Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-krijuar-nuk-budallaqe-njeriut-nuk-budallaqe-huaj . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
lightning
Pri-Circle-Krijuesve?
Kohë raund kohë Globe raportoi veten të jetë rrethi kulture autorë shumëllojshmëri të thjeshtë-mendje ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Kjo faqe është duke u përpjekur figments ajo e trurin e tyre të sëmura

të korrigjohen ... (Intermediate rrethit-marrësit - 2)

Nuk ka budalla, budalla, çmend, krijuesit senile rrethi kulture në fakt kurrë nuk ka ekzistuar (vetëm në mendjet e tyre, i çmendur)

 

Një ekskursion të vogël, tema të ngjashme KETU .

 

Në këtë kapitull vëmendje do t'i kushtohet kryesisht për dallimet në mes të bimëve dhe kafshëve mbretërive, nga pikëpamja e goditi rrufeja. Faleminderit për përgjigjet është me të vërtetë e mundur që përfundojnë tema e marrëzi njerëzore është e pafund, kundër parashikim origjinale do të vendoset në fillim të një përmendje të shkurtër rreth rrethit-marrësit.

 

Formë me një miniaturë ngulitur, saktësi të lartë: Easily imazhet mund të bëhet në një kompjuter, pak më e komplikuar në fazë përgatitore (pantograf), por në fushë? Tashmë kanë shpjeguar disa çmendur rrethit-bërësit Si ata kryejnë aktivitete të thatë në fushë?

 

E pra, le të besojmë gjithçka, çfarë rrethi-marrësit të themi, të gjitha që unaza të bukura dhe më shumë, jo vetëm fantastike, por edhe shumë herë të rregullt, Sipas akset shumë qendra edhe shumë saktësi simetrike, dhe nganjëherë ndodh edhe me shfaqje të njëkohshme të zoom in / out (!) (shikime të shumta të formave njëjtë në të madhësive të ndryshme) harton janë bërë me të vërtetë nga ata. Në disa raste, modelet përbëhet nga dhjetra e formave të realizuar vlerësuar me saktësi dhe gjeometrike. Ata kanë bërë punë, së pari në kompjuter, e bëri carefull harton, hyri në një model fractal, në të cilën ata as nuk e kuptojnë, dhe sugjeroi formën e modelit rezulton. Ata kanë zhvilluar një skenar shumë të detajuar dhe kohën e Aktiviteteve Gjatë prodhimit, shifrat pa Cili do të jetë ai nga drita e DORES dhe hënën në mbrëmje ishte çdo lëvizje në fushë absolutisht e pamundur, për shkak se ata morën mbi veten si një bandë e drunks, kthehej nga një pijetore. Përpunimi i një skenar thatësirës është për shumë herë modelet më komplekse pasqyrua në rast që përmbajnë miniaturat, çështje javësh të punës të vështirë dhe trajnimin e multi-anëtare të ekipit, sepse të gjitha aktivitetet vetë duhej të krijuar saktë, njëri pas tjetrit lidhur pikërisht në rend kohor një tjetër dhe të përshtaten së bashku. Model duhet të bëhet brenda një, në shumicën pak orësh, kur vlerësimi i nën-seksioneve mund të vënë mënjanë vetëm disa minuta të kohës, dhe trillim i tyre duhet të jetë vetëm një çështje e sekonda, jo më shumë se dhjetëra sekonda.

 

I parë Së pari ne kurrë nuk do të pushojë të jetë i habitur në faktin se bota mund të jetë budallenj thatë apo edhe grupe individësh me një tru të pazhvilluar në aktivitetet e tyre, për të punuar, numëron qindra orë njeri në çmimin që i korrespondon Mijëra shumë si dhjetëra mijëra euro ose dollarë, dorëzohet krejtësisht falas krejtësisht pa ndonjë pretendim për kompensim, pa ndonjë rezultat ishte e mundur të paktën përfituar financiarisht pjesërisht në favor të tyre, dhe mori Financimi duhet të jepet për qëllime humanitare ose për të kompensuar fermerët dëmtuar vegjetacioni, apo diçka tjetër. Kujdes, mos krahasoni me Aktiviteteve thatë si mbishkrime, mund që veprojnë pa asnjë përgatitje dhe trajnim, dhe trillim, si dhe modelet më komplekse që mbulon shumë sq metra është gjithmonë një çështje e jo më shumë se disa minuta, dhe çdo gabim është thënë të jetë "zhytur" në formë gjeometrike të rezulton rruga-artit llak. Në rastin e fabrikimit manual të modeleve kulture në fushë është një shumë të saktë (murator Saktësia ose më e lartë), aktivitet kompleks dhe i sofistikuar, e cila në rastin e forma shumë komplekse, që numëron disa qindra pjesët e kërkuara, duke përfshirë të paktën përgatitjen dhe trajnimin bazë sequentiality dhe sekuenca e veprimeve individuale deri në disa orë njeri-mijëra që mund të shprehet si, të themi, 20 herë disa mijëra njeri-njeri-euro apo dollarë. (Më pak se 20 dollarë amerikanë / euro në orë do të jetë, shpesh në shi dhe baltë, argjile rrëshqitshëm, në çizme çamçakëz me një headlamp ndezur apo elektrik dore në dorë përmes një fushë gjatë natës, mund të lëvizin vetëm një idiot të plotë)

 

I dytë Supozoni Përkundër të gjitha kundërshtimeve të mësipërme do të kishte qenë e mundur për ata që besojnë autorët e disa modeleve të ndikuar janë ata, rrethi-marrësit. Ata do të, duke iu referuar: të shpjeguar se çfarë ishte se idiot i pas Who tyre në modelet e tyre e tyre në mënyrë të përkryer dhe intricately hartuara që erdhi me madhështore e tyre për detajet e fundit dhe punë të sofistikuar dhe ka punuar në mënyrë Mënyra monstrously sheshit dhe nga ata, figurativisht duke folur, "shkelin këmbë pies baltë "? Ai nuk ishte shkatërrues, dhe me qëllim të keq që rri pa punë të padobishme, Përfundimisht në fakt shumë më i trashë se opsioni vetë? Pse nuk janë ata në internet në kontributin e tyre të bëjë asnjë përmendje të kusarëve tezat, që Wreckers qëllimet e tyre të mëdha? Kjo nuk është rastësi që në fakt ata nuk kanë qenë në çdo kulture në terren, dhe të gjitha e tyre "Veprimtaria krijuese në fushën" se ata janë aq të lumtur për të raportuar në lidhje, në fakt, u zhvillua vetëm brenda mendjet e tyre të sëmurë? (Më shumë gjasa prekur nga thithjen e Flies i lartë se papërfillshëm sasinë e pijeve të fermentuara, ndoshta i mbështetur edhe nga disa kërpudha magjike konsumojnë, ose edhe disa suvenir nga Amsterdami?)

 

I tretë Është fakt i dukshëm dhe shumë mirë i dokumentuar se kushdo që arrin të krijojë diçka interesante, se si me herët a vonë të zbulojë, autorësinë publikojë tyre, të paktën në lagjen e tyre. Me një përjashtim, ergot Kur është fjala për krijimet e Nënë Natyra. Në rastin e njerëzve që jetojnë si kjo është diçka pothuajse i pamundur (të mos e zbulojë autorësinë). Përveç Nënë Natyra, veçanërisht për rastet e përshkruara këtu janë se, aktiviteti i paautorizuar Kryesisht Ngjashëm mund të vihet në duart e Zeusit zot (Zeus, Zoti i rrufe). Ai dhe kolegët e tij, por me çdo edhe se publikimi i autorësisë së tyre, e lëre më ndonjë intervista me qytetarët e tjerë, me siguri nuk e teproni, të paktën e fundit Disa mijëra vjet.

 

4 Në rastet kur autor me autorësinë e Tij kurrë nuk do të me të vërtetë të sigurt për të publikuar deri me admirueshme rregullsisë dalin shumë ose më pak Individë apo grupe të rastit të njerëzve, disa gjeli të bardhë Kjo përpjekje të përpiqet aq shumë për lehtësimin e autorit të tyre të vërtetë, dhe se ata do të raportojnë veten si autorët e punës. Ndërsa ata janë tërësisht objektive pothuajse pa përjashtim për njerëzit me inteligjencë shumë të ulët. Horizontin e tyre intelektuale në ose frigorifer nuk e kuptojnë se edhe autori i vërtetë është puna e tij kurrë nuk do të pranojnë të vërtetë, vetëm për shkak se "nuk është në stilin e tij," ose prona. Në aftësinë e Tij (autori i veprës) është sigurisht për të krijuar punën e tyre, por të gjithë punë të tjera se tij përfundon. Ata nuk janë megjithatë në gjendje të provoni veten edhe në shkallë të vogël në konstatuar apo të kuptojnë pse. Ka një numër të madh të grupeve të ngjashme të njerëzve në botë. Në rastet që janë përshkruar këtu, janë quajtur rrethi-marrësit.

 

5 Domethënë nuk circlemakers fakt ndjekin asnjë fushë, të gjitha e tyre "Rrëfimet" që autorësia i ndonji modelet janë në fakt të vetëm, dhe vetëm e tyre figments trurin konsiderueshme sëmura. Në qoftë se ata fushat e përmendura Domethënë Gjatë netëve të marrë pjesë rregullisht në të vërtetë, më shpejt ose më vonë ai do të jetë një prej tyre vetëm me autorin e vërtetë takuar. Autori i të gjitha, nëse forma e rregullt apo të parregullt në kulture. Frekuenca e vizitave të tij në fushat e kulture në të gjithë botën, Afërsisht një miliard në vit, kështu që herët ose vonë do të duhet të takohen së bashku. Varfër rrethit-marrësit pas thatësirës dhe takimi Përafërsisht do të duken si kafshët në fotografi shoqëruese. Të gjitha Opinionet e shprehura këtu nuk përjashton mundësinë, që çdo thatë-rrethi krijues qenë ndonjëherë në një situatë të ngjashme gjetur, dhe të marrë jashtë fushës në gjoks, apo edhe nuk u gjet në të gjitha. Në disa raste, ... Se, por shumë më vonë.

 

6 Pra, në vend: Le ta fot tërë pjesën tjetër të jetës së tyre ulur mbi gomarët e tyre, (domethënë As ende nuk ka bërë asgjë tjetër), dhe vazhdojnë concocting vizionet e tyre të çmendur në lidhje me veprimtarinë e tyre krijuese në fusha kulture, dhe krijimi aktual i qarqeve kulture do Ata që të lënë atë në atë është vetëm "të vërtetë të njohur", por është me të vërtetë në gjendje dhe e bën atë. Duke shmangur përgjithmonë çdo shans të hasni atë. Paralajmëruar në fotografitë shoqëruese

 

7 Circlemakers (rretho-bërësit) mund të riemëruar një herë përgjithmonë në të ardhmen si Rrethi jerks,-Pri-idiots ose derra në një kulture. (Crapmaker, crapcircle-bërësi, crappycircle-bërësi, crappymaker,)

 

Sfida për çdo Potencialit autoriteti kontraktues e qarqeve kulture prodhimit: furnizuesit tuaja janë shumë orë trudging mbi fushë, dhe kanë nevojë për dhjetëra apo qindra orë njeri për të prodhuar diçka që një shkarkesë rrufe e vetme është në gjendje të përgatisë brenda 100/1000000 e një të dytë, dhe tjetër vetëm i mbajnë në bashkëpunim dhe numri i forcave natyrore, fizike dhe biologjike dhe ligjeve. Për më tepër, shkarkimi rrufeja operon në fshehtësi më të përsosur, çfarë është e mundur të imagjinohet për aktivitetin e saj (mimikë natyrore, James Bond). Menjëherë pas puna e saj është në shumicën e rasteve në të vëzhgueshme në terren absolutisht asgjë, pse model është tashmë në strukturën e bimëve të krijuara indelibly. Ajo është mjaft e pamundur nuk është se dikur në të ardhmen disa prej prodhuesve qarqet kulture Gjatë aktiviteteve të tyre të dyshimta çmendur të kryera në fushat në porosinë tuaj, takohen me një autor të vërtetë qarqet kulture, dhe ai do Gjatë takimit Menjëherë vrarë ata. Përgjegjësinë e tyre për zbatimin e një pjese shumë të konsiderueshme, përveç në marrëzi e tyre janë që ju.

 

Dallimet në mes bimëve dhe kafshëve

Dallimet midis efektit shkarkimin rrufe mbi bimët dhe kafshët

Diferenca më e rëndësishme midis kafshëve dhe bimëve me faktin, se kafsha e prekur nga efekti rrufe, me Menjehere dukshme vizualisht shumë të ndryshme dhe të lehtë të dallueshme nga një kafshë, ai që nuk ka se si ndodhi. Diçka e ngjashme vlen edhe për kafshët kishte qenë vetëm Kush gjymtuar ose të plagosur nga ana e shkarkimit, dhe të mbijetojnë, edhe pse me e vështirë. Tillë një kafshë që ka mbijetuar, në qoftë se nuk bie në një gjendje kome (duke edhe shumë të ndryshme nga bimët), dhe do të ishte që periudha e kohë pas hopping raundin fushë në mënyrë shumë të pakoordinuar, në këtë mënyrë përsëri nga bimët ndryshonte shumë të konsiderueshme.

 

Në rastin e impianteve me rregullat e thatësirës nuk zbatohen në të gjitha. Edhe bimët e tyre apo pjesë, që kishte kaluar vrarë menjëherë nga rryma elektrike, dhe madje edhe ato që kanë pranuar shumë herë e energjisë elektrike të nevojshme për të vrarë ata, janë ditë pas numri stuhi ende gati indistinguishably nga bimët krejtësisht dhe plotësisht intacted paprekura nga ndonjë energji të dëmshme. Situata e disa bimëve vrarë me e mundshme për të krahasuar, për shembull, për të prerë lule në një vazo me ujë. , E saj rrjedhin gjethet dhe lulet janë ende disa ditë indistinguishably nga lulet paprerë, edhe në qoftë se rrënjët tërësisht të vdekur, për shembull. Disa kohë ende tregojnë metabolizmin mjaft normale. Shumë pjesë krejtësisht të vdekur të bimëve, përmbajnë vetëm qelizat e vdekura, dhe me sa duket krejtësisht e thatë, kohë të gjatë ende mund të veprojë si ind vaskular, dhe nëse nuk ka ndonjë dëmtim i rëndësishëm, pjesë jetojnë të ndarë nga ata nga pjesa tjetër e bimëve mund të vazhdojë në rritje dhe vazhdojnë të marrin pjesë në të gjitha funksionet vitale bimore, dmth kryesisht fotosinteza dhe metabolizmin, ripenig Gjithashtu, nëse organet riprodhuese të pranishëm atje.

 

Në praktikë gjithë bimësia, e cila u godit nga rrufeja dhe dobësuar si pasojë dhe të dëmtuara, që përveç pas disa kohe ekspozitave shumë pasoja dytësore dhe dëmtimeve. Sulmet ar rastit e bimëve mesme dobësuar dhe indet nga dëmtuesit çdo bimore dhe shtazore, kalb rrënjë, bulbs, kalb myk, deformimi dhe dëmtimi i fruta, fara, kokrra. Çdo efektet dytësore thatë mund të jenë të hutuar dhe të konsideruar gabimisht të jetë shkaku origjinale e dëmtimit të bimëve, dhe letërsia mund të lexohet në shumë kapituj, se me të vërtetë ndodh shumë shpesh.

 

Faleminderit për laymen Kjo është fusha me bimë të vdekur dhe më shumë ose më pak të dëmtuara duken shumë shpesh (vlerësimi i përafërt më shumë se 90% të rasteve) ende mjaft një kohë të gjatë pas stuhisë (ditë, javë) dhe pothuajse i paprekur, ndoshta një nga Arsyet kryesore, pse është e shkarkon rrufeja në çështjen e dëmeve rëndësisë kulture bashkangjitur temperatura pothuajse zero, ose më e ulët si një rëndësie shumë në fakt ajo është (nuk aplikohet për literaturë profesionale). Fushat duken si se për ekspertët e vërtetë, gjithashtu, ndryshimet e mundur për të zbuluar vetëm në profesionistë shumë të plotë, studim laborator. Për shembull, uljen ose mungesa e metabolizmit. Më saktësisht, ndryshimet janë të dukshme, madje edhe me sy të lirë. Des larg e lë, lakimi veshët në tokë shumë herët (kryesisht në rastin e elbit), pjekuria ngadaltë. Duke iu referuar të: ajo është shumë e vështirë për të dalluar Theme nga tolerancës normale e rritjes dhe maturimit, efektet jo të rastit dhe të rastit të kushteve lokale. Për shembull, ndryshimet lokale në furnizimin me lëndë ushqyese, ndryshimet lokale në furnizimin e lagështisë. Këto janë shumë shpesh simptomat e shfaqura të vegjetacionit - cropmarks, për shkak të pranisë së strukturave nëntokësore, shih Arkeologjisë . Zbatohet kjo kryesisht drithëra, sepse efektet e rrufe se bimët me një dendësi mbjellëse të ulët është mjaft i njohur në Fermerëve dhe letërsisë Specializuar në mënyrë adekuate përshkruar, siç është përmendur në faqet e tjera të kësaj faqe. Specialistët e bujqësisë e dini shumë mirë, dhe i referohen edhe shënuar përsëritur në literaturë dhe ilustruar fotot, se pas shkarkimit rrufe në çdo fushë me bimët e kultivuara do të gjenerojë një formë rrethore të bimëve të dëmtuara, apo edhe të vdekur.

 

Një foto e "The Devil Lëvizje". (pic) Është e mundur të imagjinohet, se si njerëzit në të kaluarën dhe të imagjinuara djallit? Dhe se si ata explicated një stuhi dhe vetëtima? Ndoshta puna e Perëndisë? Ashtu si një nimfë valle? Valle Angel? Ose më mirë, një valle dhe një punë e djallit? Sigurisht, e vetmja e mundësi është e fundit. Kjo foto është absolutisht pikërisht shpjeguar, që qarqet kulture janë krijuar nga shkarkimet Lightning, Gjatë stuhi mbi një fushë kulture. Nuk do të shpjegohet qartë shumë. Image është një kuti me mozaikë gjithë në varg e provave që fermerët dhe personat e interesuar e dinë shkaqet e formave të rregullta në kulture përgjithmonë. Ata janë vetëm të gjithë njerëzimin përmes natyrës Kryesisht bërë me ndihmën e saj për dekada, qindra, mijëra vjet një e vërtetë, fun të vërtetë. Ndoshta kjo duhet të jetë ajo për pjesën tjetër të njerëzimit një herë dhe për të gjithë sugjeruar fuqimisht që Ata qëlluan në ndërhyjnë zeje të tyre. Para së gjithash paarsimuar, gjysmë-intelektualë, ekspertë dhe vetë-caktuar sciolists.

 

Një imagjinatë pak, pak aftësi interpretuese, Gatishmëria për t'u marrë me disa lë të kuptohet dhe shëmbëlltyra, edhe një gatishmëri pak dhe aftësinë për të shtypur marrëzi e tyre dhe prapambetjes. Gjithashtu, të mjaftueshme për të lexuar atë që ai shkroi për të në vitin 1652, z bimëve rreth motit dhe pasojat e saj në Staffordshire, dhe mund të zgjidhet problemi. Por misteri për besimtarët do të jetë jashtë Dekada e fitimeve dhe Numri i teorive konspirative, dhe popullaritet krejtësisht pamerituar.

 

Ajo mund të pothuajse të konsiderohet se Fermerët Disa gjithmonë e dinte në lidhje me paraqitjen e qarqeve kulture, ndoshta ishin dyshuari gjendje apo edhe e di shkakun e tij, të gjitha këto informacione Ata komunikojnë nga babai tek i biri, nga një brez tek tjetri, në një lëvizje të vazhdueshme, dhe ata po bëjnë gjithçka që me sukses të fshehur të gjitha që nga publiku. Kjo është kryesisht për shkak se çdo gjë, jo të bëjë gabim të Nënë Natyra, thatësira dhe shaka e madhe, duke e bërë fun e njerëzimit në tërësi në mënyrë të suksesshme nga vitet e hershme (për takim saktë, ka dallime të mendimit). Me ndihmën e tyre, në fakt, e bën fun e publikut të përgjithshëm fatkeq. Pas zbulimi i unazave është ndoshta për ta (agriculturists dorë për dore me Natyrën) vetëm duke fun shikuar si ka patë-shkelën mbi qarqet si mizat mut mbi grupet e ndryshme të sciolists, pseudoscientists, vetë-shpallur ekspertët qarqet kulture, ufologists , mister-Explorers, psikologji, huaj-besimtarët ose plehra të ngjashme.

 

Siç u përmend në tekstin e mësipërm, përmendi llojet e studiuesve janë pikërisht Midis segmentin e gjysmë të arsimuar të popullsisë absolutisht pa ngatërrojnë Kjo Shkaqet dhe efektet, dhe çdo efektet dytësore të shkarkimeve rrufe janë në gjendje për të konsideruar si shkaqet kryesore, e cila duhet të shkaktojë të gjitha dëmet dhe anomalitë pranishëm aty nga mesi i tyre. Në figments tyre, atëherë është e mundur për të lexuar në lidhje me myk dhe sëmundjeve fungale përhapur në një rreth, dhe sëmundjet fungale të insekteve që vret fluturon në mënyrë të shpejtë Kjo nuk është edhe lirimi mjaftueshme dhe gjeth gjepura të ngjashme. Për shembull, sëmundje fungale dhe kalb, e cila sulmon brenda bulbs panxhar sheqeri, por ndërkohë transferimet ndërmjet bimëve dhe shtrihet në një rreth (!). Nga brendësi të panxhar panxhar sheqeri sheqeri brenda një tjetër, përndryshe nuk ka dëmtime të tjera të dukshme e bimëve. Kjo do të jetë një jo-kontakt transferimi, apo vegjetale apo sugjerim vetëbindje?

 

Diferenca midis shpejtësia me të cilën bimore e thatë, e cila i ka rrënjët vetëm vdekur dhe transportit të pandërprerë me ujë dhe bimë, brenda së cilës u ndërpre tërësisht transportin e ujit është i madh. Në rastin e parë Ndodh kur fletë dukshme des larg pas rreth një jave, i dyti në minuta (photos)

 

Se bimët kanë marrë vetëm një dozë të pushtetit shumë mijë herë më e lartë se një dozë vdekjeprurëse, mund të jetë Menjëherë pas rrufeja zverdhur, thekur, nxirë, djegur deri djegur (shih "anomali"). Bimë të tilla, që në fakt tregojnë efektet e shkarkimeve rrufe, me të vërtetë janë gjetur në zonat e qarqet Ndodhi kulture, siç dëshmohet nga mijëra dëshmive dhe fotot. Prandaj është e nevojshme për ta për të gjitha qarqet kulture Explorers shpreh shumë bukur thanks. Por ata janë në shumicën e rasteve vetëm disa pjesë, në rastin e drithërave mund të jetë ndoshta do disa dhjetëra deri qindra copë (në një dendësi prej një mijë bimë për metër katror). Përafërsisht një hektar përmban miliona prej tyre, dhe që dëshiron të jetë atje, pasi stuhia mund të provoni të kërkoni. Brenda pak ditësh Ato nuk dalin në fushë, as edhe një grimë. Bimët më të mëdha janë të vdekur disa kohë pas stuhisë Dallohet lehtë, natyrisht, gjeth vdekur e grurit menjëherë pas thatë dhe të bie përveç në pluhur. Ata janë si bimët dhe patate thatë ditore e ardhshme apo më shumë pas korrjes. Është e domosdoshme që bimët janë dëmtuar në mënyrë që të ndërpritet edhe ciklin e tyre të ujit, të cilat përndryshe mund të jetë shqetësuar për një kohë të gjatë në bimë Gati vdekur. Bimët në afërsi të shkarkimit (dhjetëra centimetra) mund të jetë dëmtuar ndjeshëm mekanikisht edhe, pak dhe vetëm deri në një distancë prej disa metra. Duket qartë se bimët gjithsesi dëmtuara është vetëm një përqindje e vogël se në krahasim me bimë janë dëmtuar dukshëm, por mbijetoi, dhe shumë të gjatë mbi to nuk do të jetë e vëzhgueshme absolutisht asgjë.

 

Për shembull, znj Përshkruan Pliskova në blogun e saj një vend ku bimët u kthye verdhë. Disa ditë pas Bimët që "zhduk unë" (citim të përafërt, do të sqarohet). Bimët e Verdha ishin krejtësisht të vdekur, JT në kohën e oberving parë, dhe brenda disa ditëve thatë dhe të bie përveç aq shumë, që të mos vizitorët e tyre do të shqyrtojë mbetjet dhe bimët (korra të përbashkëta në terren të thatë vetëm 2-3% e origjinale peshë dhe vëllim). Kjo nuk do të jetë një ide e keqe këtu disa timelapse vend, por të paktën një pak të shtëna. (rape)

 

Një tjetër grup i konsiderueshëm i bimëve janë ato që do të vdesin, por deri në disa ditë edhe javë. Akumuluar në to, edhe në sistemet e tyre rrënjë dhe tokës përreth, kryesisht për shkak të elektrolizë, si shumë të dëmshme që Kimikatet Gjatë disa vdesin kohë. Bimë të tilla thahet shumë ngadalë, qarkullimi i lëngjeve të trupit të tyre nuk është ndërprerë dhe nuk duhet të jetë aq shumë e ndryshme nga përreth tyre. Karakterizohet nga për shembull vesh të shurdhër, por në qoftë se ata janë të prekur nga energjia vetëm në kohën, kur janë zhvilluar kokrra tashmë të konsiderueshëm, për shembull, pse vetëm faza e pjekjes qumështit, mund të piqen pjesërisht edhe, edhe pse jo në cilësi, si dhe thatësirës sinqertë në bimë. Fara mund të jetë, smaller.These formë e pazakontë - tharë, palosur, sepse ata ishin vetëm pjesërisht tharjen deri në formën e saj përfundimtare, në vend të një Ripening tipike e që zhvillohet në bimë intacted.

 

Edhe pse embrion është rritur deri në të thatë një masë që ajo është e aftë të rritjes, por mund të jetë i dëmtuar, dhe pjesa tjetër e farës, Mbështetja mbirjes, Sidomos rezervat koll nuk mund të zhvillohen për të thatë në një masë dhe plotësisht e padëmtuar dhe të shëndetshme fara.

 

Bimësia në këtë rast mund të konsiderueshme të ndryshojnë në ngjyrë nga Ripening bimë padëmtuar. Kjo nuk do të thotë se kokrra nuk mund të milled në miell dhe pjekur në buns se. Germination ka të ngjarë disi i dobët, dhe madje edhe se çfarë do të buis, mos përfundojë me sukses zhvillimin. Ata duhet të mos komponimet mjaftueshme magazinimit në bimë të vogla të marrë off terren.

 

Bimët dëmtuar jo vetëm të vdesë në të gjitha, por për një kohë të konsiderueshme ngadalëson rritjen (ata janë të prekur ndjeshëm nga Ripening pabarazinë). Mekanizmi i rritjes së bimëve pas lëndimit nga shoku elektrik do të shpjegohet në hapësirë ​​shumë më tepër në vende të tjera. ( kronologji , PPE dhe të tjera )

 

Nëse i interesuar, kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z