Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-vazhdojnë . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Lojë gjatë.
 ... shtypni ndonjë kyç ...

... për të vazhduar ...

Emri Game:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Qarqet Pri - mirëkuptim - përkthimi makinë

Learn about thunderstorms RSS feed

 

Në fillim të kësaj faqe është objekt vendoset versioni të vërtetë shumë i shkurtuar i faqes, i pranishëm në qarqet Pri kuptuarit , dhe subpages shumë të tjera të web të tërë cropcirclesonline.com .

 

Përmban vetëm disa nga kushtet më themelore

 

Së pari, është e nevojshme për të rekomanduar për këdo që dëshiron për të shikuar në TV pashpirt shpikje " Profecitë Mayan dhe qarqet Pri ", apo dikush dhëntë Zoti tashmë e shikuar atë, në përpjekje për të vënë të gjitha akuzat atje, nga pikëpamja e kërkesave të bëra këtu.

 

Zbatohet Kjo, natyrisht, si çdo "kryevepër artistike" tjetër që ka qenë ndonjëherë emëruar me temën treguar. Rastit, e thatë si " qarqet Pri: kërkimi i së Vërtetës ", ose" Çfarë në tokë Brenda Misterin Rrethi Pri? "

 

Për një hyrje themelore për perspektivat historike në çështjen e qarqeve kulture është e mundur për të vizituar Wikipedia - Pri qarqet . Shumica e shpjegimeve Dërguar atje, pse Gati përfshin ose bie thuajse tërësisht brenda zonës së pseudoscience ( shkenca junk ), por të paktën mund të shërbejë si një informacion bazë rreth pikëpamjes aktuale në tërë çështjen.

 

Teoria unifikimin e qarqeve kulture

Teoria Unifikuar - qarqet kulture

Parë dhe e vetme teori unifikuese - do krejtësisht shpjeguar në të njëjtën mënyrë, jo vetëm prej formave reguler dalin, qarqet kulture , por edhe krijimi dhe shkaku i të gjitha drithërave të dëmtuara rreth globit në tërësi. Në të njëjtën kohë Shpjegon qartë shumë e lehtë dhe pa përjashtim dhe të shkaktojë shfaqjen e ndonjë ashtuquajturat " anomali "që janë vërejtur kolektivisht në afërsi të qarqeve kulture . Përfshirë rastin e shpeshta, kur u gjet " vrimë për një gjilpërë , "dhe mentalisht çekuilibruar ufologists kohë capering dhe brohoritje, që zbuluan dhe falsifikim. Nëse ka të vërtetë ishin parë në një vend të thatë dhe disa falsifikator të vërtetë me të vërtetë ndodh, atëherë regjistri do të thahet edhe do të heqë një lëvizje të vetme. Të gjitha këto fenomene, krejt gabimisht konsiderohet Fillimisht si anomali, ergot në shkarkimeve rrufe mëparshme në zonat e përshkruara ka anomali.

 

Teoria e parë dhe e vetme e origjinës së qarqet kulture, të cilat kërkesa është dhe do të jetë absolutisht i besueshëm kryer ose përgënjeshtroj. Kjo është në fakt një nga supozimet themelore të ndonjë dëshmi të verifikueshme - Mundësia e falsifiability (shih - wiki p.sh.). Një karakteristikë e përbashkët e pothuajse të gjitha teoritë ekzistuese me faktin se nuk është e mundur për të konfirmuar e as mohuar as - tipar themelor të përbashkët të të gjithë shkencës junk.

 

 

Të kompletuar look të ri në problematika rrethit kulture

 

Qarqet Pri - të kuptuarit - short version.

 

Çdokush, i cili pretendon se qarqet kulture janë krijuar nga të huajt (UFO, objekte fluturuese), është një idiot.

 

Çdokush, i cili thotë se qarqet kulture janë të krijuar nga njerëzit, është një idiot.

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture janë krijuar nga ngarkohet elektrikisht plazma vortices ajror, i formuar duke lëvizur ajrin dhe grimcat jonizues dhe kështu dhe të elektrizuar, thar kurrë nuk është parë "në veprim" vëzhguar as imitoi, ose Mathematicall - Fizikisht simuluar, me "Pak dezorientuar çast."

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture kurdo dhe kudo që janë krijuar me anë të tij, dhe me idiot monstruoze. (D & D)

 

Kushdo, që ka qenë i mashtruar nga kjo shaka më e madhe e Nënë Natyra në mënyrë të përkryer ("Nuk mund të ndodhë kjo ndonjëherë në vetvete, natyrisht, ai ishte bërë nga njerëzit") se ai shkoi në çdo fushë kulture për të krijuar diçka të tillë, në urdhërojnë për të mbështetur pretendimet e tij se, edhe budalla e thjeshtë-mendje.

(Nuk vlen për eksperimente shkencore dhe verifikimi eksperimental të fizibilitetit)

 

Çdokush, i cili pretendon, se një shkarkesë rrufe nuk mund të krijoni në sipërfaqen e tokës brenda çdo terren kulture diçka të ngjashme si efekt mbi foto që shoqëron, është një idiot.

Shih Shoqërohet imazhet e disa të tjera ende të publikuara (kryesisht si referenca). A është e mundur të falënderoj eksploruesit italian për ta. Mijëra fotografive botuar dhe të pabotuar të "provave të aktivitetit njerëzor" të tillë - "vrimë për pin."

 

Çdokush, i cili pretendon, që qarqet kulture janë krijuar nga disa elektro çuditshme, e pakuptueshme dhe të panjohur - magnetike - energji mekanik, në sajë të veprimit të Cilit është në vend dhe të thatë, madje edhe pas një kohe relativisht të gjatë, e mundshme për të regjistruar një numër të dukurive të pazakonta dhe të efektet, të tilla si Microsoft Lima - Rrufeja anomalive nxiti magnetik (devijime busull), rrezatimi infra të kuqe (ngrohje akumuluar), përgjigjet e pazakonta të njeriut dhe të kafshëve, dështimet e Mikroelektronika (përmes ekspozimit në krye mbetur elektrostatike), dhe është në gjendje të nxjerr një përfundim nga se kjo vetmi thatë natyrale, ekzistuese dhe në vazhdim e sipër është fenomen shkarkimin rrufe, është një idiot.

 

crop circlescrop circlesKushdo, që është në gjendje të thotë se ky model absolutisht tipik fractal, bronkial në anët pikërisht në përputhje me rregullat e sjelljes të shkarkimeve elektrike, e cila u shfaq një ditë brenda fushës ushqimit në Republikën Çeke, Novy Jicin 1999, 3 korrik, do të të krijohet nga çdo proces tjetër temperatura si rrufe shkarkimeve, është një idiot.

 

Një nga karakteristikat më tipike të shkarkimeve rrufe A është struktura e tyre fractal, gradualisht bronkial në strukturat gjithnjë e më delikate.

Një nga karakteristikat më të zakonshme të formave të rregullta - A qarqet e tyre kulture, prisni një minutë, ajo që në të vërtetë është?

Po në lidhje me strukturat e tyre Fractal?

 

Kushdo, që është në gjendje të thotë, që fluturon vdekur, gjenden shpesh në qarqet kulture gjetjen e vendeve, edhe ndonjë Insekte Te tjera vdekur, ose ndonjë kafshë të tjera të ngordhura, u vranë nga diçka tjetër, se sa shkarkimin rrufe, është një idiot.

 

Çdo person, i cili nuk është në gjendje për të kuptuar, që absolutisht të gjithë, pa asnjë përjashtim, ashtu-quajtur "anomali" që në shumë vende të qarqet Pri duket, mund të shpjegohet nga thatësira dhe që vendi u godit fundmi nga shkarkimit rrufe, është një idiot.

 

Shembulli i parë dhe më i rëndësishëm i anomalive të thatë, gjeomagnetike devijime fushë

Rrufeja shkaktuar anomalitë magnetik, shtatëzënisë Rrufeja Remanent magnetizëm, magnetizëm Rrufeja - Mijëra Ndërprerja e librave profesionale, mijëra ton letra të shkruara dhe të shtypura.

 

Kushdo, që nuk arrin të kuptojë se shkaku kryesor, jo vetëm për të gjitha qarqet kulture dhe rezonancë të rregullt dhe modelet ndërhyrje në grurë, por pothuajse të gjithë drithërave depozituar `do të jetë në botë, nga të cilat ato janë shoqëruar pazgjidhshmërisht, me dëmtimin e energjisë elektrike nga shkarkimeve rrufe dhe Dobësimi gradual të bimëve, është një idiot.

 

Nga rruga, fermerët e dinë shumë mirë, por për arsye të dukshme, Krejt Ata (ne) të mos komunikojnë (ditur) atë larg. Është fakt mjaft e natyrshme që ata janë disi më të mirë dhe më të ndërlidhur të natyrshme, u bashkua me natyrën, dhe ata janë në gjendje për të vlerësuar, janë të orientuara të paktën Përafërsisht, instinktivisht, çfarë po ndodh atje, shumë më mirë se pjesa tjetër e audiencës. Ata kanë nevojë që të mos merret me të e as shumë aktuale. Definitivisht nuk ka nevojë për të shpjeguar atë për budallenjve paarsimuar si ufologists dhe "studiuesve mister", "ekspertë" në një shumëllojshmëri e fenomeneve paranormale. Mijëra shkencore dhe teknike, artikuj, publikime bujqësore. Një shembull i lidhjeve shumë në burimet shkencore dhe botime të provuara bujqësore specializuar për shembull këtu .

 

Topi është në anën tuaj të gjykatës, ju djema budalla ufological Explorers, mister. Mundohuni të goditur atë të paktën. Por, ju kurrë nuk do ta kthejë atë në gjysmën tonë të lojës ...

 

Për shembull, ju mund të përpiqet për të kryer, që pikërisht në vendet, (shiko GPS bazën e të dhënave ), ku ndonjëherë rrethi kulture shfaq, duke rezultuar në thatësirat dhe mënyrë të natyrshme, siç përshkruhet në këtë website (kjo është edhe mbi 99,9% të të gjitha rasteve), nuk ka pasur disa minuta, orë, ditë ose javë para shikimit e saj fizike (zbulim) Dalë ndikimin e shkarkimeve rrufe. Mundësia ekziston, gjithmonë ka qenë dhe do të jetë. Kjo ishte e mjaftueshme për të kërkuar meteorologët. Ha, Ha, Ha. Hi, Hi, Hii .

 

Nëse ju nuk vendosni të përdorni këtë mënyrë e lehtë për të provoni atë të paktën që Kryen vërtetën tuaj, dhe çdo përpjekje për të mohuar këtë pretendim është e vendosur në këtë faqe, atëherë ju do të vërtetë të merituar atë për dikë me të vërtetë kick ass tuaj. Ne jemi gjithashtu shumë kurioz rreth asaj se si ju do të me dëshirë të na tregoni rezultatet tuaja të testit.

 

GPS database - mbledhja më e madhe e vendeve GPS të qarqeve kulture gjetur, mbledhur ndonjëherë në botë. Ajo përmban jo vetëm shumë vende GPS që janë të njohura dhe tashmë janë zbuluar nga disa vëzhgues në imazhet e hartave të aplikacioneve të ndryshme, dhe publikuar. Para së gjithash, natyrisht, Google Earth , për shkak se ajo lejon vendet ku harta thatësira në dispozicion, Shikoni statusin në periudha të ndryshme kohore, por edhe për shembull në Bing harta apo Yahoo harta.

 

Sigurisht përmban të paktën njëzet vende, se ai ka emëruar hartën e dokumenteve të përshkruara aplikacionet janë në dispozicion, por ende nuk janë botuar as zbuluar.

Shumica e tyre ndoshta nga Italia.

Sigurisht nuk janë shfrytëzuar të gjitha mundësitë dhe vëzhguesit të vëmendshëm ai i botuar tezat vende ose në afërsi të tyre siguri do të gjeni disa më shumë.

 

Sigurisht, ekzistojnë lokacione, ku ka rrethi kulture Recorded on fotografive Bazat hartë, por kurrë nuk ka qenë e vendosur nga hulumtimet e parë, njerëzimi nuk ka dijeni rreth dhe të zbuloni ato (për shembull, shumë nga Italia, një në Republikën Çeke - do të jetë publikuar nga Time)

Në mënyrë të ngjashme, ajo shpesh është e mundur për të bërë një studim lokal duke përdorur Google Earth për të zbuluar shumë fakte interesante dhe pikat e lidhura me qarqet kulture gjenden, në afërsi të tyre, ai edhe vende më të largët. Përsëri, për shembull, një numër i rasteve të thatë nga Italia, por jo vetëm aty.

 

GPS të dhënave përmban Kryesisht një numër të të dhënave të sakta GPS në qarqet kulture të ndryshme të gjetura, nga e gjithë bota, të cilit i saktë vendndodhjen GPS ka qenë kurrë botuar (qindra).

 

 

rrethi kulture puzzle vënë së bashku ...

- Vazhdimi

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Karakteristikat e përgjithshme

Qarqet Pri kuptuar në dispozicion tani. Dhe përgjithmonë.

Interesante, të dendura, i pari dhe vetëm të vërtetë të shkencës ,

realiste, teoria e plotë të ri.

Themelore, hulumtimet themelore.

Shifra Amazing rrethi kulture zgjidhur. Gjithkush dhe përgjithmonë.

Nuk është një mundësi për të parë më shumë në faqet e ardhshme .

 

Qarqet Pri janë vetëm tani duke u bërë shpjegim të vërtetë duke përdorur vetëm natyrën e vërtetë të shkencës .

Biokimike, fizike, teknike, mekanike, kimike, dhe të tjera shkenca e vërtetë

dhe natyra reale parimet Hetimit, duke përdorur vetëm ligjet e natyrës.

 

Lista e përafërt të disiplinave shkencore, teknike dhe hulumtim, dhe metodat e mundur që të përdorin për të shpjeguar Parimet e çdo dëm kulture dhe dobësuar pas çdo kulture shkarkimin rrufe në një fushë drithëra, qarqet kulture, duke përfshirë:

 

FITOPATOLOGJIKE, anatomi bimore, morfologjia dhe fiziologjia, biologjia, biokimia, Biomechanics, fizikë, kimi, biofizikës agronomët, hydrologists, hydrostatics, fizika e rezonancë dhe ndërhyrje, kimi fizike, gjeologji, radio biologji, fizikë dhe dosimetry i rrezatimit elektromagnetik dhe jonizues, Elektrodinamika , Aerodinamika, statistikat, Hidrometeorologjisë, Electromechanics, kinetika shpërthimit, elektromagnetizmin, fotometrike, kuantike kimi, termodinamikës, matematikë, mekanikë, hidrodinamikë, termokimi, optika, mikroskopi, kristalografi, spectroscopy, (stereo) Photogrammetry, elektrostatikë, toksikologji, photography, arkeologë, Fluid Dynamics, speleologists, magnetohydrodynamics, shkenca e tokës, elektronikë, gjeometri, magnetizëm, gjeofizikë, gjeometri fractal, sizmologu, agrobiolog, agrochemistry

 

dhe shumë të tjera, shkenca edhe ndërdisiplinor dhe degët intersecting

 

(Complete vetëm si një krijim nga-produkt edhe e paterns kulture rregullt - UCI)

Krejt të re, teoria origjinal i origjinës dhe formimin e modeleve të rrethit kulture, absolute pa i ndonji pseudoscience Karakteristikat, ezoterike, mistike apo okulte, UFO-t, huaj, saucers fluturues, njohuri të cekëta, fallacies mister.

 

Shumë komplekse , por edhe shumë e thjeshtë dhe e kuptueshme.

100% Natyra dhe shkenca teori dhe shpjegimi i rrethit kulture origjinë,

gati për çdo akademike dhe authentication procedurës kundërshtar dhe hulumtim.

Shocking!

 

Teoria e prapambetur verifikueshëm me anën e të dhënave ekzistuese,

kurrë nuk janë përdorur për qëllime të përshkruara ende.

 

 

Qarqet Pri puzzle mbledhur.

 

Teoria e krejt të re, duke përdorur metoda të vërteta shkencore,

absolutisht falas nga çdo pseudoscientific hulumtimit.

Amazing, teoria awesome dhe absolutisht e pabesueshme.

Jo, shpirti shpirtërore ose spiritizëm.

Asnjë forcat ezoterike, mistik ose okulte, efektet, punon apo eksperimente.

Jashtëtokësorët mut none, UFOs, saucers fluturues.

 

Kodi i qarqeve kulture zgjidhur një herë për të gjithë.

qarqet kulture hapur. Definitivisht. Absolutisht.

Absolutisht JO UFOs , të njohura ose të panjohura fluturuese makina.

Forcat mirë panjohur ose unexplainable, nuk ka shpjegime paranormale.

Mrekullitë E pra, nuk ka mistere, as shenja.

 

Jashtëtokësorët pra, nuk ka kontakte.

Asnjë teste ushtarake, eksperimente apo kërkime.

Edhe Similar ndonjë eksperimente të tjera shkencore sekrete, analizat apo hulumtuese dhe kërkimore.

Asnjë testet paranormal ose telepatik apo kërkimore, jo shkencë-fiction.

Metafizika none, none meta-psikologji.

 

Absolutisht e pabesueshme, por e vërtetë vetmi shpjegim i vetëm. (Më shumë në faqet e ardhshme ).

 

Absolutisht asnjë inteligjencës (Shërbimi Informativ), apo edhe një ons e proceseve mendore kurs në krijimin e rrethit pictograms kulture. Natyrisht duke përfshirë ato që janë bërë nga të ashtuquajturit rrethit-marrësit, sepse truri në tezën e individëve do të ketë disa të inteligjencës nuk janë gjetur, edhe në qoftë se dikush ishte me të vërtetë duke kërkuar për intensivisht, minierat dhe kërkimet atje.

 

Asnjë inteligjenca apo Proceset mendore e planeteve, UFOs, saucers fluturues, coleoptera, hapësira, dielli, hëna, kozmos, minj, fluturon, Bumblebee, bari, beatles, masiv, krijesa, barërat e këqija, Kufomat, fantazmat, universi, materia, substanca, tornadot, atomet, molekulat, bugs, Kristal, nëntokësore, erërat, bakteret, plehu, materiale, vizionet, undeads, skelete, hapësira, jashtëtokësorët, kërpudhave, dëmtuesit, vakum apo ndonjë tjetër qarqet kulture inteligjencës Gjatë krijimit.

 

Inteligjencës Asnjë ndëryjor, extragalactic asnjë inteligjenca, asnjë Martians inteligjenca, inteligjenca Asnjë Tokës, inteligjenca asnjë kulture, inteligjenca asnjëri prej drithërave, inteligjenca asnjëri prej tokës, inteligjenca asnjë nga moti, inteligjenca asnjëri prej bimëve, inteligjenca asnjë nga kafshët, asnjë inteligjenca e nëndheshme ujë, asnjë inteligjencës nëntokësore e shkëmbinj, asnjëri nga Kangaroos inteligjencës, asnjë zbulimit të hedgehogs, inteligjenca asnjë prej idiots në krijimin qarqet kulture.

 

Qarqet Pri shpjegoi. Përgjithmonë dhe çdo.

 

Parimi i formimit të shumë të saktë, sipas akseve të shumta dhe pasqyruar simetri (shpesh fractal), forma gjeometrike mund të krahasohet me parimin e krijimit dhe formimin e snowflakes, ose krijimin e rekord grafik të intensitetit të fushave elektromagnetike, në afërsi të telave të drejtë, apo në brendësi të electromagnets, përfshirë eddy (!) fushat elektromagnetike dhe rrymat e krijuara secondarily parazitare. Ajo do të jetë e vendosur në disa faqe të tjera. Shpjegon qarqet pandashme shoqërues, qarqe të tjera të vogla, të cilat janë të vendosura pikërisht në pikën e kontaktit e dy qarqeve të mëdha.

 

 

 

 

qarqet kulture mister zgjidhur. Definitivisht. Absolutisht.

Shpallja shokuese!

Teoria dërrmuese çdo hipotezë tjetër paraprak si rrufe në qiell nga Blue ;-o

 

Teoria e ndritur se dielli (temperatura sipërfaqja e Diellit është rreth 6000 ° K, temperatura e shkarkimeve rrufe raundet plazma 30.000 ° K, dmth 5 herë më shumë).

 

Logjike, jo vetëm që lehtësisht të kuptueshme, por shkencërisht i vërtetueshëm, i verifikueshëm Statistikisht, direkt ofruar veten për mirëkuptimin dhe shpjegimin e fenomenit të gjithë dhe procesin e krijimit qarqet kulture.

 

 Shpjegimi jo vetëm shumë natyrshëm Shpjegon vetëm problemin e qarqeve kulture, por nxjerr në pah edhe një shumë të qarta të gjitha në këtë mënyrë nuk do të ndodhin anomali , shpesh të referuara jetë ghostlike dhe mbinatyrore.

 

Qarqet kulture nuk janë krijuar nga ndonjë transcendent, hapësirën papeshë, inteligjenca kozmike, apo jashtëtokësor ose energjia, as ndonjë tjetër do të imagjinueshëm të njeriut apo të kafshëve të inteligjencës. Vetëm forcat natyrore dhe normale fizike, Proceset dhe ndërveprimet mes tyre, asgjë më shumë.

 

Jo edhe kripë e ashtuquajtura "vortexes plazma" (askush nuk ka parë ndonjëherë ndonjë).

Erërat none (jo edhe ato të egra - "Unë kam Them" - Jerry Cimrman)

apo ciklonet, tornadot, shirat, përshëndet.

 

Asnjë kafshët (përveç se " hedgehogs "në Milovice), nuk jashtëtokësorët.

Edhe perceptimi jashtëshqisor apo forcat jashtëzakonshëm.

 

E pra paranormal, ufological, ose ndonjë dukuri të tjera të ngjashme, pushtet apo kërkimore.

 

Dhe linjat ley, psikik e as fizik linjat none energjisë.

Kjo foto me përjashtim të linjave, ku energji elektrike, gaz ose ujë qarkullojne - Çdo linjave të shërbimeve, dranazhet, mbi të gjithë ata shkarkimin rrufeja elektrike, running mbi atë, edhe nëntokësore, si një slitë rul.

 

Gjurmët traktor, punë ndonjëherë Ngjashëm do të pothuajse mënyrë, kështu që në disa raste shfaqin Ata ndoshta shumë më tepër se përçueshmëri njëmijëfish Lartë elektrike, në krahasim me rrethinat e tyre.

 

Edhe gjurmët e një tjetër lloji - Rrugët e një stuhitë avancimin, duke lëvizur në drejtim të erërave mbizotërues. Vetëtimat e të gjitha stuhive të quajtur krijuar qarqet kulture, në një distancë prej shumë kilometrash.

 

Gjithashtu mund të marrin pjesë ndikimet e pranisë të kufomave të formave të ndryshme arkeologjike (jo vetëm cropmarks) që janë të vendosura nëntokësore, si dhe elemente dhe anomali gjeologjike. Ata mund të kenë një ndikim shumë të rëndësishëm në kryerjen e nëntokësore të energjisë elektrike, dhe janë me sa duket edhe Përfshihuni në një statistikisht të rëndësishme në Rritja e probabilitetit e shkarkimeve rrufe në afërsi të disa vendeve të veçanta. si dhe një ndikim të një zhvendosje të shpejtë të energjisë elektrike në nëntokësore të thellë. Se vendi Yhus ai nuk duket kryerjen Lartë Elecric mbi sipërfaqen e tokës, dhe krijimin e formave të parregullta në vend të rregullt qarqet kulture.

 

Kjo është në sajë Gjithashtu, nuk mund të ndodhë shumë shpejt kryerjen e një të madhe të sasisë së energjisë elektrike të thellë nën tokë. Pa dëme të mëdha Kryerja në sipërfaqe, dhe të parregullt pra të bimëve të tjera në sipërfaqe jashtë formë të rregullt. Energjia, Kryer nga rruga përshkruar është kështu në gjendje për të krijuar ndikimin e saj "vetëm" formë dhe të linjave të fushës magnetike, rreth një dirigjent të drejtë, si forma relativisht të rregullt rrethore, rezonancën e tyre dhe eventualisht ndërhyrjeve, të gjitha të përfshira në procesin e krijimit të rrethit kulture.

 

Shtyllat dhe telat e linjave të energjisë në masë të madhe mund të kontribuojë në tërheqjen preferencial të shkarkimeve elektrike në vende të caktuara. Rreth telave me tension prej 100 Volt mijë e më shumë, nuk mund të duket shkarkimet Corona. "Shokë të RDGJ," fakt "Shokë nga CEZ" siguri do të jetë në gjendje të them shumë për këtë. Sidomos në vendet e huaja, ekzistojnë të ndryshme të rënda aktuale electrotechnic operativ institutet kërkimore për prodhuesit dhe shpërndarësit e energjisë elektrike. Ata merren me çështjet e prodhimit dhe shpërndarjes së energjisë dhe të tensionit të lartë, dhe vlerësimin e efekteve të shkarkimeve rrufe, dhe ndërhyrjet e tyre në objekte të ngjashme, në afërsi hte e qarqeve kulture gjetur.

 

Asnjë fantazmat apo skelete përfshirë në ndonjë krijim rrethi kulture.

(As skelete në dollap)

Asnjë fuqi nga përtej varrit.

Jo, fantazmat, monsters nymphs edhe fireflies.

Asnjë krijesa mbinatyrore edhe forcave.

 

Jo "valë të të menduarit," As energji mendore ose çfarëdo procesi i organizmit, jetojnë ose të vdekur, duke menduar të njeriut ose të kafshëve.

Font sekret i qarqeve kulture është decrypted.

Absolutisht asnjë (vetëdijshëm ose i qëllimshëm) Veprimi i çdo njeriut ose të kafshëve.

Jo, veprim energji ose forcat e misterit.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nr As forcat telekinetic mendje të kontrolluara, asnjëra tele-ose para-forcat, shkenca apo kërkimore. Misteret dhe ndëryjor, apo intergalactic kozmike, veprimi, energjia apo forcat.

 

Oh, kjo hedgehogs, Ata gjithashtu nuk të bëjnë qarqet kulture ...

Përpjekjet edhe në lidhje, marrëdhënie apo komunikimit, duke lëvizur nga hapësira njohur ose ekzistuese, si dhe çdo dimensionet e tjera brenda.

(Me një përjashtim - Milovice rasti - lindje, qartë se ishte një përpjekje për të ardhur në kontakt Oh, kjo hedgehogs ...).

në këtë vend "punonin" hedgehogs, "komunikimi",

Që rezultoi në drithëra (grurë hedhur) rreth 8 m 2

 

Jo, makinë energjia apo fuqia e të menduarit, Proceset mendore.

Asnjë makinë, energjia apo fuqia e "të qenit".

Drives pra interdimensional apo ekstra-dimensionale, energji ose fuqi.

Asnjë përpjekje, komunikimet ndëryjore intergalactic apo jashtëtokësor.

 

 

Vetëm vetëm një të thjeshtë biologjike, biokimike, fizike, kimike dhe të ngjashme shkencërisht shpjegueshëm thjeshta dhe reale dhe krejtësisht Natyrore Shkaqet dhe Pasojat Gjatë procesit të rrethit kulture krijimit.

 

Supernatural nuk proceset e përfshira në qarqet kulture, too

Absolutisht asnjë " mbinatyrshme "Proceset ose efektet.

 

Rrufeja shkarkimit është mjaft e natyrshme , Toka vetëm, nuk jashtëtokësor, por në addition duket në çdo dhe të gjitha pronat e saj, Karakteristikat kualitative dhe kuantitative "super" , madje edhe më të tmerrshëm, absolutisht të gjitha pronat e saj janë përtej çdo imagjinate njerëzore . Tensioni fillestar mes të resë dhe terren mund të jetë më i lartë se disa miliardë volt. Aktuale pikut mund të arrijë gati milion Amper. Energji transferuar dhe rrezatonte nga që do të jetë në gjendje të furnizimit me energji elektrike të mallrave shumë trena shumë milje. Shpejtësia eReturn Strokeështë diçka mes një të tretën për 2/3c. Përqendrimi i energjisë është shumë më e lartë se në sipërfaqen e Diellit.

 

Norma e rritjes aktuale - disa dhjetëra deri qindra e mijëra Amper për mikrosekondë, vetëm 1000000 vetme e një të dytë. Ndoshta vetëm disa lazer mund të ketë një normë më të lartë të rritjes së energjisë, por energjinë e çdo lazer që janë prodhuar në botë, në krahasim me energjinë e dritës, shumë më poshtë temperaturë mesatare si, do të shprehet "si të dobët si uji", duke përfshirë që do të të jetë montuar në Břežany.

 

Edhe pse Shkarkimi Rrufeja është me të vërtetë SUPER edhe dhe NATYRORE , ajo nuk është në frigorifer Një çështje e hyperphysical (të mbinatyrshme), vetëm Natyrore & SUPER .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Së fundi, disa informata mbetur

Jo aq shkencore, disa nje humoristike e gazmore pak

 

Sun, Plasma

Objekte shumë të ngjashme si qarqet kulture (jo aq të gjatë të qëndrueshme, por sekonda, minuta,

edhe orë dhe ditë, ndoshta në rritje diellin në plazmë.

(Nuk proceseve të dalin Ngjashëm me stuhi,

por shumë - më shumë se 10 12 fortë)

(Nuk do të hetohen në një distancë të afërt).

http://www.thesuninmotion.com

Sun corona , shpërthim Sun

 

 

Sun & planetet

Ekzistojnë objekte shumë, shumë i ngjashëm në sipërfaqe të diellit, apo në çdo sipërfaqe yll.

Në plazma diellore brerore dhe diellore në sipërfaqen mbahen plazma thatë dhe një eruptions energjike dhe shkarkimet elektrike që efekti nën disa prej tyre do të gjithë globin avulluar plotësisht. Ndikimi i tyre në plazmën sipërfaqe Sun, e cila ka veti shumë më të ngjashme me temperaturën e lëngut si solids, në gjendje për të krijuar modele të krahasueshme me qarqet në sipërfaqen e ujit, duke përfshirë një varietet të interferencave dhe rezonancë. Diçka shumë e ngjashme paraqitet atje mundet, në rastin e sunspots njohur shumë mirë të njohura.

 

 

 

"Rrethi Pri" si objekte growed do të zbulohet në të ardhmen në pothuajse çdo planet dhe hënat e tyre në diell dhe në sistem shumë më të ardhmen, nëse ndonjëherë, në të gjitha sistemet e tjera jashtetokesore planetare.

 

Në materialet e pajetë extraterrestrial dhe sipërfaqet si rërë, borë, rrënojave pluhur, dhe të ngjashme.

 

Para se çdo hulumtim robotik ose me dorë Ata do të vlerësohet dhe parashikoi, nga ne.

Ne nuk do të shkojnë atje për të hetuar tani, sepse Hawking paralajmëron kundër tyre, ata do të na hanin.

 

Asnjë, jo ndonjë zbulimit absolut Krijon qarqet kulture

Është e mundur të kërkoni Georgina Paroubek ish një politikan të vërtetë shumë budallenj angleze, të zgjidhet ai u përpoq me ndihmën e Martians (edhe commies) dhe qeverisur në emër të tyre. (Dhe ia plas si një flluskë sapuni)

 

Asnjë inteligjencës jashtëtokësore, nuk ka ndonjë të zbulimit tjetër, pa itelligence njerëzore.

(Ne do të thotë qarqet kulture formimit, nuk tha djali, por kush e di?)

 

Jo "vortexes plazma". (Askush nuk e ka parë ndonjëherë ndonjë)

Jo "vortexes elektrizuar nga fërkimi." (Askush nuk e ka parë ndonjëherë ndonjë)

Asnjë erërat, nuk ciklonet, tornadot Jo, jo nuk bie shi, breshër

Asnjë kafshë, nuk jashtëtokësorët.

Perceptimi jashtëshqisor apo mirë apo forcat jashtëzakonshëm.

 

E pra paranormal, nuk ufological, nuk fenomenet anormal, forcat apo hetimet.

 

Dhe linjat ley, linjat e energjisë nr.

 

Qarqet Pri shifrojë demaskoi.

 

Asnjë "mendim-valë", ka forca të të menduarit, të organizmave të gjalla apo të ndonjë të vdekur, njeriut ose të kafshëve.

 

Veza apo pula?

Cila erdhi e para, pula apo veza?

Ne nuk e dimë. (Di dikush)

Cila erdhi e para, qarqet kulture ose Hen?

Ne nuk e dimë. Na vjen keq, ne e dimë atë. Kjo nuk ishte pyetja e drejtë.

Cila erdhi e para, qarqet kulture apo veza?

Ne nuk e dimë. Na vjen keq, ne e dimë atë.

Kjo nuk ishte pyetja e drejtë, too.

Donte të pyesni një pyetje tjetër pak.

Të jetë, apo jo të ... Na vjen keq, një gabim i vogël përsëri.

Cila erdhi e para, qarqet kulture apo Stonehenge?

Kjo është një pyetje e drejtë.

Sot është gjithë në gjendje për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje nga adhuruesit e Tij.

 

Shansi i fundit

P.S.

Dashur (budalla) rrethit-marrësit, ju keni shansin e fundit për të rrëfejë faktin

Se ju keni kurrë edhe rrethi vetmja kulture kishte bërë.

 

Nëse ka, në mënyrë që të ishte me të vërtetë "të tilla një pjesë e madhe e shit", në krahasim me forma,

Që janë krijuar me të vërtetë vetëm me ndihmën e forcave të natyrës ,

shkarkimi elektrike e Lightning ,

Se vetëm pak çdo njeri inteligjent

ju nuk do të paguani edhe një qindarkë dhe të gjithë do të Shpoti ju.

Çdo njëri katana tuaj ish "rrëfime"

Se kudo që ju keni krijuar disa qarqe kulture,

u trilluan të gjitha në një pijetore, pasi ju kishte Drank poshtë

shishe birrë dhe pije alkoolike shumë të tjera.

Ose si përpjekje disi të vështirë të mashtrojë Znj thjeshtë Bower.

 

Jo, Jo, Jo, Jo, Jo, kurrë, kurrë, kurrë, kurrë, kurrë nuk

Krijesa edhe jashtëzakonshëm apo forcave.

Absolutisht asnjë (aktive ose i njohur) ndërhyrja e çdo njeriut ose të kafshëve.

E pra telekinezi, vijnë forcat e ngjashme, nuk ka tele-apo Para-forcat, shkenca apo hetimet. Asnjë mister apo hapësirë ​​kozmike apo kozmosi, fuqia, energjia dhe forca.

Forcat pra interdimensional ose efektet apo ndonjë lidhje tjetër apo komunikimit.

 (Me përjashtim të rastit Milovice - Lindore)

 

Jo, fuqia energjia e mendimit apo veprimit.

Jo, fuqi energjetike apo veprimi i "beeing".

Fuqia dhe interdimensional apo ekstra-dimensionale, energjia apo forcat.

E pra intergalactic, komunikimi ndëryjor apo jashtëtokësor.

 

Asnjë nga forcat emrin ose efektet krijuar qarqet kulture.

 

Vetëm një të thjeshtë biologjike, biokimike, fizike, kimike, mekanike dhe të tjera

vërtetë shkenca dhe natyra e vërtetë Shkaqet dhe rezultatet.

 

Asnjë fenomene mbinatyrore në të gjitha.

 

 

 

Nuk ka kuptim pleqërishte ... (Çmend krijuar çdo rrethi kulture)

Nuk ka shaka, nuk rrethit-bërësit

Edhe Doug, nuk Dave.

Asnjë bordet, nuk ka litarët.

Pika pra, nuk ka litarë, nuk bordet, nuk telat.

Asnjë budalla djema çmendur senile vjetër ose imituesit e tyre, ose pasuesit Admiruesit.

 

NATYRA SHKENCA krijonte vetëm qarqet kulture

Po, vetëm të vërtetë natyra forcat, të parashikueshëm dhe të llogaritshme, duke përdorur rregullat dhe ligjet e biokimisë, biofizikës fizikë, matematikë, biologji, kimi, mekanika dhe të tjera të ngjashme Ata rrjedhin nga shkencat e natyrës reale dhe degët ASE përfshira në lindje të çdo rrethi kulture gjetur kurrë .

 

Forcat fizike, biokimike dhe Ngjashëm krijuar më shumë se miliarda e qarqeve kulture, apo në një mënyrë të ngjashme forma të krijuara në sipërfaqen e Tokës gjatë para se ndonjë popull ekzistonte, kafshëve edhe. Fillimisht në çështje nonliving, si rërë, borë ose pluhur, më vonë në myshk apo liken, dhe më vonë në bimë si drithëra, ose të ngjashme.

 

Big Bang kërkimore

Really Big Bang në kërkimin dhe shpallja.

(Luaj në fjalë ... vetëtimën e ndjekur nga rrufeja dhe prodhon një zhurmë me zë të lartë me të vërtetë)

 

Shumë i ngjashëm qarqet kulture parim Krijon objekte të ngjashme

mbi sipërfaqen e çdo yll, e çdo madhësi.

Ne nuk do të shqyrtojë atë nga një distancë e afërt.

Gjithashtu në sipërfaqe të shumë, madje edhe në qoftë se jo çdo

Planetet rrotullohen rreth tyre dhe hënave çdo yll

e çdo galaktikë në hapësirën e jashtme, në të gjithë universin.

Ne - tani jetojnë nuk do të shqyrtojë atë nga një distancë e afërt ndonjëherë, Obama u ndal.

 

Shenim:

Jo të gjithë trupave qiellorë - për shembull hëna jonë është aktualisht në këtë drejtim krejtësisht jashtë të shërbimit, por në të kaluarën nuk mund të qenë. Gjithashtu, dy hënave të Marsit, Phobos dhe Deimos (në përgjithësi, çdo "djalë i vogël" në sistemin diellor dhe në hapësirë). Objektet që nuk mbajnë ndonjë atmosferë dhe të mos shfaqin dhe aktiviteti vullkanik, do të shfaqet në mënyrë të ngjashme. Por në sipërfaqen e Marsit janë erërat, fërkime dhe kështu edhe duhet të ketë stuhi të pranishëm, edhe pse në këtë rast, natyrisht, vetëm stuhi rëre. Ku ka stuhi, atje, fërkime me energji elektrike dhe lightnins, dhe nuk mund të jenë qarqe (nganjëherë). Kur disa nga hetimi i ri eksploruar sipërfaqen me rezolucion të mjaftueshëm ...

Publikimet shkencore për të mos përmendur në lidhje me aktivitetin stuhi të vëzhgueshme në Mars ende.

 

Vrimat e zeza

Gjithashtu e mundur që rrethi kulture objekte ngjan dalin mbi sipërfaqen e vrimave të zeza dhe një pak më lart se. Diku në mes të sipërfaqes dhe horizont ngjarje.

Përdorur ndonjë Parimet e fizikës të njohura sot,

ne kurrë nuk do të jetë në gjendje për të hetuar ato në një distancë e afërt.

 

Kjo është NUK një shaka.

 

 

Ka miliarda galaktikave, secili prej tyre përmban me miliarda yje. Se ylli i çdo sistemi planetar përmban planete të ndryshme dhe një herë pak më të ndryshme të hënave. Pothuajse çdo më e tyre gjatë çdo njëri prej miliarda vjet me mijëra e mijëraCrop-Circle-modendërhyrjet krijuar forma me forma si kaleidoskop ose oshiloskop ( Lissajous ), ose mekanikë të membranës fleksibël, (forma Chladni ), forma (fractal akull thekon, degëzime), forma dhe Kyrlian Lichtenberg (tjetër analoge fractal)

çdo vit (viti Earth, tokesore - Përafërsisht 31.557.600 sec))

A nuk e besoj se ne? Ju do! Besoni atë! Ju do të besoni, ju do të kuptoni,

Do të pranoni shpjegim dhe ju do të besoni. (?)

 

Pyetni për budallaqe e thjeshtë-mendje

Dashur rrethi-bërësi-Stupids. Sipas këtij vlerësimi, Gjatë ekzistencës së universit (këtu, Kjo, tonë, ne jetojmë në të), ndonjëherë që nga Big Bang, u "krijua" Afërsisht rreth 10 30 (ose edhe më shumë) Pri-Rrethi-mode dhe krijuar interferential rezonancë & Kaleidoscope & Lissajous & Chladni dhe forma të kombinuara në borë, pluhur akull, akull apo tjetër-Similar materiale (metan ngrira ose ndonjë gaz të tjera) në materiale bimore, si drithëra, nëse ekzistonte kudo në sistemet planetare e jashtme pranë çdo yll, brenda çdo galaktikë ...

(Vrimat e zeza nuk numërohen)

 

(10 30 1000 Përafërsisht herë me më shumë se opsion ndonjë prej nesh, edhe në rastin e të ashtuquajturës "ekzemplari rëndë" është një numër i atomeve të pranishme në trupin e Tij)

 

Dashur rrethit-marrësit, ju ende duan të deklarojnë, se ju keni bërë

çdo njëri prej tyre?

 

 

Disa shënime ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Pilotët Thunderbolt të gjitha gjërat. (Heraclitus)

 

Faqe (s) nën ndërtim të përhershëm ...

Çdo ditë në gjendje të shohin dhe ndryshimet pak ...

Faqja e ardhshme (s) së shpejti ... (Luaj në fjalë) ...

Në këtë faqe dhe të tjerët në gjendje të ndjekin rezultatet

prej më shumë se tre vjet Vazhdon (13 Februar 2012 e shtuar: më shumë se 4 vjet)

top sekret Hetimi vështirë (afërsisht 38 muaj)

Lodër Hobi vetëm ... (Të paktën në fillim)

 
Fundi i mesazhit ...

 

Letërsi, burimet

Disa libra (një pjesë e vogël), të përdorura për të shpjeguar fizikën të ndryshme dhe fenomene të natyrës dhe efektet në tekst dhe subpages www.cropcirclesonline.com Letërsisë

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z