Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-nerazvrstani-tekstovi-5 . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
Learn about thunderstorms RSS feed

Krugovi u žitu - stranica stroj prijevod

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

 

          Dio 1        Dio 2        Dio 3        Dio 4        Dio 5

 

Dio 5

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

(Istrebljivač - Istrebljivač, deufoizer, desaucerizer,

prvi usjek na cijev, tu će biti dva)

 

Što je najvjerojatnije da će se naći na licu mjesta - pravi krugovi u žitu, stvorio izloženosti groma (munje) u polju kukuruza, dok smetnje efekti i odjeci prolaznost (velika - ogromna) struje (naravno, možete ih pronaći na licu mjesta kukuruza podnio na zemlja leži nigdje)

 

  Prvi Geomagnetska anomalije - LI (R) M - neobično ponašanje kompas

 

  Drugi Ostaci statičkog elektriciteta - RSE - može se mjeriti

 

  Treći Ostaci topline akumulirane u podzemlju - IR fotografije (ali pazi, što neki istraživači žitu nude negdje na njihovim stranicama kao "IC" fotografije ovdje neće biti objavljeni savjet, to je potpuno neozdrojované, prazni crteži ili fotografije prije što će imati Imao sam ukupnom znanstvenom diletant samo pljuvati. Ni spominje mjerenje metoda, osjetljivost mjernih instrumenata i senzora, spektralna karakteristika senzora. Ovo je vrlo često zajednička značajka sličnog istraživanja, pokušavajući se pretvarati da oni koriste samo visoko kvalificiranih, specijalizirane znanstvene metode i postupke , ali oni se ponašaju kao posljednja dilettantes, pa je njihov infracrvena slika izgleda više kao ponovno obojiti klasične fotografije u boji, koja proizvodi dvanaest godina dječaka u bilo kojem grafičkom programu, desetak po satu, i bolje . Ostaje, dakle, zaključiti da je čak i potpuno normalno ide infracamera snimanje infracrvene promjene u podzemlje (tako da je vremenska - prognoza) na bilo kojem mjestu u području munje iscjedak nego smo se samo čuditi da je u mjestima Obreži krugovima slične mjere su napravljene tako 2012, ostaje jedna sezona žita prije nego padne puna.. Kamenje i Maya prijetnja prestane djelovati kao Maje predvidjeli.

 

  4. Čestice i FeO.Fe Fe2O3 (magnetska -?. u svakom slučaju osjetljive na magnetskim poljima katodne može nastati i pirolitičko smanjenje), koji se nalazi u tlu - možda priključen na zrnu i ostavlja klasům utjecaj privremenih magnetiziranja peteljkama (žice, iako s vrlo visoka otpornost) uzrokovana prolaskom struje

 

5. Dead kukci, često stvarno opjevan, přicucnutý za žito, (ona leti pometen s sunčanja). To se također može naći u relativno velikoj udaljenosti od uzorkom, nije u svim slučajevima - vjerojatno prethodio kiše i kukci nisu dovoljno sakriti - kao grom iz vedra neba - vijak s neba

lijeva slika © Dr. Uwe Engelmann, pravo © Janet Ossebaard     

 

Mnogi krugovi u žitu (kao i mnogi slučajevi podnio , leži na prizemlju žita vjerojatno proizlazi dvostruku ekspoziciju - prvi izbijanjem biljke nazivaju "primes", stvoriti "osjetljive sloj" od oslabljenih biljaka koje su više osjetljivi na mehaničke i fizičke podražaje i na njih samo drugi izbijanjem evidencija, koja se pojavljuje u nekoliko tjedana ili mjeseci.

 

Polje ječma, na kojoj je u 2010 bio ni jednu munje ispuštanja ( Benátecká Vrutice ) trajala je u prekrasnom fizičkom stanju do žetve, iako nad njim tijekom vegetacije vjetrova swept dosta i obilne kiše.
Budući da dugo vremena tekst je jednostavno previše ozbiljna za trenutak će biti laki okretanjem ponovno skočiti na jedan bláznivině. Višestruki, često vrlo točno prema nekoliko simetrije osi (3-8 više), upadljivo slična slika nastalih kaleidoskop. Njegovo podrijetlo još nije dovoljno jasna i fizički objašnjiva. Možda zbog ogromnog električnog naboja, napona i struja koje se odvijaju na licu mjesta.

 

  Celtic Cross 2002           p x p + y + p od orbitalna
Privremeno stvoriti nešto što bi se moglo objasniti kao "ekvivalent atomske i molekularne strukture i kristalne rešetke", ali gigantskih razmjera. Projekcija tri p orbitale u ravnini okomitoj na os jedna od njih proizlazi poznati keltski križ, i slično, ako d i f orbitale će biti puno složeniji struktura. To bi nas Kelti pokušao ukazati u kojem smjeru da se kvantnu mehaniku, Schrödinger davno prije?

 

Ako netko želi čuti zrele žito, samo se dogoditi ponekad na rubu trake od gotovo zrelih pšenica, raž, ječam ili, može biti jasno potpisati nijeme pucanja. Kraj lipnja, srpnja i šire. Vrlo zanimljiv fenomen.

 

Još jedna luda ideja: žitu - potraga za istinom . [NLO] avi 19:50 / 1:54:23

 
Velika većina istraživača i dokumentarni Obreži krugovima od njih tvrde da su fenomen modernog doba, iako je u isto vrijeme priznaje da bi to mogao pojaviti čak u davna vremena. Da, bilo je, i neki fenomeni i slike drevnih civilizacija može biti njihov vybrazením (Stonehenge, keltski križ, i dr.). Čak i da nije nemoguće da drevna civilizacija (poljoprivrednici) znam / i da potječu iz munja, samo smo zaboravili / ja reći da je ovo iskustvo ili usmenom iz generacije u generaciju, sačuvani alias nestao. Možda neki Arhimed nacrtao u pijesku prije nego netko zapíchnul. Možda je to negdje piše klinastim, ili je prikazano na ilustracijama nekih, samo nije objasnio ili prevedeno. Krugovi u žitu i munje, kao i bilo koje druge prirodne sile (i uništenje) smatraju kao djelo Boga, i stoga nisu smatrali da je moguće ili potrebno pretjerano naglasiti da druga je uzrok, ako je uzrok oba je jedan te isti, to je nakon svih njihovih mora razumjeti svaku perspektivu, zar ne?

 

(Još luda ideja) Možda Ali moglo bi se gledati na činjenicu da je oblik u posljednjih nekoliko godina dogoditi nešto češće. Nedvojbeno, jedan od mogućih uzroka je - tko traži, nalazi, a u vrijeme kada se prstenovi su tražili polja, tj. prije 1970, nisu mogli ni biti nalaz. Ideja o tome što je to izgledalo engleskog okvir u 70. godine, kao i prije, a kako oni izgledaju danas. Njihov izgled nije vjerojatno ne razlikuju, osim jedne male stvari. Doista značajno razlikovala obdělávací koristi tehniku. Dok je u 70 godina a prethodno je služio lokalne poljoprivrednike boneshaker ne nejednaki od 50 socijalističkog zetorům godina naše poljoprivrede, vaganje oko 2.500 kg, a širina stražnje gume oko 30 cm, a konj za plugom služio je danas na John Deere vožnja ih s masom oko dva puta širine gume i također vjerojatno tako, a isto vrijedi i za masu i gume strojevi priključeni na njih (sjetva, gnojivo distribucija). Vi ćete stvoriti puno veći polje "tramvajskih linija" - staza nakon traktor koji će raditi puno bolje kao munja. Bolje munje šipke - više bljeskalice. Više bljeskalica - više krugova. Nemojte uništiti moje krugove. No, poljoprivrednici do sada nije ni ništa reći. (FOTO ghosts2 može vidjeti da je nova pjesma nakon traktora točno replicirati prošle godine ... to bi trebalo pitati kako napraviti poljoprivrednike u našoj zemlji i drugdje u svijetu)

 

Druga bitna razlika od prethodnih godina nastavlja industrijalizacija ruralnim područjima - Underground današnji industrijalizirane krajolici izravno isprepleten s podzemnim linijama - komunalnih, mnogi potoci često teče u rovove duž polja, ali u cijevi odvode ispod. Svi programi mogu biti uključeni u neobično intenzivnom zavođenja potoka pod zemljom, pozivajući na moguće nuspojave (rezonancija i smetnje neobično jake struje).

 

Primijećeno povećanje u broju uzoraka diljem svijeta postupno od 80, 90 godina i dalje ne može biti previše statistički dokazive činjenice, ali to nije posve nemoguće da je to doista tako. Samo u posljednjih nekoliko godina, učestalost mjerenja može se smatrati stalnim i relativno visoka. Poljoprivrednici sami nikada neće podaci u izvješću nisu žita, senzacionalno javnosti, ali da. Budući senzacionalno javnost će uvijek biti u većini zdravom dijelu stanovništva, opskrba neće smanjiti zapažanja. Nije isključeno da su neke od narednih godina će biti potpuno objektivna redovitih oblika promatranih pad. Njihova prisutnost može, u određenoj mjeri, uz bezbroj drugih okolnosti vezanih za solarne aktivnosti i njezinu učestalost (ali samo ako ima barem djelomično ovisi oluja aktivnost ili frekvenciju od najjačih udara elektriciteta). Ta u posljednjih nekoliko godina je doživjela neke vrhove i incidencije brojke nisu izravno kopirati. Nema vrijednost ne može rasti na neodređeno vrijeme, odnosno prosječna temperatura na Zemlji, ili broj uzoraka nalazi u području. Ako prosječni broj redovnih oblika, koji se nalaze svake godine u poljima, ponekad stvarno počinje padati, ne propustite nikoga, a na kraju možda čak i ljubav přitopíme. Nakon lažni hokej štap graf sruši kao kula od karata topples, ili kao uzorak koji se sastoji od domine (Domino efekt). Jedine iznimke izvještavanje o povremenim obrasce u usjevima su isključivo stručne i znanstvene publikacije. Pozornost je posvećena onima drugdje u ovom mjestu. Kao što postoji istaknuo, problem poljoprivrednika izradu krugovi u žitu relativno su široko mapirati, oni znaju uzrok, razumijem pitanje, a ne vidi potrebu da joj nepotrebne publicitet.

 

Nancy Talbot (BLT, žitu - potraga za istinom [NLO] avi. 19:32 govori o " velikom električnog naboja ", nešto lažno, ali to je percipirana u naponu da se formira između kredom podzemlje, i magle, u Rolling kraj ljeta (ili možda u proljeće) nakon engleskom obroncima.

 

Nancy Talbot (BLT momčad, žitu - potraga za istinom . [NLO] avi 01:03:00 ) - mikrovalna puls, vlaga se pretvara u paru pobjegne iz tkiva - proširuje i saviti čvorovi. Nešto poput ovoga nikad neće biti moguće da oponaša laboratorij. Proširenje i fleksija od čvorova nije nikada, nikada i nikada stvarno ništa više od geotropism (negativna), slučajevi gdje je odmah nakon podnošenja , savijanje stabljika na zemlju biljke imaju proširene ili savijen čvorovi jednostavno ne postoji, to je samo vrlo česta pogreška mnogi istraživači krugovi u žitu, koji su nažalost mnogo puta do puta proflákli kao ukupna poljoprivredna nepismeni. Naravno, oni mogu biti otkriveni obrasce koje imaju odmah nakon otkrića savijena i proširena čvorova, ali to nije uzrokovana ničim drugim osim žita za nekoliko dana je da oblik nije otkrivena prije nekoliko dana nakon njenog formiranja ( smještaj , savijanje stabljika na tlo. Ili moguće, što je vrlo česta pojava koja se smatra prizemlju žita vrlo sporo nekoliko dana, a oblik je otkriveno da se na stupanj nagiba ne prelazi graničnu posorovatelnosti stabljika. cijelo vrijeme od trenutka slamke KSY počeli naslonjena na terenu ali je otišao njihov ravnanje (uši) ravno gore i savijanje čvorova, pa je vrijeme da se otkriju čvorovi pod utjecajem nekoliko dana i izazvao geotropismu savijanja. istraživača krugova u žitu nemam pojma o količini energije koja će biti potrebna kako bi se osiguralo procese oni opisuju (isparavanje vode), a što ti koristi će biti posljedice energetskih postrojenja i vitalnosti svojih tkiva . Njihova razina razmišljanja je vrlo ograničena i vjerojatno nikada neće biti u stanju napraviti slične izračune. Tečaj će vrijeme biti postavljeni ovdje, ali samo tako dugo , iako je dugo postojala. Záhadologům, ali definitivno ne propustiti.

 

Navedene tvrde istraživači "" krugovi u žitu samo potvrđuje žalosnu činjenicu da nikada u životu posjetio područje često, nepravilno polehlým , stabljike savijene u prizemlju žita, koji po njihovom mišljenju nije posjetio bilo "nepoznate energije". Ga Pronađeno u jednom potpuno istim simptomima i anomalija, a iznad svih čvorova, uključujući i ono što oni opisuju kao "eksplodirala čvorova" ili "expulsed šupljina", što bi bilo jako teško da im objasni. Kao što je objašnjeno na drugoj stranici, ti fenomeni ni na koji način uzrokovane tlaka plina unutar čvorova, koji je kao "eksplodirao" sve takve pojave su uzrokovane sasvim prirodnim rasta promjenama postupno i polako raste, nepravilna mjestima sušenja i umiranja stanica i tkiva. Vi, ali čak i nakon gotovo potpuna nekroze i sušenja prestaje uspješno ispuniti funkciju vaskularnog tkiva - što je vrlo lako provjeriti na bilo kojem dijelu biljke - čvorova, internodija, list ( demonstracija, postavljena slika od pokušaja + timelapse )

 

Također je moguće, što bi bilo puno gore, "istraživači" krugovi u žitu imaju slične primjedbe ikada napravio, ali prije nego što je javnost lako se krije. Za ovako nešto ne bi ni posumnjati ne. Iako, poljoprivredni neobrazovani koji prilično redovito od svojih opažanja samo izabrati ono što im odgovara, moguće je da sumnjaju ništa. Možda je upravo činjenica da su svi slični rezultati smatra da se stalno ponavlja iznimke koje samo stalno i opetovano potvrdio svoja pravila.

 

Temeljna pogreška hoaxerů - Pedaline krugovi - circle odluka, poznat jer, zapravo, nikada nije ni bilo na terenu, a kamoli tamo noću proizveo neke brojke (osim nekoliko neugodno - plaćenih demonstracija pred TV kamerama, ali za taj dan) je činjenica da oni ne spomenuti jedan od najvažnijih činjenica apsolutno potrebnim da se presele na terenu, to je vrlo potrebno da polje nije bio ni naznaka mokro, a kamoli nakon kiše ili čak na kiši. Svatko, ponavljam svima, posljednji put, apsolutno nikoga tko hoda preko polja barem minimalno iskustvo, on zna da hoda na mokrom terenu, čak iu gumenim čizmama i vodootporne odjeće na odgovarajući način, čak iu domovima nakon traktora (mokro Najgore izvediv dijelovi polju), na vrhu sve te noći za svjetiljke treperavim svjetlom, ili Mjeseca, i to (!) još uvijek nosi nešto u rukama, tako da rezultira vrlo ograničena sposobnost suočavanja brzo dovoljno ravnotežu dok klizi po mogućnosti (a kamoli besplatno) samo idiot. Ili autor ovih redaka. Tijekom promatranje i fotografiranje u pojedinim područjima završile na trkalištu traktora za stotinama milja, ali nikad noću. No, istraživanje je učinjeno, i to nikada nije bio tamo ili dobiti par volova, fotografije su stekli dovoljno, samo prve tri godine istraživanja, tek nešto više od 18.000, godine 2011 još nije u potpunosti vrednovati. Svatko polja za bilo koju svrhu, barem povremeno prisustvovao, bila je ta činjenica jako dobro pamti, a sigurno ne bi bio propustio spomenuti. Još jedno pitanje koje bi se mogle staviti hoaxerům - kako su se preselili u konop-narasla uljane repice, nekoliko tjedana prije berbe

(Iv taj supstrat pojavljuju figure). Bez obzira na to kako se kretati u ovom materijalu, čak metar po metar, apsolutno je nemoguće. Uzgaja canola stvara potpuno potpuno neprobojnu guštaru u koji možete upisati kombajn.  Tko je ikad vidio uzorak u ovom materijalu, neminovno mora dovesti do zaključka da je svaki pokušaj stvaranja jedne ljude neminovno će propalog potpuno (desno, Predsjednik!) biljke izgledaju kao da su radili veliku snagu (tona do nekoliko metara 2 ) mnogi dana. U stvari, oni su radili samo vlastitu težinu i oštećenja stanica i tkiva. U mlade pšenice, zobi, ječma, kukuruza, silovanja i, u svakom mladom usjeva štandu može lako biti premještena bez poteškoća, u zrele stoji malo teže, čak iu kukuruzu, s jednim izuzetkom: svaki pokret u zrele silovanje je apsolutno nemoguće .

 

Iako zrna Polehňa , ohne stabljika zemljine površine, ponekad dugo nakon pražnjenja munje, neposredno prije žetve vjerojatno više od 90% svih slučajeva. Naravno, to ovisi o tome kako polja i oko važno vodiči iscjedak namaz, koliko bočne i nizvodno ispuštanja i svugdje gdje su sletjeli. Objektivnost je potrebno, ali napomenuo da su i oni bili zabilježeni slučajevi gdje post-šok oblak-zemlja munje u polju ne nudi smještaj , savijanje stabljika na terenu nije se javljaju (Stratov 2009, 2010, sjeveroistočno Milovice 2010). No, to je puno manje od 10% od promatranih slučajeva.

 

Jedan od prijavljenih slučajeva, kada za žetvu, ne spljošten , leži na tlu (ne leži na tlu) ništa (Milovice sjeveroistočno, foto). To bi moglo biti zbog činjenice da je grom udario stvarno samo veliki bazen, koji se nalazi na terenu u vrijeme pražnjenja, i nigdje drugdje, EV. netočnosti u mjerenju položaja gdje je on zapravo mogao završiti na obližnjem stablu ili Bush (nezapaženo). To stoga može biti fenomen u znanstvenom istraživanju nije jedinstven, takozvani negativni promatranje koje donosi očekivane rezultate. Munja pogodila, ali uz već dobro sušenog zrna sazrijevanja procesa. Tkiva već može biti u stanju da se ne dopušta da znatno promijeniti svoj oblik kako bi pokazali svoje značajno bi oslabila, osim da to može biti djelomična proschnutím znatno ojačao. (foto, datum) Naravno, realnost je vrlo lako eksperimentalno provjerljivo u bilo kojem trenutku u budućnosti.

 

Krugova u žitu - potraga za istinom [NLO] avi. 53:00 Bert Jannsen izrekao vrlo zanimljivu ideju, i moglo bi se reći da je gotovo hit nokat na glavu, iako to nije izravno odrediti. Prvo, to se odnosi na činjenicu da su mnogi od likova leži u smjeru tramvajskih linija - ne opisuje samo put. Napomena JL - to često pomaže ideje raznih skeptika koji način ide uz krug odluka, kako bi se izbjegle bilo kakve vidljive pristupe koji bi pomogli njihovu detekciju. U stvari, on je otišao u istom smjeru samo "veliki kreator" - ove pjesme dovela izravno ili uz inducirane električne struje.

 

(Citat iz filma krugove usjeva - potraga za istinom )

" Svi krugovi u žitu su jedan veliki lažnjak, velika prijevara . " Iako je to postojeći fenomen, ali još uvijek se ne može utvrditi što je uzrok tome. Ljudi su vrlo ograničeni u svojim misaonih procesa (načini razmišljanja), još uvijek se samo istraživanje, da li obrasci stvorili vanzemaljci ili ljudi. On misli da je to nešto između, to je zapravo (pojednostavljeno prijevod) stvorio od strane samih građana, samo još ne shvaća koliko. On je u pravu, predsjednik! Oblici u polju stvarno pomaže stvoriti svoj ​​vlastiti ljudi jednostavno ne shvaćaju kako. Mi jednostavno samo ne da u nekim područjima sadi, posebno žitarice. Ako postoji bilo polja žita, ne bi bilo krugovi u žitu, to je jednostavno i razumljivo činjenica. (Postoji, ali trava, svaka vrsta vegetacije i anorganskih materijala)

 

Drugi važan čimbenik je da se u uzgoju producirao pjesme za traktor koji djeluje i kao relativno dobrim vodičima, izravno se koriste za obavljanje osnovne "raspodjelu snage". Nakon što je prvi šok je u neposrednoj blizini staze stvara vrlo jak sloj ioniziranog zraka, vodene pare i prašinu da privuku afterdischarges kao miris piva alkoholnih.

 

Na stotine slika, gdje su učinci munje zarobljenih u polju, često leži žita željeznicom, između njih, a jednako često ili češće u centru čtvrtzávitů. Točno ista situacija može se promatrati u vrlo velikom broju fotografija Obreži krugovima bliskim njih ili čak na udaljenim mjestima u okolnim područjima. Nadalje BJ ispravno primjećuje da su biljke prvi Polehňa , savijena stabljika na tlo, a zatim se početi podizati natrag, suprotno npr. BLT. (Napomena JL) Prvo Polehňa , savijena stabljika na terenu, zahvaljujući najvećem slabosti niže, možda zbog uklanjanja toksina prema korijenima.

 

Činjenica da je formiranje uzoraka može biti vrlo analogan latentne slike formacije u osjetljivom sloj klasične crne i bijele halogenidostříbrného materijala prikazan je u članku i na mnogim mjestima na web věnujícímu ovog problema, to je jedan od vodećih ideja istraživanja.

 

Dvije i pol godine + jednom do dva dan od početka istraživanja, 14. kolovoza 2010, pronalaženje drugog analogiju s klasičnim fotografijama: latentna slika u "osjetljivim slojem" u polju žita pohranjenog u bljesak svjetla ... (Uporaba bljeskalice rasvjete, samo količina energije zrači "prirodno munja svjetiljka" je 10 9 - 10 18 veći nego što smo danas koriste tijekom snimanja)

 

NLO klub AC FLASH ( veza ) je vrlo zainteresiran za fenomene povezane s pojavom krugova u žitu. No, to je stvarno na rubu, baš kao kuglice. Na primjer, on je postao gotovo folklora u nekim dokumentima i filmove koji se bave pitanjem Obreži krugovima u pozadini kao simbol tajanstvenog prikazivan pucao munje incidenta tijekom oluje. (foto - Prateće fotografije iz filma pokazuje munju)

 

Za usporedbu, normalno bljeskalica, što je bilo tko u kameru, iscjedak zrači energiju na 5 Joule, nego puno manji (desetinke Joule). To je ono što se zove "Bljesak" pri snimanju svoj ​​mobilni telefon (vrlo svijetao LED) emitira energiju 10.000 puta manji 1000, ali zbog kvalitete stečenih forografie opširno dovoljno. Veliki studio aktivira rad s energijom 500 - 2500J. Prosječna munja za vrijeme grmljavine zrači energiju u poretku 10 9 J, tijekom oluje postoji generira nekoliko tisuća. Jedinstven bljesak iznad prosjeka i emitira 100 do 10.000 puta više. (Napomena: osjetljiv sloj filma ili senzora fotoaparata obično ispasti više od 1/100000 svjetla zrači grom dok je na "osjetljivim slojem" pogodi nekoliko desetaka posto svjetla i sve druge energije zrači grom ...)

 

Površina podnio , leži na tlu, i tako oštetio kukuruz i druge kultivirane usjeve zbog utjecaja ispuštanja oluje diljem svijeta procjenjuje se na 0,5 do 1,5 milijuna km2 oštećenih i polehlých područjima, stabljike leži na tlu

 

Fe2O3 - spomenuto

 

Značajnoj mjeri može biti na završnom obliku nekih likova koji su uključeni mehaničke vibracije i rezonancije poništava bilo prazno (špilja), ili napuni vodom (prirodni vodospreme), ili ispunjena s podlogom koja je ispunjena s vodom (vodonosnici). U jednoj filmskoj věnujícímu pitanju žitu takav primjer je opisao - krugovi u žitu pojavili neposredno iznad umjetnim akumulacijama, možda voda.d

 

Prema nekim teoretičarima - skeptici koji pokušavaju pobiti sve druge načine izrade žitu od ljudi ili životinja, stvoriti žitu parenja ježeve. Milovice (istok, prvo polje južno od ceste koja vodi do Zbožíčko). U svibnju identificiran bljesak zelene pšenice na poljima, u najboljem stanju, nema znakova prenoćište , savijanje stabljika na tlo. Tijekom istog oluja zabilježena još dva ispusta preko obližnje polje ječma (oko 0,5 km). On je poslušno počela "spremiti na spavanje" nakon nekoliko dana, točno intervencije na licu mjesta, s vremenom sve više i više. Pšenica još uvijek ništa. Drugi tjedan - ništa. Treći tjedan - ništa. Ovdje smo pšenka nepolehne (ne savijati stabljika na terenu) ... To praska pšenice nije bilo korova ili bezvučnim bezubi starac, imao puno više od 30.000 ampera. Pšenica tijekom munja prije vymetením (prije punog naslova), potpuno zelena, ječam nakon 

Izbacivanje, počela je požute. To je bio tek nakon oko mjesec dana, s početkom u pšenice "nešto" da se pojavi (dvije fotografije iznad), ali to je vrlo različita od slične primijetio kad zrno klanja na terenu na prvi vrlo sporo. Postoji nekoliko razmotreni mjesta, prilično nepravilna, s sumnjičavo malom prostoru (2-3 četvornih metara), ali on je temeljito polehlých čije stabljike leže na tlu, proizlazi uglavnom slomljena, ne samo savijena. Osim toga, ako je između njih dovelo neke spojke put ...

To su ježevi? Nakon nekog vremena, to je jasno. Lo!

Snimljno dana: 27 6. 2010 (i dva prethodna) Snimljno 23. 7. 2010, nekoliko metara

?

Dakle, on je još uvijek ježeve ... Poljak je konačno nije spljošten , stabljika savijen na terenu za više od dva mjeseca nakon osvajanja, na nekoliko mjesta (stotine četvornih metara), puno bliže indikovanému munje, neposredno prije žetve, ali nije baš u skladu s pravilima smještaja , oštećenja, slabljenje nakon munje ispuštanja, gdje su neki od pogođenim područjima nikad nepolehnou (ne savijati stabljika na terenu) potpuno drugdje Polehňa , savije stabljika na terenu u potpunosti, vrlo brzo, ali postepeno početi podižući natrag (preko čvorova - čvorova). Područja za "reprodukciju na ježeve 'Ne Rise nikada nije ni nagovještaj da imate dovoljno, ili tako da preuzme puno. Ili da će biti uživanje neke Doug i Dave? Oni su dva staračko srce starih ljudi u tim područjima, kao i ne učiniti ništa drugo nego da se zajedno "igrali" (ako je bilo polje, kada je posjetio), a zatim im je glupo, moglo bi se reći da monstruozno glupe isprika proizvodnje žitu mogao vjerovati možda gđa Bower ...

 

Dulje vrijeme između munje i polehnutím , savijanje stabljika na zemlju ove godine (2010) promatrati samo u Oštro (pšenica - sjeverno od željezničke pruge), gotovo četiri mjeseca. Ječam (jug staza) poléhá , slamke leže na površini tla 1-2 tjedna nakon zahvata, mnogo prije, ali vrlo sporo. Prvo, samo nekoliko desetaka četvornih metara, i ispod 1%, onda procijenjena je na oko 20% cjelokupnog područja. Foto na stranici Kronologija .

 

Napravite pokušaj kako bi se utvrdilo jesu li i koliko šnytlik privlači prolaznu tok čestica Fe2O3 ili Fe. Rezultati bi trebali biti ovdje, ali tamo neće biti ništa, jer ništa se ne događa. Možda samo vyredukované željeza, puno magnetičtější. Pa, dobro, tako-tako. U principu, eksperimentalni iscjedak enercie 0,03 J je očito "nešto niže" od iskazanog prosječne munje pražnjenje energije (5 x 10 9 J)

 

Žita obrasci često su spljoštene , leži na tlu jako puno (vrlo kontrastne razlika između zahvaćenih i nepromijenjenih biljaka u njihovoj blizini), a također često pokazuju učinke na istom mjestu sljedeće godine. Za razliku od stvaranja nepravilnog oblika, u slučaju Obreži krugovima u nekim slučajevima vjerojatno iznimno jaka grmljavina. Možda bi bilo zanimljivo kako bi se utvrdilo je li u blizini nekim podacima radi podzemnih vodovodnih cijevi. Podzemne svakako vrlo često - odličan dirigent. Doza struje koja djeluje integralno po biljci, potrebno je raščlaniti na dio koji prima Overground dio biljke korijena, i koliko je zabilježeno u tlu od biljnih tvari štetnih (prosječna dio po jednoj biljci). Za proizvode s nižim gustoće sjetve je vjerojatno kao sastavni doza češće sasvim sigurno ubiti, naprotiv žitarica, gdje se energija može distribuirati vrlo neujednačeno. Takvi slučajevi se rukuje prilično opširno u znanstvenoj literaturi, primjerice u poljoprivredi monografije o pojedinim vrstama poljoprivrednih kultura. Od njih će posjetiti brojne demonstracije, uglavnom poljoprivreda na stranici 2,01, a vjerojatno i na nekim stranicama posvećenim elektrofytopathologii

 

Neki od mogućih uzroka procjenjuje kako bi se postigla vrlo visoku sloj kontrast imaging žita, možete dobiti poseban, nepostojeću stranicu Visoka Effect kontrasta

 

Krugova u žitu - potraga za istinom [NLO] avi. 01:42:55 - " Apsolutno glupa . " M. Glickman pokušava nam reći da proces stranih kultura koje će vjerojatno pokušati nešto, ali nastavite s oprezom, a umjesto sa svojim NLO sletio i izašao iz njih i rekao: "mi smo ovdje" je malo glupo. Mi ne znamo da bilo koji od vanzemaljske civilizacije i stranac nije da je to samo rezultat inicijative čovječanstva (poljoprivreda) i posve zemaljske snage -. Struje i magnetizam 01:43:40 Oni su nam studiranje (rašireno mišljenje u Češkoj Republici i to traje često promiče gospođu Plíšková primjer). Ako je to istina, neizbježno će stranci su došli do zaključka da su svi ljudi stvarno jako glupo ... Nikad um, ista stvar koju možemo misliti o njima u potpunosti cijelo čovječanstvo, jer samo pravi idiot bi htio sletjeti na vodova ... (Pogledajte nekoliko odlomaka koji Zuidland )

 

Vrlo slično stajalište je eksperiment u kojem su izvanzemaljci pokušavaju isprovocirati ljude da reagiraju, učiti svoj pristup problemu, kao što to pokušava riješiti: Vlada i političari ponekad pokušati nešto uz one linije objasniti svoj motiv eventualno staviti - vojne snage - a sve isto kao i papirnate opečen vragova ...

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/index.php?web=dopad_kapky2009ky2009

 

http://zajfyz.physics.muni.cz/en/index.php?web=kapky

 

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/heartthrobs/ (1994)

ovdje na ovoj stranici, naći ćemo da je Lucy upitnik provodi istraživanje o zdravstvenim problemima posebnih osjećaja i mentalnih poremećaja u Obreži krugovima od 1994, pa čak iu suradnji s lokalnim hirurg još nije dostigla zadovoljavajuću objašnjenje o tome što bi moglo izazvati.

Stoga, kako bi im pomoći i biti ljubazni prema njima najavljujući da su malo umorni kemikalija, od kojih neki mogu biti posebno opasni otrovi (ZNJ), i neka pokraj bilo novootkrivene uzorak brzo pozvati toksikolog.

" Trebam kvalifikacije liječničku pomoć. Nadam se da će raditi s lokalnom liječniku koji je ljubazno pristao na probati i Analizirati diplomske izvješća "lokalni hirurg nije stigao za 16 godina (1994-2010) kako bi se postigla rezultate, to nije kartica ...

Na primjer, često sadržanu osjećaj metalni okus u ustima je prilično tipično cijanida trovanja. Vodik cijanid (HCN), iscjedak može formirati podzemlje, gdje zbog detektora uz materijal i prolazi struja u kilograma količinama. Sve je tu, H + C = HCN + N. Jednadžba nije stvoren prema pravilima u kemiji stalan, a daleko više podsjeća matematičku jednadžbu. To je naizgled potpuno protiv kemijskih pravilima, i bez obzira na sastav izvornih materijala i sve popratne reakcije i posreduje. Zbog vrućine, energija, tlak, električna struja, napon, ionizacije, a sve što se odvija, postoji zapravo ovako nešto moglo dogoditi. Čak i ako je takva jednadžba vjerojatno bi čak i malo svaki obrazovan kemičar radije nazvao "kemijski groteskno." Neki drugi kemičar, samo malo više informirani, možda bi čak bolje proizvodnju sličnih jednadžbi izravno izražena kao govno. To je stvarno nažalost prilično ozbiljna stvar. Mali podzemna autoklávek stvarno željeli da kuhati nešto što je mogao, gotovo u jednadžbu ...

 

Usput, slične studije su provedena, električnih pražnjenja u ograđenom prostoru, te predstaviti vrlo jednostavne kemikalije (H 2 , CH 4 , NH 3 , voda) su formirane puno složeniji kemikalije kao što su aminokiselina. Eksperimenti provodi Stanley Miller u 1953.

 

Saznajte osjećaje od osobe koja je zatrovane ion CN (-) , bilo u obliku cijanida ili cijanovodonični kiseline, je vrlo rijetka slučajnost, odnosno znatiželja. Da bi nekoga da dijele moje osjećaje, moje vrijeme je rijetko više od dvije minute. Eksperimentalne životinje osjećaji samo prije umrijeti, to nekako posredovati na principu. Dakle, samo zamorci, koji su vjerojatno da će ikada biti u mogućnosti da dijele moje osjećaje nakon cijanida trovanja (Srećom podletální doze, jer je većina njih prema svjedočenju ostavlja polje nakon svog) vjerojatno će ostati zauvijek onima kojima je Lucy ga vuče na terenu kao mačići i ostavljajući ih na kako ispuniti upitnike.

 

" Zanimljivo je da, dok su fizičke senzacije su obično neugodno emocionalno, to je upravo suprotno. " - Dakle, to stvarno nije ništa za reći, reći nešto kao što je ovaj ne svaki lijek korisnika.

 

svijest o `prisutnosti` Dok posjećujete i formiranje i osebujnom soju `` metalnog okusa, napadi panike, zamagljen vid.

luminosities

Halucinacije fizičke ili vizualne viđenja

"Ne mogu ući, a Sprečavanje fizičku barijeru bio mi je i sam osjećao mučninu"

"Postizanje vanjski prsten Eye formacije gdje sam pogodio nevidljivi zid koji natjerao me da dvostruko više. Odmah je uslijedilo vrtoglavice i nesvjestice."

"Dok mjerenje i fotografiranje ovu formaciju, počeo sam osjećati mučninu i vrtoglavicu, posebno u gornjem dijelu koji izgleda kao labirint` `. Nakon napuštanja, osjećaj ode."

"Počeo sam se osjećati prilično uznemirena i konačno morali napustiti. Učinak je bio najintenzivniji u visokom dijelu. Ostavili smo formiranje oko 5 ili 6 sati sam se osjećao u redu dok se kasnije te noći kad sam se probudio osjećaj odvratan. Sutradan sam i osjećao slab i dezorijentiran "

Osjećao sam se jako klaustrofobična i bio je prilično zastrašujuće

Do vremena došao sam do automobila osjećala sam se dobro Iako sam uvijek imao blagi `leptiriće u želucu osjećaj '.

Ova panika senzacija je također izvijestio John Sayer Dok posjeti paukovu na istoku Avebury kompleksa: "Teška postao gori, mijenja slutnje, preko panike da gotovo teror Kao što sam se povukla iz formacije, gotovo sam provalio. pokrenuti. Pokušao sam se boriti protiv toga, ali osjećaj je bio porazan. Priznajem da se svesti na stanje paranoje u trenutku kada sam dobio iz polja. " - Gospodin opisuje kratkoročno, ali ne izravno udžbenik aberacija

 

" Metalni okus u ustima "- tipičan primjer akutnog trovanja olovom, ali i mnogi drugi, organski i anorganski otrovi, uključujući i cijanida.

 

" Zamagljen vid "- nakon deset dvanáctkách neki mogu vidjeti mutno, a ako ne, još uvijek možete doći s bocom ruma. Što je, dakle, jedan potrošač "quills"?

 

Još jedna zanimljiva činjenica da je Lucy opisuje na ovoj stranici je da je njezin kolega u jednoj formaciji ne rade sa bljeskalicom ... Vi vjerojatno znate da je na istom mjestu nedavno radio njegov kažu 10 12 do 10 18 puta jači od kolega, a ako je bilo u njegovoj moći, on ga je uzeo i pobjegao s onim što mu noge mogao nositi. Ali, kao što je poznato, fotografskih bljeskalica nisu u mogućnosti da se presele noge ...

 

http://www.lucypringle.co.uk/articles/passage/les/passage/ (2004)

ovdje prvi izvorni engleski (opisati osjećaje i osjećaje nakon posjeta usjeva krug;

to je zapravo nastavak i proširenje stranice u 1994)

ZDRAVLJE kategorijama. USMENI (metalni okus, zub boli, neobična žeđ)

Kranijalni (glavobolje)

Očna (vid promjene, halucinacija)

Revizora (Acoustic) čuje glasove, glazba i sl.

GUT (mučnina, proljev, iznenadna glad i sl.).

Sistemski (vrtoglavica, slaba koljena, bol u nogama i sl.).

MENTALNI (misao procesi zahvaćeni, kratkoročni gubitak pamćenja, osjećaj panike, teror, zlo, mir, ljubav i svjetlost, dezorijentiranost, i osjećaj prisutnosti)

 

i ovdje preveden

Zdravstvene posljedice (uglavnom promjene u osjetilima, i još mnogo toga)

USTA (metalni okus u ustima, stomatološka bol, neobično suha usta) mu u usta)

Lubanja (glavobolja)

Vizija (vizualni poremećaji, halucinacije)

RASPRAVA (akustična percepcija - percepcija različitih zvukova, glazbe, itd.)

Crijevnih poremećaja (mučnina, proljev, iznenadna glad)

Sustav problemi (vrtoglavica, potkopao koljeno, bol u nogama)

MENTALNI POREMEĆAJI (utječu na proces razmišljanja, kratkoročni gubitak pamćenja, osjećaj užasa, panika, strah od terora, zla osjećaj, osjećaj mira, ljubavi i svjetlosti, dezorijentacije, osjeća čudno)

 

Poštovani Lucy! Svi opisani osjećaji vaših zamoraca povezane s konzumacijom opojnih droga i otrova, vjerojatno smrtno truje subletalnog doze toksičnih tvari (CO, CO2 , HCN), koji se tijekom posjeta uzoraka disati. Više na drugoj stranici. Sr.čku proljev alias nitko ne želi ih. S obzirom na činjenicu da je, bez ikakvog upozorenja i prevencije posjetiti mjesto kolektivno vrlo vjerojatno potencijal prisutnost ZNJ - Posebno opasni otrovi, izuzetno otrovne i opasne kemikalije, koje mogu biti izvedeni iz tisuća pismenog svjedočenja, vi svibanj čak i ne zaslužuju ništa ...

Više o zdravstvenim posljedicama (§ 188a)

 

Zuidland, Zuid-Holland, NL. 2002. Pa, ovdje na slici lijevo je sve zajedno lijepo s gromobran. Postoje i drugi metak, kao i koriste Google Earth može biti relativno vrlo uvjerljivo sebe uvjeriti da ne postoji u ovom slučaju ja aliénos stupídos sletio direktno na visokonaponskih žica. Nenakopali vam je kurac? U zaglavlje stranice, daleko desno na vrhu, kao što možete vidjeti na isti obrazac s žicama.

 

HV se može naći u mnogim oblicima, žitu, i jednako često u svakom neravnomjerno potpuno podnijela , žitaricama leži na tlu, on će se dati posebnu stranicu. Bilo HV privlači munje, tako puno bolje nego samo gromobran zato što se događa u blizini beskonačnog broja ioniziranih čestica.

Munja u poljima (naslovna stranica - Tajland 2011)

 

To bi svakako bilo moguće pronaći zanimljive informacije iz tvrtke uključene u distribuciju električne energije (ne samo u ČÉZku), da li su registrirani munje hitova vodova koji rade u blizini brojkama, neko vrijeme prije njegova otkrića.

 

ČEZ - ovo pitanje nije bavila. U našem društvu, to nije tijelo, da se registrirate ili udara groma povezane s ovim pojavama. (2008, ne postoji razlog za sumnju da je u tom smjeru tijekom vremena ništa nije promijenilo). To će biti još zanimljivije pitati jesu li i kako su zaštićene od munje postrojenja smetnje napajanja, Dukovany, i druge ... Oni nisu tu malo nered u trgovini odvodnika? Oni se koriste za bilo što? To jednostavno ne zanima, kako se električnom konkurenciju ...

 

Velika većina svjetskih elektroenergetskih divova u vlasništvu i upravlja, ili barem snažno podržava, opsežna laboratorijska temeljna istraživanja , intenzivno povezan s akademskom, posvećena istraživanju, oluje, munje, fizikalnih principa i njihove posljedice. Ne tako našoj siromašnoj malo ČEZík.

 

Krugova u žitu - CBC News (28 siječanj 1989 Ann MacMillan) 10:17 / 14:23

"Naš svjedok, Ray Burns, jedan od rijetkih ljudi u svijetu koji tvrde da su vidjeli kako su se oblikovali usjeva krug. Dogodilo se jedne večeri, nakon oluje, kada je šetao pse."

umu. JL: Što želite više? Tijekom oluje, naime izloženost došlo, šteta na postrojenjima, a slijedili su ga psi samo rezultate. Ali, to uopće nije nemoguće da izloženost uzorak je već dugo vremena - i do nekoliko tjedana, a promatrana oluja samo pridonio ztěžknutí vlagu biljke zbog vlage - do nekoliko stotina tona po hektaru, tako da bi mogao biti manifestacija Utjecaj Domino , ili pomogli drugima munja iscjedak, kao što je opisano na drugom mjestu. teorija dvostrukog udara

"Prvo je vidio linija 50-75 m duga, ne preširoka, a kad je gledao u nju na nekoliko sekundi, on je počeo da se formira krug oko nje."

(Pozn.JL:. Vidio sam nekoliko stotina milijuna biljaka izloženih - oštećene strane munje, nesreća na samom trenutku kad im vlastite snage (stalno nestajanje) je obuzeo vlastitom težinom, plus vlage dobivenim od oluje, zbog njihovog gušenja registrirana za točno u trenutku kada počeo stavljati Domino efekt . vjerojatno dogoditi upravo u trenutku kada je letio oko leptir ...)

 

Primjer će biti predstavljen rostlince šnytlíku. To se može vidjeti da je jedan ili više ispusta (snage oko 0,03 J) u neposrednoj blizini postrojenja. Velika većina struje ne prođe kroz biljke, samo u njegovoj neposrednoj blizini, radi se uglavnom infracrveno zračenje i strujama. Samo jedan iscjedak je dovoljna za ukupno ubiti biljke tik ispod njega. No, posljedice su vidljivi za nekoliko dana. Kakav učinak odmah, u roku od nekoliko sekundi na većini minuta, slabljenje stabljike. Hoće li biti predstavljeni na pokusima Šnytlík razočaravajući prvi pokušaj - jedan primjerak biljne neponovljivom mnogo puta, na drugim uzorcima nije uspio ponoviti iste impresivne rezultate. Nije isključeno da se to ne uspije. Samo tratinčice šnytlík, ali u potpunosti zamijenjena. U duži rok (minuta, sati, dani) ponaša vrlo slično kao i mnoge druge biljke, kao što su mlijeko grube (Sonchus asper). Živio trputac! Tko će prijeći trputac i ječma, postaje vladar svjetske piva ... (I viski)

 

Mlijeko osim pokazuje nešto daleko nije uspio doći do bilo koje druge biljke. Hoće slika.

 

Kraj 5. dio

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

          Dio 1        Dio 2        Dio 3        Dio 4        Dio 5

 

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z