Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинал на чешки език - кръгове в зърно-timelapse-кратко . Моля да ни извините за машинен превод, грешки.
Не се страхувайте от извънземни (Alien), те не са прави
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse камера, обекти подземни

чужденци или извънземни. (Чужденци, ЕТ) Всеки от тях има пълни гащите, никой не е виждал, но всеки си мисли, че житните кръгове, които те правят.

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Преди всичко: само примитивен идиот би искал да се приземи на високи проводници на напрежението.

 

Изследователи, които са ангажирани в изследвания, житните кръгове, дори се страхуват да разположи камерата timelapse

 

в по-голяма степен. Те имаха с него беше казано няколко пъти позор, но на този етап няма да бъдат демонтирани.

 

Камери за разполагане timelapse представи житните кръгове изследователи вероятно не осъзнават в по-голяма степен, най-вече защото те са страхуват нещо клафтер дори не искат да опознаят себе си. Може би се страхуват, че те ще бъдат уловени извънземни може да отвърне на удара, дали сами по себе си или за човечеството (какво внимание). Те се опасяват, разгръщане времето изтича камери в по-голяма степен в местата, където те могат да открият модели в бъдеще, страх от факта, че, ако те наистина са успели да уловят eMZáky в акта, така че те ще ги обработват веднъж и за всички. Така че краят на разглеждане на mmimozemšťany, следва обяснение.

 

Уважаеми ловци мистерии, НЛО наблюдатели, vyhlížitelé убежище и извънземни! Вие нямате абсолютно нищо да се притесняваш, не, не отмъщавам за нещо или да навреди, ако нещо дори леко ще помогне да се изяснят всички описани мистерии. Timelapse камери за заснемане на mmimozemšťany наистина не е възможно, поне не на тези, които биха могли да житните кръгове на изследователи и ufologists záhadologové страх и че по-голямата част от тях все още се считат като истинските автори на форми. Timelapse камера, правилно, но то може да улови друга mmimozemšťany, а именно MZ освобождаване от отговорност (облак-да-земя), които всъщност "боя на полета" модел, но вместо с четка употреба електронни лъчи за по-голяма сила от локомотив, и изграждане на всички така неразбираеми форми са две толкова лесно, бързо и с относително прости физични явления принципи osvětlitelné, като резонанс и намеса.

 

Timelapse камера, но не е необходимо да се използват само масови Crop Circles проучването, те могат да бъдат използвани, за да обясни принципите и процеса на щети и настаняване , увреждане, отслабват и други зърнени култури в световен мащаб. Чифт камери в малко разстояние един от друг, може да се използват за улавяне и определи температурата на възпламеняване на удара с точност до сантиметър. Просто използвайте принципите на геометрията, оптика, математика и фотограметрия.

 

Дори на ръба, електронен лъч, който е по-голям от 1 см, чието чело се движи със скорост от 100-200 хиляди км / сек (това е доказаните данни от най-доверените професионална литература - Раков, Uman , независимо от техните публикации (obr). Въпреки, че на много места в интернет, образцов WIKI - (X хиляди километра в час ), CZ е често се срещат съвсем различен, напълно подвеждаща информация в привидно (кандидатите) "експертни" текстове. Трансфери в рамките на няколко милионни от секундата енергия, която ще бъде в състояние да се движат електрически локомотив в разстояние на няколко хиляди километра. Дори и само една малка част от тази енергия наистина може да "спре извод към маса", че няма нужда дори и най-малкото съмнение. Първата и най-бързият механичен импулс, който започва да се разпространява от гледна точка на удар, Supersonic Wave (удар), което винаги е много точен кръг и след няколко километра, за да се разтвори (FADE). Само погледнете в почти всеки филм кадри от атомна експлозия на бомба, когато ударната вълна е често видима поради стъпка към промяна на точката на оросяване. Начална скорост (но наистина само първоначален) ударна вълна от мълния е вероятно много по-бързо от скоростта на ударната вълна, създаден от експлозия на ядрена или термоядрена бомба. (Вероятно имат foto)

 

Снимки (линкове доведе до ресурси) може да видите примери за това какво да разредите светкавицата и да направи několikatunovými дървета (груба оценка на около 5 тона). Разцепено на десетки до стотици килограми на тежки трупи са част от секундата, и пръснати по земята като клечки за зъби. Затова е чудно, как е възможно, че на място, където се приземи мълния освобождаване от отговорност, направо в полето, де факто там "заседнали в калта", а не да се намери нещо, различно от "дупка за щифт", а понякога дори Не. Той скоро ще бъде там, за да се очаква голям кратер. Това се дължи на факта, че в повечето случаи, веднага след докосва земята (мокра), голямата част от останалата енергия по освобождаване от отговорност във връзка с изпълнението на бюджета равномерно разпределени възможно най-кратките пътища на най-малкото съпротивление под земята. Понякога там, но заряд (енергия) наистина излишък, в допълнение към разликата в проводимостта на канала плазмата и страната е огромна. Канал мълния във въздуха има съпротивление от порядъка на около 1ohm на метър с ширина не по-дълъг от един сантиметра, почвата стотици хиляди ома на метър, но въз основа на куб с дължина 1 метър страна.

 

 

Някои опасни явления са там, защото те могат да покажат един момент - стъпка напрежение. На малко разстояние от мълния освобождаване от отговорност, но никога няма да бъде в безопасност.

 

Превишение такса в някои случаи може да бъде съблазнен точно под земята и могат да се управляват малко, най-вече в колежа след трактора, но също така и между тях, като слайд или слайд.

 

В някои случаи, той никога не могат да се докоснат изхвърлянето на възникване на земната повърхност явление, което може да бъде най-добре да се сравнява с феномена на електрически ток практика - "диелектрик разбивка". В този случай, тя може да продължи да изпълнява много бързо, а дълбоко в земята. Това е вероятно, че в този случай, може да се затвори около канала мълния подземен създаде fulgurity. (foto Светкавица: ППР) Violent съблазняване подземен освобождаване от отговорност в случай на образуване на някои форми, předevěím кръгове, повече от много вероятна.

 

Това със сигурност е възможно да се вземе предвид, че в случай на мълнии на открито директно в земята (поле) може да удари на място, твърде дълбоко под земята за механично играе нещо подобно какво се е случило на дървета в снимките. Няма да има унищожаване, макар че, тъй като приемствеността на подземно пространство няма да позволи подобно нещо, но механичното импулс може да бъде много силен. По-подробен анализ на каналите за разпространение на освобождаване от отговорност върху земя и подземни ще бъде разположен на мястото на заустване, разпръснати по земята и под повърхността . Необходимо е да се вземат предвид по-специално факта, че местните условия в лицето на въздействието на мълния освобождаване от отговорност може да варира от място на място в почти безкраен брой възможности. На на споменато уебсайт ще също се опита да намери обяснение на разликата между въздействието на флаш индустриализирани или промишлени зони, които са почти всички оборудвани на значителен брой на добре обосновани обекти (мълния пръчки на къщи, улуци, канализация) в сума, надвишаваща от няколко поръчки на мълния потенциал в селското стопанство площ (изолирани дървета или стълбове VN, на няколко стотин метра една от друга). В този случай, понякога те са длъжни да бъдат заустване директно в равна повърхност. Понякога тя може да бъде директно на главната Return StrokeПонякога на някои от спомагателните (паралелно) раменете разряди, които първоначално направените например до близкия VN мачта. Ситуация може да възникне, че на първоначалния стъпаловидни Лидер Въпреки че първоначално насочени на типичен диригент (HV поле, дърво, храст), но в крайна сметка тя "като" на обратната посока пътува Положителен Streamer, които са възникнали на относително отдалечен място в областта, и след крайния големи връзки Върни Ход насочени там. Точното местоположение на мястото, където най-накрая избухна в откритите земи, в много значителна степен могат да участват в подземна структура (геология, археология, история, война, индустриализацията, инфраструктурата).

 

На някои места, където имаше модели в зърното, което наистина не трябва мачти в близост ВН и НН изглежда дълъг. На другите десетки процента, въпреки че няма снимки или потенциалните стълбове мълния не се наблюдават, но посещението на Google Maps или Google Earth можете да видите, че те са там. Този писател знае на това, което той говори, притежава един от на най-големите колекции на позиции GPS на различни кръгове Crop намерени в миналото навсякъде по света, и в най-скоро време ще бъдат определени до страница , където те ще постепенно се появяват една след друга снимка на данни GPS.

лявата първия модел на 2011-януари, Джакарта, десен Италия 2007 - Анкона

 

26.05.2002 grombach, Баден-Вюртемберг, Германия 1.7.2002 Grombach, Баден-Вюртемберг, Германия

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Разпространение на заустване на земята, подземен скорост на съблазняване, както и всички други линии в плитка подземен зависи до голяма степен от това какво и в каква дълбочина се намира под земята. Utilities, археологически реликви, геоложки разломи, пружини, изоставени мини, водоносни пластове, или нещо подобно.

В изключителни случаи, освобождаването може да предизвика истински подземен взрив на размер на няколко стотин кг TNT, когато по време на пътуване подземен среща с невзривени, макар че вече е доста остаряла и разпространявани několikasetkilogramovou бомба от Втората световна война. Изготвен от един от по-редки аномалии - кратери в областта. Нещо като малък кратер в областта може да възникне, когато в плитки подземен играе подобен парцел, който се вижда на снимките на дърветата, вероятно в някои случаи може да стане. Например, мълния може да удари още неекспандирани коренова система вече съществува дърво, чиито остатъци може да се задържи под земята в продължение на много години. Подробности на страница Hromosvody полета .

 

Дори и малко вода лагер, ако той доставя достатъчно енергия може значително да се взривят, само чрез конвертиране на флаш в пара, въпреки факта, че светкавицата отговорност не е проблем, отчасти чрез термично разлагане и частично разлага чрез електролиза на водород и кислород, който експлодира допълнително. Нещо подобно може да се случи в торф.

Learn about thunderstorms RSS feed

Търсене на доказателства

Доказателство, че може да подкрепи някои твърдения на тази страница и много други земеделски производители може да донесе своя собствена. Разбира се, че би искал да допринесе за изясняване на древните мистерии, и е определено все още таят уморена Флинт и Scythe чужди натрапници, които просто не идват.

 

Това ще бъде напълно достатъчно, ако имате някакви доказателства, описани тук ... копаят.

(Обяснено на друга страница в отделен параграф, старателно описва явлението теми Подземни и част на страницата в растениевъдството Lines )

 

На някои места, подземни всъщност вероятно се разорават или дори достатъчно дълбоко под оран някакъв остатък от селскостопанска дейност - части на машини и инструменти (метал), след като бъдат използвани за отглеждане. Тя може да се види на снимките на някои модели. С много по-ниска устойчивост на околното пространство, както и в случай на тръбите, има увеличение над текущата и по този начин висши растения щети. Ето два примера, където и да са в страната, такива обекти са разположени (разположен в центъра), и други подобни места със сигурност ще бъде възможно да се идентифицират повече. Които биха могли да възникнат подобни на " подземни маркери "в местата на някои цифри по всяко време в бъдеще. Това не може да бъде просто остава на селскостопанските дейности могат да включват и археологически артефакти или срина секция на самолета. Описани формации очевидно може да се създаде, и вероятно също и в областта на богато създаден, без това да води до близки правилна форма.

 

Забележка: не се елиминира Това само по близост на подземните маркери може да си намериш нещо подобно. fulgurity , но сегашната е там вече може да бъде твърде разпръснати. Много повече може да се намери в малка дълбочина под "засядат дупки ПИН", там е наистина "се случва нещо". Малко количество материал, там се намира, може да се загрява за кратко време и повече от 6000 ° C

 

 

Така че извънземните накрая просто направих ...

Първоначално представи идеята, че извънземните (в сай-фай доста широко използван термин за чужденци, със сигурност това е възможно да се заемат научно-реалност), те са едни от чужденците, житните кръгове наистина в крайна сметка генерира. Въпреки че те са напълно различни чужденци, отколкото първоначално си помислих човечеството. MZ - това е пряк път, който може да се използва не само за чужденците, но и за облак мълния - Земята, MZ. Но това обяснение конвертиране на английски език, то действително ще бъде такъв верен превод закачка, да, сър Ješito ...

 

(CG мълния, облаци - да - земята)

 

Много малко, защо тези нещастни чужденци боядисани почти изключително в царевица (макар и изключения съществува), когато значителна част от годината по целия свят имат значително по-добре и по-хубав и "платно" - повърхността на снега? Фактът, че гръмотевични бури са почти отсъства през зимата (и ако е така, снежната повърхност обикновено е последвано от много по-добра "почистват", отколкото преди тях), всеки читател със сигурност ще направи преценка себе си. Друг общ факт е доста широко разпространено явление, че през зимата, а хората си седят вкъщи pérdeli като hurozený джентълмен рейк, добре в Теплице, а не делтапланери и оседла колата си, подобно и се опита да се наблюдава от над повърхността на Земята.

 

      

 

Ако проявявате интерес, свържете се cropcirclesonline@gmail.com

 

Страницата е приготвено за вас и всички данни са много задълбочено изследвани теоретично, така и експериментално

 

Jan Ledecký

 

z