Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-тимелапсе-кратак . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
Немојте се плашити ванземаљаца (Алиен), они не раде
Learn about thunderstorms RSS feed

Тимелапсе камера, објекти подземне

ванземаљци или ванземаљац. (Алиенс, ЕТ) Свако од њих има пуне гаће, нико никада није видео, али сви мисле да житу раде.

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Прво: само примитивни кретен хтео да слети на високог напона жица.

 

Истраживачи, који су укључени у истраживање, житу, чак плаше да размести камеру Тимелапсе

 

у већој мери. Они су имали са што је више пута речено срамота, али у овом тренутку неће бити укинуте.

 

Распоређивања Тимелапсе камере представити житу Истраживачи вероватно не схватају да у већој мери, углавном зато што се плаше докучити нешто не желим ни да се зна. Можда се плаше да ће бити ухваћени ванземаљци могли узвратити, да ли у себи или у човечанству (шта разматрање). Они страхују размести Сецени камерама у већој мери на местима где би они могли открити обрасце у будућности, страх од чињенице да ли су они заиста успели да ухвате еМЗаки у дело, тако да би их потом рукује једном за свагда. Дакле, крај разматрања ммимоземштани, објашњење следи.

 

Драги ловци мистерије, НЛО посматрачи, вихлижителе азила и странаца! Не морате апсолутно ништа да бринеш, не ти не узврати ни за шта, или штетимо ако нешто чак и незнатно ће вам помоћи да се разјасне неке описане тајне. Ммимоземштани заиста Тимелапсе камере да се заузме није могуће, бар не оне које би житу истраживаче и уфологистс захадологове страх, и да велика већина њих још увек сматрају правим ауторима облика. Тимелапсе камера постављена исправно, али може да заузме друго ммимоземштани, односно МЗ пражњења (облак-земља), што је заправо "бојите поља" модел, али уместо четком употребе електронске греде за већу снагу од локомотиве, и изгради све до непојмљиве облике два тако једноставно, брзо и са релативно једноставним физичким принципима осветлителне феномена, као што су резонанцу и мешања.

 

Тимелапсе камера, али није неопходно да се користе само масовне Кругове истраживања Цроп, они могу да се користе да објасне принципе и процес оштећења и смештаја , оштећења, ослабити, и било које друге житарице у свету. Пар камера у малој удаљености од другог могу да се користе за снимање и одредити тачку блиц утицаја да у року од центиметра. Једноставно користе принципе геометрије, оптике, математике и фотограметрију.

 

Чак и на ивици, електрона снопа који је шири од 1 цм, чије чело се креће брзином од 100-200 хиљада км / сец (ово је доказано подаци из стручне литературе највише верује - Раков, Уман , без обзира на њихов публикација (obr). Иако је у многим местима на Интернету, узорна ВИКИ - ср (к хиљада километара на сат ), цз се често налази сасвим другачију, потпуно погрешне информације у наизглед (ваннабе) "експерт" текстове. Трансфери у оквиру неколико милионитих делова секунде енергије која би била у стању да се креће на електрични локомотиву на удаљености од неколико хиљада километара. Чак и само мали део те енергије заиста може да "заустави пин на масу", нема потребе да се изједначи најмању сумњу. Први и најбржи механички импулс који почиње да се шири са становишта утицаја шока, Суперсониц Ваве (шок), која је увек веома прецизан круг, а после неколико километара да распусти (фаде). Само погледајте у скоро сваком филму снимку једне атомске бомбе, где талас је често видљив због корака промене рошења. Првобитна брзина (али заиста само почетни) ударни талас од грома пражњења је вероватно много брже од брзине ударног таласа створио експлозије нуклеарне бомбе или термонуклеарна. (Вероватно га foto)

 

Слике (линкови воде ка ресурсима) могу да виде примере онога што се може испразнити блиц да направи неколикатуновыми дрвеће (груба процена око 5 тона). Десетине до неколико стотина килограма тешког даска се раздељеним у делићу секунде, и разбацани на терену као чачкалица. Дакле, то је чудо како је могуће да у месту где је пао пражњења грома директно у пољу, де фацто постоји "заглавио у блату", да не пронађете ништа, осим "рупа за ПИН", а понекад чак и бр. Он би радије да се очекују велики кратер. Ово је проузроковано чињеницом да се у већини случајева, одмах након додирује земљу (влажне), огромна већина преосталих пражњења енергије равномерно распоређеном могуће најкраћих путева мањег отпора непосредно испод тла. Понекад постоји, али накнада (енергија) заиста вишак, поред разлике у проводности плазма канала и земље је огроман. Канал муње у ваздуху има отпор реда око 1охм по метру на ширине не веће од 1цм, земљишта стотине хиљадама ома по метру, али на основу коцке са 1м дужине стране.

 

 

Неке опасне појаве постоје, јер они могу показати тренутак - корак напона. На малој удаљености од пражњења грома, али никада неће бити безбедна.

 

Вишак пуњење може у неким случајевима да се заведе испод земље, и могу да возим мало, углавном на колеџу након трактора, али и између њих, као што су слајд или слајд.

 

У неким случајевима, можда никада неће додирнути површине земље испуштања десити феномен који би се најбоље може упоредити са феноменом електричне струје пракси - "диелектрична кварова". У овом случају, може да настави да обавља веома брзо, а дубоко у земљу. Врло је вероватно да у овом случају, може затворити око канал муње подземље створи фулгурити. (foto муња: ПАЕ) Насилни завођења подземног пражњења у случају формирања неких облика, предевеим круга, више него врло вероватно.

 

Свакако је могуће да се узме у обзир да у случају олује испуштања у отворене директно у земљу (поље) може да погоди спот превише дубоко под земљом механички играју нешто врло слично ономе што се догодило на дрвећу у фотографијама. Неће бити уништење, иако је, због континуитет подземног простора неће дозволити ништа слично, али механички импулс може бити веома интензиван. Детаљније анализе дистрибутивних канала за пражњење на земљиште и подземне ће се налазити на сајту испуштања протежу дуж земљи и испод површине . Неопходно је узети у обзир нарочито чињеницу да су локални услови у лице утицаја пражњења грома разликују од места до места у готово неограничен број могућности. На поменутом сајту ће такође покушати да нађу објашњење разлике између утицаја блица индустријализованих или индустријске области које су скоро све опремљене са значајним бројем добро уземљене предмете (громобрани на куће, олуци, канализација) у једном дужем од износа неколико редова грома потенцијал у пољопривредној Површина (изолована стабла или мотке ВН, осим неколико стотина метара). У овом случају, понекад су обавезни да буду пражњења директно на једнаке површине. Понекад то може бити директно на главни Return Stroke, Понекад неке од помоћних (паралелно) рамена пражњења, који је првобитно направљен за пример оближњег ВН јарбол. Ситуација се може десити да почетна закорачио Лидер Иако је првобитно усмерена на један од типичних проводника (ХВ стуб, дрво, жбун), али на крају је "узимање" у супротном смеру путовања Позитивна Стреамер, које су настале од релативно удаљене локације на терену, а после коначни велики интерконекције Повратак ход усмерена тамо. Тачна локација на место где је коначно пукла на отвореним просторима, у веома значајној мери могу да учествују у подземној структури (геологија, археологија, историја, рат, индустријализација, инфраструктура).

 

У неким местима где су обрасци у зрну, заиста не треба јарбол близини ВН и НН изгледају дуго. С друге десетина процената, иако се ниједна фотографија или потенцијални расвета стубови нису уоцљиве, али је посета Гоогле Мапс или Гоогле Еартх можете да видите да су они тамо. Овај писац зна шта говори, поседује једну од највећих збирки ГПС позиције разних усева круговима налазе у прошлости било где у свету, а ускоро ће бити постављен страницу где се постепено ће се појавити један после другог фотографија са ГПС подацима.

лево први модел 2011-јануара Џакарти, зар Италија 2007 - Анкона

 

Громбацх 26.05.2002, Баден-Вуертемберг, Деутсцхланд 1.7.2002 Громбацх, Баден-Вуертемберг, Деутсцхланд

 

хттп://ввв.уфоревуе.ск/невс/53/55/Надхерни-квет-в-поли-при-Козаровциацх/

Ширење пражњења на терену, његова брзина завођење земљом, а све остале линије у плиткој подземља у великој мери зависи од тога шта и на који дубина је подземна налази. Комуналије, археолошки реликвије, геолошки ломови, опруге, напуштени рудници, издани, или било шта слично.

У изузетним случајевима, може да изазове пражњење прави подземни експлозију стопом од неколико стотина килограма ТНТ, када током посете разговарао са земљом неексплодираних, иако је већ прилично оронуо и дистрибуира, неколикасеткилограмовоу бомбе из Другог светског рата. Припремила један од мање уобичајених аномалија - кратера на терену. Нешто као мала кратера у области такође могу настати када се у плиткој подземља одиграо сличан заплет, који је видљив на фотографијама дрвећа, вероватно у неким случајевима може да постане. На пример, може да удари грома још неекспандиране коренов систем већ постојећу дрво, чији остаци могу трајати дуги низ година под земљом. Детаљи на страни Хромосводи поља .

 

Чак мали лежај воду ако он добија довољно енергије може значајно да експлодира само конвертовање фласх у пару, упркос чињеници да је муња протицај није проблем делимично термичког разлагања и делимично декомпоновати електролизом на водоник и кисеоник, који експлодира додатно. Нешто слично се може десити у тресету.

Learn about thunderstorms RSS feed

Трагање за доказима

Докази да подржимо неке тврдње на овој страници и многих других пољопривредника може да донесе свој. Наравно да би желели да допринесу разјашњењу древних мистерија, а ово је дефинитивно још увек вребају уморни са Флинт и Сцитхе страних уљеза који једноставно не долазе.

 

То ће бити сасвим довољно ако имате било какве доказе је овде описан ... копати.

(Објашњење на другој страни у посебном пасусу, темељно описује феномен Субјекти Подземни - и део странице у усева Линес )

 

У неким местима подземним у ствари вероватно су орали, или чак довољно дубоко испод орања неке остатке пољопривредне делатности - Делови машина и алата (метални), некада користили за обрађивање. То се може видети на фотографијама неких образаца. Са много мањим отпором према окружењу, као иу случају цеви, постоји пораст изнад струја и на тај начин веће биљке штете. Ево два примера где се налазите у земљи такви објекти налазе (налази се), и слична места свакако ће бити могуће да се идентификују. Вероватно ће настати као " ундергроунд маркера "у местима неких бројки било у будућности. То не може бити само остаци пољопривредних активности могу укључити археолошких артефаката или умањено одељак авиона. Описани формације може оцигледно креира, а вероватно и у области богато створио, без икаквих блиску редовно облик.

 

Напомена: није елиминисан, да у близини подземних маркера икада могао наћи нешто слично. фулгурити , али струја је већ ту можда превише раштркани. Много више су могли наћи у једној малој дубини испод "Стуцк пин рупа", ту је заиста "дешава ствар". Мала количина материјала тамо налази може да се загреје за кратко време и више од 6000 ° Ц

 

 

Тако би ванземаљци коначно то урадио ...

Првобитно је представио идеју да ванземаљци (у сци-фи прилично широко коришћен термин за странце, сигурно је могуће позајмити научно-стварност), они су неки од странаца, усева круговима заиста крајње генеришу. Иако су потпуно различити од нас ванземаљци првобитно мислило човечанство. МЗ - ово је пречица која може да се користи не само за странце, али и да облак муња - Еартх, МЗ. Али ово објашњење претворити у енглеском, то је заправо ће бити таква истина превод задиркивање, да, господине Јешито ...

 

(ЦГ муња, облак - на - земља)

 

Најмању руку, зашто би они несрећни ванземаљци сликао готово искључиво у кукурузу (мада постоје изузеци), када значајан део године широм света имају знатно боље и лепше и "платно" - површину снегу? Чињеница да су олује готово нема у зими (и ако је тако, снег површина обично прати много боље "очишћен" од пре њих), сваки читалац ће сигурно направити пресуду саму. Друга општа чињеница је прилично распрострањена појава да се током зиме радије седе код куће на пердели као хурозены господина раке, лепо у Теплице, него виси једрилица и осамари му аутомобил, сличне и покушао да посматра одозго површине Земље.

 

      

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z