Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje razvrščeni-besedila-2 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

         1. del        2. del         3. del        4. del       5. del  

 

 

2. del  

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Lucy Pringle sam, eden od najbolj znanih pojav dokumentaristek so med namenska skrivnostno elektromagnetnih in elektrostatičnih kaže na mesto pojava Crop Circles ( http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm )!  

Intervju je nekje dne leta 2001, omenja v številnih programih na Crop Circles v pogovorih z LP

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/  

Stran zelo presenetljivo spominja psiholog ugotavlja iz intervjujev s posamezniki zdrogovanými

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/brains/  

opis zelo podobne simptome in posledice

 

kopira iz http://www.spiritofmaat.com/archive/dec2/pringle.htm se besedilo obarvali (različne ugotovljene nenavadne občutke ljudi, prisotne na lokaciji pridelka krogih)  

 

Seznam kategorij in njihovih učinkov na zdravje:

 * Ustni - okus (kovinska), zob bolečine, nenavadna žeja

 * LOBANJSKI - glavobol

 * Očesni - motnje vida, halucinacije

 * Sluha

 * Črevesja - slabost, driska, nenadna lakota, itd.

 * Sistemska - omotica, šibka kolena, bolečine v nogah, itd.

 * Mental - miselnih procesov prizadeto, kratkoročno izgubo spomina, občutek panike, ustrahovanja, zlo, mir, ljubezen in svetlobo, zmedenost in občutek prisotnosti

 

Seznam medicinskih kategorij in njihovih simptomov

 * Usta - okus (kovinska), zob bolečine, žeja neozvyklý

 * Head - glavobol

 * Oči - motnje vida, halucinacije

 * Zvočni občutki

 * Črevesja - slabost, driska, nenadna lakota, itd

 * System - omotica, šibka kolena, bolečine v nogah, itd

 * Duševne - miselni procesi, ki jih zadeva kratkoročno izgubo spomina, občutek panike, groze, zla, miru, ljubezni in svetlobe zmedenost, občutek prisotnosti višje bitje

 

predvsem psihično, res klasično "trenutni", ampak dejansko popolnoma vse, brez izjeme, je klasična, malodane učbeniški primeri zlorabe drog sindrom, zastrupitev ali različnih kemikalij. Treba je opozoriti, da je zaradi tega, kar je pred kratkim prišel na to mesto, tik nad tlemi in plitvo podzemno dogaja, res, res ne preseneča. Zaposlen sem v območju nekaj deset kvadratnih milimetrov (ali obseg nekaj kubičnih metrov), nekaj milijonov ali celo milijard ali več elektrarn Temelin enkrat, četudi le za nekaj milijonink 2. (povprečje 100)

 

Zelo pogosto priče pripovedujejo, da zapustijo vse vrste bolezni, sindromov, bolečine in občutek splošno bolj zdravi. To sploh ni presenetljivo, saj so njihova telesa v teh trenutkih je verjetno povsem različnih problemov. Če nekdo pade v vodo, zagotovo imel delčku sekunde pozabiti, da je bil lačen, da je on ali šiva na strani, ki je imel TIC-a v njegovih očeh.

 

"Mnoge ženske trdijo, da je utrpela škodo zaradi menstrualne nepravilnosti in težave, ki so značilne za prehodno obdobje, po obisku pridelka krogih" (prevedeno iz intervjuja z LP)

Še enkrat, točno iste simptomi pojavijo po zaužitju drog in kemikalij, strupov ...  

 

Lucy: Mislim, da je posledica elektromagnetnih polj, ugotovljenih znotraj Crop Circle. Lucy ve, da znotraj krogi pridelka je (bil) elektromagnetna polja, vendar je videti, kako bi lahko nastala. Da, to je točno. Elektromagnetna polja je res bil (velik), zaradi strele izpustov. Ali še vedno pod zemljo vyskytvat velik znesek chemikáli podobni drog ali doknce nekaj veliko slabše. Plini, zelo navdušeni ioni ali molekule, elektrostatični megajoulov skriti pod zemljo. Imenuje se tudi LIRM učinkom - "Strela povzročena magnetizem Preostala", "Strela povzroča preostale magnetizem," ni tako nevarno.  

 

Po opisu je absolutno klasični simptomi zastrupitve s strupi ali halucinogene snovi. Pomembno je vedeti, da je bilo mesto v delčku milisekunde jakosti nad zemljo in pod zemljo moči, ki je pripeljal tovorni vlak desetine, večji tovornjak (polno naložen tovornjak - okoli 40 ton) več sto do več tisoč kilometrov. Vsaj, poroča podatki nanašajo na "le" popolnoma povprečnih izpustov strele. Tukaj lahko preveč globoko pod zemljo ustvaril ogromno onesnaževanje. Med njimi so lahko prisotni, vendar le nekatere, kot ogljikov monoksid, poleg tega pa je še vedno ... Ampak to je res iskanju ugotovitve le za "brezbrižne narave«. Vključno z zelo nevarnimi strupov in halucinogene snovi, deset ali več kilogramov, od katerih vsaka oseba jasno, stanje duha je bilo tekoče, kar bi lahko noge ga opravljajo. Poleg tega lahko še vedno znatna količina ostanka shranjenih statične elektrike (mogoče izmeriti -foto), Ki odpira še eno zlo - "slišne" (različne zvočne pozive, razpoke), in lahko povzroči različne fluorescence. Preostala statična energija lahko še naprej ustvarjali nevarnih kemikalij. V podzemlju lahko Tinjanje dni nenehno prisoten les, humus, šota ali podobna vprašanja, in tako nenehno dopolnjujejo predvsem CO2 in CO

 

Upoštevajte "revizorja" - zveni. Spodaj na tleh nabralo električne energije (deset kilovatno uro več), takoj pretvori v toploto, lahko povzroči velike razlike tlaka, ki so sposobni ustvariti toliko bolj izrazit in viden šum. Underground plini ali tekočine se lahko premikajo veliko dni od krajev višji temperaturi in tlaku drugje, za ustvarjanje zvočnih učinkov. Pod zemljo se lahko pojavijo trdne snovi (kamnine, kamni, skale), zmanjšalo se temperatura poveča spremeniti glasnost, da je trenje, kar spet povzroča zvoke. Globe semtam takoj po udaru izpustov malo "ropotanje v trebuh« (underground). Postopek je pravzaprav zelo podoben temu, kar se dogaja v človeku trebuh přejedeného. Obstajajo tudi prerazporeja materialov od kraja do kraja, z različnimi pritisk v tekočem ali plinastem stanju.

 

Sporočajo dejstva, ki bi lahko proizvajajo v vrstah raziskovalci veliko Crop Circles zmede, vendar je prvi in ​​edini, ki mora biti vedno obišče novo odkrito krog pridelka mora biti redno zaposleni akreditirani laboratorij toksikologijo (opremljen z ustreznimi zaščitnimi oblekami, maske in merilnih instrumentov), ​​in šele po nekaj dneh po odkritju vzorcev bi le omogočiti, da izdajajo odločitev - je dovoljen vstop na ta kraj, koncentracija strupenih in nevarnih hlapov ni nevarno raven. Circles Crop raziskovanja tako da morda veliko dražje, ampak tisto, kar je poceni danes. Vsekakor bolje kot mnogi posamezniki nečlanov nenamernih o sebi in povsem nezavedno morski prašički in preizkušena "kovinski okus v ustih", v kraju, kjer je opaziti pridelka krogih, kovinski okus je značilen za nekatere posebno nevarnih strupenih snovi, med drugim, .......).  

 

Skoraj vsi ljudje, ki so bili zastrupljeni z vseh kemikalij, tudi smrtnih, in so bili v tem primeru uspešno pozdraviti opisati nekatere presenetljivo podobne občutke enaki kaj več.  

 

Velika večina smrtnih snovi v sub roka za zastrupitve (ali skoraj) odmerkih povzroči podobne simptome kot učinek zdravil, medtem ko je prevelik odmerek drog vzrok smrti. Pri uporabi nobenega zdravila, ki je dejansko sub-limit odmerjanje strupenih snovi. Pridružuje skupaj vpliva kompleksnost, nerazumljivost, do horribleness pravkar odkrili vzorce glavah raziskovalcev pojava Crop Circles oslabljena v tem trenutku še vedno različne zdravstvene škodljivih snovi, vse še vedno v povezavi z drugimi drogami, ampak adrenalin (tudi drog), vrste Možnosti drog stik z nečim nezemljanov, nebeško, nerazložljivo, ljudje nezhotovitelným (ki so res), tretja-dimenzionalni, paranormalne, ni presenetljivo, da v tem trenutku niso sposobni razmišljati racionalno in realno. Če jih pustimo v svojem cesarstvu, ki je delno ustvarili sami, ali boste meditirali tam in ustvari iluzijo tujcev in skrivnosti. Sami pa nadnaravno sfero, ne zapusti za vedno in še naprej bomo osredotočiti predvsem na dejanskih razlogov (čeprav semtam, Lomikar, predsednik ...).  

 

Samo z izpostavljanjem teh zdravil sum paranormalismu in zunaj dimensionalismu lahko pojasni, da je tako navdušil raziskovalci znali razložiti dolgotrajno in upogibamo uspešnosti vozlišč "moč" in kdo je spremenil. Crop Circles raziskovalci morajo biti zato zelo previdno sporočamo, da je spletna stran ni prišlo do nobenega veljati, razen atrakcije Zemlje, pojava, ki se razteza in loki vozlišča imenovano negativno geotropism in z vozlišči poskušali popraviti vlaganje , upogibanje stebla do zemeljskih naprav - poskuša poravnati rastlina, ki Polehla so slamice sklonil na tla in zdi se, da njeno vložitev , upogibanje ročke na tla ali med njim. Proces lahko traja le nekaj minut ali ur, temveč več dni ali celo tednov. Ne, mislim Circles Crop raziskovalci pojav, ki se pojavlja delovanje neznane sile ali oblike energije, vozlišča ohne nekaj sekund do deset sekund in posledično povzroča vlaganje , upogibanje stebla do zemeljskih rastlin. Ponekod obstajajo tudi časi, v nanosekund bilo, "spoštovati". To mora biti res zanimivo, "opazovanje". Oseba, ki je sposobna spoštovati naravne procese, ki se pojavljajo v nanosekundna območju, je treba začeti čim prej v dobro urejenega posteljo zaklenjenem oddelku g predavatelj Chocholoušek.  

 

BLT Research: ( http://www.bltresearch.com/plantab.php ) "vozlišče raztezek (raztezanje) To je stalna učinek povzročila sestava virov" "V nekaterih rastlinskih formacije energije Vpleten je sistem dovolj intenzivno, da bo povzročil upogibanje to apical (vrh) vozlišča " , kar pomeni, da sila deluje na rastline, nekaj vozlišč ogenj, ki podaljša in posledično rastline Polehňa , ukrivljen stebla do tal. Ne, ne, ne, nikoli, nikoli, nikoli, napaka, napaka, napaka.

 

Namen in načela vozlišč (stébelných), da posadimo koruznega koga zelo prepričljivo razložiti prvega letnika katerekoli srednje visoka (v Ameriki), kmetijski šoli. Ena od nalog vozlišč (vozlišče) lipnicovitých (Poaceae, ampak tudi skoraj vsi drugi) obrati so prehiteli odmik od vertikalne rasti, se to opravi na kraju njihovega hipertrofije, ki je nasproti odstopanje od navpični smeri (nákres) In so spremembe nepreklicne (to počne poveča število celic, ne pa njihova velikost in oblika). Če je naprava sposobna v celoti poravnati biti ukrivljeni 1. vozlišča poravnali nadaljnje razmnoževanje celic na nasprotni strani, in še vedno močno podaljšan (nákres) Če je obrat je tako šibka, da ga ne more niti dvigniti kolénkům je vseeno nikomur rekel, ona pa samo trajno podaljšati (v poskusu, da bi povzdignil nad obratom, ki je pokvarjen). Pogosto gre za kombinacijo obeh pojavov, ko je rastlina tako oslabljena, predvsem v spodnjem delu, da, recimo, prvi dve vozlišči z dna nimajo več dovolj moči in rastlin neuzvednou in razširijo samo še en dvig vsaj ostale rastline v navpični smeri (foto), Kar občutno pomaga pri žetvi nákres principu. Zelo podobna vozlišča, s podobno načelo in da se doseže isto funkcijo lahko obnaša kot skoraj vse bezkolénkové stebla, stebla ali debla katere koli druge rastline, in seveda vse Poaceae rastline, še preden se pojavijo izrazitejše razlikovanje tkiv. Torej se stebla nekaterih obratov v internodes brez te funkcije uporablja le vozlišča. En primer je mak. Internodija je še vedno vsebujejo podanem meristems, tako da lahko opravlja zahtevano funkcijo brez omejitve internodija.

 

Poleg tega se bo obrat v veljavo takoj po električnega toka v številnih strupenih snovi, za njo, je v prihodnjih dneh v "migracije", kjer so te strupene snovi preselil več v spodnji del naprave, ki je nato dejansko žrtev za uspešno učenje "mladič", v tem primeru, v žitnih zrn in najboljše ohranjanje genetske informacije. Nasprotni smeri, kar pa potovalne agencije koristna za razvoj uspešnega zaključka zrn. Tudi če se ne, in zdi se, da je rastlina skoraj suha in primernih pogojih za žetev le nadzorovano dosychá, procese zorenje in prevoz tekočin potekajo do zadnjega trenutka in vedo svoje kmete, da je v tako imenovanem poudarjajo ječmnene, če so obrani žita ni povsem polna stanje zrelosti, traja nekaj mesecev, preden koruza doseže optimalno in uravnoteženo kalitev.  

"Tako dolgo je ječmen spravilu zorenja"  

Tehnologija proizvodnje slada in piva , Košar, Walk , VÚPS 2000  

ISBN 80-902658-6-3, stran 34

 

Široka paleta procesov, ki potekajo v obratih v neugodnih pogojih razvoja, ki so opisane v primerih vložitve , upogibna rezila s tlemi oslabljenih rastline, je mogoče prebrati na:

Priročnik za rastlinsko Crop stresu zgoraj , Mohammad Pesarakli , Dekker, 1999,  

ISBN 9.780.824.719.487 th  

Odlomki iz knjige serije bankovcev bo plačano na naslednjih straneh  

 

Temeljno dejstvo, da je treba poudariti, je dejstvo, da so vse sploščen , ki leži na tleh koruznega zrna so oslabljena, zato je treba najti vzrok za to slabost, ne pa vztrajati pri učenju po mmimozemšťanech. Circles Crop raziskovalci pojav je seveda potreben, vendar zelo lepo, hvala za to, kot je za njih, medtem ko še vedno težko razložljivo in razumljiv pojav, vložena po sebi na kupu več kot dovolj. Vsakdo, ki je kdaj želi, da bi poskušali razložiti načelo pridelka krogih, boste seveda tudi njihova velika zasluga v času počutim kot podlasica v hlev, ali pujsku v pasu rži. Samo zagrabiti pametne knjige, in v obrazložitvi.  

 

Rastline dejansko opravljenih ur "zelo visoko energijsko moč", vendar se zelo pogosto več tednov, preden je sploščen , stebla sklonil na tla. Bilo je (zelo verjetno), večinoma za električno energijo, ki je "elektromagnetna eksplozija" povzročil v obratih v svojih tkivih. Drugi del energije se lahko napaja Elektrostatično indukcijo in bolj neposrednega vodenja el. trenutno zelo ioniziran plin, v neposredni bližini vsakega odvajanja visoke napetosti -foto, nákres - Obstaja več desetin mm, bliskavico do nekaj metrov in več deset metrov (kot tudi korona razrešnico, nákres). Drugi del energije, se lahko prenese neposredno linijo trenutno pod površino tal (predvsem korenine), in končno lahko slabitev bistveno prispeva elektrokemične spremembe v tleh. Intenzivnost vseh naštetih dogodkov povsem preneha z delovanjem na daljavo, dušenje z oddaljenostjo od učinka mesta, dokler si nekaj oddaljenost popolnoma ustavi. Št veter - redek pojav v nevihti - in enakomerno porazdeljeno električna upornost tal je lahko posledica dokaj natančno krogu. Tudi z vsemi možnimi netočnosti, vendar je možno, da na koncu integralno delovanje več zelo natančnih krogov zloži skupaj eno povsem točna, saj je izboljšan z domino efekta.

 

Izgon votline, převzít obrázek z BLT(Odpihnil depresije, zanimivo naključje naslov - izgon razlike - piha strele ...) - ne bo tako objektivni dokazi o posledicah morebitne moči ali pristojnosti na vse vključene. So za vsak podoben namen popolnoma neuporaben. To je in bo podrobneje na mnogih drugih mestih. Na fotografijah prikazan deformacija rastlina sploh ni lahko povzročil kateri koli ukrep, katerega koli energije in moči, vendar je dejanska sila in pritisk narašča in sušenja in s tem spreminjanje oblik tkiva, tkiva in dele rastlin. Škoda za rastline, čeprav bi res sodelovala prehod električnega toka, elektromagnetnih in elektrostatičnih indukcije, mehansko trdnost, električnih vodih močno ioniziran zrak v neposredni bližini izpustov. Corona odvajanje - doseže do razdalje nekaj metrov do nekaj deset metrov, v brezvetrju je zelo natančno okrogla, njegov premer pa je odvisna skoraj samo od intenzivnosti poteka tok (nákres). Korak napetost (nákres). Srednja upornost je vrhnja plast tal po IEC 332000-5-54 približno 100 ohmov na meter. Tla upornost je opredeljena kot upor kocke zemljišča na robu enega metra, merjeno med nasprotnima stene.  

 

Mimogrede, lahko zelo podobni vozlišča škode je mogoče najti v krajih, kjer so stebla pokrčenimi popolnoma mehansko (brez razbijanja mirno) do skoraj 90 °, za tiste vozlišč, ki se začnejo z enako konico nazaj v navpični položaj (1. in 2. od zgoraj, foto). Če tudi podobne mehanske poškodbe, mehanske sile, ki izhajajo širjenje celic poškodovane vozlišča same, brez večjih posledic za vitalnosti rastlin. To je verjetno posledica dejstva, da je to skrajni primer, spremenite smer rasti, skoraj 90 °, v večini primerov vozlišča rešuje kotnega odstopanja nekaj stopinj.foto  

 

Vendar, da bi poskušali nekaj podobnega trenutni pojav Crop Circles raziskovalci menijo, nima druge izbire, kot da poskušamo najti sebe v krajih, kjer ne bi bilo sploh. Prav tako je treba povabiti vse trezno pojav krogih Crop raziskovalcev, ki je vedno poskušajo sami so se pogosto uporablja predvsem v resnih in objektivnih znanstvenih raziskav. To se imenuje prazno ali prazno eksperiment. To se pogosto uporablja predvsem v fiziki, ampak tudi kemija in biologija, vendar bolj pogosto imenujejo "nič popravek". Pusti raste koruza rastline v laboratoriju, brez povzročanja energije. Na neki točki se spremeni smer rasti, le vrtenje posode, v katerih rastejo. Nekateri med njimi se lahko čez nekaj časa nazaj. Tudi različne vrste prazno ponudbe - ogled mesta z zelo neenakomerno polehlým z rezili ukrivljen na tla koruzo, kjer je po njihovem mnenju niso bile "tujec moč", niti katera koli druga, naj mikrovalovna pečica.

 

Poleg tega lahko zdravila in zunaj dimensionalismu pojav paranormalismu raziskovalci vplivajo na lokacijo žitne kroge, lahko vsebuje samo res "posebne", čudno in nenavadno spojine, proste radikale, ionizira atome in molekule in podobne vragolije, ki lahko vplivajo Človeški možgani, kot nore gobe v obliki pršila.  

 

Bilo bi naš ljubljeni človeštvo, da bo prej ali slej prišel k sebi. Ta in drugi krogi, skoraj vsi popolnoma redne in izredne oblike v koruzo, vsekakor pa več 99.9999999% ustvari strelo izpustov in ne preko neke zgrešene proklamátorů, je zgolj objektivna realnost in objektivno realnost morejo zaznati po vsem (včasih ), lahko to storite, da je tam. (Čeprav ta je trganje že več kot 30 let in rezultatov nekako ni nikjer ...)  

Ampak to sploh ni važno, konec koncev, druge časih je veliko slabše ...  

 

Naravni mimika (slika 1)

Ena od najpomembnejših, pa tudi najbolj zanimivih razlogov, zakaj je bilo to tako - fizične sile enega od najbolj naravnih načinov za maskiranje, kako se kdaj uspelo skonstruirati. To je zelo pomembno in edinstveno naravno mimika. Je pa relativno zelo preprosto dejstvo: Crop krogi so le redko naravnost v istem času, ko so nastale, in sicer takoj "po dogodku", čeprav je včasih zgodilo, ampak res verjetno le zelo redko. Ravno nasprotno. Pojavi se v najbolj do več tednov ali celo mesecev potem, ko je bila dejansko proizvedena, "izpostavljeni" za zrnate strukture na terenu udara zaradi strele. Uporaba besede "izpostavljenih" v tem primeru, je dejansko v veljavi, Obrazec za postopek s klasičnim fotografskim postopkom, na primer, ali s katerim koli od svojih predhodnikov - dagerotipija je, kot občudovanja. Kot pri slika v "občutljivih" plast na področju izdelkov ustvarja popolnoma nevidno podobo sledi. Drugi razlog, zakaj je beseda "vidni" res na mestu, je dejstvo, da je za ustvarjanje oblik - izpostavljanju - nastane, ko strela razlaga, s številnimi fotografijami. Takoj po šoku bi bilo na mestu, da bi našli nekaj zelo redkih pojavov - mrtvi insekti, zoglenela rastlin ali rastlin spleteno v pramene zelo intenzivno vrtijo vrtincu, ki se včasih zgodi, ko strele odvajanja in traja manj kot sekundo. Tudi spremembe v magnetnem polju, bi temperaturne spremembe v podzemnih statične elektrike presežkov takoj odkriti. Nenazadnje (verjetno, ni preizkušen, je še vedno le ocena) pri številnih organizmov, škodljivih kemikalij. sploščen , ki leži na tleh z žitom, ampak se pojavljajo večinoma šele po nekaj tednih ali celo več kot dva meseca. Velika večina rastlin je takoj po osvojitvi nerazpoznavni, da se vrne v prvotni položaj, in vse se začne. Začnite zbledi, hvala za električno energijo, ki je šel skozi to. Prav tako bi lahko poškodovan do neke mere, nenadne premike in njihovo propadanje traja tedne. Dejstvo, da so rastline pogosto stojijo za dolgo časa v pokončnem položaju, verjetno pa še precej več, kot bi ga sicer nenehno slabi ustavi, dovoljene samotno rastline, z velikim deležem verjetno površinske napetosti vode . Njihova hrana , upogibanje stebla do tal, ki pa res zgodi po nekaj tednih, v zameno pa lahko v nekaterih primerih deluje izjemno hitro v primerjavi s tem, kako dolgo je zbledel. Medtem ko se je slabitev rastline tednov, njihova hrana lahko upogibanje stebla do tal se pojavljajo tudi v zelo velikih vzorcih dokaj hitro, v nekaj minutah. Zelo opazen delež te realnosti včasih verjetno Domino efekt . Zelo pogosto posledica dejstva, da je poletel okoli metulja .  

 

Spoštovani človeštvo!

Ko boste naslednjič raje kaj od senilne Odgovornost svetujemo, da ne zapusti.

Če ne bi bilo teh dveh senilne demence pečico, D & D, ki je nekoč nekje v gostilni upatlali "spoved" bi bilo raziskati desetletja se popolnoma drugačno smer, kot vse druge klasične in popolnoma resne znanosti. Kakorkoli že, kasneje človeštvo stvar zagotovo sama rešiti, je takšno Juhůhu (YouTube) video je na voljo (morda Wylatovo?, Še ni, in to Wylatowo ne, zato pa je odkril, da), kjer ljudje sklicana pravkar odkrili Crop Circle, in se v daljavi še videl umika nevihta ...  

 

V nadaljevanju besedila je tudi omeniti, da se v dokumentarnem filmu izrazil idejo, da bi jo bilo modro in rdeče sprites curki, ki so strele izpusti, vendar visoko v atmosferi, odkrili šele pred kratkim. To je verjetno zelo napačno. Njihova razdalja je prevelika, da bi lahko pristalo na površini nekaj tako močno omejen vzrok. Jaz pa jih je mogoče najti v Lightning: fiziko in učinki , Rakov, Uman , str.  

 

Še en razlog, zakaj bi zagotovo prišli ljudje popolnoma sam , je, da bo svet bolj nameščeni na različnih mestih tako imenovane žive kamere (ali vsaj časovno zamik kamere), tudi v oddaljenih krajev na planetu, in prej ali slej bi bilo tik pred vremenske teh krogov (čeprav je pojavila šele po nekaj mesecih) kdo pridružil.  

 

Zadnji razlog je, da so podjetja, kot so VAISALA - Siemens (2011 - odklopi od Siemensa, samo zelo VAISALA), ki je izmerjena na vpliv lokacije, vrste, intenzivnosti in se ukvarjajo polarnost strele, imajo veliko zbirko podatkov iz preteklih let, in zanje zagotovo ne bo problem (če je zainteresirana) zahtevani podatki izslediti. (Mimogrede, njihovi podatki so pogosto zelo natančen, čeprav so navedli, napake pri merjenju, je nekaj sto metrov, so pogosto veliko bolj natančno in manj kot 10 m). Zaradi tega teorija "CC-Lightning" obravnavati kot "popolnoma nazaj preverljiva" in Fidli. Z zbiranjem podatkov o izpustih strele (čas praznjenja, GPS podatki o točki udarca, polarnost, moč, tip - Crop Circles neboCG), na primer v srednji Europe Network ukvarja CELDN - Central European Lightning Detection omrežja v Evropi, nato pa še mnogi drugi. Vsi detektorji uporabljajo omrežje VAISALA-Siemens ali podobno. To bo zelo zanimivo videti, katere oblike koncu, proti vsem pričakovanjem, prikazati kot "ne človek", to je resnično, kajne?  

 

Poleg navedenih možnosti obstaja http://www.blitzortung.org   - Page omrežja enostavnejši vpliv sistema strelovodne za raziskovalce, ki uporabljajo lastno mrežo detektorjev. Čeprav verjetno nima tako natančne podatke o lokaciji, vendar pa lahko dodamo, da se je celotna zgodba zanimivih podatkov.  

 

Druga stvar je, da je (glede točnosti), ki se množijo samo razvejani bliskavico (plus njegove morebitne afterdischarges) je lahko "spray" območje več hektarjev foto ( v primeru zelo močnimi udarci lahko zagotovo tudi veliko večja). Po podatkih iz literature (na primer z imenom Lightning: Fizika in učinki , Uman, Rakov ) ni nobena izjema pojav, pri katerem en sam trenutek razvejani veji dopdají do nekaj kilometrov narazen. Tudi tu ni druge izbire, kot da se poudari, da je najbolj pomembno dejstvo : The Lightning pretoki na področju, na katerem je pojavil redno vzorec, je pogosto celo nekaj dni, ampak celo nekaj tednov ali mesecev pred slamic res Polehňa , ukrivljene stebla do tal.  

 

Kmetje in njihovi delavci, čeprav so bili navzoči vzorci redno in jo gledal s svojimi očmi, vedno te pripombe k sebi, kakor tudi kakršne koli ugotovitve že končal redni vzorce na svojih področjih, in zelo dobro vemo, zakaj. Z njihovega vidika, da je vedno in samo sploščen , ki leži na tleh koruze in nič drugega, in ta odnos je edina pravilna. Njihovo delo je vedno bilo in bo poskrbel za svoje pridelke, in ne sranje. Vzorec na poljščinah pa ne. Vsak sploščen , ki leži na tleh zrna zanima le v smislu, ali bo mogoče še žetev. Kombajnér ki vzorec pojavil na tem področju, in ga imenoval Novinar mora izgubiti službo, in nikoli ne bi ga imel kot nihče kombajnéra nazaměstnal. Ugotovitve rednih oblik na področjih, nikoli ne pridejo od kmetov samih, vedno nekdo od "zunaj", od senzacionalnih javnosti.  

 

Kot je opisano, tako da tudi po razmeroma dolgem času po osvojitvi, v katerem izhajajo upadanja traja tedne, dejanski čas vložitve , upogibanje stebla do tal lahko včasih zelo verjetno le nekaj minut (Domino Effect), včasih tik pred prestrašen naključno opazovalci (Fractal Stonehenge). Seveda, lahko včasih položaj, v katerem zrna Polehňa , ohne stebla na tla takoj po osvojitvi strele v sekundah, minutah, urah na najbolj, ampak to je bolj za zelo izjemnih primerih. Seveda je to odvisno od trenutnega stanja, stanja in zrelosti zrnja, ki je usmerjena k izpustom, pa tudi na moč določenega dogodka strele, verjetno v tem, kako veje in koliko nadaljnjih šokov zgodi na enem mestu. Prav tako lahko vplivajo na intenzivnost dežja incidenta in posledično vlažnosti in prevodnosti rastlin in tal površino. Zelo pogosto pa se zgodi (še posebej, če zrnje še zelena dovolj, z visoko vsebnostjo vode v celicah), ki je tudi po zelo močne strele izpusti, ne opaziti na področju absolutno nič, ne le takoj po neurju, toda za mnoge V naslednjih dneh in tednih.  

 

ena od fizičnih nejobludnějších šale , ki jih verjetno, ko je mati narava pripravljene za človeštvo, skupaj, skupaj mimika številko 1 in 2

 

Mimika številka 2

Ples Air Vortex

Poleg tega, kar je že bilo opisano v vsem, je mogoče usmeriti pozornost na drugega zelo zanimivo dejstvo, da je bil vzpostavljen. Kljub različnim naravnih procesov, ki potekajo v mestu dolgo pred polehnutím , upogibanje stebla do tal, je na stotine ur, lahko priložnostne opazovalci gledajo, ko na slamic zdaj menijo, tla, nekaj, kar ni mogoče videti nikjer drugje, in kaj lahko le nekaj minut: It mimika Številka 2 - Dancing Zračni vrtinec.  

 

Pred Vortex Dancing Air podrobno opisana, bo nekaj dogodkov, ki so na seznamu ali učinki, ki so ponavadi pred. Vendar pa še zdaleč ni vse našteto je le nekaj najpogostejših. Veliko več bo sodeloval v obdeluje razvitih težave, kot so strani kronologijo in podstrani, ali v oddelku dodatnih učinkov .

 

To so primeri pojavov, med katerimi so nekatere že zelo dolgo nazaj, nekaj zelo tesno pred dejansko fenomen vlaganje , upogibanje v stebel koruze na tleh v rednih vzorcev. Ne le redne oblike, ampak dejansko vse vložena , ležečega na tleh zrna, ki se pojavi kadarkoli in kjerkoli. Eden izmed zelo pomembnih razlik, razen pri pravilnosti in nepravilnosti, ki so posledica oblik, je dejstvo, da so redna oblike verjetno veliko bolj uporablja verižni učinek kot pri nepravilnih formacijah. Razlaga nekaterih možnih vzrokov bo lociran na připravovné, vendar še vedno obstajajo stran High Contrast učinek .

 

Nekatere pozitivne učinke na oblikovanje območja vložene , ki leži na tleh koruzo na polju, urejena v kronološkem vrstnem redu: Vpliv izpostavljenosti , Effect motnjami , Fading Effect izvornih , površinske napetosti vode , The Butterfly Effect , domino učinek  

 

Takoj po nastopu domino efekta, če drug učinek - Vpliv Dancing Faith (zrak). Ampak to ni za njega ustvaril nobena posebna stran bo dodeljena na domino efekta kot del nje, ker je nesporno, in brez nje ni nikoli zgodilo. Medtem ko se katera koli od prejšnjih navedenih učinkov za ustvarjanje oblik aktivno vlogo in je lahko eden izmed številnih vzrokov neločljivo povezana, premikanje zraka vrtinec je povsem pasiven posledice, na primer po vnosu vodotoka se bodo vedno pojavili na površini plošč. Jaz vihar, ki se gibljejo skoraj istočasno kot zrn količine, ki trenutno veljajo v državi, je predvsem posledica, ne pa vzrok za navidezno nerazumljivega fenomena, čeprav lahko taka trditev sprva zdi, da je precej neverjetno.

 

Zato zračni vrtinec različnih gostot Mimika imenovan kot številka 2 - ker je to zelo dobro opravlja pomembno funkcijo maskiranje in neobveščeni opazovalec mora skoraj neizogibno menijo, da je oblikovanje vzorcev popolnoma neločljivo vključeni. Kot neznano, kar je zelo težko natančno določiti, ampak konec koncev, tudi če pri težavah opaznega sile. Domnevno se morda zdi ena izmed najbolj verjetnih vzrokov procesa, kot je bilo ", ki prihajajo od zgoraj navzdol", ali, nasprotno, dvignjena od tal. Pospeševanje zraka vrtinec je zelo natančno spremlja položaj svežnji pecljev, postopoma, določa kot domine. Paketi iz slamic, tako da lahko na koncu so se zloži enega nad drugim kot tkani vzorec, tako da je celoten proces še dodaja skrivnost. Celoten pojav plesni zraku, vendar upanja ni nič drugega kot vsaj na začetku, in samo povsem pasiven zraka povzroča pakete stebel, ki pade na tla - začetek prihodnjega učinka Domino. Država se šteje za več sto kilogramov materiala, tudi za zelo veliko število lahko povzpne tudi do nekaj ton, s povprečno višino manj kot pol metra. Takšno gibanje materiala že nekaj zraka povzroča. Celo tako močno, da bi lahko kasneje res tudi delno vključeni v sečnjo nekaterih drugih ne preveč oddaljenih svežnji pecljev, in do neke mere v Domino Effect sodelovanje, ki je seveda samo podpre splošni vtis skrivnosti in skrivnosti opazovanega pojava. Seveda, še posebej očitno, klimatska vrtinec giblje skoraj točno na mestih, ki se ne štejejo za državo, čeprav ni nujno, da vzrok. Domino učinek lahko deluje povsem samostojno pridobljena s sunki zraka in delo ena velika napaka je enostavno doseči. Seveda ni treba poudariti, da je največji odmerek skrivnosti in skrivnosti pojava doseže pri polni vetru, v katerem je navedeno, in med paketom stebel svrgnu popolnoma samostojno in neodvisno Air krog Dancing Vortex. Na vrhu še vedno ni povsem meter, če le svežnji stebel padel na tla. Zaradi navidezno le kot sila, ki je bila na kraju samem popolnoma sam, brez vzroka, čeprav navidez kot silo, da se vse gibanje, ki je sam povzročil mesto.

 

Med drugim je podjetje, ki ima v lasti zbirko mest Lightning verjetno lasten nekaj, česar ne sanja, da je zelo podrobno baza zdravstvenega stanja in vitalnosti kmetijskih pridelkov v različnih letih na velikih ozemljih.

 

Konec dela 2

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

   

         1. del        2. del         3. del        4. del        5. del  

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

z