Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки јазик - кругови во жито-ефект висок контраст . Ве молиме изговор, машински превод грешки.
lightning
Ефект на висок контраст
Спротивно или гама, суштинската карактеристика на сите фотографски снимање материјали.
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Crop Circles - сајт машински превод

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Никогаш не кажувам на луѓето како да се направи. Им каже што да прават и ќе бидете изненадени колку тие го прават тоа. G. Patton
Како ние секогаш ќе го избере најдобриот, но ако тој некогаш не стои. Kin Hubbard
Задачата на гениј е да ги запознае идиоти со идеи дваесет години.  L.Aragon

Исечете кругови , исечете кругови висок контраст ефект

PagPh

 

 

 

Вовед

 

Страница под конструкција

Некои делумни информации може да се најде, на пример, додека на одредени резиме страници. Еден од најголемите досега е особено страница Crop Circles - Објаснување . Друга релативно обемни информации може да се најде на линкови од страница текстови . Постојат, главно, линкови до некои објавени текстови. Исто така, некои претходно необјавени, може да се дефинира како прикажување на, демо снимки. Друг сет на несортиран текст е тука . Текстовите ќе се разбира постојано се зголемува.

 

 

Снимање без преседан модел на магнетното поле линии во областа на жито

Изненадувачки, збунувачки, шокантни и тешко да се поверува, но, исто така, око отворање сличност

Исечете кругови - рекорд поле линии на електромагнетно поле генерирани од гром празнење

Сегашната вредност е блиску до 10 6 - милиони Ампер (познат училиште експерименти од 20 до 30 ампери)

 

  

 

Точниот момент молња празнење протокот низ пченка стебленца предизвикана електрична струја донесоа кои го прават произлегува покажуваат електромагнетни својства и може да дејствува како компас игла. На магнетното поле на просечната празнење флеш во одреден момент околу десет илјади пати посилен од магнетното поле на Земјата. Радиусот на кругот покажува опсег од околу молња празнење електромагнетни сили.

 

 

 

 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Страна подготвени за вас и сите податоци се многу темелно прегледа и теоретски и експериментално

 

Јан Ledecký

 

Целта на научниците во дискусија со колегите не е да се убеди, но да се разјаснат.  Leo Szilard
Искреноста плаќа, но тоа не чини доволно за да се направи се за неа барем некој облечени. Kin Hubbard
Дали мислите дека вашиот шеф е глупав? Запомни дека ако тој беше попаметен, ќе биде надвор од работа.  J.Gotti
pz