Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-er-ikke-skapt-for-psykisk-fravikes-personer . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
Learn about thunderstorms RSS feed

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Her er et forsøk på å rette figments That Monstrous

Av deres syke hjerner ...

 

Papiret heter Intermezzo (1) Fordi, i motsetning til flere tidligere nesten ikke forklare prinsippene fast `skal være (skadet, svekket) beskjære, og det er skrevet i en noe lysere penn. Den drøfter fenomenet at forekomsten av kornsirkler ganske uløselig følger. Vil Alle som noensinne ønsker å håndtere spørsmålet om mønstre i korn, selv om det ville være av enhver seriøs og vitenskapelig synspunkt, må liksom stå på spørsmålet om eksistensen av folk kalt sirkel beslutningstakere (sirkel beslutningstakere, hoaxers ). Dette bidraget vil være den første i serien i lang tid, og den eneste som vil gjøre Lør I den eneste andre virkelig sjeldne, eller rettere sagt, ikke mer omtale. Først, la forfatteren, kjære sirkel beslutningstakere til å stå entydig på siden av Farmers og at eventuelle tiltak og dine kreasjoner Kalt absolutt dritt fenomen, før det er mulig, og det eneste rette å spytte. Heldigvis Disse kreasjoner er ikke fullt så mange i det hele tatt, enn det ville være fra rantings, ofte støttes av cronies, kan Misguided mystery tilhengere virke.

 

Circlemakers. En veldig trist sak. De er veldig mentalt ustabil, forstyrret Enkeltpersoner, psykopater, som ble hoppet inn i en av de mest interessante triks, Pranks, moro, mystifisering Hvilken Mother Nature primært fra dem, og dem fra, sammen med hele menneskeheten Kunne hesten. Provoserte dem inn inntrykk, ikke bare dem, men ulike grupper også mysterium prospectors, at det store flertallet av sirkler og figurer i alle typer avlinger produsert en gruppe mennesker for hvem det er nå brukt betegnelse sirkel-opprørere, eller til og med sirkel-makers eller hoaxers. En lignende uttalelse er delt av en gruppe Skeptics (også Skeptikerne er ganske ynkelig offer for Mother Nature). Blant de gruppene av mennesker som er engasjert i å undersøke tallene, det er en jevn denne visningen reelle tallene er rundt 5%, resten er forfalskninger, falske, spøk, skapt av mennesker. I denne sammenheng er det nødvendig å si ennå ganske kjetterske tanken, nemlig: "Så mange idioter, og tørke og stor, i hele verden kan ikke eksistere, det være seg mulig at 95% av mønstre ble skapt av dem, og bare 5% var ekte, sant, faktisk er skapt av naturen. "

 

En annen sidelys: Hvorfor hoaxers (forger) er oppkalt noen som angivelig produserer 95% av CC, og Genuine (dvs. høyre), dvs. skal bare de resterende 5% bli produsert av naturen? Ikke theybehave bare fordi det ville allerede benyttet nomenklatur (95% bløff, fake, 5% Ekte) alene "mystery troende", eller som en annen navn som helt forvirret skadedyr kaller seg, som totalt idioter? De bør ikke først og fremst først av alt, får testet og vil Psykiatere? Bør ikke være så da, fra det perspektivet produserte deres sirkel beslutningstakere (med All That "for pin hull"), markert som ekte, og hva Moder Natur Produsert bli kalt bløff, fake?

 

Kjære Humanity, tror vi du! Setningen "Så mange idioter i verden og en stor tørr ikke ville eksistere" kan nå bare uttale virkelig flott optimist (eller dum) ...

 

Faktisk, akkurat det motsatte, mer enn 95% av tallene er sanne, fullstendige naturlig utviklet. Mennesker opprettet bare en ubetydelig Andel, godt under de statistiske feil. Mens "True" sirkel beslutningstakere virkelig eksisterer, men bare i tørre tiden mengder at det var nok til å navngitt statistisk feil. De aller fleste av dem hadde aldri vært i en avling felt, de er bare så Called sirkel beslutningstakere - declarators, drunks, skrøt skrøt braggarts, er patologiske løgnere bare Hvem i sine uttalelser rapportert til kreasjoner av noen andre. Ingen valg, men håper at de er relativt ufarlig type psykiske lidelser, ulike typer "transmigrationism" (Napoleons, Picasso, Einsteins, Hitlers), et sted fra området av schizofreni. I deres lettere form er strengt tatt ikke farlig for pasientens omgivelser, men med sine mer alvorlige tilfeller er sinnssykt asyl rundt om i verden Relativt fulled opp.

 

De er faktisk mysterium utbyggere tørre idioter at de tror, ​​at de av deres bullshit noen de selv lese nok til å tro på dem, enn si administrere dem? De tror at kanskje andre, mye større enn fools selv, går inn i feltet, hvor de danner sirkler i en tørr måte (eksentrisitet etc..) For å gjøre det passer Forsettlig Deres vanvittige teorier? Tenk de at hvis noen gang publisert og konkluderte med at innsiden ekte kornsirkler er funnet døde rotter ofte at sirkel-opprørere starte umiddelbart i sine kreasjoner kaste døde rotter? På verdensmarkedet er det mange av idioter, men ikke så mange og store tørken, og som allerede nevnt. Som en eksemplarisk utvalg av dårer og idioter er menneskehetens helt tilstrekkelig mysterium troende selv. Skeptikere rundt om i verden om dem og deres dumhet Produsert allerede en masse papirer. Selv om noen Skeptikere seg med noen av sine handlinger og uttalelser Tilhører i svært Lignende "lukket gruppe" for å inkludere mysterium som troende. Bare en annen skuff. Heldigvis Vil det store flertallet av andre folk mye heller betale oppmerksomhet til helt ulike former for arbeid og underholdning.

 

Ulike mysterium troende "eksperter" (for det meste selvutnevnt) på spørsmålet om å oppdage CC, UFOer og andre uforklarlige fenomener er for det meste bare i FACT parasitter. Parasitter på det faktum at det er litt vanskelig å forklare fenomener. De bruker tema for dumbing ned allmennheten og driver sine egne sysselsetting. Nøyaktig den samme parasitten er også noen sirkel-maker, selv om det er ekte eller fiktivt. Det absolutte minimum som virkelig eksisterer, og alle andre som hevder seg bare, er helt den samme eller enda mye større enn parasitter mysterium troende selv. De bruker uvitenhet meste av menneskeheten og en vilje av en viss del av menneskeheten til å tro at de er de viktigste forfatterne av mønstrene.

 

Selv for lignende formål er villige og i stand til å skape en teori om at i noen tilfeller, sannsynligvis etter at de manuelt konstruert og beskjære feltet i noen form, Mother Nature seg selv fordi noen av det spill Høyere evne til å levere resten, som Tornekrattet, magnetiske, elektrostatisk, lys, lyd, merkelige menneskelige følelser, og mer. Betyr det angivelig fordi den geometriske formen i hver sløyfe er en spesiell skjult, ukjent informasjon og energi som forårsaker lignende effekter. Slik claptrap er virkelig mulig å finne i publikasjoner av CC og Internett, se f.eks kornsirkler - Eckhard Weber. Ikke å kjøpe, ville være en sløsing med penger. Forfatteren unngår omhyggelig Mulig det noen reell forklaring forsøk det, men med de mystiske energier med publikasjonen abounding. Mulig bare lese og vurdere.

 

Mystery prospectors og sirkel-makers Ville sikkert oversvømme allmennheten med mange sider av lengde avhandling om den naturlige forstyrrelse av ting og fenomener, noe som resulterer i det faktum at enhver ikke-tilfeldig og fast arrangement av objekter i verdensrommet fører til induksjon av noen ukjente som liksom kraft stiger fra verdensrommet bare nær noen geometriske formasjoner, lignende årsaker og vanskelig å forklare fenomenene, etc.. Forfatteren av denne artikkelen er fornøyd med en eneste setning, alle uttrykt mot proliferators av samme Vrangforestillinger:

"Circlemakers av alle land rundt om i hele verden, fuck yourself!"

 

Kreasjoner, som de innimellom det så stolt bekjenner seg til, var helt produsert av noen andre. Noen som ville dem i. noen tilfeldige møtet i feltet, hvis de virkelig var i nøyaktig samme tid på samme sted og til stede der, helt uten å nøle Umiddelbart og nådeløst drept helt Them. (Ville han komme opp til "Shake sine hender" der ...)

 

Hvis det var rent ved en tilfeldighet akkurat i det øyeblikket, når store Skaper faktisk gjør en fremtidig avling mønster, besøkte det sted ikke langt fra "åstedet" noen Doug eller Dave med sine planker og tau, lør ville være deres opptreden i tiden av mønsteret funn (flere uker til måneder senere etter utskrivning) ikke engang eksternt lignet eksempel på dyr på dette bildet . Det er det som er igjen (så kalt åtsel), ville ha lett veldig lenge siden har vært et senter for oppmerksomheten svært forskjellige dyr (Kalt Scavengers). Kanskje han sted som ville ha vært i stand til å finne bare noen få bleket bein rasling, og sannsynligvis ikke det engang. Villsvin, løshunder og rever svært enkelt håndtere tørke og selv materiale. Det kalles næringskjeden, og ikke alltid må være sirkel-maker opp til sitt høydepunkt.

 

Hvis psykisk syke det er deres Enkeltpersoner, faktisk mye mer enn bare 99% av Oppgitte Aktiviteter i feltet virkelig har funnet sted noensinne, da, i form av landbruket masseproduksjon, vil trolig være den beste for dem å miste ingen tid og virkelig ble Beskrevet del av en næringskjede. Deres "påståtte" aktivitet ble faktisk laget av en helt annen - Lyn Stor Manitou . Kanskje hvis de virkelig har ønsket å gå til feltet, Let Them Realiser foretrekker det som de ville gjerne prøve seg på håndverket. Ingen kunne da bli skylden dersom den eneste sanne forfatteren av tørke fantastisk, veldig interessant og noen utrolig komplekse elektromagnetiske resonans beskjære mønstre, hvis han hadde Begynte Målrettet søk etter tinkers på tørre felt. Hva går rundt kommer rundt.

 

Vil sikkert være her på dette stedet gitt oppgaven følelsesmessig og mentalt forstyrrede enkeltpersoner Flere andre illustrerende bilder av sine "forretningsmodell", den store Lærer , jeg skjønner hans evner, se hva han er i stand til å gjøre i den tiden da han ikke Making coloring bøker i feltet, og hvordan ville de ligne (før advent av Scavengers), hvis de bestemte seg for å konfrontere ham ansikt til ansikt.

 

Alle sirkel beslutningstakere over hele verden folk er alvorlig syk, psykopater. Alvorlig psykisk utviklingshemmet, skadet. Duped natur på en av sine mer enn noen morsomme triks, vitser som gjorde dem det inntrykket kornsirkler kan være noe mer enn kreasjoner av mennesker. Overbevise dem i. Det uttalelser av selvutnevnte "eksperter" på kornsirkler (hovedsakelig mysterium kaller seg troende, eller - de selv - alvorlige mysterium troende), noen av dem er trolig med sirkel beslutningstakere - psykopater veldig gode venner. Muligens De kjenner hverandre konstruksjon fra noen andre Madhouse, noen ganger også skal være sammen, dele et rom eller bur.

 

Forslag til inkludering i den forklarende teksten bøker psykologer og psykiatere, og oversettingstjenester ordbøker:

sirkel-maker, sirkel-maker, cropmaker, kornsirkel hoaxer = intellektuelt syk person, mentalt ubalansert person, pervers, avvikende, degenerert, psykisk defekt individ, Perverted person, Deranged, sinnssyk person, crazy-fellow, galning, mental, psykopaten hanger-on, free-loader, patologisk løgner. En person som lider av psykiske lidelser - det kan være for eksempel en form for lettere, men også tyngre schizofreni, etterligning av noen andre (usuall og lettere form - Napoleons, presidenter) eller noe annet (usuall og tyngre form - for eksempel Microsoft dyr - hund , ku, planter eller gjenstander bare - veien bollard, tre, reddik)

 

Ved dette resonnementet vil være lett sirkel-makering fenomen (med unntak for noen mindre nevner i en lignende måte i flere andre avsnitt av dette nettstedet) dette nettstedet sier farvel for alltid, og den neste tingen vil være noe denne litt interessant vitenskapelig web muck skorpe av tørke og menneskelig gjødsel. Selv om det kanskje ikke synes ved første øyekast, er det til stede Helt ekte, sant grunnforskning, med alle funksjonene i vitenskapelig etterrettelighet og repeterbarhet. Vel CERN need.need.

 

Selv om noen gang i fremtiden ville se ut som jeg var galt, eller at jeg Ploughed sanden, minst jeg prøvde det. JL

 

Selv om noen gang i fremtiden ville bli vist, at noen av min innsats var ubrukelig, minst jeg rådet til menneskeheten: "På denne måten er feil, mine kjære venner." Jerry Cimrman

 

Looking Back Into History

Oppkalt fenomen (sirkel beslutningstakere, sirkel-opprørere) ganske godt festet til spørsmålet om korn former, etter noen innledende nøling. Noen mentalt forstyrrede enkeltpersoner, først med noen usikkerheten, blowed Deres egen trompet og bekjente det helt kreasjoner av noen andre. Etter litt tid, fant at den faktiske forfatteren aldri vil kunngjøre sin authirship, for å underbygge dem om deres Monstrous figments og rantings, selv om det var den mest absurde. De fikk veldig vant til den raskt det, uten minst litt å være interessert i det, er som den virkelige forfatteren av figurene. De var helt fornøyd med praktiske funn, at han aldri vil gjøre en tilståelse, medfødt Kanskje på grunn av beskjedenhet. Også vil aldri ren "pin hull" etter hans arbeid, i motsetning til sirkel-makers.

 

Ikke rart, han vil aldri virkelig inn. Mulig han er bare bare i en "vente posisjon", diskret og sakte forbereder det øyeblikket, noe som trolig må være en dag. Det gjenstår bare ønske dem at dette aldri skjedd. Det mentalt forstyrrede individer, kan objektiver med stolthet fra At ingen forstyrre deres tankeløse sprade og hele verden tror deres Fictions, av Intoxicated den utrolige figments laget av syke hjerner sine egne, de faktisk noen ganger går inn i noen felt beskjære, så prøv At det " noe "opprette og legge til sine egne bullshits mer troverdighet til det. På samme tidspunkt ville være venter også den virkelige forfatteren av kornsirkler, så også Det skjedde til å være til stede i dette feltet, og kan "riste hender" med dem noensinne der. Etter det ville da komme til feltet "Men in Black" (bil) for sirkel-makers, ta dem ut av det i trekasser (Oppdaget hvis noen gang), og Them definitivt sette inn på kirkegården. Igjen: Det gjenstår bare ønske dem at dette aldri skjedd.

 

Blant annet noen lyn utslipp i feltet helt hensynsløst dreper over bakken og under det flere titalls til hundrevis av kilo små dyr (frosker, mus, hamster, bakken ekorn, sisels, insekter, føflekker). I noen sjeldne tilfeller, mer enn alternativ en tonn. Mye avhenger av avstanden fra virkningen av utslippet pannen, men egentlig trolig små dyr kan bli drept selv av noen av de store fenomener -Return StrokeMedfølgende eller følger, og før det (Trinnvis Leader, uferdige Positive Streamers, se Lyn). Også små insekter kan bli drept på grunn av induksjon i planter. I unntakstilfeller noen ganger "etter hendelsen" ligger på bakken selv mange tonn flyr Større dyr. Er din virkelig dum sirkel beslutningstakere prøver å bli plassert objektet en gang i fremtiden Mellom dem?

 

Anta at selv syntes å være mulig vurdere muligheten for at vanlige mønstre er skapt av romvesener eller sirkel beslutningstakere, mens ved lyn utslipp og at arised fra skade på avlingen De er laget kun uregelmessig. Ville det være mulig, at de aldri har møtt hverandre? Tusenvis av tilfeller per år? Ville det være mulig at lynet utslippet ikke i en enkelt sak hit noen som har vært så mye spoiling sitt rykte, og ville bare primitive Deres tørre Forsøk på svamp på hans arbeid? Hva om Law of Utilsiktet kjent?

 

Occam Holder fingrene Crossed

sirkel-opprørere ville Deres vanvittige iniciatives, over en lengre periode (tiår), bare utilsiktet assistert og noe forvirret grupper av Skeptikerne rundt om i verden, som ganske jevnt feilaktig tolket Ellers ganske pålitelig funksjon prinsippet Occams regel : "I tilfelle av flere løsninger er den eneste rette (det mest sannsynlige) At enkleste " . Det meste krever så lite som mulig av flere tilfeldige og usikre forhold, å foretrekke fremfor ingen.

 

Hvis Kontinuerlig, flere tiår helt hemmelighet, men likevel svært koordinert, en aktivitet Gjennomført av grupper av drunken psykisk syke personer rundt om i verden, at noen representerer den enkleste Mulig løsning, er det ikke nødvendig for å hindre ham i tørke og krav på noen måte. Vil trolig være den beste raskt sende ham til en institusjon for tørre Etablerte formål.

 

(Bare det faktum alene, at over en lang periode ville de være helt uoppdaget og undetectable, er en relativt kompleks ekstra tilstand, til tross for at i og flere alc per mille i blodet ville være nesten umulig betingelse for dem allerede bare finne et felt av en avling ...)

 

Bare for sammenligning,: Enhver gruppe mennesker selv ville, og relativt enkelt mønster, ville Ved å telle alle de individuelle oppgavene som kreves for etableringen Inkludert prosjektet, transport, utføre mange flere som hundrevis av arbeidstimer, ble lyn utslipp "jobber" 100 mikrosekunder, i ordene 100/1000000 av et sekund ... (100 lyn-mikrosekunder) ...

- Occam - Obbama ...

 

Skeptisk Window (en liten utflukt)

Hvilket navn for folk velger, som i årtier trodde det selvsagt helt sinnssykt uttalelser, eller enda demonstrativt utført, foran kamera, også selvsagt helt vanvittig mentalt forstyrret aktivitet for grupper av personer med nedsatt åpenbart forstyrret og intellekt, påberopes dem som halvguder, og Deres aktiviteter belaud til himmelen og referere til det som den eneste riktige og mulig forklaring?

 

Følgende er en slags reductio ad absurdum (veldig lik)

Denton, Garsington, 1996; Wylatowo, 2002. Anta et øyeblikk at sirkel-opprørere eksisterer. Produsert alle de ulike former i avling, og noen av dem sier, i samarbeid med de utenomjordiske. Noen andre i sin tur gjorde seg romvesener. Ja, selv innrømmet at utenomjordiske eksisterer og hånd i hånd med sirkel-beslutningstakere produsere sirkler. Vi stoler på dem, at en eller andre, eller kollektivt Produsert, sier figurene på de to medfølgende fotografier (blå piler, mønstre fra året ... i ... den måten mønstrene er veldig bra). For en idiot, screw-up, tinker, Dement, scrapmaker, fool, waster loser, som inhabil svikt hakket hånd så alt som har produsert i tallene merket med røde piler? Nemlig Noen hadde gjort det alt.

 

Forresten, bør som et sekundært bevis på ektheten av tallene i Wylatovo tjene som en relativt lett Traceable det faktum at selv en dum idiot og sirkel-maker aldri ville valgt for sine kreasjoner feltet der det er allerede funnet gjenstander Indikeres av røde piler ...

 

Kanskje litt beruset Under forestillingen? Kanskje de brøt Deres skjærebrett, planker, tau og strenger? Mislyktes Deres magnetroner, phasers, masers, lasere, fuckers, tasers, syklotron, synchrocyclotrons, phasotrons, Roentgen lamper, mikrobølgeovn emittere, elektron våpen, eller hvilken som helst annen enhet som skadedyr Brukes for bombardementet av feltet? Hadde de ikke klarer å Deres mentale fokus og øyeblikkelig energi, evner (eller retardasjon), slik at deres induserte vortexes, tro, eller psykiske krefter var ikke i stand til å male bilder tilstrekkelig symmetriske? De bør ikke føle gang minst litt som idioter? (Aliens + sirkel beslutningstakere)? Heldigvis ikke, fordi de begge ikke å eksistere. Heldigvis, begge de to gruppene sammen Det kan gratulere den andre til det faktum at ingen av dem ikke ble vist på noen måte på nøyaktig den eksakte tiden også sted Når det virkelig var noe mønster oppsto. I tilfelle tørke og de ville bli transportert til patologi (sirkel beslutningstakere) eller NASA (aliens). Eller, det Paroubek (Tsjekkisk politi i tilfelle finne marsboere, hvis han ønsket å prøve gjenopplive tema for neste valg)

 

Avslutte notat

For troende av eksistensen og effekten av Uforklarlig og mystiske krefter og krefter, konspirasjonsteorier, fremmede Aktiviteter, Mysterium troende, ufologists, og alle andre likesinnede mennesker: At de stedene merket med røde piler ville finne planter, visuelt eller med noen Brukte annen metode of Investigation (i vev, celler, noder, mikroskopi, mekaniske egenskaper) absolutt indistinguishably fra planter, De så glad fotografi, måle og undersøke innsiden som vanlige mønstre. Følgende er en grov oversikt over hva som er mulig å finne inni noen helt uregelmessig mønster.

  - Planter Charred - Andel og liten, godt under 1%. Det kan ikke bli funnet selv om lyn utslipp Tilstrekkelig tid har gått og naturen tok seg av dem av seg selv.

  - Planter med vridd og deformert blader, stilker, cobs, deformert modning korn. Sannsynligvis ikke så godt å overstige 1% og deres prosentandel er bare litt over uskadde områder.

  - Planter med like over bakken, bøyd 2-5 cm, ikke ødelagt stilker. Mer enn 90%. De fleste av dem vil vise i sammenligning, med sunne stilker, ikke fremlagt `skal være (skadet, svekket) planter mer enn 5 ganger lavere styrke mot brudd. Dessuten vil de selvsagt være svært lett å bøye stilken rett over bakken uten å bryte.

  - Uskadede planter er også Mulig sving til bakken uten å bryte stilkene, men mye saktere og viser mye motstand mot større enn stilker tilbøyelighet innlevert `skal være (skadet, svekket) og deres nærhet i anslagsvis 10 ganger.

  - Planter med stilker på omtrent samme tidspunkt, 2-5 cm over bakken brutt. De er anslagsvis 10% av runde stilker liggende på bakken. De vil være plassert i områder Hovedsakelig umiddelbart tilstøtende til figuren grensen. Deres motstand mot brudd og bøying eller tilbøyelighet er ikke mer bare 2-3 ganger lavere mot friske kontrollpersoner planter.

  - Ganske ofte vil bli funnet innlevert `skal være (skadet, svekket) bunter av stilker, arrangert jevnt over hver sløyfe en annen - resultatet av Domino effect.fect.

  - Veldig ofte Mulig også ikke finne avleiret `skal være (skadet, svekket) bunter av stilker i større mønstre.

 

Når i fremtiden vil de finne alle endringer beskrevet at han kalte steder. Dette kravet kan prøve å refs Umiddelbart i neste år. Noe med dem betyr det sannsynligvis allerede sendt som en budbringer gamle mayaene. De vil bli levert av så mange Millioner av røde piler rundt om i verden, hvor mye de vil, og de vil kunne prøve å utføre At det ikke ligger noe sånt. De kan velge for sine valg. Dette kalles prediksjon, og tilhører et bredt spekter av vitenskapelige teknikker som brukes i grunnleggende forskning, som mystery troende elsker som en smerte i ræva.

 

Den eneste Deres problem er fra nå Deres eneste problem. Det ville være selvsagt et enormt problem for dem, observere og utforske noe så vanlig, vanlig, som alle crop uregelmessig i form. Det er ganske helt under deres nivå, noe tørr delta på et Earthbound, hva Kanskje ikke kunne oppstå i samme eller lignende måte som de så mye Cherished vanlige mønstre. Never mind, Ville noen andre være veldig glad for at stedet gjøre dem alle.

 

Endelig en melding for alle sirkel beslutningstakere rundt om i hele verden, sier sammen med den klassiske forfatter: "Du gjør meg ønsker å kaste ..."

 

Ennå ikke fullt ut på slutten (for sterke tegn) registre)

Det var en veldig kjent tilfelle av to senile gamle fogeys, D & D i Storbritannia på nittitallet (se Google : D & D kornsirkel), som hevdet seg å være forfattere av alle felt kornsirkler, uten å kunne Deres meget tvilsomt hevder selv i den minste grad av troverdig bevis. Det triste faktum at er uheldige journalister De hoppet til agn i Dilettante og virkelig utrolig dum måte. Kastet bort noen selv de mest grunnleggende forskrifter om behovet for ressurs-godkjenning og krav, og dermed deltok i en av de største mystifisering av det tjuende århundre, som kanskje ikke har noen parallell i historien. Oh, De uheldige journalister. De ble de facto som medforfattere av en av de største mystifisering av det 20. århundre, selv om deres navn var ikke Orson Welles. De hadde ennå ikke klart ved første øyekast, at en rekke passende valgt begge spørsmålene bør umiddelbart at slobber gamle fogeys Dømt for patologisk liggende. Men i tilfelle som ville umiddelbart ha mistet mange tusen avisopplaget og stor avgift. Det var ikke første gang heller siste gang Når den uheldige journalisten egen innsats Direkte deltok i en omfattende mystifisering.

 

To rustne gamle Geezers tenkte, at når festet til toppen av deres sikle flate caps og stykke wire som en "retning finder" That hele menneskeheten vil tro dem, at de hjelp med dette produserte kornsirkler som raskt og enkelt som å trekke på Styret ved hjelp rissing kompass. Hundrevis av sirkler i flere tiår, aldri blitt fanget. Det bør bemerkes journalister trodde dem det. Det bør bemerkes at journalister ikke å bety hele menneskeheten. Heldigvis.

 

For mange år siden uttrykte Robert Heinlein At det ikke er behov for å se etter ondsinnet hensikt der det er nok til å forklare årsakene ved felles menneskelig dumhet. Også ser ikke behov for konspirasjonsteorier. I dette tilfellet, dessverre var langt den største årsaken til alle feil Tydelig tull journalistikk, støttet av Mr. Gjerne utgiver fet bag (som det skjer). Selv hoppe på flisen er det mulig og til noen, som, men i dette tilfellet, ville det trolig være for lite vanlig at tre prikker. (...)

 

http://cestovanie.aktuality.sk/.../svet/kruhy-v-obili-podvrh-alebo-umenie/

Søke etter alle kvinner

Disse "Aliens" ville ikke aldri bli avslørt, men for Bower kone. Hun la merke til speedometeret på bilen mye av kjørelengde, og dessuten kunne ektemannen ikke engang forklare hvor de tilbringer natten. Endelig, anklaget ham for utroskap og Bower og Chorley kom ut med sannheten. Chorley døde i 1996th Bower i hans ære i 2004 skapte sin siste bildet i Rye. Han la til at slangen hvis det ikke hadde vært Sjalusi av sin kone, ville de sannsynligvis aldri avsløre.

 

Kjære Mrs. Bower! I verden i dag kan bli realisert for mange titalls milliarder av unnskyldninger som hadde kun ett formål - utslette og dimme utroskap. Det som har oppfunnet D & D Uslåelig er absolutt en av de mest dumme, noensinne i historien er gjennomført og som hadde vært trodd, men på ingen måte av alle. På sitt nivå Dramatisk signert mentale nivå av sine to forfattere. Vi vet ikke hvor du er for tiden, Mrs. B., bryr vi oss ikke om. Kanskje der det er Chorley. I så fall, gi At det er din dumme (hvis det allerede også) biter av Slapped, og forklare ham hver eneste løgn som vil bli avslørt, selv etter døden.

 

De selv hadde aldri vært noen kornsirkler gjør, var det bare en pinlig unnskyldning for å rettferdiggjøre sine turer for horer. Selv i dag ler, fra hva du og hele menneskeheten har gjort. Kanskje ikke engang kjøre for horer, bare syklet Doug for Dave, i dag er det moderne. En ting, som henviser til: kan være nesten sikker. Hvis alt Nemlig virkelig utført i felt (hundrevis av ganger mange timers nattarbeid på feltet), vil mest sannsynlig dem har ventet på den rette forfatteren av mønstrene i en avling felt og minst i ett tilfelle ville ha møtt med dem og hendene riste. De ville bli levert hjem i en trekasse etter det. Eventuelle naturkreftene ville bli betraktet som Deres eneste moralsk forpliktelse til å gjøre noe med samme tørre to idioter.

 

Til slutt: Kanskje de virkelig var i en avling felt. Trolig var det bare de to, men om det er bedre for oss og vil alltid forbli mysterium. Kanskje det etter noen også dem at rumpled avling forble. Noe som Milovice - East - registrerte tilfellet av "parring Hedgehogs" fra 2010th (Foto) Absolutt ikke en tilfeldighet Det er dette stedet (det første feltet på sør øst for Milovice fra veien) var arbeidstittelen Tilordnet Doug & Dave. Kanskje D & D i en avling felt også noe noen ganger igjen, noen ganger veske, noen ganger hansker. Bare vi får nok aldri vite om det forble heller veske etter Doug eller Dave ...

 

En annen svært ubehagelig Konsekvens av navnet tilfellet var en svært ubehagelig faktum at de var nesten umiddelbart stoppet selv noen alvorlige Litt Forsøk på reell vitenskapelig forklaring på fenomenet CC. Ingen seriøs vitenskapsmann minst minimalt opp med i alle fall kan ikke engang hint og prøve å løse problemet, som var så grundig kompromittert av en tørr to fools. Faktisk, ifølge tilgjengelig informasjon, i det minste som en organisasjon hadde prøvd å Tidligere Minst en liten seriøs samle informasjon om fenomenet, etter denne "åpenbaringen", helt stoppet aktiviteten, som skal være etterprøvbar gjennom søkemotorer ..

 

Hvis interessert kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

z