Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-laget-no-dum-menneske-no-dum-aliens . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Crop-Circle-Makers?
Lenge runde Globe rapporterte seg å være kornsirkel forfattere rekke enfoldig ...
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Denne siden prøver figments at deres Syke hjerner

rettes ... (Intermediate sirkel beslutningstakere - andre)

Ingen dum, dum, Dement, senile kornsirkler beslutningstakere faktisk aldri eksistert (bare i sitt eget, sinnsyk sinn)

 

En liten utflukt, lignende tema HER .

 

I dette kapitlet oppmerksomhet vil bli utbetalt i hovedsak forskjeller mellom plante-og dyreriket, fra synspunkt av lyn hit. Takket være svarene er konkludere virkelig mulig at temaet menneskelig dumhet er uendelig, mot den opprinnelige prediksjon vil bli plassert ved starten av en kort omtale om sirkel beslutningstakere.

 

Form med en innebygd, høy presisjon miniatyr: Lett bilder kan gjøres på en datamaskin, en litt mer komplisert på tegnebrettet (pantograf), men på feltet? Har allerede forklart litt sinnssyk sirkel beslutningstakere hvordan gjorde de utfører tørre Aktiviteter i feltet?

 

Vel, la oss tro på alt, hva sirkel beslutningstakere si, alt det vakre ringer og mer, ikke bare fantastisk, men selv mange ganger vanlig, ifølge mange akser også sentrum svært nøyaktig symmetrisk, og noen ganger skjer selv med samtidig visning av zoom inn / ut (!) (Flere visninger av samme figurer i forskjellige størrelser) design ble virkelig gjort av dem. I noen tilfeller, mønstrene består av dusinvis av realiserte nøyaktig utlignet og geometriske figurer. De har gjort jobben, først på datamaskinen, gjorde design forsiktig, gikk inn i en fraktal mønster, som de ikke engang forstår, og foreslo form av den resulterende mønster. De har utviklet en svært detaljert manus og timing av aktiviteter i løpet av produksjon, tall uten noe som ville være i lyset av lommelykter og månen om natten var noen bevegelse på feltet helt umulig, fordi de snublet over seg som en haug med drunks, tilbake fra en pub. Utarbeidelse av en tørke scenario er for mange ganger mer komplekse mønstre speiles i tilfelle som inneholder miniatyrer, noen uker i et vanskelig arbeid og opplæring av multi-medlem team, fordi alle aktiviteter selv måtte være nøyaktig etablert, en etter en nøyaktig koblet i tidssekvens hverandre og passer sammen. Mønster må skje innen ett, på de fleste noen timer, når vurderingen av underkapitler kan settes til side bare noen få minutter av gangen, og deres fabrikasjon må være bare et spørsmål om sekunder, ikke mer enn titalls sekunder.

 

Første Først vil vi aldri slutte å bli overrasket i det faktum at verden kan være tørre fools eller grupper av personer med en underutviklet hjerne i sin virksomhet, til å arbeide, nummerering mange hundre arbeidstimer i pris tilsvarende Tusenvis mer som titusener euro eller dollar, overlevert Helt gratis helt uten krav om erstatning, uten resultat var mulig minst delvis innløses i deres favør, og fikk midler bør gis til humanitære formål eller for å kompensere Farmers skadet vegetasjon, eller noe annet. Oppmerksomhet, ikke sammenligne med Aktiviteter tørre som graffiti, som kan operere uten noen forberedelser og trening, og fabrikasjon samt mer komplekse mønstre som dekker mange sq meter er alltid et spørsmål på ikke mer enn noen få minutter, og eventuelle feil er sagt å være "absorbert" i den resulterende geometrisk form av gate-art spray. I tilfelle av manuell fabrikasjon av beskjære mønstrene i feltet er en svært nøyaktig (Nøyaktighet murer eller høyere), kompleks og sofistikert aktivitet, som i tilfelle av meget komplekse former, nummerering Flere hundre deler kreves, inkludert minst forberedelse og grunnopplæring sekvensialitet og sekvens av individuelle handlinger opptil flere arbeidstimer tusener som kunne uttrykkes som, si, 20 ganger et par tusen mann-mann-euro eller dollar. (Mindre enn $ 20 / euro per time ville være, ofte i regn og søle, glatte leire, i gummi støvler med en tent hodelykt eller lommelykt i hånden gjennom et felt på natten, kunne flytte bare en komplett idiot)

 

Andre Anta tross for alle de ovennevnte Innvendinger ville vært mulig for dem som tror er forfatterne av noen mønstre anså de, sirkel beslutningstakere. De ville, med henvisning til: forklare hva det var som idiot etter Who dem inn i sine Deres så perfekt og intrikat trukket mønstre som kom med sin praktfulle til siste detalj og sofistikert arbeid og jobbet så enormt blatant måte og ved dem, billedlig talt, "tråkket grunnforhold leirekaker "? Han var ikke ødeleggeren, og ondsinnet ubrukelig layabout, slutt faktisk mye dummere enn alternativ selv? Hvorfor de er aldri på internett i Deres bidrag gjør ingen omtale av teser spoilere, At Wreckers av sine flotte intensjoner? Det er ikke tilfeldig at faktisk aldri de har vært i alle felt beskjære, og alle deres "skapende virksomhet i feltet" at de er så glad for å rapportere om, faktisk, fant sted rett innenfor sine syke sinn? (Mest sannsynlig påvirkes av absorpsjon of the Flies Høyere enn ubetydelig mengde fermenterte drikkevarer, kanskje støttet av noen av forbruk magic mushrooms, eller også noen souvenir fra Amsterdam?)

 

Tredje Det er merkbar og veldig godt dokumentert faktum at alle som klarer å skape noe interessant, med at før eller senere som å avsløre, publisere sine egne forfatterskap, minst i nabolaget deres. Med ett unntak, ergot Når det gjelder kreasjoner av Mother Nature. I tilfelle av mennesker som lever som det er noe nesten utelukket (for ikke å avsløre forfatterskapet). I tillegg til Mother Nature, spesielt for tilfeller som er beskrevet her er at, lik Uautorisert aktivitet Hovedsakelig kan settes i hendene på guden Zevs (Zeus, Lord of the lyn). Han og hans kolleger, men med noen også at offentliggjøring av sine egne forfatterskap, enn si intervjuer med noen medborgere, absolutt ikke overdrive, minst de siste flere tusen år.

 

Fjerde I tilfeller der forfatteren med forfatterskapet hans vil aldri virkelig trygg på ikke å publisere opp med regularitet Beundringsverdig dukke mer eller mindre tilfeldige enkeltpersoner eller grupper av mennesker, noen hvite kråka som innsats prøver så hardt å avlaste sine virkelige forfatteren, og at de ville rapportere seg som forfatterne av arbeidet. Mens de er helt objektivt nesten uten unntak for personer med svært lav intelligens. Deres intellektuelle horisont på eller Fryser ikke engang klar over at den virkelige forfatteren er hans arbeid vil aldri innrømme, bare fordi det "ikke er i hans stil", eller egenskaper. I hans evne (forfatter av verket) er selvsagt å skape Deres arbeid, men alt det andre verket hans som slutter. De er imidlertid ikke stand til å prøve seg selv i den minste grad fastslå eller forstår hvorfor. Det finnes et stort antall av liknende grupper av mennesker i verden. I tilfeller som er nevnt her, kalles sirkel beslutningstakere.

 

Femte Nemlig circlemakers aldri delta på noen felt, alle deres "tilståelser" at forfatterskapet av noen mønstre er faktisk bare, og bare figments av sin betydelige Syke hjerner. Hvis De nevnte felt Nemlig Under netter virkelig Deltok regelmessig, før eller senere ville han være en av dem med den eneste sanne forfatteren møtte. Forfatteren av alle, enten regelmessig eller uregelmessig former i avling. Hyppigheten av besøk hans i dyrket mark i verden, lag en milliard i året, så ville før eller senere må møte sammen. Den stakkars sirkel beslutningstakere etter tørke og møte Omtrent Ville se ut som dyr i den medfølgende fotografier. Alle Meninger uttrykt her er ikke å utelukke muligheten, at noen tørr sirkel-maker noen gang vært i en lignende situasjon funnet, og tatt av feltet i brystet, eller til og med ble aldri funnet i det hele tatt. I noen tilfeller ... Det, men mer på senere.

 

Sjette Så i stedet: La dem fot hele resten av sitt liv sitter på rumpa, (Nemlig Verken ennå gjorde aldri gjort noe annet), og fortsett concocting Deres vanvittige visjoner om deres skapende virksomhet i dyrket mark, og den faktiske etableringen av kornsirkler vil de som går det i det er bare "virkelig kjent", men er virkelig i stand og gjør det. Dermed unngår alltid noen sjanse Encounter ham. Advarsel på den medfølgende fotografier

 

Syvende Circlemakers (sirkel beslutningstakere) kan få nytt navn når evig inn i fremtiden som Circle Jerks-, beskjære-idioter eller griser i en avling. (Crapmaker, crapcircle-maker, crappycircle-maker, crappymaker,)

 

Utfordringen til noen oppdragsgiver potensial plantevern sirkler: Dine leverandører er mange timer trudging over feltet, og trenger flere titalls eller hundrevis av arbeidstimer å produsere noe som en enkelt lyn utslipp er i stand til å forberede Innen 100 milliontedels sekund, og resten bare holde på samarbeid og antall naturlige, fysiske og biologiske krefter og lover. Videre opererer lyn utslipp i den mest perfekte hemmelighold, hva som er mulig å forestille seg for sin aktivitet (naturlig mimikk, James Bond). Umiddelbart etter arbeidet er i de fleste tilfeller i feltet observerbare absolutt ingenting, Selv om mønsteret er allerede i strukturen av planter indelibly opprettet. Det er ganske umulig å ikke at en gang i fremtiden noen av kornsirkler Producers under deres Tapsutsatte sinnssyke aktiviteter utført i feltene på bestillingen din, møte med en ekte beskjære sirkler forfatter, og han vil i løpet av den møtet umiddelbart drepe dem. Deres ansvar for gjennomføring av en meget betydelig del, i tillegg til sin egen dumhet du er.

 

Forskjellene mellom planter og dyr

Forskjeller mellom lyn utslipp effekt på planter og dyr

Den viktigste forskjellen mellom dyr og planter med det faktum at dyret påvirket av lyn effekt, med Umiddelbart merkbar visuelt svært forskjellige og lett skjelnes fra et dyr, det som ingenting som det skjedde. Noe lignende gjelder for dyrene hadde vært bare Who ødelagt eller skadet av utslipp, og overleve, men med vanskelig. Et slikt dyr som har overlevd, hvis det ikke faller i koma (og dermed også veldig mye forskjellig fra planter), og ville være at lang periode etter hopper rundt feltet i svært ukoordinert Manner, og dermed igjen fra planter forskjellig betydelig.

 

I tilfelle av planter til tørke regler ikke gjelder ved alle. Selv Deres planter eller deler, som hadde blitt vedtatt Umiddelbart drept av elektrisk strøm, og selv de som har fått mange ganger av den elektriske kraften som trengs for å drepe dem, er antall dager etter tordenvær fortsatt nesten indistinguishably fra planter helt og fullstendig intacted Upåvirket av noen skadelig energi. Situasjonen av noen planter drept med mulig å sammenligne, for eksempel å skjære blomster i en vase med vann. Dens stilk, blader og blomster er fortsatt noen dager indistinguishably fra uklippet blomster, selv om helt døde røtter, for eksempel. En tid fortsatt viser ganske normal metabolisme. Mange helt døde plantedeler, inneholdende bare døde celler, og tilsynelatende helt tørt, kan lang tid fortsatt fungere som vaskulær vev, og hvis det ikke er noen betydelige skader, kan spenningsførende deler atskilt av dem fra resten av anlegget fortsette i vekst og fortsette å delta i alle viktige plante funksjoner, dvs primært fotosyntese og metabolisme, ripenig også, hvis reproduktive organer til stede der.

 

I praksis all vegetasjon, som ble truffet av lynet og dermed svekket og skadet, at bortsett fra etter en tid viser mange sekundære konsekvenser og skader. Ar tilfeldige angrep av sekundære Svekkede planter og vev ved eventuelle planter og dyr skadedyr, root råte, pærer råte, mugg, deformasjoner og skader av frukt, frø, korn. Eventuelle tørre sekundære effekter kan bli forvirret og feilaktig anses å være den opprinnelige årsaken til anlegget skader og litteratur kan leses i mange kapitler, at det virkelig skjer veldig ofte.

 

Takk for legfolk som er feltet med døde og mer eller mindre ødelagte planter ser veldig ofte (grov estimering mye mer enn 90% av tilfellene) fortsatt ganske lang tid etter stormen (dager, uker) og nesten urørt, sannsynligvis en av de hovedgrunner, hvorfor er det lyn utslipp i spørsmålet om skade på avlingen Viktigheten festet nesten null, eller lavere temperatur så mye betydning faktisk det er (ikke søkt profesjonell litteratur). Feltene ser ut som at for reell eksperter, også er endringene Mulig å oppdage bare ved svært grundig faglig, laboratorium undersøkelse. For eksempel, å redusere eller fravær av metabolismen. Mer presist, endringer er merkbar, selv med det blotte øye. Bortdøen blader, bøying ører til bakken for tidlig (Hovedsakelig i tilfelle av bygg), Saktere modning. Henvisende til: det er svært vanskelig å skille Tema fra normal toleranse av vekst og modning, ikke-tilfeldige og tilfeldige virkninger av lokale forhold. For eksempel lokale forskjeller i næringstilførsel, lokale variasjoner i tilførsel av fuktighet. Disse er svært ofte manifestert symptomer på vegetasjon - cropmarks, på grunn av tilstedeværelsen av underjordiske strukturer, se arkeologi . gjelder dette Hovedsakelig korn, fordi effektene av lynet som planter med lav seeding tetthet er tilstrekkelig kjent i Bønder og faglitteratur tilstrekkelig beskrevet, som nevnt i andre sider av dette nettstedet. Landbruk Spesialist vet veldig godt, og henviser også Gjentatte ganger oppført i litteraturen og illustrere bildene, at etter lyn utslipp i alle felt med kulturplanter vil generere en sirkulær form av skadet, eller enda døde planter.

 

Et bilde av "The Moving Devil". (pic) Er det mulig å forestille seg, hvordan folk i fortiden og innbilte djevelen? Og hvordan de explicated et tordenvær og lyn? Kanskje Guds verk? Som en nymfe dans? Engel dans? Eller rettere sagt, en dans og et verk av djevelen? Selvfølgelig er den eneste av Possibility den siste. Dette bildet er helt nøyaktig forklare, at kornsirkler er laget av The Lightning utslipp, Under tordenvær over en avling felt. Vil ikke forklares Klart mer. Bildet er en boks av hele mosaikk i området bevis for at bønder og interesserte vet årsakene til vanlige figurer i avling for alltid. De er bare hele menneskeheten gjennom naturen Hovedsakelig gjør med sin hjelp i flere tiår, hundrevis, tusenvis av år en sann, ekte moro. Kanskje dette bør være det for resten av menneskeheten en gang for alle sterkt antydet at de skjøt inn forstyrre sine båter. Først av alle uutdannede, semi-intellektuelle, forståsegpåere og selv-tildelt sciolists.

 

En liten fantasi, litt fortolkende ferdigheter, vilje til å håndtere noen hint og lignelser, også litt vilje og evne til å undertrykke sin egen dumhet og tilbakeliggenhet. Også, nok lese hva han skrev om i 1652, Mr. Plant om vær og dens konsekvenser i Staffordshire, og kan problemet være løst. Men mysterium for troende ville være Decades ut av inntjening og antall konspirasjonsteorier, og helt ufortjent popularitet.

 

Det kan nesten tas i betraktning at enkelte bønder har alltid visst om forekomst av kornsirkler, sannsynligvis kunne mistenkte eller vet årsaken, all denne informasjonen De kommuniserer fra far til sønn, fra en generasjon til den neste, i en evig bevegelse, og De gjør alt for å lykkes skjule alt dette fra det offentlige. Dette er alt hovedsakelig fordi, ikke gjør det galt å Mother Nature, tørke og stor spøk, gjør narr av hele menneskeheten så vellykket fra de tidlige årene (for nøyaktig dating, er det forskjeller i oppfatning). Med deres hjelp, faktisk, gjør narr av den uheldige allmennheten. Etter oppdagelsen av ringene er sannsynligvis for dem (bøndene hånd i hånd med Nature) bare ha det gøy å se hvordan det er gås-stepping over sirklene som fluer på dritt de ulike grupper av sciolists, pseudoscientists, selvutnevnte forståsegpåere kornsirkler, ufologists , mystikk-Explorers, synske, alien-troende eller lignende søppel.

 

Som nevnt i den foregående teksten, nevnte typer forskere er akkurat Mellom semi-utdannede delen av befolkningen absolutt forvirrer alltid That årsaker og virkninger, og eventuelle sekundære effekter av lyn utslipp er i stand til å vurdere som primære årsaker, Hvilken bør føre til at alle skader og anomalier presentere det av sine egne. I Deres figments så er det mulig å lese om mugg og Soppsykdommer i omløp i en sirkel, og Fungal sykdom av insekter som dreper fluer så fort det er ikke engang nok utgivelse og stilker Lignende bullshit. For eksempel Fungal sykdom og råte, som angriper inne sukkerroer pærer, men mens overføringer mellom planter og strekker seg i en sirkel (!). Fra det indre av sukkerroer sukkerroer inni en annen, ellers ingen annen synlig skade av planter. Det ville være en ikke-kontakt overføring, eller vegetabilsk forslag eller autosuggestion?

 

Forskjellen mellom den hastigheten som tørr plante, som bare har døde røtter, og uavbrutt sjøtransport og anlegg, ble inne som helt avbrutt transport av vann er enormt. I det første tilfellet oppstår når den synlige blad visner bort etter ca en uke, den andre i minutter (photos)

 

At planter bare fått en dose av makt mange tusen ganger høyere enn en dødelig dose, kan være Umiddelbart etter lyn gulnet, brunet, svertet, brent til Charred (se "anomalier"). Slike planter, som faktisk viser effekten av lyn utslipp, virkelig er funnet i områder av kornsirkler Forekomst, som dokumentert av tusenvis Testimonies og bilder. Det er derfor nødvendig for dem å alle beskjære sirkler Explorers uttrykke meget pent takk. Men de er i de fleste tilfeller bare et par stykker, i tilfelle av korn kan være kanskje det ville flere titalls til flere hundre stykker (med en tetthet på tusen planter per kvadratmeter). Omtrent ett hektar inneholder millioner av dem, og som ønsker å være der etter stormen kan prøve å søke. Innen noen få dager lenger de vises på feltet, ikke engang litt. Større planter er døde en tid etter stormen lett gjenkjennelig, selvfølgelig, døde stilker av korn kort tid etter tørr og falle fra hverandre til støv. De er som planter og tørre poteter neste dag eller mer etter innhøsting. Det er viktig at plantene er så skadet at selv avbrutt Deres vannets kretsløp, som ellers kan være uforstyrret i lang tid i nesten døde planter. Planter i umiddelbar nærhet av den utladning (titalls centimeter) kan betydelig skadet mekanisk også, Litt og bare opp til en avstand på flere meter. Allikevel synlig skadet planter er bare en liten prosentandel som sammenlignet med planter ble skadet merkbar, men overlevde, og veldig lenge på dem vil ikke være observerbar absolutt ingenting.

 

For eksempel, Mrs. Beskriver Pliskova i hennes blogg et sted der planter slått gul. Flere dager etter planter som "forsvant jeg" (omtrentlig sitat, vil bli avklart). Gule plantene var helt død, jt på tidspunktet for den første oberving, og innen få dager tørke og falle fra hverandre så mye, at deres besøkende ikke å vurdere rester og planter (felles åkervekster tørke bare 2-3% av den opprinnelige vekt og volum). Det vil ikke være en dårlig idé her noen sted timelapse, men minst et par skudd. (rape)

 

En annen betydelig gruppe planter er de som vil dø, men opp til et par dager uker. Akkumulert i dem, også i deres rotsystemer og omkringliggende jord, hovedsakelig på grunn av elektrolyse, som mange skadelige kjemikalier som i løpet stund dø. Slike planter tørker ut veldig sakte, sirkulasjon av kroppsvæsker deres ikke blir avbrutt og ikke trenger å være så mye forskjellig fra deres omgivelser. Preget av for eksempel døve ører, men hvis de er påvirket av energi bare på den tiden, når kornene er allerede utviklet betydelig, for eksempel, selv om bare den fasen av melk modenhet, kan delvis også Ripen, men ikke i kvalitet som tørke og Upåvirket i planter. Frø kan være smaller.These, uvanlig form - vissen, brettet, fordi de ble bare delvis tørke opp til sin endelige form, i stedet for en vanlig modning av som foregår i intacted planter.

 

Selv spiren har blitt dyrket til tørk grad at det er i stand til vekst, men kan bli skadet, og resten av frøet, Hjelpemiddel Spiring, kan spesielt stivelse reserver ikke bli utviklet for å tørke i et omfang og helt uskadet og sunn frø.

 

Vegetasjonen i dette tilfellet kan signifikant forskjellig i farge fra Modning uskadde planter. Det betyr ikke at kornene ikke kan freses inn mel og bakt inn i boller som. Spiring er sannsynlig noe svakere, og selv hva de ville spire, ikke fullføre utviklingen. De må ikke nok lagringsplass forbindelser til de små plantene får av bakken.

 

Planter skadet bare ikke dø i det hele tatt, men for en tid betydelig bremser ned veksten (de er betydelig påvirket av Modning ulikhet). Mekanisme av plantevekst etter skade ved elektrisk støt vil bli forklart i mye større plass på andre nettsteder. ( kronologi , EPP og andre )

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z