Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови-у-зрна објавио-тект-1 . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Први објављени текст
прва публикација изван своје матичне странице ввв.сарден.цз - интернет сци-фи магазин
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

ввв.сарден.цз - онлине магазин научна фантастика сарден.цз / резоновање-прстен-у-зрно

Текст је објављен истовремено, поред тога, у сци-фи Анексу Интернет свакодневно Инвисибле пса на овом линку

ако је заинтересован контакт cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

Рачун:

Цроп Цирцлес

 

 

Почетком дефинисаних неколико основних концепата. Прва ствар ће бити "Цроп Цирцлес" преименоване у "Облици у зрну", јер то није само кругови. У одређеној фази истраживања, постоји тенденција да преименујете "пиктографе поље" (ПП, Енглисх поља Пиктограми, ФП), јер овај напор је био напуштен, али за сада је врло једноставан разлог. Пиктограми су у ствари слике које преносе и комуницирају одређене информације. Као што је јасно из текста који следи, "облика у кукурузу" апсолутно не преносе никакве информације, иако понекад заиста изгледа. У том случају, обелодањивање касније "дешифровати", у ствари, са релативно великом сигурношћу је лажњак. Пример је "Порука од Цхиболтону" - 21.8.2001 или Црабвооду - Август 18, 2002, или "ПИ Конфигурација" - 1.7.2008, Барбури Дворац, свакако веома тешко, али и даље се производи људског облика снага.

Али, пошто је ово релативно добро успостављене име у нектеыцх местима следећи текст ће се користити за скраћеница кругова шара усева (Цроп Цирцлес).

 

За почетак, сумирајући резултате недавног истраживања на неколико тачака:

Прво Облици у кукурузу незхотовуји ни код људи ни ванземаљаца, су резултат чисто природним процесима. Физика, хемија, биологија и других сродних области. Из одређеног угла, она је чак могуће да се приметити да су сви облици у зрну се сматрати као резултат деловања термонуклеарног процеса (да се објасни).

Имаге Соурце

Други Је ли да претпоставимо да се јављају у овој области, иако веома ретко, да произведу лажне. Су идентификоване као фалсификују шаре од стране људи, тзв круг одлука. Али, пошто из статистичког угла је апсолутни изузетак, чак и да падне далеко испод статистичке грешке - као што је објашњено у веома следећу тачку, а не о њима у тексту, практично не помињу. Чудно изузетак (статистички).

Трећи Иако то може изгледати у најмању руку вероватно таквих фалсификата је у ствари само мали део процента, много мање него хиљадитог дела откривених и неоткривених редовним или мање редовно облика. Сигурно више од 99,9% од свих откривених образаца у зрну изазвана чисто природним, земаљским силама. Таква изјава је јасно оштром је контрасту са обавештењем о скоро сваком филму или телевизији емисију, венујициму Питање житу. Апсолутно, без изузетка, у сваком таквом програму појављује појединца или групу људи са седишта и гудачки који су наизглед доносе такве хоаки укључени, чинећи неке групе посматрача пута закључити да је једини прави начин да се њихово порекло. Из статистичког посматрања сасвим јасно показује да је у присуству филмских и телевизијских камера и екипе много пута (многи редова величине) повећава број различитих чудаци који су на таквом месту постоји. Само погледајте на било преноса из парламента. Посебно је важно да се схвати чињеницу да свако ко на било који филм или излази телевизијски програм, он добија као награду, а лице му се види барем један кратак тренутак хиљаде људи. У случају неког мултимедијалног егзибиционисткиња чак ни награда нејвижадованејши. У случајевима описани (фалсификатор облика) у огромној већини (срећом), први и последњи пут. У било којој другој области људске активности ће бити слична превара је откривена врло лако након што би ушли у стварни аутор, и фалсифиерс тако једном за свагда изложени и исмејани. За врло једноставан и обичан разлога, који произилази из следећег текста, истинита и реална зачетник откривајући обрасце у зрну не улогује, вероватно урођене скромности, мораћете да то уради за њега. Ако, међутим, чисто случајно понекад са таквих фалсифиерс и имитатори испуњени, што би заиста никада стварно десити може, да им је дао такву лекцију да би свакако никада није пало на памет да прати. Имајући у виду да би се кришом круг одлука бити после сваког таквог сусрета док благо поцепана причмоудли, сигурно су им састанак у сваком случају нико не би желели, и то остаје јака изазов: Будите љубазни, радије седе у кафани, а спроводи потрошња. У супротном, можете да завршите овако ... На вашем доприносу човечанства је у оба случаја око сличних у пабу и на терену.

                       сопствена слика                                                              слика извор

4. Облици у зрну је могуће, у ствари чак и неопходан, као знак спљоштен , лежећи на земљи зрна.

У смислу визуелног (позоравателе чисти изнутра) је "кукуруз стабљике која, за разлику од нормалног вертикалном смеру раста је хоризонтално или скоро хоризонтално."

У погледу пољопривредног и - узгој је све о "зрну делимично или потпуно деградираног полехнутим , савијање стабљике на терену (тешко или потпуно несклидителне) ". Са исте тачке гледишта, у многим случајевима, виши степен зрна штеточина од околног растиња може бити деградиран у већем степену влажности.

Са физичког аспекта могуће је да видите спљоштен , лежећи на земљи зрна свакако много начина можете да одаберете једну, вероватно веома типична: спљоштен , лежећи на земљи зрна "житарица, чија потенцијална енергија једнака нули или скоро нула."

Чудно Изузетак се јавља све спљоштен , лежећи на земљи кукурузу, а не само онај који се јавља у редовним обрасце, готово идентичан начин. спљоштен , лежећи на терену кукуруза зрно ослабљена , што спљоштен су стабљике лежао на земљи захваљујући слабљењу који се десио након оштећења , никада обрнуто. Кукуруз је први пут оштећена (у почетку без икаквих видљивих последица), а само као резултат овог оштећења долази до њеног слабљења. Обично се веома споро (дана до неколико недеља), а онда коначно Полехна , њене стабљике су савијене на терену (понекад ни то). Здрава, нетакнут и неокрњен житарице неполехне ( не савијајте стабљике на земљу ), готово никада. Било спљоштен , лежећи на земљи кукурузу свуда, чак и шаре и било нередовно спљоштен , лежећи на земљи, има потпуно исте карактеристике - Бент, отечени и издужена чворова, већина (преко 90%) непрекинутом стабљике труде близу земље, разне раста аномалија . Неко време након подношења , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), биљке су поново покушава да подигне, што је мање оштећен делимично успешни, неки Сат У првом случају је могуће посматрати савијање чворове у другом продужетку.

Неки истраживачи у зрну обрасцима, верујемо да утицај некаквој веома нејасно дефинисана снага (микроталаси, инфрацрвено светло, вортекес миниторнада, веровање) да поље никада није видео у акцији, или њихово присуство не може бити објективно доказати да АСАП да флексија и екстензија неких других чворова, и само као резултат таквог оштећења до постројења Полехна ( савијених стабљике на терену ). Сви такви научници морају заувек извести из заблуде: За проширење и флексија чворова на стабљици није житарица, или било које друге примерци породице Поацеае (Поацеае), нити било којих других биљака, НИКАДА пре полехнутим , савијање стабљике на терену, али после. Ће се десити (проширење и флексија чворова), пре свега због геотрописму у време када је спљоштен су стабљике савијени до земље, ротлина покушава да седне поново (то ради кроз чворове - чворишта - чија је функција, између осталог преливом одступања од вертикални раст - негативан геотрописм). Понашај слично и постројења, без заједничког и повећање раста и броја ћелија у појединим деловима стабла или дебла да се постигне трајни правац промене раста ..

Један од главних недостатака готово свим претходним анкетама житу у чињеници да је њихов истраживачи врло брзо и често врло упадљиво позвани да помогну скоро све постојеће нло-логији, у свету захадологи, астролога, есотерија, довсерс, окултисти, Нумерологија, Орацле, псицхотроницс , играч, чаробница, вештице и разни други професионалци у сличним областима. На једном до две области људског деловања, науке и знања, вероватно углавном у опијености и отупелости и натприродне мистерије посматране појаве, али су готово успели да забораве. Заборавили сте решење за комплексан проблем стручњака у овој области, који би цео проблем могао да свакако "приложите поленко". Заборављени је једна област људске делатности, које, иако не изгледа, на питање житарица образаца може да донесе далеко већим објашњењем, за разлику од свих наведених. Заборавите на чињеницу ... ботанику и пољопривреда. Овај рад, дакле, кроз нови, релативно сложене тумачење феномена, покушавајући ову прилично потресан и тужна реалност бар донекле тачно.

5. Узрок штете услед накнадног га слабљења, електричне енергије (електрична струја кроз биљака), и оног који је рекао да је то био гром пражњења - удар грома, нарочито њен најважнији део, под називомReturn Stroke. Детаљнији опис принципа и снага пражњења грома би у великој мери премашио предвиђени обим овог доприноса и потенцијални кандидати морају односити на литературу.

Муња пражњење изазива оштећења житарица и многих других усева и њихово накнадно слабљење и смештаја , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), као и трава у пашњака и све друге траве и слично вегетације травополницх терену и ван њега. Огромна већина тог смештаја , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на тло ) ће бити одигран као смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), неправилни - на енглеском случајно оборио формација, РДФ . Ово су неколико милиона квадратних километара оштећених и полехлыцх са лопатицама савијене на земљу, биљке годишње широм света. За поређење - област уложио , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) зрна, услед такозваних "Круг одлука" од неколико стотина квадратних метара годишње, што је приближно једна наредба површина магнитуда десетимилионтина изазване природним процесима, без интервенције ових уметника. Вероватно је однос, као да десет милиона људи осећали један круг-кафу (наравно, у свету још увек знатно мање). Десет милиона људи имају Чешку, како су људи живели, ако десет милиона сингл осетио кретен! Као што можете да видите, човечанство против природе мора увек да сустигну.

6. За време олује испуштања у овој области, у многим случајевима, значајна мањина моћи пре потпуности примамљиво да одмах прошире земљу за веома кратко време на том подручју, често због мокрог и тиме знатно водивејшиму површини земље, посебно у домовима након трактора и у њиховој непосредној близини, као и до удаљености од неколико стотина метара или више, а онда само иде равномерно у земљу. Неки мали део ударног енергије се претвара на тај начин у релативно удаљене биљака или њиховог кореновог система, чиме се ствара у њима приметан количину штетних хемикалија, чинећи време може бити у свим тим местима да ослабе биљку и изазвати лодгинг , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), али углавном дуг или чак веома дуго после олује, када сам то урадио са посматраним ефектима једног сарадника. Описано продужетак блиц снага на терену је толико јединствен да више не представља већу опасност за виших животиња, осим за места врло блиским пражњења, које су, наравно, врло опасна времена. Углавном се дешава да се прво Полехна ( савијене стабљике на тло ) ставља најближи освајању, и постепено се придружили други, мање погођени, који може трајати до жетве.

Прва слика је место у близини који је забележен на 24. Мај 2010 у 5:51 часова око ЦЕСТ 22кА пражњења грома, а на малој удаљености од њега за 8 више, у распону од 16 до 58.000 ампера, све у року мање од минут. Слика је снимљена на око три дана касније, 27. Мај, који још увек нису уочени на биљу никакве знаке тенденцијом ка смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), крст означава место са којег је узет на другој снимку. Одведен је у дану када смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), појавио се први пут - 3. јун, десет дана након отпуста. Трећи слика са истог сајта одведен два месеца касније, 1. августа, непосредно пре жетве, овај пут више у блиској даљег вршења описаном серије - 16.000 ампера. Неколико сати након прве посете месту муње, када су прве слике узети смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), утврђено је да оштети меморијску картицу у камеру и укупно 21 хитаца су непоправљиве избрисан. Неколико сати пре губитка података (чак и на исте вечери) Слике су приказане на картици, након њиховог губитка (фоунд наредног јутра) је већ на картици може да складишти податке у оригиналном ћелији скале меморије у којој се налазио изгубљене податке оквири су неповратно уништени ( био је неповратан и Реформатирање необновителнему капацитета смањење картица; оштећене површине, али све више је деловао као да су могуће сачувати податке, она је такође прочитао Марк садржи само нуле, једном за свагда, само је могуће да поново картицу преко УНИКС смањеним капацитетом што је резултирало у уклањању оштећених сектора и не може да се користи). Вероватно је могуће да описан ефекат учествују заостали статички набој, дуготрајни превише дубоко под земљом у изолованим местима. Таква претпоставка, било би неопходно да се упореди мерења на сајту. Непобитна чињеница је да током испитивања узорака понекад повећана количина електростатичког наелектрисања управо у тренутку настанка заправо мери, а много чешће престрављена истраживачи микроелектронских уређаја (мобилни телефони, камере) понашају баш као да повећана количина статичког струја је. Сва три сопствене фотографије.

Седми смештај , стабљика савијање доле ( савијање сечива на терену ) у облику редовних зрна облика, за разлику од нормалног бубрега, постоји само врло тешко одредивим узроци. Није искључено чињеницом да су неки од конкретних узрока бити веома разликује од места до места. Као један од релативно удаљене могућност чини се да онај који веома значајан део пражњења не прошири на околне области на површини земље, што може да буде случај нередовног смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), али одмах иде равно доле без прекида директно у земљу, тако да пражњење изнад земље, близу површине и испод њега делује као проводник кроз који тренутно пролази, често неколико стотина хиљада ампера. Он делује као електричног проводника, прелазећи површину земље кроз коју струја пролази кроз неометан, које се простиру од њега да комшилуку, где су управо проширио и појаве електромагнетне индукције. Облици у таквим случајевима, понекад веома упадљиво личи обрасци формирани у металним струготина преко магнетног поља. Неки облици и њихово приближно порекло принцип би вероватно било могуће симулирати у лабораторији. У близини таквог проводник или више проводника може генерисати различите обрасце електромагнетних сметњи. Наравно, они морају да имају услове - сајт стога треба наћи релативно добар проводник подземни ток. Од подземних индустријализованим пејзажа такве проводници релативно обилан (разне комуналије, ако не и неки долара невикопоу терен), могуће је да се сличне структуре у формирању одређених облика заправо укључени. У неким случајевима то може бити геолошки грешке, које су локације од облика јавити релативно често. Слично томе, може да делује као опруга, свакако обилато присутне у многим местима древних насеља и другде.

Узимају се у обзир и могућност да тако нешто у појединим местима утицај олује пражњења на терену није, али слој непосредно испод површине током утицајем испуштања понаша слично као диелектричне кондензатора - практично је релативно непроводан тело, у поређењу са другим слојевима изолатор, која се налази на проводном слоју много, што се може наводњавати углавном геолошки слој (друга, мања кондензатор електрода и горњи електрода састоји од површине земље влажном). Током пражњења ће утицати на слом диелектричну и стога завођења поток релативно брзо под земљом, без даљег ширења широм земље, а опет подсећа секрет само тренутни проводник, постављен вертикално на земљу и главу кроз њега испод површине. У овом случају, чак може да буде значајан део постројења у близини оболелог само електричне индукције (такве биљке могу се дефинисати прилично тачан круг). Биљке у непосредној близини олује испуштања могу утицати корона пражњења који се јавља у непосредној близини на растојању од неколико метара, у случају изузетно јаких шокова десетина метара, и дефинишу га поново прилично тачан круг. Цорона пражњења настаје када муња свиђа слабо сија љуске шок, а може бити регистрован на неким фотографијама муња, али је готово увек жестоко са светлом и главног пражњења (Return Stroke), Што је заправо огромна ствар, изван било ког обичног људске маште. Блица отпусну нормала до центра земље може да објасни необјашњиво наизглед чињеницу да је на неким косим брдима ствара Мада овалну (елипсоид) облик, мада када се посматра одозго у фотографији из ваздуха изгледа да буде прилично тачни круговима.

8. У претходном одељку дефинисаној структури (проводна завођење блица под земљом, без његовог даљег ширења на околно подручје, као ундергроунд природног осветљења) такође могу односити на неке археолошких локалитета, од којих многи се јављају у местима тзв Цропмаркс, Соилмаркс или Фростмаркс. Њихова детаљна карактеризација би у великој мери премашио предвиђени обим овај пост, па можда неки други пут или негде другде. Могуће је да су подземне формације које повремено наступа наведене појаве изазивају стварно понекад делом на развој одређених личности које су укључене (неке од личности може настати уз њихову помоћ). Тужна чињеница пратећег истраживања круговима ратарство феномен изгледа да чињеница да су места која треба да буде исплаћена ове појаве, посебно највише разни сајтови посвећени питању житу, ове појаве су готово ни најмање помиње.

Извор, сада покојне - ввв.цропцирцлесдатабасе.орг 

9. Пин заглављен у центру облика.

После открића неког истраживача образаца често наћи да је у центру или близу нечега што се може сматрати месту где је претходно изненађен иглу у земљи, што је довело до низа, и тако даље. Без оклевања обележава онда такав образац као лажна, коју људи.

Не можеш бити љут ни на кога ко сматра кругу одлука као појединци веома глупе (види Д & Д). Свако место овако нешто деси, али прво треба да размисле о томе како је могуће да неко сајт на коме тајно старомодне прстење, пин одломио, направио круг, а после повлачењем клин није сметало да се добро покрије трагове. Питање би пре требало да гласи:

"Како то да је ту тајно покушава да створи неког круга тако глупо да земља престала пин, направио круг, извукао осигурач, и није потрудио да покрије трагове после њега, тако да сада нехотице открио први посетилац?"

То је чињеница да особа која је заправо на месту и облику створио, сигурно није глуп. Никада у свом незахлазује стазе, то није случај у најмању руку потребно, напротив, он их оставља иза себе заиста висок, скоро као да је желео да буде представљен у што краћем року и његови прогонитељи желео да каже нешто попут:

"Хихихи, чак и ако открију само никад ме ухвате."

Могућност једног ефекта "забоднутехо пина" кроз пражњења грома је доказано да постоји, у време његовог пражњења канал ширине не прелази 5 мм и пролази кроз њега енергија којима електрична локомотива путовао неколико хиљада километара. У овом примеру можете видети шта може бити механички ефекти грома испуштања. Шок су отишли ​​"Ундергроунд" цев, која може бити на дубини од око 1 м или више. Како онда можете погледати након пражњења путу олује, која се наставља после додиривања површине директно равно у земљу? Чело ИнцидентReturn Stroke- Главни пражњења (узгред, крећући се брзином од једне до две трећине од брзине светлости) могу се упоредити са максималном кутију величине шибица, али који садржи енергију електричних локомотива (и тежи око колико). Само погледајте на било ком другом слику, на којој се евидентирају механичке последице утицаја грома испуштања - оштећених стабала и распоред, олово истргнут из зида, пробушио кровови - и схватити шта се дешава на терену, шта се дешава електротермичке и тхермомецханицал тамо десио .

Субдивисион поена овај допринос вероватно више од једног непровидни, дакле, наставити само подела на параграфе.

 

Одступања од нормалне компаса смеру?

Након положеног струје од неколико хиљада ампера кроз било магнетизабле материјала остаје материјал у дужем временском периоду - недеља или дуже - значајно магнетизованој, магнетизованој све до неколико десетина метара, магнетни импулс је невероватно јака. На свакој кутији постоји извесна количина гвожђа (нагризања фарми спроводи, усамљеник елементи), као метал у облику хидратисаних оксида. Магнетизинг диригент служи као прилично тачан показатељ струја која је прошла кроз њу током пражњења. Према многим хектара кукуруза је сасвим доста металних конструкција, израђена од феромагнетских материјала (вода и других цеви). Неки наводњавање цеви која води ка површини, они могу бити активни и као диригент и на тај начин се утиче, као и магнетизованој. Просечан садржај гвожђа у обрадиво земљиште је око 30 г / кг. Такође види Ли (Р) М, Гоогле.

 

Брокен микроелектроника?

(Дигитални фотоапарати, камкордери, мобилни телефони, меморијска картица не ради, итд.)

На сајту се догодио пре неког времена, потпуно незамисливо обровкы електростатички набој. Не само то, они одврате наставнике физике елецтросцопес лешника (око микројоуле), али мегаџула до гигајоулес више, чиме електричне локомотиве могу да путују хиљадама километара. Мали део њега увек можете да сакријете превише дубоко под земљом. Узгред, у упутствима за сваку микроелектронских компонената подебљаним словима пише нешто као: "Може да изазове проблеме под статичког електрицитета" . Људи који су икада живели у близини Ван дер Граафиан генератора (стотине хиљада до милиона волти) су приметили овакве апарате функција неуспехе, искључивања, поново. Током посете било облике у својим зрна посматрача присутни на месту где ако пре извесног времена да раде одједном неколико милијарди вдГг највећа на свету изграђена. Да би се постигао напоне и струје, који се јављају у олује испуштања, не би ни додати истовремено неколико милиона Темелин моћ (200МВ ​​генератора би снабдевање један милион волти на 200 А, по речима двеста Ампере, која је у поређењу са неколико милијарди евра двеста хиљада волти и ампера мање од милионитог, две стотине хиљада ампера, док је тренутна није просечна, али прилично често дешава муње, упркос чињеници да је неколико пута годишње, обично мери као муња, само са "мало испод" милион ампера).

Како је могуће да су неки од ликова су тако изузетно тешко, наизглед било процедуре незхотовителне? Постоји велики удео две физичких феномена: резонанце и мешања. На месту где муња пражњење, место незамисливо моћни физички процеси (и незамисливо нагле промене), машинске и електро. Маршеви изван било ког обичног људске маште. Постоје потенцијални разлике милиона и милијарду волти, где струја воде десетине на стотине хиљада ампера, убрзање електрични импулс ивице Стрмост стотина хиљада ампера за једну (!) Милионити (!) Секунди, испред главног импулса (Return Stroke) Помера на трећим -2/3ц (100-200 хиљада километара у секунди). Одмах након утицај текуће пражњења настаје управо у тренутку приметан утицај локалних мицроеартхкуакес са магнитудом 3-4 (изазива никакву штету, ако то није био гром, било би тешко уочљиве чула). Чак и пре него утицај испуштања на терену почиње да се шири огроман притисак ваздуха (брзина звука) и шок (суперсонични) талас, а брзина светлости онда пропагира изузетно снажан импулс електромагнетног зрачења, практично све таласне дужине, која нема аналога у физичком пракси. Међу свим овим појавама у случају шокова ударају само неколико метара до неколико десетина метара поред постави тешко замислити резонанцу и сметње. Сигурно никада неће бити истраживачи, који би на таквим местима и нешто су се тамо догодили мери. Таква истраживачи ће имати врло мало век трајања и морао да буде често ротира. У сваком од претходног става је показала да, под одређеним околностима, неки обрасци подсећају обрасци у металним струготина произведених током струја која тече кроз проводник. Чак једна заједничка усев круг веома упадљиво сличан образац, који стварају металне струготине разбацани на табли, преко које води равно жицу, која пролази електрична струја (магнетно поље једнаке жице). Ово је можда прикладно да подсетим да је, када је муња пражњења на удаљености од неколико стотина метара, као и не-магнетног материјала, као што су кукуруз сламе, могу се понашати као нормалан електромагнета и показују магнетне особине, то пролази електрична струја изазвана. Ово је само одложен на брзину светлости, што је један милионити део секунде на раздаљини од три стотине метара. Све то захваљујући електромагнетне индукције, а више струја кроз њих могао да хода само неколико тренутака пре, због електростатичког индукције.

На крају ће бити повезан са малим временским сајтовима за енглеског говорног појединци називају очекује када и где је ове године (2011) постоје обрасци у зрну. Наравно, то ће бити сасвим општи прогноза, не баш набројан, али многи указују на то да.

Где?

Само тамо где су олује, нигде другде. Прецизније, где муња пражњење догодио непосредно у земљу, односно облак-земља пражњења. Само питајте Метеорологистс, имају ти записи посцховаване вратити много година (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidи други). Узгред, њихови подаци су врло прецизне, време када пражњења догодила се снимају са прецизношћу већом од хиљадитог дела секунде, а локализација у неким случајевима више тачних од неколико десетина метара (неки олује, али они су много разграната, тако да последице могу бити веома уочљиво у велике раздаљине од измерене - просечна тачка утицаја). Метеоролози али људи су по природи скроман, као и да такве ствари да управља, по сваку цену невитрубуји увек и свуда у свету, за разлику од неких ментално нестабилним појединаца.

Када?

Тек после олује, али ово је далеко највећи број случајева, чак и дуго после олује (обично око 10 дана, али више од два месеца). Заједничка карактеристика готово свих уложио , лежећи на земљи ( лежећи на земљи ) зрна, било у редовним обрасце, или сасвим нерегуларним структурама, јесте чињеница да примарни узрок смештај , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), мада муња пражњење, али након контакта са тлом врло често нису директно лутају вертикално на земљу, али пре него што први пут после "с цвијет" или "воља", углавном у колеџу после трактору у њиховој близини, а тек онда са мало кашњење дефинитивно иде у земљу (док још увек упознаје са кореновог система биљака). Стварни физички принцип повећане електропроводљивости на влажној површини Земље, па чак и више нумерама розјежденыцх проводљивости за трактор, која има највише влаге у поређењу са слојевима непосредно испод, садржи знатно мање влаге због готово непроводан, није за многе друге могућности нема. Наизглед ненапацха док скоро нема штете, осим да је у погонима ствара "вишак" користи штетних хемикалија и микроскопске визуелно регистрованих преноса оштећења ткива, ћелија и ткива. Скоро никада превише смештаја , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на земљу ) се јавља одмах након освајања, за неколико минута или сати, али се одвија тек након неколико дана, чешће недеље, понекад није довољно за цео месец, морате чекати два . Могуће је да велика већина случајева, смештаја , савијање стабљике на терену ( савијање стабљике на земљу ), зрна, која се догодила убрзо после олује, углавном због чињенице да су биљке биле већ неколико недеља "спреман" потпуно електричних удара , али нико не сећа. Процес проређивање и деградација биљног ткива за доношење електричну струју је веома спор, то је процес биолошког, физиолошког, и потребно је много времена и дана, за разлику од хемијских и електрохемијских процеса који се дешавају после испуштања у неколико секунди до минута, а физички процеси - индукција и провођење струје, сви који се догодио током пражњења не више од хиљадитог дела секунде, или у времену одмах након што се није много дуже. Процес индукције је брзина светлости, процес струје мало спорије. Вероватноћа да смештаја , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на терену ) зрна некако умешан струје пражњења, који се простирао дуж пруге трактора знатно повећава јасно уочљиво чињеницу (погледајте само Гоогле мапе или било авиоснимака било где у свету, које је стечено током раста и сазревања кукуруза) који спљоштен , лежао на земљи зрна заиста највећи број случајева прати правац нумера за трактор, а највише икада догоде близу пруге на ивици поља, које имају највећу проводљивост (постоји више прелаза и трактори у близини ротира). спљоштен , лежећи на земљи кукурузу и ретко иде изван области које су од навзалем прилично самоуверено галвански одвојена (ровови, живице, стазе, дрвореди).

Узгред, ове године су у пролеће олује у Великој Британији даје доста времена (бар у местима са најчешћим образаца) није тако уопште немогуће да је толико популарна "жута репице период" ове године бити знатно слабија него што је то у другим годинама.

То би било почетак свега, и даље прате неки посао. У њему је, на пример, може се објаснити принципу најједноставнији могући облик - круг, али и сложенијих облика - два комплета концентричним круговима, делимично раскрсницу и сметњи (попут кругова на води). Упркос ономе што је истакао овде, то није све, и далеко најважнија ствар, поред електричне струје, што је заиста подвлачи све, али ради у спрези са многим процесима и појавама, принципи који тек треба да се разјасни. Они су описали најважније физичке, хемијске и биолошке процесе у формирању смештаја , савијање на тлу цулмс ( стабљике савијен на земљу ) који су укључени, којим редоследом и времена приближно место.

У раду који би могли доћи после њега никада неће празно описан феномен. Никада неоткривен и празно, редовна и прилично типична шема у зрну (Чешка Република). Ово није само прстен, веома сличне, готово идентичне облика обрасци надјено у Немачкој, Италији и Британији разликовали само величине. Ово подржава теорију да су њихови узроци доприносе веома сличне физичке принципе, а не само ви. Објављено цифра је ухваћен потпуно неспремни само кроз ваздушну фотографији, никада незкоуман спот било истраживачи открили до неколико година након пуцњаве, само слике. Он је прошао судбини да је од око 2006 пратњи неког разлога скоро сви његови претходници, савременика и следбеника, који су готово без изузетка на оне на сајту ввв.цропцирцлес.цз означен као "вероватно лажна - вероватно превара" или стрејт пре као "фалсификат - превара", највероватније због "пин заглављен кроз рупу" у центру облика, а следећа ствар нико им плаћа никакву пажњу. Упркос свему томе, међутим, са релативно великом вероватноћом може бити образац који нема конфузија месечари, плоужици ноћу кроз поља са седиштем и мождине незхотовили. Не верујете?

После тог пост могао да прати линије у зрну. Или обрнуто.

Јан Ледецкы

 

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

     Прављење листи објављених текстова  

 

Страна припремљена за вас и сви подаци су врло темељно прегледао теоретски и експериментално

 

Јан Ледецкы

 

z