Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-publicerade-text-2-2 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
2/2 publicerad text
fortsättning på 2/1 från 9 November 2011 www.sarden.cz - Tjeckiska internet sci-fi tidningen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hemsida

4 december 2011 www.sarden.cz

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

Obs: Alla bilder, eftersom den först publicerades i tjeckiska, innehålla och legender " Foto + Well. "

och kommentar av www.sarden.cz administratör:

Mysteriet löst, vill vi utbrista. Den sanna är att vår externa korrespondent med hans förklaring av cirklarna och visar tydliga, logiska, och det verkar också LogicAll godtagbar lösning. (Many thanks. JL)

 

Hänsyn: 

Crop Circles

 2/2

 

Några möjligheter för mönster skapande - fortsätt

Formationer av regelbundna mönster förekommer endast i mycket sällsynta fall, en av flera miljoner. Innan deras det Att avsätta Bli synes slumpmässigt och utan logiska skäl, denna kombination ännu mer än bara två villkor som matchar generation regelbundet mönster. Det är möjligt att använda en analog från kemi - reaktioner mellan atomer och föreningar uppstår när två partiklar kolliderar - atomer, molekyler, joner eller radikaler (det händer då utbyte av elektroner mellan dem och skapa eller ändra kemisk bindning). Reaktioner på vilket skulle vara nödvändigt kontakt antar bara tre eller ännu fler partiklar Skulle inte vara realiserbara alls, eftersom de skulle få obetydliga avkastning. Skapande av regelbundna mönster kan betraktas som en likvärdig collisioning tre eller flera partiklar. Förutom att blixtar utsläpp och gröda på den plats där måste samexistera förmodligen några andra, svåra definierbara slumpmässiga effekter. Den har egentligen bara en låg avkastning - gemensam oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) gröda finns mer uppskattningsvis miljoner kvadratkilometer per år i världen, områden med regelbundna former upptar endast flera tusen kvadratmeter.

En anledning är också möjligt att det var en mycket stark urladdning, som bara förekommer ett par gånger per säsong. Vissa blixturladdningar är många gånger Tusentals starkare än vanliga, mycket oftare, som presenteras i varje storm tusentals händelser. Som en annan, mycket slumpmässigt förekommande fenomen tänkbart att (vissa) regelbundna mönster kan skapa under vindstilla, efter händelsen "The blixt från klar himmel" positivt laddad moln till jord blixtnedslag, och enorma energi påverkar tiotals kilometer från molnet , ofattbart Högre sändningseffekt mot "vanliga".

Regn, i fallet med storm det faller vatten ibland Tusentals ton per kvadratkilometer Inom några minuter genom luften till marken och vindar över 100 km / t, kompletterande vanliga blixtar. Eventuella symmetriska Konsekvenser av blixturladdningar att betydande "fluff" eller åtminstone "skaka". Det är omöjligt att söka eventuella vittnen, eftersom vem som helst att titta på vem skulle vara att genom sina egna ögon på denna plats skulle vara några bråkdelar av en sekund, redan aldrig något Observera någonstans heller vittna, och installationer av time-lapse-kameror i närheten odlingar ligger inte alltför mycket ännu.

En storm med blixtar är bäst skydda sig från och mot eventuella ögonvittnen och andra slumpmässiga observatörer och tillförlitlig enhet så långt bort dem som möjligt från "brottsplatsen", eller till och med rak helt avveckla dem att han plats. Något skulle förmodligen kunna beskriva det om våtmarker djur inte långt från platsen för effekterna av blixtnedslag Beskrivs från föregående artikeln. Två av dem orm tas direkt på plats Att våtmarker - 18 och 58 tusen av ampere. Inte alls uteslutet att vissa grodor, som exakt var närvarande där, definitivt avslutade kraxande. Men eftersom det konstaterades några dagar senare undersökning på plats, det fanns även tillräckligt Återstående dem.

Exakt samma sätt skulle vilja grodor kraxande HANS avsluta någon han också Denna plats bara på tid att nuvarande cirkel-maker. Kanske något minst de inser att enkla sinnade personer med en mycket stark varning. Det är även fullt möjligt, att någon av de deklarerade cirkel beslutsfattare (utan att lägga dokumenterade bevis någonsin varit) i en riktigt sätt någon gång Liknande fält och han verkligen deras kraxande avslutas. Alla teorier som presenteras här bygger på antagandet, att det faktiskt inte cirkel beslutsfattare finns och aldrig funnits (tack och lov för dem), med några riktigt enkla och mycket sällsynta undantag. I de allra flesta fall är de bara cirkel beslutsfattare-själv-Påstå, self-applåder, Flaunt, som bara skrytsamt själv deklarera att skapelser författare helt i någon annan. Bland dem också var en av de första kända "företag", Doug & Dave. Åh, Mrs Berså. En lärdom för alla hustrur: ett faktum, som skulle din man då och då under nätterna "losed" eller "Spårbar med svårighet", dvs troligt att var då och då "tillbringade ett öre" aldrig skulle göra honom till en nörd nudel eller en idiot i allmänhetens ögon. Om någon börjar rota för mycket, inte är utesluten alls, Det gör honom mycket småningom större Nudel, än vad det någonsin bli. Även i allmänhetens ögon. Även med en vän. Kanske de var "skytte kulor" tillsammans där, men definitivt De var inte att skapa cirklar där. Möjligt, några rullade ( in `skall Skulle (skadad, försvagade)) gröda har det lämnats tack vare sin "spel". Visst De var inte där vid den tiden, då de kretsar verkligen har utvecklats där, eftersom efter att de skulle återvända hem därifrån endast i en träkista. Kanske hade hellre erkänna omedelbart att de var "spela spel" där tillsammans. Idag är det ganska modern, kallas det alternativa kulturen. Bara att Mrs B. Skulle vara mycket förvånad. Foto visar tydligt, hur alla skulle se fiktiva cirkel-maker efter en riktig möte med det, som är den enda skaparen av cirklarna i fälten. Bild 6 . Förresten, den här bilden är också Tydligt observeras på trädet "och underskrift av största boven i dramat"

Bilaga: Obs föregående stycke i skall inte gälla seriös forskning. Till exempel skulle När en grupp människor från jordbruket skola eller universitet beslutar att försöka övertyga, om det är torrt och ting möjligt. Sådan är inte nödvändigt forskare att ringa och cirkel-cirkel beslutsfattare eller beslutsfattare. I detta fall är det en allvarlig vetenskaplig undersökning av genomförbarheten av ett projekt.

sista erbjudande - möjligt i framtiden inkluderar en ny term till någon ordlista av läkemedel (psykiatriker) terminologi: cirkel-maker, cirkel-maker = "byfånen".

Konsekvenser av utsläpp beskrivits tidigare ledde först till logi (skadliga, försvagning) av flera kvadratmeter - de första märkbara förändringar har skett tills dagarna efter utskrivningen. Gradvis det dag för dag har lagt till en annan områden, tills slutligen strax före skörden hade lämnats in `skall (skadad, försvagade) uppskattningsvis 25-30% av hela fältet (nästa bild i föregående artikel), han som var den elektriska strömmen också genom körspåren fördelade på många platser, där utsläppen inte ensam visas alls.

Presumtion för strömledande på traktorer spår rimligen stöds av det faktum att boende (skadlig, försvagning) relativt noggrant följer riktningen av spår, på en torr och statistiskt signifikant procentuell andel av alla mark-och foton luft från hela världen, kan det slump vara relativt tillförlitliga uteslutna. Det finns 7 Liknande torra orter finns på Bild 7 (alla www.geograph.org.uk ). På Google Maps Det är möjligt att hitta tusentals liknande scener runt om i världen, cirklar eventuella liknande hitta hundratals platser inte långt från de vanliga mönstren eller direkt i dem. visar bilder på grödan 8 Photo Detta foto är inte möjligt att hitta på internet, det är från boken Pictogram i Tjeckien och Jorden Energy System - Skönhet av grödan Symboler i Moravia 2000 - 2006 , . Pliskova m.fl. möjligt att det är mycket vanligt att se oregelbunden logi (skada, försvaga) åtföljer mönster, vars betydande del ganska nära följer korridoren. Vissa delar av oregelbunden logi (skada, försvagning) i denna bild kännetecknas av andra mycket intressanta egenskaper, typiska för gröda tillplattad (skadad, Försvagad) efter blixturladdningar, som kommer att beskrivas i någon ytterligare fortsättning.

Dessutom att det ofta är mycket tillplattad Blev (skadad, Försvagad) första skörd nära centrum av kvartal-böjar, skapade av traktorer nära de åkerkanter där det kan vara det högsta intensiteten av elektrisk ström (integrerad), tack vare den mestadels skadade plantor. I vissa fall grödan in `skall (skadad, försvagade) bara där, och ingen annanstans redan. Bild av den första in 'skall (skadad försvagades) gröda i föregående artikel är tagen på den plats, där körspåren går samman och därmed intensiteten av effekten kan ökas också. Mycket intressant fenomen logi (skada, försvaga) nära körspåren med det faktum, att även om större delen av den energi som förmodligen skada Utförs av dem, växter i omedelbar närhet av spårvagnslinjer in `skall (skadad, försvagade) nästan aldrig. Nästan utan undantag, in 'skall (skadad, försvagade) område börjar alltid upp till ett avstånd på minst 20-30 cm från dem. Även i fält, som inkom `skall (skadad, Försvagad) nästan helt - Även möjligt, att växter nära marginalen fick den högsta delen av energi. Möjligt, att växterna närmare till spårvagnslinjer (inget växer där), lättare att bli av med skadliga kemikalier som, "späda ut det", och återhämta sig snabbare. Som en av de gemensamma logi (skadlig, försvagning) Orsaker är i litteraturen rapporterade över gödsla med kväve, men då De bör plattas (skadad, försvagade) växter närmast spåren, där den högsta Appear överskott. Här är bild Foto 9 (England, geograph.co.uk ), där är möjligt att klart Observera Långsammare tillväxt spannmål (havre, grönare - Distinkt försenade mognad) i nära anslutning till spårvagnslinjer Flera hundra meter från de sannolika effekterna av utsläppspunkten där grödan betydligt tillplattad (skadad, Försvagad). Grönare fabriker nära de körspåren verkar inte ha en minsta tendens att logi (skadlig, försvagning). Växter som är närmast korridoren, kommer aldrig att plattas (skadad, Försvagad) Kanske med några undantag, som är långt under det statistiska felet.

Mycket ofta beskära loger endast i den största avståndet från spåret Bild 10 , i mitten mellan dem, där Ledningsburna energier lägga till effekter. I mitten mellan spåren med den största koncentrationen av skadliga ämnen och därmed växterna har minst Möjlighet bli av med dem med rötterna i jorden och så åtminstone delvis eliminera dem. Koncentrationen av föroreningar och skadade växter där är maximal. Alla de fenomen som beskrivs här kan observeras i tillägg till alla platser med oregelbunden tillplattad (skadad, försvagade) också gröda i ett litet avstånd till nästan alla vanliga mönster, deras dokumenteras av forskare, med hänvisning till: om torrt och placera på sina bilder, skuren av och separeras från alla sin omgivning, aldrig dit. I största möjliga utsträckning strax före skörden, när The Explorers hade nästan inget intresse av dem har fotografier ännu fattats för länge sedan. Vissa grödor mönster i sig är kombinationer av regelbundna och oregelbundna former in: skall (skadad, försvagade) gröda, med minst där. En annan mycket liknande effekt med det faktum att mycket ofta efter en blixt precis mitt emellan spåren är den grönaste vegetation, mognade Frys - tack vare den högsta dosen av skadlig energi uppvisar de mest betydande nedgången i mognad. Ofta mycket exakt i avhandlingar platser logi (skadlig, försvagning) Blir först. Foto 11 På bilden nedan precis börjar grödan logi (skada, försvaga) i mittemellan spåren på grönare platser och på samma plats senare fotograferade med in `skall (skadad, försvagade) (BERÄKNAD en månad senare). Ensam mönster in `skall (skadad, försvagade) långt innan eftersom det fick en "fullträff", men några aktuella tillsattes och subtraheras, så in 'skall (skadad, Försvagad) och vistas gröda alternativ plats.

Som en grundläggande princip för skapelsen några fantastiska mönster av regelbundenhet och symmetri är förmodligen möjligt, är att deras bildning deltar resonans och interferens (mekaniska och elektromagnetiska). I denna avhandling addition två fenomen, några siffror kan visa momentan princip överlagring (vektor addition omedelbar), ibland Det verkar bli uppenbara med ingen omedelbar orsak en omkastning av strömmar, ibland kan det ske penetration av krafter, ibland enkla och addition subtraktion av spänningar och strömmar (dvs. energi multiplikation eller division). Corona omgerReturn Strokesom en kontinuerlig cylindrisk mantel, just i en cirkel, se diagram Kompletterande Corona modell , kan ha upp till ett visst avstånd från blixten kanalen negativt värde, sedan tillbaka positiva (förenklad förklaring, specialiserade beskrivs i många artiklar, t.ex. Microsoft i http:// / www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Bilden är tagen från Blixt Electromagnetics , Robert L. Gardner , 1990, s. 4 Reversering av polaritet kan ibland uppstå förmodligen på grund av en underjordisk struktur (ledande), eventuellt genom induktion i detta, ibland genom inverkan av bipolär blixtar, vars strömmar kan se annorlunda ut varje gång på grund av tillfällig mekaniskt skick av växterna, addera och subtrahera med varandra. I de enklaste former - enkla ensam cirkel - skulle kunna förklaras dess förekomst även bara genom att använda företeelser induktion och ledningsbandet ström, men bara också mekaniska effekter. Det är ännu mer än enkla former cirklar - linjer - som bara kan förklaras som en följd av strömledning. De kommer att mer Beskrivs i ytterligare fortsättning.

Några mycket enkla former, cirklar, eller snarare deras enkla, lite imitationer misslyckas kan verkligen inträffar eller mycket snabbt Omedelbart efter urladdning. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, färg fäste Bild 12 -. Japan Photo 13 , Bild 14 , 2010 Storbritannien Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Väl här Explorers cirklarna verkligen hade minskat i deras arbete, kan torra enheter hitta i fälten runt om i världen verkligen alla, eftersom det finns miljontals av dem årligen, och det är mycket lätt att föreställa sig, kan uppstå som efter en enda blixt utsläpp till fältet, presentera De mekaniska effekterna av utsläpp på Bild 1 i kapitel 2/1 .

Tack vare det, vad stor mängd energi innehåller några extremt starka blixturladdningar, kan resultera i att finna i "något" Omedelbart efter stormen. Kommentera foto 12 "Redan 1986, efter en natt full av ovanliga strömavbrott finns i träsket vid Nisikavaka cirkel i norra Japan i vassen. " Vad gör grödan cirklar Explorers vill ha mer av? För att Meddelat "Oförklarliga Blackouts" skulle ha lagt till några blixtar kördes döda kropp cirkel-maker med Charred planka, rep, mössa och trunkar, tror att Explorers gröda cirkel, att "det är något oförklarligt elektromagnetisk obegripligt", vad var han presenterar den platsen, var bara "vanlig" åskväder, som årligen äger rum runt om i världen tiotusentals, och blixtar, Vilket träffar per år i fält och gräsytor runt om i världen, en miljard? Åskväder är inte bara en av de befintliga bron extrema väderfenomen, men även en av de mest extrema fysikaliska fenomen alls (det finns webbplatser där denna fråga är mycket mer detaljerad beskrivning). Slumpmässigt kan namnges brantheten kanten strömpulsen stigtid, särskilt i vissa av de efterföljande stroke, som redan har väl "sopat och överstyras" och joniserat väg, och med mer än 200.000 ampere per mikrosekund , och enstaka sådana miljondels sekund.

Egentligen bara en fråga om intresse: Det är inte uteslutet i blixtkanalen, särskilt under den brantaste delen av start-ström stiga kurva, volymkoncentrationen av energi (Innebar skingra energi i ytenhet per tidsenhet) ännu större, än under en supernova explosion (första 10 sekunderna), och om inte, då förmodligen bara något mindre.

AAT denna punkt är möjliga sikt Flera fotografier som visar några Främst mekaniska effekter av blixturladdningar - Foto 15, .. Utan att behöva vissa komplexa fysiska och elektriska beräkningar, efter att ha tittat bilder av flera torra det möjligt att dra slutsatsen att "har blixten och makt" (säkert minst skapar det i mitten av de mönster "och pit för fältet" ). Det är den mekaniska kraft och också är nödvändigt att inse, det och jämförbar med mycket energi som ansvarsfrihet utstrålar elektromagnetiska vågor av alla våglängder. I det belopp kan märkbara skador växter, förmodligen endast genom induktion - mycket exakt i en cirkel form på avstånd upp till tiotals meter. Även möjliga ledning av strömmar genom marken in i rotsystem, konduktivitet av joniserad luft, kan också koronaurladdning ske och får bedriva märkbara strömmar i en exakt cirkel form några meter runt blixtkanalen.

Nästa bara en fråga om intresse - i en mängd som är märkbar av känsliga mättekniker som elektromagnetisk strålning av olika våglängder - på ett avstånd av inte bara tusentals miles, men ljusår, det beror bara på hur känsliga mätteknik och diameter teleskopet. Att fotoner gång få på vägen genom rymden, kommer aldrig att sluta.

Kan uttryckas mycket enkelt, att ungefär en tredjedel sänder urladdning i form av mekanisk energi, och den tredje som värmeenergi (infraröd strålning) och en tredje som elektromagnetisk strålning, dvs storleksordningen Ungefär lika värde. Mer detaljerade uppgifter skulle kraftigt överskrider ramen för detta dokument och läsare måste referera till den vetenskapliga litteraturen.

Innan det kommer att förklaras principerna för fysiska (även kemiska, biokemiska och biologiska) effekter av blixturladdningar till området av grödor, är det möjligt beed, hur är effekterna av blixturladdningar på växter tolkas av samtida jordbruks-vetenskap, utan tiden ansökan av fysiska och andra lagar. Utan en lång slingrande genom biblioteken för jordbruksforskning institutioner, internet sökmotorer ge några svar, som kan utökas i framtiden. Publicering eller webbplatser, som ger uppmärksamhet till ämnet och växter Lightning, t.ex. sojabönor, potatis, tomat (till exempel
Att staten blixtnedslag i de åkergrödor på webbplatsen ganska exakt Skapar en cirkel. Betydligt Försvagad ofta faktiskt döda växter. Inklusive foton. Några av dem spotta verkligen bild av det som gröda cirkel jägare - se foto 16 . Cirkeln längst ner bilden tas från platsen av universitetar av Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , åsknedslag, bomull - slog Blixt bomull, i cirkeln överdel erhålls från ufologi webbplats (visionovni.com), som granskar det som ett klassiskt fall av grödan cirkeln (soja fält). Det finns fortfarande observerbara blekning växter (död, har helt stoppat tillväxten), men om UFOloger har besökt en identisk plats för ungefär en månad senare, status växterna redan skulle vara från botten av bilden nästan utan åtskillnad.

Över hela världen finns sker inom ett år cirka en miljard blixturladdningar i fälten och gräsmarker i deras omedelbara närhet. Är ganska förvånande, de har inga allvarligare effekter kan detta bero på att markytan fukt och dess ledningsförmåga. Den lägre resistansen hos ledaren, är det mindre energi frigörs av den ström som passerar genom det (andra effekt).

Länkar till tidigare delar: (1)   och (2)

I vissa ytterligare fortsättning av denna lilla serie om orsakerna till gröda tillplattning (skada, försvaga) visas, att platser där grödan kommer att försvagas, eftersom det har förekommit en blixt ansvarsfrihet och gröda där i framtiden helt LogicAll loger - Huruvida regelbundet eller oregelbundet, till med eventuell söka ett tag innan logi (skada, försvagning), även utan hjälp från någon mätteknik. Därmed kan genomföras identifiering av mönstret innan dess fullständiga visualisering - inte tror?

Bland annat kära Occam kommer att bli övertygad, att om hans rakkniv rakning tvingar någon slumpmässig och icke-slumpvis observatör i slutsatsen att vissa åtgärder har utförts av människor, då är det nödvändigt utan tvekan använda hjälp av Ledecky undantag: Occams rakkniv inte är tillämplig, tack det om dess tillämpning slutsatsen att när som helst, var som helst, var som helst i världen och i hela universum utfört någon befintlig människa (idiot) alla skapande verksamhet upprepade gånger, i hemlighet, utan avslöjande, konspirerar, utan publicitet och speciellt helt gratis . (Inkluderar ET) Vidare är det nödvändigt att inse att i händelse av en grupp människor mot ensamstående personer Omedelbart exponentiellt öka möjligheten till offentliggörande, vid deltagande någon av konspiration kedjans ledamot hustru hänsynslöst hoppar till värdet 1 (100% sannolikhet för offentliggörande, inga undantag finns)

En annan regel säger Viktigt: Om det någonsin var som helst i världen finns någon intressant objekt, men även att från tid oklar och svår att definierbara skäl, kommer det alltid att finnas minst en, ofta också mer mentalt sjuka individer som hävdar sig själva som författarna till verk. Här är naturligtvis anses främst frågan om cirklarna, men sträcker sig det också andra mänskliga skapelser och aktiviteter. Möjligt Fråga bara på någon mental hem, hur många "bitar" är det av Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, kejsaren Nero, The Bumblebee , Sokrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona och alla andra positivt och negativt kända personligheter i världen och universum historia.

Det är allt idag! HUH!

Jan Ledecky

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tillbaka till listan över publicerade artiklar  

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z