Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-publicerade-text-1 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Den första publicerade text
det första offentliggörandet utanför detta hem web www.sarden.cz - Tjeckiska internet sci-fi tidningen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hemsida

Översättning från text som publicerades i april 28, 2011 i www.sarden.cz (Tjeckien internet sci-fi-tidningen) till engelska. Inte modersmål. Ledsen för det, tack.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

Den första artikeln, den första introduktionen till allmänheten med resultaten Flera års forskning i grödan.

 

Ersättning: 

Crop Circles

 

 

Först av allt kommer att definieras betydande antal termer. Det allra första blir "cirklarna" omdöpt till "Crop Mönster" eftersom de är inte bara kretsar. I ett visst skede av forskningen fanns en tendens att byta namn på det till "Field Piktogram" (FP), eftersom detta arbete övergavs för en mycket enkel anledning. Pictogram är bilder att vissa sändning och kommunicera information. Som framgår av volgende text "Crop Mönster" överföra absolut ingen information, men ibland är det verkligen de verkar. I torra fallen Vems uttalande senare "löst" med relativt hög tillförlitlighet Det var en bluff. Exempel på "Meddelande från Chibolton" - 21.8.2001, eller Crabwood - 18 augusti 2002, eller "PI konfiguration" - 1.7.2008, Barbury slott, säkert mycket svårt, men de mänskliga krafter realiserbara siffror.

Med hänvisning till: på grund av att det är en relativt erfaren sikt, någonstans i volgende text kommer att användas för mönster och gemensamma förkortningar stadiga cirklar gröda (cirklarna).

I början blir resultatet av tidigare forskning sammanfattas i flera punkter:

1:a cirklarna inte ens Producerad av människor eller av utomjordingar, de är bara ett resultat av rent naturfenomen. Fysik, kemi, biologi och andra relaterade ämnen. Det är även möjligt att notera alla mönster i säden kan anses som en följd av termonukleära processer (förklaras).

Möjligt 2:a säga att uppstå i detta område, mycket sällan Även som producerar falska. Som förfalskningar Identifierade mönster gjorda av människor, så kallade cirkel beslutsfattare. Eftersom hänvisar till Ur statistisk synvinkel är alla sådana Sporadiska förfalskningar absoluta undantag, som faller långt under området för statistiska fel - som förklaras i nästa punkt, kommer volgende text Visas om det nästan inte nämner. Bortsett från något undantag (statistisk).

3: e Även om det kan tyckas det minst troliga bit, torra bluffar är i själva verket bara en liten bråkdel av en procent, mycket mindre än alternativ 1/1000 av totalt upptäckt och oupptäckt regelbundna eller oregelbundna mönster. Visst Mycket mer än 99,999% av alla mönster i gröda funnits ända, också i framtiden vållade (och kommer att vara) skulle helt naturliga, jorden styrkor. Sådant utlämnande kontrasterar starkt med nästan alla film eller TV-show, uppmärksamma de problemställningar Crop Circle. Absolut, utan undantag, i alla torra programmet utföra en Individer eller grupper av personer med plankor och rep, som till synes bedriver tillverkning av torra bluffar, göra vissa grupper av observatörer ingår gånger att det är det enda sanna vägen för deras skapande. Statistiska undersökningar visar tydligt att i närvaro av tv-kameror eller filmteam och många gånger (flera storleksordningar) Ökning av antalet olika Blockheads närvarande nära en torr plats. Titta bara på alla sändningar från parlamentet (CZ). Det är särskilt viktigt att komma ihåg att någon i någon film eller TV-show utför, får en belöning, och hans ansikte skulle ses för ett kort ögonblick på Frys hundratusentals människor. För vissa multimedia Exhibitionismrummet den andra belöningen är den mest behövs. I de fall som beskrivs (förfalskare av mönster) högst (tack och lov) den första och sista. I andra områden av mänsklig verksamhet och torka skulle likna falska Lätt upptäckts efter att den verkliga författaren, Forger så en gång för alla utsatta förlöjligas och. Från mycket enkla anledningen att resultaten från volgende text kommer den rätta och endast en verklig upphovsman framträdanden i grödor mönster aldrig bekänner förmodligen på grund av sin medfödda blygsamhet, så det är nödvändigt att göra det för honom av någon annan. 

Men av en slump, har den verkliga författaren med en torr förfalskare imitatörer uppfyllda, vilket skulle verkligen hända ibland, kan han göra en sådan "performation" eller "fyrverkerier", som skulle ha Visst nästan ingen någonsin tänkt att följa dem. Eftersom skulle vara att enfaldiga-cirkel beslutsfattare efter varje möte tills den är torr Charred Något brända, torra och mötet ingen kommer i alla fall definitivt önska för dem. Inget annat val än starkt uppmuntra dem: Var snäll och hellre sitta i puben och betala med fulländning (mestadels dricka, det är ditt jobb). Annars kan du sluta så här ... Ditt bidrag till mänskligheten i båda fallen skulle vara ungefär lika.

                           eget foto                                                              bildkällan

Mönster i 4: e skörd (även den mest vanliga) är möjlig, ja till och med nödvändigt, specificera och in `skall (skadad, försvagad) gröda.

I termer av visuella observationer: ". Grödor, vars stammar, i motsats till den vanliga vertikala tillväxten riktning ligger nästan horisontellt eller horisontellt"

När det gäller jordbruket - jordbruket är det främst "gröda helt eller delvis skadas av logi (skada, försvagning) (svårt eller helt omöjligt att skörda). " Ur samma perspektiv, i många fall innehåller betydligt högre utvalda funktioner i spannmål skadedjur i motsats till omgivningen, kan också försämras på grund av en högre grad av fukt.

Ur fysisk synvinkel kan lämnas in 'skall (skadad, försvagade) gröda Sett på många sätt, Visst Möjligt välja en, förmodligen mycket typiskt: in `skall (skadad, försvagade) gröda är "gröda, vars potentiella energin är lika med eller nästan lika noll. " (Det är flera tiopotenser lägre temperatur som den potentiella energin i stående gröda)

Bortsett från den udda undantag inträffar alla in `skall (skadad, försvagade) gröda, som inte bara i regelbundna mönster, skulle vara nästan identiskt sätt. Beskär in `skall (skadad, Försvagad) Försvagad Jo, böjar till marken ( logi (skada, försvaga), plattas (skada, försvagning)) tack vare denna svaghet, inträffat som först efter sin skada, aldrig tvärtom. Första skörd var skadad (först utan observerbara konsekvenser), och endast som ett resultat av denna skada uppstod till dess försvagning. Usuall mycket långsam (dagar till veckor, ofta mer) och sedan loger småningom (ibland inte ens det). Friska, oskadade och felfri grödor loger nästan aldrig. Alla in `skall (skadad, försvagade) gröda överallt, även regelbundna mönster, oregelbundna också alla lämnats: skall (skadad, försvagade) områden, utför exakt samma egenskaper - böjda, förtjockade och långvarig noder, också mestadels (över 90%) härrör obrutet - böjd Nära över marken. Också olika tillväxtfaktorer anomalier (mestadels i helt statistiskt insignifikant belopp). En tid efter logi (skadlig, försvagning) växter försök igen stå tillbaka upp till vertikalt läge, och som är mindre skadade delvis framgångsrika, andra inte. I det första fallet är möjligt att observera bockade noder, i den andra Deras förlängning.

Vissa Crop Circle forskare tror att en aktion av något slag av mycket obestämd tid definierade krafter (mikrovågsugn, infraröd strålning, virvlar, minitornadoes, virvelvindar) Det i fältet aldrig sett i handling, inte heller är deras närvaro skulle ha underlåtit att utföra mål observation , VID FÖRSTA blir en förlängning och bockning av några av några andra noder, och endast SOM ETT RESULTAT av sådana anläggningar skadan Blir tillplattning (skada, försvaga). Forskare ALLA SÅDAN MÅSTE VARA en gång för alla berövad : Förlängningen och bockning av noder spannmål stamceller eller andra personer i familjen Poaceae, eller någon annan växt, blir aldrig, aldrig, ALDRIG, innan logi (skada, försvagning), men VARJE, VARJE, varje gång efter det. Det förekommer (anknytningar och böjningar av noderna) främst på grund geotropism (negativ) När anläggningen ligger horisontellt försöker igen stå upp mot den vertikala positionen (de hantera den med hjälp av noderna, en av vars funktion är utjämning avvikelser från det vertikala tillväxt - negativ geotropism). Likaså Apostlagärningarna växter utan noder och den ökade tillväxten, också räkning av celler i vissa delar av stammen eller stammen De når en permanent förändring av tillväxt riktning.

En av de grundläggande bristerna i nästan alla tidigare undersökningar Crop Circle, med det faktum att deras Explorers mycket snabbt och ibland mycket spektakulärt uppmanas att hjälpa nästan alla världens nuvarande mysterium-experter, UFOloger, astrologer, esoteriken, dowsers, ockultist, numerologists, spåmännen , psychotronics, spåmän, trollkvinna, häxor och olika ytterligare "experter" av liknande inriktning. En eller två områden av mänsklig aktivitet, vetenskap och kunskap, sannolikt främst i berusning, omtöcknad skulle konstatera att mystik av övernaturliga fenomen, de nästan lyckats glömma. Glömt bjuda in experter från fältet, vem skulle inte hela frågan Visst "få lite kunskap" till lösningen av torka och komplext problem. Glömde ett område av mänsklig verksamhet, som visserligen inte verkar, kan ge till frågan om grödor mönster, den bästa förklaringen, till skillnad från alla börsnoterade. Nämligen glömma ... den botanik och jordbruk. Detta dokument, därför, genom en ny, relativt komplex tolkning av hela fenomenet, att ens försöka detta ganska häpnadsväckande och sorgliga faktum åtminstone något rätt.

5. Orsaken till skada till följd av den efterföljande försvagning, med den elektriska energin (strömledande genom växter) och en som har levererat det var blixten ansvarsfrihet - blixtnedslag, särskilt dess viktigaste (och starkaste) del - Return Stroke. En mer detaljerad beskrivning av principerna, skulle processen och energi blixten ansvarsfrihet översteg kraftigt det förväntade i denna artikel och eventuella berörda personer måste hänskjutas till litteraturen.

Blixten urladdning skada är orsaken till många spannmål och andra åkergrödor och deras efterföljande försvagning och logi (skadligt, försvagning), samt på bete gräs och andra gräs och växtlighet Liknande också inte visas i fälten. De allra flesta av torra tillplattade (skadad, Försvagad) områden kommer att ske så oregelbundna former - Slumpmässigt downed formationer, RDF . Några miljoner kvadratkilometer skadade plantor tillplattad (skadad, Försvagad) Årligen över hela världen. Som jämförelse - in `skall (skadad, försvagade) gröda yta, som orsakas av så kallade "circle beslutsfattare" av uppgår till flera hundra kvadratmeter per år (eller till och med ingenting), som är av storleksordningen ca 1/1000000 den för området, vilket resulterar processer från naturliga utan ingripande av torra efterföljare. Regelbundna mönster, så kallade cirklarna (äkta - orsakade naturligtvis) är runt en miljondel av RDF områden som förekommer hela världen årligen.

6. Under en blixt urladdning i fältet i många fall en stor urladdning effekt lång tid innan helt utföras omedelbart sträcker jord under en mycket kort tid i området. Tack vare Ofta våt och betydligt mer ledande Därför jordytan, särskilt i traktorns spår och deras omedelbara närhet, upp till ett avstånd av flera hundra meter eller mer, och sedan går jämnt fortfarande under jord. Viss liten del av ansvarsfrihet energin överförs SÅ också i relativt avlägsna växter eller deras rotsystem. Detta kommer att ge dem märkbar i mängden skadliga kemikalier, Under växter tid försvagning kan uppstå i alla avhandlingar platser och efterföljande logi (skadlig, försvagning) Ofta mycket lång eller till och med mycket långt efter stormen. SÅ ingen ansluter Observerade effekter av försvagning och plattas (skada, försvaga) med åska och blixtar, många dagar, veckor ännu fler två månader sedan. Beskrivs förlängning av blixtnedslag energi Overground Det är så jämnt mer avlägsen att det inte får företräda och större fara för de högre djuren, med undantag för platser nära ansvarsfrihet, som är mycket farliga när som helst, naturligtvis. Usuall Det händer att Bli den första tillplattad (skadad, Försvagad) platser närmaste ansvarsfrihet, och i tid till dem gradvis tillkommer mer, mindre skadade, vilket kan fortsätta tills skörden.

Den första bilden är en plats där i närheten spelades in den 24 juni 2010 kl Cirka 05:51 CEST 22kA blixtnedslag ansvarsfrihet, och på ett litet avstånd från det för åtta andra, från 16 till 58.000 ampere, allt inom mindre än en minut. Bilden är tagen tre dagar senare, 27 maj, fortfarande inte några märkbara tecken på tillplattning (skadliga, försvagning) gröda, markerar X plats som har tagits från det andra skottet. Det spelades in på den dag då ställs (skadlig, försvagning) dök - 3 juni, dagar efter urladdningen. Den tredje skott från samma nät togs två månader senare, den 1 augusti, flera timmar efter det första besöket på denna webbplats blixtnedslag, efter att ha tagit de första bilderna av logi (skada, försvaga) på denna plats, upptäcktes skador på kamerans minneskort och totalt 21 bilder har tagits bort icke förnybara. Flera timmar före dataförlust (på kvällen samma dag) bilderna Beprövad på kortet. Efter skador (upptäckt nästa morgon) var det inte möjligt att lagra data på kortet i sina utvalda originaldetaljer har minnesceller oåterkalleligt förstöras. Det är möjligt att skulle beskrivas effekt deltog med kvarvarande statisk elektricitet, ihållande någonstans under jord i isolerade platser. En sådan presumtion skulle vara nödvändigt objektivt verifieras genom mätningar på webbplatsen. Ett obestridligt faktum är att under granskningen av mönster ibland verkligen Mätt ökad mängd elektrostatisk laddning i den exakta platsen för deras visas. Mycket oftare vissa mikroelektronik rädd för gröda cirkel Explorers (mobiltelefoner, kameror, videobandspelare, MP3) fungerar precis som om någon ökad mängd statisk elektricitet verkligen var där.

7. in `skall (skadad försvagades) gröda i form av regelbundna former, till skillnad från vanlig oregelbunden kan det bli bara tack mycket svåra skäl bestämbara. Det är inte omöjligt vissa specifika skäl som kan vara mycket olika från plats till plats. Som en av de relativt avlägsen möjlighet som verkar vara en mycket stor del av ansvarsfrihetsförfarandet energin inte sprids till den omgivande marken, när detta vid oregelbunden logi (skada, försvagning). Fortsätter utan avbrott omedelbart nedan till höger rakt ner i marken, så att utsläppet över marken, nära ytan och under den fungerar som den passerade strömmen genom tråden, ofta flera 100.000 ampere. Beter sig som en elektrisk ledare, skär jordytan, passerar genom den kontinuerliga ström el, tack vare det inte sprids till omgivningen, där endast strålar fenomen av elektromagnetisk och elektrostatisk induktion. I fall torka mönster kan ibland anmärkningsvärt likna mönster i järn fyllningar skapats av det magnetiska fältet. Vissa former, och deras ungefärliga principen om ursprungsland skulle förmodligen även möjligt att simulera i laboratoriet eller datorn. I närheten av torka och flera ledare eller ledare, kan genereras också olika mönster elektromagnetisk störning. Det måste finnas goda förutsättningar måste naturligtvis - på plats ska placeras och därför relativt bra strömledaren jord. I underjordiska landskap industrialiserade är möjligt att hitta trådarna relativt torr Ofta (olika verktyg, om inte bara grävt från marken några Grannie - Georgia). Är möjligt, att verkligen DELTA Liknande strukturer på uppkomsten av vissa regelbundna mönster. I vissa fall kan detta vara inblandade genom geologiska fel, som är ganska ofta möjligt att hitta regelbundna mönster på vissa platser. Likaså kan agera också vattenkällor, förvisso ofta närvarande på många ställen för forntida bosättningar och annorstädes, också finns på platser där cirklarna visas. (Av allt som skulle detekterbart Dowsing - geologi, vatten)

Är det möjligt ligger också det finns inget sånt på vissa ställen effekten av blixten ansvarsfrihet fältet, men lagret Omedelbart under markytan Under inverkan av blixten ansvarsfrihet fungerar ungefär som den dielektriska av kondensatorn. Det är ett icke-ledande Relativt ämne, jämfört med omgivande som en isolator, ligger den på en mycket mer ledande skikt, som skulle kunna vara huvudsakligen akvifer (andra, den nedre elektroden i kondensatorn, är den övre elektroden våt jordytan). Under inverkan av ansvarsfrihet inträffar en dielektrisk nedbrytning, därför att ledning av makt relativt snabbt ner till tunnelbanan, utan ytterligare spridning på marken. Ansvarsfrihet således åter påminner bara ledare ström, placerade vertikalt ovanför marken och passerar genom den under jorden. I torr fall, och även mycket av växter runt den skulle slå enbart elektrisk induktion (sådana anläggningar kan definieras ganska exakt genom en cirkel). Växter i omedelbar närhet av blixturladdningar också kan påverkas av koronaurladdning, som förekommer i närheten av blixten kanalen till ett avstånd av flera meter, vid extremt starka blixturladdningar upp till tiotals meter, och definieras på nytt genom Relativt Noggrann cirkel. Koronaurladdning bildas vid något som en blixt och svagt lysande lock ansvarsfrihet, och är det möjligt att registrera sig på vissa blixtar bilder. Men nästan alltid överexponerade av de viktigaste urladdning (Return Stroke) Som egentligen är en gigantisk process bortom en vanlig mänsklig fantasi. Genom inverkan av blixtnedslag utsläpp Dirigera Vinkelrätt till mitten av världen kan även förklaras synes obegripliga faktum att han Även om vissa områden bildas inclinated de ovala (ellipsoid) siffror, men ovanifrån när de observeras under flygfotografering Verkar vara ganska exakt cirklar. också tänka, kan denna icke-Perpendicular blixten urladdning DELTA han framväxten av vissa delvis formade cirklar. Halvcirkel, halvcirkel, halvmåne och så vidare.

8. I de tidigare definierade avsnittet strukturer (hjälper blixtnedslag ledning jord utan ytterligare sprida sig till omgivningen över markytan, något som en underjordisk naturliga åskledare) kan också Relatera till några arkeologiska platser, av vilka många förekommer på platser så kallade Cropmarks, Soilmarks eller Frostmarks. Deras detaljerad karakterisering skulle kraftigt Exceed Förväntad räckvidd papper, så kanske en annan gång, eller någon annanstans. Det är möjligt att en underjordisk formationer Ibland som orsakar listade framträdanden av fenomen (Cropmarks, Soilmarks eller Frostmarks), ja, ibland delvis kan bidra till uppkomsten av vissa mönster (vissa delar av mönstren kan uppstå med deras bidrag). Det sorgliga Kompletterande fenomenet gröda cirklar forskningen Verkar vara verklighet, att han platser Det tes fenomen bör ägnas åt bron, speciellt olika webbsidor om frågan om cirklarna, finns det inte ligger om dem nästan det minsta referens.

källa - www.cropcirclesdatabase.org,

inte ännu fungerar

9. Stuck stolpar i centrum av mönster.

Efter upptäckten av vissa mönster Explorers ofta hitta att i mitten eller stänga det möjligt att att hitta något, vad som kan betraktas som den plats där en bar tidigare satt fast i marken, vilket resulterade från en sträng, osv. Utan att tveka, sedan markera och torr mönster som en bluff, genom människor.

Det är inte möjligt att vara arg på någon, som anser att cirkel beslutsfattare som individens väldigt dumt (kom ihåg D & D). Den som finner något så här på en torr plats, skulle först tänka på, hur är det möjligt, att på plats, där någon hemlighet gjort cirklar, och planterade fält, gjorde en cirkel, och efter avlägsnande av fältet inte brydde sig ordentligt täcker spåren. Därför frågan ska se mer ut så här:

"Hur är det möjligt, att här i hemlighet försökt skapa och ring någon så dum och fält planterade till jord, skapade en cirkel, drog fältet ut utan att täcka spåren efter det, för att inte oavsiktligt avslöja bara den första besökaren?"

Det var alltså, som verkligen var på plats och skapade mönstret, definitivt inte dum. Aldrig täcker hans spår efter att ha skapat. Han har inte i Frys behöver för det. Tvärtom lämnade dem Löpande riktigt hög, nästan som om ville avslöjas så snart som möjligt. Som om han ville berätta för sina jägare förmodligen ungefär så här:

"Hah-Hah-hah, även om du upptäcker mig slutligen aldrig, aldrig, aldrig, någon kunna fånga mig."

Möjligheten för ikraftträdande "fastnar kön" av blixten ansvarsfrihet är bevisligen möjligt, tiden för utloppskanalen dess bredd inte överstiger 5 mm, och energin passerar genom den, att den elektriska lok som skulle färdas flera tusen kilometer. På exemplet kan man se, kan vad vara mekaniska effekter blixturladdningar. Urladdning gick igenom "underjordiska röret", vilket kan vara ett djup av ca 1 m ännu mer. Hur skall då, kan tyckas en aning blixtnedslag ansvarsfrihet, som fortsätter efter kontakt med ytan direkt rakt ner under jorden? Pannan avReturn Stroke(Förresten, rör sig med hastigheten av en till 2/3 med ljusets hastighet) kan jämföras med en bro på storleken tändsticksask, som innehåller energi av elektriska lok (och väger ungefär lika väl som många). Titta bara på alla andra foton som spelats in, på vilken de mekaniska effekterna av utsläpp av blixtnedslag effekt - skadade och brutna träd, uppdelade som tandpetare och spridda som tändstickor, kablar slitits från väggen, punkterade tak - och erkänna, det som hände på platsen, vad termoelektriska och termomekanisk processer elektromekaniska äger rum där.

 

En annan uppdelning av punkterna skulle bara vara lite kaotiskt, så kommer bara att fortsätta att dela upp stycket

 

Avvikelser på kompassen riktning från det normala?

Efter att ha passerat genom de nuvarande Flera 100.000 ampere nära någon magnetiserbara materialet Remains detta material under en lång tid - veckor eller längre - märkbar magnetiserad, magnetiserade allt upp till flera tiotals meter bort, är magnetisk puls otroligt stark. I varje område finns det en viss mängd järn (inte bara nötning av jordbruksutrustning, fallna järn delar) och metall och även i form av hydratiserade oxider. Testartikeln blir magnetiserad åskledare Fungerar som en relativt korrekt indikator på strömmen, passerade den hela att under urladdning. Enligt många områden av majs är en hel del metallkonstruktioner, tillverkade av ferromagnetiska material (vatten och andra ledningar). Vissa bevattning rör, genomföra Overground kan också fungera som en åskledare och påverkas av blixtnedslag och magnetiseras. Den genomsnittliga naturliga järnhalten i åkermark är ca 30 g / kg. Se även LIRM, wiki.

Mikroelektronik fel?

(Digitalkameror, videokameror, mobiltelefoner, bärbara datorer, skadade minneskort et al.)

På platsen inträffade för en tid sedan enorm, absolut ofattbart elektrostatisk laddning. Inte bara Det skulle Vidarekoppling vad lärarna i fysik lektioner fibrer av electroscopes (ordning mikrojoules), men gigajoule, också mycket mer tack vare det skulle elektriska lok reser tusentals kilometer. En liten del av det kan fortfarande dolt i inte särskilt djupt under marken. Förresten, i instruktionerna för varje konstruktion mikroelektronisk enheten är tjock med brev skrivna något liknande: "Kan orsaka problem under statisk elektricitet" . Människor som någonsin har stannat nära Van der Graaf Generator (hundratals tusentals till miljontals volt) Observerat har alla funktioner mikroelektronik fel, driftstopp, omstart. Vid besök av någon gröda cirkel Observatörer är närvarande vid ett ställe, där det för en tid sedan verkar fungera tillsammans flera miljarder störst vdGg, byggda i världen någonsin. Som uppnår spänningar och strömmar, som förekommer i blixturladdningar, skulle inte ens lägga flera miljoner Temelin kraftverk på samma gång (200 MW generator skulle leverera till en miljon volt 200 A, orden 200 ampere, jämfört med flera miljarder volt och 200 tusen ampere på mindre än 1/1000000, är 200.000 ampere en ström, men inte genomsnittet, men ganska Vanligt förekommande blixtnedslag, det faktum att oavsett Flera gånger om året mäts blixtar, med endast "Något under" miljoner ampere ).

Hur är det möjligt att vissa mönster är så ofattbart komplexa, till synes inte framställas av någon procedur? Vid som deltar i huvudsak två fysikaliska fenomen: resonans och interferens. Vid den punkt där blixten ansvarsfrihet Visas, ske ofattbart kraftfulla fysikaliska processer (och otroligt snabba förändringar), mekaniska och elektriska. Processer utöver en vanlig mänsklig fantasi. Det finns skillnader av potentiella miljoner till miljarder volt, strömmar av tiotals till hundratusentals ampere, Rising Flank av elektrisk puls med hundratusentals ampere för en enda (!) Miljondelar (!) av andra, panna huvudpulsen (Return Stroke) Hastighet rör 3. -2/3c (100-200 tusen kilometer per sekund). Omedelbart efter effekterna av varje slinga urladdning sker exakt vid den punkt märkbar effekt lokala mikro-jordskalv av magnitud 3-4 (inte orsakar någon skada, om det inte vore åska, Skulle det vara knappt märkbar för mänskliga sinnen). Redan innan effekterna av utsläpp till marken är att börja sprida därifrån stort lufttryck (ljudhastighet) och chock (supersonic) våg och därifrån ljusets hastighet är extremt sprider stark impuls av elektromagnetisk strålning, nästan alla våglängder, som inte har någon motsvarighet i det fysiska praktiken. Bland alla avhandlingar fenomen vid parallella och efterföljande utsläpp slår några meter till tiotals meter från varandra äger rum knappt tänkbara resonans och interferens. Visst kommer det aldrig att finnas någon forskare, som skulle försöka mäta något där. Sådan Explorers skulle ha mycket kort livslängd och måste vridas ofta. I vissa föregående stycke visades att under vissa omständigheter skulle vissa mönster liknar mönster i metallspån Producerad vid passage av ström genom ledaren. Även en enda gemensam gröda cirkel mönster påminner mycket ett mönster, skapat av järn sågspån utspridda på bordet, genom tråden leder vinkelrätt, passerade genom elektrisk ström (magnetfält en rak tråd). Här är det möjligt att påminna, att det för närvarande av ett blixtnedslag utsläpp inom ett avstånd av flera hundra meter, också torra icke-magnetiskt material och gröda stam, kan bete sig som en vanlig elektromagnet och uppvisar magnetiska egenskaper, det passerade genom en elektrisk ström induceras. Det fördröjs endast genom ljusets hastighet, som är en miljondel av en sekund över ett avstånd av 300 meter. Allt tack vare elektromagnetisk induktion, några nuvarande nästa passerar genom dem kan lite tid innan (sekunder), på grund av elektrostatisk induktion.

Slutligen kopplas en liten prognos av platser, när och var detta år (2011) kommer att visas mönster i grödan. Naturligtvis kommer det att bli ett mycket allmänt förutsägelse, inte exakt partikulariserade, men något skulle indikeras av det.

Var?

Endast om det fanns stormar, ingen annanstans. Mer specifikt var blixtnedslag utsläpp passerade direkt i marken, dvs moln till jord urladdning. Helt enkelt fråga meteorologer, de har dessa register registrerade många år bakåt (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidoch andra). Förresten, deras skivor är mycket exakt, den tidpunkt då urladdning skedde med inspelade med en precision Större än 1/1000 av en sekund, och lokalisering i vissa fall ännu mer exakt temperatur som tiotals meter (Men vissa blixtar är många grenade gånger så konsekvenser som kan observeras i relativt stora avstånd från Uppmätt - genomsnittlig effekt punkt). Meteorologer är naturligt blygsamma människor, och inte för att meddela vid alla tidpunkter och överallt i världen, som kan hantera något sådant, till skillnad från vissa mentalt instabila och avvek Individer.

När?

Först efter stormen. Men för och stort antal fall även mycket långt efter stormen (usuall runt 10 dagar, ännu mer än två månader). Den gemensamma nämnaren för nästan alla inkom `skall (skadad, försvagade) gröda, både i regelbundna mönster eller helt oregelbundna former, med det faktum att den främsta orsaken till grödor logi (skada, försvagas) samt blixten ansvarsfrihet. Blixten energi Omedelbart efter kontakt med marken är inte ofta leds direkt vinkelrätt mot marken, men innan Betydande Det är en del av det "spridda" eller "dispergerad" Ofta i bron och nära spårvagnslinjer Det, och först därefter med lite fördröjning flyttar definitivt jord (där fortfarande uppfyller de rotsystem av växter). Den fysiska principen för ökad elektrisk ledningsförmåga av den våta marken och ännu högre ledningsförmåga leriga spårvagnslinjer som håller mest fukt, jämfört med lagren arround dem omedelbart, innehåller betydligt mindre fukt, och på grund av att nästan icke-ledande, så det Är inte många andra möjligheter för att bedriva elproduktion. Till synes orsaka nästan inga skador, utom i de växter som skapats med ett "överskott" av skadliga kemikalier och mikroskopiska registrerbara visuellt skadade vävnader och celler. Nästan aldrig tillplattning (skadlig, försvagning) sker omedelbart efter utsläpp av blixtnedslag, inom loppet av minuter till timmar, men sker efter flera dagar, ofta veckor, ibland inte tillräckligt för en hel månad, är det nödvändigt vänta två eller längre . Det är inte omöjligt, att det stora flertalet av gröda logi (skadlig, försvagning) framträdanden, som inträffade mycket snart efter stormen, präglades av huvudsakligen att, skulle det växterna har haft ett par veckor innan "beretts" av en helt olika blixtnedslag ansvarsfrihet, men ingen kan komma ihåg. Processen för försvagning och nedbrytning av växtvävnader efter passage elektrisk ström genom den är mycket långsam, det är en process av biologiska, fysiologiska och tar många timmar och dagar, i motsats till kemiska och elektrokemiska processer som ägde rum efter ansvarsfrihet sekunder minuter och fysiska processer - induktion och ledning av elektricitet, som alla inträffade under urladdningen, som inte längre än 1/1000 av en sekund, eller tiden närmast efter, som inte håller mycket längre. Processen för induktion utförs vid ljusets hastighet, process ledning ström något långsammare eller mer. Sannolikheten att grödorna tillplattning (skada, försvagas) samt på något sätt involverad i elektrisk energi utsläpp, delvis som sprider i korridoren, bevisligen och ökar avsevärt den observerbara faktum (titta bara på Google maps eller flygbilder från var som helst runt om i världen , fångade i en period av tillväxt och mognande grödor, cirklar grödor och alla foton där också RDF Visas) Det inkom `skall (skadad, försvagade) faktiskt gröda i det största antalet fall följer riktning spårvagnslinjer, och bron nära vanligt förekommande närmast körspåren till gränsen av fältet, som har den högsta ledningsförmågan (passeras och flera traktorer vände nära Det, ofta med differentialväxeln avstängd). in: skall (skadad, försvagade) gröda också sällan korsar gränser fälten , är att ganska tillförlitlig galvaniskt separerade från varandra (diken, vägar, balkar, stigar, gränder). på grund av någon parallell urladdning säkert möjligt, slå närliggande området också.

För övrigt var detta år (2011) våren stormar i Storbritannien troligen utvalda funktioner i en mindre än vanligt (åtminstone på platser med den vanligaste grödan cirkel visas), alltså att inte omöjligt så populär "gula raps säsong" i år blir betydligt svagare temperatur som vissa tidigare år.

Det skulle vara allt i början, ibland i en fortsatt kommande arbete. Det skulle vara möjligt förklaras till exempel bildandet principen om enklaste mönster - cirkel, men också mer komplexa mönster - två system av koncentriska cirklar, delvis korsande och deras inblandning (analoger av ringar på vattnet). Trots det har förklarats här, det är inte allt, och den överlägset viktigaste, förutom att elektrisk ström, som verkligen är orsaken till alla, men fungerar tillsammans med många händelser och fenomen, vars principer kommer att klargöras ännu. De kommer att vara de mest Beskrivs viktiga fysikaliska, kemiska och biologiska processer, som bidrar till uppkomsten av logi (skadande, försvagning), i vilken ordning och tider Ungefär de äger rum.

I uppsatsen, som skulle kunna följa då, och kommer att beskrivas fenomen, aldrig tidigare berättat. Aldrig upptäckt och utforskade, regelbundet och ganska typiskt mönster i gröda (Tjeckien). Det är inte bara en cirkel, mycket Similary, nästan identisk form mönster också har upptäckts i Tyskland, Italien och Storbritannien, varierade endast i storlek. Detta stöder teorin kan detta i sin formation DELTA några mycket liknande fysikaliska principer, och inte bara de. Ej offentliggjort siffran omedvetet fångas helt av Medel för flygfotografering, aldrig att han skulle placera någon Explorers undersökt tills upptäckt flera år efter fotograferingen, endast på fotot. Inte samma sak hända med det, hur December 2006 Tillsammans med någon mystisk anledning, nästan alla av dess föregångare, följeslagare och anhängare, som är nästan utan undantag en på sidan www.cropcircles.cz Identifierat som "troligen bluff" eller snarare "bluff", troligen på grund av en "hål fastnat efter" i mitten av mönstret, och nästa sak dem ingen betalar någon uppmärksamhet. Men alla utom en relativt hög sannolikhet och alla kan vara mönster, som inte har skapats av några galna Sömngångare genom natten snavar runt fälten med styrelser och rep. Tror inte?

Efter det kan följa och linjer bidrag i grödan. Eller vice versa.

skriven för sarden.cz - sci-fi (& The Invisible Dog)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tillbaka till listan över publicerade artiklar  

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z