Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelska originalet - grödor cirklar-publicerade-text-2 . Ursäkta eventuella fel som orsakas av maskinöversättning.
lightning
Den 2: a text som offentliggjordes
den andra publiceringen utanför detta hem web www.sarden.cz - Tjeckiska internet sci-fi tidningen
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hemsida

Översättning från text som publicerades i 9 November 2011 i www.sarden.cz (Tjeckien internet sci-fi tidningen) till engelska. Inte modersmål. Ledsen för det, tack.

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

Obs: Alla bilder, eftersom den först publicerades i tjeckiska, innehålla och legender " Foto + Well. "

och kommentarer på sidan www.sarden.cz administratör:

Mysteriet löst, vill vi utbrista. Den sanna är att vår externa korrespondent med hans förklaring av cirklarna och visar tydliga, logiska, och det verkar också LogicAll godtagbar lösning. (Many thanks. JL)

 

Hänsyn: 

Crop Circles

 2/1

 

Några möjligheter för mönster skapande

Post är en fri fortsättning på eftertanke, det gäller nya sätt att se till att skapa cirklarna, som publicerades på http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Bekanta läsare med några andra alternativ för möjligheter att förklara fenomenet. Den centrala motivet för detta resonemang var att inte bara cirklarna, men också alla oregelbundet in `skall (skadad försvagades) gröda i världen orsakas av samma orsak, utsläpp blixtnedslag i fälten. Tack vare el Deras skörd skadades och Försvagad Blev tillplattad (skadad, Försvagad), men usuall Flera veckor efter utskrivning, vilket orsakade allt detta. Ovanför fältet i själva verket var det pågår en stor mekanisk - elektromagnetisk Den explosion visades i strukturen av växter ("präglade" eller "Exposed"), men tillplattning (skada, försvagning) verkade bero på långsam öka försvagning av vävnaderna efter många dagar. Regelbundna mönster skapas endast i mycket sällsynta fall, på grund av överensstämmelse av många sammanträffanden. Men ibland gick på grund resonanser och störningar, mekaniska och elektromagnetiska, kan vara otroligt komplicerat, också grund av att varje explosion är oftast början tenderar att sprida sig i alla riktningar mycket symmetriskt.

Motto: inga cirklarna, med undantag för absoluta undantag görs av människor.

Vad de försöker att lägga var som helst i världen grupp som kallas cirkel beslutsfattare - att cirklarna produceras av dem - är inget annat än figments av hjärnan hos psykiskt sjuka författare avhandling uttalanden. Faktum Ingenstans och aldrig och gjorde inte någon människa i världen, och även en enda gröda cirkel (med endast ett minimum av undantag, djupt under det statistiska felet). Eventuella så kallade "cirklarna" gjordes av någon helt annan, som skulle för att KILL> KILL någon cirkel-maker potential under alla möten han absolut omedelbart att platsen utan nåd.

Bara i början av dagens papper kommer att vara tack vare interaktivitet intenet format Inlagd ett svar på en fråga, som placerades i diskussionen under den första delen: Ikkju frågar, hur är möjligt, att el generera torra och komplexa och precisa mönster. Samtidigt ges svaret på "Exakt" (cirklar) - av demonstrationen, hur den elektriska urladdningen (er) kan skapa en mycket noggrann cirklar, endast den mekaniska effekten (bild 1), författarens eget experiment. På bilden är en cirkel, som skapats i ett jämnt lager av fint mjöl med elektrisk gnista, påverkar vertikalt mot ytan på vilket lager sprids (ett lager av granulärt material, vikten av partiklar tiotals till hundratals miljondels gram, densiteten runt 720g/liter - Matchar Ungefär växtmaterialet, tjocklek på drygt en millimeter). På vänster visas en effekt av en enda urladdning (2500V-0, 03J), till höger om omedelbar Konsekutivtolkning upprepa samma urladdning energi 10 gånger på ett avstånd av tid Cirka 200msec (ungefärlig genomsnittlig intervall mellan successiva utsläpp åska blixtar är 50 - 60msec). En smaller.These enhet diameter är 11 mm, 18 mm Större. Genom att upprepa Cirkelns storlek storleken sträcker sig endast marginellt (från runt den fjärde urladdning upp), men kanterna är avsevärt raffinering, från det formlösa något till mycket exakt polygon cirkel. Eftersom antalet gnisturladdningar överstiger 6-8, är diametern på bildandet inte redan ökar alls når effekten av mekanisk kraft inte längre den och större avstånd. Under en blixt urladdning gemensam visas där i cirka sju på varandra följande urladdningar. I vissa fall blixtar bildas av endast en större urladdning (Return Stroke), Men också De existerar när efter den första stora utsläpp fortsätter 12 eller flera efterföljande stroke. Bilden visar mycket Kompletterande klart att för elektriska urladdningar, även när det deras mekaniska effekter, med skapandet av cirklar något helt naturligt och lätt, och har ingen att bli förvånad om det.

Obs: Den genomsnittliga intensiteten av naturliga åskväder ansvarsfrihet är 10 mer än 15  gånger större, än intensiteten av gnisturladdningen användes i experimentet, dvs miljoner miljarder gånger fler gånger. Vid siffror är ganska troligt, att under skapandet av några av dem inte bara kan delta en vanlig belysning "baby", tvärtom. Under vad som var "exponering" av några av dem händer över fältet, med absolut ingen tvekan bland en vanlig mänsklig fantasi. Visst alla kan föreställa sig ljudeffekter och mekaniska orsakas av pistol eller kulsprutepistol. Även en mycket svag blixtar överföringar och utstrålar miljoner gånger mer energi (och rör sig med en hundra miljoner gånger större hastighet).

I den föregående artikeln beskrevs vissa grundläggande principer för den nyligen beskrivs teorin - uppkomsten av mönster i säden genom inverkan av blixturladdningar. Också angav att de sannolikhet att bilda inte bara regelbundna mönster - cirklarna. Deras ursprung är redan knuten till många årtionden så många nyfikna och obegripliga mysterier, det skulle vara möjligt att inte hitta i alla röda dvärgar, Star Wars, Aliens, rovdjur, Terminators, liftare, Nosferatu, transformatorer, robotar, Stiftelsen, Das Kabinett des Dr Caligari, marsmänniskor, salamandrar, astronauter, Stalkers, Men in Black, Galaxy, avatarer, Frankenstein, Futurama, Star Treks, Matrix, apor av alla planeter (inklusive den blå, där heter Mänskligheten), monster, ETS, Spider-Mans och små prinsar tillsammans, även om de hade fått hjälp i detta genom kortslutning. Det har föreslagits att det förmodligen precis samma ursprung princip logi (skada, försvagning) och skador på nästan alla grödor i världen. Inte bara korn, vete, havre och råg, men nästan alla jordbruksgrödor, alla växter växte i kulturella fält. Exakt samma sätt som uppstår ofta mycket tillplattad (skadade, försvagade) oregelbundna former ( RDF - slumpvis nedskjutna formationer) som inte bara alla de vanliga mönstren nästan oskiljaktigt Medföljande, men mer än 99,999% av fallen (även kvadratiska områden) förekommer helt självständigt . Ett undantag Beskrivs regler är orkaner, tornados och översvämningar, men de ingår inte i statistiken - Eftersom orsaker avhandling inte lämna gröda tillplattad (skadad, Försvagad), men helt skadad och förstörd, och de är inte Kallad bara " ogynnsamma hydrometeorologiska villkor ", utan som en verklig naturkatastrof. Jordbrukarna är redan i torka och fall nästan inte intresserade att de har något att skörda, eftersom de inte har några maskiner för skörd och inga uthus, var du vill spara den skördade säden. Först de måste bygga nya byggnader och placera dem i nya maskiner, och från tid att de kommer att ta hand om odling av växter.

Som en av de tungt vägande belägg för teorin, med hänvisning till det kan betraktas det faktum, utställningar som spannmål i alla mönster, regelbundna och oregelbundna, exakt samma förändringar i tillväxt - förtjockning, böjda och förlängda noder. Helt Samtliga av dem orsakas av negativa geotropism och FOTOTROPISM, aldrig och ingenstans att vara något annat, och det är tillräckligt välkänt faktum att forskarna, jordbruks professionell och allmänheten, men Explorers av cirklarna, med hänvisning till: försöker det i flera år Ständigt Tålmodigt och informera allmänheten om att något helt annat. De hävdar att någon "mystisk energi" först mycket snabbt (sekunder till minuter) noder böjar eller sträcker. Längre exempel hävdar den och liknande böjning eller utvidgning av noder och vävnader skada, som visar mönster i växter kan uppnås med hjälp av mikrovågsenergi. Glömde redan men tydligen rent "av en slump" att förklara, att deras anläggningar eller komponenter, som har utsatts för torka och kvantitet mikrovågsugn (liksom termisk eller elektrisk) energi, som blir deras mjukdelar, de är så mjuka Eftersom De är kokta, så absolut och helt död, och efter några dagar (vid upptäcka cirklar) Skulle det inte finnas på fältet med en procent av dem. Döda är ganska helt också plantor utsattes Det är även en liten Andel energi än vad som behövs för att Uppmjukning av vävnaderna (uppskattad under 1%). Därför var det redan en riktigt hög tid att göra det att sluta Vanföreställningar sin avhandling. Omedelbar (inom minuter) böjning och sträckning av noderna (men också andra växtdelar) som en effekt av någon energi eller kraft är helt omöjligt utan en fullständig förstörelse, och är det möjligt att utföra repeterbara vid ett antal försök. Extension noder uppstår i de fall där torkan Deras styrka är inte tillräckligt för att höja anläggningen - den första, andra tredje noden från marken. (Bild) Dessa noder försöker öka antalet celler för att öka växten, men det misslyckas, därför antalet celler ökar kontinuerligt och noder förlänga (förenklad tolkning). Noder kommer inte att få kunskap, att deras verksamhet inte leder till förväntade resultat, upphöra med sin fruktlöst försök. Sådant sätt att det arrangeras i naturen och växter Miljontals under år av evolution nådde inte fram till slutsatsen att det skulle vara nödvändigt att ändra något på det. Böjning är noder, som åtminstone delvis och frodas, är åtminstone kan röra sig upp och en del av anläggningen. På partiell vertikalprojektion av växter mestadels bidrar den senaste noden under toppen, lite mindre en eller två under den. Några av dem kan nästan böja den 90 grader. Böjning av noderna sker öka (irreversibel) i cellantal på den motsatta sidan, inte genom att ändra formen och storleken på cellerna, Därför blev en förtjockning.

Nästan alla av de "forskare" Vem har någonsin behandlat frågan om cirklarna , då och då på sina webbplatser bekanta spektakulärt allmänheten med fotografier av noder - böjda, hypertrophied och utvidgas, Inklusive vad de kallar exploderade noder, blåst noder utvisades eller hålrum.

På bilden 2 är bara ett litet prov, alla fotografier från platser där det inte fanns några tecken på någon gröda cirkel (författarens egna fotografier). Sådan böjda noder naturen förbereder årligen över hela världen inom områdena, och gräsmarker Grassfield samt vilda vegetation mer än 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?) I cirklarna förekommer mycket mindre än en miljondels procent, men De ser exakt likadana. Medan sädesfältcirklarna att möta i sitt liv endast ett fåtal personer, på samma sätt som torra Deformed noder på denna bild finner i odlingar av absolut alla som kommer att gå där vid Cross-tid (i våra breddgrader Cirka april i augusti). Om han inte vill gå in i fältet, möjligt att odla dem i en kruka hemma, och senare (när noder är tillräckligt utvecklade) ändra riktningen på stjälkarna i horisontellt läge för att tvinga växterna för att skapa böjda och utökad noder, som helt utan åtskillnad från de bilder han fann av grödan cirklar Explorers. Också explosed noder visas där, absolut alla att agera utan "Kompletterande energier", till exempel mikro.

I grund och botten, cirklarna Explorers visar bara oss absolut ingenting mer än hur det fungerar i naturen, och att det fungerar som det ska, och vilka noder Används för, inget mer. Noder inte att ta hand om något annat än vad de redan Utför miljontals år, men ingen hade någonsin berättat Det är Explorers gröda cirkel. En av deras funktion utjämning riktning växttillväxt i vertikal riktning, eller luta mot ditt ljus - negativ geotropism och FOTOTROPISM. Detta görs genom en irreversibel multiplicering av celler på sidan motsatt riktningen för önskad lutning, och börjar Flera minuter efter det att anläggningen registrerar avvikelsen. Detta händer oftast även under böjning av växterna till marken, vilket ofta är det kanske inte ett kort process - minuter, timmar, men det kan ta flera dagar. Om kraften effekt förtjockning noderna i det ökande antalet celler är inte tillräckligt för att ändra riktningen på tillväxten till önskad riktning, tillkommer kontinuerligt celler och noderna endast förlänga. Förlängningen av noderna även om detta sker måste ta itu med flera gånger och lutning av spindeln och olika riktning. gröda cirkel Explorers att inte rapportera till allmänheten inget mer, än att det fungerar korrekt i naturen, men har bara om hela fenomenet ganska felaktiga idéer. Inget mysterium, inget mirakel, inga tecken, inga oförklarliga energetiska processer. Nature. Naturen är bra kille. Nästan som Eman.

Inuti unga växter av familjen Poaceae (mindre än 15 cm) utvecklas utan noder kan bete sig på samma sätt någon del av anläggningen, är den meristemvävnad (består av aktivt delande celler) fortfarande överallt, medan mer utvecklade anläggningar som endast i noder.

Hävdade att den böjning eller utvidgning av noder har inträffat "inverkan av okända och oförklarliga krafter", eller någon krafter åtminstone lite kända (mikrovågsstrålning), och även inom några sekunder, minuter max, även i fullständig motsättning med verkligheten . Tanken att noderna för den första böjen och sträcker (i en mycket kort tid), och tack vare att växter är placerade objekt till marken (inom en mycket kort tid), utan brutna stjälkar, och först därefter försöker räta, är en av de största missuppfattningarna, denna gröda cirkel som nådde Explorers, och det är bara upp till hur länge dem att de vill förklara den. Böjning och förlängning av noder och vävnader beteende under vegetationsperioden (inklusive eventuella partiell skada - kan även uppträda sina egna styrkor, eller genom att dö av de skadade vävnader), är botaniskt och fysiologiskt mycket exakt dokumenterad och kontrollerbara process. alltid först är plantor placerade föremål eller åtminstone väsentligen avböjs till markytan (ej vertikalt läge), först då börjar processen för att öka antalet celler i noderna. Ansträngningar höja växtdelar börjar omedelbart efter böjning (faktiskt, som nämnts, redan under ställs (skadliga, försvagning) process som kan ta flera dagar), och varar cirka en vecka. Genom mikrovågsstrålning eller någon annan fysikalisk kraft skulle aldrig förlänga eller förlänga nod i anläggningen även i millimeter, inte ens böja över tiotals grader i en kort tid, utan fullständig förstörelse (kokning, skärning eller bryta). tillplattad (skadad, Försvagad ) växter i mönster eller någon annanstans är inte kokas. De är skadade, men levande. Omedelbart efter den elektriska urladdningen har växter, där det har blivit en märkbar och irreversibla, hittills främst elektrokemiska förändringar, mekaniska egenskaper nästan utan åtskillnad från oskadade växter, försvagning av vävnaderna i flera veckor.

Den stora majoriteten av stammar inom området in `skall (skadad, försvagade) grödan inte bryts, men böjd strax ovanför marken. I inget fall var av dem. Något runt 90% som är statistiskt mycket signifikant värde, möjligt att utföra upprepade prospektering i fältet när som helst (inte bara i regelbundna mönster, men hela världen är tillplattad (skadad, Försvagad) gröda, som upptar en Uppskattad område många miljoner Större kvadrat). Växter som skadats av elektrisk ström försöker bli Åtminstone en del av skadliga kemikalier så att de går ner och eliminera dem med rötterna i jorden, för att frysen skador mognad frön. Därmed den lägsta delen av anläggningen utsätts för den längsta och mest intensiva effekten av avhandlingen skadliga kemikalier, under och tid (dagar, men snarare veckor) leder till en betydande försvagning av de mekaniska egenskaperna, så det är möjligt att böja härrör utan att bryta strax ovanför marken. Mekanisk reduktion av draghållfasthet (mot brott) och böjning är lätt kontrollerbar och mätbar, bara en ren handen-test (jämförelse av in `skall (skadad, försvagat) och stående växtlighet), skulle bättre vara mer exakt mekanisk mätning. Den omläggning av hälsosamma vete stammar i mitten höjd med 10 cm vinkelrätt mot tillväxten ger förändring i vikt runt 10g - Cirka 0,1 N växter i omedelbar närhet av in `skall (skadad, försvagade) växtlighet omkring 10 gånger mindre, De är ändå att växterna fortfarande inte är böjda mot marken. Till böjning av stjälkarna friska korn bör behöva Cirka 3 gånger mindre kraft än vete. Försvagningen av anläggningarna är möjligt i detta fall, även om endast mycket Ungefär jämför och försvaga orsakas av brist på fukt, är det möjligt att simulera med det. Brist på fukt men också Operate mycket snabbare, och är helt reversibel, utom i de fall där anläggningen redan ganska oåterkalleligen förstörs av torka.

Hela processen Beskrivs också kan relateras till principen om naturligt urval, eftersom de lämnats in: skall (skadad, försvagade) (skadad) växter har en betydligt större chans, att deras frön innehåller skadade genetiska informationen, erbjuder sig främst "för consumation" som fåglar , gnagare och andra djur, också mögel och röta. På medföljande fotografi duvor njuter i in `skall (skadad, försvagade) vete, medan korn från stående grödor för dem är nästan helt otillgängliga (författarens egna foton).

Alla, regelbundet och oregelbundet in `skall (skadad, försvagade) grödor områden innehåller en liten procentandel av brutet stjälkar, speciellt nära gränsen till tillplattade (skadad, Försvagad) områden. Detta beror på att det förekommer i det Försvagad addition beror också mycket friskare, med helt oskadade, men kan inte motstå några få kilo tung våt massa Försvagade stammar, faller till marken på grund av dominoeffekten (förklaras på andra ställen), vad som orsakar pausen.

I något område av in `skall (skadad, försvagade) Observera gröda är möjlig "exploderade noder" eller "utvisades hålrum", se bild 4. De är inte i frysen Orsakas av gastryck, de orsakas av att öka kraftigt i storlek och deformationer i skadade och döende vävnad, och får inte delta i dem föregående jämnt skador alls, kan vara en helt normal tillväxt förändringar, förekommer i växter på grund av gradvis helt naturligt och mognad av växtdelar och vävnader under mognaden - torkning ( ! ). Till en början icke observerbara, mikroskopiska dimensioner, är skadade områden växer snabbt ökar med. Marginalerna blir bruna, till exempel som slutet av en sönderriven löv. Noder i en frisk växt övervinna skillnaden i några grader mot den vertikala riktningen, bron vid 20deg. Noderna in `skall (skadad, försvagade) Ofta växter böja tillbaka nästan 90 graders vinkel, som för vissa av dem kan leda till spontan mekanisk skada , genom sin egen styrka, utan andra allvarliga skador. Vävnader som drabbats av elektricitet dör och blir bruna, men kan vara endast en del av noder. Någon annan växt fraktionen kan endast delvis skadas. Vissa skador på noderna därför bara råkade se ut som om skapas av gastrycket i själva verket ursprungligen av att öka av mikroskopiska, helt osynlig förändringar i skadade vävnader, ( som även kan dö tillbaka bara som en helt naturlig följd av mognad ) och det var i processen flera veckor.

Det är nödvändigt att inse att i fotografierna finns växter där förflutit mellan den skadliga och bild fånga flera veckor. Skadan orsakades av el, men att effekterna är mycket lika mekaniskt - döda celler, döende vävnader. Omedelbart efter skada genom elverk är visuellt Helt utan åtskillnad från opåverkade Även redan i dem kan finnas skadade vävnader och helt betydande andel av döda celler (dödas av produkter av elektrolys, värme eller på grund av trycket av gas, som härrör från elektrolys) . Endast på växter eller att deras delar har fått mycket multiplicerat dödlig dos av el (100x, 1000x och mer) kan erkännas omedelbara förändringar - vridna blad, gulfärgning eller bryning svärtade brända delar. Sådana anläggningar påverkas under några dagar helt förstörda (torkas till damm), inte möjligt att hitta, medan de överlevande individerna, de första synliga effekterna efter visas flera dagar, snarare veckor. Försvagade växter kan vara såväl (några av dem bara) skulle Konsekvenser av skadliga ämnen till följd av blixtnedslag ansvarsfrihet marken, men oftast innebär en kombination av effekterna av ämnen i mark och växter poäng.

Det finns tillplattad (skadad, Försvagad) 2008 vallmo på fotot, också "undertecknandet av den största boven." Konsekvenser av blixtnedslag utsläpp, inte äldre än ett par veckor, den och närliggande lind, kan säkert särskiljas från varje blixtnedslag äldre än alternativ år och mer, enligt den typiska färgen för färska skadade trä. Att komplettera ingår också fotografier av samma träd i volgende år. Blixten symbolen identifierar påverkade träd och i det övre högra hörnet finns bilder av samma träd från åren 2008, 2010 och 2011th Samtliga författarens egna fotografier.

Fortsättning ...

Jan Ledecky

 

 

Om intresse finns, kontakta cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tillbaka till listan över publicerade artiklar  

 

 

 

Denna sida var beredd och alla fakta och teorier som presenteras här var mycket grundligt, och nära granskas i detalj experimentellt genom

 

Jan Ledecky

 

z