Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Ini adalah terjemahan utama, awal, data mentah, hampir tidak diubahsuai. Mesin, berasaskan komputer, dari muka surat asal, muncul sebagai Czech asal dan versi asal bahasa Inggeris. Akan terus bertambah baik pada masa diperbetulkan dan maju. Terima kasih untuk pemahaman.

lightning

Tanaman bulatan

Teka-teki yang diselesaikan.

Tagged bersama-sama

Jangan sekali-kali, tidak pernah

mana-mana extraterrestrial, atau

mana-mana tahi intergalactic lain

crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Tanaman Teka-teki Bulatan meletakkan bersama-sama ... - Terus

Bulatan tanaman dijana oleh elektrik kilat, oleh yang tumbuh-tumbuhan yang sebahagiannya rosak. Dalam raster tanaman ladang adalah simulasi dipaparkan maka rekod fotografi garisan berkuat kuasa medan elektromagnet.

Bulatan tanaman dijana oleh elektrik kilat, di mana tumbuh-tumbuhan separa rosak. Dengan bantuan raster tanaman ladang kemudiannya dipaparkan simulasi rekod fotografi garisan medan elektromagnet.

Mesej yang enciphered dalam bulatan tanaman oleh Maker Great mereka 

Bulatan tanaman - kod kuncinya. Sekali selama-lamanya.

Menarik, mencukupi sepenuhnya, yang pertama benar-benar sains , teori yang agak baru.

Amazing rahsia bulatan kod tanaman dan tanda-tanda mistik diuraikan. Sekali dan untuk selama-lamanya, setiap daripada mereka.

 

Makna yang keseluruhan penyampaian mereka berpendapat kepada manusia, dan akan selama-lamanya hanya yang - mutlak apa-apa.

 

Mungkin dengan hanya kecuali satu - satunya sebenar pembuat besar mereka  ingin menyampaikan mesej kepada Umat Manusia seluruh:

"Jangan cuba untuk melawat bidang tanaman hanya tepat pada masa, apabila saya mengecat pictograms. Kemungkinan, bahawa seseorang yang anda lakukan betul-betul pada masa yang sama, untuk kali pertama, juga untuk kedua terakhir hidupnya, dengan sendiri bola mata, benar-benar notis, dan lihat, dan memahami, prinsip bagaimana saya mencipta. "

 

Sesetengah orang, kebanyakannya mekanikal akibat aktiviti beliau akan menjadi mungkin memerhati sini .

 

Semua matematik teknikal - geometri - mekanikal - fizikal - astronomi - astrologi - prinsip Universe, yang telah dibentangkan kepada umat manusia untuk berkat "decoding" mereka, Oleh itu, mungkin tanpa ragu-ragu mendefinisikan sebagai stupidities mutlak. Mereka mempunyai makna yang sama, sebagai usaha untuk menyahkod sesetengah imej dari kaleidoskop. Juga, jangan sekali-kali mengulangi, tetapi sesungguhnya dalam diri mereka akan berupaya untuk mencari begitu banyak kebanyakannya matematik yang sangat tepat, tetapi juga banyak peraturan lain.

 

Sebagai contoh, bahawa lilitan heksagon sekata yang agak tepat sama dengan enam kali panjang sisi, manakala lilitan oktagon walaupun lapan kali ...

 

By the way, di dalam setiap bulatan tanaman agak tepat nilai terterap berangka bilangan Π - pi. Benar-benar, lilitan sebarang bulatan tanaman, yang ditemui di dunia pada bila-bila masa, berkembang menjadi satu garisan lurus, mempunyai panjang yang sama untuk 3,1415 ..... kali diameter ... 

 

 

Jika berminat, sila hubungi cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Bulatan tanaman diselesaikan secara muktamad ...

Hanya sebenar semulajadi prinsip pembentukan, mudah dihitung dan diramal.

Juga (!!) beberapa tahun lepas disahkan ke belakang.

tanya kaji cuaca atau Nokia - Vaisala

 

 

 

Garis masa

 

13 Februari 2008 - jenama baru, sangat komprehensif - penyelidikan antara disiplin & penyiasatan tentang merosakkan tanaman, lemah. dan kerosakan loji lain yang disebabkan dengan elektrik bermula

 

13 Februari 2009 - 1 hasil penyelidikan yang diterbitkan di laman web,

tepat satu tahun dari awal penyelidikan - lightningsymbols.com

hanya rujukan yang sangat pendek

 

13 OGOS 2009 -? dari tarikh itu beberapa maklumat menarik yang lain yang diterbitkan di sini, satu demi satu, hari demi hari, bulan demi bulan, pada www.cropcirclesonline.com Published hanya di internet, tiada publisiti lain, tiada buku, kertas kerja tidak, tidak akhbar, media.

 

Beberapa maklumat menarik kemasukan lain perempuan. dan di sini

Asas, juga maklumat terperinci mengenai tanaman kerosakan tanaman (merosakkan, kelemahan) di sini (tidak lama lagi)

 

Wahyu mengejutkan! Tanaman Circle Gate ... Gatee

 

OGOS 13, 2010 tarikh terbaru dari bahawa manusia

mengetahui dan memahami, bagaimana bulatan tanaman dibuat. Agroglyphes, pictograms .

Dari masa itu mungkin untuk lihat muka surat nota untuk komandan dan amaran ,

dan banyak lagi maklumat ke bawah halaman ini dan lain-lain.

 

akhir garis masa

 

 

Lepas, tetapi tidak kurang

Akhir, hanya untuk kepentingan. Semasa melepaskan kilat adalah dalam saluran kilat, dengan lebih kurang. lebar jumlah kepekatan 5 -10 mm) tenaga - tenaga yang dipancarkan oleh isipadu tertentu ruang seunit masa, setanding dengan proses yang berlaku ke atas letupan supernova ()! ...

 

Sekurang-kurangnya pada bahagian paling curam nadi keluk arus elektrik terkini.

 

Alam semula jadi

Ia adalah mungkin bahawa alam semula jadi cuba untuk menunjuk-nunjuk, yang dibuat melalui corak dalam jagung, apa yang berlaku di kawasan-kawasan, tiada siapa yang akan melawat pernah, mungkin hanya dalam fantasi daripada SCI - Wayar cerita pendek, novel atau filem. Permukaan, dalaman dan penutup supernova, semasa letupan, sebelum dan selepas. Permukaan lubang hitam, ruang di bawahnya, ruang atas dan bawah ufuk acara. Apa yang berlaku di antara ufuk acara dan permukaan lubang hitam. Berlaku berlaku pada permukaan bintang, di atasnya dan di bawah bahawa, juga berhampiran teras cemerlang, dan di dalamnya. Proses, yang berlaku di sekitar dan bahan letupan di dalam nuklear atau termonuklear semasa detik-detik sejurus sebelum, semasa dan selepas letupan itu. Yang sama juga di kawasan yang sangat rapat mana-mana letupan konvensional dan di dalam kartrij. Proses, yang berlaku semasa pelanggaran planet, bintang, lubang hitam. Proses, yang bekerja semasa pewujudan, perubahan atau pemansuhan ikatan kimia. Proses dan kuasa-kuasa yang berlaku di sekitar nukleus atom semasa pereputan atau semasa pelbagai tindak balas nuklear. Proses dan kuasa-kuasa yang berlaku semasa interaksi dan tindak balas atau penghapusan dua zarah dan anti-zarah. Proses dan daya, di mana jisim ditukarkan kepada tenaga atau sebaliknya. Geometri dan simetri, kursus masa, daya dan perubahan bertenaga semua proses yang dinamakan. Proses yang berlaku semasa, sebelum dan selepas Big Bang dalam keadaan jirim dan tenaga yang telah terletak di sana.

 

Satu tempat lagi

Satu tempat lagi adalah sifat mungkin cuba untuk menunjukkan, dengan bantuan corak bulatan tanaman, untuk seluruh umat manusia yang kagum, yang akan tidak lama pada masa akan datang, sesiapa sahaja boleh melihat di sana, atau di sekitar segera akan menjadi apa-apa memerhati, menyiasat dan untuk mengukur: titik, di mana pelepasan elektrik kilat melanda tanah, jalan yang benar, bahawa ia telah melalui, dan segala yang berlaku di sana bermula dari Pecahan Permulaan, melangkah atau Ketua Dart, sehingga Panjang Berterusan Semasa selepas terakhir Strok Pulangan. Pengembangan letupan udara, plasma, resonans mekanikal dan elektrostatik dan elektromagnetik dan kesan gangguan yang berjalan di sana. Pemindahan dan radiasi, jam megawatt beberapa tenaga elektrik, kadang-kadang bahkan lebih, antara tempat-tempat yang beberapa batu jauh, dalam perjalanan kurang daripada 10/1000000 kedua.

 

Ciri-ciri umum

Bulatan tanaman memahami didapati sekarang. Dan selama-lamanya.

Menarik, banyak, yang pertama benar-benar dan hanya sains ,

realistik, lengkap teori baru.

Asas, penyelidikan asas.

Sifer Circle Tanaman menakjubkan diselesaikan. Semua orang dan selama-lamanya.

Terdapat kemungkinan untuk melihat lebih banyak pada halaman berikutnya .

 

Bulatan tanaman tadi menjadi Penjelasan sebenar menggunakan hanya sains sifat sebenar .

Biokimia, fizikal, teknikal, mekanikal, kimia, dan lain-lain sains sebenar

dan sifat sebenar penyiasatan prinsip, menggunakan hanya undang-undang alam.

 

Senarai Anggaran disiplin saintifik, teknikal dan penyelidikan dan kaedah, mungkin untuk digunakan untuk menerangkan prinsip-prinsip mana-mana kerosakan tanaman dan tanaman yang semakin lemah selepas keluar kilat apa-apa ke dalam bidang bijirin, termasuk bulatan tanaman:

 

Phytopathology, loji anatomi, fisiologi dan morfologi, biologi, biokimia, biomekanik, fizik, kimia, Biofizik, agronomi, hidrologi, hidrostatik, fizik resonans dan gangguan, kimia fizik, geologi, biologi sinaran, fizik dan dosimetri sinaran elektromagnet dan mengion, elektrodinamika, aerodinamik, statistik, hydrometeorology, electromechanics, kinetik letupan, elektromagnetik, pengukuran cahaya, kimia kuantum, termodinamik, matematik, mekanik, hidrodinamik, kimia panas, optik, mikroskopi, kristalografi, spektroskopi, (stereo) fotogrametri, elektrostatik, toksikologi, fotografi, arkeologi, dinamik bendalir, ilmu pengetahuan gua, magnetohydrodynamics, sains tanah, elektronik, geometri, kemagnetan, geofizik, geometri fraktal, seismologi, agrobiology, agrochemistry ...

 

dan banyak lagi, juga antara disiplin dan bersilang cawangan sains

 

sebagai oleh-produk juga penciptaan corak tanaman biasa - pictograms hanya lengkap

Jenama baru, teori asal asal-usul dan pembentukan corak bulatan tanaman, percuma mutlak mana-mana pseudosains , esoterik, ciri-ciri mistik atau ghaib, UFO, alien, piring terbang, sciolism, fallacies misteri.

 

Sangat kompleks, tetapi juga sangat mudah dan boleh difahami.

100% sifat dan sains teori dan penjelasan bulatan tanaman yang berasal,

bersedia untuk mana-mana pengesahan dan lawan prosedur akademik dan penyelidikan.

Mengejutkan!

 

Teori mundur disahkan melalui rekod yang sedia ada,

yang tidak pernah untuk tujuan yang diterangkan digunakan lagi.

 

 

Tanaman Bulatan teka-teki yang dipasang.

 

Jenama teori baru, menggunakan kaedah saintifik yang sebenar,

bebas sebarang Adawiyah-ilmuan penyelidikan.

Teori yang menakjubkan, mengagumkan dan sungguh di luar jangkaan.

Tiada semangat, kerohanian atau ilmu wasitah.

Tiada daya esoterik, mistik atau ghaib, kesan, kerja-kerja atau eksperimen.

Tahi extraterrestrials Tiada, UFO, piring terbang.

 

Kod Bulatan Tanaman diselesaikan sekali untuk semua.

Bulatan tanaman dibuka kuncinya. Secara muktamad. Sudah tentu.

Benar-benar tidak UFO s, mesin terbang tidak diketahui atau tidak diketahui.

Tiada daya yang tidak diketahui atau tidak dapat dijelaskan, tiada penjelasan paranormal.

Tiada mukjizat, tiada misteri, tiada tanda-tanda.

 

Tiada extraterrestrials, tidak mempunyai kenalan.

Tiada ujian ketenteraan, eksperimen atau penyelidikan.

Tiada apa-apa lain yang serupa eksperimen sains rahsia, ujian, penyelidikan atau penyiasatan.

Tiada ujian paranormal atau telepati atau penyelidikan, tiada sains-fiksyen.

Tiada metafizik, tiada meta-psikologi.

 

Sungguh di luar jangkaan, tetapi hanya tunggal penjelasan yang benar. Lebih pada muka surat seterusnya .

 

Sama sekali tidak kecerdasan, perkhidmatan perisikan, atau bahkan auns proses mental dalam perjalanan pictograms bulatan tanaman penciptaan. Sudah tentu termasuk orang-orang yang telah dibuat oleh pembuat bulatan tanaman kononnya, kerana dalam otak individu-individu ini mempunyai kebijaksanaan yang tidak pernah dijumpai, walaupun jika seseorang itu benar-benar intensif cari, perlombongan dan mencarigali di sana.

 

Tiada atau risikan proses mental planet, UFO, piring terbang, coleoptera, angkasa, matahari, bulan, kosmos, tikus, lalat, kumbang, rumput, Beatles, jisim, makhluk, rumpai, mayat, hantu, alam semesta, perkara, benda, tornado, atom, molekul, pepijat, kristal, tanah bawah, angin, bakteria, baja, bahan, visi, undeads, rangka, ruang, extraterrestrials, kulat, serangga, vakum atau mana-mana lain-lain maklumat semasa penciptaan bulatan tanaman.

 

Risikan Tiada antara bintang, tiada kecerdasan extragalactic, tiada Marikh kecerdasan, kepintaran tiada Bumi ini, risikan tiada tanaman, risikan tiada bijirin, risikan tiada tanah, risikan tiada cuaca, risikan tiada tumbuh-tumbuhan, risikan tiada haiwan, tiada kecerdasan bawah tanah air, risikan tidak ada batu-batu di bawah tanah, risikan tiada kanggaru, risikan tiada Landak, risikan tiada haprak mewujudkan bulatan dalam tanaman.

 

Bulatan tanaman jelas. Selama-lamanya dan mana-mana.

 

Prinsip pembentukan sangat tepat, mengikut paksi ramai dan simetri bercermin, sering fraktal, bentuk geometri boleh disamakan dengan prinsip penciptaan dan pembentukan emping salji, atau penciptaan rekod grafik keamatan medan elektromagnet, kawasan sekitar wayar lurus, atau dalam electromagnets, termasuk pusar medan elektromagnet (!) dan sekunder mencipta arus parasit. Ia akan ditempatkan di halaman lain. Menerangkan bulatan yang disertakan tidak boleh dipisahkan, tambahan bulatan kecil, yang terletak tepat pada titik sentuhan dua bulatan besar.

 

 

 

 

Tanaman Bulatan misteri diselesaikan. Secara muktamad. Sudah tentu.

Wahyu mengejutkan!!

Teori yang hangat sebarang hipotesis terlebih dahulu lain seperti Bolt itu dari Blue ;-o

 

Teori cerah daripada matahari. Suhu permukaan Matahari adalah lebih kurang 6000 ° K, suhu plasma pelepasan 30000 pusingan kilat ° K, iaitu 5 kali sebanyak.

 

Logik, bukan sahaja mudah difahami, tetapi saintifik dibuktikan, statistik disahkan, secara langsung menawarkan dirinya untuk kefahaman dan penjelasan seluruh fenomena dan proses penciptaan bulatan tanaman.

 

Penjelasan bukan sahaja sangat semulajadi menerangkan sahaja masalah bulatan tanaman, tetapi juga sorotan sangat jernih dengan cara bahawa ada berlaku anomali, sering dirujuk untuk menjadi seperti hantu dan ghaib.

 

Bulatan tanaman tidak dicipta oleh mana-mana transenden, dunia khayalan, ruang, kecerdasan kosmik atau extraterrestrial atau tenaga, baik oleh mana-mana manusia lain dibayangkan atau kepintaran haiwan. Hanya semulajadi dan normal daya fizikal, proses dan interaksi antara mereka, tidak lebih.

 

Bahkan tidak tunggal dipanggil "plasma vortex". Tiada siapa yang pernah melihat mana-mana.

Tiada angin, atau siklon, tornado, hujan, 'hails'.

Walaupun tidak mereka yang liar - "Saya mempunyai mereka" - Cimrman Jerry

 

 

Tiada haiwan, kecuali bahawa " Landak "dalam Milovice, tidak extraterrestrials.

Tiada persepsi luar indera, atau kuasa-kuasa transenden.

 

Tiada paranormal, ufology, atau mana-mana fenomena serupa yang lain, kuasa atau penyelidikan.

 

Tiada ley talian, talian tiada tenaga psychical mahupun fizikal.

Dengan kecuali bahawa talian, di mana elektrik, gas atau air mengedarkan mana-mana garis utiliti, drainages, ke atas semua mereka elektrik kilat pelepasan, berjalan di atasnya, walaupun bawah tanah, seperti roller coaster.

 

Trek traktor, kadang-kadang bekerja dengan cara yang hampir sama, dengan itu bahawa dalam beberapa kes mereka mempamerkan mungkin lebih daripada kekonduksian elektrik seribu kali ganda lebih tinggi, berbanding dengan persekitaran mereka.

 

Juga trek jenis lain - laluan sebuah ribut memajukan, bergerak dalam arah angin dominan. Lightnings ribut yang dinamakan mencipta semua bulatan tanaman, pada jarak beberapa kilometer.

 

Juga boleh menyertai pengaruh kehadiran tinggalan arkeologi bentuk pelbagai, bukan hanya cropmarks - tanda-tanda tumbuh-tumbuhan, yang terletak di bawah tanah, serta unsur-unsur geologi dan anomali. Mereka boleh mempunyai pengaruh yang sangat penting pada konduksi elektrik bawah tanah, dan nampaknya telah juga terlibat dalam bermakna dari segi statistik yang semakin meningkat dalam kebarangkalian pelepasan kilat di sekitar beberapa tempat tertentu. serta pengaruh perpindahan cepat kuasa elektrik ke bawah tanah yang mendalam. Oleh itu di tempat itu tidak muncul konduksi elektrik yang lebih tinggi di atas permukaan tanah, dan penciptaan bentuk tidak teratur dan bukannya bulatan tanaman tetap.

 

Juga mengucapkan terima kasih itu, tidak mungkin berlaku dengan cepat konduksi jumlah tenaga elektrik yang jauh di bawah tanah yang besar. Tanpa kerosakan penting yang menjalankan di atas permukaan, dan dengan itu tidak teratur tumbuhan lain di atas permukaan di luar bentuk tetap. Oleh itu, tenaga, yang dijalankan oleh cara yang diterangkan dapat oleh pengaruhnya mewujudkan "hanya" bentuk garisan medan magnet di sekeliling konduktor lurus, seperti bentuk bulat yang agak kerap, akhirnya resonans dan gangguan mereka, semua yang terlibat dalam proses penciptaan bulatan tanaman.

 

Pilon dan wayar talian kuasa besar boleh menyumbang kepada tarikan keutamaan pelepasan elektrik ke tempat-tempat tertentu. Sekitar wayar dengan voltan 100 ribu Volt dan lebih, mungkin muncul pelepasan korona. "Komrad yang GDR," sebenarnya "komrad dari CEZ" pasti akan dapat memberitahu banyak tentang itu. Terutamanya di negara-negara asing, wujud pelbagai berat institut penyelidikan semasa operasi elektrik bagi pengeluar dan pengedar elektrik. Mereka berurusan dengan isu-isu pengeluaran tenaga dan pengedaran dan voltan tinggi, dan dengan menilai kesan pelepasan kilat, dan campur tangan mereka ke dalam kemudahan yang serupa, di sekitar hte bulatan tanaman yang terdapat.

 

Tiada hantu atau apa-apa rangka yang terlibat dalam penciptaan bulatan tanaman.

Tidak rangka dalam almari.

Tiada kuasa dari luar kubur.

Tiada raksasa, hantu, nimfa walaupun kunang.

Tiada makhluk ghaib walaupun pasukan.

 

Tidak "gelombang pemikiran", bukan mental kuasa atau proses mana-mana organisma, hidup atau mati, pemikiran manusia atau haiwan.

Tulisan rahsia Bulatan Tanaman dekripsikan.

Tentu sekali, tidak ada sedar atau disengajakan, tindakan mana-mana manusia atau haiwan.

Tiada tindakan, tenaga atau kuasa-kuasa misteri.

 

© cropcirclesonline.com,   © spigots dalam cepat

 

 

Tiada daya telekinetic tidak minda terkawal, tiada tele-atau para-angkatan, sains atau penyelidikan. Tiada misteri antara bintang, intergalactic atau kosmik, tindakan, tenaga atau daya.

 

Oh, bahawa Landak, mereka juga tidak membuat bulatan tanaman ...

Tiada lagi percubaan persetubuhan, pada sambungan atau komunikasi, bergerak keluar dari ruang yang diketahui atau yang sedia ada, serta di dalam mana-mana dimensi lain.

Dengan satu pengecualian - Milovice kes - timur, yang jelas merupakan percubaan untuk bersentuhan. Oh, itu Landak ...

di tempat ini "bekerja" Landak, "komunikasi",

yang menyebabkan bijirin yang santai, gandum, sekitar 8m 2

 

Tiada memandu, tenaga atau kuasa pemikiran, proses mental.

Memandu tiada, tenaga atau daya "menjadi".

Tiada pemacu interdimensional atau tambahan-dimensi, tenaga atau daya.

Tiada percubaan di intergalactic, komunikasi antara bintang atau extraterrestrial.

 

 

Hanya terdiri mudah biologi, biokimia, fizikal, kimia dan serupa mudah saintifik dijelaskan dan sepenuhnya sebenar dan sebab-sebab semula jadi dan akibat semasa proses penciptaan bulatan tanaman.

 

Proses ghaib yang tidak terlibat dalam bulatan tanaman juga

Tentu sekali tiada " ghaib "proses atau kesan-kesan.

 

Pelepasan Kilat adalah agak semulajadi, Bumi sahaja, tidak extraterrestrial, tetapi di samping itu ia muncul dalam mana-mana dan semua hartanah, ciri-ciri kualitatif dan kuantitatif "super", bahkan yang paling hebat, mutlak, semua hartanah adalah di luar imaginasi mana-mana manusia biasa. Ketegangan awal antara awan dan permukaan tanah mungkin lebih tinggi daripada volt beberapa bilion. Semasa puncak boleh mencecah hampir juta ampere. Tenaga, dipindahkan dan tersinar oleh yang akan mampu untuk membekalkan kuasa fret banyak melatih batu banyak. Kelajuan Return Stroke, Lejang kembali, sebahagian kuat pelepasan elektrik, adalah sesuatu antara 1/3 untuk 2/3c. Kepekatan tenaga adalah lebih tinggi daripada di atas permukaan Matahari.

 

Kadar kenaikan semasa - puluhan beberapa beratus-ratus ribu ampere satu mikrosaat, hanya satu-satunya juta saat. Dalam kes restrikes, strok menengah, selalunya lebih 250 000 mikrosaat /. Mungkin hanya beberapa laser mungkin mempunyai kadar yang lebih tinggi daripada kenaikan tenaga, tetapi tenaga laser apa-apa yang telah dikilangkan di dunia, berbanding dengan tenaga petir, banyak di bawah daripada purata, akan menyatakan "sebagai lemah sebagai air", termasuk yang akan dipasang dalam Břežany.

 

Walaupun Pelepasan Kilat adalah benar-benar super - super dan juga semula jadi -natural, Ia tidak sedikitpun perkara hyperphysical, ghaib -supernatural, Hanya SUPER &NATURAL.

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

Akhirnya, beberapa maklumat yang tinggal

Tidak begitu saintifik, sesetengah humoristic sedikit

 

Matahari, Plasma

Objek yang amat serupa seperti bulatan tanaman, walaupun tidak begitu lama tahan lama, tetapi saat, minit, jam dan mungkin juga hari, peningkatan di bawah matahari plasma.

 

Boleh hadir proses yang sama untuk ribut petir.

Tetapi lebih - lebih daripada 10 12 kuat.

Tidak akan disiasat pada jarak dekat.

http://www.thesuninmotion.com

Ahd korona, letusan Ahd

 

 

Matahari & planet

Terdapat objek yang sangat, sangat serupa di permukaan matahari, atau di mana-mana permukaan bintang.

Dalam plasma solar korona dan solar di permukaan diadakan sedemikian pelepasan bertenaga dan letusan plasma dan elektrik yang di bawah kesan sesetengah daripada mereka akan lepas seluruh dunia sepenuhnya sejat. Kesan mereka ke Matahari permukaan plasma, yang mempunyai sifat lebih serupa dengan cecair daripada pepejal, dapat mewujudkan corak setanding dengan bulatan di permukaan air, termasuk pelbagai gangguan dan resonans. Sesuatu yang sangat serupa boleh muncul di sana, dalam kes tompok matahari sangat terkenal popular.

 

 

 

"Crop Circle" seperti objek yang membesar akan pada masa hadapan yang dikesan hampir di setiap planet dan bulan-bulan mereka dalam sistem matahari dan sangat lagi di masa hadapan, jika pernah, ke atas semua sistem planet extraterrestrial lain.

 

Dalam bahan extraterrestrial tidak bermaya dan permukaan seperti pasir, salji, runtuhan, serbuk, dan seumpamanya.

 

Sebelum apa-apa penyelidikan robot atau buatan tangan mereka akan dianggarkan dan diramalkan oleh kami.

Kita tidak akan pergi ke sana untuk menyiasat sekarang, kerana Hawking memberi amaran terhadap mereka, mereka akan makan kita.

 

Tiada, secara mutlak tidak kebijaksanaan mencipta bulatan tanaman

Mungkin bertanya Georgino Paroubek, 1 bekas, benar-benar sangat bodoh Czech ahli politik, cuba hendaklah dipilih dengan bantuan Marikh, juga commies, dan mentadbir dalam nama mereka. Dan pecah seperti buih.

 

Tiada perisikan extraterrestrial, tiada apa-apa lain risikan, tiada kecerdasan manusia.

Bulatan Tanaman bermakna terbentuk, tidak Paroubek, tetapi siapa tahu?

 

Tiada "plasma vortex". Tiada siapa yang telah melihat apa-apa yang pernah.

Tiada "vortex elektrik oleh geseran". Tiada siapa yang telah melihat apa-apa yang pernah.

Tiada angin, tiada siklon, tidak tornado, tiada hujan, tiada hailstones

Tiada haiwan, tiada extraterrestrials.

Tiada daya luar indera atau transendental atau persepsi.

 

Tiada paranormal, ufology tidak, tiada fenomena ganjil, kuasa-kuasa atau siasatan.

 

Tiada garisan ley, tiada garis tenaga.

 

Bulatan tanaman Cipher membuka tabir.

 

Tiada "fikir-gelombang", ada daya pemikiran, mana-mana organisma hidup atau mati, manusia atau haiwan.

 

Telur atau ayam?

Yang datang pertama, ayam atau telur?

Kita tidak tahu. Seseorang tahu.

Yang datang bulatan tanaman pertama, atau ayam?

Kita tidak tahu. Maaf, kami tahu. Ini bukan satu soalan yang betul.

Yang datang bulatan tanaman Pertama, atau telur?

Kita tidak tahu. Maaf, kami tahu.

Bahawa tidak adalah satu soalan yang betul, terlalu.

Mahu bertanya sedikit soalan lain.

Menjadi, atau tidak ... Maaf, kesilapan kecil lagi.

Yang datang bulatan tanaman pertama, atau Stonehenge?

Itulah soalan yang betul.

Hari ini ialah semua yang dapat menjawab soalan ini dengan sendiri.

 

Peluang terakhir

PS

Para pembuat bulatan tanaman bodoh, anda mempunyai peluang terakhir untuk mengakui hakikat

bahawa anda tidak pernah telah Circle Tanaman hanya dibuat.

 

Jika ada, jadi yang benar-benar "seperti sekeping besar tahi", berbanding kepada bentuk,

yang benar-benar dicipta hanya dengan bantuan kuasa-kuasa alam ,

pelepasan elektrik Kilat ,

bahawa setiap hanya sedikit manusia pintar

tidak akan membayar anda walaupun sesen dan semua orang akan hinaan anda.

Bohong besar bekas setiap satu, "pengakuan",

yang telah anda di mana-mana sahaja membuat beberapa bulatan tanaman,

semua ciptaan di pub, selepas anda telah minum turun

botol bir dan minuman keras lain.

Atau sebagai cubaan yang agak janggal untuk memperdayakan Bower Puan mudah.

 

Tidak, No, No, No, No, tidak pernah, tidak pernah, tidak pernah, tidak pernah, tidak pernah

Tiada makhluk atau kuasa-kuasa yang transendental.

Langsung tiada, aktif atau diketahui, campur tangan mana-mana manusia atau haiwan.

Tiada telekinesis, tiada kuasa-kuasa yang serupa, no tele-atau para angkatan, sains atau siasatan. Tiada misteri kosmik atau ruang atau kosmos, kuasa, tenaga atau daya.

Tiada daya atau kesan interdimensional atau apa-apa hubungan atau komunikasi lain.

Kecuali untuk kes Milovice - Timur

 

Tiada kuasa, tenaga atau tindakan pemikiran.

Tiada kuasa, tenaga atau tindakan "beeing".

Tiada kuasa interdimensional atau tambahan-dimensi, tenaga atau daya.

Tiada intergalactic, komunikasi antara bintang atau extraterrestrial.

 

Tiada kuasa-kuasa atau kesan-kesan yang dinamakan mencipta bulatan tanaman.

 

Hanya yang mudah biologi, biokimia, fizikal, kimia, mekanikal dan lain-lain

sebenar sains dan sifat sebenar sebab-sebab dan keputusan.

 

Tiada fenomena ghaib sama sekali.

 

 

 

Tiada bodoh nyanyuk ... gila mencipta apa-apa bulatan tanaman yang pernah

Tiada jenaka, tiada pembuat bulatan tanaman

Tiada Doug, tidak Dave.

Tiada papan, ada tali.

Tiada papan, tali, tiada papan, tiada wayar.

Nyanyuk gila tidak bodoh guys lama atau imitators mereka, peminat atau pengikut.

 

BERSIFAT, sains hanya mewujudkan bulatan tanaman

Ya, hanya sifat sebenar daya, diramalkan dan dihitung, menggunakan peraturan dan undang-undang biokimia, Biofizik, fizik, matematik, biologi, kimia, mekanik dan lain-lain yang serupa daripada orang-orang sains terbitan alam nyata dan ase cawangan yang terlibat asal bulatan tanaman setiap pernah dijumpai .

 

Kuasa-kuasa fizikal, biokimia dan yang seumpamanya mencipta lebih daripada berbilion-bilion Bulatan Tanaman, atau dengan cara yang sama, bentuk yang dicipta di atas permukaan Bumi lama sebelum mana-mana orang itu wujud, juga haiwan. Pada mulanya dalam benda bukan hidup, seperti salji, pasir atau debu, kemudian di lumut atau liken, dan lebih lewat dalam tumbuhan seperti bijirin atau serupa.

 

Big bang penyiasatan

Benar-benar Big Bang dalam penyelidikan dan pengumuman.

Main kata ... Kilat yang diikuti oleh guruh menghasilkan bang benar-benar kuat

 

Prinsip yang amat serupa mencipta bulatan tanaman objek seumpamanya

di permukaan mana-mana bintang, mana-mana saiz.

Kami tidak akan meneliti dari jarak yang rapat.

Juga pada permukaan ramai, walaupun tidak setiap

planet dan bulan mereka mengorbit bintang setiap

setiap galaksi di angkasa lepas, seluruh alam semesta.

Kita - yang hidup sekarang tidak akan mengkaji dari pelbagai rapat kalinya, Obama berhenti.

 

Nota:

Tidak semua objek-objek angkasa - misalnya Bulan kita kini dalam hal ini sekali terkeluar perkhidmatan, tetapi pada masa lalu, ia mungkin tidak. Begitu juga, dua bulan Marikh, Phobos dan Deimos. Pada amnya, mana-mana "lelaki kecil" dalam sistem solar dan di angkasa, tanpa suhu nukleus bawah tanah dan lebur yang lebih tinggi, seperti tenaga geoterma. Objek, yang tidak memegang apa-apa suasana dan tidak menunjukkan aktiviti gunung berapi, akan muncul juga. Tetapi di permukaan Marikh terdapat angin, geseran dan kerana itu, tidak juga perlu menjadi ribut sekarang, walaupun dalam kes ini, kursus, hanya badai pasir. Jika terdapat ribut petir, geseran, elektrik dan lightnings, dan mungkin terdapat bulatan, kadang-kadang. Apabila beberapa prob baru meneroka permukaan dengan resolusi yang cukup ...

Penerbitan saintifik tidak menyebut tentang aktiviti ribut dilihat di Marikh lagi.

 

Lubang hitam

Juga mungkin yang menyerupai objek bulatan tanaman muncul di permukaan lubang hitam dan sedikit di atas bahawa. Suatu tempat di antara permukaan dan Event Horizon.

Dengan menggunakan mana-mana hari ini yang dikenali prinsip-prinsip fizik,

kita akan tidak dapat untuk menyiasat mereka pada jarak dekat.

 

Ini BUKAN jenaka.

 

 

Terdapat berbilion-bilion galaksi, setiap daripada mereka mengandungi berbilion bintang. Setiap bahawa sistem planet bintang mengandungi beberapa planet dan masa sedikit lebih beberapa bulan-bulan. Hampir di setiap mereka dalam setiap satu daripada berbilion-bilion tahun dan beribu-ribu beribu-ribu Tanaman-Circle-mod yang diwujudkan bentuk dengan gangguan bentuk seperti kaleidoskop atau osiloskop - Lissajous, atau mekanik membran fleksibel, Chladni bentuk, bentuk fraktal - kepingan ais, bercabang, Kyrlian dan Lichtenberg bentuk - satu lagi analogi fraktal

setiap tahun, tahun Bumi, daratan - lebih kurang 31,557.600 saat

Jangan percaya? Anda akan!! Percayalah!! Anda akan percaya, anda akan faham,

anda akan menerima penjelasan itu dan anda akan percaya. (?)

 

Tanya bodoh kira-kira mudah-berfikiran

Para pembuat bulatan tanaman bodoh. Menurut anggaran ini, semasa kewujudan alam semesta, di sini, kami bahawa kita hidup di dalamnya, sejak Big Bang, terdapat "dicipta" kira-kira sekitar 10 30, atau bahkan lebih, Tanaman-Circle-mod mencipta resonans interferential & & kaleidoskop & Lissajous & Chladni dan bentuk gabungan dalam debu, salji, ais, atau lain-lain bahan yang serupa ais, methan beku atau mana-mana gas lain, dalam bahan tumbuhan, seperti bijirin, jika mana-mana sahaja wujud dalam sistem luar planet berhampiran bintang mana-mana, di dalam galaksi mana-mana ...

Lubang hitam tidak dikira.

 

10 30 kira-kira 1000 kali lebih daripada mana-mana kita, walaupun dalam hal apa yang dipanggil "spesimen yang sangat besar", ialah nombor atom yang hadir di dalam badannya

 

Para pembuat bulatan tanaman, adakah anda masih mahu mengaku, yang telah dibuat

mana-mana satu daripada mereka?

 

 

Beberapa nota ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Petir juruterbang segala sesuatu. (Heraclitus)

 

Laman-laman dalam pembinaan kekal ...

Mana-mana hari dapat melihat perubahan yang sedikit ....

muka surat akan datang tidak lama lagi ... (Bermain kata) ...

Pada halaman ini dan lain-lain dapat mengikuti keputusan lebih daripada tiga tahun terus ..

Ditambah 13 Februar 2012: lebih daripada 4 tahun.

Penyiasatan keras rahsia atas, lebih kurang. 38 bulan.

Mainan hobi sahaja, sekurang-kurangnya pada mulanya.

 
akhir mesej

 

Sastera, sumber

Beberapa buah buku (sebahagian kecil), yang digunakan untuk menerangkan fizik dan fenomena alam semulajadi dan kesan dalam teks dan subpages www.cropcirclesonline.com Kesusasteraan

 

Jika berminat, sila hubungi cropcirclesonline@gmail.com

 

5 en

 

 

 

Laman web ini telah disediakan, dan semua teori di sini dibentangkan sangat teliti, rapat dan secara terperinci eksperimen diperiksa oleh

 

Jan Ledecky