Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Anglisht origjinale - kulture-qarqet-timelapse-shkurtër . Ju lutemi justifikim ndonjë gabim shkaktohen nga machine translation.
Askush nuk ET (jashtëtokësor) kishte bërë edhe një rreth vetëm kulture në të gjithë botën. Mos kini frikë prej tyre.
Learn about thunderstorms RSS feed

Kamera timelapse, objekte nëntokësore

ET, jashtëtokësorët edhe quajtur (huajt, të huajt hapësirë). Gjithkush ka frikë prej tyre, askush nuk ka parë ndonjëherë ata, por të gjithë mendon se ata janë duke bërë qarqet Pri.

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

Explorers, që janë të përkushtuar (nga theirselves) që qarqet kulture hulumtim, madje edhe frikë të përdorin kamera timelapse dhe masë më të madhe. Më shumë se një herë ka ndodhur ndonjë turp, por në këtë pikë nuk do të analizohet këtu.

 

Vendosjen e kamerave qarqet studiuesve timelapse kulture të mos kuptojë ndoshta në masë më të madhe, kryesisht për shkak Ata kanë frikë se është diçka Ata mësojnë të vërtetë nuk duan të dinë. Ndoshta ata janë të frikësuar nga të huajt që mund të kapur hakmerret, qoftë në vetvete, ose të njerëzimit (çka dhe ndjeshmëri). Ata janë të frikësuar për të vendosur kamera dhe karakteristika timelapse Madhe përzgjedhura në vende, ku mund të lindin disa modele në të ardhmen, ata kanë frikë se ata do të vërtetë alienet nick në akt, dhe ata do të kenë ato Ma njëherë përgjithmonë. Më mirë një herë përgjithmonë në fund të jep për mirësjellje me qytetarët e huaj, shpjegimi më poshtë.

 

Dashur gjuetarët mister, vëzhguesit e huaj UFO, gjuetarët dhe besimtarëve! Nuk ka absolutisht asnjë nevojë për t'u shqetësuar për ndonjë gjë nga të huajt, askush nuk do të bëjë ndonjë hak as kryen ndonjë dëm, nëse edhe ju anytone e Pak Jepni kontributin tuaj për sqarimin e çdo mister përshkruar. Të huajt janë me të vërtetë krejtësisht undetectable nga kamera timelapse, sepse ata nuk ishin në gjithnjë afër ose larg nga çdo rrethi kulture. Nuk ka nevojë të jenë të frikësuar nga çdo i huaj, që shumica e studiuesve qarqet kulture ende e konsiderojnë si autorët e vërtetë të figurave. Kamera të vendosur siç duhet timelapse mund të kapur autorët e vërtetë, që në "modelet bojë në fushat" Në fakt, nuk është duke përdorur një penel, por trarëve elektron shumë më të fortë se një lokomotivë. Për të tërhequr të gjitha formave në mënyrë të pakuptueshme ata përdorin dy me të vërtetë shumë e thjeshtë dhe e lehtë për fenomene të kuptueshme shpjegueshme fizike, si dhe ndërhyrje rezonancë.

 

Kamera timelapse nuk është e nevojshme për të përdorur vetëm për studim në masë të qarqeve kulture, me e mundshme t'i përdorë ato për të pastruar Parimet dhe procesi i dëmtuar dhe banim (të dëmshme, dobësimi) dhe çdo bimë të tjera kulture punueshme kudo në botë. Një çift i kamerave në një distancë të vogël nga njëri-tjetri konstrukt mund të shfrytëzohet për kapjen dhe ndikimi rrufe vendndodhjen me një saktësi prej centimetra. Thjesht përdorni Parimet e gjeometrisë, optikë, matematikë dhe Photogrammetry.

 

Nga rruga, elektron trare, të gjerë jo më shumë se 1 cm, kujt fronthead është duke shkuar drejt terren në një shpejtësi prej 100-200 km mijëra / sec (të dhëna të provuara nga literatura më e besueshme - Rakov, Njeriut, pse në shumë vende në internet, për shembull WIKI - en, CZ, nuk janë krejtësisht të ndryshme, informacione krejtësisht të humbur edhe në dukje të teksteve "ekspert"), si dhe transfertat brenda një millionths disa e një të dytë të energjisë, që do të jetë në gjendje të ecë mbi një lokomotivë elektrike Distanca Disa prej një mijë kilometra. Një gjë e tillë e shumës së energjisë është me të vërtetë në gjendje të bëjë një "kete, tokës në tokë", nuk ka nevojë për të dyshuar në lidhje me këtë. Parë dhe impuls të shpejtë mekanike, e cila do të përhapet shkarkimin nga faqja e ndikimit, me valë supersonik (shok), e cila është gjithmonë e Rrethi shumë të saktë, dhe zhduken pas disa kilometra. Vetëm shikoni në pothuajse çdo pamjet filmike të shpërthimit me bombë atomike, ku vala e shokut të dukshme janë shpesh për shkak të një ndryshimi hidhen në dewpoint. Shkalla fillestare (por me të vërtetë vetëm fillestar) të një valë shoku pas shkarkimit rrufe është ndoshta shumë më të shpejtë, se shpejtësia e valës së shokut të krijuara nga shpërthimi i bombave bërthamore ose termobërthamor. (Unë ndoshta kam një foto)

 

Në fotot (ndjekin burimet lidhje) mundur për të parë shembuj, çfarë është shkarkimi rrufe në gjendje të kryer me disa pemë-ton (vlerësimi i përafërt prej rreth 5 ton). Dhjetëra të qindra kilogram chunks të rënda janë të ndarë në një ndarje të dytë dhe ai shpërndara përgjatë tokë si toothpicks. Prandaj, kjo është një çudi se si është e mundur që në një vend ku rrufeja goditi shkarkimin e drejtë në këtë fushë, nuk është e mundur për të gjetur asgjë tjetër, se një "vrimë", dhe nganjëherë jo edhe atë. Ai vend do të pritet ka një krater të madh. Ajo është shkaktuar nga që në shumicën e rasteve, menjëherë pas prekur tokën (lagur), shumica e goditjeve energjisë së mbetur të shpërndara uniformisht preferueshme për shtigjet THA shkurtër me rezistencë të ulët vetëm nën tokë. Ndonjëherë ka Shuma pagesë (energji) me të vërtetë mbi-Jepen, dhe në addition dallimi në përçueshmëri e kanalit të plazmës dhe në tokë është shumë e madhe. Kanali rrufe në ajër ka një rezistencë më të vogël se 1ohm opsion për metër, gjërësi që nuk kalon 1 cm, mijëra tokës në qindra ohms për metër, por në krahasim me kubike me buzë të 1 m

 

Disa fenomene të rrezikshme mund të dalin atje, pasi në distanca të vogla nga shkarkimeve rrufe kurrë nuk do të jetë e sigurt.

 

Akuza të tepërta nuk mund nganjëherë të shmangen Menjëherë nën tokë, dhe mund të marrë disa të udhëtimit, kryesisht në gjurmët e traktorit, por ndërmjet tyre edhe si një rrëshqitje ose në një slitë rul.

 

Në disa raste, mund të shkarkojë pas prekur epërsinë terren ndaj fenomenit, e cila mund të krahasohet me praktikën më të mirë elektrike dukuri e zakonshme - "avari dielektrike". Në këtë rast, mund të vazhdojë të kryejë shumë shpejt relativisht të thellë nëntokësore. Është e mundshme që në këtë rast Ata mund në fulgurites rrufe menjëhershme afërsi të kanalit të krijojnë nëntokësore. (photo Lightning: Pae) përçueshmëri të Rënda i shkarkimeve nën tokë e as në rastin e formimit të disa modeleve të qarqeve, kryesisht, më shumë se me probabilitet të lartë.

 

Ajo sigurisht që është e mundur për të marrë në konsideratë, se në rast të shkarkimeve rrufe në një zonë të hapur të drejtë në tokë (në terren), nuk mund të mjaft të thellë në pikën e shokut në bodrum nga pikëpamja mekanike e parë të ndodhë diçka shumë e ngjashme me rasti i pemëve në fotot. Nuk do të bëhet në ndonjë shkatërrim, sepse vazhdimësia e zonës nëntokësore nuk lejon diçka të tillë, por impuls mekanik mund të jetë shumë i fortë, nuk mund të dalë një tërmet të vogël. Analizë më e hollësishme e energjisë shpërndarjes shkarkimit përgjatë sipërfaqes dhe nëntokësore do të jetë në gjendje të gjeni në faqen e Shpërndarjes së energjisë shkarkimit mbi dhe nën sipërfaqen e tokës . Ajo duhet të merret parasysh veçanti faktin, se kushtet lokale Gjatë ndikimin eReturn Strokefronthead mund të ndryshojnë nga vendi në vend në një numër pothuajse të pafund të mundësive. Në faqen e referuar edhe të pranishëm do të jetë një përpjekje për të shpjeguar dallimin në mes të ndikimit flash në zonën e industrializuara, të cilat janë pothuajse të gjitha të pajisura me një numër i konsiderueshëm i sasisë së objekteve shumë të mira tokëzuar ose bazuar (shufra rrufe në ndërtesa, kulmet, kanalizimin) e tyre, Disa nga sasia e tepërt e urdhrave në shufra rrufe potencial në zonat bujqësore (pemë izoluara apo kullat TL, disa qindra metra larg). Në këtë rast, i detyruar ndonjëherë të ndodhë Direkt shkarkimit në sipërfaqen e tokës. Ndonjëherë ajo është Direkt kryesoreReturn Stroke, Në raste të tjera disa nga (paralele) armëve të anëtarësuar te shkarkimeve, që fillimisht është vënë për shembull në një fushë në afërsi TL. Një tjetër situatë mund të ndodhë Kjo Udhëheqësi fillestar rriturMOSTAR, pse drejtuar origjinal tek ndonjë prej të shufrës rrufe tipike (fushë HV, dru, shkurret), por fundi ajo është "kapur" nga titull Pozitive udhëtonte në drejtim të kundërt, Kjo dalë nga Relativisht vend i largët në fushë, dhe pas kthimit goditja përfundimtare lidhje pikat kryesore atje. Mbi vendndodhjen e saktë të vendit ku shkarkimi në fund hits hapura, mund të përfshihen në një shkallë shumë të konsiderueshme strukturave nëntokësore (gjeologët, arkeologë, historia e luftës, industrializimi, shërbimet)

 

Në disa vende, ku ka shfaqur disa qarqe kulture, nuk është me të vërtetë ka nevojë për një kohë të gjatë të kërkimit të afërta të tensionit të lartë kullat dhe LV. Në dhjetëra të tjera të fotografive për qind, Potencial pse nuk shufra rrufe apo kullat TL nuk janë të vëzhgueshme, por pas një vizite të shkurtër Google Maps apo Google Earth është e mundur për të gjetur ata atje. Autor i linjave tezat e di se çfarë ai është duke folur rreth, zotëron një nga koleksionet më të mëdha të pozicione të ndryshme qarqet kulture GPS gjenden në kurth kudo në botë (qindra), dhe shumë shpejt do të jenë në dispozicion dhe faqe, ku do të botohen gradualisht njëra pas tjetër.

 

më la modelin e parë të 2011 - janar, Xhakarta, në të djathtë Itali 2007 - Ankona

 

Grombach 2002/5/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Kryerja e shkarkimeve në sipërfaqen e tokës dhe shpejtësia e kryerjes e saj me shpejtësi nëntokësore dhe ndërmarrja ndonjë tjetër në nëntokësore cekët varet kryesisht në atë, se çfarë dhe sa thellë është e vendosur në ilegalitet. Linjat shërbimeve, relikte arkeologjike, gjeologjike gabimet, burimet, mina braktisur, aquifers, ose diçka të tillë.

Në raste të rralla të vërtetë, shkarkimi mund të shkaktojë një shpërthim të nëndheshme të vërtetë ekuivalente njëqind kilogramë disa nga TNT, Kur Gjatë udhëtimit nëntokësore takohet me municionet, edhe nëse konsiderueshme të shkatërruara dhe të konsiderueshme stivosur, qindra bomba Disa kilogram nga Lufta e Dytë Botërore. (Kratereve në fushat). Diçka si një krater të vogël në këtë fushë mund të edhe nëse nuk bëhet diçka Çohu në një cekët nëntokësore shfaqet në fotografitë e pemëve, e cila është ndoshta në disa raste të mundshme. Rrufeja nuk mund të arrijnë një sistem të thatë dekompozuar rrënjë e pemës tashmë nuk ekzistojnë, kujt mbetjet mund të vazhdojnë vite nëntokësore Disa. detaje në faqen përçuesve Lightning në fusha .

 

Kërkoni për dëshmi

Dëshmi që mund të mbështesë disa kërkesa në këtë faqe dhe shumë fermerë të tjerë mund të sjellë në e tyre. Me siguri ata do të donin edhe pak Kontribuoni për të sqaruar misterin e gjatë, dhe ata janë të lodhur patjetër të përgjojnë me armë të gjata dhe hayforks për pushtuesit e huaj, i cili sapo nuk vijnë.

 

Ajo do të jetë mjaft e mjaftueshme, nëse ata do të disa regjistrimi përshkruar këtu ... Nxjerr në dritë.

(Do të shpjegohet në disa faqe të tjera në një paragraf të veçantë përshkruan se, fenomen Subjektet Underground - dhe pjesë të faqes në linjat Pri )

 

Në disa vende në nëntokë kanë gjasa për të gjetur disa mbetje të veprimtarisë bujqësore lërohet, ndoshta edhe të nivelit të ulët nën plugimi i thellë - machine tools dhe pjesët (metal), te perdorura herë për kultivim. Vëzhgoni Them është e mundur në disa foto model. Me një rezistencë shumë më të ulët në mjedis, si në rastin e tub, aty bëhet një rritje prej rrymave më sipër dhe kështu që vendos dëme Lartë bimore. Këtu janë dy shembuj, ku sendet janë të vendosura të thatë (u) të vendosura nëntokësore, dhe vende të ngjashme do të jetë sigurisht e mundshme për të identifikuar më shumë. Ndoshta do të vijnë të ngjashme " shënuesve nëntokësore "në vendet e disa figurave qarqet kulture në çdo kohë në të ardhmen. Ajo nuk mund të jetë mbetet vetëm e aktivitetit bujqësor, nuk mund të përfshihen objekte arkeologjike edhe ose pjesë të aeroplanëve shembur. Formacione përshkruara ngjashme, natyrisht, mund të krijohet, dhe ndoshta me të vërtetë kanë qenë dhe do të jetë krijuar pa formuar ndonjë model të rregullt në afërsinë e tyre të ngushtë.

 

Shënim: nuk përjashtohet që në afërsi të shënuesve tezës nëntokësore do të jetë e mundur ndonjëherë të gjeni diçka si fulgurites , por rryma nuk mund të jenë të shpërndara tashmë shumë. Më shumë Possible ata do të gjenden në një thellësi të vogël poshtë "pinholes", ka të vërtetë ishin "gjëra që ndodhin". Një sasi të vogla të materialit të vendosura atje do të jetë ndezur për një moment të shkurtër më shumë se 6000 ° C

 

Kështu do të alienet fund të ... (Vetëm në vendin Çeke?)

Çfarë është një fakt interesant (në gjuhën angleze): Nuk është një MZ shkurtoj mundshme përdorimi, çfarë do të thotë ET (Extra, përveç Çeke, Tokësor, në çekisht Tokë ose në tokë) dhe në anglisht perdorura shkurtoj GK (Cloud për Ground) rrufe shkarkimit, në kundërshtim me qarqet kulture - cloud të re, ka një ekuivalent në anglisht MZ (Cloud, në cloud çeke, Ground - Ground përsëri në anglisht). Çfarë një ngjashmëri interesante ...

 

Shumë të fundit (e fundit por jo më pak?): Ata të pakënaqur Pse do ET jetë pikturë pothuajse ekskluzivisht në misër (edhe pse ekzistojnë përjashtime) Kur gjatë dhe të rëndësishëm një pjesë të vitit ka në të gjithë globin Vendosur në mënyrë të konsiderueshme më të mirë me ngjyrë dhe të përdorshme (për huaj tyre - minjtë apo armë lazer vorbull - trumperies energjisë) dhe shumë nicer "hapesiren", - sipërfaqja e borës? Fakti që Stuhi janë pothuajse mungojnë në dimër (dhe nëse po, sipërfaqja bora volgende ato shpesh është shumë më e mirë "pastrohen" temperatura si më parë), çdo lexues do ta bëjë gjykimin e Tij. Një tjetër fakt është dukuri mjaft e përhapur e përgjithshme, që gjatë dimrit ngricat njerëzit në vend rri në shtëpi në gomarët e tyre, tërë të ngrohtë, shalë sesa e tyre dhe të rri gliders makina të ngjashme dhe klasa për të shikuar sipërfaqes së Tokës nga lart.

 

      

 

 

 

nëse të interesuar kontaktoni cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Kjo faqe është përgatitur, dhe të gjitha faktet dhe teoritë e paraqitura këtu ishin shumë të tërësisht, dhe afër shqyrtohet në detaje nga eksperimentalisht

 

Jan Ledecky

 

z