskador i spannmål". En av de vanligaste felet , egentligen monstruösa av alla nästan dilettant cirklarna "forskare" fram till idag: sitt uttalande att en sådan skada av friska spannmål, kan orsakas av enbart vinden. I själva verket, såsom en skada av friska spannmål, oskadade av elektricitet än, är absolut inte möjligt att på något sätt. Fysiska egenskaper - flexibilitet, styrka - av sunda grödor kommer aldrig att tillåta något sådant fram till skörden - kan observeras även om vinden är en bra bit över 100 km / tim. Omedelbart efter sina hållplatser finns inte böjda mot marken med en stjälk. På bilden från boken visas ganska typisk grödan skador efter blixtnedslag. Information är verkligen chockerande, otroligt, obegripligt och kommer säkert att ta "lite" tid innan någon kan identifiera sig med det. Nästan aldrig en sådan skada visas direkt efter åskväder, oftast till efter veckor.  

 

Här är det återger möjligt klassiska idén en av världens största geni genom tiderna. Så kallade Jerry Cimrman postulatet: "Vi kan slåss mot det kan vi protestera mot det, kan vi inte håller med om det, men det är ungefär allt, är att med det, eller mot det möjligt att göra."

 

Upprepa, definitivt inte för sista gången:

De allra flesta av en sådan skadade områden, sker många dagar efter åska och blixtar, mycket ofta under vackert väder, när ingen kan härleda blixten som den främsta orsaken, eftersom omedelbart efter också många dagar efter åskvädret alla fält och växter såg ut helt intakt. Detta gäller både cirklarna och ganska oregelbundna former.

 

Förresten, om författarna kunde bestämma plats och tid på bilden, kan de kräva av sig själva vid hydrometeorology institut eller företag som sysslar med blixtdata. Förmodligen skulle det vara möjligt att lokalisera mer än ett blixtnedslag hit i fotograferad området. Med ett intervall på minst flera dagar, utan snarare flera veckor, vid något tillfälle mellan tidpunkten för groning och det ögonblick bilden togs.

 

Friska stående spannmål nära traktorn spåren

På bilden från boken, även i många fotografier som dokumenterar skador eller regelbundna beskära mönster cirkel i spannmål, där spannmål samtidigt förekommande "vanligt" t.ex. vete lutar mot marken, även i bilder som dokumenterar oregelbunden skada, är mycket intressant att även om nästan hela fältet, ca 80%, är skadad och böjd, i omedelbar närhet av spårvagnslinjer vete eller korn eller annan spannmål står upprätt. Detta är ett mycket vanligt fenomen i alla skadade spannmål. Frekvensen av dess förekomst är så hög att det nästan är omöjligt att bara vara en tillfällighet. Även är möjligt att en relevant del av skadlig strömmen leddes till växterna genom beskrivs spår, växter närmast till dem, och därför bör den skadade är nästan aldrig böjda. Den böjning börjar minst 20-30 cm från körspår. Detta tyder på, att växter närmast spår, inte upptagna av växter, ha tillgång till en större volym jord med en lägre koncentration av giftiga ämnen som utsöndras av rötterna av närliggande växter. Giftiga och skadliga ämnen har sitt ursprung i dem, försöker de överföring till rötterna och ur dem, så nära spåren kan vara skadliga föroreningarna betydligt mer utspädda och växter har en större chans att läka. De är inte utsatta för en sådan höga koncentrationer.

 

Mycket typiska exempel kommer att vara till exempel vid sidan Kounice , men möjligt att finna på nästan alla piktogram av spannmål bild som förutom den vanliga formen även oregelbundet skadade och böjda gröda. Nästan alltid minst 30 cm från spåret, ibland upp till en meter långt borta. Ibland är oftast skadad grödan inte, åtminstone inledningsvis, ingen annanstans än i det största avståndet från spåret, precis halvvägs mellan dem, där är förmodligen den största koncentrationen av skadliga ämnen och växter kan få befria dem värsta. Även möjligt att bättre elektrisk ledning där, tack vare dubbla korsning över av såddaggregatet munstycken vid denna punkt, är den linje dubbel-sås.

 

Mycket mer detaljerad förklaring av detta fenomen kommer att placeras på Lines .

 

En av möjliga orsaker till skador och försvagning av spannmål stjälkar anges högre gödsling, särskilt av kväve. I detta fall skulle vara spannmål under störst inflytande av gödsel närmast spåren, och var skadade och böjda oftast. Men i själva verket är precis tvärtom. Överdosering - ökad halt av lösliga salter i jorden, skulle vara den främsta orsaken till ökad frekvens av utsläpp på sådana platser. Högar av gödsel locka blixtnedslag på ett beundransvärt sätt, på grund av ökad elektrisk ledningsförmåga som beskrivs platser, liksom luften ovanför dem. Således, om i närheten av grödan just blivit skadad, det är inte i något fall på grund av lokal högre gödsling, utan helt enkelt därför att det verkade ett blixtnedslag. Logiskt sett skulle ha vara de mest skadade växterna närmast högen av gödsel, ibland en riktigt stor, men det händer nästan aldrig.

 

 

 

Gemensamt spannmål skador på foton sädescirkelsmönster

Arkiv LP igen. På bilden är ett komplement till grödan cirkeln möjligt mycket väl iaktta skördeskador i mitten av mellan traktorspår. Naturligtvis kan detta fenomen finns inte bara i fotografierna sädescirkelsmönster, men nästan på en bild med skadade och på ytan liggande spannmål. Nästa mycket intressant faktum är att oftast, eller den mest tidigare, är skadad, försvagas och böja ner grödan visas nära centrum av fjärdedel böj nära kanterna av fältet, regelbundet vände med traktor hjul. I hörnen thereare spåren mer spårig. Integrerad strömförsörjning från periferin av en cirkel till sin egen mitt ursprung mycket högre totalsumma än linjeintegralen en lika avlägsen punkt. Den effekt som matas i planet för jordens yta minskar med kvadraten på avståndet från punkten, som är i fallet med en cirkel konstant, så minskar inte. Detta är en grov uppskattning, kommer fler detaljer om frågan om strömledande växter och jord kan förklaras på  LRC länken. Dessutom spåren av traktorns nära gränsen på fälten körde över med traktor en gång under återvänder från fältet. Bättre ledning av elen därför tillgängligt. Mer info på sidan spårvagnslinjer . Miniatyrer möjliga förstora genom att hålla musen över.

 

Traktorspår finns säkert mycket mer elektriskt ledande mot sin omgivning, kan denna också fungera som åskledare, samlar fukt i dem och håller bäst och längst. Körspår nära gränsen av fältet har även bevisas bättre ledningsförmåga än någon annanstans, tack vare att de gick över av traktorer flera gånger, och det verkar spår svänger nära att och traktorer ofta vänder där med differentialväxeln låst. Andra mycket viktiga åskledare är högar av gödsel ofta förekommer i fälten.

 

 

 

Fotografi från Wylatowo skapad av polska entusiaster

Här visas några typiska exempel på normal, oregelbunden skördeskador som bildas av blixtar i kombination med geometriska gröda cirkel mönster, fotograferad av vänner observatörer från den polska staden Wylatowo: link 2002, länk piktogram

I alla fall, utan geometriska former sädescirkelsmönster det är ganska typiskt skador spannmål som orsakats av elektricitet från blixten ansvarsfrihet.

 

 

 

Argentina 2010, " Crop Circle "i solrosor

Alldeles i början av år 2010 var möjligt ett kort besök i Argentina

daterat 15 mars, 2010, foton från Touraine-insolite.xooit.com

  

förkolnade och brända solrosor i cirkel, är nästan omöjligt att förklara på ett annat sätt än blixten ... Eller kanske verkligen så UFO?

 

Beskrivningen av växter statens ser nästan identiskt som i läroboken för jordbruks-skolan, som beskriver en följd av blixtnedslag i solros fältet. Till exempel Sunflower Production Handbook 2007 , finns . Den manuella sammanställd av National Sunflower Association, NSA .

 

Om någon går genom en skog och hitta några förkolnade träd, kan än sluta: "Detta är möjligt genom ett blixtnedslag urladdning här." När du går runt ett fält, observera förkolnade solros, hur tänka? Att utlänningar svävade ovanför fältet i en mikrovågsugn, roterar i en cirkel, från jonosfären gick ner virvel stöd och skapat av mänskliga och utomjordiska sinnen och alla genomträngande kosmiska intelligens, bombarderade någon annan UFO: s och flygande tefat fältet med laser och allt slutfördes genom inverkan av elektrisk ström som sprungen ur en plats mellan underjordiska vattenkällor och dimma på den brittiska heden? Eller är allt en typisk brittisk humor? ... Det var bara ett litet exempel på hur långt vissa "experter" av cirklarna fenomenet ibland tillgripas i sina överväganden. De är klart missnöjda från absurditet och obegriplighet av hela fenomen. När allt det är absolut omöjligt att skapa en sådan otroligt komplexa fraktaler, som fortfarande livlösa naturen och utan underrättelser inte kan inte skapas, det är helt omöjligt. Men det är möjligt, även väldigt enkelt!

 

Det kan fungera ibland bara en enda träff på blixtnedslag, eventuellt tillsammans med flera parallella och efterföljande elektriska urladdningar, också kan visas några resonanser och interferenser mellan allt det där. Mycket ofta är de på gång efter tunnelbanelinjer och strax ovanför dem var orsaken till att skapa linjer. I detta fall spannmål kan inte bara endast skadas, men helt död. Denna idé redan nämnts på denna sida här, en annan, mycket mer belysande exempel möjligt att hitta på sidan linjer .

 

Hände inom några tio tusendelar av en sekund. Det är nätet tiden, en period under vilken körde en elektrisk ström, elektriska urladdningar äga rum mellan successiva pauser bestående hundratals millisekunder. Systemet med de viktigaste elektrisk urladdning och flera på varandra följande blixtar kan ske i tid cirka en sekund, sällan längre. Efter sin omedelbara slut kan vara i spannmål fälten märkbara absolut ingenting . I början, under den elektriska urladdningen och omedelbart därefter har oftast ägt rum processer fysik, mekanik, elektromekanik och elektrokemi. Efter det inträffade en lång period av vila då hände till synes ingenting, och långsamt in en processerna scen natur i biologi, Phytopathology, biomekanik, biofysik, kemi och andra rena naturliga processer. " Migration of Nations ".

 

Vad som följer kan delvis påverkas av vädret. Mycket viktigt är det faktum, att varje ledig nästa beskrivs händelser som inträffar efter urladdning, kommer att ske även under de mest lämpliga väderförhållanden, vad tänka sig för odling och mognad.

 

Under tiotals dagar, liksom veckor eller månader, fortskrider gradvis försvagning av anläggningarna. Processen går mycket långsamt på grund av enorma tröghet av biologiska processer i växter. Vävnader och delar av skadade växter dör, andra blir svag. En dag överskrider den totala försvagning av växter acceptabel nivå. Under natten faller London Fog - fjäril . P_B Växter växer tung och de svagaste stjälkarna långsamt börjar böja till marken, se domino. Inom några sekunder till minuter är en omsorgsfullt skapade data faller till marken som ett korthus. Liknande process är förmodligen möjlig användning för att förklara vissa cirklarna ofta förekommande buntar av stjälkar, vikt flera gånger regelbundet en framför andra. I detta fall var de sannolikt successivt stapling över sig själva, gjorde allt faller inte på en gång. Skapande av liknande effekt är genom mänskliga krafter, med hjälp av primitiva verktyg och hjärna, helt omöjliga. Onödigt att säga att skiljas strukturer kan hittas i helt oregelbundet skadade spannmål. Foton som medföljer denna punkt togs på en plats, där finns bara helt oregelbundet skadad gröda. Allt som platser var bevisligen och kontrollerbart träffas av blixten.

 

Det faktum att en gradvis process böjning till marken under som grödan cirkeln visualiseras, kan bli mycket snabbare än hela försvagningen processen har utarbetats, och upp till mycket långt efter det var faktiskt orsakat och initieras. Så att lekmän och "näringsidkare" offentliga härleder något förhastade och förvirrad slutsatser.

 

 

Migrationsverket Period

Så kallade process genom att i kroppen av hela växter - stjälkar, blad, rötter, öron spannmål, påverkan av elektrolys ger, möjligen också på grund av termiska processer, ett antal skadliga föreningar. Efter en tid växterna börjar flytta dem ner till rötterna, och utsöndra dem i marken. I motsatt riktning sedan går ämnen som ingår i gemensamt metabolismen av växter välmående och användbar.

 

Exempelvis:

Genom att dela anläggning ovan jord del, till exempel i tio delar lika långa. I förutsättning att var och en av dem måste bli av med skadliga ämnen, som skapats inuti "flytta en våning under", en konstant tid - till exempel en dag. Översta del tiondel av anläggningen - t.ex.. vete örat eller del där de kommer att bildas under en dag bli av med sådana negativa ämnen, alla andra delar under den, men måste uthärda passage genom av gifter från alla delar ovanför dem. Sådan jämförelse, visserligen mycket förenklat, men i syfte att förklara zoner försvagning tillräckligt, visar att den lägsta tiondel av växterna utsätts för ogynnsamma föreningar tio gånger längre än den översta delen, och tio gånger större kvantitet än den själv har skapat, så är utsatt för uppskattningsvis hundra gånger högre effekter ogynnsamma kemikalier. Därför är den undre delen mest försvagade, även mekaniskt - möjligt att prova för hand. Den nedre delen offrar sig för framgångsrik "utbildning av avkommor". Stort antal försvagade plantor är verkligen lyckas med detta, eftersom omedelbart efter böjning mot marken anläggningen börjar kurvan internoder upp med noder, och de allra flesta av dem verkligen lyckas, även om det bara delvis, så att de framgångsrikt kan skördas.

 

Tidpunkten för händelser som beskrivs i denna punkt är bara ett exempel, inte experimentellt bevisade fakta. Det är endast en approximation av sannolika vissa processer, som skulle kunna verifieras experimentellt, och i vissa fall kan vara avsevärt annorlunda än det beskrivna förfarandet. T.ex. efter extremt starka urladdningar. 2008

 

Tidpunkten som beskrivs här verkligen är möjligt betrakta som en kvalificerad gissning, verifierat av flera års dokumenterad observation, hundratals platser med verifierade träffar blixten släpps ut i ytan av spannmål fält. Skrivet i 2011. Också hundratals verifierade försök att agera elektriska strömmar på växt vävnader.

 

 

 

Möjlig verifiera många cirklarna i efterhand

Gröda cirkel enigma dekrypteras definitivt ...

Endast naturliga bildar principer, mekaniska - elektromekaniska - elektrokemiska - biokemiska - biofysiska - biomekaniska - växtskyddskontroller enkelt beräkningsbara och förutsägbar. Även, (!!) i de flesta fall kanske från 1980, om inte, från 1990, i vissa länder, för en säkerhet bakåt kontrollerbar för någon gröda cirkel GPS ort. Möjligt frågar meteorologer, eller Siemens-Vaisala, ALDIS, CELDN, EUCLID, NORDLIS. The Lightning utsläpp händer oftast flera veckor innan Crop Circles visas.

 

 

 

 

Slumpmässigt skadade former i Italien ...

I vissa länder, till exempel Italien - länkar ner på sidan, blev oskriven regel. Om inte många cirklarna visas några år är fler fotografier av oregelbundet skadad gröda gjorts. Forskare i Italien kanske det första och vet bäst, att RDF och regelbundna former är skapandet av samma skäl. Också många av sina bilder är typiska kombination av dessa grödor Cirklar ordinarie former och och oregelbundna former. En sådan gröda cirkel bilden använts i tidigare text här och nästa här. Till exempel i Italien betydligt oftare, denna odling Cirklar visas i kombination med RDF , kanske beroende på lokala förhållanden. Explained här .

 

RDF , som ursprungligen Randomly Downed Formations, Slumpmässigt besegrade formationer kommer att döpas om för alltid Randomly Damaged Formations, Slumpmässigt Skadade formationer , för bättre översättning

 

 

Stort tack

för www.cropfiles.it : flera länkar till sidor med de mest typiska fotografier,

som var mycket användbar i denna forskning -

http://www.cropfiles.it/cropcircles_2010/Allettamento_2010.pdf

http://www.cropfiles.it/cropcircles2008/Allettamento_2008.html

http://www.cropfiles.it/cropcircles2007/Allettamento_2007.html

http://www.cropfiles.it/crop_circles2006/Merate_11Maggio2006.html

markeras som "e crop irregolari"- Oregelbunden

många bilder på länkade sidor möjligt att förstora använda högerklicka + "visa bild"

 

Det finns också många typiska åskledare på spannmål fält i italienska fotografier.

Klicka för att följa länken

 

Liknande bilder från Tjeckien - tusentals tillgängliga. Många av dem visas direkt platser med verifierad blixtar träff. Link kommer ibland verka här .

example_czech

 

 

Förklaring

Det finns många fall i Italien, där förekommer många fler oregelbundna former i kombination med cirklarna och andra liknande periodiska former. Möjligt att det i Italien finns det inte så stor intresse om cirklarna som i Storbritannien. Kanske att några av dem är fotograferade lång tid efter visas, om någonsin. Kan bero på lokala förhållanden. Även i Storbritannien, till exempel om kronologi sida. Möjligt att se, 2007/07/16, Hailey Wood, Ashbury, vete, det blir tillsatta oregelbundna former under längre tidsperioder, strax innanför den periodiska formen, liksom utanför. Många av att oregelbundna delar beter sig precis under regeln att skada och försvaga efter blixten utsläpp, längst bort från körspår, bara mellan dem. Eventuell beror på utbredningen av elektricitet genom körspår och från att under ytan och nära tunnelbanan. Mer information - Blixt el i marken .

 

 

 

Mer kvittenser

riktas till sidor http://www.croponline.org/cropanomali.htm, nämligen undersida Lissone (Mi) : Den här platsen kommer att användas på sidan prognos, med tanke på den sannolika struktur kraftledningar som finns där - två kraftledningar, passerar runt området. Rektangulära lindning som omger vinkeln mer 200 grader. Några blixtar måste visas det något nästa år. Inga ringar, men någon gång i framtiden kommer säkert några skadade grödan visas då och då. För mer information, se betecknas sidan prognosen. På orten, även om det förekommer vissa bygg-förändringar, som kan besöka Google Maps, Google Earth, men kanske något kommer att kvar från fältet.

 

 

 

Ett stort tack:

Peeters von Petrackov, numero uno,

Peter Ljusare från DYWIDAG Prefa som, nummer 2,

Pepe från Linde + Wiemann Cz, sro

Gulasch, Spejbl, Kiosker, Kelcak, PID,

Jimmy - klistermärke, Lubos Hanousek,

Bobes Janik,

och många andra.

 

Även stort tack till Mr Vaclav Bosina, lokal lantbrukaren.

 

Ett stort tack till italienska vänner också. www.cropfiles.it och www.croponline.org

Roma locuta, causa finita: Rome talade fallet avslutas

 

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om Sädesfältscirkel är möjligt att besöka webbplatsen Wikipedia - Sädesfältscirkel. De flesta av de förklaringar, även om det gjorts eller faller nästan helt inom Pseudovetenskap (Skräpvetenskap), dvs tillhör Kategori:Pseudovetenskap, men åtminstone fungera som en grundläggande information om den aktuella vyn på hela frågan.

 

Framför allt måste det understrykas att förklaringen visas här, eller någon sida av denna webbplats innebär i varje fall inte hantera begrepp eller fält av mänsklig verksamhet, t.ex. Esoterism, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomen, Ufologi, Spiritism, Astrologi, Ockultism.

Tron på utomjordingar, Utomjordisk, inklusive Fiktiva utomjordingar, Astrobiologi, E.T. the Extra-Terrestrial, Ufo, Military disc-shaped aircraft, Flygande tefat, besökare från Rymden, Universum, Galax, Vintergatan.

Magi, Black magic, Witchcraft, Häxa, Övernaturlig fenomen, Mirakel. 2012-fenomen, Poltergeist, Konspirationsteori, Telekinesi, Schamanism, Mystik, eller något annat område Pseudovetenskap eller Skräpvetenskap från Kategori:Pseudovetenskap.

 

 

Litteratur, källor

Några böcker (en bråkdel), som används för att förklara olika fysik och fenomen natur och effekter i text och undersidor www.cropcirclesonline.com litteratur

 

 

Om du är intresserad, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Den här sidan har beretts och alla teorier här presenteras var mycket noga, noga och i detalj experimentellt undersökts av

 

Jan Ledecky