Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a publicat-text-2-2 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
2/2 textul publicat
continuarea de 2/1 din 09 noiembrie 2011 www.sarden.cz - cehă Internet Sci-Fi revista
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pagina de start

04 decembrie 2011 www.sarden.cz

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Nota: Toate fotografiile, pentru că în primul rând publicată în cehă, conține și legende " Foto + bine. "

și comentarii de www.sarden.cz administratorului:

Mister rezolvat, am dori să exclame. Adevărat este că corespondentul nostru extern, cu explicația lui de cercuri și spectacole clare, logice, și se pare că soluția acceptabilă LogicAll de asemenea. (Multe mulțumiri. JL)

 

Examinarea: 

Agricultura Cercuri

 2/2

 

Unele Posibilități de creare de model - continuă

Completele de modele regulate apar doar în cazuri foarte rare, una dintre mai multe milioane. Înainte de a lor acolo crearea unor Fi aparent la întâmplare și fără motive logice, această combinație chiar mai mult decât doar două condiții potrivite generarea de model regulat. Este posibil să utilizați un analog de ​​la chimie - reacții între atomi și compuși apar atunci cand particulele se ciocnesc două - atomi, molecule, ioni sau radicali (nu se întâmple, apoi schimburi de electroni între ei și crearea sau modificarea legăturii chimice). Reacțiile pentru care ar fi contactele necesare presupunem doar trei, sau chiar mai multe particule nu ar fi realizabilă, la toate, pentru că s-ar fi randamentul total nesemnificativ. Crearea de modele regulate poate fi considerată ca o collisioning echivalente de trei sau mai multe particule. În plus față de descărcare de gestiune de trăsnet și culturi pe acel loc acolo trebuie să coexiste, probabil, unele alte efecte ce pot fi definite, dificile aleatorii. Ea are într-adevăr doar un randament scăzut - comuna neregulat depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi sunt mai mult o estimată de milioane de km patrati pe an în lume, zone de forme regulate ocupă numai câteva mii de metri pătrați.

Unul dintre motive este de asemenea posibil ca acesta a fost un extrem de puternic de descărcare de gestiune, care apare doar de câteva ori pe sezon. Unele descărcările electrice sunt de multe ori mai puternică decât cea Mii regulat, mult mai frecvent, Prezentat în fiecare Mii de furtună multe evenimente. Ca un alt, foarte aleatoriu fenomen care apare este exclus ca (unele modele) regulate pot crea timpul fără vânt, după evenimentul "trăsnet din senin" nor incarcat pozitiv la sol fulgere, și energia uriașă, cu impact zeci de kilometri de nor , puterea de emisie neînchipuit împotriva superior "obișnuită".

Ploaie, în caz de furtună există apă este în scădere, uneori Mii de tone pe kilometru pătrat de cateva minute prin aer la masă și vânturi de peste 100 km / h, de însoțire fulgere ordinare. Orice Consecințele simetrice ale evacuărilor de trăsnet Asta considerabile "puf" sau cel puțin "zgudui". Este imposibil să caute pentru orice Martorii, deoarece oricine uitam Cine ar fi ca de propriii săi ochi pe acel loc ar fi câteva fracțiuni de secundă, deja nu nimic Respectați nicăieri Nici depună mărturie, si instalatii de timp-lapse camere in apropiere de lanuri sunt situate nu prea mult încă.

O furtună cu fulgere este cel mai bine se protejează de și împotriva oricăror martori oculari, precum și orice alți observatori aleatorii, și de antrenare de încredere cât mai departe posibil de la ei ca "scena crimei", sau chiar offhand lichideze complet-le că el locul. Ceva ar fi probabil în măsură să-l descrie despre animale umede, nu departe de locul de impact al fulgerului Descris de la articolul precedent. Doi dintre ei sarpe luate direct în locul pe care zonelor umede - 18 și 58 mii de amperi. Deloc exclus, că unele broaște, exact asta au fost prezenți acolo, cu siguranta reziliat orăcăit. Dar, așa cum sa constatat câteva zile mai târziu, pe site-ul de anchetă, au fost chiar suficient de a rămâne ele.

Exact în același mod Vrei broaște orăcăit SIS denunța pe oricine el de asemenea Acel loc tocmai la timp, care prezintă cerc-maker. Poate ceva de cel puțin își vor da seama că indivizii simplu-minded, cu un avertisment foarte puternic. Este chiar destul de posibil ca oricare dintre declarate cerc-factorii de decizie (fără a se adăuga astfel o probă documentate fost vreodată) într-un câmp mod foarte similar cândva și el într-adevăr lor orăcăit încheiată. Toate teoriile prezentate aici sunt construite pe Adormirea Maicii Domnului, care de fapt nici un cerc de decizie există și nu a existat niciodată (din fericire pentru ei), cu câteva excepții foarte ușor și foarte rare. În marea majoritate a cazurilor ele sunt doar cerc-factorii de decizie-auto-Revendicarea, auto-aplauze, Flaunt, Cine numai lăudăros auto-declară a fi creații ale unor autori în întregime din altcineva. Printre ei s-au de asemenea una dintre primul cunoscut "companie", Doug si Dave. Oh, D-na Bower. O lecție pentru toate nevestele: un fapt, care ar fi timpul soțul tău în timp timpul nopți "losed", sau "trasabil cu dificultate", adică probabil ca a fost acum și apoi "a petrecut un penny" nu s-ar face din el un tocilar tăiței sau un idiot în ochii publicului. Dacă cineva începe să scotocesc prea mult, nu este exclus deloc, asta-l face tăiței mult mai mare În cele din urmă, decât ar putea fi vreodată. Chiar și în ochii publicului. Chiar și cu un prieten. Poate că ei erau "bile de fotografiere" împreună acolo, dar cu siguranta Ei nu au fost crearea cercurile acolo. Posibil, unele laminate ( depus `va fi (deteriorat, slăbit)) Ar culturi au existat datorită stânga lor "joc". Desigur Ei nu au fost acolo la timp, atunci când au fost într-adevăr cercuri dezvoltate acolo, pentru că după ce că se vor întoarce acasă de acolo numai într-un cufăr de lemn. Probabil că ei au preferă să recunosc imediat, că ei s-au "jucat jocuri" acolo împreună. Astăzi este destul de modern, este numit cultura alternativa. Numai că doamna B. Ar fi foarte surprins. Fotografie demonstrează în mod clar, cum toata lumea ar arata fictiv cerc-maker, după o întâlnire reală cu acest, Cine este singurul creator de cercuri în domeniile. Foto 6 . Apropo, în această fotografie este de asemenea clar observabil pe copac "și semnătura principalul vinovat"

Anexa: Notă alineatul precedent, în care nu se aplică la cercetarea serioasă. De exemplu, atunci când un grup de persoane de la școală sau universitate decide agricol ar încerca să-i convingă, dacă este uscat și lucru posibil. Atare, nu este necesar să se recurgă cercetători și cerc-cerc-factorii de decizie sau de factorii de decizie. În acest caz, este vorba de o explorare științifică serioasă de fezabilitate al unui proiect.

Oferta finală - posibilă în viitor includ un nou termen la unele glosar de medicamente (psihiatri) terminologia: cerc-maker, cerc-maker = "idiotul satului".

Consecințele evacuărilor descris mai devreme a dus la prima depunere (slăbirea dăunător,) de metri pătrați mai multe - primele schimbări notabile au avut loc până în zilele de după descărcarea de gestiune. Treptat, zi de zi s-au adăugat alte zone, până în cele din urmă chiar înainte de recoltare au fost depuse `va fi (deteriorate, slăbite) o estimată de 25-30% din întregul câmp (foto următoare în articolul precedent), cel care a fost curent electric de asemenea prin tramvaie distribuite în mai multe locații, în cazul în care evacuările nu par deloc singur.

Prezumția de curent Efectuarea de pe tractor piese este rezonabil susținută de faptul, că cazare (slăbirea dăunător,) Relativ urmează cu exactitate directia de piese, pe un procent uscat și semnificativ statistic cu privire la orice teren și fotografii aeriene din intreaga lume, asta o simplă întâmplare poate fi relativ fiabile excluse. Există 7 localități similare prezente pe uscat Foto 7 (toate www.geograph.org.uk ). Pe Hărți Google , este posibil să se găsească Mii de scene similare in jurul lumii, arătând imagini pe culturi cercurile posibile similar găsi sute de locații, nu departe de tiparele obișnuite sau direct în ele. 8 fotografii Aceasta fotografie nu este posibil găsi pe internet, este din cartea Pictograme în Republica Cehă și Sistemul Energetic Pamantului - Frumusețe a simbolurilor culturii in Moravia 2000 - 2006 , . Pliskova et al posibilă Nu este foarte tipic pentru a vedea neregulate cazare (dăunător, slăbind) care însoțește model, cui parte semnificativă destul de strânsă urmează tramvaie. Unele zone ale neregulate cazare (slăbirea dăunător,) în această fotografie sunt caracterizate prin alte proprietăți foarte interesante, tipice pentru cultura aplatizată (deteriorat, slăbit), după descărcările electrice, care vor fi descrise în unele continuarea mai departe.

În plus, faptul că de multe ori foarte aplatizată (deteriorat, Slăbită) a devenit prima recoltă în apropierea centrului de sferturi de curbe, creat de tractoare in apropiere de marjele de teren, care ar putea exista cel mai mare intensitatea curentului electric (integral), de aceea se deteriorat în mare parte plante. În unele cazuri, cultura este depusă `va fi (deteriorat, slăbit), numai acolo, și nicăieri altundeva deja. Fotografie din prima depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi în articolul precedent a fost luată la locul, unde cărările tehnologice provin împreună, AȘA intensitatea puterii poate fi crescută de asemenea. Fenomen foarte interesant de cazare (dăunător, slăbind) în apropierea tramvaie cu faptul, că, deși cea mai mare parte a energiei a fost, probabil, deteriorarea Realizat de acestea, plantele din imediata vecinătate a cărările tehnologice sunt prezentate `va fi (deteriorat, slăbit) aproape niciodată. Aproape fără excepție, trebuie să fie depusă ` (deteriorat, slăbit) suprafata întotdeauna începe până la o distanță de cel puțin 20-30 cm de la ei. Chiar și în domeniile, Asta depus `va fi (deteriorate, slăbite) aproape complet - deși posibilă, că plantele apropiate de marja a primit cea mai mare parte din energie. Posibil, că plantele mai aproape de tramvaie (nimic nu crește acolo), mai mult poate obține cu ușurință scăpa de substanțe chimice nocive care, "se diluează", și de a recupera mai repede. Fiind unul dintre comune cazare (slăbirea dăunător,) Provoacă este în literatura de specialitate a raportat supra-fertilizarea cu azot, dar apoi Acestea ar trebui să fie aplatizate (deteriorat, slăbit), plantele cele mai apropiate de piese, în cazul în care cea mai mare apar excedente. Aici este imaginea Foto 9 (Anglia, geograph.co.uk ), în cazul în care este posibil, observați clar cereale creșterea a încetinit (ovăz, ecologice - Distinct întârziate Maturarea), în imediata apropiere a tramvaie câteva sute de metri de impactul probabil al punctului de descărcare de gestiune, în cazul în care cultura este în mod semnificativ aplatizată (deteriorat, slăbit). Plante verzi de lângă tramvaie nu par să aibă o mai mica tendinta de a depune (slăbirea dăunător,). Plantele care sunt cele mai apropiate de tramvaie, nu va fi aplatizate (deteriorat, Slăbită) Poate cu unele excepții, care sunt cu mult sub eroare statistică.

Foarte des depune cultură doar în cea mai mare distanta de la pista Foto 10 , în mijloc între ele, în cazul în care energiile conduse adăuga efecte. În mijloc între piesele cu cea mai mare concentrație de substanțe nocive și, astfel, plantele au cel mai puțin Posibilitatea scăpa de ele de către rădăcinile la sol și astfel cel puțin parțial Elimina-le. Concentrația de poluanți și plante deteriorate acolo este maximă. Toate fenomenele descrise aici pot fi observate în plus față de orice locuri cu neregulate aplatizată (deteriorate, slăbite) de asemenea culturi la o distanta mica de aproape toate modelele obișnuite, documentate lor de către cercetători, referindu-se la: daca uscat și locul pe fotografiile lor, taiate de pe și separat de toate împrejurimile, ajunge vreodată acolo. În cea mai mare măsură chiar înainte de recoltare, când a avut interesul Explorers aproape nici de ele, fotografiile au fost încă luată mult timp în urmă. Unele modele de cultură în sine sunt combinații de forme regulate și neregulate ale depusă `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) culturi, cu cel puțin acolo. Un alt efect foarte similar cu faptul, că este de foarte multe ori, după un trăsnet exact la jumătatea distanței dintre urmele este mai verde vegetație, Congelator copt - datorită cea mai mare doza de energie dăunătoare prezintă încetinirea cea mai semnificativă a coacere. De multe ori foarte precis în teze locuri de cazare (slăbirea dăunător,) devine pentru prima dată. Foto 11 Pe fotografia de mai jos începe doar recolta de cazare (dăunător, slăbind), în jumătatea distanței dintre piesele de pe locurile mai ecologice, precum și în același loc mai târziu, fotografiata cu depus `va fi (deteriorat, slăbit) (estimat o lună mai târziu). Singur model depus `va fi (deteriorat, slăbit) cu mult înainte, deoarece a primit o "lovitură directă", dar unele curent au fost adăugate și scăzute, astfel încât depus `va fi (deteriorate, slăbite) și localizarea culturilor sejurului alternativă.

Ca un principiu de bază al creației unor modele incredibile de regularitate și simetrie este, probabil, posibil, că e formarea lor participă rezonanta si interferenta (mecanic și electromagnetic). În această teză addition două fenomene, unele cifre pot arăta principiul momentană a superpoziției (addition vector imediată), uneori se pare că există devenit evident cu nici o cauza imediata o inversare a curenților, uneori, s-ar putea avea loc penetrare a forțelor, uneori, simpla si addition scăderea de tensiuni și curenți (de exemplu multiplicare de energie sau divizare). Corona incadrandReturn Strokeca un înveliș cilindric continuu, tocmai într-un cerc, a se vedea diagrama de însoțire Modelul Corona , poate avea până la o anumită distanță de la valoarea de canal fulgerul negativă, apoi din nou pozitivă (explicație simplificată, de specialitate descrise în mai multe articole, cum ar fi Microsoft, în http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Imaginea este luată din Electromagnetics Fulgere , Robert L. Gardner , 1990, p. 4 Inversarea polarității poate apărea, uneori, probabil ca urmare a unei structuri subterane (conductiv), eventual prin inducerea în sensul că, uneori, prin acțiunea bipolară fulgere, cui pot apărea curenți diferit de fiecare dată din cauza stării de moment mecanică a plantelor, adăuga și scade cu reciproc. În cele mai simple forme - cerc simplu solitar - ar putea fi explicată apariția acesteia chiar și numai prin utilizarea fenomenele de inducție și de conducere actuale, dar numai efecte de asemenea mecanice. Există chiar și mai mult decât cercuri simple, forme - linii - Care poate fi explicată numai ca o consecință a conducerii actuale. Acestea vor fi mai Descris în orice continuare în continuare.

Unele forme foarte simple, cercuri, sau, mai degrabă, o simpla lor Imitațiile pic în pretenții, se poate produce într-adevăr, foarte rapid sau imediat după descărcarea de gestiune. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, culoare atașament Foto 12 -. Japonia Foto 13 , foto 14 , 2010 Marea Britanie Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Ei bine, aici cercuri Explorers au într-adevăr diminuat în efortul lor, unitățile uscate pot găsi în câmpurile din jurul lumii într-adevăr toată lumea, pentru că există milioane dintre ele anual, și este foarte ușor să ne imaginăm, ar putea apărea Asta după o descărcare de gestiune trăsnet singur în domeniu, prezentând întrucât efectele mecanice ale evacuărilor asupra Imagine 1 din capitolul 2/1 .

Datorită Asta, ce cantitate uriașă de energie conține unele evacuările extrem de puternice descărcări electrice, poate duce la găsirea de "ceva" Imediat după furtună. Comenteaza pe fotografie 12 "Deja în 1986, după o noapte plină de căderi de putere neobișnuite găsite în mlaștina de la Nisikavaka cerc în nordul Japoniei, în trestii. " Ce Exploratorilor culturilor cercuri vrei mai mult de? În scopul de a Anunțat "Penele de curent inexplicabile" s-ar fi adăugat câteva fulgere Executat trupul mort al cercului-maker cu scândură carbonizat, frânghie, capac și trunchiuri, pentru a face cerc Explorers culturi credem, că "este de neînțeles electromagnetică ceva inexplicabil", ceea ce a fost el prezintă această locație, a fost doar "obișnuită" furtună, care au loc anual în jurul valorii de zeci de mii lume, și fulgere, care de hit-uri pe an în domenii și zone ierboase din întreaga lume, un miliard? Furtună cu fulgere nu este doar unul dintre fenomenele meteorologice extreme existente pod, dar chiar unul dintre fenomenele cele mai extreme fizice, la toate (există site-uri web în cazul în care această întrebare este mult mai detaliată descrisă). La întâmplare poate fi numit abrupt de la marginea risetime impuls de curent, mai ales în unele din accidente vasculare cerebrale ulterioare, care au fost deja bine "măturată și suprascrisă" și calea ionizat, chiar și mai mult de 200.000 amperi pe microsecunde , iar cele individuale milionime de al doilea.

De fapt, doar o chestiune de interes: care nu este exclusă în canalul de fulger, în special în timpul cea mai abruptă parte a curbei de pornire actuala creștere, concentrația volumului de energie (Menită disipa energia în unitatea de arie în unitatea de timp), chiar mai mare, decât timpul exploziei unei supernove (primele 10 secunde), și, dacă nu, atunci, probabil, doar Usor minore.

AAT acest punct este posibilă vizualizarea Mai multe fotografii care arată unele efecte principal mecanice ale evacuărilor de trăsnet - Foto 15, .. Fără a avea nevoie unele calcule complexe fizice și electrice, după vizionarea imaginilor de mai multe uscată este posibil să se concluzioneze, Asta ", are de trăsnet și putere" (Desigur, cel puțin aceasta a crea în centrul de modele "și groapă pentru câmpul" ). Acesta este forța mecanică, precum și de asemenea este necesar pentru a realiza, Asta-i comparabil de cantitatea de energie ca descărcarea de gestiune radiaza undele electromagnetice de toate lungimile de undă. În această sumele sunt capabili de plante vizibile daune, probabil, numai prin inducție - foarte precis într-o formă cerc, la distanțe de până la zeci de metri. De asemenea, conducerea posibilă a curenților prin intermediul solului în sistemele de rădăcină, conductivitate de aer ionizat, descărcarea de gestiune de asemenea corona poate avea loc și poate efectua curenți vizibile într-o formă precisă cerc câțiva metri în jurul valorii de canalul de fulger.

Urmatorul doar o chestiune de interes - într-un sumelor care este vizibil prin tehnici de măsurare sensibile precum radiațiile electromagnetice de lungimi de unda diferite - de la o distanță de cel Mii numai de kilometri, dar lumina-ani, aceasta depinde doar de sensibilitatea tehnicilor de măsurare și diametrul telescopului. Asta fotoni ajunge o dată pe drumul prin spațiu, nu se va opri.

Pot fi exprimate foarte simplu, că aproximativ o treime transmite descărcarea de gestiune sub formă de energie mecanică, iar al treilea ca energie termică (radiații infraroșii), și un al treilea ca radiații electromagnetice, adică ordinea de valoare aproximativ egale. Date mai detaliate ar depăși cu mult domeniul de aplicare a prezentei hârtie și cititorii trebuie să se refere la literatura de specialitate.

Înainte de a se vor explicat principiile de fizice (de asemenea, chimice, biochimice și biologice), efectele evacuărilor de trăsnet la domeniul de culturi, este patul, posibil, cum sunt efectele evacuărilor de trăsnet asupra plantelor interpretate de către știința agricolă contemporană, fără Între timp cererea de legile fizice și a altor. Fără o lungă șerpuitoare prin biblioteci ale unor instituții de cercetare agricolă, motoarele de căutare pe internet ofere câteva răspunsuri, care poate fi extins în viitor. Publicare sau site-uri web, care dau atenție subiectul și fulgere plante, de exemplu, soia, cartofi, tomate (de exemplu,
Că fulger de stat în culturi de câmp de pe site-ul destul de Exacte Creează un cerc. Atenuat în mod semnificativ, de fapt, plantele Adesea moarte. Inclusiv fotografii. Unii dintre ei scuipa într-adevăr imagini cu ea ca vanatorii de cultură cerc - vezi foto 16 . Cercul de la partea de jos a fotografiei este luat din site-ul de la Universitatea din Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , distrugere Trăsnet, Bumbac - Lightning lovit de bumbac, în cercul partea superioară se obține din site-ul Ufology (visionovni.com), care-l examineze un caz clasic de cerc (câmpuri de soia). Există încă plante observabile fading (mort, s-au oprit în întregime de creștere), dar în cazul în care OZN-au vizitat-o ​​locație identică pentru aproximativ o lună mai târziu, starea a plantelor deja ar fi de la partea de jos a imaginii aproape nedistinct.

Peste tot în lume există loc într-un singur an aproximativ un miliard de descărcările electrice în domeniile, și pășunile din imediata lor vecinătate. Este destul de surprinzătoare, ele nu au efecte mult mai grave, acest lucru poate fi din cauza umezelii suprafața solului și conductivitatea acestuia. Mai mică rezistența conductorului, mai puțină energie este eliberată de către curentul care trece prin ea (a doua putere).

Link-uri către părțile anterioare: (1)   și (2)

În unele continuarea ulterioară a acestei serii mici despre cauzele de culturi aplatizare (dăunător, slăbind) va fi arătat, că de locuri, în cazul în care recolta va slăbi, pentru că acolo a avut loc o descărcare de gestiune cu fulgere și culturi acolo in viitor destul de cabane LogicAll - Fie în mod regulat sau neregulat, cu posibilitatea de a căuta pentru ceva timp înainte de depunerea (slăbirea dăunător,), chiar și fără ajutorul de orice tehnica de măsurare. Astfel poate fi efectuată de identificare a modelului înainte de vizualizare completă - nu cred?

Printre altele dragă Occam vor fi convinși că, dacă ras SIS ras obligă orice observator aleatoriu și ordonată la concluzia că unele acțiuni au fost efectuate de către oameni, atunci este necesar fără ajutorul utilizarea Ezitarea de excepție Ledecky: briciul lui Occam nu se aplică, mulțumește-l dacă cererea sa este încheiat, asta oricând, oriunde, în orice loc din lume și în întregul univers efectuat orice om existent (prost) orice activitate creatoare mod repetat, în secret, fără nici o divulgare, conspira, fără nici o publicitate și mai ales complet gratuit . (Include ET) În plus, este necesar sa se ​​realizeze, că, în cazul unui grup de persoane împotriva persoanelor singure Imediat crește exponențial Posibilitatea de dezvăluire, în cazul implicării orice soția lanțului de membru conspirației fără milă sare la valoarea 1 (100% probabilitate de divulgare, fără excepții există)

O altă regulă prevede Important: Dacă a existat vreodată oriunde în lume este gasit niciun obiect interesant, desi chiar fiind din timp neclare și dificil de Motive pot fi definite, vor exista întotdeauna cel puțin unul, mai frecvente de asemenea mai multe persoane bolnavi mintal, cine sunt ei înșiși ca Revendicarea Autorii lucrărilor. Aici este, desigur, Considerat principal problema cercuri, ci se extinde ea de asemenea alte creații umane și Activități. Posibil Întrebați-l de la orice casa mentală, cât de mulți "bucăți" sunt acolo de Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, împăratului Nero, Bumblebee , Socrate, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona, precum și orice alte personalități pozitiv și negativ celebre ale lumii și istoria universului.

Asta e tot azi! HUH!

Jan Ledecky

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Du-te înapoi la lista lucrărilor publicate  

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z