Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Оригинални на чешком језику - кругови у зрна-наставак . Молимо изговор, грешке машинско превођење.
lightning
Игра је готова.
(Игра се зове Цроп Цирцле ГАТЕ)
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Цроп Цирцлес - сајт машинско превођење

  menu - sitemap Complete list of all pages of this web

Веран својој самој Стрмост отклања могућност да је идентификована. (Heraclitus)

Истина је странац него било шта може сетити. (E.A.Poe)

Omnia vero fulmen gubernat:Фласх је свуда. (Heraclitus)

Прво само природно објашњење принципа формирања  усева круговима,  применом доказаних поновљиве статистички проверљиве научне поступке и истраживачке методе. Фабрика анатомија, патологија, физиологија, биологија, хемија, археологија, физика, хидрометеорологија, спелеологија, геологија, струја, магнетизам, а други, често интердисциплинарни поља.

мистерија житу коначно решен

Муња пражњења - је једна узрок сваког круга у кукурузу , наћи у било које време у било којој области кукуруза.

Crop circles created by Lightning Electromagnetic Fields
Crop circle - a simulation of Lightning Electromagnetic Fields

Шема поглед на десно показује један низ веома занимљивих аналогија у житу и физичких особина муња испуштања. Сличност број 1 муње секрет у структури зрна (растер) запис његових електромагнетних поља линије. , Сличан процес као када снимате фотографије. Резултат се приказује (позиви) на неколико дана.

Муња пражњења - је једна узрок сваког круга у зрну , наћи у било које време у било којој области кукуруза.

 

Топ, један обележио благи зелени сенке базу , - веома, веома скраћена верзија странице која се налази на житу - објашњење , а разрађено у низу подзаконских страница широм Веба цропцирцлесонлине.цом .

 

Садржи само неколико врло основних лозинки.

 

За основни увод у историјске перспективе на питање о житу можете посетити сајт Википедиа - Кругове Цроп . Већина објашњења, иако је поднео или падне готово у потпуности у оквиру псеудо (јунк наука), али бар послужити као основне информације о тренутном приказу на целом питању.

 

Обједињавање теорија о житу

Обједињена Теорија - житу

То је први и једини уједињујући теорија - објашњава потпуно исту процедуру, не само појава редовних облика, усева круговима , али и узрок свега створеног и поднела зрна широм света. У исто време врло јасно објашњава апсолутно без изузетка и узрок појаве било каквих такозваних " аномалија "које су колективно посматрано у непосредној близини усева круговима . Укључујући честе случају нашао " рупу за клин "и ментално поремећен уфологистс дуго урла и навијали да открије фалсификатор. Ако је било на месту неке стварне фалсификатор заиста догодио, онда такав доказ би елиминисали један предлог. Све такве појаве, првобитно сасвим погрешно сматрати аномалијама, и то у претходним олује испуштања у описаним областима постоје аномалије.

 

Први и једини теорија о пореклу житу, све што је потраживање и да ће бити апсолутно поуздано докаже или оповргне. Ово је у ствари једна од основних претпоставки било проверених доказа - Фалсифиабилити опција (види нпр вики). Заједничка особина готово свих постојећих теорија је чињеница да није могуће ни да потврди ни да демантује - основна заједничка карактеристика свих јунк науке.

 

Нови поглед на питање о житу

Цроп Цирцлес - објашњење - скраћена верзија.

Како су житу

То је рекорд фигура електромагнетних поља линија које су креиране од стране пражњења грома, или скуп таквих паралелних и накнадно испуштања и мешање и резонанца они стварају сноп електромагнетног зрачења.

 

У неким случајевима то је такође вероватно да обликују своју креацију и може да учествује мешање механичко - вибрација ваздушног колоне и површина, интеракција ваздушних вортекса. Као последица кретања ваздуха и вибрације на површини Земље изазвао гром испуштања одмах. Они се могу јавити као често уочене аналогије Chladniho obrazců.

 

Тек веома ретко се појављују фигуре одмах након отпуста - поготово ако се вероватно зрна по неколико дана пред већем делу био оштећен од стране другог пражњења. Иначе, генерално се барем неколико сати, али чак и дана или недеља након отпуста, када постоји врло споро пропадање биљака. Експериментално верификован лако репродуктивни и проверљиве експерименте. Тек после извесног времена ће ослабити биљке, тако да ће бити релативно брз наклон до земље, као ефекат аналогији домино. Опет експериментално испитан опет лако репродуктивни и проверљиве експерименте.

 

Свако је стално покушава да увери људе у дубине незнања псеудо тврде да житу направили ванземаљци (НЛО, летећи тањири), је идиот.

 

Свако ко каже да су усеви кругови стварају људи је глупо.

 

Свако ко каже да житу генерише плазму, наелектрисану ваздушни вртлози, позвао вортекес никада није видео нити ненаподобил или математичко - физичко несимуловал је "тренутно нешто дезоријентисан."

 

Свако ко тврди да су усеви кругови кад год и где год да ствара или створио, монструозни штребер. (Д & Д)

 

Свако ко има највећу виц пао Мајке Природе тако савршено ("ово никад не дође сама по себи, она је морала да се народ"), он је отишао у пољима жита да створе нешто слично у циљу подршке њихову тврдњу да је блесаво простодушан.

(Не научни експерименти и експериментална верификација изводљивости)

 

Свако ко тврди да је муња секрет не може да створи нешто на површини, као што је ефекат на пратеће фотографије је идиот.

Погледајте неколико других пратећих слика треба да буде објављен (углавном као референцама). Да ли је могуће да им се захвалим на италијански истраживачи. Хиљаде објављених и необјављених фотографија таквог "доказа људске активности" - "рупа за пин."

 

Свако ко каже да су усеви кругови створили неки чудан, неразумљива и непознато електро - магнетни - механичка (микроталасна) енергија, због чије акције је у таквом месту, чак и после релативно дугог времена, можете да региструјете број необичних појава и ефеката, као што су ЛИМА - Муња Индуцед Магнетна аномалија (компас девијација), инфрацрвено зрачење (топлота акумулирана), одговори необичних људских и животињских обољења микроелектроници (кроз излагање резидуалног електростатичког наелектрисања), а може да се закључити из тога да је једини такав у природи, постојећа и стална појава је муња секрет је глупо.

 

crop circlescrop circlesНови Јичин, 3 7. 1999тх Свако ко је у стању да каже да то апсолутно типичан образац фрактал, гранање на странама тачно према правилима понашања испуштања Спарк, који се појавио једног дана у пољу жита у Чешкој Републици може бити креиран од стране било ког другог процеса осим пражњења грома је идиот. Ово је веома специфична врста Лицхтенбергова облика, позитивна выбој.выбој.

 

Један од најтипичнијих карактеристика олује испуштања је њихова структура фрактала, постепено гранање у све финије структуре.

Једна од најчешћих карактеристика редовних обрасце у њиховом зрна, чекај мало, шта је то заправо, сада некако не успева да опреми ...

То је била њихова Фрактална структура?

 

Свако ко се усуди да каже да су мртве муве, често се налазе у местима налажења житу, као и друге инсекте или неке друге изумрле животиње убијене нечим другим осим пражњења грома је глупо.

 

Свако ко не може да схвати да апсолутно све, без изузетка, да такозвани "аномалије", да је у многим местима житу појављују, може објаснити таквом месту је недавно направљен грома испуштања, је идиот.

 

Прво и најупечатљивији пример таквих аномалија области геомагнетног

Муња Индуцед Магнетна аномалије , Лигхтнинг намерних Реманент магнетизма , Лигхтнинг индукована магнетизму , Реманент магнетизам - Хиљаде стручних књига, и описао један хиљада тона штампаног папира.

Било набројао само унесите лозинку у претраживачу Гоогле

Можда би само довољно да науче нешто енглески, Кучи чудан нлолошко захадологицкы ...

 

Свако ко не схвата да је узрок свим круговима не само као било ком редовном резонанцу и сметњи образаца у зрну, али готово све поднете зрна у свету, која је нераскидиво прати штете електричну енергију од грома испуштања и постепеног слабљења биљака идиоте.

 

Узгред, пољопривредници знају врло добро, али сасвим очигледних разлога оставља ( остави, или ако је нека ) ​​за себе. То је сасвим природно с обзиром на чињеницу да је (потчињавање) земеделны људи су некако боље и наравно спојена са природом, а може проценити оријентисан бар приближно, инстинктивно, шта се тамо догађа, много боље од остатка публике, чак и без јахте. Није потребно да се носе са тим, али никад превише поносан. Дефинитивно није нашао за сходно да објасни и необразоване будале као половзделаным уфологистс и захадологове "стручњака" на различитим паранормалним појавама, и слично проуткарско - астролошка руља да у таквим местима одмах попео на доле као бубашвабе за пиво тамо и медитира на бесмртност буба.

 

Хиљаде пољопривредних научних и стручних чланака, публикација које се баве ефектима муња испуштања на пољопривредним културама. Многи линкови на провереним научним ресурсима и специјализованих публикација, као што су пољопривреда овде .

 

Лопта је на вашој страни суду, Куци гњидама нлолошко захадологицкы. Покушајте да га удари најмање. На нашем половини терена, али никада није био иде ...

 

Можда ћете морати да покуша да докаже да су управо локације ( ГПС база ) где год се појавили усева круг, што на природан начин, тако природно, као што је описано на овом сајту (то је више од 99,9% од свих случајева), било је неколико минута, сати, дана или недеља пре његовог физичког видљивости (откриће) утицај грома испуштања. Прилика је ту, и увек ће бити. То је било довољно да питам Метеорологистс. Ха, Ха, Ха. Здраво, здраво, здраво .

 

Ако одлучите да користите најлакших начина да бар покушају да докаже своју истину, па они покушавају да негирају било какву тврдњу да се налази на овом сајту, ВКПЗУ , онда вероватно би заиста заслужио, то је неко заиста кицк асс . То ће такође бити веома занимљиво видети како ће се лако резултати те истраге саопштити своју студиозан јавност.

 

ГПС - база података , која ће бити објављена у пуној верзији за неколико дана, негде пред крај 2012 (тј., убрзо након краја света) - највећа колекција ГПС локација пронађен усева круговима икада окупљени у свету. Само из Енглеске садржи више од 1000 артикала. Она не садржи само многе ГПС локација које су познате, а они су слике мапе различитих апликација од стране неких посматрача откривених и објављени. Пре свега, наравно, Гоогле Еартх , јер омогућава места где такви мапе на располагању, видите статус у различитим временским периодима, али и на пример на Бинг Мапс или Иахоо мапе.

 

Свакако садржи најмање двадесет локација које је именовао мапе документа описане апликације су доступни, али још увек није откривена или објављена.

Највероватније из Италије.

Свакако не исцрпе све могућности, а пажљиви посматрачи у овим локацијама објављени или близу сигурно појавити више.

Наравно, постоје локације на којима је усев круг фотографије снимљене на картама, али основ истраживања никада нису лоцирани, човечанство никада није знало о њему (као што су многи из Италије, један у Чешкој Републици - да ли ће бити објављен у времену)

Слично томе, често је могуће локална локална истраживање користећи Гоогле Земљу да открије много занимљивих чињеница везаних у оближњим и удаљеним местима. Опет, на пример, број таквих случајева из Италије, али не само тамо.

 

ГПС база углавном садржи низ прецизних ГПС података који се налазе на различитим житу широм света, тачан ГПС локација никад није објављен (стотине). То ће бити објављен у пуној верзији у наредних неколико дана, до краја 2012, или одмах након

 

То може бити најбоље препоручити свакоме ко жели да види прилично бездушном измишљотина " Маја пророчанства и житу ", или шта год да су они ни погледао доле да покушамо да тамо стави све наводе из перспективе овде постављен разјашњење. У сваком случају, несрећни аутори нису свесни да имају веома прецизну репрезентацију формирања усева круг, са пражњења грома. То је био (врло вероватно) гром из ведра неба, "гром из ведра неба", која може да се чује готово. Без облака и вишеструке рефлексије звука између њих и земље, осим што је веома значајан део енергије акустичног преусмерени канала блиц усправно. Али када камера посада пијан и хркање, не би чуо нормалан олују, и није ни чудо што је потребно да се замени снимања материјала мора да упозори пражњење муње. Збуњени аутори заправо скоро успео да ухвати, снимање главног кривца "на делу", али до данас нисам био у стању да схвате ни наговештаја.

 

Ово важи, наравно, плод било ког другог сличног "уметничког ремек" који је икада постављен на тему назначено. Рандом, као што су "" Цроп Цирцлес: Потрага за истину ", или" Шта на Земљи? Унутар Тајни усева круг "су овде два примера су далеко лошији него Маја ... барем он може гледати..

 

У свим таквим материјалима, међутим, може се видети на аеро и подземних снимака једне важне ствари: Скоро сви прави, "прави" род круговима створио по природи, више или мање потпуно даље нераскидиво уз прилично често, неравномерно полехлым жито, али која настаје исти разлог - оштећене биљке струју после грома испуштања. Учествујте у њему, али не мијеша и резонанца. Или направите све редовне облике који чине пример баш као запис кружне линије електромагнетни зраци око жице - муње пражњења, преклапања, "избрисани" по струјама, шири по земљи потпуно неправилне. Такве површине су на светском простору од око милион пута веће од обичног облика.

 

Пре свега, за велики број видео снимака који показују ваздух стога морају бити никаквих као аутори раде барем делимично комплимент , чак и ако је то никаква количина смећа у духу ванземаљских и несхватљиво етарским енергије.

 

Такође је потребно да се плати врло пажњу на фалсификатима, и увек питајте Цуи боно? Ко из примене таквог обрасца има највећу корист. Да бисте сазнали истину није превише тешко. Они су аутори објављеног материјала на различитим житу - такви фалсификати поуздано узети понекад и више од 90% од њихове "ремек-дело". Ово укључује различите лица и било страно дешифрујем поруку. Пажња већ на чињеници да различити обрасци десне свима дешифрује различите облике древних култура, положај звезда и слично. Такви подаци могу бити дешифрована на било слици калеидоскоп, или деца кресбичкацх.

 

Рекао главни кривац - муње пражњење . Он није само неки Сцруфф. Сваки потенцијални посматрач његовог говора ни јурила тако далеко од места злочина, колико год је то могуће, или га убиј право. Само у САД годишње пражњења грома погинуло око 50 људи, Мексико 200, Кина тек око један хиљадити Штавише, када неко покуша да га ухвати, као што су видео камером, што често може избрисати запис акционог изузетно јак импулс електромагнетно ( Лемп ). Само таква ситуација догодила у поменутим оквира Маја пророчанства и усева круговима , током снимања образаца у источној области у 2007. Локација снимања, где би требало да буде приказан исцедак веома зашумнены оригинална слика потпуно избрисана нешто много јаче - електромагнетна пулс. Неколико одвојених оквири, у строгом складу са правилима електромагнетног пулса над више олује испуштања, састављен од неколико узастопних испуштања.

 

Лигхтнинг пражњења, али наравно да је могуће снимити, фотографске и видео записе, само питајте стормцхасеру . Док су они у иностранству, углавном фокусира на торнада, али рецимо Стормцхасинг аматерско друштво Чеси су као клада, они ће видети торнадо више од неколико година.

 

Зашто су неке слике из древних цивилизација толико упадљиво личи неке облике, који је у последњих неколико година су евидентно настали у природи, без кривице људи? Зашто, дакле, да древни Маје (Сумери, Индијци, шта год) је први пут откривен у својим областима, а тек онда се узима до његовог симбологије. Наравно да се сматра дело Божије. Наравно, они су заправо мислили и блиц за рад Бога. Ко зна, ако ни пишишвори оних који нису директно свесни везе између муња и пражњења образац у кукурузу - у житу, али смо заборавили да га напишем. Можда чак и написао, колико је уништена или никада пронађен. Али можда је негде лежи у музеу.музеу.

 

До данашњег дана, на различитим местима, раздвојене хиљадама километара, понекад се јављају врло сличан образац. Устани, јер они тачно подразумевају исте физичке принципе. Слане кристали ће увек изгледати исто, без обзира да ли настале у Африци или у Бразилу.

 

У овом тренутку, вероватно у вези са којима ће, после извесног времена ће бити разрађени објашњење сасвим веродостојан начин даје један од могућих принципа невероватно много симетричних облика, веома редовно огледа многим правцима. То је интеракција два или чак више (-? Да буде завршен) и њихово распадање изнад терена. Може се наплаћује огромну количину енергије, милиони џула или више.

 

Углавном користи релативно једноставне механичке принципе (експериментално изводљиво уочити и проверљиви), али без потребе да прибегава да их ухвате у коштац кроз непотребно комплексне математичке - физичко интелектуалног апарата. Да ли нешто да се радујемо да, заиста!

 

Цроп Цирцле Слагалица окупили ...

 

Уколико сте заинтересовани, контактирајте cropcirclesonline(ат)gmail(дот)com

 

 

Резиме на крају

 

(Понекад мање озбиљно)

Цроп круговима од сада схватили једном за свагда.

Фасциујици, свеобухватан, први и једини прави научни ,

реалан, потпуно нова теорија.

Основна истраживања.

Запањујуће кодови житу откривен. Све и заувек.

Многи други детаљи се налазе на следећим странама

 

Цроп кругови управо сада постаје заиста необјашњива појава, користећи само прави науку . Биохемијска, физичке, техничке, машинске, хемијске и других, од правих научних истраживања заснованих на принципима, користећи само природне законе .

 

Приближна списак научних, техничких и истраживачких поља и метода које се могу користити да објасни принцип порекла и током било које штете усевима и биљкама на гром пражњења, укључујући житу:

 

Пхитопатхологи, биљка анатомија, морфологија и физиологија, биологија, биохемија, биофизика, биомеханика, физике, хемије, земљишта науке, хидродинамике, статистике, микроскопија, спектроскопија, фотограметрију, Електромеханика, Електростатика, физике и дозиметрије електромагнетне и јонизујућег зрачења, електротехника, хидрологије, геофизика , физике, резонанца и мешање оптика, кристалографија, Магнетохидродинамика, хидрометеорологија, електродинамика, физичка хемија, термодинамика, квантна хемија, Термокемија, хидросататика, кинетика експлозија, динамика флуида, фотографије, геометрија, токсикологије, цавинг, магнетизам, електромагнетизам, радиобиологија, механике, фотометрија, фрактал геометрија, агрономије, аеродинамика, геологија, математика, археологија, сеизмологије, агробиологија, Агрохемија

 

и многи други, често интердисциплинарни, преплићу и међусобно повезане дисциплине.

 

На пример: ефекти грома пражњења у пољопривредним усева фармерима релативно мапирају у детаље, на хиљаде научних публикација. Танак узорак, са многим референцама на различитим пољопривредним научним публикацијама, на пример, овде .

 

Потпуно нови, оригинални теорија о пореклу и формирање образаца житу, потпуно слободан од било какве знаке псеудонаука, езотеричних разматрања, мистике и окултизма, псеудонаука, захадологицкыцх разматрања, НЛО, летеће тањире, ванземаљци, иначе скоро сва разматрања која утичу на биљне обрасце за нераздвојно пратити га.

 

 

Веома детаљно, али једноставно и разумљиво.

Пуне 100% научне теорије и објашњења житу

спреман за било ког научног истраживања и верификацију, оппоненци.

Шокантно!

 

Теорија ретроспективно проверљиви путем записа који постоје,

али су никада није коришћен за сврхе описане.

 

Мистерија житу сломљена ..

 

Потпуно нова теорија, коришћењем конвенционалних научних метода

потпуно ослобођен од било псеудоведецкехоо истраживања.

Невероватно, застрашујуће, шокантно, готово у исто време непредвидиво теорије.

Духови или без духова, нема наговештаја о духовности.

Нема езотеричне, мистични или окултни силе, ефекти, рад или експерименти.

Нема јебене ванземаљци, НЛО, летећи тањири, ванземаљци.

 

Код житу открио једном за свагда.

Цроп круговима решен. Једном за свагда и у потпуности.

Апсолутно не НЛО, летећи тањири, нема познати или непознати летеће машине.

Нема непознатих или непредпокладателне снаге, нема паранормалне објашњење.

Не чуда, нема мистерије, нема ни трага.

 

Нема ванземаљци, нема покушаја да се обратите.

Нема војне тестове, експерименти или анкете.

Нема других научних, тајно спроводи експерименте, тестове и истраживања.

Нема паранормалне или телепатска експерименти научне фантастике.

Ни метафизика или парапсихологија.

 

Потпуно невероватно, али истинито једино могуће објашњење. (Више овде ).

 

Апсолутно нема ефекта интелигенције (или обавештајна служба), или шта ће бити проклети стане сваки мисаони процес приликом формирања житу. Наравно, укључујући и оне које су направљене од круга одлука, јер ови појединци ће имати неку врсту интелигенције у мозгу, нико никада није нашао, чак и ако они заиста траже.

 

Нема обавештајне или мисао процеси планета, НЛО, летећи тањири, бубе, простор, сунце, месец, спољни простор, мишеви, лети, бумбаре, пауци, материјали, животиње, биљке, смрт интелигенције, дух, материјала, супстанци, вртлози, атома, молекули, инсекти, кристали, земљиште, ветрови, бактерије, растурачи, духови, привиђења, костури, простор, ванземаљци, гљивице, штеточине, вакуум или било које друге обавештајне током стварања образаца житу.

 

Не Међупланетарни интелигенција, не интергалактички интелигенције, не интелигенција Марсовци, не интелигенција глобус, нема интелигенције биљака, зрно не интелигенције, не интелигенција земљишта, преброди без интелигенције, без интелигенције биљака, животиња нема интелигенције, не интелигенција подземних вода, стене, нема интелигенције, не обавештајне јежеви, кенгури не интелигенција, нема обавештајне штребера формирање житу.

 

Тајна житу откривен. Заувек.

 

Принцип формирања веома прецизан, по многима пресликани и симетричне осе (често фрактал) геометрија може се упоредити са принципом формирања и формирања пахуље, или конструисати графички запис интензитет електромагнетног поља око проводника струје, или електромагнета, укључујући паразитске и Еди (! ) средњих електромагнетна поља и струје. То ће бити негде другде, објашњава нераздвојно пратећи ситне пратеће прстење смештена управо у тачки контакта између две велике круговима.

 

 

Мистерија житу решен. Дефинитивно. Апсолутно.

Шокантно откриће!

 

Теорија баци на свим истраживачи феномена усева круг, као гром из ведра неба , (хихихи), Болт из Плава ;-о

 

Теорија светлији од сунца (сунце површинска температура је око 6000 ° К, температура плазме пражњења грома је око 30.000 ° К, што је око 5 пута толико).

 

Логично, зар не само лако разумети лаик, али и научно доказано, статистички проверљиви, и директно сама нуди разумевање и објашњење целог процеса креирања усева круговима.

 

Објашњење које не само да се објашњава врло природно питање житу, али и веома чист постоји начин осветљава одвијала аномалију , ипак назива натприродно и ужаса.

 

Цроп Цирцлес не прави сабласан, етерична, простор, космички или ванземаљац или интелигенцију, или било коју другу могућу људску интелигенцију или животиња. Само физичка и физичке снаге, процеси и интеракције међу њима, ништа друго.

 

Нема такозване "вортекес" (Плазма вера).

 

Не ветар (чак дивљини - га - тхеатресанд )

или циклони, торнада, киша и град.

Чак града, затим од "дивљих ветрова".

 

 

Нема животиње (осим за " јежевима "у Миловице), ни ванземаљци.

Не екстрасензорно или трансцендентална моћ или перцепција.

 

Не паранормалне, нло-логији, или било које друге сличне појаве, снаге, или истраживања ..

 

Нема "леи линија" (прате повезивање древне места, ЕВ Геопатхиц.)

не прате било какву енергију.

 

Са изузетком путева у коме протиче електричне енергије, гаса и воде - све комуналне линија, у којој муња стрефуји, а после у бекству, и под земљом, као и после тобоган.

 

Слично томе, понекад понашају као стази после нумера трактора (трамлинес), због чињенице да су у неким случајевима можда и више од хиљаду пута већа електрична проводљивост против своје околине.

 

Такође, прати друге врсте - Гусенице напредовале цлеар креће у правцу преовлађујућих ветрова. Лигхтнинг номиновали олује стварају житу, поред много миља.

 

Његов рад се вероватно доприносе различите археолошких остатака, који се налази у подруму, као и геолошких аномалија. Они могу да имају веома значајан утицај на начин далеководи ундергроунд, а очигледно такође укључена у статистички значајним повећањем вероватноће испуштања одређеним местима, као иу јаком завођења власти дубоко подземља. Дакле, постоји значајна предност у односу на површину, а појава другог неправилног површинских оштећења на биљкама које се налазе ван редовног круга облика усева.

 

Такође, зато што може бити веома брзо довести до великих количина електричне енергије дубоко испод земље. Без значајних линије на површини, па неправилна оштећења других производа на површини изван правилног облика. Енергија, спроводи се на начин описан и њихов утицај може створити "само" облик магнетне линије силе око правој жице, као релативно редовних кружним облицима или њиховој резонанци и уплитања, што све доприноси резултат облика житу.

 

Приоритетни завођење испуштања у оквиру локалитета свакако имати свој део стубова и жица и далековода, сигурно би много тога да вам кажем да су "другови из ДДР", заправо "другови из ЧЕЗ" , али и раде у иностранству у различитим високонапонског електричног истраживачких института, раде за произвођаче и дистрибутере електричне енергије и који се баве производњом енергије и ХВ и процену последица интервенције олује испуштања у сличним уређајима се налазе у непосредној близини житу.

 

Нема духови или скелетима житу не формирају

(Или у ормару)

Нема снаге из гроба.

Нема духова, духови, виле или свице.

Нема натприродним бићима или снаге.

Нема "Мислио таласе", нити менталне снаге или процеси било живог или не живи организам, људског или животињског.

Тајна писања усева круговима дешифрују.

Апсолутно не (намерно или знајући) ефекат сваког човека или животиње.

Не акција, енергија или моћ мисли

 

фотографија ©cropcirclesonline.com, © брзо славине

 

Не телекинеза или сличне снаге, без теле-или пара-снаге, науке и истраживања.

Не међузвездани, космичка или космичка мистерија, акција, енергија или сила.

 

Јежеви такође не стварају кругове усева

 

Не зна изван димензија или премештање било који постојећи или

други покушаји сексуалног односа, везе и комуникације.

(Са једним изузетком - случај Миловице - Исток, где су јасно

био је покушај да се повежете или однос. Ти јежеви су нам дати ...)

Овде опустошили јежеви (саопштена) резултат-област уложио , лежећи на земљи (зваленехо) зрна око 8 м 2 , у пољу истоку Миловице

 

Не диск, енергија или моћ мисли, мисли процес.

Не погон, снага или сила "бића".

Нема интердимензионална или екстра-димензионални дискови, моћ или сила.

Не покушај интергалактички, међузвезданом или ванземаљац комуникације.

 

 

Само једноставна биолошка, биохемијска, физичка, хемијска и сличне

заправо научно објаснити и потпуно природан природних узрока и последице, у процесу стварања житу.

 

СУПЕРНАТУРАЛ (енглески израз за "натприродно")

апсолутно није натприродно процес у стварању усева круговима не учествују

Апсолутно нема знакова нешто натприродно, " супернатуралнихо ", барем што се термин је значио у смислу струје, потпуно запањен и унцомпрехендинг истраживачи.

 

Фласх је ствар потпуно чиста и природна ( природно) , земаљски, не ванземаљско, али осим тога она се појављује у готово свим својим особинама, обе квалитативне и квантитативне аспекти "супер" , чак и већина страшан, апсолутно све своје имовине је изнад било ког обичног човека машта. Првобитна напон између облака и тла може бити већи од неколико милијарди волти. Пеак тренутне вредности могу се приближава милион ампера. Пренесени снага - пооштрена многих теретних возова, много километара. Брзина "Повратак Мождани удар", главни секрет је негде између 1/3 до 2/3ц, што је заиста довољно, с обзиром да је већа брзина од ц, према садашњим концептима физике у нашем универзуму видљиве не постоји . (Неутрини се испразни сличним размишљањима) Концентрација власти у односу на површину и јединици времена је много већа од површине Сунца.

 

Стрмост од водећих ивици тренутног импулса (аутори веб рангирана на имагинарни пре свега у овом ставу наводе својства, златна медаља ) - неколико десетина до неколико стотина хиљада ампера по  МИКРО секунди, само један -милионити секунди. Можда само неки ласери могу имати већу стопу раста енергије, али енергије у свету сестројенехо било ласер може да се упореди са енергијом колико означен као слабијег флеш "чајичек", односно "прдитко", укључујући и онај који ће Брезани

Иако грома пражњења заиста и Супер Натурал, не барем то није натприродна ствар (Супернатурал), само надприродна.

 

КСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКСКС

 

 

И на крају, за опуштање ...

У наредним пасусима у временима у појединим местима ће бити напуштен, посебно поновљени експерименти и запажања понављају доказиви научне тврдње, објашњења и доказа, као и текст понекад се крећу на нешто тањи лед само размишљања и теорије, понекад више за забаву. (Чак и ако ...!?)

 

Сун, плазма

Врло слични објекти као што су житу - не толико дуго траје, али секунди, минута

можда сати, можда чак и дана, формирају се на површини соларне плазме. Кругови у плазми.

 

Постоје процеси личе олује, плазма ектравасатионс у месту и електричних струја, али много јачи него што муња, рецимо, 10 12 -10 15  пута јачи. (Нико неће бити покушаја да пажљиво испитају).

 

 

кретања у визуелно посматрати рецимо хттп://ввв.тхесунинмотион.цом

неке основне информације о сунцу овде (у Чешкој)

Соларна корона , соларне бакље (википедиа - енглески)

 

Сунце и планете

Постоји веома, веома, веома сличне предмете на сунцу (или било звездице) на површини.

Врло слични објекти постоје на површини Сунца (и било која друга звезда).

У соларне короне и површина соларне плазме је у току и такве електричне ерупције плазме секрет и да се акције неких од њих, цео глобус потпуно испари. Њихов утицај на површини плазме на површини Сунца, која има својства налик течности него солидан, ствара врло сличан образац са круговима на води, укључујући разне сметње и одјека. О нечему веома слично могло да буде случај у многим популарним пега.

 

 

 

Објекти, подсећа на облик и начин житу бити негде забележена у будућности, практично свака планета и његови месеци, а у веома далекој будућности, када човечанство има у међувремену потпуно празна, или не утиче на било коју сличну разорну катастрофу, као када у 2012 Камење о томе како древне Маје предвидели у било којој другој вемирнем ванземаљског планетарног система.

У неорганске и неживо ванземаљске материјали као што су песак, снег, прашине, шута и слично.

Пре него што стварно Истраживање ће се очекивати и предвидео

 

Истраживања у блиској будућности, али ми нећемо почети, Хокинг напред

недвосмислено упозорава да ћемо га користити као дијете, па сам радије послушати,

чак и са њим у овом тврдњом прилично разилазе.

 

 

Нема обавјештајних кругова у кукурузу не

 

Мистерија житу откривен.

Нема "Мислио таласе", нема снаге под утицајем идеја било живог организма, односно од Црипт делује људску или животињску. Или неке мрачне силе, тамна страна силе.

 

Пилетина или јаје?

Шта је прво настало, кокошка или јаје? Ми не знамо.

 

Шта је прво настало, житу или кокоши? Ми не знамо.

Извините, ово питање заправо зна одговор.

То није било право питање.

 

Желели смо да нешто питам нешто друго.

Да буде, или не ... Жао ми је поново увукао мало грешку.

 

Шта је прво, усева круговима или Стонехенге? То је оно што се дешава.

На ово питање, након данас, свако може да се одговори.

 

Последња шанса

ПС

Поштовани кругу одлука, полако се приближава последњу шансу

да буде примљена

ниси само једном у животу

није произведен ни један једини усева круг.

 

Осим неколико изузетака направљених само и само за тај тренутак у жижу ...

(Чак и тада, међутим, били су креације толико страшно у поређењу са шарама

извући њиховом једином реалном аутору - муња пражњења ,

да нема ни мало интелигентна особа

да ниси за свој рад да плати црвени цент.

Сва ваша претходна "признање" о томе како можете производити у круговима ноћним усјева

зпунктована је био у пабу после пијења велике количине ферментисаних пића (у жаргону чешће назива "пиће").

(Или као помало незгодан покушај да се обмане простодушан госпођу Бовер)

 

Не, не, не, не, не, никада, никада, никада, никада, никада

Нема натприродна бића, појаве или снаге.

Апсолутно не (активан или намерно) ефекат

сваки човек или животиња.

Не телекинеза, никакав сличан моћ, ни теле-или пара-силе, науке и истраживања. Не космичких или натприродно, или космичка мистерија

функционисање, енергија или сила.

Не интердимензионалне или екстра-димензионални или било који други

Веза или комуникација. (Осим Миловице - Исток)

Нема струје, енергија или моћ мисли.

Нема струје, енергија или сила "бића".

Не интердимензионалне или екстра-димензионални

акција, енергија и снага.

Не интергалактички, међузвездана комуникација и ванземаљци.

 

Ниједан од наведених овлашћења житу направили.

 

Само једноставна биолошка, биохемијска, физичка, хемијска, механичка и други чисто природне, физичке објашњиво узроци и последице.

 

Не сенилни глупо ... (Идиот никад обесхрабри кругове усева)

Нема шале или круга одлука.

Ни Даг или Дејв. Нема ужад или табле.

Ни табле, или каблови, тањире, или жице.

Нема разум, сенилни и луду старци,

или њихови имитатори, поштоваоци и следбеници.

 

ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ ПРИРОДА, НАУКА

Само праве природне силе, мјерљиви и проценљив, коришћењем природних правила и законе биохемија, биофизика, физике, математике, биологије, хемије, механике, и друге сличне и изведени стварне природне науке и дисциплине који су укључени у стварање неког усева круг који је икада открио ..

 

Физичке снаге у сарадњи са хемијским, електрохемијским и биохемијске процесе, али чак и пре него стварне физичке, хемијске и електрохемијске снага насталих на површини Земље за њено постојање милијардама разних кругова кругова усева усева, или сличних последица дезена, давно пре развијен човек, чак и животиње и биљке. Први на неживе материјала као што су снег, песак или прашина, и сличних објеката или материјала касније у маховине или лишај, и још касније у биљкама као што су траве и жита претходника.

 

БИГ БАНГ - Биг Банг

Заиста за Великог праска у истраживању и обавештења.

(Пун ... Блиц производи грмљавину следи заиста велики прасак)

 

Сличне процеси производе предмете сличне житу на површини било звезде (било које величине) и само испод њега.

У овим случајевима, то је више аналоган течности утицаја телесне

(Или блиц у воду)

(Ниједна од ових феномена ће блиско испитати).

Такође, на површини од многих (мада не сви) од планета и њихових спутника (довољне величине)

у сваком звезде у галаксији било у свемиру.

(Ми - сада живи никада неће пажљиво испитати, Обама је заустављен)

 

напомена:

Нису сви органи - као што је наш земаљски месец не изгледа из ове перспективе је тренутно није активан, али не мора увек бити случај ...

Исто тако, два сателите Марса, Фобос и ДЕИМОС (генерално гледано, сваки "клинац" у Сунчевом систему и универзума). Солидс које држе атмосферу и без вулканске активности су на аналогији. Али, на Марсу постоје ветрови, трење и самим тим не би требало да буду присутни олује, мада је у овом случају, наравно, само песак. Тамо где муња и олуја где муња круговима (понекад), тако да неки од нових сонди да истражују површину са довољном резолуцијом ...

Научне публикације су и даље посматрати на атмосферске активности на Марс помена.

 

Црне рупе (црне рупе)

Такође је могуће да житу сличне објекте

(Мада са нешто другачијим механичким особинама)

јављају близу површине црних рупа

(Негде између површине и Евент Хоризон).

За данас, употреба било познатих принципа физике,

никада неће бити у стању да се носи са својим истраживањем из непосредне близине. То неће утицати ни Обан или Хјукинг.

До сада, осим неким прорачунима, или ближе неухватљивим гравитационих ефеката.

 

Ово НИЈЕ шала.

 

 

У свемиру постоје милијарде галаксија, од којих сваки садржи милијарде звезда са мултипликатора милијарди планета и њихових спутника, а већина сваког од којих је један, по један за сваки од милијарди година још убехлыцх створена током сваке године (Земља - око 31.557.600 сец) неколико хиљада (на већи милиона предмета) објекти креирани на сличан начин подсећа на житу, као слике на осцилоскопу ( Лиссајоус ), флексибилног мембране ( Цхладни ), фракталним обрасцима (пахуљице, гранање), калеидоскопа, и Кирлианови Лицхтенбергова образац (други паралелни фрактали)

 

 

Питање дана

Поштовани кругу одлука, према дијаграму у присуству (наш) универзум у њој сломила и нестало процењује око 10 30 (или чак више) цифре

врло слично чак подсећа настали

Као Цроп Цирцлес, калеидоскоп и ометање и Лиссајоус & Цхладни

 

и њихова комбинација у прашину, песак, снег и сличне материјале, као што су житарице и постројења, ако је постојала, или друго постоје ...

(Црне рупе се не рачунају, као ни зрно на њих)

 

10 30 је око 1000 пута више него било ко од нас, чак и ако је такозвани "велики узорак" у својим телесним атома)

 

Поштовани цропцирцле одлука, ипак тврдите да сте креирали

иако је само један од њих?

...

...

 

-----------

ВКПЗУ - ви Кучи гњидама захадологицкы нлолошко

-----------

 

 

Страна припремљена за вас и све теорије овог закона и тврди веома темељно и теоријски и експериментално верификован

 

Јан Ледецкы

 

Цроп круговима - мистерија откривен.

 Једном за свагда, увек и заувек.

Невероватно примитивни, како би се могло рећи срамотно глупа или чак глупо објашњење. НЛО ентузијасти, Мистерија, парапсихологије, летеће тањире, непознат и не постоји енергија и слично глупост може организовати одтранспортоват без повратка (бесконачно).

Другим речима, они могу повући у дупе .

Исто се може рећи за ванземаљцима .

Укључујући Пароубек Мартану.Таке да превучете да ...

z