Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна објавио-тект-2 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Други текст објављен
Други текст објављен из матичне странице ввв.цропцирцлесонлине.цз
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Кући

ввв.сарден.цз - онлине магазин научна фантастика образложење: Цроп Цирцлес 2/1

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

Мистерија решена, ми смо желели да узвикне. Истина је да је наша спољна дописник његовом објашњењу усева кругова долази са јасно, логично, и чини се да је чак и логично прихватљиво решење. (коментар администратор - ввв.сарден.цз - хвала, ЈЛ)

Рачун: 

Цроп Цирцлес

 2/1

 

 

Неке могућности облика

Овај рад је слободан наставак разматрања нове начине гледања на стварању усева кругова, који је објављен на хттп://ввв.сарден.цз/уваха-крухи-в-обили . Упознајте се са неким другим опцијама објашњење за овај феномен. Централни мотив размишљања је чињеница да не само род кругови, али и сви спљоштен , лежећи на земљи зрна у свету су изазване олује испуштања у пољима. Они ослаби и зрна Полехна , њене стабљике су савијене до земље, али најчешће тек након неколико недеља пражњења, што је изазвало све. Изнад терену јер је огромна механичка - електромагнетна експлозија, која се појављује у структури постројења ("утиснут" или "наекпоновала"), али смештаја , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на земљу ) се повећава услед слабљења ткива после много дана . Редовне обрасци су створени само у апсолутно изузетним случајевима, уз сагласност многих случајности. Али понекад прошао кроз резонанцу и сметњи, механичке и електромагнетна, они могу бити невероватно сложен, и због чињенице да свака експлозија је посебно у почетку тежи да се шири у свим правцима веома симетрично.

Мото: нема усева круговима, до апсолутног изузетак, а не од стране људи.

Оно што ми покушавамо да било где у свету присутна група круга креатора - да усев круговима их је направио, а нејрузејшим од њих чак пријавио - није ништа више него плод болесне поремећених умова аутора ових изјава. У ствари, НИГДЕ у свету НИКАДА ни једна особа није изграђен ни један усева круг (до заиста комплетан изузетка, далеко испод статистичке грешке). Сви такозвани "житу" направио неко други, а то је да свако ко би круг-кафу у било ком случајном сусрету са њим у савршено, без икаквог оклевања на лицу места одмах и потпуно немилосрдан УБИО .

Право на почетку рада данашњег ће бити због интерактивност интенетовехо формату (истина, из даљине, али следећи пут можда би било боље) поднела одговор на питање које је постављено у дискусији првог дела: Иккју пита како електрицитет може генерисати такве сложен и прецизан облике . До сада, одговор ће бити дат "тачан" (кругови) - демонстрације, као што се може електрично пражњење створи врло прецизан круг, само механички, види слику 1, сопствени покушај ауторов текст. Одговор на "комплекс" је укључена у сваки даљи наставак ће бити испољене сметње образац, покушај изгледа веома слично. Фотографија је један образац, настала у чак слојем брашна електричне нормална пражњења инцидента на површини на којој се простире слој. То је слој брашна, односно зрнастих материјала, тежина честице десетина до неколико стотина милионитих делова грама, густине око 720г/литр - отприлике поклапа са дебљином биљног материјала нешто више од милиметра. Лева акција једне пражњења (2500 В - 0,03 џула), право понављају исту протицај 10 пута у интервалу од око 200 мсец (приближно просек интервал између сукцесивну вршења олује је 50-60 мс). Пречник мања јединица је 11мм, 18мм већи. Поновите пражњења изнад од 4-5 величине јединице протеже само незнатно, али много прецизније ивице. Од нешто безоблична полигону веома прецизно круг. Пошто број пражњења је већ 6-8 јединица не повећа на све, следећа ствар не силу ефекте. Обични муња секрет има око 7 накнадне пражњења. Постоје случајеви када се блиц формирају само један главни отпуст, али и оних у којима Први главни протицај 12 наставља низводно чак и више. Снимак јасно показује да су електрична пражњења, чак и у погледу њихових енергетских ефеката, стварају круговима нешто потпуно природно и не треба да праве паузе током.

Напомена: незнатно изнад просечне муња Интенсити Дисцхарге је више од 10 15  пута већа него Интенсити Дисцхарге користи у експерименту, односно хиљаду пута милион пута милион. У случају облика сасвим је вероватно да формирање неке од њих учествују у свим врстама осветљење "траву", или обрнуто. Оно што је у "изложености" неке од њих се одвијају преко поља потпуно без сумње, ван било ког обичног људске маште. Свако може да свакако замислити звук и механички ефекат изазива пуцањ или пушкомитраљез. Чак веома слаб блиц преноси и зрачила милион пута количину енергије (и помера са стотину милиона пута брзином).

У претходном посту описује неке од основних принципа на ново описаних теорија - обрасце усева од грома испуштања. Такође, истакао је вероватно да ће у сваком случају то је устаљен образац - Цроп Цирцлес. Њихова појава има за много деценија обестиран толико бизарно, мистериозне и необјашњиве мистерије, да није успела да повеже све црвене патуљке, Звезда ратници, Алиенс, Предатор, Терминатор, стопере, Носферату, трансформатори, роботи, фондација, Цалигариове, Марсовци, Саламандери, астронаути, манијаци, људи у црном, Галаки, Аватари, Франкенстеин, Футурама, Стар Трек, Матрик, мајмуни из свих планета (укључујући плаве, где се зове човечанство), чудовишта, ванземаљаца (ет), Спајдермен и заједно Литтле кнежева чак и ако су они у ствари помогао Иссуе 5, ако је случајно преживео. Он је сугерисао да је то вероватно тачно исти принцип порекла смештаја , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ) и оштећења готово свих житарица у свету. Не само зрна, практично сви усеви. Доследно се јављају врло често нередовно спљоштен , лежећи на земљи облика ( РДФ - случајно оборио формације) који не само да су сви редовни обрасци скоро нераскидиво је прате, али много више него у 99,999% случајева јављају независно. Изузетак од правила су описани, урагане, торнада и поплава, али они нису укључени у поменутим статистикама. Таои узроци не оставља кукуруз спљоштен , лежи на земљи, али потпуно уништена. То није само о "неповољних хидрометеоролошких услова", али природне катастрофе. Пољопривредници у таквим случајевима није важно да су они имали ништа жању, не жање оно што је или где да га сачувате. Они морају да добију нове машине, а граде зграде фарми у којима се налази то, а до тада ћемо почети да брине о наредној сезони бербе.

Као један од суштинских доказа подржава наведени теорију може се видети да зрна у регуларних и нерегуларних образаца показати потпуно исте промене у стаса - отечене, савијених и шире чворова. Све али заиста потпуно и комплетно сви створени по негативним геотрописму и фототрописму, никад и нигде ништа, што је професионална и постави јавно пољопривредно реалност довољно добро познати истраживачи житу већ годинама стрпљиво покушавајући да јавност нешто потпуно набуликоват други. Они тврде да "мистериозна сила" на први поглед врло брзо (секунди до минута) чворови савијена или шире. Даље, на пример, тврди да је врло сличан флексија или проширење заједничког ткива и оштећења, што показују обрасце биљака, може се постићи микроталасне енергије. Заборављени већ али изгледа чисто "случајно" додао је да биљке или њихови делови који су изложени таквим микро количинама (као и топлотна или електрична) енергија да омекшају своје ткива су тако меке, јер се кува, тако потпуно и потпуно мртав, а после неколико дана (у време откривања кругова), након што поље није ни близу. Мртав је одмах и биљке које су изложене само мало проценат енергије него што је потребно да ублажи ткива (процењује се на мање од 1%). Стварно је дакле крајње време за њих да престану њихове заблуде. Непосредна (неколико минута) флексија и екстензија чворови (као и било који други биљних делова) због било енергије или силе је апсолутно немогуће без њиховог потпуног уништења, а то може бити било опаковными покушаја да докаже. Продужењу чворови јавља у оним случајевима где је њихова снага није довољно да подигне биљке - прва, друга на трећим чворова из земље. Као и свим осталим чвориштима покушавају да повећају број ћелија на једној страни да подигне фабрике, али не да их, дакле, број ћелија расте у континуитету и тако продужи чворове (поједностављено објашњење). Коленкум нико вам говори да њихова активност не доводи до очекиваних резултата, да напусти јалов подухват, тако да је у природи опремљеном и биљке преко милиона година еволуције до сада нису успели да се договоре о мишљењу да је неопходно да се промени било шта. Бенд чворове, које напредују барем делимично да се подигне бар део биљке. Делимичног уздизање биљке су већина укључених чворови одмах испод интернодија из којих расте на клипу, мало мање још један или два испод. Неки од њих могу да се савије око 90 степени. Савијање чворове дешава пораст (неповратна) броја ћелија на супротној страни, не мењајући облик и величину ћелија, чиме задебљање дешава.

Скоро сви истраживачи који је икада бавио питањем житу и јавности о свом сајту повремено упознат са фотографијама чворова - Бент, надувен и проширена, укључујући и оно што они зову екплосед чворови, чворови или протеруваат разнесена шупљине.

Фотографија 2 је само мали узорак фотографије из свих места где је после било житу нису споменици (фотографије сопственог текста аутора). Таква чворови савијене природа припрема годишње широм света у областима и травополницх травњак и дивље растиње више од 10 15   (10 17 ¢, 10 18 ?) и усева круговима је много мање него што милионитог одсто њих, али они апсолутно изгледају као добро. Док усева круговима испуњава у животу које су неколико, као и деформисани чворови налазе у пољима фоторафии апсолутно свако ко је тамо ће у догледно време (у нашој географској ширини око априла до августа). Ако он не жели у кутијама, чак може да расте у саксији код куће, а касније (када нису довољно добро развијене чворови) нахнутим лонце у хоризонталном положају да присили биљке да створе савијене и проширене чворове, који као и већина фотографије круговима усева истраживача пао. Ја екплосед чворови ће доћи и све без апсолутно било акције "додатне енергије", као што су микроталасне.

У суштини, истраживачи Цроп Цирцлес показују само како то ради у природи, и да то ради како би требало, а шта чворови су, ништа више. Чворови не ради ништа друго осим онога што врше милионима година, али кругови усева истраживачи које нико никада није рекао. Један од њихових функција прелив правац раста биљака у вертикалном или нагнут ка светлости, то је негативна геотрописм и пхототрописм. То је учињено неповратно умножавање ћелија на супротној страни жељеном смеру нагиба, која почиње неколико минута након биљка одступање забележено. То се углавном дешава још у току клањати биљака на земљу, који не мора увек да буде краткорочно процес - минута, сати, то може да потраје неколико дана. Ако ефекат чворова задебљање моћи повећати број ћелија није довољна да промени правац раста у жељеном правцу, ћелије се стално додају и чворови само продужен. Да бисте продужили (и хиперплазија) чворове јавља чак и ако је он морао да се бави са неколико биљака нагињања у различитим правцима. Истраживачи житу несезнамуји јавност са било чим другим осим да се ради у природи, као што би требало, само да имају цео феномен донекле искривљен и покушава да објасни своје клупко. Не мистерија, не чуда, нема знакова, нема необјашњиве енергије процеси. Природа. Природа је сјајан момак. Скоро као еман.

Код младих биљака из фамилије Поацеае развијеног без чворова (до 15 цм дужине) може на сличан начин се понашају на било који део биљке делив мреже (меристем) је још увек свуда, и то још није довољно диференцирана, док је у развијеним погоне само коленкацх - чворови.

Тврдња да су склапање или проширење чворови догодили "од стране непознатих и необјашњивих сила", или било снаге дефинисати, барем мало (микроталасна радијација), па чак и неколико секунди више него минута, потпуно је у супротности са реалношћу. Идеја да први бенд и проширити чворове (у врло кратком времену), јер су биљке су ставили на терену (у врло кратком времену), без разбијање стабљике, а затим покушава да седи, један је од највећих заблуда о томе шта је Цроп круговима истраживача дошла, и то је до њих колико они желе да остану у њој. Флексија и проширење заједничког ткива и понашање током њега (укључујући и њихово евентуално делимичног оштећења - може доћи чак и под сопственом снагом или смрт оштећеног ткива) је Ботанички и физиолошки врло прецизно документовати и проверен процес, али УВЕК биљке ПРВИ положио или барем знатно скренута на земљу , затим почиње процес само повећање коленкацх ћелији број. Напори да се подигне биљке ће одмах почети након подношења , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на тло ) (у ствари, као што је поменуто, већ током полегање , оштећења, слабост ( штета, слабљење ), што може да потраје неколико дана), и узима неколико недеље. Микроталасна радијација или било који други физички или хемијски - биофизиологицкоу никада натерати било кога чворови у фабрици продужи и продужи један центиметар, не савијајте или десетина степени у кратком времену без потпуног уништења (кувано, поцепана или поломљене). спљоштен , лежи на терену биљака у обрасцима или било где другде нису кувано. Су оштећени, али жив. Одмах након струјног удара, чак до биљака, која већ има запажене неповратним, али посебне електрохемијских промена, механичке особине скоро идентичном нетакнутих биљака, слабљење ткива траје недеља.

Огромна већина сламке у области поднета , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ), пшеничним није сломљено, али савијен близу земље. Ни у ком случају, али никада све начин су покушавали да убеде истраживаче понекад пута кругове усева. Нешто око 90%, што је статистички веома значајна вредност може се поновити у било ком тренутку у доказима поља истраживања (не само редовне облике, али све уложио , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) зрна у свету, процењује мнохомилионкрат заузима већу површину). Биљке оштећена електрична струја барем део времена ослободи штетних хемикалија, тако да се креће надоле и искључује корене у земљишту, како би најмање погођеним доспевају семена. Ово је само најнижи део биљке изложене најдужих и најинтензивније излагања ових штетних хемикалија, која је током времена (дана до неколико недеља) доводи до њеног значајног механички проређивање, тако да можете да затворите стабљика на земљу да се савије без пуцања. Механичка смањење чврстоће (против ломљења) и савијање је лако мерљиво и доказиви, само за тест (цена уложио , лежећи на земљи ( лежи на земљи ) и не неполехлехо ( нележицихо на земљи ) стоји), а камоли прецизне механичке мерења. Скретање здравих пшенице стабљике у пола висине од 10 цм вертикално на смер промене података тежине око 10г - око 0,1 Н, у непосредној близини постројења поднете , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) штанда око 10 пута мање, док је биљке које још увек неполехли ( сламке да се савија до земље ). Скретање од сечива буду здрави јечам сила око 3 пута мања него пшенице. Слабљење биљака је могућа у овом случају, чак и ако је само врло удаљене упоредив ослабити настанку недостатак влаге, тако да је могуће да се делимично симулирати. Недостатак влаге, али раде много брже, па је потпуно реверзибилан, осим у случајевима када биљка је већ прилично суша неповратно уништен.

Цео процес описан такође могу бити у вези са принципом природне селекције, јер је спљоштен , лежећи на земљи (оштећени) биљке су много већу шансу да ће свет донети нездрава (генетски оштећен) самих потомака свега "понуду за потрошњу" птица, глодара и осталих животиње, као и евентуално друге фитопатологицкым агенти - вируси, гљивице, плесни. Приложени фото 3 голубови ужива спљоштен , лежећи на земљи, пшеница усева, док је кукуруз неполехлехо (стојећи), стоје им потпуно неприступачна (фотографије сопственог текста аутора).

Све редовно и нередовно спљоштен , лежећи на земљи кукурузу, садржи мали проценат поломљених стабљика (до 10%), посебно у региону која је поднета , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) штанда. То је због чињенице да у региону постоје обрасци поред ослабљеним стабљике вреба много здравије, и потпуно нетакнута, али да тело не може да одоли неколико килограма тешке влажне масе ослабљене стабљике, јуктапосинг земљу због домино ефекат (што је објашњено у сваком даљем наставку) израде пробој.

На све спљоштен , лежећи на земљи, може да буде зрна у стабљика о "експлодирао" или "протеруваат шупљине", види слику 4 конвексан увлачење. Али не на било који начин услед притиска гаса се повећава раст деформација оштећено ткиво и умиру, а не њима ни претходи било какву штету на све умешан, то може бити сасвим нормални раст промене које се дешавају у погонима у природном и постепено сазревање Вилт ткива секције (!) . Првобитно неопсервабилан микроскопске димензије, увенуо места са растом рапидно повећава. Маргине порумени, као што је поцепана крају листа. Чворови у здравих биљака превазићи разлику у вертикалном правцу раста за неколико степени највише, 20 Чворови полехлыцх су стабљике савијен на земљу, биљке често надмашују угао од скоро 90 степени, што је за неке може довести до спонтаног механичка оштећења , свом снагом, без икаквих озбиљних последица. Оштећење ткива удара умире и претворити браон, али може бити само део чворова или других делова биљака. Неки штета чворови стога само случајно изгледају као да су направљене од притиска гаса, у ствари, првобитно формирана од стране прираст микроскопских, потпуно невидљиве промене некротичних ткива ( која би могла чак и умрети као потпуно природна последица сазревања ) и трајао је до неколико недеља.

Важно је напоменути да су фотографије су биљке које су протекло између повреде и узимање неколико недеља. За неке биљке, далеко не сви, били примарни штета изазвана струје, а последице су веома слични механичко - мртве ћелије умиру ткиво. Одмах после оштећења струјног биљке су визуелно разликује од потпуно здраво, иако је у њима може наћи оштећена ткива и значајан проценат потпуно мртвих ћелија (убијен од струјног удара). Само биљке или њихови делови, који је добио више смртоносних доза електричне енергије (100к, 1000к више) призната је одмах промене - увијене лишће, жуту, Бровнинг или зченале угљенисане делове. После оваквих погођене биљака, али у року од неколико дана не стоје или споменици, док су преживели примерци су први видљиви ефекти се појављују после неколико дана, већ недеља. Биљке могу бити ослабљени и (неки само) штетних материја насталих олује испуштања у земљишту, али најчешће је комбинација између супстанци генерисаних у земљи и у телу биљака.

Слика 5 је спљоштен су стабљике савијен на терену мака у 2008 (фото јул и август 2008), и "Потпис главни кривац." Последице олује пражњења на оближњем дрвету - креч, не више од неколико недеља може да се безбедно разликовати од удара грома који би био стари годину и више, према типичном боје свеже оштећене дрвета. Као допуна укључено још фотографија истог дрвета у наредним годинама. Око многих духовника слободној продаји од конопље производе преко разбијених мака заслзи очигледно, за описаног истраживања још од непроцењиве вредности. Симбол муње ударио дрво означена, у горњем десном углу су његове фотографије из године 2008, 2010 и 2011. Све фотографије сопствени текст аутора.

Наставиће се ...

Јан Ледецкы

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z