Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-nerazvrstani-tekst-4 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Dio 1        Dio 2        Dio 3        Dio 4         Dio 5

 

Dio 4

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

U mnogim dokumentima i programima posvećenim krugovi u žitu pojavljuju potpuno nepromijenjen spomen biljaka, "stranih" uklopljena, kulturan u monokulturi (MZáci usmjerena samo na ječma i pšenice izostavljen) - naravno, drugačiji vlažnost, različiti otpor, drugi inducirana energija, zeleniji biljke mogu pojaviti potpuno nepromijenjen. U to vrijeme (2010 promatranje,foto foto), Gdje ječam je u nekim područjima već u ovoj fazi zrelosti, da znatan dio svojih lopatica su suha slama, pšenica na drugim poljima je još uvijek vrlo zelena s visokim sadržajem vode i električne otpornosti sigurno mnogo tisuća manje, tako da je inducirani napon je praktički kratki spoj . Naravno, moguće je da je u nekoliko tjedana u miru Polehňa , savijena stabljika na zemlju i mješoviti u monokulturi pojedinaca koji su primili mnogo manje doze električne energije, ali da je naš dragi průzkumníčci žitu nikada ne može snimiti.

 

Napon induciran u izravnom dirigent može smatrati vrlo mekom izvor napajanja čiji napon nizak otpor priključak vodiča nikada se uspne na tako visokoj vrijednosti kao napon na dirigenta s otporom mnogo više. Isto vrijedi i za energiju, dobivenih na druge načine - izravna vodstvo i elektrostatski indukcije. Drugi mogući put električne struje na stabljika žita je ono što se zove korak napon i tu je kao pad na VN prizemlju žice - zahvaljujući otpora tla može biti napetost između dvije točke na Zemlji na udaljenosti od ljudskih korak više tisuća volti i flash naravno puno veći. Osim toga, značajan doprinos oštećenja biljaka dodali trenutnu prolazak kroz svoje korijene u disperzije struje groma u zemlju, odnosno sadašnje klasično spremna vodstvo - dirigent, a ne inducirani.

 

Drugi zanimljiv fenomen je činjenica da je u nekim mjestima, gdje su munje ispuštanja u kutiji pojavljuju nakon nekoliko tjedana mlade biljke iste vrste, klijavost vrijeme mogla biti procijenjena u vrijeme kada pražnjenja. To može biti relikt iz drevnih vremena, koji je izvorno služio za očuvanje vrste, koji se sada uzgaja i uzgaja vrsta žita, naravno, više nije potreban, ali svakako bi bilo korisno ako zemlja je bila još veća katastrofa. Na primjer, jedan drevni Maje predvidjeli za 2012 (Rolling Stonesi u mirovinu). Tipični u tom pogledu su sjeme određenih biljaka, možda iz australske grma, možda čak i neke šumske, što je samo klijati nakon požara. Klijati prije nego što će biti s obzirom na redovitost lokalnih požara imali gotovo značaj, jer tada cijela populacija izumire.

 

Istraživači žitu, naravno, će biti ispitan od strane njih umjesto pronalaženja nešto slično, ili čak već nešto slično zabilježeno u mojim fotografijama, ali ne ocjenjuje.

 

Objektivno, poznato je da su neki istraživači fenomen krugova u žitu odavno primijetio da je u blizini figura je moguće da se registrirate postojanje (ili prethodne postojanje) "Elektromagnetska nešto nerazumljiv." Međutim, to mora biti dodatno konstatovati da figments, koji je zbog ponestane, mogu gotovo svi slučajevi, pokazuju apsolutnu sranje. Mi o na parnični postupak, mi se ne slažu s njim, ali to je sve što možete učiniti o tome.

 

Elastična i proširena čvorova:

Oni se javljaju na sve apsolutno podnio , leži na prizemlju žita u svijetu. Već u razdoblju od manje od sat vremena odmah nakon podnošenja , savijanje stabljike na tlu, moguće je da se registrirate promjene rasta kolénkách da biljka pokušava ispraviti uporni odstupanje od vertikalnom smjeru.

Činjenica da su istraživači (uvezao čvorovi u kukuruzu podnio , leže na tlu bilo) žitu primijetio još, možda može opravdati svoje čuđenje, zaprepaštenje, entuzijazam i strast za istraživanje nešto fantastično i neshvatljivo, a da naizgled nudi jednostavan ideja stranca ili nebeski inteligencija, to nažalost nije mislio da se bave nečim tako običnog i zemaljski, kao što je "normalno" prilično neredovito spljošten , zrno je ležao na tlu, bez uzoraka. gleda na neke obrasce u zrnu formaciji, njihovi pronalazači vjerojatno učiniti ništa drugo prije:

Prvi zjenice kotrljati

Drugi napomena: ovo ne bi čovjek (desno, Predsjednik!)

Treći napomena: ovo je stvoriti neki oblik inteligentnog života ili bića (ovdje je to s istinom nešto lošije, predsjednik)

Dopis 3: žitu istraživači prigovori protiv prirodno, bez ikakvih obavještajnih utvářenému uzorak ukazuje na činjenicu da po sebi ili samo prirodnih sila, tj. slučajan, s redovitim obrascima u prirodi mogu stvoriti. No, oni mogu, samo zapamtite:

kristalna rešetka, kristalne strukture, kristalografija

struktura atoma, elektron ljuske, molekularna struktura materije, atomske i molekularne orbitale i njihova hibridizacija, izgradnja atomske jezgre

fraktalna struktura ispuštanja viška električnog naboja (Lichtenbergová oblika), Fraktali u živim organizmima (vaskularni i živčani sustav, korijen sustav, oblici listopadnim i crnogoričnim stablima ... Fraktali u neživi konstrukcija - oblici galaksija, pahuljice, i konačno, opet i opet: rezonancije i smetnje - fizika, mehanika, elektronika, optika.

(foto, obrázky, foto, obrázky, foto, obrázky)

 

Mi samo možemo pozvati istraživači fenomena Obreži krugovima, provesti nešto više od trideset godina istraživanja Obreži krugovima vjerojatno nikada učinio. Idite na traku kukuruza podnio , leži na tlu prilično neredovito, bez ikakve naznake uzorak. Ja tamo naći su mnogi (potpuno identičan) anomalična effetcs, uvezao i dugotrajno čvorovi. Usporedba identificira čvorovi su apsolutno ne razlikuje od onih koje se nalaze unutar krugova u žitu. Smatraju da su muhe na gradele baš kao i onih unutar krugova u žitu. Infra, statički elektricitet (kvar), magnetska, i još mnogo toga.vzorek.jpg, moucha.jpg Sve će biti tamo, uključujući šupljine i expulsed explosed čvorova, magnetske anomalije pojavljuju i mobilni telefon prestane raditi. Apsolutno identičnih čvorova promjene, čak i pojaviti, čak i kad se pokušava promjenom smjera rasta biljaka u laboratoriju, samo prisiljeni promjena položaja slamke. Opet, expulsed šupljine će doći. (Zero korekcija, prazan, što je već spomenuto)

 

Do sada je imao netko to učiniti za njih. Posjetio stotine i tisuće stranica pregledane, gdje kukuruz je spljošten , leži na podu sasvim normalno, razvašaren. Čisto strane "slučajno" dogodilo da se u većini slučajeva bio mjesto gdje kutija prije munja pogodila nekoliko sati, dana ili tjedana prije. Na internetu postoje web stranice na kojima je (bio) moguće dobiti određene informacije o lokaciji munje ispuštanja (preuzet iz vanjskih izvora) s relativno visokom točnošću - desetaka do stotina metara. Pogreška je dobio, a činjenica da je GPS lokacija gdje počinje i gdje iscjedak Ispada, u nekim slučajevima, bitno razlikuju, ili da je čak i jedan iscjedak sama može imati nekoliko paralelnih ruke i ramena paralelno možda zove njegovi kasniji potezima nazivaju restrikes, što može ispasti na različitim mjestima područja, ukupne i znatno veće od jednog četvornog kilometra. (Pozivanje na literaturu, nekoliko fotografija -kouty.jpg)

 

Vrlo toliko nepravilno, sasvim slučajno polehlých čije stabljike leži na tlu dijelovima puteva kukuruza je nevjerojatno velik broj fotografija objavljenih u knjigama i na web stranice Circles istraživači usjeva, svatko može vidjeti za sebe, još samo nekoliko primjera najtipičnije .

Wylatowo.jpg

 

Velika većina uzoraka formirana grom podsjeća moderna umjetnost (jednostavno rečeno mazarija - nepravilni), samo mali dio je klasičan, starinski, barok, secesije - redoviti obrasci, iako su neki također mogao pripadati modernoj umjetnosti.

 

Između ostalog, u proljeće 2008, ali je tijekom godina često gotovo slučajno, ali namjerno uzeti mnoge snimke polja još uvijek "prije događaja" (munje), bez bilo kakve intervencije munje ili pogođen kutije dok, ali i dalje bez ikakvih znakova smještaj , savijanjem stabljika na tlo.foto vzorky ze stožáru

 

nějaké obrázky

 

No, ono što je stvarno lijepa paralela, Češka govoreći priključak: ne zanemariv dio istraživači Obreži krugovima vjeruje da izvanzemaljci su stvorili, skraćeno MZ za koji se također koristi u engleskom ime stranaca (kolokvijalno, pogotovo među ljubiteljima SF). Davno prije autor ovih redaka primijetio taj kontekst, on je potpuno automatski pomoću vrstu oblaka oblaka - prizemlje kratko u Češkoj Ministarstva zdravstva, imenom i strance ... (Hrvatski Oblak na masu, abbr CG, nije bilo toliko ne). Dakle, oni zagovornici MZ podrijetlo žitu u najmanje pogodila nešto ... (I još jednom, Predsjednik: za ispuštanje koji se javljaju samo među oblacima - oblak oblak MM skraćenica na engleskom jeziku, engleskom Intracloud ili oblaka na oblak, skraćeno CC - nešto kao Obreži krugovima ...) - a prema nekim opažanjima čini se da je čak i Ustavni sud - oblak - oblak može u tračnicama nakon traktora naindukovat nešto.

 

poznámka

"supernatural"

 

Ideja da se oblici pojavljuju se uglavnom noću. To je barem jedan film, Nancy Talbot bilješke, ali bez davanja bilo kakvih izvora (velika pogreška!) To su obrasci pojavljuju se najčešće između četiri do pet sati ujutro. foto Dakako, ne svi, ali ponekad to može biti uzrok "domino efekt" ztěžknutí biljnog jutarnjom rosom uvijek tamno i njihovo slaganje na tlo. Ali on nije isključeno da je vrlo često stvarajući čak i tijekom dana, samo da bi se otkrila za nekoliko dana. Te bi trebao uključiti više o psihologiji - vjerojatno nikada neće biti otkriveni krugovi u žitu tijekom noći (kako bi od njega mogao se zaključiti da je nastao u danu). To je sasvim prirodno s obzirom na činjenicu da je tijekom noći, dok su ljudi radili sve što je moguće promatranje polja između ovih aktivnosti je definitivno ne. Gotovo je nemoguće i slučajni viđenja prelijetanje visini leti nikakve prijevozna sredstva, uglavnom zbog jednostavne činjenice da je noć je tamna. Stoga, promatrači koji nisu nikada označeni nego tijekom dana ne može pojaviti, sada nudi jedan odgovor: ". Ona mora biti učinjeno noću" Slika lako mogla porasti tijekom dana, možda 5 dana.

 

Biste su pomogli puno instalacijskih time-lapse kamere na mjestima gdje su uzorci najvjerojatnije dogoditi, koji bi u sadašnjem stanju tehnologije nisu imali da se bilo kojeg problema. Tako će se vidjeti tek kao "običan" smještaj , šteta, slabljenje žita i kako bi se utvrdilo vrijeme između oluje, s time-lapse Canon mogao biti programiran tako da će uhvatiti čak munje incident u kut. Važno obilježje (neki) Canon aparata je da to može biti vrlo dobar program za interval snimanja i snimanja brzih događaja (munja iscjedak)

 

Stabljike savijena, ne slomljena. Slomljeni stabljike gotovo sigurno dolazi u Obreži krugovima, pogotovo na rubu obliku, pogotovo u slučaju domino efekt. Istraživači fenomen krugova u žitu činjenica predstavio u nešto "modificiranom" obliku, ili tzv fleksibilan format ( Da ministar ), a mali postotak slomljenih stabljika, ne samo savijena, jednostavno fotografirana ili uključene u izvješća o svom ispita ili samo "slučajno" izostavi ili se smatra kao iznimka od pravila.

 

Xtreme Misterije - 062 - žitu, 2002 , 1:47 / 24:34

(xtremem.jpg) Na gornjem rubu slike (uz horizontalnu tramvajske linije), vidimo pojave tipične za konvencionalne munje ispuštanja u poljima, osim toga, u sljedećem obrascu naznačeno, sekundarni uzorak (slične pojave javljaju u mnogim klasičnim Obreži krugovima) žitu istraživači potpuno zanemaren - to svjetlo linije odvaja od središta prema rubovima koji su vjerojatno da će slijediti smjernice, kroz koji je vodio podzemne električne energije i ispuštanja; Napomena: nešto slično se može vidjeti u mnogim drugim fotografije Obreži krugovima, to je ekvivalent dvostrukog izloženosti s mnogim usporedbom klasične fotografije

 

08:55 ispod visokonaponskih žica ... ne sasvim slažem sa svime što je sugerirao svugdje na licu mjesta - HV linije su vrlo dobri vodiči.

 

Svjetla, svjetlećih fenomeni kreću preko polja, često predstavljaju slike u filmovima o krugova u žitu. U tim filmovima je također dokaz da je u nekim slučajevima to može biti krivotvoren, ili (sasvim logično) zamagljena letećih objekata (vrećica, sjeme ili dijelovi biljke). To može biti slučaj da ako iznenada pušten iz podzemnog snažno ionizirane oblaku plina i prašine, koja je nedavno bila izložena potenciálovému razlika preostali statički elektricitet nekoliko tisuća volti ili više. Osim toga, ona također može sadržavati ionizirane zapaljivih plinova (CO, H 2 ), svi koji mogu biti prisutni u podzemlju za mnoge dana nakon pražnjenja, što sve uzrokuje. Klima se može kretati desetaka sekundi nakon vjetra. Također fluoresciraju, ali samo da imaju čak i protiv vanjskog zraka drugačiji indeks loma, spektralna refleksije, propuštanja ili svijetle boje, barem neke od njih mogu biti pod gore navedenim uvjetima je upoznao. To bi mogla biti čak i samo oblak dima ili prašine, održao zajedno za neko vrijeme, ili samo statički zrak vrtlozi. Osim toga, CCD može, pod određenim okolnostima, za snimanje toplinske razlike.

 

Još jedna pretpostavka: To je u nekim mjestima dobra stara Engleska su izvučeni češće protiv ostatka svijeta, mogao biti uzrokovan činjenicom, ako na tim mjestima nevanuly tako često i tako nasilni vjetrovi kao u ostatku svijeta. Ova pretpostavka ne podržava bilo kakve dokaze o fizičkim ili meteorološke stajališta, vjerojatno ne pronaći nikakav dokaz koji bi podržao ovu pretpostavku. Umjesto toga, neke doline, pomalo zaklonjena od vjetrova, koji radije proturječi običan Englesku. Tu će vjerojatno biti više lokalnih neki još nepoznati geološki anomalije. Nešto se nazire, krede podzemlje pokazuje značajno veću učestalost figure, također može pridonijeti podzemnih voda (i mehanička rezonancija), arheologija. Grom iz vedra neba?

 

Mrtve životinje, kukci - poput kišnoj glisti mrtve na licu mjesta ispuštanja za nekoliko dana nije bilo (foto), Što se može pripisati normalnim procesima koji se odvijaju u prirodi. Kosturi kralješnjaka - ptice, na primjer - kao što je pisano negdje drugdje, životinje u divljini žive i hrobečky ne. Žao mi je za nas ptica pjevica, ali ako doista stradalo u vrijeme kada je slika "izložena", vjerojatno je to samo od šoka i sigurno nije pogodio izravno udara pražnjenje kanala, jer ako to ne učini, najvjerojatnije će eksplodirati i naći mi skoro ništa od toga, ako išta.

 

Insekti - (foto) Žaru i spaljene muhe može smatrati prilično uvjerljiv dokaz munje na analizi položaja. Ne nepoznata energija, vojni eksperimenti, extaraterrestrial ili stranac snage i slično.

 

CCD

 

Još jedan "anomality", koji je opisao istraživači krugova u žitu. Neki bi mogli spomenuti u " Ovni krugova u žitu - CercleS dans les tragovi d'buha ovnis - Planete TV 2006/02/11 "- ne, to je bio negdje drugdje. Možda ćete morati pratiti na žitu stranicama te u nekim publikacijama. Slike oblici na kojima se prikazuju "misteriozni nešto" (Duhovi drugog tipa), mjesto nije bilo vidljive na golim okom, a mogu biti prisutni djelomično (ili čak posve udaljeni) od zarobljenih uzorak. Najvjerojatnije, to je samo slike snimljene digitalnim fotoaparatima i kamkorderima, a ne halogenostříbrným klasični materijalnim. Ona nudi objašnjenje činjenice da je fotografija naexponovala dio infracrvenog spektra koji ljudsko oko ne doživljavaju. Pod zemlju može biti neke brojke još akumulirane vrlo veliku količinu toplinske energije (opet, prosječna munja prenosi energiju barem nekoliko stotina kilovat sati do nekoliko megavat-sati), a iako je zemlja ostaje manje od jedan posto, i dalje izaziva promjenu (toplinska) koji mogu biti u infracrvenom području spektra vrlo dobro vidljiv. Dok klasične halogenostříbrné materijali nisu infracrvenom spektru jedva osjetljiva, njihova spektralna osjetljivost čak iu boji i crno-bijeli pankromatskoga materijal je negdje oko 690n, spektralna osjetljivost ljudskog oka je negdje između 700-720nm, osjetljivost konvencionalnog boji CCD uvelike premašuje prag od 780 nm (1050 - 1100nm). Iz tog razloga, to je ispred njih uključene IR filter, ali često dio prijevoja IR band filter, koji velika većina običnih fotografija redu. No, moguće je da je fotografija Crop Circles pokazuje posljedice takvog istodobnog ili naknadno iscjedak, koja ne stvara nikakve uzorak, samo da bi u blizini podzemne nametnuti "Teplíčko". Ja ispuštanja koji zapravo stvaraju slici, tako da oni mogu predstavljati svoje "pobjeći rute" u podzemlju. (" misterija (!) od krugova u žitu, Bongiovani, rijande "CD1). 11:15 (AP1, AP2) Alton Priors, Wiltshire 11. srpnja 1997 (Lucy P.)ap1.jpg ap2.jpg 18_51.jpg 18_59.jpgIR samo pokazuje lokaciju Obreži krugovima posvećen istraživače, to dodatno istražiti anomalije, ali im dati apsolutno nedovoljna i neprofesionalno, tako da neće biti referentna slika, iako oni postoje. (Linkfoto iz BLT istraživanja). CCDresponse.jpg Tipični spektralna odgovor senzor CCD slike. (Prilagođeno iz http://www.customs.gov.au/site/page5973.asp )

 

Diletantizma pristup određene pojave koje se nalaze na mjestu Obreži krugovima je jedan od glavnih razloga zašto se nitko iz sadašnje žitu istraživači nisu uspjeli pogoditi nokat na glavu, a pribjegavaju umjesto da vrlo površno objašnjenje, po mogućnosti potpuno nedokazive. Samo pomoću prilično primitivne termalne kamere mogu biti potpuno objektivna otkriti prisutnost znatnu količinu kilovatsati pohranjene podzemlju, a da bi to bilo predugo zavesti mmimozemšťany nemoguće.

 

Duhovi - duhovi. U nekim mjestima će se pojaviti u sljedećem godine udarnim stazi, sličan izvornom obliku kada zrno sigurno ne polehnout (saviti stabljike do tla) (ali to je moguće, iako znatno slabiji).

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_48-46_08.jpg

1

Cerchi nel grano (Maurizio D'Amato) 28_52-46_08.jpg

1

ghosts1.jpg © Peter Sorensen

ghosts2.jpg Slike: Peter Sorensen

boh1.jpgFoto br 1 (c) Miroslav Zuzánek formiranje obrasci: Vjerojatno dva do četiri Fotografije iz 4. 7,1999 7. 1999, kada je ta brojka je otkrio Miroslav vise od Suzane. Anketa podaci: 1999/07/07

boh2.jpg Foto broj 2 (c) Miroslav Zuzánek

boh4.jpg boh5.jpg Foto broj 3 (c) Zdenka Seidel Foto broj 4 (c) Zdenka Seidel Fotografije snimljene iz proljeća 2000 preko mjesta gdje je bio prošle godine, krugovi u žitu otkriveni.

boh3.jpgFoto broj 5 (c) Miroslav Zuzánek Fotografije iz 20. svibnja 2000 isto mjesto nekoliko mjeseci kasnije. Uzorak je već jasno vidljivi. U mjestu njegova otkrića porasla vegetacija je ograničena.

Slike snimljene iz stranice http://www.ufo.cz/obili/1212c.htm , gdje možete pročitati više detalja

 

Slike (boh2 i boh3) tiskan u publikaciji " Piktografi u Češkoj i energetskog sustava na Zemlji - ljepota žitu u Moravskoj 2000 - 2006 ", autori mons. Tiffany Plíšková sur. , s komentarom: Izgrađena je vjerojatno između 2.7-4.7.1999. Otkrivena je 1999/7/4 i 1999/07/07 Istraživanje je provedeno. U polju, nedaleko od željezničke pruge, pronađen je pet prstenje s gotovo identičnim promjera u rasponu između 17,5 o m Prema stanju u kojem se nalazi uzorak, bilo je očito da su istraživači su Streaker prvi put ušao u formu. Dizajn polehlých prostori bili su vrlo precizni, kvaliteta s kojima se to vrijeme nitko od ispitanih Obreži krugovima upoznao. Pšenica žetve, međutim, postojanje krugova u žitu u Bohuslavice više. Nakon što su svi standardni agronomskim operacije, koji se sastoje uglavnom u oranica, sjetvu novih usjeva, itd., u proljeće iduće godine naći isti uzorak ponovno. Ovaj put, međutim, ne ogleda se u vegetacijskih polehnutím usjeva, ali njegova retardacija. Vegetacija je na mjestu svih pet krugova patuljak cijelu sezonu raste. (željeznička pruga - gromobran, bilješka JL)

 

Valja napomenuti da su mjesto velike električne struje provodi, među kojima su bili razni smetnje koje su snimljene samo u biljkama, ali iu tlu odmah ispod njih kroz elektrokemijski i termokemijski marševa da mjesto tamo. Osim toga, korovne biljke kroz korijenski sustav biljke toksina koji se nakupljaju u njima, a oni su u tlu i dalje može biti smještena. Stoga osmotrivost u sljedećoj godini - na mjestima gdje veće struje dogodio, došlo je veći broj biljaka ne može stvarno štetnih, ali ni u nedostatku kemikalije. Čak su i stvarni lokalni uvjeti u mjestima gdje nema iscjedak je poduzela mjesto, može izazvati različite nijanse dozrijevanja ili zrela kukuruza u velikom lánech zdravog zrna žitarica koja uopće nije spljošten , ležao na tlu. To je neka analogija cropmarks poznati iz arheologije .

 

Drugi anomalija, stranica istraživači žitu još uvijek nisu pronađene. cfad22_07.jpg cfad22_29.jpg Krugova u žitu - Crossover iz druge dimenzije (2006) , od 22:07 do 22:29 Kao što možete vidjeti na fotografijama, nezagađeno zrna pokazuje dokaze o višem stupnju zrelosti (okreće uši kao zahvaćena kukuruznog klipa su još uvijek savršeno ravna Pšenica strujnog udara i proizvode. elektroliza u tlu sazrijeva jasno sporije primijetio, fotografirane mnogo puta, u više navrata Ponekad možete vidjeti jasnu razliku u boji -... pogođeni zrna još uvijek zelena, netaknuta već sigurno slamnati dokazi ovdje izravno iz istraživači krugovi u žitu,+ několik vlastních. Fotografije 2010/08/06, Kounice - vrlo sličan slučaj, također pšenice uši ležale stabljike su zrela, a veličina je stvarno nekoliko tjedana iza. Uzorci iz oko 20 ljudi stoje pod utjecajem do 20 sjedala stoje nezasaženého. Objektivno govoreći, uši nezasaženého štandu u usporedbi s vegetacijom polehlým , stabljika savijen na terenu stvarno "Mack-a" (procijenjena 20-30% + volumen). Iako nitko od uzoraka nije favoriziranje, uvijek uhvatite hrpu stabljike i uši usitnjeno sve od njih, mala veličina, sve isto. Sve će biti usporen, prebrojali zrna po klasu, prosječna dužina i težina ušiju, prosječna težina zrna. Kasnije slijede klijanja testu (proći nejednakost i nespremnost za klijanje zbog posliježetvene zrenja, odnosno za najmanje dva mjeseca). Detaljne i kontinuirana mjerenja na www.cropcirclesonline.com / Kounice . Oni će možda na drugim mjestima. Pšenica, koja stvarno vam daje neko vrijeme o predsjedniku! (Pogotovo ove godine u Sharp - oko 4 mjeseca ...)

 

Nalaz ili nalaz koji se proteže sve pokazuje apsolutno na Obreži krugovima:

To je previše riskantno elektroničke opreme u biljnoj formacije. elekvipmentu Tu je vrlo jasno zapisano u debelim slovima, ili barem u uputama, " Može uzrokovati kvarove po statičkog elektriciteta ! " Ovdje na mjestu gdje su još uvijek pohranjena u podzemnim megajoules preostali statički elektricitet (prethodno je odmah tijekom dodatne snažne munje ispuštanja u tlo ispod te potjere i GJ Terajoule ...)

 

Kao ilustrativni primjer može se opisati slučaj trovanja ugljičnim dioksidom (toxikologie..., str. LucyP.) krugova u žitu - Crossover iz druge dimenzije (2006) opisuje metalni okus i sve druge simptome trovanja o 49 minuta prije kraja showa

 

Glickmann: Mnogi ljudi spava bolje, nakon odlaska u žitu formiranje (mnogi ljudi spavaju puno bolje nakon posjete žitu). ni čudo da imaju toliko u njemu, kao da vyžahli pintu ruma, plus pet twelves i dalje přikousli neke čarobne gljive. ..

 

Tajanstveni-World žitu . avi . 17:12 Geologija i kontinuitet sa podzemnom (Ne samo to, JL napomena, ali s podzemnim kanalima i cjevovoda moraju imati dugo nekorišteni, vidi sliku) 18:25 - vrlo veličanstven vjetar valove u zrnu -

 

1686 Robert Zemljište znanstvenik s Oxforda na kraju je došao do zaključka da su neki krugovi u žitu u Staffordshire ( Prirodna povijest Staffordshire ) su uzrokovane munje. Sasvim razmetanje hrabrošću, toliko godina prije Franklin (koji je proveo istraživanje oko 1750), to je ne čudi da je uopće ostao neshvaćen. To ne želim da ljudi stvarno razumjeti čak u dobi od moderne tehnologije. Ali kad su vidjeli one slike ...

zskvo20_06.jpg zskvo20_13.jpg

je prilično duboko ukorijenjen u folkloru mnogih dokumentarnih filmova koji se bave Obreži krugovima, da je tajna njihova podrijetla je ilustriran slikom incidenta bljesak ...

20:33 Divlje vjetrovi ... Ja ih imam!

zskvo25_39.jpggAnomalije - elektromagnetska, Elst, lijekovi -: ogromna komforna, euforija, blagostanje (nešto također je izvijestio o drogama nakon doziranja), glavobolja, zbunjenost i drugi problemi ovdje stoji ječma, što je samo Polehňa , savija stabljika na terenu,

 

35:30 expulsed cavitiess

 

38:10 neka ti krugovi stvoriti ništa ili bilo tko, ona mora biti vješt matematičar. usporedba sa slikama kaleidoskop. Pretpostavljajući četverogodišnji dijete s jakim slikarskim talentom da nikada nije čuo nešto poput matematike postoji u ruku kaleidoskop i bojice. Boje takve slike koje se pojavljuju do 5000 godine, istraživači pisati o njima i matematičkim principima koji se nalaze u njima sve, hrpe debelih knjiga ...

 

41:08 i znanstvenik su se bojali da ga unesite

 

43:10. EMF mjerenja moćna sila prirode Čak i danas, neki promatrači tvrde da je pojava Obreži krugovima zabilježen je nakon oluje - što više možete tražiti? vidi blog Tiffany Pliskova, iDnes: (slika Jitrava 2010) Oblik u 2010 bio je u zelenom kukuruza u velikim olujama u prethodnim danima bliski oblici su urezana udubljenja od voda teče niz padinu (munja, bilješka JL) , discovery uzoraka u pšenice uho čvrsto pritisne na tlo i prekriven kukuruznim stabljikama blata uzorak formi bio savršen ...

 

2008 jitrava2008.jpg Prvi dojam o fotografijama dao dojam, a lažni, ali svatko može biti u krivu ... jitrava2010.jpg 2010

Tiffany Pliskova blog:. žitu krugovi u katastar Šlapanice imaju dugu tradiciju. Ja Šafránková popularna glumica Lucy podsjeća u svojoj knjizi, kao što je igrao ovdje kao dijete u žitu ...

 

Kap vode pada na površini (foto) Je također vrlo simetričan je dignut nekoliko stranica, i nikada se ne zna unaprijed koliko. To je također jedan put, kratkoročno, skakanje puls incident odozgo.

 

Izazovi za posjetiti krugove, a neposlušni

www.kpufo.cz / područje / AGR / cc / ccweb / index.htm

veza već je slomljen (2011 jesen), izvorno na ovim stranicama je pronađena koje citira rečenicu u stavku. Na ovim stranicama već je moguće naći samo u dokumentu s adrese http://www.kpufo.cz/dokument/ccpost.pdf (english). Ovo je isječak iz većeg teksta "hipoteze o tehnologiji žitu"

1.1.1. spljoštena zrna

Poseban način podnio žita prvo pokušao objasniti stajališta da je potpuno prirodan efekt koji stvara kružni oblik slučajno. Taj pogled, vrlo brzo napustio po svojoj apsurdnosti, nije imao čak ni nakon dvadeset godina u Češkoj njegovi navijači.

Podcrtano rečenica je moguće nakon manje prilagodbe u svakom znaku. Neposredno prije riječ "nesreća" mogu biti dodan u izvatku - "u nekim slučajevima ne"

Cijeli PDF dokument na funkcionalnoj sada vezan stranicama služiti kao "rada u istraživačkim žitu". Možemo, ali svi kandidati snažno upozoravaju protiv bilo istraživanja koja nikada nije svidjelo vědátorům slobodnih zamorcima i informacije usluga, i bilo agrosymbolům daleko izbjeći. Mjesto se ponekad naći kao mnogo štetnih kemikalija, to bi se po ovisnika već desetljećima. Svaki izazov posjetiti takvo mjesto, dakle, granica na promicanje droga kazneno djelo, vjerojatno također se mogu primijeniti na dokument.

 

§ 287 Promocija lijeka

(1) Tko donosi još zloupotrebu psihoaktivnih supstanci, osim alkohola ili ga podržava u ovoj ili onoj zloupotreba droga, koji potiče ili na drugi način širiti, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine ili zabrane obavljanja djelatnosti.

 

Kraj 4. dio

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

          Dio 1        Dio 2        Dio 3        Dio 4         Dio 5

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z