Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-nerazvrstani-tekstovi-3 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

   

         Dio 1        Dio 2        Dio 3         Dio 4        Dio 5  

 

Dio 3

 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Naravno, to nije moguće reći da munja udari su samo mogući uzrok slabost stoji u polju. Dugotrajna vlage ili suha vegetacija također može oslabiti značajno. Ali, to je moguće, na temelju statistički značajnog broja opažanja (2008-2010 - 100 + +, 2011-neke druge), proglasi preliminarni pretpostavku da postojeće stanje poljoprivredne tehnologije i razina sorti i hibrida, kukuruz ili mnogi drugi usjevi nepolehnou ( ne savijati slamke ili cijela biljka na terenu) gotovo nigdje drugdje nego tamo gdje munja pogodila (a ponekad čak i ne postoje, kao što je jasno iz neke od negativnih rezultata, na primjer, jedna primjedba Stratov 2009. 

 

Doista, najviše do nekoliko dana nakon udara groma, ali čak i tjedana, počinje kukuruz poléhat , zavoj na terenu (zavoj na terenu), što može prisustvovati druga, očito sekundarna posljedica oštećenja strujnog udara - napad biljnih i životinjskih štetnika, razne phytopathological promjene. Prvo Polehňa , savijena stabljika zemljine površine, urod je moguće bliže intervencije, kasnije i druge, manje pogođenim područjima, vrijeme između polehnutím , savijanje stabljika na terenu prvi, najviše pogođenim područjima, a posljednji, barem pogođena također može varirati i do nekoliko tjedana. Na drugom mjestu, mogućnost smatra Dvije munje ispuštanja u približno istom mjestu gdje drugi šok kukuruza spada u sasvim drugačijem, a vrlo značajno oslabljena stanju.  

 

Također je potrebno uzeti u obzir da je bljeskalica ne samo pasti u polju, to može granaju i pogodio razne predmete u blizini, el. linije, stubovi, tračnice, drveće, zgrade, električni vodovi i vuče, tako da možete završiti u polju samo maleni postotak energije u nekim drugim slučajevima, to može utjecati na gotovo cijelom polju jedinéhým kolméhým izravan munje iscjedak, sve energije koja je koncentrirana u njemu uključujući sve njegove moguće naknadne ispuštanja. 

 

Slučaj kada je nakon dosta "prosječan" munje ispuštanja (6 kA) - iznimno jakoj kiši, kada u roku od oko 30 minuta pao je desetke mm oborina, spljošteno , stabljika savijen na terenu, cijela kutija od približno području šest hektara, vrlo nepravilno oblik (foto, Dva sata ", nakon toga", nakon pražnjenja). Konzultacije s lokalnom poljoprivredniku otkrili da prije oluje polje na počinak na terenu ili oštricom. spljošten , leži na tlu gotovo u potpunosti, 80-90%, u područjima koja nisu spljošten , slamke leže na tlu postavljeni vrlo slučajna. Okolna polja netaknut, ili njihov status nepromijenjen, nekoliko puta prije njihovog statusa potvrđena i redovito. (Uključujući najbliži, udaljenoj samo o širini izletu), ne bi mogao pogoditi tuče tako selektivno u jednom području, a tako nepravilno. Munja i grom su sljedeće registrirani vizualno i akustično, računalo s kojeg su usmjereni na svijetu informacija nalazi 1700 metara kao zračne linije od "zločina".  

Neregistrirana tuče. 

 

Ponekad situacija može nastati tamo gdje je kompletna na licu mjesta ispuštanja zavođenje prisutna umjetna ili prirodna gromobran (drvo, jarbol za zastavu VN ), Ali još uvijek pod zemljom će elektrokemijski i termalne (fizički i termokemijski) promjene u struja teče kroz tla i biljnog korijenja koje s vremenom mogu dovesti do promjena u njihovom rastu. U podzemlju, ali to završi visok kao jedan posto ukupne energije pražnjenja. Velika većina od njega zrači kroz zrak na putu - topline, svjetla, većina solenoid. zračenje, mehaničke energije i zvuka. Zbog energije koja se prenosi po prosječnoj munja još uvijek može završiti u podzemlje relativno velike količine energije, a još manje u slučaju natprosječnim ispuštanja.  

 

Na primjer, u dokumentarnom filmu pod nazivom " Što na zemlji; Unutar Mystery Crop Circle ", Suzanne Taylor , 2009, (stvarno radije slijediti vrlo temeljito obeshrabreni , to može ostaviti ozbiljne posljedice mentalnog zdravlja i psihološkog blagostanja), The dowsers vožnja kroz polja kao luđaci i grančice u rukama protáčejí poput kotača socijalizma. Slične slike, ali možete gledati gotovo bilo věnujícímu dokumenta pitanje krugova u žitu. Dowsers nesretni jer ne shvaćaju da je to samo identificirati izvore ili geološke smetnji koje su bile na mjestu davno prije glavni uzrok formiranja i otkrivanja uzoraka u zrnu - munja iscjedak, ali će sigurno poslužiti kao gromobran.  

 

Potpuno drugačiji razlog za povećanu osjetljivost mnogih dowsers i drugih pojedinaca također može biti prisutnost mnogih vrlo otrovnih para. Njihova prisutnost na terenu nikad nije dokazano, to će biti potrebno pričekati neko vrijeme prije. Ali čak i tako, odnosno uglavnom samo zato svi dowsers su veliko hvala! Hvala vam puno, dragi dowsers! National Geographic - Je li to pravi - u žitu - Vrijeme 02:33 (foto) vrlo često obavlja daleko najveći dio posla u bilo kojem području ljudske aktivnosti te znanstvenici koji su također trenutno svijet vrlo jasno rekao "Ne na taj način, prijatelji"

 

Arthur C. Clarke je Tajanstveni Svemir - Biljna krugova ,  

u vrijeme oko 9:09 gđa opisuje iskustvo 1930, kada je nešto poput Obreži krugovima gledao "dolazi oluja" (grmljavina prilazi), a zatim govori o tome je još uvijek nepoznato da li to čini  

električna struja (struja), ili vremenski uvjeti (klimatski uvjeti)  

- Dragi dama, oni oboje, ruka u ruci, nikada jedno bez kuka ...  

 

Do sada su svi filmovi na popisu ovdje još, ali sigurno 99% više stvar naravno uključuje spominjanje postojanja i djelovanja uzoraka hoaxers ili krug odluka. Oni pokušavaju imitirati vlastiti nešto zapravo u puno boljoj formi stvara potpuno drugačiji - Majka Priroda u suradnji s elektromagnetskih impulsa vlastite proizvodnje, dakle, ili će biti na stranici sažetka predstavljen za izračun usporedbe "zaradu" od hoaxers i pravi autor. Hoaxerům je nagrada dodijeljena desetaka eura po satu. Događaji moraju izmisliti, dizajn oblika, izgraditi alate, prevoziti na mjestu, a ono što ti piva dok pijan ... Iako, ne dolazi do sličnih događaja, posebno za TV ili film dokumentarac? Ovo pitanje, ali to može biti lijevo u potpunosti u stranu. Pretpostavimo 30 € po satu, čak i mozak ponekad koristi, pa recimo pet sati peteročlanog tima (dizajn oblika, izbor lokacije, priprema opreme, prijevoz do mjesta rada, dokumentiranje sve to, amortizacija sredstava, večer zahvalnost za pivo ) oko 750 €  *) . Munja iscjedak treba stvoriti mnogo složeniji, preciznije i bolje radno vrijeme ne prelazi 150/1000000 od drugi, ali to će se ocjenjivati ​​po istom iznosu. Slika prosječne krivulje munje valnog oblika struje pražnjenja sa pet uzastopnih ispuštanja može se vidjeti da je neto vrijeme "Rad" je vrijeme struja (99% energije), to traje oko 150 mikrosekundi zajedno. Vrijeme u kojem protok ne održi, deseci na stotine milisekundi između uzastopnih šokova, nastane vremena na poslu i odmora, kada je iscjedak stvarno pahuljica, koji se ne mogu uvijek nagrađivanje, to je posao zastoja i munje sindikati nisu dali povoda još. Jednostavna računica pokazuje da bljesak traje 750 € za 150/1000000 od drugog, oko 5 milijuna po drugi, što je 18000000000 € po satu. "Ako sam bio kovač, je krug za kavu, danas vjerojatno bih ga radije, ako sam pao pandže ..." 

 

*) Procjena je vrlo skromna, ako je to potrebno da bi uzorak za potrebe poput filma, cijena bi se popeti na oko deset puta, osoblje konzultirali s pravim filmskim laboratorijima, na primjer, treba uključiti stanarinu i troškove ratarskih kultura 

 

Ovdje na ovom mjestu će biti malo su navedeni više ili manje zanemaruje ili potpuno zanemareni "stepenastih bivšeg vođu", tj. okolnosti koje mogu dovesti do njenog formiranja. Zakoračio vođa - početna faza munje iscjedak, prethodna pražnjenje sama (Return Stroke, Najjači i najsnažniji od bljeskalice). Zakoračio vođu tijekom postupnog povezivanja pre-ionizirane putu između oblaka i tla, a slijedio je drugi pozitivan vrpca. To predstavlja nešto od potvrde link koji izgleda kao da "pretrčati" stepeničasto vođa, koji je u maloj visini iznad tla zajedno (desetaka metara). Tek tada će seReturn Stroke- Veći i vidljiv iscjedak, tijekom kojeg troši između neba i zemlje strujama desetaka do stotina tisuća ampera. Prethodne dvije su gotovo nevidljivi, a "samo raditi" sa strujama desetaka do stotina ampera.  

 

Kao grom posluje u mnogim slučajevima gnoj hrpe , i tramvajskih linija - nakon traktora pjesama . Tramvajske linije se reflektiraju vrlo snažno, a oblici vrlo često kopirati njihov oblik. Tu je, zahvaljujući njima (tramvajske pruge) i neke zanimljive značajke koje će biti opisane u nastavku ili na posebnim stranicama. Pitanje formiranja munje ispuštanja će se liječiti u više detalja na stranici fiziku . Okolnosti koje se prethode zgazi Vođa nazivaju prethodno Breakdown ( Lightning Discharge , M.A. Uman , Dover Publications 2001, stranica 71 ). Tijekom prethodno sloma u zraku čini vodljivih staza koje su obilježene povećanim vodljivosti i mogu ih dobiti u postupnom putu od oblaka do tla zgazi Voditelj pretežno odabrali. Na primjer, iz hrpe gnoja kontinuirano ispariti razne dim snažno odvojili, koji povećavaju vodljivost zraku iznad njih i do nekoliko redova veličine, do visine desetaka i bez vjetra na stotine metara. 

 

Drugi anomalija: prisutnost mikroskopskih čestica Fe.FeO.Fe2O3 u tlu. Iako su čestice će biti formirana i ogrebotina tehnike se koriste u poljoprivredi od davnina (i rozpadáním i zrezivěním). Kada mehanički - elektromagnetska eksplozije, koja se javlja kada utjecaj ispuštanja (iscjedak zrači toliko energije da električna lokomotiva vuče na udaljenosti od nekoliko tisuća kilometara), prvi probudi prašinu koja sadrži ove čestice, obje biljke prolaze inducirana (elektrostatski i elektromagnetska) struja i oni postaju magneti za trenutak da ove čestice privlače; Unatoč svemu ovo je samo mali iznos u odnosu na ono poljoprivredno tlo sadrži prirodni sadržaj željeza iona (3% tež.) 

 

Ako bljeskalica može formirati polje koje, zašto bi redovito uzorak bi trebao raditi nešto drugo?  

Evo, rezultat pokušaju da efekt šoka i tlak valove uzrokovane električnim pražnjenjem pražnjenja kondenzatora (2500 V, 10000pF, odnosno oko 0,03 Joule, dužina ispuštanja oko 1mm) u masi materijala (brašno, NaCl).  

Stvara vrlo redovite krug (promjera oko 11-18 mm), redovito, više ponavljaju ispuštanja odvijati. Utjecaj i postavljati odmah sljedeći udar (u šoku - Supersonic Wave fade) električno pražnjenje s energijom od nekoliko milijardi džula (prosječna bljeskalica), je otprilike oko stomiliardkrát (10 11 ) jači. Budući da su mehanički učinci ispuštanja (okomito iscjedak linija odnos zbog površine) smanjuje približno kao kocke udaljenosti (točnije, negdje između druge i treće, kažu bliže tri), ako polje umjesto kukuruznog brašna laže (pijesak, žitarice, sol, bilo labav materijal), to nije kiša i nema vjetra, čineći krug s promjerom od oko 15 do 20 metara. Ista udaljenost će doći do mehaničkog učinka istog šoka i tlaka valova na rastuće stabljika kukuruza. Nije laž, ima samo djelić sekunde, ali to može značajno stabljike mehanički oštećena, zajedno s izravnim i inducirana struja koje prolaze kroz vrlo značajno utjecati na vitalnost biljaka i uzrokuju polijeganje , savijanje stabljika na zemlju biljke daleko u budućnost. Slični eksperimenti s prah-Fe2O3 ili Cr 2 O 3 , koji simuliraju privremene magnetska svojstva slamke tijekom pražnjenja - nije varanje ili prijevara, pokušaji su lako god je to moguće i ponovljivi. 

 

Još jedan vrlo važan faktor koji negativno utječe na zdravlje biljke, je disperzija energije i trenutni protok podzemne korijenski sustav biljke, kao i elektrokemijskih i termokemijski procesi u podzemlju, doprinosi stvaranju visoko reaktivnih radikala koji proizlaze iz njih (puno više topiv) spojevi također može negativno utjecati na cvjetanje. Činjenica da su neki od prstena stavljen smjeru kazaljke na satu i jedan suprotno, čak može biti posljedica teče smjeru e. struja tijekom izlaganja, ali samo slučajnog mehaničkog impulsa u trenutku podnošenja , savijanje stabljika na terenu - na primjer, prevladava smjer vjetra u trenutku podnošenja , savijanje stabljika na tlo, a također i mjesto koje počinje domino efekt. Korištenje domino efekt može objasniti često stoji u sredini kukuruza grozdovima oblika - grupa rušenja slamke je kao orbiti. 

 

Uzorak "znanstvene" discipline, još uvijek u velikoj mjeri koriste istraživači Obreži krugovima: alternativna, parapsihologija, rabdomantije, (MO) duševne energije, stranci, međuzvjezdanog i međugalaktički komunikacija, paranormalnih pojava, NLO, ET, energije i snage misli, energije prijenos pokusa, vojne eksperimenti, špijunaža, + razne druge zavjera i teorije zavjere (djelić posto, nezamislivo broj drugih neimenovani na sve, čak i ako je u stvari uključene u smislu parceli i teorijama zavjere) 

 

Uzorak prirodoslovlja, koji umjesto realno mogu koristiti, sasvim u suprotnosti s navedenim pseudovědám, pavědám i raznim záhadologickým zabluda, relativno pouzdan i  iznad svega potpuno višekratnu upotrebu , ovdje 

 

Mnogi žitu sadrži nešto što bi se moglo nazvati "digitalni potpis". Nekoliko malih krugova s promjerom od 0,5 m ili manje, ponekad se nalazi vrlo daleko od uzorkom i istraživači fenomena u potpunosti ignoriraju. To je mjesto gdje svjetlost pala izdanci incident šok. Naravno tu su povremeno veliki lánech s "brojkama" potpuno nepravilno podnesene , zrno je ležao na tlu, bez ikakvih dalje više redovitih oblika, a vi ćete biti istraživači u žitu fenomen zanemariti čak i više. To predstavlja potvrdu o autentičnosti prirodnog, ne manmade podrijetla tih uzoraka, jer D & D mozgovi su previše jednostavna i prazna je povezati svoje kreacije nešto jednako bezvrijednog, i mlak opominutelného.  

(foto

 

Specijalitet stranice cropcircles.cz je da su gotovo bez iznimke, sigurno i više od 90% u žitu otkrivenim u Češkoj zove "vjerojatno lažni / prijevara vjerojatno" , što je značilo obrasce stvorene od strane ljudi. Takav zahtjev može biti snažno protive, i više od 99% je stvaran, stvoren isključivo prirodnih sila. Toliko idioti, a možda i one u Češkoj nije, a vjerojatno iu svijetu. S druge strane, ako su svi idioti na svijetu nije ništa drugo nego proizvoditi krugove, iako je umanjena drugih problema, ali opet će biti ništa za žeti. Čak i ako oni alias žeteoci i vršalica Eksploatator imaju koplje.  

 

U ovom trenutku potrebno je ponovno upozoriti svaki proizvođač krugove, tako da bilo koji ideja o izradi obrazaca ostavili jednom i za sve, ili jedan od njihovih samo pravi kreator u području susret. Hoće li tada biti na terenu spreman da se žetvu. Ali oni tada će žeti ljudi u crnom (auto).  

 

Iznad polja u stvari dogodilo nešto što je više moguće (sila efekti) u odnosu na eksplozije stotine, u ekstremnim slučajevima, čak i više tisuća kilograma TNT-a na maloj visini iznad njega. U svakom slučaju, nakon eksplozije eksploziva bilo gdje u svijetu, odmah iznad tla ili ispod njega je stvorio sve i samo kružni krater ... (Kao i utjecaj objekta u vodi se stvara na hledině isključivo i samo kružnih valova). 

 

Najbliže analogija munje ispuštanja u području iz mehaničkog stajališta, nije bilo eksplozije detonirajućega kabel (gle, ono slučajnost naslov), s masom od najmanje nekoliko stotina grama eksplozivne po metru, vješanje i eksplodira blizu površine terena s visine od između nekoliko stotina metara do nekoliko kilometara od nebo (najčešće mehanički i električni iscjedak učinak na lopatice može očekivati ​​od onog dijela koji je do nekoliko desetaka metara iznad terena).  

 

Munja iscjedak je dosta složeno pitanje, koje se mogu pročitati u brojnim stručnim publikacijama, među kojima se ističe uglavnom Lightning: Fizika i učinci , VA RAKOV, M.A. Uman , Cambridge University Press, 2003 (2007), ISBN 0-521-58327-6 . Oba autora su sasvim sigurno može smatrati dva svijeta "Guru" u istraživanju fizike munje ispuštanja. Vi jednostavno navodeći nekoliko osnovnih činjenica o negativnim oblak-zemlja munje (najčešći slučaj, četvrto poglavlje knjige, stranice 108-191 ). Najvažnije komponente u procesu formiranja i samopražnjenja su zakoračili voditelj ili pikado voditelj ( SL , DL , npr. stranica 109 ), koji se kreću od oblaka prema tlu, a kad kraj nje na nekoliko metara od jedne od njih počinje jaka, često dobro utemeljena na površini (dirigent, hrpa gnoja), nasuprot gore naviše povezuje lider ( Gornja Spajanje Leader , Pozitivna vrpca ), oba nekoliko metara do nekoliko desetaka metara iznad zemlje i da će sukob koji povezuje proces ( Prilog Proces ) koji konačno spaja dvije lokacije - Igralište i izvor naboja u oblaku - s prvotno ogromnim razliku potencijala (do nekoliko milijardi volti) vodljivi kanal, doslovno "žice", a samo nekoliko milijuntinke drugi nakon veze slijedi glavni "teatra" ili "vatromet" -Return Stroke, Glavni i najveći iscjedak, dok je samo u trajanju od nekoliko desetaka do stotina sekundi milóntin, struja do nekoliko stotina tisuća ampera. SamoReturn Strokeje doista vidio i prethodne dvije pojave su gotovo nevidljivi, a može biti registriran samo osjetljive mjernu tehniku ​​i registracija (struje su slabiji 100-1000x). Mnogo više detalj na grmljavinskog pražnjenja, njihova fizika i energija crpi iz publikacija spomenuo i nekoliko drugih, ili će biti moguće čitati stranice i podstranice izbornika Flash

 

Najvažniji dio procesa munje iscjedak je Return Strokei eventualno ponovno udari, koji se nazivaju uzastopna ili naknadno udaraca - afterdischarges. Njihova udaljenost nakon prvih RS ili između nekoliko desetaka do stotina milisekundi. U njihovom slučaju, to je posve normalno fizički fenomen - prolaz struje kroz žicu, koji prolaze kroz pozornici u prvih deset na stotine tisuća ampera, i proizvodi oko nezamislivo jake elektromagnetskih polja. Takvo polje još uvijek može biti pripremljena u laboratoriju (desetina do nekoliko Tesle), ali ne u tolikoj mjeri ukupne površine, a nikad s takvim strmini padine. Trenutna brzina varira i do više desetaka tisuća ampera u jednoj mikrosekundi (milijuntinke drugi), neki praćenje RS 200 tisuća . To je tako jako različit od detonirajućega eksploziva poistovjećivao samo pripremiti kazališna publika vidi i čuje. Za razliku od njega pripremiti munje pražnjenja uvijek nevidljivu kazalište, otprilike isto ili čak i više energije - veliki elektromagnetska eksplozije (manje slične elektromagnetskog pulsa nakon eksplozije atomske bombe ili termonuklearne). Strmina od vodećih rubu puls sama je nešto što nikada ne bi mogao biti (elektromagnetska polja) připravitelné laboratorij. Strmini rubu je potrebno spomenuti jer igra važnu ulogu u indukcije napona i struja u blizini objekata, uključujući i biljke, ali i biljnih korijena i tla.  

 

Ne morate biti osobito plodna mašta izvući zaključak da je trenutni puls, dosegnuvši najviše vrijednosti, recimo, 800.000 Ampera, koja teče duž trase području, kažu, osam km na 200.000 km na sat, s vodećim ruba strmini 200.000 ampera po MICRO drugi ( milijunti drugi), utjecaj točka uzrokuje smetnje i odjek nešto više opsežnog od pukog "Šamar vode." Trenutni puls sama, pogotovo njegov najsnažniji dio ne traje dulje od nekoliko desetaka milijuntinke sekunde. Ona nosi veliku elektromagnetsku energiju, može stvoriti nevjerojatno velika i neshvatljivo redovito uzorak elektromagnetsko, samo uz pomoć smetnji i rezonance. Neki od nje može ući u strukturu biljke u polju iskustva, vidjeti lokaciju. Učinci niz takvih uzastopnih pulseva u različitim vremenskim razdobljima i udaljenosti mogu nastati vrlo komplicirane posljedice smetnji, čak i ako je vrlo kratko.  

 

Za razliku od elektromagnetskog zračenja, ali mehaničkih posljedice takve oštre i intenzivne, vrlo energetski puls može utjecati točka trajati nekoliko sekundi. Plazma stupac vrlo brzo počinje širiti bočno, na početku na nadzvučnim brzinama, koji je nakon nekog vremena da se uspori do brzine zvuka, a još kasnije Podzvučni. Do njegova brzina padne ispod, recimo, 300 km / h (jedna trećina brzine zvuka, ali još uvijek daleko iznad bilo kojeg okolnog vjetar), to će biti njegov oblik i kontrolu širenja prvenstveno sebi, zakona i pravila. U početku, to će se širiti na sve strane vrlo ravnomjerno, kao vrlo precizan krug. To je također vrlo vjerojatno, iako je još uvijek vrlo teško provjeriti da je barem u nekim slučajevima, bilo najjače ili samo prosječna munja, stranica stvara vrtlog prsten. Visoke energije tijekom lokalnih promjena u plinovitom okruženju nastaju vrlo često.   

 

Što god napravio iznad tla nuklearna ili termonuklearna eksplozija stvara gljiva poznat. Osim toga, moguće je vidjeti da, dok svaki takav gljiva u kombinaciji (pretjecanje) puno brže bočno širenje vrtlog prsten (Supersonic brzina), iako manje istaknute i vidljive, ili samo prikazivanje šok valovi na bilo sučelju. Faza granica pojavljuje se često mijenjaju granice rosište, ali zaslon također može sučelje zrak - zrak pri različitim brzinama ili pritisak zbog promjene indeksa loma. Apsolutno uvijek stvara vrlo precizan krug (foto) 

 

Postojanje vrtloga prsten na mjestu za grmljavinskog pražnjenja je vrlo teško dokazati uglavnom na temelju činjenice da svaki potencijalni svjedok, koji su se dogodili na ovakvom mjestu, sigurno nije fotografiju ništa, niti svakako pokušati promatrati što se fizički fenomeni odvijaju se na licu mjesta. Njegova jedina briga u ovom trenutku je pokušati spasiti vlastite živote, au to vrijeme, uglavnom neki stvarno gledati, a kamoli pucanje ili čak eksperimentiranja, puno vremena lijevo. Mi samo možemo sudjelovati u istraživanju, za sada svoju maštu i pokušati oponašati prolazi kroz modele računala, a možda i puno manje energije fizike pokusi. 

 

Moguće je, na primjer, napomenuti da je u usporedbi s nekim sporadično javljaju munje ispuštanja će samo biti izgrađen, iako većina energična laserski Břežany svijet, u smislu generira i prenosi moć, samo puka "prdítko". 

 

Mašta u znanstvenom istraživanju nije ništa zlonamjerno, samo se sjetite da ste spomenuli o njegovoj korisnosti pogotovo za bilo znanstvenih istraživanja za oko sto godina prije gospodinu Einstein. 

 

Iako indukcija može biti samo naziva izmjenične struje, ali čak i jedna munja iscjedak može se smatrati kao jedan polu-ciklus izmjenične struje, tečaj je potpuno normalno inducira u bilo vodljivih objekata u blizini. Strogo definirano, okolni objekti potaknuti svaku diže i pada rub vala električne struje toka  

Ovi fenomeni su prilično detalj u Električne standarda vezanih za zaštitu od udara munje, viz. (HR 62305). Ovo elektromagnetsko učinak, također može biti složen po istodobnih, paralelnih i ramena mimoběžnými isti šok ili naknadno ispuštanja (naknadne prazni) i paralelnih ruku koja može sve zajedno elektromagnetski, Elektrostatičko i mehanička (zvučne vibracije i niske frekvencije potresa - lissajoussovy uzoraka) u obliku smetnje i rezonancija.  

 

Odmah vrijeme Return StrokeIli bilo naknadno iscjedak može mjeriti u kanal munje pražnjenja napona "samo" oko 100 do 300 000 V / m Ova vrijednost je u znatnoj razliku přeskokovým napona električne iskre u zraku, što je 0-90% vlage na oko 3 milijuna volti po metru. Na 100% ili više vlažnosti (zasićene pare), na primjer, neposredno iznad razine vode, ali ova vrijednost padne samo do 100-300 tisuća volti po metru za metr.tů. 

 

(Ne preporučuje se probati i izmjeriti na mjestu - kao istraživači stalno bi oslabila i oni će morati redovito puniti). Neposredno prije iscjedak javlja između oblaka i tla u nekim mjestima naponi do nekoliko stotina tisuća, ali više od milijun V / m (tu je također pokrenuti vrlo preporučljivo).  

 

Čak i na rubu: dok svi još uvijek se pojavljuju poslovnice i kreacije su namijenjene isključivo ozbiljno, sada će biti stavljen jedan mali "ludu ideju": Track traktori (English tramvajske linije) u poljima koja su znatno više vodljivi okoliš protiv okruženju, u udubinama se nakupila puno više vlage i stajaće vode (foto). Vlaga u njima drži najduži (provjereno), stvaranje dobro funkcioniranje vodiča, u kojima munje strefují a nakon što nakon prolaska kroz roller coaster. (Verified nafotografováno), i druge reference ispod, to nije to luda ideja)  

Gotovo bez iznimke na bilo kojem mjestu u mjerač polja proizvesti relativno točne deka rolu, upadljivo sličan onome što se proizvodi u tiskanih pločica (i to je luda ideja), poznat iz elektrotehnike i često generiraju tiskanih pločica, možda samo povremeno malo iskrivljena putuju na daljinskom jarbola el vodstva, izvrsni vodiči prolaze, drveće i grmlje, također izvrsni vodiči, i druge prirodne značajke i usklađenost s određenom području dizajna? (obrázky) Zavojnica ima induktivitet, njezino vodstvo ima otpor, jer oni zajedno mogu stvoriti RC člana koji ima rezonantne frekvencije, a to je najveća ideja. 

 

Nekoliko zapažanja činilo u engleskom polja su vrlo često kratki spoj zavojnice preko nitima, za razliku od npr. češki, ali to je samo nagađanja samo na temelju statistički nije jako vjerodostojne uzorku. Kasnije primijećeni na Češkoj kratko zavojnice i istraživanja statistički značajnu količinu aerosnimaka (stotine) je utvrdio da je suprotno, a iznimka, tako da je prvi dojam bio je vjerojatno slučajno. Tramvajske linije duž zrna oštećena ( spljošten , leži na tlu) zbog olujnog ispuštanja vrlo često, a vrlo često i kod srednje čtvrtzávitů (slike), ili čak i slučajni lokalni "više od čtvrtzávitů" - (jedan ulov -2010, + Nešto iz LP).  

 

U ovom trenutku će se prikazivati ​​nekoliko fotografija, koje više ili manje (ali neke su stvarno jako više, to je gotovo dokaz) podupiru teoriju o žitu grom ispuštanja, snimljen dosad istraživači fenomen krugova u žitu, + nešto iz Google Earth , koji je također stvarno jako više (podržava dojam da smještaj , savijanje na peteljkama tlo kukuruza nastaje nakon strujnog udara, po mogućnosti na čelu Traktor pjesme) 

Za dečki iz inglézka stvorio termin "Munja formiranje teorija Crop Circle"  

 

Neki krugovi u žitu izgledati fotografije izravno utjecati pozitivno ili negativno iskra iscjedak (Lichtenberg figures, Kirlian slika) - , Žitu i pražnjenja.  

 

Krugovi u žitu na drugi istraživači sa svojim suspendiran zbog njihove fraktálovitou strukture. Fraktali u matematici su otkrili nedavno (1905, grafički prikaz pomoću računala osnovne 1975). No, važno je shvatiti da priroda uvijek zna fraktala - atomsku strukturu, spojevi, galaksije, razne strukture biljnih i životinjskih organizama, crnogorične i bjelogorične šume, njihove korijen sustavi drugih biljaka, vaskularnih i živčani sustav životinja, rijeke, planine, oblaci, Pahuljice ... Čak i jedna vrlo česta mogućnost višak naplatiti pražnjenje odvija kroz fraktal. Gotovo svaki Flash je fraktal sama, neki ekstremni slučajevi čak i oblik fraktal. Mnogo više tipičan primjer fraktal od stvarnog bljeskalica zgazi Leader, ali to nije vidljivo. Postoje i zapisi film o kojima je vizualizirati, samo pogledajte. 

 

Zašto, ako je to moguće objasniti sve tako lijepo, ne rezultira u žitu u svakom trenutku na terenu, gdje je munja pogodaka? Ova činjenica može sudjelovati zbog nekoliko razloga. To može biti:  

- Potpuno nedefinirane slučajnost  

- Geološki uvjeti u lokalnoj zajednici: vodljivi put formirana u podzemlju za interakciju munje ispuštanja u obližnjim mjestima milijune godina, prirodnim i umjetnim podzemnim potocima, kanalima, izvora, cisternama, kondenzatori (voda i električna), rezonancije i smetnje (mehanička i elektromagnetska + elektrostatski) i navedene geološke formacije (Elst i elektromagnetska polja su ogromne, pa čak i između njih može dovesti do rezonancije i smetnje)  

- Teško da ispuni uvjete (za Oluje): Tiho i izostanak kiše  

- Predviđeni i istraživati ​​dalje je mogućnost da su barem neki redoviti obrasci dogoditi kada na istom mjestu dva puta munje pogotka, s dugom intervalu (dana do tjedana). Prvi samo "pripremiti teren" (proizvesti i do nekoliko milijardi "předexponovaných" oslabljenim stabljika, ali unatoč tome što im se dogodilo, ali ne spljoštena , a ne na terenu, na što dodatno iscjedak nakon nekoliko tjedana rada mnogo lakše. Opet, drugi sličnost s klasičnim fotografijama, od kojih neki mogu biti vrlo osjetljivi slojevi izlaganje malu količinu svjetlosti, vrsta předexpozicí, sloj senzibilizirati još veću osjetljivost). Razlika u mehaničke čvrstoće i snage potrebne da se savijati ili slomiti šok zahvaćene i nepromijenjen stabljika je ogroman i od desetaka do stotina grama (savijanje) na mnogim kilograma (prekid). Ali, to uvelike ovisi o vremenu koje je proteklo od intervencije električne energije, slabljenje tkiva biljke nakon nastavka vrlo sporo. Nepromijenjen grom i električne netaknute vegetacije nepolehne (ne savijati stabljika na terenu), čak i na vrhuncu oluje za interakciju kiše kada usjev udarali po vodenim strujama i vjetrovima i preko 100 km / h, još nepolehne (ne savijati stabljika u zemlju) noža. Oni koji su pogođeni i nepolehnou (ne savijati stabljika na terenu) odmah Polehňa , savijena stabljika u zemlju ne više od nekoliko tjedana sami ili neka presuda pokrenuti samo lagani povjetarac, ili kad su teški s jutarnjom rosom. 

 

- Iznimno visoki intenzitet munje ispuštanja, ili sve ili gotovo sve energija koncentrirana u jednom ili samo nekoliko (između 5-8) vertikalna odvodna oblak-zemlja (MZ, ili "stranac");  foto foto,  

- Ili nešto sasvim drugo.  

 

Činjenica da je samo kroz (Da naredbe) vjetar i kiša lijevo leži na tlu ili nakovnja, možete lako pratiti kao što je tijekom helikopterski prelet nizak u odnosu na terenu, slamke puhanje u vjetar kao zastava komunizma, mnogo puta su pognuti 45 stupnjeva, ali na najmanji slabija Naleti odmah staviti sigurno natrag u uspravnom položaju. Otkriće znanost, krugovi u žitu: Mysteries u poljima , dir. Ivan Tindall , 2002 - 39:08 ;  

 

Krugovi u žitu, a nakon munje ispuštanja u svakom području nastali (procjenjuje se na 1/1000000 ili manje slučajeva), ali nešto baš prilično običan nešto događa gotovo uvijek (vidi sděleníčko broj dva).  

 

Takozvani sděleníčko broj dva: Gotovo svi spljošten , leži na prizemlju zrna (95% ili više, odnosno oko milijun četvornih kilometara po godine u svijetu) su odgovorni za grmljavinskog pražnjenja na području ili neposredno iznad njih. Spomenuti je ranije u tekstu i slici - cijeli spljošten , leži na tlu u polju Benátecký Vrutice.  

 

Pojašnjenje: to nije uvijek bilo tako. Jedan od promatranog objekta, osobito za žito (radi jednostavnosti, mi se ograničiti samo na pšenicu, raž, ječam, zob, kukuruz), takozvani "otpornost na smještaj , oštećenja, oslabiti ", ili točnije spontani otpor za smještaj , oštećenja, oslabiti, au prošlosti možda neće biti dostupan na nekim žitarica, s nekim sortama ječma, raži ili pšenice gotovo dosegao visinu od odraslog čovjeka, nije visoka. Ciljano uzgoj sorte su narasli, ali mnogo manji, i to nije iznimka da šetnja u obližnjim područjima kao što su ječam (gotovo prije dospijeća, kad raste dug u visini) može se odrediti da mu uši su na nadmorskoj visini negdje između gležnjeva i koljena. Današnji sorti raži, pšenice ili ječma, u usporedbi, recimo, s ljetom pedesetih godina prošlog stoljeća tendencijom spontanog prenoćište , oštećenja, slabljenje gotovo nula. (Slike iz filma Svi dobri građani, 1968 )  

 

Kao žitu, a to je sasvim uobičajeno pravilo da zrno Polehňa , savija stabljika na terenu, ponekad i do nekoliko tjedana ", nakon što je činjenica", tako da je odmah nakon oluje, a ostavljajući poljoprivrednici vrlo često iz turneje zemljama prilično zadovoljni jer naizgled "ništa nije dogodilo", svjestan da u mnogim slučajevima već "sadi" ili bolje rečeno "izložena" na veliki nered i uništavanje. Iako čak i vrlo jaka bura da se odmori na terenu ili stébélko, nakon nekoliko tjedana, za prekrasnom sunčanom vremenu, prugasta tu i tamo su samo povremeno blagi kiše donosi toliko potrebnu vlagu, nesretni seljaci samo gledati, užasnuta, kao što su oni pod tim idealnim uvjetima "nametnutih spavati "( poléhá , slamke leže na površini tla), a značajan dio terena će biti vrlo teško za žetvu. Poljoprivrednici su imali naviku povezivanja bilo spljošteno , leži u prizemlju kukuruza (stabljike leži na tlu) pogotovo nakon oluje s tučom djeluje zajednički, pa ako kukuruz nije spljošten , leži na tlu neposredno nakon oluje, ima ih kasnije "nedocvakne". Stoga, nećemo biti ljut na njih ili se smijati na njih, nitko ne bi ikad želite poljoprivrednici imati akademski stupanj u fizici i elektrotehnici, plus, recimo, iz elektrokemije. Nakon puno trčanje fenomen svjetski istraživači žitu, koji su napustili obećavajuću karijeru u fizici ili elektrotehnici i imali nekad očito mnogo Gluma.  

 

Osim toga, seljaci su oni koji su u mnogim od svojih stručnih izvješća i studija u više navrata su dokumentirani vrlo točno posljedice grmljavinskog pražnjenja u ratarskih kultura, od kojih su mnogi ili će se reproducirati na ovim stranicama. Beets, dinje, krumpir, rajčica, pamuk, soje ... 

 

Kraj 3. dio 

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

   

         Dio 1        Dio 2        Dio 3         Dio 4        Dio 5  

 

z