Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - енглеском - кругови-у-зрна објавио-тект-2-2 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
2/2 објављени текст
један текст објављен ввв.цропцирцлесонлине.цз изван своје матичне странице (повезано са 2/1)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кући

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

Коментар администратора ввв.сарден.цз :

Мистерија решена, ми смо желели да узвикне. Истина је да је наша спољна дописник његовом објашњењу усева кругова долази са јасно, логично, и чини се да је чак и логично прихватљиво решење. (коментар администратор - ввв.сарден.цз - хвала, ЈЛ)

 

Рачун: 

Цроп Цирцлес

 2/2

 

 

Неке могућности облика - наставио

Формирање редовних образаца јављају само у изузетно ретким случајевима, један случај неколико милиона, који су креирали насумице и наизглед без икаквих логичких разлога задовољавајућим условима редовних облика, па чак и више од два. Могуће је да се користи аналогију из хемије - реакције између атома и једињења се јавља у судару два честица - атома, молекула, јона или радикали (међу њима онда постоји размена електрона и стварање или модификацију притвору). Реакција која би се очекивати падавина само три или чак више од честица ће бити потпуно непрактично, јер би то било потпуно безначајно милионитих принос одсто. Формирање редовних образаца може се сматрати аналогно падавина три или више честица. Поред олује испуштања и зрна на тој локацији мора да задовољи су вероватно многи други случајни ефекти тешко артикулисати. Да ли је то заиста само мало принос - обична нередовно уложио , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ), житарице дешавају у свету око милион квадратних километара годишње, област редовних облика су само неколико хиљада квадратних метара.

Један од разлога може бити чињеница да је изузетно јак удар, који се јавља само неколико по сезону, а хиљаде пута јачи од обичног муње, која је присутна у свакој олуји хиљаду или више. Као даље, врло случајно јавља феномен може замислити да (неки) редовни обрасци могу се формирати под мирно, након манифестације "Муње са неба" ("гром из ведра неба"), позитивно наелектрисани облак-земља муње, огромна енергија, заробљавању више десетина километара од облака, преносе незамисливо већи енергију против "обичног".

Киша, у случају атмосферских вода тече понекад хиљаде тона по квадратном километру у само неколико минута у ваздуху и на земљи, и ветар преко 100 км / х, прати редовно муње, све последице својих симетричним пражњења значајно "таласати" или бар "флуффс". Сведоци траже немогуће, јер свако ко би то урадили на својим очима гледали на терену за неколико фракција другог никад ништа било где, или нису пратили недосведчил, и инсталациони Сецени камере су још увек шири у близини поља.

Муња сама најбоље да штити против свих случајних сведока и посматрача, и са великом сигурношћу вас отера од "сцене", ако је то у месту правој незликвидује. Нешто о томе вероватно могао да кажем од животиња мочвара у близини места описао утицај гром из последњег дела. Двојица од њих су директно слетео у - 18 и 58.000 ампера. Није искључено да неки жабе које се не налазе тамо, дефинитивно докункали. Али, како истрага је пронађен на лицу места, неколико дана касније, довољно је остао какав јесте.

Баш као и жабе би докункал било на том месту налази се само круг-мејкера. Можда бар нешто да предузме ове луде појединце срцу као веома озбиљно упозорење. Чак је сасвим могуће да су неки од пријављених кругу одлука (без овог икада документованим доказима) заправо на сличан начин на терену понекад докункал. Све теорија представљена овде, међутим, изграђена на претпоставци да нема круга одлука у ствари постоји и никада није постојала (срећом по њих), уз неколико изузетака, потпуно изоловани. У већини случајева то је само један круг-децларатор одлука који само пријавите на креације неког другог. Они су такође били једна од првих познате компаније Даг & Дејв. О, госпођо Бауер. Лекције за све жене: чињеница да се понекад ноћу супруга могла "изгубити" или "тешко бити видљив", те тј вероватно сада и онда "скочила" од њега у очима јавног будалу или идиота никада није учињено . Ако неко у томе, али превише крпљење почиње, није немогуће да на крају чини много већи идиот него што би иначе икада. Чак иу очима јавности. Чак и са пријатељем. Можда цавортинг на терену заједно, али постоје дефинитивно зазвони није. Чак и ако се срушио неки ( спљоштен , лежи на земљи - да лежи на земљи)) усеви тамо за њих можда отишли. Сигурно не када настаде праве кругове, јер је довео кући у кутији. Можда желите да урадите како признам сада, да тамо заједно "играо". Данас је сасвим модерно, то се зове алтернатива култура. Само да би госпођа Б. су о крају живота је веома тешко роздыцхавала. Став прати фотографије 6 како се чинило сви рантинг - круг-кафу, након састанка са којима се само у пољу обрасца заиста ствара. Узгред, у овој слици се јасно види на дрвету "Потпис главног кривца" .

Додатак: белешка о одсоузениходности сличним активностима у претходном пасусу се не односи на озбиљном истраживању, на пример, када група људи из пољопривредног колеџ или универзитет одлучује да покуша да се уверите да је нешто овако могуће, али ови истраживачи не треба да означи реч круг-круг-макер или кафу. У овом случају, то је само озбиљна научна истраживања о изводљивости пројекта.

(Потпуно Коначно, понудити да укључи лозинки у свакој будућој општој речника енглеског језика - чешки: круг-кафу, круг-мејкера ​​= "локални идиот" Џо Сцхмое).

Последице испуштања описаних у претходном чланку (недалеко од "жаба") довео прво на смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ) са неколико квадратних метара - Први уочљиве промене ће доћи до десет дана након отпуста. Постепено, из дана у дан, они су додали још један, све док коначно пред жетву је спљоштен , лежећи на земљи процењује 25-30% од укупног поља (више фотографија у претходном раду), на којем струја кроз шинама после трактор разведена и на многим местима, што је вероватно пражњења нису радили уопште.

Предуслов садашње руководство после трактора прати разумно подржава чињеницу да је редовно, нередовно смештај , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ) (врло често - процењена 80-90% случајева) сасвим прецизно прати правац нумера, тако статистички значајан проценат било ваздуха и земаљске слике из целог света да пука случајност може прилично поуздано искључена. У Фотографија 7 укупно 7 места - све од геограпх.орг.ук   сличних снимака из Чешке Републике може да произведе хиљаде. На Гоогле мапама можете пронаћи на хиљаде сличних слика из целог света (односно ваздуха површину Земље, који Гоогле Еартх се користи као основну мапу, не Панорамио, у наставку ће бити достављен), снимак житу можете наћи на стотине сличних локација недалеко од бројки или директно у њих. Сличне слике у целом одвојеном нередовно поднета , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ), житарице или житу које су тако нередовно полехлым зрна стабљике се нередовно савијен на земљу у пратњи, могуће је наћи на интернету на хиљаде. Фото 8 - ова фотографија на интернету, али не могу да нађем, објављивање од пиктограма у Чешкој Републици и енергетског система на Земљи - лепота усева круговима у Моравској 2000 - 2006 , . Плишкова ет ал 'је лако да виде веома типична неправилну смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ) који прати образац, од којих прилично прецизно прати после нумера трактора. Неке области неправилног полегање , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ), на овој фотографији играних друге веома интересантних особина, типичних за смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на тло ) зрна после олује испуштања, који су описани у неки други настави.

Претпоставка актуелног руководства након трактор нумере разумно подржан чињеницом да врло често зрна Полехна , њене стабљике савијена до темеља првог близини центра чтвртзавиту, ограницена трактора на ивици поља, где интензитет електричне струје (интегрални) може бити висока, а постројења и највише оштећена. У неким случајевима, зрна Полехна , њене стабљике су савијене на земљу тамо, и свуда другде. Фотографије први смештај , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ) у последњем пост донета на месту где су стазе конвергирају, тако да концентрација власти такође повећан. Веома занимљив феномен смештаја , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ) у близини пруге након трактора јесте чињеница да, иако велики део штетних енергија је често хранио њима, биљке у непосредној близини ивице ових нумера су скоро никада неполехноу ( ножеви не савија на земљу ), смештај , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ) увек почиње готово без изузетка, док на удаљености од 20-30 цм од њих. Чак иу областима које Полехна ( савијених стабљике на терену ) скоро у потпуности - мада су биљке блиски региону добила највишу дозу енергије. Могуће је да су виши биљке ближи стазе (на којој ништа расте), може бити лакше да се ослободите штетних хемикалија га "разводни" и опорави брже. Као један од најчешћих узрока смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на тло ) је забележен у литератури претерано ђубрење азотом, али онда би требало да полехноут ( савијте стабљике на тло ) биљке најближе стази, направио највеће вишкове. Овде Снимак Фото 9 (Енглеска геограпх.орг.ук ), што се може јасно видети спорији раст житарица (овас, зеленије - споро сазревање) у близини пруге након трактором преко стотину метара од вероватних пражњења Импацт Поинт, где кукуруз је знатно спљоштен , лежећи на земљи. Греенер биљке близу пруге изгледа најмање тенденција смештаја , оштећења, слабост ( оштећења, слабост ), или обрнуто. Биљке које су најближи стазе, не спљоштен , лежећи на земљи ( слама лежи на земљи ) никад, можда само неколико изузетака, који су далеко испод статистичке грешке.

Често Полехна , њене стабљике су савијене у приземљу кукуруза само на највећој удаљености од стазе - Пхото 10 , на пола пута између њих, где додао енергија вратила из два правца. Дакле, ту је највећа концентрација загађујућих материја и подједнако оштећених биљака тако да биљке имају ограничену могућност да искључе већину корена у тло и тако се барем делимично елиминисана. Сви феномени описани овде може посматрати као додатак било ком месту са нередовно полехлым зрна стабљике се нередовно савијен на терену добро у малом растојању од скоро свих редовних облика, истраживачи су документовани, осим ако су у областима где њихове слике често исечених и одвојено од било суседство, икада добити. У највећој мери непосредно пре жетве, када истраживачи имала скоро никакав интерес осим облика, пицтурес'ве већ предузете давно, па шта је ту да брине. Неки облици али они сами су комбинација редовних и нерегуларних облика поднете , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) зрна, па макар тамо. Још један веома сличан ефекат је чињеница да веома често након блиц тачно на пола пута између шина зрна најзеленији, барем зрели - са највећом дозом штетних енергије показује најзначајнију успоравања сазревање. Веома често управо у тим местима првом Полехна , њене стабљике су савијене до земље. Фото 11 фотографија испод почиње полехат , савијати на терену ( савијем ) зрна у средини између нумера за зеленијим местима, а на истом месту фотографисао касније Већ спљоштен , лежећи на земљи је (касније процењена месец дана). Стварна цифра спљоштен , њене стабљике су савијене до земље дугом пре него што је добио "директан погодак", али неки потоци се додају и одузимају, па наизменично спљоштен су стабљике савијени до земље, и неполехла ( стабљике стоји усправно ) положају.

Као основни принцип, могућност невероватних регуларности појединих облика могу да се користе је вероватно објашњење које доприноси формирању резонанцу и сметње (механичка, електрична). К н Поред ова два феномена, неки подаци се појавити тренутна суперпозиције принцип (тренутна векторски збир), понекад се чини сасвим без видљивог разлога за хитне преокрет струје некада може јавити векторе пенетрације, понекад једноставно сабирање и одузимање напона и струја. Корона окружујеReturn Strokeкао стални цилиндричног гранате, погледајте пратећи дијаграм модел Цорона , управо у круг. Слика је узета из Лигхтнинг Електромагнетика , Роберт Л. Гарднер , 1990, страна 4. Корона може имати до одређене удаљености од вредности пражњења канала негативно, а затим поново позитиван (поједностављени тумачење је описано у многим стручним текстовима попут хттп://ввв.лигхтнинг.еце.уфл.еду/ ). Поларитет понекад може доћи вероватно због неких подземних објеката (проводне), вероватно од индукције у њему, понекад биполарни ефекти грома струја које могу бити последица тренутног стања механичког биљака појављују другачије сваки пут, сабира и одузима једни са другима. Најједноставнији облици - једноставно усамљени круг - објашњава њену појаву требало да буде довољно чак и само коришћење појаве индукционе и далековод, али и механичке ефекте. Постоје чак и једноставније него облици кругова - линије - која се може објаснити само резултат тренутног руководства, посебно у илегалу. Ово ће бити детаљније објашњено у даљем наставку.

Неки веома једноставни облици, кругови, односно њихова лоша имитација, заправо може јавити одмах или врло брзо након освајања. Фото 12   Јапан - Мистериоус усев круговима , Хессеманн, Тотхова, . боја везаност између странака, 120 и 121) Фото 13 , Слика 14 , 2010 Велика Британија Вилтсхире Браттон Вхите Хорсе (Вестбури). Дакле, овде Екплорерс усева Цирцлес'ве стварно нека горе, такве јединице могу се наћи на пољима широм света сваке заиста, јер постоје милиони њих тамо, и стварно је врло лако замислити да се могу појавити после једног грома испуштања у овој области, јер је он обавља механички шок ефекти на слици 1 ( Парт 2/1 ).

Пошто сила је углавном неке изузетно моћне муње знак, може да се пронађе "нешто" понекад одмах после олује. Коментар на фотографији 12 - "Већ 1986, после једне ноћи необичних хаваријских наћи у мочвари у северном Јапану Нишикавака круг у трске. " Шта научници желе више? Најавио да "необјашњиве рестрикције" додао неки фласх цицрлемакер извршен са изгореле седишта, канапи, капа и стабала за круговима истраживача усева верују да се "нешто необјашњиво електромагнетна несхватљиво", која се догодила на лицу места, то је био само "обичан "олуја, која ће се одржати годишње широм света десетине хиљада, и муње, које спада годишње у пољима и травнатим подручјима широм света милијарди?

Олује није само један од постојећих екстремних временских догађаја, али ни један од најекстремнијих физичких феномена уопште. Постоје сајтови на којима су разматрана питања у више детаља. На случајан, можемо поменути Стрмост садашњег раста пулс ивица, а посебно неке накнадне испуштања, који су већ добро "захватио" путовао, активира и јонизовани начин, упркос 200.000 ампера по микросекунди , само један милионити део секунде.

Стварно само за забаву: Ако се не трепере на каналу, посебно током старт-уп тренутном најстрмијем делу криве, концентрација енергије зрачи у јединици површине по јединици времена, па чак и већи него експлозије супернове (првих 10 секунди), онда вероватно за многе иза себе.

У овом тренутку, неколико фотографија показује ефекте муња испуштања - Пхото 15 . Без потребе да се иде у сложене физичке и електричне прорачунима, после гледања ове слике може се закључити да је "блиц власт има" (свакако барем да створи обрасце у Центру "рупу за пин" ). Намењена је да механичке силе, и неопходно је напоменути да поредити зрачи енергију пражњења као електромагнетним таласима свих таласних дужина, у количинама које могу вероватно бити само приметно индукција биљног штете - врло прецизно у круг, на удаљености до више десетина метара. Такође, могуће је провођење електричне енергије у системима земљишта корена, управљање јонизујућег ваздуха, корона пражњење такође могу да учествују у њему, и донети запажене струје на површини у виду релативно прецизан круга неколико метара дуж канала блица инцидента.

Други заиста само за забаву - у износу који се може открити осетљиве мерне уређаје, као што су електромагнетна зрачења различитих таласних дужина - не само на удаљености од хиљада километара, али даље светлосних година, то зависи од осетљивости мерне технике и пречника телескоп. Фотони да је један иду на путовање кроз простор, ништа не може зауставити ..

Врло једноставно, могуће је да се изрази енергетски биланс на флеш пражњења, тако да је отприлике једнака дела (десет одсто) емитује прва у облику механичке енергије, као део звук, 2 енергија у виду топлоте (ИР зрачење) 3 као светлост и 4 одмори вшцх као електромагнетног зрачења таласних дужина. ИЦ зрачење и светло су само добро дефинисане секције електромагнетног зрачења. Неки од наведених видова енергије и даље у шоку, или непосредно после преласка из једне у другу, нарочито у термички механички. Више детаља би увелико премашила обим овог рада и оне који су заинтересовани да се односи на литературу.

Пре него што су икада објаснио физичке (и хемијске, биохемијске и биолошке) ефекте муња испуштања принципа у ратарских усева, могуће је да се покаже како је операција олује испуштања на биљке изгледа класичан пољопривредне науке, сада без примене физичких и других закона. Без много кривудавим путем пољопривредних истраживачких институција, библиотека, интернет претраживачи дају неке одговоре, што може бити додатно проширена. Објављивање или веб сајт који тематски и Муња Биљке као што су соја, кромпир, парадајз укључени (нпр.

да је после олује испуштања у области засађено са обрадивих усева на лицу места ствара прилично тачан круг. Веома ослабљена, често чак и мртве биљке. Укључујући фотографије. Неки ловци воле фотографијама житу из ока испао урагана - погледајте фотографије 16 . Круг у дну фотографије је преузети са сајта Универзитета у Грузији , Лигхтнинг штету, памук - грома у памука

хттп://ввв.ипмимагес.орг/бровсе/детаил.цфм?имгнум=1242075 , круг на врху странице је добијен од нло-логији (висионовни.цом), који га је прегледао као класичан случај житу (поља са сојом). Да ли још увек могу посматрати усахла биљке (мртви, потпуно заустављен раст), али ако уфологистс посетио идентичну локацију за око месец дана дуже, биљке би били од доњег рама скоро неприметан.

Свет је у једној години на око једну милијарду олује испуштања на поља, пашњака и у њиховој непосредној близини. То је прилично изненађујуће да они имају много више озбиљне последице, за које површине влагу и земљиште проводљивости. Мањи отпор материјала, мање енергије пуштен струја тече кроз њу (квадрат).

Референце на претходним деловима: (1)   и (2)

У даљем наставку ове мале серије о узроцима смештај , оштећења, слабост ( оштећење, слабљење ) зрна ће се показати да су места где зрно само слаби, јер је већ било грома пражњења и зрна у будућности апсолутно сигурно Полехна , њене стабљике су клањамо - било редовно или нередовно, можете тражити неко време пре полехнутим , савијање стабљике на земљу, чак и без помоћи било које мерне технике. Ово се може десити чак и пре идентификацији образаца довољне видљивости - ви не верујете?

Између осталог, врста Оццам верује да ће, ако његов бријач за бријање приморава све случајне и нонрандом посматрачи на закључак да су сви злочини погубљени људи, онда не треба оклевати да преузме помоћи Ледецкы изузетак који каже: Окамовој оштри-ци не важи ако апликације закључио да било када, било где, на било ком месту у свету у широком широком универзума врши било какву постојећу (будала) било креативна активност у више наврата, у тајности, под пажљиво класификоване и никада ни непримећено невизразеныцх припреме, без публицитета и објављивање, али ПРВИ ПОТПУНО БЕСПЛАТНО . важи за ммимоземштани. Даље је потребно напоменути да је у случају групе људи против усамљених појединаца одмах диже експоненцијално могућност откривања, а у сваком случају укључује жену припадник завере да безобзирна ланчаних скоковима на вредност од 1 (100% вероватноће откривања изузетака постоји)

Други важан правило: Ако негде икада било где у свету створио било интересантно и неухватљиво објекат, иако је и издалека јасно и тешко да артикулишу узроке, увек постоји барем једна, чешће неколико ментално болесних особа (Д & Д), који су и сами тврде за аутора рада. У овом тренутку, наравно, сматра питање стварања житу, али такође се односи на креације и активности људи. Само питајте било институцији тренутно неразвијена, постоје многи Наполеонс, Моцарт, Бетовен, Хитлера, Дездемона, Ганди Склодовскыцх, Ајнштајну, Бумбаров , Пицассос, Херр Готт, Осама Блбадыну, Сократ, Неру, Черчил, Шекспир као и сваки други позитивно и негативно познати личности светске историје и простора.

Било би далеко за данас.

Јан Ледецкы

ако је заинтересован контакт cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z