Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Izvorni na češkom jeziku - krugovi-u-zrno-timelapse-kratka . Molimo izgovor, greške prevoditeljske stroj.
Nemojte se bojati vanzemaljaca (Alien), oni ne rade
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kamera, objekti podzemne

stranci ili stranac. (Aliens, ET) Svatko od njih ima punu hlače, nitko nikada nije vidio, ali svi misle da su krugove u žitu rade.

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Prije svega: samo primitivni kreten bi htio sletjeti na visokonaponskih žica.

 

Istraživači, koji su sudjelovali u istraživanju, krugovi u žitu, čak bojali za implementaciju timelapse kameru

 

u većoj mjeri. Imali su uz to je više puta rekao sramota, ali u ovom trenutku neće biti demontirana.

 

Deployment timelapse kamere predstaviti žitu istraživači vjerojatno ne shvaćaju da u većoj mjeri, uglavnom zato što su se bojali hvat nešto ni ne želim da se zna. Možda se boje da će biti uhvaćeni vanzemaljci mogli uzvratiti, da li u sebe ili za čovječanstvo (što je naknada). Oni strahuju implementaciju time-lapse kamere u većoj mjeri na mjestima gdje su mogli otkriti obrasce u budućnosti, strah od činjenice da, ako oni stvarno uspio uhvatiti eMZáky u djelo, tako da bi ih potom obrađuju jednom i za sve. Dakle, kraj razmatranje mmimozemšťany, objašnjenje slijedi.

 

Dragi lovci misterije, NLO promatrači, vyhlížitelé azila i stranaca! Ne morate apsolutno ništa brinuti, ne možete ne osveti za nešto ili učiniti nikakvu štetu, ako ništa, čak i malo će pomoći da se razjasne sve opisane tajne. Mmimozemšťany stvarno timelapse kamere za hvatanje nije moguće, barem ne one koje bi mogle žitu istraživače i Ufolozi záhadologové strah, a to je velika većina njih još uvijek smatra istinskim autorima oblika. Timelapse kamera postavljena ispravno, ali to može snimiti druge mmimozemšťany, odnosno MZ pražnjenja (oblak-zemlja), koji je zapravo "bojite polja" uzorak, ali umjesto kistom korištenja elektron grede za veće snage nego lokomotiva, i izgraditi sve tako nerazumljive oblike su dvije tako jednostavno, brzo i uz relativno jednostavnim fizikalnim principima osvětlitelné pojava, kao što su rezonancije i smetnje.

 

Timelapse kamere, ali to nije potrebno koristiti samo masovne krugove ankete Obrezivanje, oni se mogu koristiti objasniti načela i proces oštećenja i smještaj , oštećenja, oslabiti, i bilo koje druge žitarice usjeva širom svijeta. Par kamera u maloj udaljenosti jedni od drugih može se koristiti za snimanje i određivanje plamište utjecaja na roku centimetara. Jednostavno korištenje načela geometrije, optika, matematika i fotogrametrije.

 

Čak i na rubu, elektronskog snopa koji je širi od 1 cm, čije čelo se kreće brzinom od 100 do 200 tisuća km / sec (to je dokazano podaci iz najpouzdanijih stručne literature - Rakov, Uman , bez obzira na njihove publikacije (obr). Iako se u mnogim mjestima na internetu, uzoran WIKI - hr (x tisuća kilometara po satu ), cz se često nalaze sasvim drugačiji, potpuno pogrešne informacije u naizgled (wannabe) "stručnjak" tekstove. Transferi u roku od nekoliko milijuntinke drugi energije koji će biti u mogućnosti da se presele na električnu lokomotivu na udaljenosti od nekoliko tisuća kilometara. Čak i samo mali dio te energije stvarno može "zaustaviti pin na terenu", nema potrebe da čak i najmanja sumnja. Prvi i najbrži mehanički impuls koji počinje širiti iz točke utjecaja šoka, Supersonic Wave (šok), koja je uvijek vrlo precizan krug, i nakon nekoliko kilometara da raspusti (fade). Dovoljno je pogledati na gotovo svakom filmu snimke atomske eksplozije bombe, gdje udarni val je često vidljiv zbog korak promjene rosišta. Inicijalna brzina (ali zapravo samo početna) udar munje od ispuštanja je vjerojatno puno brže od brzine udarnog vala nastalog u eksploziji nuklearne bombe ili termonuklearna. (Vjerojatno sam ga imati foto)

 

Slike (linkovi dovesti do sredstava) možete vidjeti primjere što se može isprazniti bljeskalicu kako bi několikatunovými stabla (gruba procjena oko 5 tona). Deseci na stotine kilograma teških trupaca se papak u djeliću sekunde, a razasuti na zemlju kao čačkalicama. Dakle, to je čudo kako je moguće da se na mjestu gdje je sletio munje iscjedak izravno u polje, de facto postoji "zapeli u blatu", ne bi pronašli ništa, osim "rupe za igle", a ponekad čak ne. To bi radije biti tu da očekuju veliki krater. To je uzrokovano činjenicom da u većini slučajeva, odmah nakon dodiruje tlo (mokro), velika većina preostalih pražnjenje energije ravnomjerno raspoređen kao mogućih najkraćih puteva manjeg otpora samo ispod zemlje. Ponekad postoji, ali naboj (energija) zapravo višak, uz razlike u vodljivosti plazme kanala i zemlje je ogromna. Kanal munje u zraku ima otpor reda oko 1ohm po metru na širine ne veće od 1cm, tlo stotine tisuća ohma po metru, ali na temelju kocke s 1m strani duljine.

 

 

Neki opasni fenomeni postoje, jer oni mogu pokazati trenutak - korak napona. Na maloj udaljenosti od munje iscjedak, ali nikada neće biti siguran.

 

Višak naboj može u nekim slučajevima biti zavedeni samo ispod zemlje, a mogu voziti malo, uglavnom na faksu nakon traktorom, nego i među njima, kao što slajd ili kližu.

 

U nekim slučajevima, to nikada ne može dirati površine tla ispuštanja pojaviti fenomen koji bi mogao biti najbolje može usporediti s pojavom električne struje praksi - "Dielektrička". U ovom slučaju, to se može nastaviti ispuštati vrlo brzo, a duboko u zemlju. Vrlo je vjerojatno da u ovom slučaju, može zatvoriti oko na munje kanal podzemna stvoriti fulgurity. (foto od Lightning: PAE) Nasilni zavođenja underground ispuštanja u slučaju formiranja neke oblike, předevěím krugova, više nego vrlo vjerojatno.

 

To je svakako moguće uzeti u obzir da u slučaju grmljavinskog pražnjenja na otvorenom izravno u zemlju (polje) mogu pogoditi mjesto previše duboko podzemno za strojno igrati nešto vrlo slično onome što se dogodilo s drveća u fotografijama. Tu neće biti uništenje, iako, jer kontinuitet podzemnog prostora neće dopustiti nešto poput toga, ali mehanički impuls može biti vrlo intenzivna. Više detaljnu analizu distribucijskih kanala za pražnjenje na zemlji i podzemnim će biti smješten na mjestu ispusta proširila po tlu i ispod površine . Potrebno je uzeti u obzir određene činjenice da su lokalni uvjeti u lice utjecaja munje iscjedak može varirati od mjesta do mjesta u gotovo beskonačan broj mogućnosti. Na spomenutoj web stranici će također pokušati pronaći objašnjenje o razlici između utjecaja flash industrijaliziranih ili industrijskim područjima koja su gotovo svi opremljeni s većim brojem dobro uzemljene objekte (munje šipke na kućama, oluke, kanalizacije) u iznosu većem od nekoliko redova munje potencijala u poljoprivredna Površina (izolirana stabla ili stubovi VN, nekoliko stotina metara apart). U ovom slučaju, ponekad su dužni da se iscjedak izravno u jednakoj površini. Ponekad to može biti izravno na glavni Return Stroke, Ponekad se na neke od pomoćnih (paralelno) ramena ispuštanja, koji je izvorno napravljen za primjer na obližnjem jarbola VN. Situacija se može dogoditi da početno Stepped Vođa Iako je izvorno usmjeren na jedan od tipičnih dirigent (HV stup, stablo, grm), ali na kraju to "uzimanje" u suprotnom smjeru putuje Pozitivna Streamer, koji je nastao iz relativno udaljene lokacije u polju, a nakon posljednji veliki povezanost Povratak udar usmjeren tamo. Točna lokacija na mjestu gdje je konačno eksplodirati u otvorenim krajevima, u vrlo značajnom stupnju mogu sudjelovati u podzemnoj strukturi (geologija, arheologija, povijest, rat, industrijalizacija, infrastruktura).

 

U nekim mjestima gdje su obrasci u zrnu, ti stvarno ne treba jarboli blizini HV i LV gledati dugo. S druge desetaka posto, iako nema fotografija ili potencijalni munje stupovi nisu zapažaju, ali posjet Google Maps ili Google Earth možete vidjeti da su tamo. Ovaj pisac zna što govori, posjeduje jednu od najvećih zbirki GPS pozicije različitih Obreži krugovima nalaze u prošlosti bilo gdje u svijetu, a uskoro će se postaviti stranicu gdje su postupno će se pojaviti jedna za drugom fotografiju s GPS podacima.

lijevo prvi uzorak 2011-siječanj, Jakarta, pravo Italija 2.007 - Ancona

 

Grombach 2002/05/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Širenje iscjedak na terenu, njegova brzina zavođenje podzemlje, i bilo koje druge linije u plitkoj podzemlja u velikoj mjeri ovisi o tome što i ono dubina nalazi pod zemljom. Komunalne usluge, arheološki relikvije, geološke greške, opruge, napuštene rudnike, vodonosnici, ili bilo što slično.

U iznimnim slučajevima, iscjedak može izazvati pravi podzemni eksploziju stopi od nekoliko stotina kilograma TNT-a, kada je tijekom posjeta podzemna sastaje s neeksplodiranim, iako već prilično ruševna i distribuira, několikasetkilogramovou bombe iz Drugog svjetskog rata. Pripremio jedan od manje uobičajenih anomalija - kratera u području. Nešto poput malog kratera u području također može nastati kada u plitkoj podzemlja odigrao sličan zaplet, što je vidljivo na fotografijama stabala, vjerojatno u nekim slučajevima mogu postati. Na primjer, munja može udariti još neproširenom korijenov sustav već postojeća stabla, čiji ostaci mogu izdržati pod zemljom već dugi niz godina. Detalji na stranici Hromosvody polja .

 

Čak i mali smjer vode ako je isporučen dovoljno energije znatno može eksplodirati samo pretvaranjem bljeskalicu u paru, unatoč činjenici da je munja iscjedak nije problem djelomično toplinske razgradnje i djelomično razgradi elektrolizom u vodik i kisik, koji eksplodiraju dodatno. Nešto slično se može dogoditi u treseta.

Learn about thunderstorms RSS feed

Potraga za dokazima

Dokaz da se može podržati neke tvrdnje na ovoj stranici i mnogim drugim poljoprivrednici mogu donijeti svoje. Naravno da bi željeli doprinijeti razjašnjenju drevnih misterija, i to je definitivno još uvijek vrebaju umorni s Flint i Scythe stranih uljeza koji jednostavno ne dolaze.

 

To će biti sasvim dovoljno, ako imate bilo kakve dokaze opisan ovdje ... kopati.

(Objašnjenje na drugoj stranici u odvojenoj točki, temeljito opisuje fenomen Subjects Underground - i dio stranice u ratarstvu Lines )

 

U nekim mjestima podzemnim u stvari vjerojatno su orali, ili čak i dovoljno duboko ispod oranje neke ostatke poljoprivredne djelatnosti - dijelovi strojeva i alata (metal), nekada za uzgoj. To se može vidjeti na fotografijama nekih uzoraka. Uz mnogo nižoj otpornosti na okolno područje, kao iu slučaju cijevi, tu je porast iznad struje, a time i veće biljke štete. Ovdje su dva primjera gdje se nalazite u zemlji takvi objekti se nalaze (nalazi), i slični mjesta sigurno će biti moguće identificirati više. Vjerojatno se pojaviti sličan " podzemnim markerima "u mjestima nekih likova bilo u budućnosti. To ne može biti samo ostaje poljoprivrednih aktivnosti također mogu uključivati ​​arheoloških artefakata ili propali dijelu zrakoplova. Opisana formacije očito može stvoriti, a vjerojatno i na području bogato stvorio, bez ikakve bliski pravilnog oblika.

 

Napomena: nije eliminiran, koji je u blizini podzemnih markera ikada mogao naći nešto slično. fulgurity , ali trenutno je tu već možda biti previše raspršena. Mnogo više bi se mogla naći u maloj dubini ispod "zaglavi pin rupa", tamo je stvarno "događa stvar". Mala količina materijala tamo nalazi mogli biti zagrijana za kratko vrijeme i više od 6000 ° C

 

 

Tako bi vanzemaljci konačno upravo učinio ...

Izvorno je predstavio ideju da stranci (u sci-fi prilično naširoko koristi izraz za strance, sigurno je to moguće posuditi znanost-stvarnost), oni su neki od stranaca, krugovi u žitu stvarno konačnici generirati. Iako su potpuno različiti vanzemaljci nego što smo prvobitno mislili čovječanstvo. MZ - to je prečac koji se može koristiti ne samo za strance, ali i oblaka munja - Earth, MZ. Ali ovo objašnjenje pretvoriti u engleskom, to će zapravo biti kao pravi prijevod teaser, da, gospodine Ješito ...

 

(CG munja, oblaka - da - prizemlje)

 

Najmanju ruku, zašto bi oni nesretni vanzemaljci naslikao gotovo isključivo u kukuruzu (iako iznimke postoje), kada je znatan dio godine širom svijeta imaju znatno bolje i ljepše i "platno" - površinu na snijegu? Činjenica da oluje su gotovo odsutna u zimi (i ako je tako, snijeg površina obično slijedi puno bolje "očistiti" od prije njih), svaki čitatelj će sigurno napraviti presudu sama. Druga opća činjenica je prilično raširena pojava da tijekom zime umjesto ljudi sjede kod kuće na pérdeli kao hurozený gospodin grablje, lijepo u Teplice, a ne sa zmajevima i osamari automobil, slične i pokušao promatrati iz iznad površine Zemlje.

 

      

 

Ako vas zanima, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Stranica pripremljena za tebe i svi podaci su vrlo temeljito pregledao i teoretski i eksperimentalno

 

Jan Ledecký

 

z