Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Detta är en primär översättning, preliminära, rådata, nästan oförändrad. Maskin, datorbaserade, från originalsidor, som utgör tjeckiska ursprungliga och engelska originalet versioner. Kommer att kontinuerligt förbättras under tiden, korrigeras och framåt. Tack för förståelse.

lightning
Mystery löst.

ett av de tydligaste förklaringarna

det är möjligt att föreställa sig

Ingen, ingen, ingen

obegripligt, nyfiken

oanade fenomen

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Cirklarna uppstå efter blixtnedslag.

Som en fotografisk dokumentation av kursen av elektromagnetiska kraftlinjer och elektriska strömmar genom rastret av fältet växter på ytan.

Cirklarna uppstår genom blixtnedslag. Liknande en fotografisk registrering av loppet av elektromagnetiska fältlinjerna och elektriska strömmar på rastret som bildas av de fält växter på ytan.

 

Fler enheter från vanligt laboratoriesed, som simulerar

processen för att skapa cirklarna inom området av blixten utsläpp

Notera först av allt här på denna sida är alla avgudadyrkare, dyrkare och beundrare av UFO, flygande tefat, utomjordingar, och liknande nonsens, mystiska, galna och okontrollerbar förklaring av orsakerna till cirklarna. Anhängare och anhängare av en sådan förklaring mikrovågsugn, igelkottar, kängurur, överföring av tankar. Innan du läser följande stycken, så långt som möjligt grundligt försök att tömma. Om de inte gjorde så, det finns en allvarlig risk att de kunde vid läsning bajsa, kräkas eller något sånt. Med andra ord kunde de skit sig i sina byxor. Ass katastrof med projektil diarrea.

 

Wilson molnet chamberhamber

elektron spår
partikel banor

På vissa former grödor cirkeln kan observeras att liknande processer ägde rum där liknande rörelse av partiklar i Wilson molnet kammaren eller i bubbelkammare, men i en något större skala. I de beskrivna anordningarna är inspelade spåren av partiklar med en massa som är uttryckt i atomära massa enheter, 1/12 K = 1 Da, eller fraktioner därav. Proton, neutron, antiproton - den ungefärliga vikten är ett Dalton, elektron och positron - ca 1/1000 Da. Partiklarna rör sig mestadels i ett magnetfält. Deras energi är uttryckt i elektronvolt - eV, 1,16 x 10 -19 J och elektronladdningen är 1,16 x 10 -19 C. I fältet med spannmål rörde sig partiklar av vikt från tionde gram till tiotals gram, dvs i storleksordningen mer än 10 23 gånger tyngre, kan deras elektrisk laddning skall uttryckas i enheter av Coulomb, eller mycket mer, energi i kilojoule, dvs igen eller 10 20 gånger högre än den för atom-och subatomära partiklar. Har varit en tid utsätts för miljontals volt, strömmar av hundratusentals ampere och magnetiska fält många miljoner gånger högre än i Wilson molnet kammaren. Den bifogade bilden av grödan cirkeln i det övre högra väldigt slående påminner spiral - sinusformad rörelse laddade partiklar i ett magnetiskt fält av blixtnedslag urladdning. Det är möjligt att jämföra med spår på en elektron i ett magnetfält - bilden nedan, vars rekord längd är 25 cm. Erhölls från webbplatsen sciencephoto.com gjorde vid Lawrence Berkeley National Laboratory ( webb ), en från många laboratorier från University of California ( webb ), en medlem av det nationella laboratoriet som stöds av US Department of Energy ( web ). Liknande "partikel spår", är det möjligt att hitta på många andra bilder av cirklarna, och kommer att uppmärksammas på dem på en speciell sida. Tillfälligt du länka ursäkt misslyckande. Den refererade Webbplatsen kommer också att beskriva några sannolika egenskaper hos "partiklar", tack vare vilken beskrivs mönster av cirklarna, eller några av dessa delar var tillverkade.

 

Information kommer att utökas senare, speciellt i referensen. Hur som helst, försöker någon söker efter utomjordingar, när man ser bilderna av banor av subatomära partiklar, till exempel i Wilson dimkammare eller något resultat från CERN experiment?

 

 

Lissajous figurerna

Störningar och resonans

analogi med Chladni och Lissajous former i ett raster av växter

Det är ganska troligt att någon gång under gröda cirkel skapas inträffade en utomordentlig händelse, särskilt när det gäller komplexa geometriska mönster. Mycket starka resonanser och interferenser mellan alla beskrivna krafter som kan delta under bildande. Dessa mekaniska krafter - luft som strömmar, jordbävningar grad av 3-4, chockvågor och tryckvågor, resonans av underjordiska grottor samt elektromagnetiska och elektrostatiska krafter. I samtliga uppräknade fall, inom ett avstånd från flera meter till tiotals meter från punkt blixtnedslag effekt var krafterna enorma helt bortom alla vanliga mänskliga fantasi. Vissa grödor cirkel mönster ser då som ett register över resonans och interferens fenomen som har inträffat nära några spannmål områden. Lichtenberg, Kyrilian kan också delta. Vänster medföljande fotografi som visar bilder från det demonstrativa försöket att bevisa möjligheten av elektriska induktion i växter .

 

Exempel på elektrisk ström induktion i växter

 

 Motto: Very much crop circles resemble a PC simulation of electromagnetic  fields. Even a single one, separate circle. That is why because they are really  created by ElectroMagnetic Field lines of force from lightning discharges.

Efter sädescirkelsmönster siffrorna är anmärkningsvärt liknar magnetiska fält mönster, som i metall, ferromagnetiska sågspån. Blixten urladdning fungerar som en ledare, placerat vinkelrätt mot marken, och en enorm elektromagnetiskt fält skapas runt det oftast rund, därmed kan framkalla elektriska induktion i alla ämnen i området, inklusive växter.

Formerna hos elektromagnetiska fält som skapas av en, två och sex av motsvarande utsläpp av blixtnedslag.

 

De påminner elektromagnetiska fält linjer. Som bildas av elektromagnetiska fält i järn sågspån, med en, två och sex motsvarande utsläpp blixtnedslag, ledare vinkelrätt mot marken, som passerar genom ytan till djupt under marken.
De som genereras av en liknande princip, som visas till höger, men inte bara som en enkel cirkel. Det skapades hela komplicerade interferensmönster. De skapades precis exakt vid den tidpunkt då blixten ansvarsfrihet, men de utvecklades flera dagar eller veckor, till och med mer senare, genom försenade naturliga processer i växter - naturligt utvecklare. Medföljande bild som möjligt förstoring genom att hålla musen. Den naturliga blixtnedslag urladdning arbetade på en otrolig liknande funktion som en foto-blixt. Ytan av det område med spannmål arbetade ofattbart på liknande sätt som processen under utläggningen av fotografiskt material, följt av utveckling, mycket långsamt. I antenn arkeologi används mycket liknande begrepp, "naturlig utvecklare" för förklaring processen för skapande cropmarks, vegetation tecken.

 

På så sätt vegetation verkar i något samma sätt som en kemisk utvecklare exponerade fotografiska plåtar: det kastar upp latenta bilderna. flyg till igår: berättelsen om antennen arkeologi och Leo Deuel, St Martins Press NY 1969, sidan 38.

 

Det är intressant att mycket liknande former sannolikt skulle skapas tack vare strålning störningar, även bara en excentriskt påverkar, att detta leder till elektriska urladdningar i expanderande luftpelaren.

 

 

 

Lite av fysik ...

Nästa exempel avser en genomsnittlig blixtnedslag, innebar den viktigaste delen - Return Stroke, se blixtar . Som ett exempel kan noteras, att varje ensam elektron i Lightning utsläpp, överför en energi i storleksordningen 10 30 gånger större än vad som behövs elektron att hoppa från nivån "s" till nivån "p" i väteatom. Det ser riktigt nog. Räkna av elektroner i en sådan genomsnittlig blixtnedslag utsläpp ca 10 21, ser som gillar en hel del också. Den elektriska laddningen är cirka 300 Coulomb, som i sin tur uppenbarligen inte ser så mycket.

 

Förresten, här är en länk till ett meddelande som ligger säkert i slutet av denna sida, eftersom vissa läsare skulle verkligen inte ha förstår och accepterar det

 

Flera mer teoretiskt resonemang här:

Korrekthet mönster och statistiskt mycket alltför ofta förekommande anmärkningsvärt hög precision fleraxliga symmetri

Vad är fortfarande mycket svårt - att försöka förklara en mycket intressant gröda kretsar egendom - mycket exakt symmetri med mer än en axel - 2, 3, 4, 5, 6, ännu mer, även exakt centrala symmetri och mycket exakt spegelbild. En av möjligt, men med svårighet verifierbara skäl föreskrivs att blixten ansvarsfrihet - plasma, under dess inverkan på marken, strax före och efter, kunna skapa något som liknar en gigantisk analogi atomära och molekylära strukturer. Kristallografi, atom-och molekylorbitaler och deras hybridiserade varianter, konjugerade dubbelbindningar, konjugerade trippelbindningar, cykliska och kedja föreningar av kol och kisel. Det är mycket vag och knappast bevisas teorin, förstås. Det bör noteras att i plasma ansvarsfrihet, får när vara närvarande flera miljoner volt per meter, bär dess längd längre än flera kilometer, och ibland en ström i närheten miljon ampere, kan hända saker, som skulle ha, och skulle kunna att undersöka knappast ingen ...

 

Men i vissa stycke senare kommer att visas en beskrivning av en process, i vilken kan antas - både teoretiskt och praktiskt - någon gång i framtiden, givetvis mycket högre demonstrability. Roterande elektromagnetiska fältet. Ett stycke innan en bedömning av eventuell jämförelse effekterna av vattendroppar i en vätska eller i ett tunt lager av en vätska, som är allt för teoretisk forskning, också praktiskt mer tillgängliga.

 

I naturen, det vill säga framgångsrika modeller upprepas. Från oändligt lilla till det oändligt stora. Yann Arthus Bertrand. Det vore det bästa, om en sådan stor överväldigad mänskligheten säga förbjuda moder natur skapar regelbundna mönster i spannmål. Bara möjligt att säga helt enkelt att naturen kan skapa dem. Matematisk-fysiska datormodellering kan skjutas upp till någon gång i framtiden, samt teoretiska preliminära mönster och idéer av alla fysikaliska modeller. Naturen är mycket enkelt kan skapa dem själv även utan hjälp av några dumma utomjordingar. Vackra mönster av iskristaller på glaset, såväl som varje kristall struktur, skapar naturen också fullständigt genom dess egen, utan någon hjälp av någon löjliga och idiotisk utomjordingar. Bara möjligt titta på helt enkelt. Ingen letar efter utomjordingar när hans fönster fryser, eller när man tittar på de basalt organen var som helst i världen, till exempel dem som Panská skála, Kamenický Šenov (Steinschönau). Bild visar att den jäklar Postpile National Monument US National Park Service

 

 

Kort introduktion:

Omedelbart efter blixten urladdning, vilket innebär den första Return Stroke, Den starkaste delen av ansvarsfrihet, då det är för en kort tid, några miljondels sekunder, endast en mycket tunn kolonn av plasma, 5 - 10 mm, som omedelbart börjar snabbt expandera till omgivningen, och kommer att sätta i rörelse omgivande luften. Strålar av elektromagnetisk strålning från utgångspunkten - kanalen i blixten, är rör sig med ljusets hastighet, sker utbyggnaden av luftpelaren hastighet jämförbar med ljudets hastighet, som är cirka miljoner gånger långsammare. Kanalen av blixten utstrålar energi av alla våglängder till omgivningen, även levererar värme till omgivande luft, således kinetisk energi, många miljoner joule, per en meter av den elektriska urladdningen. Under en bråkdel av en sekund, massan med snabbt rörliga luftpelare möter in i den stationära luften, på ett avstånd av tiotals meter från kanalen i blixten, och vid denna tid kan ske en senare blixtnedslag - Restrike, S econdary stroke, i denna snabbt flytta kolumnen av luft. Termen "snabbt flytta kolumnen luft" uttalas endast relativt naturligtvis, eftersom balkar av de elektromagnetiska vågorna rör sig och reflektera inuti miljon gånger snabbare.

 

Ur därav blixtnedslag kan luftpelare betraktas som ett stationärt objekt, en cylinder, mycket skarpt avgränsad. Antag, med en diameter av 10 m - 0,03 sekunder efter den första returslaget . Restrike insidan av denna kolumn går vid 100 - 200 tusen km / h, och balkar elektromagnetiska strålar ut av den, går med ljusets hastighet. Under endast hundra miljondelar av en sekund, är det den tid under som utstrålad effekt av den stora delen av efterföljande blixtnedslag - mer 99% är luftpelaren flytta "bara" ljudhastigheten, till ett avstånd 30 mm. Elektromagnetisk strålning från den efterföljande elektrisk urladdning förflyttas samtidigt till ett avstånd av 30 km och att strålar, som utbreder sig i alla riktningar, kan vara inom en sådan kolonn ca 300 gånger studsade och skapar flera sorters resonans och interferens.

 

Gränsen och luften inuti cylindern kommer att bli mycket intensivt joniseras och elektriskt ledande. Del av strålningen av efterföljande elektrisk urladdning kan visas som induceras spänning på cylinderväggen och jordade. På samma sätt kan utveckla legendariska smala kretsar, som inte skulle kunna skapa i vegetationen även ett barn genom att gå igenom den. Det fanns också pågående en stötvåg i luften, till en början mycket snabbare än ljudhastigheten, gradvis saktar ner. Chockvåg rör sig snabbare innan tryckvågen från explosionen, och därmed under vissa omständigheter är en återtändning kan skapa två cirklar skapas tack vare induktion. Från flera dimensioner av vissa kretsar skulle vara möjligt någon gissning hur länge varade de reflektioner inne i luftpelaren som skapats av den första stora blixten urladdning. Vilka avstånd ungefär förolämpad utstrålade elektromagnetiska strålar inuti kolonnen, tack vare upprepade reflektioner.

 

Bredd på beskrivna smala ringar varierar från 10 till 20 cm, vilket motsvarar en halv tusendels sekund i förhållande till ljudets hastighet, under den tiden ljuset rör sig 150 km. Detta är en mycket grov uppskattning. Möjligt, att inom ramen tillfälligt skapade kolumnen luft kan ske den totala reflektion av elektromagnetiska strålar. Under vissa omständigheter, skulle vissa strålar spegla insidan kolumnen mycket längre än bara under den efterföljande elektriska urladdningen. Kunna röra sig mycket längre avstånd och skapa mycket mer komplicerade störningar. Totalreflektion sker när strålen gör vinkel tillräckligt liten - mindre än en gräns vinkel i förhållande till tangenten vinkel av cylindern skalet vid kontaktpunkten.

 

Luftpelare hastighet mot ljusets hastighet är verkligen försumbar, 1/10 6, men tack vare mycket långsamt, noll och konstant, mycket jämn expansion av luftpelaren kan bildas inom det mycket intressant och komplicerad resonans och strukturer störningar. Mer detaljerad beskrivning av denna process kommer att beskrivas till exempel på sidornas mekaniken blixten - inuti expanderar luftpelaren våg störningar.

 

Något liknande är möjligt att säga om möjligheterna av flera reflektioner och störningar av elektromagnetiska strålar inuti kolumn luft snabbt växande. Med tanke på intresset av detta ämne, och det faktum att vissa mönster riktigt visar på liknande sätt att skapa, en del av den nyinrättade undersidor åska kommer avsnitt ägna särskild uppmärksamhet åt denna möjlighet. Det är viktigt att i ett liknande sätt alltid sitt ursprung en cirkel som bas, och inuti det möjligt är att hitta olika typer av resonanser, fractals, även interferenser eller kombinerade beskära mönster cirkel. På diagrammet är en graf av temperatur och tryck inuti en ventil av förbränningsmotor. Länk till några exempel kommer att placeras här. Likheten i processen inuti cylindern av förbränningsmotorn, simulering av en enhet från en vanlig konstruktionspraxis sannolikt efter det närmaste Restrike: en regelbunden motsvarande en explosion eller mer som kontrollerad förbränning som äger rum inuti cylindern i förbränningsmotorer eller dieselmotor.

 

Metaforiskt, kan karaktärisera bildandet av vissa former grödor cirkel som en analogi av resonanser och störningar mellan ljudvågor och elektromagnetiska vågor. Något som naturliga radio, tv, oscilloskop, och fotografi tillsammans.

 

 

 

Droppe vatten - Hoppa fenomen pulsen faller från toppen ...

En annan möjlighet skapa periodiska strukturer grödor cirkel är att sprida enorma övertryck i den omgivande miljön, som strålar av vätska efter påverkan droppe i vattnet nivån. Klicka på fotot för att följa källan.

Från den andra bilden visas flera effekterna av droppar i ett tunt skikt av vätska, mycket intressant är den sista. I fallet med den blixtnedslag i fältet möjligt jämföra med en effekt av en stor puls i ett tunt skikt av vätska. Den huvudsakliga skillnaden är att i fallet med den blixtnedslag urladdning är ett sådant fenomen som är jämförbar med en tändsticksask inverkan, tunga som ett lokomotiv. zajfyz.physics.muni.cz

 

 

 

Roterande elektromagnetiska fältet, oscilloskop

En möjlighet, som skulle kunna förklara hög precision multi-axel symmetriska vissa symboler grödor cirkel är att konsekutiva elektriska urladdningar, ungefär 20-30 millisekunder den ena efter andra, som förekommer i avstånd bara några meter från varandra, kan skapa i denna punkt starkt roterande elektromagnetiskt fält. Det kan vara mer än tre-fas, kan det skapa olika resonans och interferens, och kan påverka andra på den platsen visas elektronstrålar och därmed "måla på fältet" många olika symmetriska sädescirkelsmönster piktogram. Allt hände i delar av sekunder. Se blixtnedslag .

 

Till exempel är effekten av tre på varandra följande och 20 ms intervall pulser i en triangel på ett avstånd av tiotals meter från varandra över ytan av en spannmål fält skapar för ett ögonblick roterande elektromagnetiskt fält. Även om bara för en sekund, men stora, bortom en vanlig människa fantasi. Tack vare genererade elektromagnetiska fältet kan mycket lätt att använda en elektrisk motor med en effekt på ca fler terawattimmar. Är möjligt att härleda sådan elektromagnetiska fältet, även elektromagnetiskt fält för varje blixtnedslag, skulle påverka på växter inte bara genom induktion, men också mekaniskt.

 

I det samtidigt möjligt att beskriva växter fungerar som den elektriska ledare - inducerade strömmen, även strömmar bedrivs passerar genom dem, vilket de se ut som elektromagneter och elektromagnetiska fält kan agera på dem genom mekaniska krafter, vilket i dem mekaniska effekter, även skador. Förutom allt som beskrivs här, vid den gröda cirkel punkten kan förekomma olika svängningar - dissonant harmoniska, även dämpade svängningar. Stor mängd symboler sädescirkelsmönster härmar ett rekord av dämpade svängningar, när den största cirkeln följs av en mindre, följt av en ännu mindre, mer och mer, ofta mer än tio. Några liknande sädescirkelsmönster bilder också tjäna som ett exempel på denna sida 1, 2, 3, hundratals andra möjliga observera genom cirklarna banor.

 

Alla händelser som beskrivs här, inträffade över en viss spannmål eller majs, vallmo, raps och andra grödor, kan orsaka det nästan inga synliga effekter. Inledningsvis i början, eftersom de var bara så kallade "in" i vanliga raster bildas av enskilda växter. Deras synliga förändringar eller svaghet som leder till att de faller till marken, som uppstår efter många dagar, veckor eller ännu längre. handboken - som beskrivs där. Grödan cirkeln registreras, men ändå helt osynlig.

 

Blixtnedslag skada på jordbruksväxter

som beskrivs i seriös forskning jordbruks-litteratur och webbsidor


bomull skadas av blixtnedslag
Processer, som beskrivs i tidigare stycken, naturligtvis, kan också inträffa under någon annan jordbruksverksamhet plats, där inte odlas grödor, som kan böja sig ner efter skada, eftersom deras anatomiska struktur hindrar dem från att det - potatis, tomat, rödbeta. Exempel på skadad bomull vegetation på grund av el från blixten ansvarsfrihet för den vänstra bilden. Källa från IPM bilder (Integrated Pest Management), ett gemensamt projekt av: Centrum för invaderande arter och ekosystemens hälsa, Colorado State University, USDA National Institute of livsmedels-och jordbruksorganisation, södra växt Diagnostic Network. University of Georgia - Warnell School of Skogs-och naturresurser samt College of Jordbruks-och miljövetenskaper Detta är en ögonblicksbild av en allvarlig jordbruksforskning, inga absurda och galna vanföreställningar om cirklarna observatörer. Efter ett längre tidsintervall från blixten ansvarsfrihet kan observeras skador på växter eller deras fullständiga förstörelse - döda, vanligtvis i en form av en cirkel. Det är möjligt att läsa i en litteraturen om sådana fall, exempel som nämns i de undersidor  Sci-Re, jordbruk. Här bara några enstaka exempel på referenser mycket mer detaljerad. Många liknande fall har varit tidigare, genom att beskära inspelade cirklar observatörer och ganska felaktigt diagnostiseras som ett resultat av verkan av en obegriplig krafter.

 


sojabönor skadade av blixten
Nästa bild till höger visar åsknedslag i sojabönor, från sojabönor sjukdom Atlas ( se ), nonparasitic sjukdomar, som offentliggjorts i cipm.ncsu.edu, den banan av National Science Foundation Center för integrerat växtskydd (CIPM), North Carolina University. Jordbrukarna vet mycket väl att effekten av blixturladdningar lätt kan misstas för något annat - växter och djur skadedjur, bristande eller överskott gödningsmedel, effekterna av torka, våta, höga eller låga temperaturer, se litteratur. Det finns också överallt tillräckligt tillförlitligt beskrev hur ett säkert sätt skilja träffas av blixten från andra liknande skador oftast genom att skadan efter en viss tid, inte spridas på vegetation. Det är också ofta observeras att de drabbade områden de kan börja orsakar alla möjliga andra skadedjur, men senare, endast som ett sekundärt fenomen. Precis liksom lantbrukare vet att konsekvenserna av enskilda blixtnedslag inom områdena spannmål kan i enskilda fall mycket kraftigt varierar från varandra. Detta faktum är i litteraturen också ganska utförligt beskrivits. Så snarare bara för skojs skull, våra kära jordbruksexperter, lämna allt som dilettant "upptäcktsresande" av cirklarna, fortsätter famlar i sina vanföreställningar. Varandra verkligen allvar publiceras papper med några bilder, uppkallad Soybean "Mystery", eventuella hitta på nätet av University of Illinois, illinois.edu, integrerad Skadedjur Management, ipm.illinois.edu. Den viktigaste tanken med denna artikel är att blixten konsekvenser åkrar kan se helt annorlunda: "Lightning antagligen inte träffa samma sätt i alla fall". Dessutom bekräftade igen: "Lightning kan orsaka symtom som i vissa fall kan ser ut som en sjukdom, såsom Phytophthora med sina döda toppar växter.

 


Åsknedslag: Soybean

 

peppar område träffas av blixten
Det är mycket karakteristisk anteckning om gräs - Poaceae, som nästan alla spannmål i Sunflower Production Handbook 2007, finns . Web of National Sunflower Association, NSA . I solros och ogräs dör eller är mycket svårt skadad, gräset -. Poaceae överlever snarare överlever det en stor andel av drabbade individer Poaceae växter och mogna, men med synliga skador. Denna förmåga är relaterad till hög densitet plantering. Med tanke på tre exempel om bara ett växtarter - Sockerbetor, en bredvid om solrosen, en annan om potatis, en vanligt. På vänster sida placeras ett annat foto som visar konsekvenserna av ett blixtnedslag i ett fält av peppar. Source - den web vid University of Massachusetts Amherst, centrum för jordbruket. Möjlig hitta tusentals professionella jordbruksprodukter artiklar om internet, och tiotusentals, hundratusentals i tryckta vetenskap böcker, texter, artiklar. I nästan varenda en av dem är en anteckning om relativt kraftigt begränsad, rund eller elliptisk form av skadade växter efter blixtnedslag urladdning. Vidare betonade att skadan är uppenbart oftast upp till flera dagar efter blixten, ibland mer än en vecka. Vill du ha mer?

 

Prover av "cirklarna" från arkiv, att jämföra med effekterna av blixtnedslag

Holland, Sevenum, Limburg, 30. 6. 1999

Kanada, Essex County, 26. 4. 2004

Argentina, Santa Fe, 29. 12. 2009

Här är en liten insättning, för att jämföra. Tre fotografier, som illustrerar "cirklarna" (potatis, 2 x sojabönor), för att få läsare att skapa ett sammanhängande bild av vad som är "upptäcktsresande" kunna passera för cirklarna. Sevenum, Limburg, Holland, 30 juli 1999. Ontario, Essex County, Kanada, 24 juli 2004. Argentina, Santa Fe, 29 december 2009. Liknande bilder kan hittas i samlingar dussintals, bara söka. Är att hitta möjliga många andra bilder, som är mycket slående lik att tre i tidigare text - röd paprika, soja, bomull - tydligt eftersom effekterna av ett blixtnedslag. Förmodligen beror främst på att, som delta i en sådan liknande plats först. Vid allvarliga jordbruks-arbetare eller forskare, snarare än dokument och nämner det på något publikation hantera effekterna av blixtnedslag i monokulturer av åkergrödor.

 

Sojabönor sjukdomar. Cabbage. Sallad. Mr Bean. Corn. Ytterligare sojabönor .

 


Blixtnedslag sjukdom potatis (1915), FIG. 12a

Sjukdomar i lastbil grödor och deras kontroll och JJ Taubenhaus, PhD fulltextpå nätet, synpunkter på potatis av Jones och Gilbert i 1915 (!), fikon. 12a. På sidan 74: "Inga tecken på splittring eller mekanisk bristning i stammen har observerats." Page 75: Jones och Gilbert förklaring av fenomenet: "När en elektrisk storm bryter plötsligt efter en period av torrt väder och det första regnet väter matjord, återstår ett lager av torr jord mellan denna våta ytan och de fuktiga under mark, som är en dålig ledare av elektricitet. När blixten slår den våta ytan plats upplöses den i alla riktningar, horisontellt och sedan neråt i jorden, Följande rader minsta motståndets De stjälkar växt-och rötter med sin rikligt vattenhalt är bättre ledare än lagret av torr jord just nämnde, och så den elektriska strömmen passerar genom dem. Vävnaderna kan således på olika sätt skadas eller dödas, beroende på mängd ström som passerar genom dem. " Detta är en mycket exakt beskrivning av några principer och effekter, som deltar under uppkomsten av cirklarna. Den skrevs runt 100 år sedan.

 

Månadsvis Vädret, augusti 1920 (!) observerade blixtar skada Potatis. Jordbruksexperter erkände kommer att blixten skapar efter en tid cirkulära skador på en örtartad fält med några gemensamma grönsaker eller spannmål.

 

Phytopathology, amerikanska växtskyddskontroller samhället, (1917), fulltext , på nätet .

 

Viktigt meddelande.

Varje ledig vittne, som ligger vid den tidpunkten precis vid tidpunkten för gröda cirkel piktogram originering, skulle aldrig kunna lämna någon bevisning om detta. Möjligt att övertyga från bilderna. Skulle inte vara intresserade av något i stil med piktogram sädescirkelsmönster och deras skapande alls. Skulle ha helt olika problem. På den högra bilden syns tydligt "undertecknandet av största boven i dramat" på trädet. På den vänstra bilden, finns även närvarande, men ingen som sådan betydande och märkbar. Mer detaljerad information - varning

 

 

 

Tester och experiment

Vissa experiment utfördes, fotografier finns och kommer att publiceras

Kommer att utföras, någon gång, experiment med effekten av ett gnistor i ett pulveriserat material. Pigment dispergerade, partikelstorlek i storleksordningen mikrometer, video fångade i hög hastighet (420-1000 PIC / s), några resultat senare här.

 

Även om elektriska gnistor, som användes i testet, överföra endast mycket liten mängd energi - ca 0,03 Joule, uppvisar alla parametrar av explosioner, inklusive chock vågor och tryckvågor.

 

 

Hemelektronik och enheter laboratorium växer på ett fält.

Möjligt att fastställa att samtidiga och efterföljande blixturladdningar, som går på ett mycket liknande ögonblick på ett litet avstånd från varandra, och genom vilken flyter hundratusentals ampere, alla som skapar en mycket stark, stora, elektromagnetiska fält, även roterande runt dem. Samtliga kan direkt påverka med varandra, locka, stöta bort och skapa resonanser och interferenser. Något i stil med TV eller oscilloskop sugrör. Blixten urladdning liknar en elektronstråle. "Lite" starkare än i TV - ca 10 15. Likaså starkare är elektrostatiska och elektromagnetiska fält upp till ett avstånd av flera meter. Naturlig oscilloskop, skapa grödor cirkel Lissajous siffror .

 

Det är också möjligt att tänka sig att under inverkan av elektronstråle, i fallet med på varandra följande eller paralel blixturladdningar, som strömmar genom den mycket starka roterande elektromagnetiska fältet kan uppstå högsymmetriska piktogram sädescirkelsmönster enligt många axlar.

 

I det övre högra kanten av medföljande gröda cirkel bilden är möjligt att känna igen banor med klassiskt skadade och böjda spannmål, efter körspår nära gränsen av fältet, mer noggrant mer spårig, bättre att hålla fukt, högre ledningsförmåga, skadad. Mycket liknande effekt kan observera i absoluta everyute alla av spannmål områden, där verkar alla RDF, Randomly Downed Formations, Vanligen skadad spannmål. Är allt bara en tillfällighet? Mycket mer foton. Möjligt, kan denna läggas ihop induktion och ledning av strömmar som skapats i spåren. De är mycket närmare varandra än någon annanstans, mer grundlig. Mönster kan skapas liknande ursprung Chladni mönster. Bildkälla: www.physics.ucla.edu. Ground svängningar och beteende av växter, kan simulera vågor på vattenytan delta. Det kan också vara en kombination av flera typer händelser.

 

 

Elektriska ledningsförmågan hos en fas-gränssnitt

stötvåg - luft, plasma - luft och mer

Förklaring av förekomsten av en eller flera mycket smala kretsar i vissa mönster grödor cirkel genom bildandet en avgift på gränssnittet mellan stötvågen, eller en mycket snabbt växande plasma och en stationär eller långsamt flytta luft, och laddningsöverföring, eller en väsentlig del av energin hos alla efterföljande eller samtidig elektriska urladdningar, genom mediet av denna fas gränssnitt. Vid fasgränsytan av de stötvågor som utbreder sig i luften och andra element som finns i den. Damm, fukt, höggradigt joniserade partiklar, det råkar enorm friktion, bildning av sekundära elektriska laddningar, och troligen har en mycket hög elektrisk ledningsförmåga. En sådan mycket smal kretsar därmed kanske något i stil med tillfällig registrering av på varandra följande blixturladdningar, elektromagnetiska fält, inducerade strömmar och strömmar lett av ledare i fas gränssnittet luftpelaren gräns, tillfällig närvarande över grödan vegetation. Se medföljande bilder grödor cirkel.

shockwave_u_letadla_tvar-a-sireni_shockwave_blesku.htm  

 

 

Regelbundna grödor cirklar vs oregelbundna, slumpmässiga former

Cirklarna i närheten av dessa är oregelbundna strukturer

På den övre fältet kanten av gröda cirkel foto kan observeras oregelbundet skadas spannmål, vilket sker ganska ofta på grund av blixtnedslag utsläpp i fältet. Detta kommer att ske efter flera dagar eller veckor,
Ancona, Italien, 29 juni, 2008
det som beskrivs på den här webbplatsen, eller på detaljsidan kronologi , där blir processen växtvävnader degradering efter passagen av elektrisk ström även fotografiskt dokumenteras i detalj. Fotografiet här på vänster sida visar att den elektriska strömmen - effekt blixten urladdning gick delvis genom den övre kanten av fältet, spårar efter traktorn där, både runt spårvagnslinjer vinkelrätt mot kanten, även genom den geometriska mönster. Regelbunden gröda cirkel form och oregelbunden skada, och naturligtvis kan inte skapas under en enda storm tack vare en enda blixt ansvarsfrihet, men det är möjligt. Att blixten kanske en enda, bara "inspelade" som bild, skada på spannmål uppträda upp till flera dagar senare. Till och med veckor, beroende på den mängd energi som tillförs - intensiteten för exponering.

 

Vid första är böjda till ytan endast en liten del, långt under en procent, flera kvadratmeter, de mest drabbade områdena. Gradvis, dag för dag, någon gång timme för timme eller minut för minut, tillägger en annan, tills slutligen, precis innan skörden kanske ligger på marken någon gång runt 5%. Ibland mer än 20% av den totala ytan, ibland tyvärr, över 90%. För att tydliggöra och dokumentera fenomenet som beskrivs i framtiden möjligt att använda Time-lapse-kameror , ser ut som ett mycket bra arbete för dem. För nu bara möjligt tillgodose med en förklaring av fenomenet på sidan och undersidor kronologi . Mycket liknande processer förekommer ofta inuti mönster av cirklarna, i deras närhet och på ett större avstånd, och i de omgivande fälten. I alla platser som drabbades av blixtnedslag utsläpp el. Inträffar sedan upptäckten av mönster till skörd.

 

Också möjligt att förmodligen en mycket mer av skadade spannmål visas på dessa områden, där inträffade två blixturladdningar en nära från den andra i intervallet flera veckor. Den andra utsläpp sker i fält med växter betydligt försvagade, och kan orsaka betydligt mer skada. Det är också möjligt att föreställa sig att regelbundna mönster sädescirkelsmönster är möjligt att skapa mycket lättare för ett sådant fält som måste vara "förberedd" flera veckor innan. Sådana fall är givetvis mycket mindre ofta än en gång drabbas plats. Kommer att uttryckas statistiskt.

 

Mer kommentarer om grödan cirkeln foton från Ancona: från vissa observationer, verkar det som en av de många faktorer som kan delta i skapandet av regelbundna geometriska mönster på spannmål fält, kan vara det faktum att det på den plats var i aktion en mycket stark blixtar urladdning, som sker endast ett fåtal under hela stormen eller ens hela säsongen. Därför möjligt att exponering för allt som fanns egentligen beror på en enda urladdning, eller ett system av flera samtidiga varandra följande elektriska urladdningar, vars totala längd överstiger sällan en sekund. Den starkaste delen orsakas skapandet av att regelbunden gröda cirkel piktogram, orsakade svagare sekundär paralel och påföljande elektriska urladdningar bildas oregelbundet besegrades, skadad, försvagas i grannskapet. En annan, verkligen mycket troligt möjlighet är att svagare elektriska urladdningar inte förekomma alls, att den gemensamma omgivande oregelbundna skada bildas endast på grund av kvarstående strömmar leder genom traktorspår, eventuellt genom induktion i dem.

 

Ett annat alternativ som är möjligt att hänsynsfull under gröda cirkel skapas, beskrivs mer i detalj i en av de publicerade första artiklarna, är ett alternativ som en väsentlig del av blixten utsläpp, omedelbart efter pannan rörde marken väsentlig del av sin energi var blyad tillräckligt djupt under ytan, utan att dess energi skulle avsevärt passera genom våt jord och spårväg i omgivande områden. Blixten utloppskanal fungerar då som ledare, genom vilken ström passerar djupt under jordens yta, och är genom några bra aktuella ledare eller flera ledare, som genomfördes djupt under marken. På markytan då skulle skapas former sädescirkelsmönster som är mycket liknande den som skapats av magnetiska fältlinjerna i järnfilspån. Se bilder tidigare på denna sida. Till exempel, observerades bildandet av aa regelbundna mönster sädescirkelsmönster direkt ovanför en metall underjordisk tank - fungera som en mycket bra ström ledare - underground åskledare. I vissa gröda cirkel filmen dokumentär nämns.

 

 

 

Noder och skadade, liggande spannmål

Mycket vanliga böjda spannmål, inga regelbundna former, skapas precis på samma villkor som beskrivs i cirklarna. Växterna är skadade under helt på samma villkor, främst genom elektrolys och dess produkter, inklusive mekaniska skador på grund av gaser som uppstår förmodligen beroende på den totala effekten av elektrisk urladdning, också från vilket värmeskador. På undersidan noderna är möjligt att observera, att uträtning av stjälkarna, som inte drabbats av någon el och sättas tillbaka bara på grund av mekaniska initiativ - experimentellt, beror sannolikt på stor vinkel, som hade att övervinna, kunna registrera dig mekanisk skada av noder, genom sin egen styrka. Inte påverkar kvaliteten på de mogna grödor har stjälkar skev med endast mekanisk stimulans. Vänster medföljande bilder har traditionellt tagits på platser där det fanns aldrig ens en antydan till cirklarna, bara vanligt skadade spannmål, stjälkar helt eller delvis böjda mot marken.

 

Correction (characteristic):

Even if any message down these pages would look like to be absolutely sure, there should be placed an introductory sentence before that

Is possible, that...

Possibly would be proved, that...

Presumably possible...

Some (many) observations (experiments) may imply, that...

Absolutely sure beeing right maybe only stupid, silly, pinhead, bighead or bigmouth.

So, which one of them, damned?

 

För en grundläggande introduktion till historiska perspektiv på frågan om Sädesfältscirkel är möjligt att besöka webbplatsen Wikipedia - Sädesfältscirkel. De flesta av de förklaringar, även om det gjorts eller faller nästan helt inom Pseudovetenskap (Skräpvetenskap), dvs tillhör Kategori:Pseudovetenskap, men åtminstone fungera som en grundläggande information om den aktuella vyn på hela frågan.

 

Framför allt måste det understrykas att förklaringen visas här, eller någon sida av denna webbplats innebär i varje fall inte hantera begrepp eller fält av mänsklig verksamhet, t.ex. Esoterism, Parapsykologi, Psychotronics, Paranormal fenomen, Ufologi, Spiritism, Astrologi, Ockultism.

Tron på utomjordingar, Utomjordisk, inklusive Fiktiva utomjordingar, Astrobiologi, E.T. the Extra-Terrestrial, Ufo, Military disc-shaped aircraft, Flygande tefat, besökare från Rymden, Universum, Galax, Vintergatan.

Magi, Black magic, Witchcraft, Häxa, Övernaturlig fenomen, Mirakel. 2012-fenomen, Poltergeist, Konspirationsteori, Telekinesi, Schamanism, Mystik, eller något annat område Pseudovetenskap eller Skräpvetenskap från Kategori:Pseudovetenskap.

 

cirklarna - enigma löst.

En gång för alla.

Otroligt primitiva, och man kan säga, löjligt förklaring. Älskare av ufo , mystik, parapsykologi, flygande tefat, okänd och obefintlig energi och liknande nonsens kan ha transportera sig till oändligheten. Med andra ord kan de kyssa sin stinkande röv och gå till helvetet .

Nästan samma möjliga säga om utomjordingar .

Om du är intresserad, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Den här sidan har beretts och alla teorier här presenteras var mycket noga, noga och i detalj experimentellt undersökts av

 

Jan Ledecky