Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje razvrščeni-besedila-5 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          1. del        2. del        3. del        4. del        5. del

 

5. del

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

(Iztrebljevalec - iztrebljevalec, deufoizer, desaucerizer,

1. zareza na sodček, bo 2)

 

Kaj je najbolj verjetno, da bo pravica na voljo na kraju samem - pravi krogi pridelka, ki nastanejo zaradi izpostavljenosti strele (strele) na koruznem polju, medtem ko je vmešavanje učinki in resonance passing (velik - veliko) tokovi (seveda pa jih lahko najdete na kraju samem, koruzo jo na Država leži kjerkoli)

 

  Prvič Geomagnetic nepravilnosti - LI (R) M - nenavadno obnašanje kompasa

 

  Drugo Ostanki statično elektriko - RSE - je mogoče meriti

 

  Tretjič Ostanki toplote pridobivajo v zemljo - IR fotografija (vendar pazi, kaj nekateri krogi pridelka raziskovalci ponujajo nekje na njihovi strani kot "IR" Fotografije Tu ne bodo objavljeni namig, da je to popolnoma prazne neozdrojované, risbe ali fotografije, preden kaj bi Imel sem celotne biotehniške dilettante samo pljuvati. Niti omenil merjenje uporabljena metoda, občutljivost merilnih instrumentov in senzorjev, spektralne značilnosti in senzorjev. To je zelo pogosto značilni za podobne raziskave, ki poskušajo pretvarjati, da jih uporabljajo samo visoko kvalificirane, specializiranih znanstvenih metod in postopkov , vendar pa se obnašajo kot zadnji dilettantes, zato je njihova infrardeča fotografija videti bolj kot prebarvati klasične barvne fotografije, ki proizvaja 12-letnega fanta v vsakem grafičnem programu, deset na uro, in bolje . Še vedno je torej ugotoviti, da tudi povsem normalno dogaja infracamera zajemanje infrardeče spremembe v podtalju (zato je vreme - napoved) na katerem koli kraju na področju razelektritev, kot smo lahko samo se sprašujem, je, da je v krajih pridelka krogih so bile sprejete podobne meritve torej leta 2012, še eno sezono zrn, preden zadene celoti.. Kamni in Mayan nevarnost preneha delovati kot stari Maji napovedati.

 

  4. Delci in FeO.Fe Fe2O3 (magnetna -. vsekakor občutljive na magnetna polja, katodne se lahko pojavijo in pirolitski zmanjšanje), ki se nahaja v tla - morda povezana zrn in pušča klasům vpliv začasnih stebel magnetization (žica, čeprav z zelo visoka odpornost), ki ga trenutno poteka

 

5. Mrtvi insekti, pogosto naravnost ožgani, přicucnutý za žita (pluje pometel s sončenjem). To je mogoče najti tudi v relativno veliki oddaljenosti od vzorca, ki ni v vseh primerih - najbrž pred dežjem in žuželkami, niso dovolj, da bi skrili - strela z jasnega - strela z neba

levi fotografija © Dr Uwe Engelmann, kajne © Janet Ossebaard     

 

Veliko krogi pridelka (kot tudi mnogi primeri vložena , ležečega na tleh zrna verjetno izhaja dvojne izpostavljenosti - prva podelitev razrešnice rastline imenovane "praštevila", predstavlja "občutljivo plast" iz oslabljenim rastlin, ki so bolj občutljivi na vse mehanske in fizikalne dražljaje, in samo njim druge evidence razrešnice, ki se pojavi v nekaj tednih ali mesecih.

 

Področje ječmena, na katerem je v letu 2010 bilo niti posamezne strele pretoki ( Benátecká Vrutice ) je trajal v lepi fizičnem stanju do žetve, čeprav je nad njim v rastni sezoni veter pometel kar nekaj in hudih nalivov.
Ker bo dolgo besedilo je preveč resna za trenutek omiliti z vrtenjem spet skočil na eno bláznivině. Multipla, pogosto zelo natančen glede na več osi ​​simetrije (3-8 več), presenetljivo podobna slik, ustvarjenih kalejdoskop. Njegov izvor še ni dovolj jasen in fizično razložiti. Morda zaradi velikega električnega naboja, napetosti in tokov, ki potekajo na kraju samem.

 

  Celtic navzkrižno 2002           p x + p y + p za orbitalno
Začasno ustvariti nekaj, kar je mogoče pojasniti kot "ekvivalent atomske in molekularne strukture in kristalne rešetke", ampak velikanskih razsežnosti. Projekcija treh p orbital v ravnini, pravokotni na os od njih pride slavni Celtic križ in podobno, če bi d in f orbitale je veliko bolj kompleksna struktura. To bi nam Kelti poskušal kažejo, v katero smer naj kvantne mehanike, Schrödingerjeva dolgo prej?

 

Če kdo želi slišati zrelo žito, zgodi samo včasih na robu pasu skoraj zrelo pšenico, rž, ječmen ali je mogoče, mora biti jasno, prijavite neme razpok. Konec junija, julija in drugod. Zelo zanimiv pojav.

 

Še ena nora ideja: Crop Circles - Quest For Truth [NLP] avi. 19:50 / 01:54:23

 
Velika večina raziskovalcev Crop Circles in dokumentarnih od njih trdi, da so fenomen sodobnega časa, čeprav hkrati priznavajo, da bi lahko prišlo celo že v antičnih časih. Ja, je bilo, nekatere pojave in slike starih civilizacij na njihovo vybrazením (Stonehenge, Celtic Cross, in drugi). Kljub temu, da ni izključeno, da starodavna civilizacija (kmetje) ve / i, ki izvirajo iz strele, samo pozabil / i povedati izkušenj ali od ust do ust iz roda v rod, konzervirane alias izginila. Mogoče nekaj Arhimed narisal v pesek pred zapíchnul nekoga. Mogoče je nekje napisal klinopis, ali je prikazano na slikah nekaterih, ki jih je preprosto ni bilo pojasnjeno, ali prevedeno. Crop krogi in strele, kot tudi vse druge fizične sile (in uničenje) šteje kot delo Boga, zato se ni zdelo mogoče oziroma treba preveč poudariti, da drugi je vzrok, če je vzrok za tako je eno in isto, je po vseh svojih mora razumeti vsak vidik, kajne?

 

(Še ena nora ideja) Mogoče pa bi lahko en pogled na dejstvo, da je oblika, v zadnjih letih pojavljajo nekoliko pogosteje. Verjetno je eden od možnih vzrokov je - kdo želi ugotoviti in v času, ko so bili obroči iskali področja, in sicer pred letom 1970, ki jih ni bilo mogoče celo najti. Ideja o tem, kaj je bilo videti, kot angleškega polje v 70. let, kot prej, in kako so videti danes. Njihov videz se verjetno ne bo ne razlikujejo, razen ene majhne stvari. Dejansko je bistveno razlikovala obdělávací uporabljeno tehniko. Medtem ko je v 70 let prej služil lokalne kmete boneshaker ne razlikuje od 50 socialističnega zetorům letih našega kmetijstva, ki tehtajo okoli 2500 kg, širina zadnje pnevmatike približno 30 cm in konj za plug bil danes na John Deere vožnjo še z maso približno dvakrat na širino pnevmatike in verjetno tudi tako, in enako velja za mase in pnevmatike stroji, povezani z njimi (sejanje, gnojila distribucija). Ti bodo ustvarili veliko večjo polje "tramvajske proge" - proge po traktorja, ki bo delovala veliko bolje kot strela. Boljše palice strele - več bliskavice. Več bliskavico - več krogov. Ne uniči moje kroge. Toda kmetje, če ne celo rekli ničesar. (Na sliki lahko vidite, da ghosts2 nova proga po traktorja natančno posnemati lani ... bi bilo potrebno vprašati, kako kmetom v naši državi in ​​tudi drugod po svetu)

 

Druga pomembna razlika od prejšnjih let je še naprej industrializacije podeželja - Podzemne današnje industrijske krajine je neposredno prepredena s podzemnimi linij - gospodarskih javnih služb, mnogi tokovi pogosto teče v jarkih ob poljih, vendar v cevi odteka spodaj. Vsi pripomočki so lahko vključeni v nenavadno intenziven tok zapeljevanja pod zemljo, kar kliče po možnih neželenih učinkov (resonanca in motnje nenavadno močne tokove).

 

Opaženo zvišanje števila vzorcev po vsem svetu postopoma od 80, 90 let in več, ne sme biti preveč statistično dokazljivo dejstvo, vendar pa ni povsem nemogoče, da je to res zgodilo. Šele v zadnjih letih se je pogostost opazovanj obravnavati kot stalna in relativno visoka. Kmetje sami ne bodo podatki v poročilu ne žita, senzacionalne javnost, ampak ja. Ker bo javnost senzacionalna vedno v večini Sane dela populacije, izbira ne bo zmanjšal pripombe. Ni izključeno, da bo nekaj naslednjih letih povsem nepristranski rednih oblik opazili upad. Njihova prisotnost lahko do neke mere, poleg številnih drugih okoliščin, povezanih aktivnosti Sonca in njeno pogostost (vendar le, če ima vsaj delno odvisen neurje dejavnosti ali pogostnosti najmočnejših strelo izpustov). TA v zadnjih letih je doživel nekaj vrhov in Incidenca podatki niso neposredno kopirati. Št vrednost ne more v nedogled rastejo, ali povprečna temperatura na Zemlji, ali število vzorcev, ki se nahajajo na področjih. Če povprečno število rednih oblik, ki jih najdemo vsako leto na poljih, včasih res začne padati, ne zamudite nikogar in na koncu morda celo ljubezen přitopíme. Ko ponaredek hokejska palica grafa sesuje kot hiša iz topples izkaznicami, ali se kot vzorec sestavljajo domine (Domino Effect). Edina izjema poročanju rednih vzorcev na posevkih so izključno strokovne in znanstvene publikacije. Pozornost je namenjena tistim, ki drugje v tem mestu. Kot je poudaril, je vprašanje odločanja kmetov pridelka krogih so razmeroma široko razporejena, poznajo vzroka, razumevanje problematike in videl nobene potrebe, da bi ji nepotrebno reklamo.

 

Nancy Talbot (BLT, Crop Circles - Quest For Truth [NLP] avi. 19:32 govori o " veliki električnega naboja ", kar je nekoliko zavajajoče, vendar je zaznati v napetosti, ki nastaja med kredo podzemlja, in megle v železniški konec poletja (ali morda spomladi) po angleškem pobočjih.

 

Nancy Talbot (BLT ekipa, Crop Circles - Quest Za resnice . [NLP] avi 01:03:00 ) - mikrovalovna pulz, vlage spremeni v paro bežijo iz tkiv - razširja in flexes vozlišča. Nekaj ​​takega ne bo nikoli mogoče posnemati v laboratorij. Razširitev in pregibanje od vozlišč ne bo nikoli, nikoli in nikdar več res nič več kot geotropism (negativno), primere takoj po vložitvi , upogibanje stebla do zemeljskih rastlinah bila razširjena ali ukrivljena vozlišča preprosto ne obstaja, to je samo zelo pogosta napaka mnogih raziskovalci Crop Circles, ki so na žalost velikokrat tako, da večkrat proflákli kot skupna kmetijska nepismenih. Seveda je mogoče, so odkrili vzorce, ki so takoj po odkritju ukrivljen in razširjenih vozlišč, vendar je ne povzroča nič drugega kot zrnje, za nekaj dni, da je bila oblika ni odkril šele nekaj dni po njeni ustanovitvi ( hrana , upogibanje stebla do tal. Or mogoče, kar je zelo pogost pojav, ki se štejejo za zrna tla zelo počasi nekaj dni, in oblika je odkril, da je treba narediti na stopnjo nagiba ne presega mejnih posorovatelnosti stebla. ves čas od trenutka, ko so slamice KSY vpis naslanja na terenu vendar se je njihovo ravnanje (ušesa) naravnost gor in upogibanje vozlišča, tako da do takrat, ko so odkrili vozlišča pod vplivom števila dni in je povzročil geotropismu upogibanje. Circles Crop Explorers nimam pojma o količini energije, ki bi bila potrebna za zagotovitev postopkov opišejo (izhlapevanje vode) in kakšne bi bile koristi lahko posledice energetskih rastlin in vitalnost svojih tkivih . Njihova raven razmišljanja, je zelo malo verjetno nikoli ne bodo mogli narediti podobne izračune. Tečaj čas bo tukaj postavi, vendar le tako dolgo, , čeprav je že dolgo obstajala. Záhadologům vendar zagotovo ne boste zamudili.

 

Zgornja trditev "raziskovalci" pridelka krogih samo potrjuje žalostno dejstvo, da nikoli v življenju obiskal območje pogosto nepravilno polehlým , stebla ukrivljen na tleh zrna, ki po njihovem mnenju ni obiskal nobene "neznano energijo". Našel sem v enem enakimi simptomi in nepravilnosti, in predvsem vozlišč, vključno s tisto, kar je opisano kot "eksplodirala vozlišč" ali "izdihavanje gnezda", kar bi bilo res težko, da jih razložiti. Kot je pojasnil, na drugi strani, so ti pojavi na noben način ne zaradi plinskega tlaka v vozliščih, ki je kot "zapravila" vsi ti pojavi so v celoti posledica naravnih sprememb rasti postopoma in počasi raste, nepravilna krajih sušenje in umiranje celic in tkiv. Vi pa tudi po skoraj popolna nekroza in sušenje preneha uspešno opravljanje funkcije žilnega tkiva - kar je zelo enostavno preveriti na kateri koli del naprave - vozlišč, internodija, leaf ( predstavitev, določeno fotografijo poskusi + timelapse )

 

Prav tako je mogoče, kar bi bilo veliko slabše, "raziskovalci" pridelka krogih imeli podobne pripombe kdaj naredili, vendar pred javnost lahko prikriti. Za kaj takega pa ne bi niti ne sumijo. Čeprav je kmetijski nepismenih, ki dokaj redno od svojih stališčih samo odločijo, kaj jim ustreza, je možno, da sumijo ničesar. Mogoče samo dejstvo, da vse podobne ugotovitve šteje, da je nenehno ponavljati izjeme, ki le nenehno in vedno znova potrdili svoja pravila.

 

Temeljna napaka hoaxerů - pedala krogi - krog oblikovalci, znane, ker v resnici sploh ni bilo na igrišču, kaj šele, da ponoči proizvajajo nekatere podatke (razen nekaj nerodno - plačanih demonstracijami pred televizijskimi kamerami, ampak za dan) je dejstvo, da ne omenjam enega najbolj pomembnih dejstev, nujno potrebnih za premik na tem področju, je zelo potrebno, da področje ni bilo niti kančka mokra, kaj šele po dežju ali celo v dežju. Vsi, ponavljam vsi, zadnjič, absolutno kdorkoli, ki se je sprehajal po polju vsaj minimalnimi izkušnjami, ve, da je sprehod po mokrem terenu, tudi v gumijaste škornje in nepremočljiva oblačila primerno, tudi v domovih po traktorja (mokra Najhujši izvedljivih deli s tega področja), na vrhu vsega tega nočitev za svetilke Svetlikanje svetlobo ali luno, in (!) še vedno nosijo nekaj v rokah, tako da je rezultat zelo omejeno sposobnost za obvladovanje hitro dovolj ravnotežja med zdrsom s možnost (kaj šele brez) samo idiot. Ali je avtor teh vrstic. Med opazovanje in fotografiranje na posameznih področjih, dopolnjenih na progi traktorjih za več sto kilometrov, vendar nikoli ponoči. Raziskava pa je bilo storjeno, in da nikoli ni bil tam in dobil par volov, so fotografije pridobili dovolj, le prva tri leta raziskav, nekaj več kot 18.000, se je leta 2011 še ni v celoti ocenjen. Vsakdo polja za kateri koli namen vsaj občasno obiskovala, bi to dejstvo zelo dobro spomnil, vsekakor pa ne bi bilo ni omenil. Drugo vprašanje, ki bi jih lahko dal hoaxerům - kako so se preselili v vrvi, goji oljno ogrščico, le nekaj tednov pred žetvijo

(Iv ta substrat videti številke). Ne glede na to, kako se premakniti v tem gradivu, tudi števec z metrom, je popolnoma nemogoče. Goji oljno ogrščico ustvarja povsem povsem nepreglednih goščava, v katerega lahko vnesete kombajne.  Kdo je videl vzorec v ta material, mora neizogibno pripelje do zaključka, da bi vsak poskus ustvariti en narod zagotovo ni uspelo v celoti (desno, predsednik!) rastline videti, kot da bi delali veliko moč (t do nekaj m 2 ) več dni. Dejstvo je, da je delal le svojo težo in poškodbe celic in tkiv. V mlado pšenico, oves, ječmen, koruza, posilstva, in v vsakem mladi stojalo rastlin se lahko enostavno premika brez težav, v zreli stoji malo težje, tudi v koruzo, z eno izjemo: vsako gibanje v zreli posilstva je povsem nemogoče .

 

Čeprav zrna Polehňa , ohne zalezuje površje Zemlje, včasih dolgo po tem, ko strela razrešnice, tik pred pridelek verjetno več kot 90% vseh primerov. Seveda je to odvisno od tega, kako na terenu in v okolici pomembna razlika odvodnikov, koliko stranskem in nižji izpusti in povsod, kjer so pristali. Objektivnost je treba opozoriti, da je, vendar so zabeležili tudi primere, ko po šoku oblak-zemlja strele na področju brez vložitve , upogibanje stebla do tal ni prišlo (Stratov 2009, 2010, severovzhodno Milovice 2010). Toda to je precej manj kot 10% opazovanih primerov.

 

Eden od prijavljenih primerov, ko se za žetev, ne ploska , ki leži na tleh (ne leži na tleh) nič (Milovice severovzhodu, foto). To je lahko posledica dejstva, da je udarila strela res samo velik bazen, ki se nahaja na tem področju v času zaključka, in nikjer drugje, ev. netočnosti merjenja položaja, kjer bi lahko dejansko končala na bližnje drevo ali grm (neopazno). Tako je lahko pojav v znanstvenih raziskavah ni edinstven, tako imenovano negativno ugotovitev, ki prinaša pričakovanih rezultatov. Strele hit, ampak poleg že dobro posušeno procese zorenja zrn. Tkiva lahko že v stanju, ki ne omogoča, da bistveno spremenijo svojo obliko, da bi dokazala svojo močno oslabljen lahko, razen, da je lahko delno proschnutím znatno okrepila. (foto, datum) Seveda, v resnici je zelo preprosto eksperimentalno preverljive kadarkoli v prihodnosti.

 

Crop Circles - Quest for Truth [NLP] avi. 53:00 Bert Jannsen izgovarja zelo zanimivo idejo, in lahko bi rekli, da je skoraj zadel žebelj na glavo, čeprav ni neposredno določi. Prvič se sklicuje na dejstvo, da je veliko podatkov leži v smeri tramvajske proge - ne le opisuje pot. Opomba JL - pogosto pomaga ideje različnih skeptikov, da način, ki gredo skupaj krog, ki odločajo, da bi se izognili kakršnim koli opazne pristope, ki bi jim lahko pomagali pri odkrivanju. V resnici je odšla v isto smer, le "veliko ustvarjalca" - te skladbe je povzročilo neposredno ali po povzroča električni tok.

 

(Citat iz filma Circles Crop - Quest For Truth )

" Vse Crop krogi so en velik ponaredek, velika prevara . " Čeprav je to obstoječa pojav, vendar še vedno ne morem ugotoviti, kaj ga povzroča. Ljudje so zelo omejeni v svojih miselnih procesov (način razmišljanja), še vedno le raziskovanje, ali vzorci ustvarjenih tujcev ali ljudi. Misli, da je nekaj vmes, pravzaprav (poenostavljen prevod), ki ga ustvarjajo ljudje sami, samo še ne zavedajo, kako je. Prav ima, predsednik! Oblike na tem področju res pomaga ustvariti lastne ljudi preprosto ne zavedajo, kako je. Mi enostavno ne le, da na nekaterih področjih posadili, predvsem žita. Če ne bi bilo polja žita, ne bi bilo pridelka krogih, je preprosta in razumljiva dejstvo. (Obstajajo pa trava, vse vrste rastlin in anorganskega materiala)

 

Drug pomemben dejavnik je, da so pri gojenju proizvaja skladb za traktor, ki deluje tako kot razmeroma dobrih vodnikov, tako se neposredno uporabljajo za opravljanje osnovne "porazdelitev moči". Po prvem šoku je blizu poti, ki ustvari zelo močan sloj ioniziran zrak, vodna para in prahu, ki bi pritegnili afterdischarges kot vonj piva alkohola.

 

Na stotine slik, kjer so učinki strele ujetih na tem področju, se pogosto skriva zrno po železnici, med njimi, prav tako pogosto ali bolj pogosto v centru čtvrtzávitů. Točno tako je mogoče opaziti enaka situacija v zelo velikem številu pridelka krogih fotografije so jim blizu ali celo na oddaljenih mestih v okoliških področjih. Poleg BJ pravilno ugotavlja, da so rastline 1. Polehňa , ukrivljene ročke na tla, nato pa začel spet postavil v nasprotju z npr BLT. (Opomba JL) Prvič Polehňa , ukrivljene ročke na tla, zahvaljujoč največji slabosti nižja, morda zaradi odstranjevanja toksinov do korenin.

 

Dejstvo, da je lahko oblikovanje vzorcev zelo podoben latentne nastanek slike na občutljivem plasti klasični črni in beli materiala halogenidostříbrného je prikazana v članku, in v mnogih krajih na spletni věnujícímu tega problema, je ena izmed vodilnih idej raziskave.

 

Dve leti in pol leta + 1:59 dni od začetka raziskav, 14. avgusta 2010, da bi našli drugega analogijo s klasičnimi fotografijami: latentna podoba v "občutljivih" sloj na področju žit, shranjenih v trenutek razsvetljavo ... (Uporaba bliskavice osvetlitve, samo količina energije, ki seva "naravna razsvetljava svetilka" je 10 9 - 10 18 višja, kot smo danes uporabljajo pri snemanju)

 

UFO Club Ac FLASH ( povezava ) je zelo zanima za pojave, povezane z nastankom pridelka krogih. Ampak to je res na robu, tako kot noge. Na primer, je postala že skoraj folklora v nekaterih dokumentov in filmov, ki se ukvarjajo z vprašanjem Crop Circles v ozadju kot simbol skrivnostne nesreče pregledane strel strel med nevihto. (foto - Spremni fotografija iz filma prikazuje strele)

 

Za primerjavo, normalen flash, kaj je kdo v fotoaparatu, odvajanje izžareva energijo 5 Joule, ampak precej manjši (desetin Joule). To je tisto, kar imenujemo "flash" pri fotografiranju svoj ​​mobilni telefon (visoko svetilna LED) oddaja energijo 10.000-krat manjše 1000, vendar je zaradi kakovosti pridobljenih forografie zadostno dovolj. Velika strobes studio delo z energijo 500 - 2500J. Povprečna strele med nevihto izžareva energijo, ki predstavlja 10 9 J, med neurjem je ustvarila več tisoč. Edinstven trenutek nadpovprečna in oddaja 100 do 10.000-krat toliko. (Opomba: občutljiva plast filma ali tipala kamere ponavadi izkaže, več kot 1/100000 svetlobe, ki jo oddaja strela na "občutljivo plast" hits nekaj deset odstotkov svetlobe in vse druge energije, ki jo oddaja strele ...)

 

Lokacija vložil , ki leži na tleh, in tako poškodovan, koruze in drugih gojenih rastlin zaradi vpliva odvajanja nevihto po vsem svetu, je ocenjen na 0,5-1500000 km2 poškodovanih in polehlých področjih, ki so stebla na tleh

 

Fe2O3 - navedene drugje

 

Precejšnji meri lahko na končno obliko nekaterih številk, mehanske vibracije in resonanco vsebine praznin ali prazno (jama), ali napolnjen z vodo (naravni zbiralniki vode), ali napolnjeno s substratom, ki je napolnjena z vodo (vodonosniki). V enem filmu věnujícímu je Circles Crop vprašanje, kot je opisano primer - Crop Circles pojavil neposredno nad umetnih akumulacij, morda voda.d

 

Po mnenju nekaterih teoretikov - skeptiki, ki se trudijo ovreči vse druge načine, da bi pridelka krogih kot ljudje ali živali, ustvarjanje parjenja pridelka krogih ježi. Milovice (vzhod, prvo polje južno od ceste, ki vodi do Zbožíčko). V maju opredeliti trenutek zelena pšenična polja, v najboljšem stanju, brez znakov vlaganju , upogibanje stebla do tal. V istem nevihto zabeležili še dva izpusti več bližini polja z ječmenom (približno 0,5 km). On je začel ubogljivo "razen za spanje" čez nekaj dni, ravno na mestu posega, časovno bolj in bolj. Pšenica še vedno nič. Drugi teden - nič. Tretji teden - nič. Tukaj smo pšenka nepolehne (ne zvijajte stebla do tal) ... To praska pšenice ni bilo nič plevela, ali breathy brezzobi starec, je veliko več kot 30.000 amperov. Pšenica med strela pred vymetením (pred popolnim naslovom), popolnoma zeleni, ječmen po 

izmet, je začel porumenijo. Šele po približno mesecu dni, z začetkom v pšenično "nekaj", da se pojavijo (2 fotografije zgoraj), vendar je zelo drugačen od podobnih opazili zrna priklanjali do tal sprva zelo počasi. Obstaja več opazne mesta, zelo neredna, s sumljivo majhno površino (2-3 kvadratnih metrov), vendar se je temeljito polehlých katerih stebla ki ležijo na tleh, izhaja v veliki meri deluje, ne samo zvilo. Poleg tega, če med njimi povzročila nekaj vlečne poti ...

Da so ježi? Čez nekaj časa je jasno. Lo!

Fotografirano dne: 27. 6. 2010 (in prejšnja 2) Fotografirano dne 23. 7. 2010, le nekaj metrov stran

?

Torej je še vedno jež ... Pol pa končno sploščen , stebla sklonil na tla, za več kot dva meseca po osvojitvi, na več mestih (sto kvadratnih metrov), veliko bližje indikovanému strele, tik pred žetvijo, vendar ne povsem v skladu s pravili o shranjevanju , poškodbe, slabi Po strele izpusti, kjer so nekateri izmed prizadetih območjih nikoli nepolehnou (ne zvijajte ročke od tal), povsem drugje Polehňa , ukrivljene stebla do tal popolnoma, zelo hitro pa se postopoma začne napenjanje nazaj (prek vozlišča - vozlišč). Območja za "reprodukcijo ježi" Ne Rise nikoli namig, da imate dovolj, ali tako, da prevzame serijo. Ali pa, da bi to lahko uživajo nekaj Doug in Dave? Ti dve senilni starci na teh področjih, pa tudi ne naredi nič drugega, kot da skupaj "igrala" (če sploh kdaj obiskal polje), potem bodo neumen, bi lahko rekli, da pošastno neumen izgovor proizvodnjo pridelka krogih bi mogoče verjeti, gospa Bower ...

 

Daljši čas med bliski in polehnutím , upogibanje stebla do tal v letošnjem letu (2010) opazili le Sharp (pšenica - severno od železniške proge), kar je skoraj štiri mesece. Ječmen (južna pot) poléhá , slamice ki ležijo na površini tal 1-2 tedne po posegu, veliko prej, vendar zelo počasi. Prvič, le deset kvadratnih metrov, kar je precej pod 1%, nato pa po ocenah približno 20% celotnega področja. Fotografija na strani kronologije .

 

Naredite poskus, da ugotovi, ali in kako šnytlik privablja kratki tok delcev Fe2O3 ali Fe. Rezultati biti tukaj, vendar bo nič, ker se nič ne zgodi. Morda le vyredukované železa, veliko magnetičtější. No, no, tako-tako. Na splošno velja, eksperimentalni odvajanje enercie 0,03 J je očitno "nekoliko manjši", kot je navedeno povprečno energijo udara strele razrešnico (5 x 10 9 J)

 

Grain vzorci so pogosto sploščene , ki leži na tleh zelo veliko (zelo kontrastne razlike med prizadetimi in ne vpliva na rastline v njihovi bližini), pogosto pa tudi kažejo učinke na istem mestu naslednje leto. Za razliko od ustanovitve nepravilnih oblik, v primeru pridelka krogih v nekaterih primerih verjetno izjemno močnega udara strele. Mogoče bi bilo zanimivo ugotoviti, ali v bližini nekaterih podatkih pa podzemnih vodovodnih cevi. Podzemna gotovo zelo pogosto - odličen prevodnik. Odmerek električne energije, ki deluje celostno na obratu, je treba razpadejo del, ki prejme nadzemnega dela rastlin, korenine, in koliko je zabeležena v tleh rastlinskih snovi, škodljive (povprečna porcija na eni rastlini). Za izdelke z nižjo gostoto setve verjetno kot sestavni odmerek pogosteje povsem gotovo ubili, nasprotno žit, kjer se energija zelo neenakomerno razporejene. Taki primeri se obravnavajo precej obsežno v znanstveni literaturi, na primer pri kmetijskih monografij o posameznih vrst kmetijskih pridelkov. Od njih bodo obiskali številne demonstracije, predvsem kmetijstvo na strani 2,01 in verjetno tudi na nekaterih straneh, namenjenih elektrofytopathologii

 

Nekateri možni vzroki, ki po oceni dosegli zelo visoko plast kontrastnega slikanja žita, boste morda prejeli posebno, neobstoječo stran velik učinek kontrasta

 

Crop Circles - Quest for Truth [NLP] avi. 1:42:55 - " popolnoma neumno . " M. Glickman poskuša da nam pove, da je proces tujih kultur, ki se bo verjetno poskusil nekaj, ampak nadaljujte s previdnostjo, medtem ko namesto s svojo NLP pristal in stopil iz njih in rekel: "mi smo tukaj," je malce neumno. Ne vemo, da je kateri od tujca civilizacije in tujec ni, da je to le posledica pobude človeštva (kmetijstvo) in povsem zemeljskih sil -. Elektrike in magnetizma 1:43:40 So nas študira (razširjeno mnenje, na Češkem in traja pogosto spodbuja gospo Plíšková primer). Če bi bilo to res, bi neizogibno tujci so prišli do zaključka, da so vsi ljudje res zelo neumen ... Ni važno, ista stvar, ki jo lahko razmišljamo o njih popolnoma vse človeštvo, saj bi le res idiot želi pristati na daljnovodu ... (Glej nekaj odstavkov, ki Zuidland )

 

Zelo podoben pogled je eksperiment, v katerem so tujci, ki skušajo izzvati ljudi, da se odzovejo, naj preuči svoj pristop do problema, saj skuša rešiti: vlada in politiki včasih poskusiti nekaj skladu s temi načeli, da pojasni svoje motive morda držijo - vojaških sil - in vse enako kot papir spali hudičev ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

tukaj na tej strani, smo ugotovili, da je Lucy vprašalnik izvedel raziskavo o zdravstvenih težavah, posebnih občutkov in duševnimi motnjami v pridelka krogih od leta 1994, in tudi v sodelovanju z lokalnimi sawbones še ni doseglo zadovoljivega pojasnila o tem, kaj lahko povzroči.

Zato, da bi jim pomagali in jih nekako jim sporoča, da so bili nekoliko utrujeni, nekatere kemikalije, ki bi lahko še posebej nevarne strupe (ZNJ) in pustite, da ob vsakem novo odkritem vzorcu hitro povabi na toksikolog.

" Moram kvalificiranega zdravniško pomoč. Upam, da bodo delali z lokalnim zdravnikom, ki je prijazno dogovorili, da bo poskusila analizirati poročila disertacije "lokalne sawbones ni prispela že 16 let (1994-2010), za doseganje rezultatov, ni kartico ...

Na primer, pogosto pokaže občutek kovinski okus v ustih je dokaj značilno za zastrupitev s cianidom. Vodikov cianid (HCN), lahko razrešnica so pod zemljo, kjer je zaradi detektorja vzdolž materiala in poteka tokov v kilogramske količinah. Vse je tam, H + C = HCN + N. Enačba je ni ustvaril v skladu s pravili na področju kemije stabilno in bolj spominja na matematično enačbo. To je na videz popolnoma proti kemičnim pravila, in ne glede na sestavo izhodnih surovin in spremljajočih reakcij in intermediatov. Zaradi vročine, energije, tlak, električni tok, napetost, ionizacija, in vse, kar se je dogajalo, da dejansko lahko kaj takega zgodilo. Tudi če bi bila taka enačba verjetno še malo vsak izobražen kemik raje imenujejo "kemični groteskno." Nekatere druge kemik, samo malo bolj informirani, morda bi bilo celo bolje, da se za proizvodnjo podobnih enačb neposredno izražene kot drek. To je res žal precej resna zadeva. Malo pod zemljo autoklávek bi res rad kuha nekaj, kar bi lahko, skoraj v enačbi ...

 

Sicer pa so podobne študije, opravljene, razelektritve v zaprtem prostoru, in predstavlja zelo preprost kemikalije (H 2 , CH 4 , NH 3 , voda) so oblikovane veliko bolj zapleten, kemikalije, kot so aminokislin. Poskuse, ki jih Stanley Miller iz leta 1953.

 

Več o tem, občutke od osebe, ki je zastrupljena ion Oznaka (-) , bodisi v obliki cianidom ali prussic kisline, je zelo redek slučaj, oziroma radovednost. Da bi nekoga, ki bi delili svoje občutke, moj čas je redko več kot dve minuti. Poskusne živali občutki tik pred umre, je nekako posredovati na načelu. Zato je edini morski prašički, ki so verjetno nikoli mogli deliti svoje občutke po zastrupitvi s cianidom (na srečo podletální odmerkov, saj je večina od njih glede na pričanje zapusti polje po) bo verjetno ostala za vedno tisti, ki jim Lucy ga potegne na tem področju, kot mladiči in jih puščajo na kako izpolniti vprašalnik.

 

" Zanimivo je, da medtem ko fizični občutki ponavadi ne more sprijazniti s čustveno, da je ravno nasprotno. " - Torej, to res ni nič za povedati, povej kaj takega naredi vsak uporabnik drog.

 

zavest o prisotnosti `` Medtem ko je na obisku in oblikovanje ter specifična vrsta `` kovinskega okusa, napadi panike, zamegljen vid.

luminosities

Halucinacije fizične ali vizualne opažanjih

"Ni mogoče vstopiti in preprečevanje fizično oviro sem bila jaz in sem se počutil slabo"

"Doseganje zunanji obroč Eye oblikovanje, kjer sem zadel nevidni zid To me je motiviralo, da podvojila. Takoj Sledila vrtoglavica in omotica."

"Medtem ko je merjenje in fotografiranje to formacijo, sem začel občutek slabo in vrtoglavi, zlasti v zgornjem območju, ki izgleda kot labirint` `. Po odhodu, občutek odšel."

"Sem začel počutiti zelo razburjen in na koncu je moral oditi. Učinek je bil najmočnejši v visokem delu. Smo pustili nastanek okoli 5 ali 6:00 sem se počutil dobro, dokler kasneje tisto noč, ko sem se zbudila občutek slabo. Naslednji dan sem in se počutil slabo in dezorientiran "

To je resnično klavstrofobično in je bila precej zastrašujoča

Do takrat, ko sem prišel do avta sem se počutil v redu Čeprav sem še vedno imel nekoliko `metuljev v želodcu občutek '.

Ta panike občutek je bil prav tako poroča John Sayer Medtem ko obiščete pajek spletu vzhodno od kompleksa Avebury: "nelahko postal slabši, spreminjanje slutnjo, s paniko, ki je skoraj strah Kot sem odstopil od nastanka, sem skoraj vlomil v. teči. Poskušal sem se boriti proti njej, ampak občutek je bil neustavljiv. moram priznati, da se zmanjša na stanje paranoje do takrat, ko sem prišel iz polja. " - Gospod opisuje kratek rok, vendar ne neposredno učbenik Aberacija

 

" Kovinski okus v ustih "- tipičen primer akutne zastrupitve s svincem, ampak tudi mnogi drugi, organske in anorganske strupi, vključno s cianidom.

 

" zamegljen vid "- po 10 dvanáctkách lahko nekateri videli zamegljen, in če ne, lahko še vedno pride s steklenico ruma. Kaj torej 1 uporabnik "bodice"?

 

Drugo zanimivo dejstvo, da je Lucy opisuje na tej strani je, da je njena kolegica v eni oblikovanje ni deloval s bliskavice ... Verjetno veste, da na istem mestu, pred kratkim je delal njegov pravi 10 12 do 10 18 -krat močnejši člana, in če bi bilo v njegovi moči, ga je vzel in pobegnil s tistim, kar bi mu noge nosijo. Toda, kot je znano, fotografskih bliskavic ne morejo premikati nog ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

Tukaj prvi angleški izvirnik (opisati občutke in čustva, po obisku pridelka krog;

To je pravzaprav nadaljevanje in razširitev območja v letu 1994)

ZDRAVJE KATEGORIJE. USTNO (kovinski okus, zob bolečine, nenavadna žeja)

Lobanje (glavoboli)

Vida (motnje vida, halucinacije)

Računsko (Acoustic) slišal glasove, glasbo itd

GUT (slabost, driska, nenadna lakota itd.)

Sistemska (omotica, šibka kolena, bolečine v nogah, itd.)

DUŠEVNO (miselnih procesov prizadeto, kratkoročno izgubo spomina, občutek panike, ustrahovanja, zlo, mir, ljubezen in svetlobo, zmedenost in občutek prisotnosti)

 

in tu prevedena

Zdravstvenih posledic (predvsem spremembe v čutnih zaznav in več)

UST (kovinski okus v ustih, bolečine zob, nenavadno suha usta) mu je v ustih)

LASIŠČA (glavobol)

Vizija (motnje vida, halucinacije)

SLUHA (akustična zaznavanje - zaznavanje različnih zvokov, glasbe, itd)

Črevesne motnje (slabost, driska, nenadno lakoto)

Sistemske težave (vrtoglavica, ogrožena koleno, bolečine v nogah)

Duševnimi motnjami (ki vplivajo na proces razmišljanja, kratkoročno izguba spomina, občutek groze, paniko, strah pred groze, zla občutek, občutek miru, ljubezni in svetlobe, zmedenost, občutek čudno)

 

Spoštovani Lucy! Vsi opisani občutki vaše morski prašički, povezanih z zaužitjem mamil in strupov, morda usodno zastrupitev letalne doze strupenih snovi (CO, CO2 , HCN), ki med obiskom vzorcev dihati. Več na drugi strani. Driska alias sr.čku nihče zares želi. Zaradi dejstva, da je brez kakršnega koli opozorila in kraj preprečevanje ogleda skupaj zelo verjetno možnost prisotnosti ZNJ - Še posebej nevarne strupe, zelo strupene in nevarne kemikalije, ki se lahko pridobijo iz pisnega pričevanja na tisoče, morda celo zaslužijo ničesar ...

Več o zdravstvenih posledicah (§ 188a)

 

Zuidland, Južna Holandija, Nizozemska. 2002. No, tukaj na levi sliki je vse skupaj lepo s strelovod. Obstajajo še drugi posnetki, kot tudi s pomočjo Google Earth lahko relativno zelo verodostojno sebe prepričati, da ni v tem primeru sem aliénos stupídos iztovorjen neposredno na visoko napetostnih kablov. Nenakopali ti jebem? V glavi strani, skrajno desno na vrhu, kot lahko vidite isti vzorec z žicami.

 

HV je mogoče najti v številnih oblikah, žitne kroge, in enako pogosto, v vsakem neenakomerno popolnoma vložilo zrna, ki leži na tleh, mu je treba dati posebno stran. Vsak HV privlači strelo toliko bolje kot samo valjane strele, saj se pojavlja v bližini neskončno število ioniziranih delcev.

Strele na področjih (naslovna stran - Tajska 2011)

 

Zagotovo bi bilo mogoče, da bi našli zanimive informacije od družb, vključenih v distribucijo električne energije (samo ne v ČÉZku), ali so registrirani za strele zadetkov daljnovoda, ki teče blizu številke, nekaj časa pred njegovo odkritje.

 

ČEZ - to vprašanje ni obravnavano. V naši družbi, ni telo, da se registrirajo ali strele, povezani s tem pojavom. (2008, ni nobenega razloga za domnevo, da v tej smeri, sčasoma se je kaj spremenilo). Bilo bi bolj zanimivo vprašati, ali in kako se zavarovati pred strelo elektrarne motenj moči, Dukovany in druge ... Niso tam malo zmešnjave v trgovini odvodnikov? Uporabljajo se za kaj? To preprosto ni zanimalo, kako se z električno energijo konkurenco ...

 

Velika večina električne energije na svetu velikanov v lasti in upravljanju, ali vsaj močno podpira obsežne laboratorijske temeljne raziskave , v veliki meri povezana z univerzami, namenjen za raziskave, nevihte, strele, fizikalnih procesov in njihove posledice. Ne tako našo ubogo ČEZík.

 

Crop Circles - CBC News (28. januar 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Naša priča, Ray Burns, eden redkih ljudi na svetu, ki trdijo, da so videli, kako se oblikuje pridelka krog. Zgodilo se je nekega večera, po nevihti, ko se je sprehajal psa."

Upoštevajte. JL: Kaj hočeš več? V nevihti je namreč izpostavitvi, poškodbe na rastlinah in jim sledili so psi le rezultate. Ampak to sploh ni mogoče, da je izpostavljenost vzorec je bil že dolgo časa - do več tednov, opaženega nevihta le prispevala ztěžknutí vlago za rastline zaradi vlažnosti - do nekaj sto ton na hektar, tako da bi lahko manifestacija domino efekta , ali je pomagal drugim strele razrešnico, kot je opisano na drugem mestu. teorija dvojnega šoka

"Najprej je videl postavka 50-75 m, ne sme biti prevelika, in ko je pogledal na njo za nekaj sekund, je začel oblikovati krog okrog nje."

(Pozn.JL:. Videl sem več sto milijonov izpostavljenih rastlin - poškodovani zaradi udara strele, nesreče v trenutku, ko je svojo moč (konstantno upadanje) premagali z lastno težo, plus vlage, ki jih je neurje, zaradi njihovega slabljenja Registrirani za točno tisti trenutek, ko je začel, da se Domino učinek . verjetno zgodilo ravno v trenutku, ko je letel okoli metulja ...)

 

Primer bo predstavljen rostlince šnytlíku. Opazimo lahko, da ena ali več izpustov (približno 0,03 moč J) v neposredni bližini naprave. Velika večina trenutno ne gre skozi rastline, le v njegovi neposredni bližini pa deluje večinoma infrardeče sevanje in induciranega toka. Samo ena izcedek je dovolj, da skupaj ubiti rastline tik pod njim. Vendar so bile posledice opaziti nekaj dni. Kakšen učinek takoj, v nekaj sekundah pa največ minut, slabitev stebla. Bo treba predložiti poskusov Šnytlík razočaranje prvi poskus - 1 primerki rastlin ponovljivi večkrat, na drugih vzorcih ni treba ponavljati istih impresivne rezultate. Ni izključeno, da ne bo uspel. Samo marjetice šnytlík pa v celoti nadomestiti. Na daljši rok (minut, ur, dni) se obnaša zelo podobno kot v mnogih drugih rastlin, kot so mleko, grobi (Sonchus asper). Živela rajske! Kdo bo čez trpotec, in ječmena, postane vladar svetovnega piva ... (In viski)

 

Mleko poleg tega kaže, kaj zdaj ni dosegla katero koli drugo napravo. Bo fotografija.

 

Konec 5. del

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

          1. del        2. del        3. del        4. del        5. del

 

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz