Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-jemi-nuk-krijuar-nga-mendore devijuara-personave . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Learn about thunderstorms RSS feed

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Këtu është një përpjekje për të korrigjuar figments Kjo monstruoze

E trurin e tyre të sëmura ...

 

Gazeta është quajtur Intermexo (1) Sepse, ndryshe mëparshme Disa thuajse nuk shpjegojnë Parimet e parashtruar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) kulture, dhe kjo është e shkruar në një stilolaps disi lehta. Ajo diskuton fenomen që incidenca e qarqeve kulture mjaft pandashme e shoqëron. Kushdo që do të ndonjëherë duan të merren me çështjen e modeleve në drithëra, edhe nëse kjo do të jetë çdo moment serioz dhe shkencor të parë, duhet të qëndrojë në një farë mënyre çështjen e ekzistencës së njerëzve të quajtur rrethi-marrësit (Rrethi-marrësit, hoaxers ). Ky kontribut do të jetë i pari i serisë për një kohë të gjatë dhe i vetmi që do të bëjë Sat Në vetëm tjetër të vërtetë të rrallë të përmendur, ose më saktë, jo më shumë. Së pari, le të autorit, i dashur rrethit-marrësit për të dalë qartë në anën e Fermerëve dhe se çdo veprim dhe krijimet tuaja Quajtur fenomen absolut mut, para të cilit është e mundur dhe e vetmja gjë e drejtë për të nxjerr. Për fat të mirë, këto krijimet nuk janë mjaft aq shumë në të gjitha, se sa do të jetë nga rantings tuaja, të mbështetura shpesh nga miqve tuaj, pasuesit e devijuar mister mund të duket.

 

Circlemakers. Një rast shumë i pikëlluar. Ata janë shumë të paqëndrueshme mendërisht, Individët shqetësuar, psikopatë, të cilët u hodh në një prej mashtrimeve më interesante, pranks, argëtim, mistifikimit Cila Nënë Natyra kryesisht nga ata, dhe ato nga së bashku me tërë njerëzimin Mund kalë përreth. Provokuar ato në përshtypjen, jo vetëm ata, por grupe të ndryshme prospectors edhe mister, që shumica e qarqeve dhe forma në çdo kulture prodhuar një grup njerëzish për të cilët është aplikuar tani përcaktim rrethit-marrësit, ose edhe rrethi-marrësit ose hoaxers. Një mendim i ngjashëm është ndarë nga një grup i skeptikëve Skeptikët (edhe janë viktimë mjaft për të ardhur keq e Nënë Natyra). Ndër grupet e njerëzve që janë të angazhuar në shqyrtimin e figurave, nuk është një qëndrueshme se shifrat reale view janë rreth 5%, pjesa tjetër janë Counterfeits, të rreme, mashtrim, të krijuara nga njerëzit. Në këtë drejtim është e nevojshme të thuhet ide ende mjaft heretik, domethënë: "idiotë Pra, shumë, dhe thatësira dhe i madh, në tërë botën nuk mund të ekzistojë, të jetë e mundur që 95% e modeleve janë krijuar nga ata, dhe vetëm 5% janë vërtetë, vërtetë, vërtetë e krijuar nga natyra. "

 

Një tjetër i rastit: Pse hoaxers (falsifikator) janë quajtur dikush që thuhet se prodhon 95% të KP, si dhe Genuine (dmth., të drejtë), pra, vetëm 5% i mbetur duhet të prodhohet nga natyra? Mos theybehave vetëm për shkak se do të përdorura tashmë nomenklatura (95% shaka, fallco, 5% Genuine) vetëm "besimtarë mister", apo si një tjetër emër Kjo hutuar krejtësisht parazitë quajnë veten e tyre, si idiots totalit? Ata nuk duhet në radhë të parë të gjitha, të merrni testuar dhe Psikiatrit deshët? Kjo nuk duhet të jetë më pas, nga ajo perspektiva Prodhuar Tyre-rrethit krijuesit (me gjithë se "për vrimat e pin"), e shënuar si të vërtetë, dhe çfarë Nënë Natyra Prodhuar të quajtur mashtrim, fallco?

 

Dashur njerëzimit, ne besojmë se ju! Fjalia "idiotë Pra, shumë në botë dhe një e thatë e madhe nuk do të ekzistonte" tani mund vetëm Shqiptimi optimist vërtetë të madhe (ose budalla) ...

 

Në fakt, pikërisht e kundërta, më shumë se 95% e shifrave janë të vërteta, të plota zhvilluar natyrisht. Njerëzit krijuar vetëm një përqindje papërfillshëm, edhe nën gabimeve statistikore. Ndërsa "Vërtetë" rrethi-marrësit të vërtetë ekziston, por vetëm në sasi Aktualisht thatë që ishte e mjaftueshme për të quajtur gabim statistikor. Shumica dërrmuese e tyre nuk kishin qenë në një fushë kulture, Ata janë të quajtur kështu vetëm rrethi-bërësit - declarators, drunks, mburr, mburrej braggarts, gënjeshtarët patologjike është vetëm që në deklaratat e tyre kanë raportuar për krijimet e dikujt tjetër. Nuk ka zgjedhje por shpresoj se ata janë relativisht të padëmshme lloj të çrregullimeve mendore, llojet e ndryshme të "transmigrationism" (napolonash, Picassos, Einsteins, Hitlers), diku nga zona e skizofrenisë. Në formën e tyre të lehta nuk janë rreptësisht të rrezikshme për mjedisin e pacientit, por nga rastet e tyre janë më të rënda azile i çmendur nëpër botë fulled relativisht lart.

 

Ata janë vërtet mister prospectors idiots thatë që ata mendojnë, se ata prej dëngla dikë tyre ata edhe të mjaftueshme për të lexuar besojnë ata, e lëre më të menaxhuar ato? A mos mendojnë ata se ndoshta tjera, shumë më të madhe se vetë budallenjve, të shkojnë në fushë, ku ata formojnë qarqe në një mënyrë të thatë (sjellje e çuditshme, etj.) Për ta bërë atë të përshtatet qëllimshme teoritë e tyre të çmendur? A Ata mendojnë se nëse botuar ndonjëherë dhe arriti në përfundimin, që qarqe brenda vërtetë kulture janë gjetur të vdekur minjtë shpesh se rrethit-marrësit të fillojë menjëherë në krijimet e tyre të derdhur rats të vdekur? Në botë ka shumë idiots, por jo kaq shumë dhe thatësira e madhe dhe, siç u përmend tashmë. Si një shembull tipik i budallenjve dhe idiots janë besimtarë Krejtësisht të mjaftueshme njerëzimit mister veten. Skeptikët e gjithë bota rreth tyre dhe budallallëku Tyre Prodhuar tashmë një shumë të letrave. Edhe pse disa Skeptikët vetë nga disa veprime të tyre dhe deklaratave takon në shumë Ngjashëm "e mbyllur grupin" për të përfshirë mister që besimtarët. Vetëm një tjetër sirtar. Për fat të mirë, shumica e njerëzve të tjerë do të shumë më tepër i kushtoj vëmendje të formave krejtësisht të ndryshme të punës dhe argëtimit.

 

Besimtarë të ndryshme mister "ekspertët" (kryesisht vetë-emëruar) për çështjen e zbuluar KP, UFOs dhe fenomene të tjera të pashpjegueshme janë kryesisht vetëm në parazitë të vërtetë. Parazitoj në faktin se ka disa vështirë për të shpjeguar fenomenet. Ata përdorin temë për dumbing poshtë publikun e gjerë dhe për të operuar punësimin e tyre. Pikërisht parazit Njëjtë është edhe çdo rrethi-bërësi, edhe në qoftë reale apo fiktiv. Minimumi absolut që me të vërtetë ekziston, dhe të gjithë të tjerët që janë duke pretenduar veten vetëm, janë absolutisht besimtarët njëjta ose edhe më të mëdha sesa vetë mister parazitet. Ata përdorin injorancën e shumicës së njerëzimit dhe një gatishmëri e një pjese të caktuar të njerëzimit për të besuar, se ata janë autorët kryesorë të modeleve.

 

Edhe për qëllime të ngjashme janë të gatshëm dhe të aftë për të krijuar një teori se në disa raste, ndoshta pasi ata ndërtuar me dorë dhe fusha kulture në një farë formë, Nënë Natyra veten shkak disa prej atje aftësinë lojra Lartë për të furnizuar pjesën tjetër, si anomali të ndryshme, magnetike, elektrostatike, drita, tinguj, ndjenja të çuditshme të njeriut, dhe më shumë. E bën atë gjoja, sepse forma gjeometrike në çdo lak është një e veçantë e fshehur, informacion i panjohur dhe energjia që shkakton efekte të ngjashme. Llafe të tilla është me të vërtetë e mundshme të gjeni në publikimet e KP dhe internet, shih, p.sh., qarqet kulture - Eckhard Weber. Jo për të blerë, do të jetë një humbje të parave. Autori scrupulously shmang Possible ka ndonjë përpjekje reale shpjegim atë, por me energji misterioze me plot publikimit. Mundur vetëm thjesht lexuar dhe shqyrtuar.

 

Prospectors Misteri dhe rrethi-marrësit me siguri do të përmbytjeve publikun e gjerë me shumë faqe e traktat gjatësi rreth çrregullim natyror të gjërave dhe fenomeneve, duke rezultuar në fakt, se çdo marrëveshje jo-rastësishëm dhe i rregullt i objekteve në hapësirë ​​çon në induksion e disa panjohur që në njëfarë mënyre rritet fuqi nga hapësirën e vetëm afër për çdo formacionet gjeometrike, shkaqet Similar dhe e vështirë për të shpjeguar fenomenet, etj. Autori i kësaj eseje është i kënaqur me një fjali të vetme, e shprehur të gjithë kundër proliferators e iluzionet Similar:

"Circlemakers të gjitha vendet në mbarë botën, qij veten!"

 

Krijimet, të cilat ata Herë pas here kaq krenari shpallur, janë të prodhuara tërësisht nga dikush tjetër. Dikush që do ta in çdo takimi të rastit në këtë fushë, nëse ata me të vërtetë ishin pikërisht në të njëjtën kohë të njëjtin vend dhe të paraqesë atje, absolutisht pa asnjë hezitim dhe pa mëshirë vranë Menjëherë tërësisht ato. (Ai do të vijë deri në "Shake duart e tyre", ka ...)

 

Në qoftë se kjo ishte thjesht rastësi në momentin e saktë, kur Krijuesi i Madh të vërtetë e bën një model të ardhmen kulture, vizituar atë vend jo shumë larg nga "skena krimi" disa Doug ose Dave me derrasa tyre dhe litarë, Sat do të jetë prania e tyre në koha e zbulimit model (disa javë në muaj më vonë pas shkarkimit) nuk ngjanin edhe distanca shembullin e kafshëve në këtë foto . Kjo është ajo që ka lënë (i ashtuquajturi kalbur), do të ketë lehtë shumë e gjatë pasi kanë qenë një qendër e vëmendjes të kafshëve të shumë të ndryshme (quajtur scavengers). Ndoshta ai vend që do të kishte qenë në gjendje për të gjetur vetëm disa zbardhura vrullshëm eshtra, dhe ndoshta as atë. Derrat e egër, qentë endacakë dhe dhelpra shumë lehtë të merret me thatësira dhe madje edhe materiale. Ajo që quhet zinxhirit ushqimor, dhe jo gjithmonë duhet të jetë rrethi-krijues deri në kulmin e saj.

 

Nëse i sëmurë mendor që është Individët e tyre, në fakt shumë më shumë se vetëm 99% e Aktiviteteve deklaruar në fushën e vërtetë kanë ndodhur ndonjëherë, atëherë, në aspektin e prodhimit në masë bujqësore, ndoshta do të jetë e mirë për ta për të humbur nuk ka kohë dhe me të vërtetë u bë përshkruar një pjesë të zinxhirit ushqimor. Tyre "supozuar" aktivitet u bërë në të vërtetë nga dikush krejtësisht të ndryshme - Rrufeja Madhe Manitou . Ndoshta, nëse ata me të vërtetë kërkuar ndonjëherë për të shkuar në këtë fushë, le ta kuptojë preferojnë atë që ata do të donte ujit në zeje. Askush nuk mund të fajësohet nëse atëherë vetëm një autor i vërtetë i thatësirës mrekullueshme, shumë interesante dhe disa tepër komplekse rezonancë modelet elektromagnetike kulture, në qoftë se ai kishte filluar kërkimin në shënjestër për tinkers në fushat e thatë. Çfarë shkon rreth vjen rreth.

 

Për të sigurt se do të jetë këtu në këtë vend dhënë tezën emocionalisht dhe mendorë individëve disa imazhe tjera ilustrues të "modelit të biznesit" të tyre, mësues i madh , unë Kuptojnë aftësitë e tij, të shohim se çfarë ai është në gjendje të bëjë në kohën kur ai nuk është bërë libra për t'u ngjyrosur në fushë, dhe se si ata do të duken të ngjashme (para ardhjes së scavengers), në qoftë se ata vendosën të përballen me atë ballë për ballë.

 

Të gjitha rrethit-marrësit mbi njerëzit e botës janë të sëmurë rëndë, psikopatë. Rëndë retarduar mentalisht, të dëmtuara. Natyra mashtruar në një nga shumë e saj se një truket pak qesharake, shaka që bëri atyre se qarqet kulture përshtypje mund të jetë asgjë më shumë se krijimet e njerëzve. Bindur ato in Kjo deklaratat e vetë-vetëquajtur "ekspertë" në qarqet kulture (kryesisht mister e quajnë veten besimtarë, apo edhe - edhe ata - besimtarët serioze mister), disa prej të cilëve janë ndoshta me rrethin-marrësit - psikopatë miq shumë të mirë. Ndoshta Ata e dinë çdo ndërtimin e një të nga disa çmendinë tjetër, ndonjëherë edhe duhet të jenë së bashku, për ndarjen e një dhomë apo kafaz.

 

Sugjerim për përfshirjen në tekstet shpjeguese të psikologëve dhe psikiatërve, dhe fjalorë përkthimi:

rrethi-bërësi, rrethi-bërësi, cropmaker, rrethi kulture hoaxer = individi intelektualisht i sëmurë, person i çekuilibruar mendërisht, njeri i prishur, devijues, degjeneruar, psiqikisht dëmtuar, individuale personi zvetënuar, i çmendur, i çmendur personi, i çmendur-shoku, i çmendur, mendore, psikopat vegjë-në, të lirë hamall, gënjeshtar patologjik. Një individ që vuajnë nga sëmundje mendore - kjo mund të jetë për shembull, një formë e lehtë, por skizofrenia edhe rëndë, imitim i dikujt tjetër (usuall dhe forma të lehta - napolonash, presidentët) ose diçka tjetër (usuall dhe forma të rënda - të tilla si kafshët Microsoft - qeni , lopë bimët apo edhe objekte të vetëm - shtyllë ankorimi rruga, pemë, rrepkë)

 

Me këtë arsyetim do të jetë e lehtë rrethi-makering fenomen (me përjashtim të një minoreni pak përmend në mënyrë të ngjashme në paragrafët disa të tjera të kësaj faqeje) kjo faqe themi lamtumirë përgjithmonë, dhe gjë tjetër do të jetë asgjë këtë pak interesante bëhemi shkencore web kore nga thatësira dhe plehut njerëzore. Edhe pse kjo nuk mund të duket në shikim të parë, nuk është i pranishëm krejtësisht e vërtetë, kërkimin e vërtetë themelore, me të gjitha tiparet e verifiability shkencore dhe repeatability. Edhe CERN need.need.

 

Edhe në qoftë se në çdo kohë në të ardhmen do të duket se unë ishte e gabuar, ose që unë Ploughed rërën, të paktën unë u përpoq atë. JL

 

Edhe në qoftë se në çdo kohë në të ardhmen do të tregohet, se disa nga përpjekjet e mia ishin të padobishme, të paktën unë këshilluar për njerëzimin: "Kjo mënyrë është e gabuar, miqtë e mi të dashur." Jerry Cimrman

 

Looking Back Into Historisë

Fenomeni i quajtur (rretho-marrësit, rrethi-marrësit) mjaft Vendosni bashkangjitur me çështjen e formave grurit, pas disa hezitim fillestar. Disa individë mendorë, fillimisht me disa Pasiguria, blowed borisë tyre vet dhe pranoi atë tërësisht krijimet e dikujt tjetër. Pas një farë kohe, konstatoi se autori aktuale kurrë nuk do të shpallë authirship e tij, për të provuar ata për figments tyre monstruoze dhe rantings, edhe në qoftë se ajo ishte më absurde. Ata u përdorur shumë për The shpejt ajo, pa të paktën një grimë të jenë të interesuar në të, i cili është autori i vërtetë i formave. Ata ishin plotësisht të kënaqur me Gjetjet praktike, se ai kurrë nuk do të bëjë një rrëfim, të lindura për shkak të modestisë Ndoshta. Gjithashtu, nuk do të të pastër "vrima pin" pas punës së tij, për dallim nga rrethi-marrësit.

 

Nuk është çudi, ai kurrë nuk do të me të vërtetë në. Është e mundur që ai është vetëm vetëm në një "pozicion pritjeje", diskrete dhe ngadalë duke u përgatitur për atë moment, të cilat ndoshta duhet të ndodhë një ditë. Ajo mbetet vetëm dëshirë për ata që kurrë këtë ndodhi. Individët që mendorë, lente me krenari nga se askush nuk mund ta prishin krekosje Tyre pamend dhe e gjithë bota beson fiksionet e tyre, të dehur që figments çmendur bëra nga truri të sëmurë tyre, ata me të vërtetë ndonjëherë shkojnë në një kulture në terren, kështu që të përpiqet që atje " diçka "të krijuar, dhe të shtoni në besueshmërinë e tyre bullshits më shumë për këtë. Për të njëjtën kohë do të jetë në pritje edhe autorin e vërtetë të qarqeve kulture, në mënyrë edhe Kjo ka ndodhur të jetë i pranishëm në këtë fushë, dhe mund të "shtrëngojnë duart" me Tyre ndonjëherë atje. Pas kësaj, më pas do të arrijë në "Burrat në të Zeza" në terren (makina) për rrethin-marrësit, të marrë ata nga atje në arkat prej druri (zbuluar nëse ndonjëherë), dhe ata patjetër vënë në varreza. Edhe një herë: kjo mbetet vetëm dëshirë për ata që kurrë nuk ndodhi kjo.

 

Ndër të tjera, çdo shkarkesë rrufe në fushën absolutisht pa mëshirë vret mbi tokë dhe nën atë disa dhjetëra deri në qindra kilogramë të kafshëve të vogla (bretkosa, minj, hamsters, ketrat terren, sisels, insektet, moles). Në disa raste të rralla, më shumë se një opsion ton. Shumë varet nga distanca nga ndikimi i ballit shkarkimit, por kafshë të vërtetë ndoshta të vogla mund të vriten edhe nga disa prej fenomeneve të mëdha -Return StrokePas shoqëron apo dhe të paraprirë atë (Udhëheqësi rriturMOSTAR, Streamers papërfunduara pozitive, shih Lightning). Edhe insektet e vogla mund të jetë vrarë për shkak të induksion në bimë. Në raste të jashtëzakonshme ndonjëherë "pas ngjarjes" shtrihet në terren edhe ton shumë të fluturon kafshëve të mëdha. Janë tuajat të vërtetë budalla rrethit-marrësit duke u përpjekur për të vendosur objekt dikur në të ardhmen midis tyre?

 

Supozoni se edhe duket të jetë e mundur Konsideroni mundësinë që modelet e rregullta janë të krijuar nga të huajt ose rrethi-marrësit, ndërsa nga ana e shkarkimeve rrufe dhe se arised nga dëmtimi kulture Ata janë krijuar vetëm parregullt. Do të jetë e mundur, që ata kurrë nuk e kanë takuar njëri-tjetrin? Mijëra raste në vit? Do të jetë e mundur, që shkarkimi rrufeja nuk dikujt në një hit të vetme rast që ka qenë aq shumë spoiling reputacionin e tij, dhe do të vetëm Përpjekjet e tyre primitive të thatë për sfungjer në punën e tij? Po në lidhje me ligjin e padëshiruar njohur?

 

Occam Mban Gishtat e tij kaloi

rrethi-marrësit do iniciatives tyre çmendur, gjatë një periudhe të gjatë kohore (Dekada), vetëm ndihmuar pa dashje dhe grupe të hutuar disi e skeptikëve në mbarë botën, që mjaft uniforme interpretuar gabimisht parimin Përndryshe mjaft të besueshme funksional të sundimit Occam-së : "Në rastin e zgjidhje më shumë është e drejtë vetëm (më i mundshëm) që thjeshta " . Kryesisht që kërkojnë sa më pak të jetë e mundur të kushteve shtesë të rastit dhe të pasigurt, e preferueshme për asnjë.

 

Nëse Vazhdimisht, për dekada të tëra krejtësisht të fshehtë, por ende i koordinuar shumë, një aktivitet të bartura nga grupet e individëve të sëmurë mendërisht dehur në mbarë botën, që dikush paraqet zgjidhjen më të thjeshtë të mundshme, nuk ka nevojë për të parandaluar atë në thatësirën dhe pretendim në asnjë mënyrë. Ndoshta do të jetë më e mirë shpejt dërgojnë atë në një institucion për Qëllime thatë themeluar.

 

(Vetëm FAKT vetëm, që gjatë një periudhe të gjatë kohe ata do të jenë plotësisht të dalluar dhe undetectable, është një gjendje relativisht komplekse shtesë, pavarësisht nga fakti se në dhe alc Disa per Mille në gjak do të jetë kusht pothuajse e pamundur për ata tashmë vetëm gjetjen e një fushë të një kulture ...)

 

Vetëm për krahasim,: Çdo grup i njerëzve edhe do dhe model relativisht e thjeshtë, Kur numëruar të gjitha detyrat individuale që kërkohen për krijimin e saj, duke përfshirë projektin, transportit, do të kryejë dhjetra më shumë si qindra e njeri-orë, shkarkimin rrufe ishte "pune" 100 microseconds, në fjalë 100/1000000 e një të dytë ... (100 rrufe-microseconds) ...

- Occam - Obbama ...

 

Dritare skeptik (a ekskursion pak)

Çfarë emri për njerëzit të zgjedhin, që për dekada besonin se deklarata e qartë tërësisht i çmendur, apo edhe kryhet demonstrativisht, në frontin e kamera, edhe aktiviteti padyshim krejtësisht të çmendur probleme mendore e grupeve të individëve me çrregullime rënë dukshëm dhe intelekti, thirret Them si demigods, dhe Aktivitetet e tyre lavdëroj në qiell dhe i referohen atij si i vetmi shpjegim i mundshëm dhe korrekte?

 

Më poshtë është një lloj i reductio ad absurdum (shumë të ngjashme)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Supozoni se për një çast se rrethit-marrësit ekzistojnë. Prodhuar të gjitha forma të ndryshme në kulturë, dhe disa prej tyre thonë, në bashkëpunim me të huajt. Disa të tjera nga ana e bëri veten të huaj. Po, madje edhe duke pranuar se alienet ekzistojnë dhe dorë për dore me rrethin-marrësit prodhojnë qarqet. Ne besimin e tyre, se një apo të tjerët, ose Prodhuar kolektivisht, të themi, forma në dy fotografitë shoqëruese (shigjetat blu, modelet nga viti ... në ... mënyra se si modelet janë me të vërtetë të mirë). Çfarë është një idiot, vidhos-up, Tinker, çmend, scrapmaker budalla, shpërdorues humbës, se dora Paaftë dështimi shtrembër atëherë çdo gjë që ka prodhuar në shifrat e shënuara me shigjeta e kuqe? Gjegjësisht Dikush e kishte bërë të gjitha këto.

 

Nga rruga, si një provë e mesme e origjinalitetit të shifrave në Wylatovo duhet të shërbejë si një fakt relativisht lehtë gjurmueshëm e që edhe një idiot memec dhe rrethi-bërësi nuk do zgjedhur për krijimet fushën e tyre në të cilën ajo është gjetur tashmë objekte tregohet nga Shigjetat e kuqe ...

 

Ndoshta një i dehur pak Gjatë performancës? Ndoshta ata u ndërprenë bordet e tyre prerjes, pika, litarë dhe vargjet? Dështuar magnetrons tyre, phasers, masers, lazer, fuckers, tasers, cyclotrons, synchrocyclotrons, phasotrons, llambat rëntgen, emitters mikrovalë, armë elektron, ose ndonjë pajisje tjetër që përdoret për parazitë bombardimeve të fushës? A ata dështojnë të fokusin e tyre mendore dhe energji çastit, aftësive (ose vonuar), në mënyrë që vortexes tyre nxiti, besimet, ose forcat mendore nuk ishin në gjendje për të pikturuar fotografitë mjaft simetrike? Ata nuk duhet të ndihen diku të paktën një grimë si idiots? (Të huajt + rretho-bërësit)? Për fat të mirë, jo për shkak se ata nuk dyja të ekzistojë. Për fat të mirë, të dyja këto dy grupe krejt se mund uroj një tjetër për faktin se askush prej tyre nuk ishte shfaqur në asnjë mënyrë pikërisht në vendin e kohën e saktë edhe Kur ka të vërtetë ishte ndonjë model Origjinën. Në rast thatësira dhe ata do të transportohen në patologjinë (rretho-bërësit) ose (NASA huaj). Ose, Paroubek (Çeke policisë në rast të gjetjes Martians, nëse ai donte të provoni ringjall temën për zgjedhjet e ardhshme)

 

Ending shënim

Për besimtarët e ekzistencës dhe efektin e Fuqive të pashpjegueshme dhe misterioze dhe forcat, teoritë e konspiracionit, Aktivitete huaj, besimtarët Mysterium, ufologists, dhe të gjitha të tjera si-mendje njerëzve: në vendet e shënuara me të kuqe do të gjeni shigjeta e bimëve, shikimi apo nga ndonjë përdorur metodën tjetër të Hetimeve (në indet, qelizat, nyjet, mikroskopi, vetitë mekanike) absolutisht indistinguishably nga bimët, ato aq i kënaqur, fotografia matur dhe hetuar brenda që modelet e rregullt. Në vijim është një pasqyrë të përafërt të asaj që është e mundshme të gjeni brenda çdo model krejtësisht të parregullt.

  - Bimët djegur - Përqindja e vogël, edhe nën 1%. Ajo nuk mund të gjendet edhe në qoftë se shkarkimi rrufeja kohë të mjaftueshme ka kaluar dhe natyra u kujdes prej tyre në vetvete.

  - Bimët me gjethe shtrembëruar dhe deformuar, gjeth, cobs, kokrra deformuara maturimi. Ndoshta jo edhe të kalojë 1% dhe përqindja e tyre është vetëm pak mbi zonat e padëmtuar.

  - Bimët me vetëm mbi tokë, 2-5 cm vendosur, jo të thyera gjeth. Më shumë se 90%. Shumica e tyre do të tregojë në krahasim, me gjeth të shëndetshme, nuk paraqitën `do të jenë forcë (dëmtuara, dobësuan) bimët më shumë se 5 herë më të ulët ndaj thyerje. Gjithashtu, ata padyshim do të jetë shumë e lehtë për të bëj gjeth e tyre vetëm mbi tokë pa shkelur.

  - Bimët e padëmtuar, është bend edhe mundshme në tokë pa thyer gjeth, por shumë më ngadalë dhe të tregojnë rezistencë ndaj shumë më i madh se gjeth prirjen depozituar `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) dhe afërsia e tyre në 10 herë vlerësohet.

  - Bimët me gjeth afërsisht në pikën e njëjtë, 2-5 cm mbi tokë thyer. Ata janë një e vlerësuar 10% e gjeth raundit të shtrirë në tokë. Ata do të jenë të vendosura në zonat Kryesisht Menjëherë ngjitur me kufirin formë. Rezistenca e tyre ndaj thyerje dhe lakimi ose prirje nuk është më vetëm 2-3 herë më e ulët kundrejt bimëve kontrollit të shëndetshme.

  - Shumë shpesh do të gjendet depozitohet `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) tufa e gjeth, rregulluar uniforme mbi çdo lak një tjetër - rezultati i effect.fect Domino.

  - Shumë shpesh është e mundur të mos edhe gjeni paraqitur `duhet të jenë (të dëmtuara, dobësuan) tufa e gjeth Brenda modeleve më të mëdha.

 

Kurdo që në të ardhmen ata do të gjejnë të gjitha ndryshimet e përshkroi këtë e quajti vende. Ky pohim mund të përpiqet të refs Menjëherë në vitet e ardhshme. Diçka me ta do të thotë se ndoshta dërguar tashmë si një Mayans dërguarin e lashtë. Ata do të furnizohet nga si shumë miliona shigjeta e kuqe në mbarë botën, vetëm se sa ata duan, dhe ata do të mund të përpiqen për të kryer se nuk është vendosur diçka të tillë. Ata mund të zgjedhin sipas zgjedhjes së tyre. Kjo quhet parashikim, dhe i takon një gamë të gjerë të teknikave të përdorura në kërkimet shkencore bazë, të cilat besimtarët e duan mister si një dhimbje në gomar.

 

Vetëm një problem i tyre është që tani problemi i tyre i vetëm. Kjo do të jetë sigurisht një problem i madh për ta, Vëzhgoni dhe të eksplorojnë diçka aq e zakonshme, zakonisht, si çdo kulture parregullt në formë. Ajo është mjaft plotësisht nën nivelin e tyre, diçka e thatë marrë pjesë në një tokësor, çfarë Ndoshta nuk mund të lindin në mënyrë të njëjtë ose të ngjashme si modele aq shumë isha i vogël të tyre të rregullta. Never mind, dikush tjetër do të jetë shumë i kënaqur që në vend të bëjë të gjitha prej tyre.

 

Së fundi një mesazh për të gjithë rrethin-marrësit në mbarë botën, duke thënë se së bashku me autorin klasike: "Ju ma duan të vjella ..."

 

Plotësisht në fund (për karaktere të forta) lotët)

Kjo ishte një rast shumë i njohur i dy fogeys pleqërie vjetra, D & D në Britani në vitet nëntëdhjetë (shih Google : D & D rrethi kulture), të cilët pretendonin veten të jetë autorë të gjitha qarqet kulture në terren, pa qenë në gjendje të dyshimta tyre shumë pohon edhe në shkallë më të vogël të provave të besueshme. Fakt i trishtuar që është për të ardhur keq gazetarët Ata kërceu me karrem në diletant dhe mënyra me të vërtetë tepër të trashë. Hodhi larg çdo madje edhe rregullat më elementare rreth nevojës për autentikim burimeve dhe kërkesave, dhe ka marrë pjesë kështu në një nga mistifikimit të madhe të shekullit të njëzetë, e cila ndoshta nuk ka paralele në histori. Oh, Ata gazetarë fatkeqe. Ata u bënë de facto si bashkë-autorë të një prej mistifikimit më të madhe të shekullit të 20-të, edhe në qoftë se emri i tyre nuk ishte i Orson Welles. Ata kishin ende të jetë i qartë në shikim të parë, se një seri e përshtatshme zgjedhur dy pyetje duhet menjëherë se fogeys jargë vjetra dënuar të gënjyer patologjike. Por në rast se menjëherë do të kemi humbur shumë qarkullimin Mijëra gazete dhe tarifë të madhe. Kjo nuk ishte hera e parë dhe as hera e fundit kur gazetari fatkeq përpjekjet e tyre morën pjesë direkt në një mistifikimit të dendura.

 

Dy Geezers ndryshkur e vjetër mendonin, se kur bashkangjitur në kulmin e tyre kurorëzon jargë sheshtë dhe pjesë e tela si një "finder drejtim", që i gjithë njerëzimi do të besojnë ata, që ata të ndihmojnë duke përdorur këtë qarqet kulture prodhuar sa më shpejt dhe me lehtësi si vizatim në Bordi përdorur busull scribing. Qindra e qarqeve për dekada të tëra, nuk janë kapur. Ajo duhet të theksohet gazetarët ata që besuan. Ajo duhet të theksohet se nuk gazetarët të thotë tërë njerëzimin. Për fat të mirë.

 

Shumë vite më parë shprehur nga Robert Heinlein Kjo nuk ka nevojë që të shikoni për qëllim keqdashës, ku nuk është e mjaftueshme për të shpjeguar shkaqet nga marrëzi të përbashkët njerëzore. Gjithashtu shikoni nuk ka nevojë për teoritë e konspiracionit. Në këtë rast, fatkeqësisht ishte shumë shkaku më i madh i të gjitha gabimet në mënyrë të qartë gazetarisë pakuptimta, të mbështetur nga z qese me siguri guximshme botuesit (si ndodh). Edhe pse hidhen në pikël është e mundur Ndonjëherë dikush, kush, por në këtë rast, ajo ndoshta do të jetë shumë pak e zakonshme se tri pika. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Kërko për të gjitha gratë

Këto "huajt" nuk do të jetë kurrë Revealed, por për gruan e Bower. Ajo vënë re shpejtësimatës e makinës një shumë të kilometrazhin dhe, për më tepër, burri i saj nuk mund të shpjegojë edhe kur ata kalojnë natën. Së fundi, e akuzoi atë për pabesi dhe Bower dhe Chorley doli me të vërtetën. Chorley vdiq në 1996 Bower në nder të tij në vitin 2004 krijoi imazhin e tij të fundit në thekër. Ai shtoi se gjarpër qoftë se ajo nuk kishte qenë xhelozia e gruas së tij, ata do të ndoshta kurrë nuk zbulojë.

 

Të nderuar zonja Bower! Në botë sot e kësaj dite mund të realizohet për dhjetëra miliarda shumë arsyetime që kishte vetëm një qëllim - prish dhe turbullira kurorën. Atë që e kanë shpikur D & D unbeatable është absolutisht një nga më të trashë, ndonjëherë në historinë e përfunduar dhe e cila kishte qenë besonin, edhe pse në asnjë mënyrë nga të gjithë. Në nivelin e saj në mënyrë dramatike nënshkruar nivelin mendor të autorëve të dy e saj. Ne nuk e dimë ku jeni Aktualisht, Znj B., ne nuk e kujdesit rreth. Ndoshta ku ka Chorley. Nëse është kështu, i jep Kjo ka budalla tuaj (nëse nuk është tashmë shumë) chunks e goditi me shuplakë, dhe të shpjegojë atij çdo gënjeshtër ajo që do të zbulohet, madje edhe pas vdekjes.

 

Ata vetë kurrë nuk kishte qenë ndonjë qarqet kulture bërë, kjo ishte vetëm një justifikim turpshme për të justifikuar udhëtimet e tyre për kurva. Edhe sot qesh, nga ajo që ju dhe të gjithë njerëzimi kanë bërë. Ndoshta jo edhe për të përzënë kurva, vetëm rode Doug për Dave, sot është moderne. Një gjë, duke iu referuar: mund të jetë pothuajse e sigurtë. Nëse çdo gjë Domethënë kryer me të vërtetë në fushë (qindra herë shumë orë të punës së natës në fushë), do të më shumë gjasa Them kanë pritur për autorin e djathtë të modeleve në një fushë kulture dhe të paktën në një rast do të ketë takuar me ta dhe shkundur duart e tyre. Ata do të dërgohen në shtëpi në një kuti druri pas kësaj. Çdo forcat natyrore do të konsiderohet si detyrim moral të tyre vetëm për të bërë diçka të ngjashme me dy idiots thatë.

 

Së fundi: ndoshta Ata vërtet ishin në një fushë kulture. Ndoshta ka qenë vetëm dy, por nëse kjo është e mirë për ne dhe do të mbetet përgjithmonë mister. Ndoshta ka pas disa edhe atyre që kulture rumpled mbetur. Diçka si Milovice - Lindje - rast të regjistruar të "hedgehogs mating" nga 2010 (Foto) sigurisht nuk është një rastësi që është ky vend (fushë parë në jug lindje të Milovice nga rruga) ishte titulli punuar Assigned Doug dhe Dave. Ndoshta D & D në një fushë kulture diçka edhe nganjëherë lënë, ndonjëherë kuletë, ndonjëherë dorashka. Vetëm ne ndoshta nuk do të di nëse ka mbetur në vend kuletë pas Doug ose Dave ...

 

Një pasojë tjetër shumë e pakëndshme e rastit quajtur ishte një fakt shumë të pakëndshme që ata ishin pothuajse menjëherë u ndal edhe ndonjë pak më serioze Përpjekjet e shpjegimit të vërtetë shkencore të KP fenomen. Asnjë shkencëtar me reputacion të paktën minimalisht me në asnjë rast nuk mund edhe të lënë të kuptohet dhe të përpiqen për të zgjidhur problemin, që ishte aq tërësisht rrezikohet nga një dy budallenj e thatë. Në të vërtetë, sipas informatave në dispozicion, të paktën që një organizatë kishte qenë duke u përpjekur për të parë të paktën një pak informacion në lidhje me mbledhjen serioze fenomeni, pas këtij "zbulesë", ndaloi krejtësisht veprimtarinë, e cila duhet të jetë i verifikueshëm nëpërmjet motorët e kërkimit ..

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

pz