Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje razvrščeni-besedila-3 . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - mesto strojno prevajanje

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         1. del        2. del        3. del         4. del        5. del  

 

3. del

 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Seveda ni mogoče reči, da udari strel so edini možni vzrok šibkost stoji na polju. Dolgoročni vlage ali suho rastje lahko prav tako zmanjšajo precej. Vendar je to le mogoče, temeljiti na statistično večje število opazovanj (2008-2010 - 100 + +, 2011, nekatere druge), izreče predhodno domneva, da je sedanje stanje kmetijske tehnologije in raven sort in križancev, koruza in še mnoge druge rastline nepolehnou ( ne upogibajte ali slamic celotne naprave na tla) skoraj nikjer drugje kot kadar udarila strela (in včasih sploh ni, kot je razvidno iz nekaterih negativnih rezultatov, na primer, eno opazovanje Stratov 2009. 

 

Dejansko je večina do nekaj dni po udara strele, ampak celo tednov, se začne koruza poléhat , bend na tla (bend na tla), se lahko udeležijo drugega, očitno drugotnega pomena posledic poškodb električnega udara - napad rastlinskih in živalskih škodljivcev, razne fitopatološki spremembe. Prvič Polehňa , upognjene zalezuje zemeljsko površino, zrna čim bolj z intervencijo, kasneje pa tudi druge, manj prizadetih območjih, čas med polehnutím , upogibno stebla do tal prvi, na najbolj prizadetih območjih, in zadnji, se lahko vsaj prizadeta razlikujejo tudi do več tednov. Na drugem mestu je možnost obravnavati dva strela izpustov v približno istem mestu, kjer 2. šok koruze spada v popolnoma drugačno in zelo opazno zmanjšala stanju.  

 

Prav tako je treba upoštevati, da bliskavica ne padejo na tem področju, lahko podružnico ven in hit različnih predmetov v neposredni bližini, el. vrvice, palice, profili, drevesa, stavbe, daljnovodi in vlečna vozila, tako da lahko na koncu v polju le majhen odstotek energije v nekaterih drugih primerih, se lahko prizadeta skoraj vsa polja jedinéhým kolméhým neposrednega strela razrešnico, vse energije, ki je skoncentrirana v njem vključno z vsemi morebitnimi kasnejšimi izpustov. 

 

Primeru, ko je po precej "povprečni" strelo izpustov (6 kA) - izredno močna deževja, ko se v približno 30 minutah padel na desetine mm padavin, sploščen , stebla sklonil na tla, celo škatlo približno na 6 ha, zelo nereden oblika (foto, Dve uri po tem, ko "dejstvo", po odpustu). Posvetovanje z lokalnim kmetom ugotovljeno, da pred nevihto polje leži na tleh ali britvice. sploščen , ki leži na tleh skoraj popolnoma 80 do 90%, na področjih, ki niso bili sploščene , slamice ki ležijo na tleh daje zelo naključno. Bližnja polja so cele, ali njihov status enak, večkrat pred njihovim statusom preveriti in redno preverjati. (Vključno z najbližjim, oddaljeni le o širini ekskurzijo), bi mogel zadeti, tako selektivno točo v enem področju, a tako nepravilna. Strela in grom naslednjim bili registrirani vizualno in akustično, računalnik, iz katere ste usmerjeni na informacije na svetu se nahaja 1700 metrov zračne črte, od "prizorišče zločina".  

Neregistrirani toča. 

 

Včasih se lahko zgodi, če pride do popolne na mestu odvajanja zapeljevanje prisotna naravno ali umetno strelovod (drevo, Flagpole VN ), Vendar še vedno pod zemljo bo elektrokemijske in toplote (fizične in toplotnem) spremembe v tok, ki teče skozi korenine tal in rastlin, ki lahko sčasoma privede do sprememb v njihovi rasti. V podzemlju, vendar se konča visoko kot 1 odstotek celotnega pretoka energije. Velika večina tega seva skozi zrak na poti - toplote, svetlobe, večina magnetnega. sevanje, mehanska energija in zvok. Zaradi energije, ki se prenaša s povprečno strele lahko še vedno konča v podzemlju razmeroma veliko količino energije, še manj pa v primeru nadpovprečnih izpustov.  

 

Na primer, v dokumentarnem filmu z naslovom " Kaj na Zemlji, v notranjosti skrivnosti naokrog , " Suzanne Taylor , 2009 (res raje sledite zelo natančno poguma , lahko pusti resne posledice duševno zdravje in psihično počutje), je dowsers vožnja skozi polja, kot norci in vejice v svojih rokah, da protáčejí kot socializem kolesi. Podobne slike pa si lahko ogledate na praktično kateri koli dokument věnujícímu vprašanje Crop Circles. Dowsers nesrečni, ker ne zavedajo, da to samo ugotovi vire ali geoloških napake, ki so bile v veljavi že dolgo pred glavni vzrok za nastanek in odkrivanja vzorcev v zrnju - udar strele razrešnice, vendar bo služila kot varno palice strele.  

 

Popolnoma drugačen razlog za povečanje občutljivosti mnogih dowsers in drugih posameznikov, ki so lahko tudi prisotnost številnih zelo strupenih hlapov. Njihova prisotnost na terenu ni bila nikoli dokazana, bo treba počakati nekaj časa, preden. Ampak kljub temu, ali bolje, v glavnem samo zato, ker so vsi dowsers so super, hvala! Hvala lepa, spoštovani dowsers! National Geographic - je to resnično - Crop Circles - čas 2:33 (foto) zelo pogosto dogaja daleč največji del dela na katerem koli področju človekovega delovanja, je tisti raziskovalci, ki so trenutno tudi zelo jasno povedal svet "Ni načina, prijatelji"

 

Arthur C. Clarke je Skrivnostni Universe - Kmetijska kroga ,  

V času okoli 09:09 gospa opisuje izkušnjo 1930, ko se kaj takega pridelka krogih ogledali "prihaja nevihta" (nevihta približala), nato pa govoril o tem še vedno ni znano, ali je vseeno  

električni tok (električni tok), ali vremenske razmere (klimatski pogoji)  

- Draga gospa, res je tako, z roko v roki, nikoli ena brez hip ...  

 

Do sedaj so vsi filmi so tukaj naštete še ni, prav gotovo pa 99% več samoumevno tudi navedba o obstoju in dejavnostih odvzeti vzorci ali hoaxers kroga oblikovalcev politike. So poskušajo posnemati svoje nekaj dejansko v veliko boljši formi ustvari povsem drugačen - Mati Narava v povezavi z elektromagnetnimi impulzi lastne proizvodnje, zato je ali bo na strani povzetka predstavljen izračun za primerjavo "čistega dobička" iz hoaxers in dejanski avtor. Hoaxerům je nagrada podeli deset evrov na uro. Dogodki treba izumljati, načrtovanje oblik, graditi orodja, prepeljejo na mesto, in kaj ti pivo, medtem ko pijan ... Kljub temu, da ni prišel do podobnih dogodkov, zlasti za dokumentarni TV ali film? To vprašanje je mogoče, vendar je treba pustiti popolnoma na stran. Recimo 30 € na uro, tudi možgani včasih uporablja, tako da recimo, pet ur petčlanske ekipe (projektiranje oblike, izbira lokacije, priprava opreme, prevoz do delovnega mesta, dokumentiranje vse, amortizacija sredstev, zvečer zahvalo za pivo ) okoli 750 €  *) . Strele razrešnico mora ustvariti veliko bolj zapletena, bolj natančno in izboljšano časa dela, ki ne presega 150/1000000 za drugo, vendar pa bodo ocenili v enakem znesku. Slika povprečne krivulje strele razrešnice sedanjega vala s petimi zaporednimi izpustov je razvidno, da je neto čas, "delo", je čas, trenutno (99% energije), traja približno 150 mikrosekund skupaj. Čas, v katerem tok ne poteka več deset do nekaj sto milisekund med zaporednimi udarci, čas mirovanja pri delu in počitku, ko se razrešnica naravnost Flake, ki ne morejo vedno koristno, da je delo, odmore in strele sindikati niso povzročile še. Preprost izračun pokaže, da trenutek traja 750 € za 150/1000000 od drugega, približno 5 milijonov EUR na sekundo, ki je od 18 milijard evrov na uro. "Če sem bil kovač, je krog-maker, danes bi verjetno raje, če bom padel kremplje ..." 

 

*) Je Orientacijski zelo skromni, če bi bilo potrebno, da se vzorec za potrebe snemanja filmov kot so, bi se cena vzpon na približno 10-krat, osebje posvetoval s pravimi laboratorijev filma, bi lahko na primer vključujejo najemnino in stroške poljščin 

 

Tukaj na tem mestu bo nekaj so navedene bolj ali manj zanemarjena ali popolnoma zanemarjeno «stopenjski nekdanjega voditelja", to je okoliščine, ki bi lahko pripeljal do ustanovitve. Stopil je vodja - začetna faza razelektritev, prejšnji razrešnice sama (Return Stroke, Najmočnejša in najbolj močna za bliskavico). Stopil je vodilna med postopno povezuje že ionizirane poti med oblakom in tlemi, ter sledila še ena pozitivna strašilo. To predstavlja nekakšen potrditveno povezavo, da se zdi, da "naletite" stopničastim voditelj, ki je v majhni višini nad tlemi (skupaj deset metrov). Le tako se boReturn Stroke- Major in viden izcedek, v katerem se porabi od toka nebesi in zemljo več deset do sto tisoč amperov. Prejšnji dve sta skoraj nevidna in "samo delo" z tokov deset do nekaj sto amperov.  

 

Kot strela deluje v mnogih primerih se gnoj oporniki in tramvajske linije - po traktorja skladb . Tramvajske proge se kaže zelo močno in oblike zelo pogosto kopirati svojo obliko. Tam je zaradi njih (tramlines) in nekaj zanimivih funkcij, ki bodo opisani spodaj, ali na posebnih straneh. Vprašanje nastanka strele izpustov bodo obravnavani podrobneje na strani fiziko . Okoliščine, ki so se pred Stopil Leader se imenujejo predhodnega zloma ( Lightning razrešnico , M.A. Uman , Dover Publications 2001, stran 71 ). V predhodnem okvarah v zraku, ki je prevodna poti, ki so označene s povečano prevodnost in jih lahko dobite v postopnem poti iz oblakov na tla stopil Leader prednostno izbrali. Na primer, iz kupa gnoja stalno izpareva različnih plinov močno disociacije, ki povečujejo prevodnost zraka nad njimi do več velikostnih razredov, do višine deset in brez vetra do več sto metrov. 

 

Še ena anomalija: prisotnost mikroskopskih delcev Fe.FeO.Fe2O3 v tleh. Čeprav bi se delci, ki nastajajo in abrazijo tehnike se uporabljajo v kmetijstvu, od antičnih časov (in rozpadáním in zrezivěním). Pri mehanski - elektromagnetna eksplozijo, do katere pride, ko je vpliv zaključka (razrešnica izžareva toliko energije, da električna lokomotiva potegnil na razdalji nekaj tisoč kilometrov), prvi dviguje prah, ki vsebuje te delce, obe tovarni v postopku povzročena (elektrostatsko in elektromagnetno) električni tok in postanejo magneti za trenutek, da ti delci privlačijo; Kljub vsemu je to le majhen znesek v primerjavi s tem, kar kmetijska zemlja vsebuje naravno vsebnostjo železovih ionov (3% ut.) 

 

Če lahko bliskavico tvorijo polje, zakaj bi morala redno vzorec storiti kaj drugega?  

Tukaj je rezultat poskusa za izvedbo udarne valove in pritisk, ki jih povzročajo električni razrešnici razrešnice kondenzator (2500 V, 10000pF, kar je približno 0,03 Joule, dolžina izpusti približno 1mm) v razsutem materialu (moka, NaCl).  

Ustvari zelo reden krog (premer približno 11-18 mm), redno, bolj ponavljajoči izpusti poteka. Vpliv in objavili takoj po udarni val (v šoku - ultrazvočni zbledi) električni naboj z energijo v višini več milijard joulov (povprečna flash), je približno okoli stomiliardkrát (10 11 ) močnejši. Ker so mehanske učinke izpustov (izpust linija je pravokotna razmerje zaradi površine) zmanjša približno enake kocke na daljavo (natančneje, nekje med drugo in tretjo, torej bližje 3), če polje namesto koruzne moke leži (pesek, zrna, sol, vsak svoboden material), pa ni dežja in vetra ni, kar je krog s premerom približno 15 do 20 metrov. Enako oddaljena bo dosegla mehanske učinek enak šok in tlačnih valov na naraščajoče stebla koruze. Ali ni lagal, je le delček sekunde, vendar je lahko precej pecljev mehansko poškodovane, skupaj z neposrednimi in povzročil tokov, ki gredo skozi zelo pomembno vpliva na vitalnost rastlin in povzročajo polog , upogibanje stebla do zemeljskih rastlin daleč v prihodnosti. Podobne poskuse z prašek-Fe2O3 ali Cr 2 O 3 , ki simulirajo začasnih magnetne lastnosti slamice med njim - ne sleparstvo ali prevara, poskusi so lahko, kjer je mogoče in je ponovljiv. 

 

Drug zelo pomemben dejavnik, ki negativno vpliva na zdravstveno varstvo rastlin, je razpršenost energijo in tok podzemne koreninski sistem rastlin, kot tudi elektrokemijske in toplotnem procesi v zemljo, ki prispeva k oblikovanju visoko reaktivnih radikalov, ki izhajajo iz njih (bolj topne) spojine lahko tudi negativno vplivajo na cvetenje. Dejstvo, da so bili dani nekateri obroči v smeri urinega kazalca in v nasprotni ena, morda celo zaradi tekočega e smeri. Sedanji med izpostavljenostjo, ampak zgolj naključno mehanski impulz v trenutku vložitve , upogne stebla na tla - na primer prevladujoča smer vetra v času vložitve , upogibanje stebla do tal, pa tudi mesto, ki se začne verižni učinek. Z domino učinek lahko pripišemo pogosto stoji sredi koruznega šopkov oblik - skupina svrgnu slamice je kot orbito. 

 

Primeri "znanstveni" discipline, še vedno v veliki meri uporabljajo za kroge raziskovalcev Poljedelstvo: ezoterične, Parapsihologija, Dowsing, (mo) za duševne energije, tujci, medzvezdni in medgalaktični komunikacijo, paranormalne pojave, NLP-ji, ET, energije in moči misli, poskusov prenosa energije, vojaško Poskusi, vohunstvo, + različne druge zarote in teorije zarote (Frakcija odstotka, nepredstavljivo število drugih neimenovanih na vse, tudi če v resnici vključiti v smislu ploskvi in teorije zarote) 

 

Vzorec za naravoslovne vede, ki se lahko uporabljajo namesto realno, povsem v nasprotju z navedeno pseudovědám, pavědám in različnih zablod záhadologickým, relativno zanesljivih in  predvsem povsem mogoče ponovno uporabiti , tu 

 

Veliko Circles Crop vsebuje nekaj, kar bi lahko imenovali "digitalni podpis". Več manjših krogov s premerom 0,5 m ali manj, včasih pa se nahajajo zelo daleč od vzorca in raziskovalci pojav popolnoma prezrta. To je točka, kjer se svetloba padla offshoots incidentu šok. Seveda obstaja veliko pijem lánech s "številkami" povsem nepravilno vložene , zrnje, ki leži na tleh, brez nadaljnje bolj pravilnih oblik, in vam bo Circles Crop raziskovalci pojav še bolj zapostavljene. To pomeni potrdilo o pristnosti naravne, ne človeške izvor teh vzorcev, ker je D & D možgani so preveč preprosta in prazna, da za povezavo z njegovo nekaj kreacij tako ničvredno in razočarali opominutelného.  

(foto

 

Posebnost mesta cropcircles.cz je, da je skoraj brez izjeme, vsekakor pa več kot 90% pridelka krogih, odkritih v Češki republiki, imenovano "verjetno ponaredek / hoax verjetno" , ki je namenjen vzorce ustvaril človek. Tak zahtevek se lahko močno nasprotujejo, tudi več kot 99%, je realno, proizvedena izključno naravne sile. Toliko idioti, in morda tisti na Češkem ni in najbrž tudi na svetu. Po drugi strani pa, če so vsi idioti na svetu ni ničesar drugega kot proizvodnjo pridelka krogih, čeprav so se zmanjšale za druge težave, vendar bi se spet nič izkoristili. Tudi če bi alias žetveni in mlatilnice za spravilo imajo dvigalu.  

 

Na tej točki je treba ponovno opozoriti Vsak proizvajalec krogov, tako da kakršne koli zamisli o tem, izdelavo vzorcev pustil enkrat za vselej, ali ena od njihovih Samo pravega ustvarjalca na področju veseli. Nato bo na področju pripravljen, da se žetev. Vendar bodo nato izkoristili Men in Black (avto).  

 

Nad polje v resnici zgodilo nekaj, kar je mogoče, učinki (prebivalstvo) v primerjavi z eksplozijo sto, v skrajnih primerih pa celo več tisoč kg TNT na majhne višine nad njo. Kakorkoli že, po eksploziji eksplozivov kjerkoli na svetu, tik nad zemljo ali pod njo ustvaril vse in samo krožno krater ... (Kot tudi zaradi vpliva objekta v vodi se ustvari hledině izključno in samo krožnih valov). 

 

Najbližji odvajanje strele analogiji v polje z mehanskega vidika je bila eksplozija zažigalne vrvice (glej, kakšno naključje, naslov), z maso vsaj nekaj sto gramov eksploziva na meter, obešanje in eksplozije blizu površine področju z višine od nekaj sto metrov do več kilometrov od nebo (najbolj mehanske in električne učinek razrešnica na rezilih lahko pričakujejo od dela, ki je do nekaj deset metrov nad poljem).  

 

Strele izcedek je precej zapletena zadeva, ki jo je mogoče prebrati v številnih strokovnih publikacij, med katerimi izstopa predvsem strela: fizika in učinki , V.A. Rakov mag Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6 . Oba avtorja sta se precej gotovo velja 2 celem svetu "GURU" v raziskovanje fiziko strele izpustov. Pravkar si samo navedla nekaj osnovnih dejstev o negativnem oblak-zemlja strele (najpogostejši primer, 4. poglavje knjige, strani 108-191 ). Najpomembnejše sestavine procesa oblikovanja in samopraznjenja so Stopil Leader ali Dart Leader ( SL , DL , na primer, stran 109 ), ki segajo od oblaka proti zemlji in ko blizu nje nekaj metrov od enega od njih se začne, močna, pogosto dobro utemeljene na površini (dirigent, kup gnoja), nasproti navzgor navzgor povezuje vodje ( Navzgor Povezovanje Leader , Positive Streamer ), tako nekaj metrov do nekaj deset metrov nad tlemi in se bo v nasprotju postopek povezovanja ( priloga proces ), ki je končno povezuje dve lokaciji - zemlja in vir brezplačno v oblaku - s sprva veliko potencialno razliko (do več milijard voltov) prevodni kanal, dobesedno "žica", in le nekaj milijoninkah sekundo po povezavi sledi glavnega "gledališče" ali "ognjemet" -Return Stroke, Odvajanje glavno in največje, le traja nekaj deset do nekaj sto milóntin sekund, največja trenutnih do več sto tisoč amperov. LeReturn Strokeje dejansko razvidno iz prejšnjih dveh pojavi so skoraj nevidni in se lahko registrira le občutljivo merilno tehniko in registracija (tokovi so šibkejši 100-1000x). Veliko več podrobnosti o izpustih strele, njihova fiziko in energijo črpajo iz publikacij, navedenih in še nekaj drugih, ki so ali bodo lahko preberete na strani in podstrani meni flash

 

Najpomembnejši del procesa razelektritev je Return Strokein morda ponovno stavke, imenovane tudi zaporednih ali po kapi - afterdischarges. Njihova oddaljenost po prvih RS ali od nekaj deset do nekaj sto milisekund. V njihovem primeru pa je popolnoma normalno fizikalni pojav - prehod toka skozi žico, ki je potekal skozi fazo v zgornjem 10 do več sto tisoč amperov in proizvaja okoli nepredstavljivo močnih elektromagnetnih polj. Takšno področje je še vedno mogoče pripraviti v laboratoriju (desetin do nekaj Tesla), vendar ne v tako velikem skupne površine in nikoli s tako strmini pobočja. Trenutna hitrost je odvisna do več deset tisoč amperov v enem samem mikrosekund (milijoninkah sekundo), nekaj nadaljnjih RS 200000 . To je tako zelo drugačen od razstrelivo izenačilo s samo pripravo gledališče občinstvo vidnosti in slišnosti. Za razliko od njega pripravite strele razrešnice še vedno nevidni gledališče, približno enako ali celo višje energije - ogromne eksplozije (elektromagnetna manj podobna elektromagnetnih impulzov po eksploziji atomske bombe ali termonuklearna). Strmina rob impulza sam je nekaj, kar nikoli ne bi bilo (elektromagnetno polje) připravitelné laboratorij. Strmina rob je potrebno omeniti, saj ima pomembno vlogo pri indukciji napetosti in tokov v bližnjih objektov, vključno z rastlinami, temveč tudi v rastlinskih korenin in zemlje.  

 

Ni treba biti še posebej plodna domišljija izpeljati sklepa, da sedanji utrip in dosegel najvišje vrednosti, recimo, 800.000 amperov, ki teče vzdolž proge področju, recimo, 8 kilometrov na 200.000 kilometrov na uro, z roba strmini 200.000 amperih na MICRO 2. ( milijoninko sekunde), vpliv točka povzroča motnje in resonanco nekoliko širše kot zgolj "Slap vodo." Trenutni srčni utrip sam, še posebej njen najmočnejši del nikoli ne traja več kot nekaj deset milijonink sekundo. To prinaša veliko elektromagnetno energijo, lahko ustvarijo neverjetno veliko in nerazumljivo redno elektromagnetno vzorec, le s pomočjo posredovanja in resonanco. Nekaj ​​od tega lahko vstopi v zgradbo rastlin na terenu izkušnje, si oglejte lokacijo. Učinki številnih takšnih zaporednih impulzov v različnih časovnih obdobjih in oddaljenosti lahko nastanejo zelo zapletene posledice motenj, čeprav zelo kratek.  

 

V nasprotju z elektromagnetnim sevanjem, vendar mehanskih posledice takega ostro in intenzivno, visoko impulz energije lahko vpliva točka traja nekaj sekund. Plazma kolona zelo hitro začne postrani razširiti, najprej pri nadzvočnih hitrostih, ki se po določenem času upočasnila na hitrosti zvoka, in še kasneje podzvočnih. Do njena hitrost pade pod recimo 300 km / h (tretjina hitrost zvoka, vendar še vedno daleč nad vsako zunanjem veter), bo njena oblika in nadzor širjenja predvsem sami, zakoni in pravila. Sprva se bo razširil na vse strani zelo enakomerno, kot zelo natančen krog. Prav tako je zelo verjetno, čeprav še vedno zelo težko preveriti, da je vsaj v nekaterih primerih niti najmočnejši ali le povprečno strele, spletna stran ustvari vortex ring. Visoke energije med lokalnimi spremembami v plinskem okolju pojavljajo zelo pogosto.   

 

Karkoli je nad tlemi, jedrska eksplozija ali jedrska ustvarja znana goba. Poleg tega je mogoče videti, da je, medtem ko je v kombinaciji drug kot gobe (prehitevanje), veliko hitreje širi na bok vortex obroč (nadzvočni hitrosti), čeprav manj izrazite in opazne, ali pa samo prikazovanje šok valovi na vsakem vmesniku. Faza meja pojavi pogosto spreminjanje meje, rosišče, vendar zaslon je lahko tudi vmesnik zrak - zrak pri različnih hitrostih in pritiskov zaradi spremembe lomnega količnika. Vsekakor se vedno ustvari zelo natančno krog (foto) 

 

Obstoj vrtinca obroča v mestu za strele izpuste je zelo težko predvsem dokazati z utemeljitvijo, da morebitne priče, ki se je zgodil na kraju, kot je ta, zagotovo ni fotografijo ničesar, niti vsekakor poskušali ugotoviti, kaj fizikalni pojav dogaja na kraju samem. Njegova edina skrb v tem trenutku je, da poskuša rešiti svoje življenje, in v tem času, predvsem nekateri res gledal, kaj šele streljanje ali celo eksperimentiranje, veliko časa levo. Mi lahko le sodelovanje pri raziskavah za zdaj vaši domišljiji in poskušajo posnemati skozi računalniških modelov in morda še manj eksperimentih energije. 

 

Možno je, na primer, opozoriti, da bo v primerjavi z nekaterimi občasno pojavljajo strele izpusti le zgrajen, čeprav je najbolj energična laserski Břežany svet, v smislu proizvedene in poslane moči, kot zgolj "prdítko". 

 

Domišljija pri znanstvenih raziskavah ni nič zlonamerno, samo ne pozabite, da omenjeno o uporabnosti še posebej za vse znanstvene raziskave za približno 100 leti je gospod Einstein. 

 

Čeprav lahko samo indukcija se imenuje izmenični tok, ampak tudi sam strela Razrešnica se lahko štejejo kot polovica cikla izmenični tok, seveda je povsem običajno povzroči v vseh prevodnih predmetov v neposredni bližini. Strogo je določeno, da predmeti okrog povzroči vsak vzponi in padci rob valovne oblike električnega toka  

Ti pojavi so zelo podrobno v električne standardov na področju zaščite pred strelo, viz. (EN 62305). Ta elektromagnetna učinek lahko tudi prepletajo s hkratno, paralelno in ramena mimoběžnými isti šok ali po odvajanju (kasnejše izpusti) in vzporedno z orožjem, ki lahko vse skupaj elektromagnetno, elektrostatsko in mehanske (zvočne vibracije in nizke frekvence potresov - lissajoussovy vzorci) se oblikuje motnje in resonanca.  

 

Takoj med Return StrokeAli bi bilo kakršno koli posledično izpust merijo v kanalu strele razrešnice napetosti "samo" približno 100 - 300 000 V / m Ta vrednost je precej drugače kot přeskokovým napetosti električne iskre v zraku, ki je 0-90% vlage na približno 3.000.000 voltov na meter. Pri 100% ali več vlage (nasičena para), na primer, tik nad gladino, vendar je ta vrednost pade le do 100-300000 voltov na meter za metr.tů. 

 

(Ni priporočljivo, da poskusite in izmeriti v mestu - kot raziskovalci bi nenehno upadla in da bi bilo treba redno ponovno napolniti). Tik pred razrešnico pride med oblakom in tlemi, na nekaterih mestih napetosti do nekaj 100.000, vendar več kot milijon V / m (tam je tudi teči zelo priporočljivo).  

 

Tudi ob robu: medtem ko so vsi še vedno pojavljajo vtičnice in stvaritve so namenjeni izključno resno, bo zdaj treba vstaviti 1 malo "noro idejo": Track traktorji (Slovenski tramvajske proge) na področjih, ki so bistveno bolj prevodno okolja pred okolico, je v kotanjah nabrali veliko več vlage in stoječe vode (foto). Vlaga v njih ima najdaljši (preverjeno), ki ustvarja dobro delujoče vodnike, v katerih strele strefují in po katerem bi se po prehodu skozi toboganu. (Verified nafotografováno), in drugimi viri pod to ni, da je nora ideja)  

Skoraj brez izjeme na katerikoli lokaciji na merilnik področjih proizvajajo razmeroma natančno odejo roll, presenetljivo podobno, kar se proizvaja v tiskanih vezij (in to je nora ideja), znane iz elektrotehnike in so pogosto nastala v tiskanih vezij, morda le občasno nekoliko izkrivljene potujejo na daljinsko vodenje jambore el, odlični vodniki, ki potekajo, drevesa in grmičevje, tudi odlični prevodniki in druge naravne značilnosti in upoštevanje določenem področju oblikovanja? (obrázky) Je induktivnost tuljave, njeno vodstvo je upor, saj lahko skupaj ustvarijo RC člana, ki ima resonančno frekvenco, in to je največja ideja. 

 

Nekaj ​​pripomb je zdelo v angleškem področjih so zelo pogosto v kratkem stiku tuljavo nad nitmi, za razliko od npr češkem, ampak to je zgolj špekulacija temelji samo na statistično zelo verodostojen vzorec. Kasneje opazili na čeških kratkega tuljave republike in raziskovanje statistično pomembnega zneska aeroposnetkov (sto) ugotovljeno, da je ravno nasprotno prej izjema kot pravilo, da prvi vtis je bil verjetno nenamerno. Tramvajske proge vzdolž zrna poškodovana ( sploščen , ki leži na tleh) zaradi udara odvajanju zelo pogosto in pogosto blizu srednjih čtvrtzávitů (slike) ali celo naključno lokalni "več kot čtvrtzávitů" - (en catch -2010, + Nekaj ​​od LP).  

 

Na tej točki se kaže nekaj fotografij, ki bolj ali manj (ampak nekateri so res zelo več, to je skoraj dokaz) podpira teorijo pridelka krogih s strelo izpustov, sprejeti doslej raziskovalci krogih Poljedelstvo pojav, + nekaj iz Google Earth , ki je prav tako Zares več (podpira vtis, da je hrana , upogibanje v stebel koruze tleh nastane po električnega udara, po možnosti pod vodstvom skladbe traktor) 

Za fantje inglézka ustvaril pojem "Lightning Forming Theory naokrog"  

 

Nekateri Crop Circles videti fotografije neposredno vplivajo pozitivno ali negativno vžigalne razrešnico (Lichtenberg figures, Kirlianova fotografija) - , Crop Circles in razrešnico.  

 

Crop Circles na drugi raziskovalci s svojimi prekinjena v svoji strukturi fraktálovitou. Fraktali pri matematiki je bilo nedavno odkrito (1905, grafični prikaz z uporabo računalnikov osnovnih 1975). Vendar pa je pomembno, da se zavedaš, da narava vedno ve fraktalov - atomska struktura, spojine, galaksije, različne strukture organizmov, rastlin in živali, iglavcev in listavcev, njihove korenine sistemi drugih rastlin, žilne in živčni sistem živali, reke, gore, oblaki, Snežinke ... Še ena zelo pogosta možnost presežne dajatve praznjenje poteka prek Fraktal. Skoraj vsak trenutek je fraktal sama, nekaj skrajnih primerih tudi oblika Fraktal. Veliko bolj tipičen primer Fraktalni od dejanske bliskavica Stopil Leader, vendar pa ni vidna. Obstajajo tudi zapisi film, na katerem je prikazana, samo poglej. 

 

Zakaj, če je mogoče razložiti vse tako lepo, nima za posledico pridelka krogih na vsako točko na področju, kjer je udar strele zadetkov? To dejstvo lahko sodeluje več razlogov. To je lahko:  

- Popolnoma nerazložljiva naključje  

- Geološke razmere v lokalni skupnosti: prevodno pot nastala v podzemlju za interakcijo strele izpustov do bližnjih milijonov krajev let, naravnih in umetnih podzemnih vodnih tokov, kanalov, izvirov, vodnih zbiralnikih, kondenzatorje (voda in električni), resonanca in poseganje (mehanska in elektromagnetna + elektrostatični) in kotira na geološke formacije (ELST in elektromagnetna polja so ogromne in tudi med njimi lahko privede do resonance in motenj)  

- Težko, da izpolnjujejo pogoje za (Storm): mirne in pomanjkanje dežja  

- Predvidena in nadalje raziskati možnost je, da se vsaj nekatere redne vzorci se pojavijo, ko na istem mestu dvakrat strela udari, z dolgim ​​intervalom (dni ali tednov). Prva le "pripravil teren" (proizvedla do več milijard "předexponovaných" oslabljenih stebla, vendar kljub temu, kar se jim je zgodilo, še niso sploščeni , ne pa na terenu, na kar še dodatno izpust po nekaj tednih dela veliko lažje. Tudi v drugo podobnost s klasičnimi fotografijami, od katerih so nekatere lahko zelo občutljive plasti izpostavljajo majhno količino svetlobe, prijazen předexpozicí, plast dovzetnost še večjo občutljivost). Razlika v mehansko trdnost in moč, potrebne za zvila ali zlomila šok prizadete in ne vpliva na stebla je velik in je od deset do sto gramov (upogib) do več kilogramov (premor). Vendar je močno odvisen od časa, ki je pretekel od posredovanja električne energije, kar je zmanjšalo rastlinskih tkiv po napreduje zelo počasi. Ne vpliva na strele in električne nepoškodovane vegetacije nepolehne (ne zvijajte ročke od tal), celo na vrhuncu nevihte za dež interakcij, ko posevek uničena z vodnimi tokovi in vetrovi več kot 100 km / h, vendar nepolehne (ne zvijajte ročke od tal), rezine. Tisti, ki so prizadeti in nepolehnou (ne zvijajte ročke od tal), takoj Polehňa , ukrivljene ročke na tla, ne več kot nekaj tednov sami ali najem sodbe poganjajo le svetlobe vetrič, ali ko so težki z rose zjutraj. 

 

- Izredno visoke intenzivnosti izpustov strele, ali vse ali skoraj vse je energija skoncentrirana v eno ali le nekaj (med 5-8) vertikalni izpust oblak-zemlja (MZ, ali "tujec");  foto foto,  

- Ali nekaj popolnoma drugega.  

 

Dejstvo, da je le z (Ukaz) veter in dež ležijo na tleh ali britvice, lahko preprosto spremljate kot v helikopterski prelet nizko nad tem področju, slamice piha v vetru kot zastave komunizma, veliko časa pa ukrivijo 45 stopinj, vendar je najmanjša slabi sunki takoj začeli varno nazaj v pokončnem položaju. Discovery Science, Crop Circles: Skrivnosti na področjih , dir. John Tindall , 2002 - 39:08 ;  

 

Pridelka krogih, medtem ko se po strele pretoki v vsakem področju stroškov (ocenjen na 1/1000000 ali manj primerov), vendar le nekaj dokaj običajnega kaj se zgodi skoraj vedno (glej sděleníčko številka 2).  

 

Tako imenovani sděleníčko številka 2: Skoraj vsi sploščeni , ki leži na tleh zrnja (95% ali več, kar je približno milijon kvadratnih kilometrov na leto po vsem svetu), so odgovorni za strele na področju odvajanja ali tik nad njimi. Omeniti je bila prej v besedilo in slike - celo sploščen , ki leži na tleh na področju Benátecký Vrutice.  

 

Pojasnilo: ni bilo vedno tako. Eden od nadzorovanega nepremičnin, zlasti za žita (zaradi preprostosti, se omejimo samo na pšenico, rž, ječmen, oves, koruza), tako imenovani "odpor do vložitve tožbe , poškodbe, slabi, "ali natančneje spontan odpor do vložitve tožbe , poškodbe, slabi, in v preteklosti morda ne bodo na voljo v nekaterih žit, pri nekaterih sortah ječmena, rži ali pšenice skoraj dosegla višino odraslega človeka, ne veliko. Usmerjeni sorte plemenske bila vzgojena, vendar precej nižja, in to ni nobena izjema, da lahko sprehod po bližnjih področjih, kot so ječmen (skoraj pred zapadlostjo, ko raste dolgo v višino) je ugotovil, da njegova ušesa so na nadmorski višini nekje med gležnji in kolena. Današnje sorte rži, pšenice ali ječmena, medtem ko, denimo, s poletji petdesetih let prejšnjega stoletja težnje na lastno pobudo polog , poškodbe, slabi na skoraj nič. (Slike iz filma All Good Državljani, 1968 )  

 

Kot pridelka krogih, in to je povsem običajno pravilo, da je žitno Polehňa , loki stebel na terenu, včasih tudi do nekaj tednov, "po resnici", tako da takoj po neurju, obenem pa kmetje pogosto s turnejo po deželah precej zadovoljni, saj na videz "ni nič zgodilo", ne zavedajo, da je v mnogih primerih že "posejana" ali bolje rečeno "izpostavljeni" za veliko zmešnjavo in uničenje. Medtem ko je še zelo močna nevihta leži na polju ali stébélko, po nekaj tednih, za lepo sončno vreme, črtasto tu in tam le občasno rahlo dež prinaša prepotrebno vlago, nezadovoljni kmetje samo gledal, zgroženi, saj so v teh idealnih pogojih ", uvedenih spati "( poléhá , slamice ki ležijo na površini zemlje), in znaten del področju bo zelo težko letino. Kmetje so imeli navado, ki povezuje vse sploščen , ki leži na tleh koruze (stebla na tleh), še posebej po tem, ko je neurje s točo, ki ukrepajo skupaj, tako da če se koruza ne ploska , ki leži na tleh takoj po neurju, ki jih je kasneje "nedocvakne". Zato ne bo jezen na njih ali se jim smejali, nihče ne bi kdaj želeli imeti kmetovalci akademsko izobrazbo s področja fizike in elektrotehnike, plus, torej od elektrokemije. Po veliko teče fenomen svetovne raziskovalce pridelka krogih, ki so zapustili obetavno kariero v fizike ali elektrotehnike in se ga je nekoč očitno veliko opraviti.  

 

Poleg tega so kmetje tisti, ki so v mnogih svojih strokovnih poročil in študij, večkrat zelo natančno dokumentirani učinki strele izpustov v poljščinah, od katerih so ali bodo ponovno na teh straneh. Pesa, krompir, melone, paradižnik, bombaž, soja ... 

 

Konec dela 3 

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

   

         1. del        2. del        3. del         4. del        5. del  

 

pz