Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Original v češkem jeziku - krogi-v-zrnje timelapse-kratko . Prosim, oprostite, napake za strojno prevajanje.
Ne bojte se nezemljani (tujec), pa ne gre
Learn about thunderstorms RSS feed

Timelapse kamera, predmetov pod zemljo

tujci ali tuje. (Tujci, ET) Vsakdo od njih ima polne hlače, nihče ni videl, vendar vsi mislijo, da so žitne kroge delajo.

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

 

Najprej: samo primitivni bedak bi želel pristati na visoko napetostnih kablov.

 

Raziskovalci, ki se ukvarjajo z raziskavami, Crop Circles, celo strah, da se uporabi timelapse kamero

 

v večji meri. Imeli s Rečeno je bilo večkrat sramota, vendar v tem trenutku ne bodo odpravljene.

 

Kamere timelapse postavitve predstaviti pridelka krogih raziskovalcev verjetno ne zavedaš, da v večji meri, predvsem zato, ker se bojijo, seženj kaj sploh želijo, da se ve. Morda se bojijo, da bi jih ujeli tujci lahko maščevali, bodisi zase ali za človeštvo (kar obravnava). Bojijo se razporedi v intervalih kamer v večji meri na mestih, kjer bi lahko odkrivali vzorce v prihodnosti, strah pred tem, da če so res uspelo ujeti eMZáky v zakonu, tako da bi imele jih nato obravnava enkrat za vselej. Torej, konec obravnavo mmimozemšťany, razlaga sledi.

 

Dragi lovci skrivnosti, UFO opazovalci, vyhlížitelé za azil in tujci! Nimaš prav nič ne skrbi, ne ne povračilne ukrepe za nič, ali pa nobene škode, če se bo kaj še nekoliko pomagal razjasniti vse opisane skrivnosti. Mmimozemšťany res timelapse kamere za zajemanje ni mogoče, vsaj ne tisti, ki bi lahko pridelka krogih raziskovalcev in ufologists záhadologové strah, in da je velika večina izmed njih še vedno obravnavajo kot pravi avtorji oblik. Timelapse fotoaparat nastavljen pravilno, vendar ga je mogoče posneti drugo mmimozemšťany, in sicer MZ razrešnice (oblak-zemlja), ki je dejansko "Barva polja" vzorec, vendar namesto čopičem uporabo elektronskega žarka za večjo moč kot lokomotiva, in zgraditi vse to nerazumljivo oblik dve tako enostavno, hitro in relativno preprostih fizikalnih pojavov osvětlitelné načelih, kot so resonanca in motenj.

 

Timelapse kamero, vendar to ni treba uporabiti le množične Circles Crop ankete, se lahko uporabljajo za razlago načela in postopek za škodo in nastanitve , poškodbe, osla, in vse druge rastline žit po vsem svetu. Par kamer v majhni medsebojni razdalji se lahko uporabljajo za zajemanje in določanje plamenišča trka v centimetrov. Preprosto uporabo načel geometrije, optika, matematike in fotogrametrijo.

 

Tudi na robu, elektronskim snopom, ki je večji od 1 cm, katerih čelo premika s hitrostjo 100-200 tisoč km / s (to je dokazano podatki iz strokovne literature najbolj zaupanja - Rakov, Uman , ne glede na njihove publikacije (obr). Čeprav so v mnogih krajih na spletu, vzorno WIKI - en (x tisoč kilometrov na uro ), je kok pogosto najdemo povsem drugačen, popolnoma zavajajoče informacije v navidezno (wannabe) "strokovnjak" besedil. Premiki v nekaj milijonink 2. energije, ki bi bila sposobna, da se premaknete na električno lokomotivo na razdalji nekaj tisoč kilometrov. Tudi le majhen del te energije res lahko "ustavi pin-zemlja", ni treba, da tudi v primeru najmanjšega dvoma. Prvi in najhitrejši mehanski impulz, da se začne širiti od točke udara učinka, ultrazvočni (šok), ki je vedno zelo natančen krog, in po nekaj kilometrih za raztapljanje (fade). Samo poglej na skoraj vsakem posnetku filmskega atomsko eksplozijo bombe, kjer udarni val je pogosto viden zaradi korak spremembo rosišča. Začetna hitrost (ampak res samo začetna) udarni val s strelo izpustov je verjetno veliko hitreje od hitrosti vala, ki ga ustvarja eksplozijo jedrske bombe ali termonuklearna. (Verjetno ga imaš foto)

 

Slike (povezave vodijo do virov) lahko videli primere, kaj lahko zaključijo bliskavico , da několikatunovými dreves (groba ocena okoli 5 ​​ton). Več deset do nekaj sto kilogramov težkih hlodov, so razcepljeni v delčku sekunde in razpršene na tleh, kot zobotrebci. Zato je čudno, kako je mogoče, da se na mestu, kjer je pristal strele odvajanje neposredno v polje, dejansko pa "obtičal v blatu", da ne bi našli ničesar, razen "luknjo za pin", včasih pa tudi št. Zato bi raje tam pričakujejo velik krater. To je posledica dejstva, da v večini primerov takoj po dotikajo tal (mokri), velika večina preostalih energije razrešnice enakomerno porazdeljeni možnem času najkrajših poteh najmanjšega odpora, tik pod zemljo. Včasih je pa cena (energija) res presežek, poleg razlike v prevodnosti kanala plazme in državo, je ogromna. Kanal strele v zrak, je upor, da približno en meter na 1ohm širine ne več kot 1 cm, tal več sto tisoč ohmov na meter, ampak temelji na kocko s strani 1m dolžine.

 

 

Nekatere nevarne pojave, so tam zato, ker lahko pokažejo nekaj trenutkov - korak napetosti. Na majhni razdalji od strele razrešnice, vendar nikoli ne bo varna.

 

Presežek dajatev, se lahko v nekaterih primerih zapeljal tik pod zemljo in lahko vozi malo, večinoma v šoli, potem ko je traktor, pa tudi med njimi, na primer diapozitiv ali slide.

 

V nekaterih primerih je morda nikoli ne dotikajte izpusti površino tal pride do pojava, ki se lahko najbolje primerja s pojavom električnega toka praksi - "dielektrično okvare". V tem primeru lahko še naprej opravljajo zelo hitro precej globoko v zemljo. Verjetno je, da v tem primeru se lahko zapre okoli strele postajo podzemne ustvariti fulgurity. (foto za strele: nenasilno PAE) zapeljevanja podzemna razrešnici v primeru nastanka nekaterih oblik, předevěím kroga, več kot zelo verjetna.

 

Seveda je mogoče, da se upošteva, da se lahko v primeru udara strele izpustov na prostem, neposredno v zemljo (na polju) zadeti mesto preveč globoko pod zemljo za mehansko imajo nekaj zelo podobnega, kaj se je zgodilo z drevesa na fotografijah. To ne bo uničevanje, čeprav zaradi kontinuitete podzemnega prostora ne bo dovolila kaj takega, ampak mehanski impulz je lahko zelo intenziven. Podrobnejša analiza distribucijskih kanalov za odvod na zemljišču in podzemno se bo nahajal na mestu odvajanja širijo po tleh in pod površjem . Treba je upoštevati predvsem dejstvo, da lahko lokalne razmere v obraz vpliva razelektritev razlikujejo od kraja do kraja v skoraj neskončno število možnosti. Na omenjeni spletni strani bodo prav tako poskušali najti razlago razlike med vplivom hitrih industrializiranih ali industrijskih področjih, ki so skoraj vse opremljene s precejšnjim številom utemeljen objektov (Paličasta na hišah, žlebovi, kanalizacija) v znesku, ki presega več naročilu možnosti udara strele v kmetijska površina (Posamezna drevesa ali drogovi VN, le nekaj sto metrov narazen). V tem primeru, včasih se zavezuje, da bo odvajanje neposredno v enaki površini. Včasih je lahko neposredno na glavni Return Stroke, Včasih na nekaterih sistemskih (paralelni) ramenih izpuste, ki so bili prvotno dani na primer v bližini VN jambora. Razmere se lahko zgodi, da prvi stopil Leader Čeprav je sprva usmerjena v eno od tipičnih vodnikom (HV palico, drevo, grm), ampak na koncu je "ob" v nasprotni smeri vožnje Pozitivni Streamer, ki je nastalo zaradi relativno oddaljene lokacije na terenu, in po Zadnja pomembnejša povezave Povratni gib usmerjen tja. Točno lokacijo kraja, kjer je končno počil v odprtih deželah, v zelo znatni meri lahko sodelujejo v podzemni objekt (geologija, arheologija, zgodovina, vojna, industrializacija, infrastruktura).

 

V nekaterih krajih, kjer so bili vzorci v zrnju, res ne potrebujete stebri v bližini HV in LV iskati dolgo. Na ostalih deset odstotkov, čeprav ni nobene fotografije ali potencialne stebri strele ni vidna, vendar je obisk Google Maps in Google Earth lahko vidite, da so tam. Ta pisatelj ve, kaj govori, ima v lasti eno izmed največjih zbirk mest GPS različnih krogov posevkov, ugotovljenih v preteklosti kjerkoli na svetu, in zelo kmalu se bo ustanovila stran, kjer bodo sčasoma pojavijo ena za drugo fotografijo s podatki GPS.

Levo 1. vzorec januarja 2011, Džakarta, desno Italija 2007 - Ancona

 

Grombach 2002/05/26, Baden-Wuertemberg, Deutschland 2002/07/01 Grombach, Baden-Wuertemberg, Deutschland

 

http://www.uforevue.sk/news/53/55/Nadherny-kvet-v-poli-pri-Kozarovciach/

Razširjanje razrešnici na terenu, njegova hitrost zapeljevanje pod zemljo, in vse druge vrstice v plitvem podzemlju v veliki meri odvisno, kaj in kako poglobljeno se nahaja pod zemljo. Utilities, arheološke, geološke relikvije napak, vzmeti, opuščenih rudnikov, vodonosniki, ali kaj podobnega.

V zelo izjemnih primerih lahko povzroči izpust pravo podzemno eksplozijo višini več sto kilogramov TNT, če med potovanjem podzemni srečal z neeksplodiranimi, čeprav že precej razpadajoče in razdeli bombe, několikasetkilogramovou iz druge svetovne vojne. Avtor ene od manj pogoste nepravilnosti - kraterjev na tem področju. Nekaj ​​podobnega majhen krater na področju lahko nastanejo tudi, kadar so v plitvem podzemlju je imela podobno zgodbo, ki je vidna na fotografijah dreves, verjetno se lahko v nekaterih primerih postali. Na primer, lahko strela udari še neekspandirani koreninskim sistemom že obstoječo drevo, katerega ostanki se lahko trajajo več let pod zemljo. Podrobnosti na strani Hromosvody polja .

 

Tudi majhen vodni smer, če je na voljo dovolj energije, da lahko znatno eksplodira samo s spremembo bliskavice v paro, kljub dejstvu, da je udar strele razrešnice ni problem, deloma zaradi termičnega razkroja in delno razgradi z elektrolizo v vodik in kisik, ki eksplodirajo dodatno. Nekaj ​​podobnega se lahko zgodi, šote.

Learn about thunderstorms RSS feed

Iskanje dokazov

Dokaz, da lahko podpre nekatere trditve na tej strani, in še mnoge druge kmetje lahko prinesejo svoje. Seveda bi radi prispevali k razjasnitvi starodavnih skrivnosti, in to je zagotovo še vedno prežijo utrujeni s koso Flint in tujimi vsiljivci, ki se preprosto ne pridejo.

 

To bo povsem dovolj, če imate dokaze, opisano tukaj ... kopati.

(Explained na drugi strani v posebnem odstavku, temeljito opisuje pojav subjekti Underground - in del strani v Poljedelstvo Lines )

 

Na nekaterih mestih pod zemljo v resnici verjetno orjejo, niti dovolj globoko pod oranje nekaj ostankov kmetijske dejavnosti - deli strojev in orodja (metal), ko se uporabljajo za gojenje. To je mogoče videti na fotografijah nekaterih vzorcev. Z veliko manjšo odpornost proti okolici, kot tudi v primeru cevi, je povečanje nad tok in s tem višje rastline škodo. Tu sta dva primera, kjer ste v državi, ti predmeti se nahajajo (ki se nahajajo) in podobni kraji, bo zagotovo mogoče prepoznati več. Se lahko pojavijo podobna " podzemnih označevalcev "v krajih nekaterih podatkih kadarkoli v prihodnosti. To ne sme biti samo še kmetijskih dejavnosti lahko vključujejo tudi arheološke artefakte, ali pa propadel oddelka letala. Opisane tvorbe lahko seveda ustvarite in verjetno tudi na področju bogato ustvarjeno, brez kakršnihkoli tesno redno obliko.

 

Opomba: ni odpravljena, da je v bližini podzemne označevalcev lahko kdaj našli kaj podobnega. fulgurity , ampak trenutno je tam že morda preveč razpršene. Veliko več jih je mogoče najti v majhni globini pod "zataknilo izvrtine", ni res "stvar dogaja". Majhna količina materiala, ki se nahaja, je mogoče segreti le za kratek čas in več kot 6000 ° C

 

 

Torej bi se tujci končno le naredil ...

Prvotno je predstavil idejo, da tujci (v sci-fi dokaj pogosto uporablja izraz za tujce, prav gotovo bi bilo mogoče izposoditi znanstveno-realnost), so nekateri tujci, žitne kroge res Končni cilj. Čeprav so povsem različni tujci, kot smo sprva mislili, da človeštvo. MZ - to je bližnjica, ki se lahko uporabljajo ne le za tujce, ampak tudi za strele v oblaku - Zemlja, MZ. Toda ta razlaga pretvoriti v angleškem jeziku, bo to dejansko res, kot teaser prevod, da, gospod Ješito ...

 

(CG strele, oblaki - to - zemlja)

 

Kakorkoli, zakaj bi te nesrečne tujci naslikal skoraj izključno v koruzo (čeprav obstajajo izjeme), ko se velik del leta po vsem svetu imajo bistveno boljše in lepše in "platno" - na površini snega? Dejstvo, da so nevihte skoraj ni prisotna v zimskem času (in če je tako, je snežna površina ponavadi sledi veliko bolje "očistiti" kot pred njim), bo vsak bralec zagotovo sodbe. Drugo splošno dejstvo je dokaj razširjen pojav, ki v zimskem času in ne ljudje sedijo doma na pérdeli kot hurozený gentleman rake, lepo v Teplicah, kot zmaji in osedlal avto, podoben in skušal opazovati od zgoraj zemeljskem površju.

 

      

 

Če zanima, se obrnite na cropcirclesonline@gmail.com

 

Stran pripravljena za vas in vsi podatki so zelo natančno preučiti praktično in teoretično

 

Jan Ledecký

 

pz