Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a publicat-text-1 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Primul text publicat
prima publicare în afara acestui site acasă www.sarden.cz - cehă Internet Sci-Fi revista
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pagina de start

Traducere din textul publicat în 28 aprilie 2011 în www.sarden.cz (Cehă Internet Sci-Fi revista) în limba engleză. Nu este vorbitor nativ. Ne pare rău pentru asta, te rog.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

Primul articol, prima introducere a publicului larg cu rezultatele mulți ani de cercetare în cultură.

 

A Examinarea: 

Agricultura Cercuri

 

 

În primul rând, vor fi definite număr considerabil de termeni. Primul lucru va fi "Cercurile din lanuri" redenumit "Patterns vegetale", deoarece nu sunt numai cercurile. La un anumit stadiu al cercetării a existat o tendinta de a se redenumi la "Pictograme de câmp" (FP), deoarece acest efort a fost abandonat pentru un motiv foarte simplu. Pictogramele sunt imagini care Anumite emisie și comunica informații. După cum reiese din textul volgende, "Modele vegetale" transmite absolut nici o informație, deși, uneori chiar pare că ele. În cazuri uscate, declarația cui a fost, ulterior, "rezolvată" cu fiabilitate relativ ridicată Asta a fost un fals. Exemplele includ "Mesaj de la Chibolton" - 21.8.2001, sau Crabwood - August 18, 2002, sau "PI Configuration" - 1.7.2008, Barbury Castelul, desigur foarte dificil, dar forțele umane cifrele realizabile.

Referindu-se la: din cauza aceasta este un termen relativ experimentat, undeva în text volgende va fi folosit pentru modele si cercuri comune abrevierea de echilibru a culturilor (cercuri).

La Început vor fi rezultatele cercetărilor anterioare rezumate în mai multe puncte:

Prima Cercurile din lanuri nu sunt chiar Produs de oameni, nici de străini, ele sunt doar un rezultat al fenomenelor naturale. Fizica, chimie, biologie și alte subiecte conexe. Este chiar posibil ca notati toate modelele din cereale pot fi considerate ca un rezultat al proceselor termonucleare (pentru a fi explicat).

Cuvânt de spus posibil doilea, care apar în acest domeniu, foarte rar Deși, care produc fals. Ca falsuri modele identificate sunt făcute de oameni, așa-numitele factorii de cerc. Deoarece, referindu-se la: Din punct de vedere statistic sunt toate aceste falsuri sporadice scutiri absolute, care se încadrează cu mult sub zona de erori statistice - astfel cum se explică în punctul imediat următoare, în textul volgende va apărea cu privire la faptul că aproape nici o mențiune. În afară de excepția impar (statistică).

3th Deși poate părea cam cel mai puțin probabil, farse uscate sunt, de fapt, doar o mică parte a unui sut, mult mai puțin decât opțiunea 1/1000 de modele complet descoperit si nedescoperite regulate sau neregulate. Cu siguranță mult mai mult de 99,999% din toate modelele în cultură a existat vreodată, de asemenea în viitor, cauzate au fost (și va fi) ar pur naturale, forțele terestre. O astfel de divulgare contrastează foarte puternic cu aproape orice emisiune TV sau film, acordând o atenție la problematica cerc. Absolut, fără excepție, în orice program de uscat a efectua o Persoanele fizice sau grupuri de persoane cu cherestea și frânghii, care aparent angajate în procesul de fabricație a hoax uscate, făcând Anumite grupuri de Observatori încheia în mod repetat că aceasta este singura cale adevărată a creației lor. Studiile statistice arată destul de clar că, în prezența camerelor de televiziune sau a echipajelor de film si de multe ori (cu câteva ordine de mărime), creștere a numărului de neisprăviți diferite prezinte lângă un loc uscat. Doar uita-te la orice de difuzare a Parlamentului (CZ). Este deosebit de important să ne amintim faptul că oricine, în orice emisiune TV sau filme efectuează, devine o recompensă, și fața lui ar fi văzut pentru un scurt moment la sute de mii de oameni frigorifice. Pentru unii Exhibitionist multimedia doua răsplată este necesară cel mai mult. În cazurile descrise (falsificatorii de modele), cel mult (din fericire), prima și ultima. În orice alt domeniu de activitate umană și a secetei ar fi similar cu ușurință fals fost detectată după intrarea autorul real, falsificator astfel încât odată și pentru totdeauna expus și ridiculizat. Din motiv foarte simplu, care rezultă din textul volgende, va niciodată dreptul și numai unul inițiatorul real al aparițiilor în modele vegetale mărturisesc, probabil din cauza modestiei lui înnăscută, așa că este necesar să o facă pentru el de către altcineva. 

Dar dacă din întâmplare, autorul real cu un falsificator imitatori uscat a îndeplinit, ceea ce ar întâmpla într-adevăr, uneori, el este capabil să efectueze astfel de "performation" sau "focuri de artificii", care ar avea cu siguranță aproape nimeni gândit vreodată să-i urmeze. Deoarece ar fi ca simplu-minded-Circle-factorii de decizie după fiecare reuniune până la uscare carbonizat Usor ars, uscat și reuniunea nimeni nu va dori, în orice caz, cu siguranta pentru ele. Nici o alegere, dar puternic a le încuraja: Fii bun, și mai degrabă stau în pub și să plătească cu consumarea (cea mai mare parte de băut, asta e treaba ta). În caz contrar, ai putea ajunge ca asta ... Contribuția dumneavoastră la Omenirea, în ambele cazuri, ar fi de aproximativ similară.

                           propria fotografie                                                              imagine sursă

Modele în culturi patra (chiar în cel mai obișnuit) este posibilă, într-adevăr, chiar necesar, specificați și depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor.

În ceea ce privește observațiile vizuale: ". Culturilor, cui tulpini, în contrast cu direcția de obicei de creștere verticală se află aproape orizontal sau orizontal"

În ceea ce privește agricole - agricultura este în primul rând "cultură parțial sau complet distruse de cazare (slăbirea dăunător,) (greu sau complet nu este posibil de a recolta). " Din aceeași perspectivă, în multe cazuri, ea conține caracteristici semnificativ mai mare de dăunători selectate de cereale în contrast cu împrejurimile, de asemenea poate fi degradată ca urmare a unui grad mai mare de umiditate.

Din punct de vedere fizic poate fi depusă `va fi (deteriorate, slăbite) culturilor Vizualizata de pe mai multe moduri, Desigur, este posibil să alegeți una, probabil, foarte tipic: depus `va fi (deteriorate, slăbite) cultura este "cultură, al cărui potențial energetic este egal sau aproape egal la zero. " (Acesta este cu câteva ordine de mărime mai mică temperatură ca și energia potențială a culturilor permanente)

În afară de excepția ciudat Apare tot depusă `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor, care nu numai că în modelele obișnuite, ar fi Modalitatea aproape identice. Cultură este depusă `va fi (Slăbită deteriorat,) Slăbită că, curbe la sol ( cazare (dăunător, slăbind), aplatizare (slăbirea dăunător,)) datorita această slăbiciune, care a avut loc numai după un prejudiciu de nu, invers. Prima recoltă a fost deteriorat (la început fără nici o consecință observabile), și numai ca urmare a acestui prejudiciu avut loc la slăbirea acestuia. (Zile sau săptămâni, de multe ori mai mult) usuall foarte lente, si apoi depune cele din urmă, (uneori nici măcar asta). Cabane sănătoase, nedeteriorate și ireproșabilă a culturilor aproape niciodată. Toate depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturilor peste tot, chiar si modele regulate, neregulate de asemenea orice depuse `trebuie să fie (deteriorate, slăbite) zone, efectuați exact aceleași caracteristici - îndoite, nodurile îngroșat și de lungă durată, de asemenea cea mai mare parte (peste 90%) tulpini neîntreruptă - îndoit Strâns peste pământ. Anomalii, de asemenea, diferite de creștere (cea mai mare parte în cantități nesemnificative statistic în întregime). Unele timp după depunerea (slăbirea dăunător,) plantele să încercați din nou stea înapoi până la poziția verticală, și care sunt mai puțin afectate parțial de succes, altele nu. În primul caz este posibil să se observe noduri îndoite, în al doilea prelungirea lor.

Unii cercetatori cred culturilor cerc, că o acțiune de un anumit tip de forțe foarte perioadă nedeterminată definite (cuptoare cu microunde, radiații infraroșii, vortexurile, minitornadoes, whirlwinds) Că în domeniul nu au fost niciodată văzut în acțiune, și nici nu este Prezența lor s-ar fi reușit să efectueze orice observație Obiectiv , LA PRIMA devine o extensie și îndoirea unor unor alte noduri, și numai CA REZULTAT de astfel de daune plantelor devine aplatizare (dăunător, slăbind). Cercetatorii ALL cauză trebuie să fie o dată pentru totdeauna DISABUSED : extinderea și îndoire de noduri stem cereale , sau orice alte persoane ale familiei Poaceae, nici oricare altă plantă, devine niciodată, niciodată, niciodată, înainte de depunerea (slăbirea dăunător,), dar fiecare, FIECARE, de fiecare dată după aceea. Ea apare (extensii și bendings de noduri), în principal ca urmare a geotropism (negativ) Atunci când planta situată orizontal, încearcă din nou să se ridice în picioare în poziție verticală (în care se gestionează cu ajutorul nodurilor, unul din a cărei funcție este nivelarea abateri de la creștere pe verticală - geotropism negativ). Fapte mod similar plantelor, fără noduri, și încurajarea creșterii economice, numărul de celule de asemenea în anumite părți ale tulpinii sau trunchi Ei ajunge la o schimbare permanentă a direcției de creștere.

Unul dintre neajunsurile de bază ale aproape tuturor anchetelor anterioare cerc, cu faptul că Exploratorilor lor foarte rapid și, uneori, foarte Spectaculos invitat pentru a ajuta la aproape toate din lume existente misterelor-experți, OZN, astrologi, esoterics, dowsers, ocultist, numerologi, ghicitori , psychotronics, ghicitorilor, vrăjitoare, vrăjitoare și diverse suplimentare "experți" de orientare similare. Unul sau două domenii de activitate umană, știința și cunoașterea, probabil, în principal în intoxicație, amețit ar observa că mister al fenomenelor supranaturale, Ei aproape a reușit să uite. Am uitat să invite experți din domeniu, care nu ar întreaga problemă Desigur ", aduce un pic de cunoștințe", la soluția de secetă și probleme complexe. Am uitat singurul domeniu de activitate umană, care, deși nu pare, poate genera la problema modelelor de culturi, cea mai bună explicație, spre deosebire de toate listate. Anume uitat ... botanica și agricultura. Aceasta lucrare, Prin urmare, printr-o interpretare nouă, relativ complexă a întregului fenomen, încercând chiar acest fapt, mai degrabă uimitor și trist cel puțin oarecum corect.

Cincea cauza daune care rezultă din slăbirea ulterioară, cu energie electrică (curent Efectuarea prin plante), iar cel care a livrat a fost de descărcare de gestiune fulgerul - trăsnet, mai ales cel mai important (și cel mai puternic), parte - Return Stroke. O descriere mai detaliată a principiilor, de proces și energetică a trasnetului Vrei depășind cu mult intervalul așteptat al acestui articol, precum și orice persoană interesată trebuie să fie Potential de Menționate la literatura de specialitate.

Descărcarea de gestiune daune fulgere este cauza multor cerealelor și a altor plante de câmp și slăbirea lor ulterioară și cazare (dăunător, slăbind), precum și pe iarbă pășuni și orice alte iarbă, și a vegetației similare de asemenea care nu figurează în domeniile. Marea majoritate a uscate aplatizate zone (deteriorat, slăbit), va apărea ca forme neregulate - formațiuni aleatoriu doborât, RDF . Puține milioane de kilometri patrati de plante deteriorate aplatizată (deteriorat, Slăbită) Anual de pe tot globul. Pentru comparație, - depus `va fi (deteriorat, slăbit) suprafata culturilor, cauzate de așa-numitele "cercuri de decizie", a sumei de câteva sute de metri pătrați pe an (sau chiar nimic), care este ordinea de aproximativ 1/1000000 care a zonei, care rezultă Procesele de la naturale, fără nicio intervenție din imitatori uscate. Modele regulate, numite cercuri (autentice - cauzate natural), sunt rotunde o milionime de RDF domenii apar întreaga lume anual.

6a timpul descărcarea de gestiune trăsnet în domeniul în multe cazuri, o considerabilă putere timp de descărcare de gestiune cu mult înainte de complet efectuată imediat extinde subteran pentru un timp foarte scurt, în cartier. Datorită Adesea umed și în mod substanțial mai mult conductoare Prin urmare, suprafața pământului, în special în urmele tractorului și imediata lor apropiere, până la o distanță de câteva sute de metri sau mai mult, și apoi trece uniform încă în subteran. Unele mică parte din energia de descărcare de gestiune este transferată AȘA de asemenea în plante relativ îndepărtate sau de sistemul lor rădăcină. Acest lucru le va furniza vizibile în cantitatea de substanțe chimice dăunătoare, plante perioada de timp deprecierea poate apărea în toate locurile teze și ulterior de cazare (slăbirea dăunător,) Adesea foarte lung sau foarte lung, chiar după furtună. AȘA nimeni nu se conectează efectele observate ale slăbirea și aplatizare (deteriorarea, slăbind), cu furtună și fulgere, multe zile, săptămâni chiar mai multe luni în urmă doi. Descris extinderea Overground energie fulger Asta este atât de uniform mai îndepărtat, nu poate reprezenta și un pericol mai mare la animalele mai mari, cu excepția pentru locații apropiate de descărcare de gestiune, care sunt foarte periculoase oricând, desigur. Usuall se întâmplă, care devin prima aplatizate (deteriorat, Slăbită) locații cel mai apropiat de descărcare de gestiune, în timp față de ei acumulate treptat mai mult, mai putin deteriorate, care pot continua până la recoltare.

Prima imagine este un loc, unde în zona învecinată a fost înregistrată la 24 iunie 2010, la aproximativ 05:51 Descărcarea de gestiune fulgere CEST 22kA, și la o distanță mică de acesta timp de opt alții, variind de la 16 la 58,000 amperi, toate în termen de mai puțin de un minut. Imaginea a fost luată trei zile mai târziu, 27 mai, nu există încă semne vizibile de aplatizare (daunatoare, slăbind) culturilor, X marcheaza locul care a fost capturat de-a doua imagine. Acesta a fost înregistrată pe zi Când cazare (slăbirea dăunător,) apărut pentru prima dată - 3 iunie, zile de descărcare de gestiune. A treia fotografie de la aceeași net a fost luată două luni mai târziu, pe 1 august, la câteva ore după prima vizită fulger a acestui site-ului, după ce a luat primele imagini ale cazare (dăunător, slăbind) la acel loc, a fost detectat deteriorarea aparatului foto cartela de memorie și un total de 21 de imagini au fost șterse non-regenerabilă. Câteva ore mai înainte de pierderea de date (în seara în aceeași zi), imaginile s-au dovedit pe card. După daune (detectat dimineața următoare) nu a fost posibilă pentru a stoca datele de pe acel card în caracteristicile sale originale selectate, celule de memorie au fost distruse ireversibil. Este posibil ca ar fi descrise în vigoare a participat de electricitatea statică rezidual, persistente undeva subteran în locații izolate. O astfel de prezumție ar fi necesară în mod obiectiv verificată prin măsurători de pe acel site. Un fapt de necontestat este că în timpul examinării de modele este, uneori, într-adevăr de masurare cantitate mai mare de încărcare electrostatică în locul exact al Appearing lor. Mult mai des unele dispozitive microelectronice speriați Exploratorilor cerc (telefoane mobile, camere video, Aparatura video, MP3) se comporta exact ca și în cazul în care o anumită cantitate sporită a electricității statice a fost cu adevărat acolo.

7a depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi în formă de forme regulate, spre deosebire de neregulate ordinară, aceasta poate deveni numai datorită motive foarte dificile determinabile. Nu este imposibil Unele motive specifice care pot fi foarte diferite de la un loc la altul. Ca unul dintre Posibilitatea relativ la distanță, care pare a fi o parte foarte importantă a energiei de descărcare de gestiune nu răspândit în pământ din jur, care pot fi, în cazuri de neregulate cazare (slăbirea dăunător,). Continuă fără întrerupere Imediat dreapta jos drept în jos la sol, astfel încât descărcarea de gestiune deasupra solului, aproape de suprafață și de mai jos se comportă ca actuala trecut prin fir, de multe ori câteva sute de mii amperi. Se comportă ca un conductor electric, se intersectează suprafața pământului, trece prin această energie electrică de curent continuu, datorită Asta nu sa extins la împrejurimile, în cazul în care sunt radiante doar fenomene ale inducției electromagnetice și electrostatice. În cazuri modelelor de secetă poate, uneori, se aseamănă remarcabil de modele din umpluturi de fier create de câmpul magnetic. Unele forme, și principiul lor aproximativă de origine ar fi, probabil chiar posibil pentru a simula în laborator sau calculatorul. În împrejurimile de secetă și dirijor multe conductoare sau, poate fi generat modele diferite de interferență electromagnetică de asemenea. Nu trebuie să existe condiții bune trebuie, desigur - în loc să fie amplasate și dirijor Prin urmare, relativ bine curent subteran. În peisaje subterane ale industrializate este posibil de a găsi fire se usuce relativ frecvente (diverse utilități, în cazul în care nu doar dezgropate din sol unele grannie - Georgia). Este posibil, că într-adevăr PARTICIPA structuri similare privind apariția unor modele regulate. În unele cazuri, acest lucru poate fi implicat prin defecte geologice, care sunt destul de des posibil pentru a găsi modele regulate pe unele locații. În mod similar se poate acționa surse de apă, de asemenea Desigur, mai frecvente prezente la multe site-uri de așezări antice și în altă parte, de asemenea găsite în locuri unde cercurile din lanuri apare. (A tot ceea ce ar fi detectabilă biogeofizică - geologie, apa)

De asemenea, este posibil situat nu este nimic de genul asta la un anumit impact puncte de descărcare de gestiune fulger în domeniu, dar stratul de Imediat sub suprafața solului În timpul impactului de descărcare de gestiune se comportă în mod similar fulger, ca dielectric al condensatorului. Acesta este un non-conductor relativ subiect, în comparație cu incadrand ca un izolator, care se află pe un strat mult mai conductiv, care ar putea fi, în principal acvifer (a doua, partea de jos a electrodului condensator, electrodul superior este suprafața pământului umed). În timpul impactului de descărcare de gestiune se produce o defalcare dielectric, aceea de efectuarea de putere relativ rapid până la subteran, fără a mai împrăștierii pe teren. Descărcarea de gestiune astfel, din nou amintește doar dirijor curent, plasat vertical deasupra solului și care trece prin ea subteran. În cazul în care uscate pot fi, și chiar o mare parte din plantele din jurul ei ar lovi doar de inducție electrică (plante poate fi definit destul de precis de către un cerc). Plantele în imediata vecinătate a descărcările electrice de asemenea poate fi afectată de descărcarea de gestiune corona, care are loc în imediata apropiere de canalul trăsnet la o distanță de câțiva metri, în cazul în care descărcările electrice extrem de puternice de până la zeci de metri, și definită din nou de Relativ Exacte cerc. Descărcarea de gestiune corona face în caz de ceva ca un fulger și strălucitoare slab capacul de descărcare de gestiune, și este posibil să se înregistreze pe unele fotografii de trăsnet. Dar, aproape întotdeauna supraexpuse de descărcare de gestiune principal (Return Stroke) Care este de fapt un proces gigantic, dincolo de orice imaginație umană obișnuită. Prin acțiunea de descărcare de gestiune fulger regie Perpendicular centrul globului poate fi explicată chiar de neînțeles Fapt Aparent, că el Deși unele domenii sunt formate inclinated cele ovale (elipsoid) cifre, dar de sus Când observate în timpul fotografierea aeriană Pare a fi destul de Exacte cercuri. De asemenea, posibil să ne imaginăm, că descărcarea non-Perpendicular fulgerul poate participa el apariția unor cercuri parțial în formă. Semicerc, semi-cerc, semilună și așa mai departe.

8 în structurile secțiunea anterioară definite (de conducție a ajuta la trăsnet în subteran, fără alte răspândirea în împrejurimile sale peste suprafata solului, ceva de genul un tije de trăsnet subterane naturale) ar putea de asemenea se referă la unele site-uri arheologice, dintre care multe au loc în locuri așa-numitele Cropmarks, Soilmarks sau Frostmarks. Caracterizarea lor detaliată ar depăși cu mult sfera de aplicare preconizat a acestei lucrări, astfel încât Poate altă dată, sau în altă parte. Este posibil ca o formațiuni subterane Ocazional că aparențele cauza de fenomene (Cropmarks, Soilmarks sau Frostmarks), într-adevăr, poate uneori Contribuie parțial pe apariția unor modele de (unele părți ale modelelor pot apărea cu contribuția lor). Trist faptul însoțire fenomenul de cercetare a culturilor cercuri pare sa fie realitatea, că El locuri, Asta-i fenomenele Teza ar trebui să se acorde o punte, pagini de web despre diverse ales problema cercuri, nu se afla despre ele de aproape cea mai mică de referință.

sursa - www.cropcirclesdatabase.org,

încă nu funcționează

Nouă Poli blocat în centrul de modele.

După descoperirea unor modele Exploratorilor găsi mai multe ori, că, în centru sau aproape de acesta este posibil ca să găsească ceva, ceea ce poate fi considerat ca fiind locul, în cazul în care un bar Anterior a fost blocat la sol, care a rezultat dintr-un șir, etc. Fără ezitare, apoi marcați și modelul uscat ca o farsă, făcută de oameni.

Nu este posibil să fi supărat pe cineva, OMS consideră că factorii de decizie cerc pentru a fi individ foarte prost (amintiți D & D). Oricine consideră ceva de genul asta pe un loc uscat, s-ar gândi în primul rând la, cum este posibil ca pe site-ul, în cazul în care cineva a făcut în secret cercuri, și au plantat câmpuri, a făcut un cerc, iar după îndepărtarea domeniu nu s-au obosit să acopere bine piesele. Prin urmare, întrebarea ar trebui să arate mai mult ca aceasta:

"Cum este posibil, că aici în secret încercat să creați și inel de cineva atât de prost, și câmpuri cultivate la masă, a creat un cerc, teren scos fără a acoperi urmele după care, ca să nu dezvăluie doar accidental vizitator prima?"

Astfel, sa, care într-adevăr a fost în locul și a creat modelul, cu siguranta nu a fost o prostie. Niciodată nu acoperă urmele lui după crearea. El nu are nevoie în congelator pentru asta. Dimpotrivă, lăsându-le consecutivă într-adevăr mare, aproape ca și cum ar vrea să fie descoperită cât mai curând posibil. Ca și în cazul în care el a vrut să-i spun vanatorii lui, probabil ceva de genul asta:

"Hah-ah-ah, chiar daca ma descoperi, în cele din urmă niciodată, niciodată, niciodată, nimeni Capabil să mă prindă."

Posibilitatea de efect "Stuck gen" de descărcare de gestiune trăsnet se poate demonstra că este posibil, în momentul de canalul de descărcare de gestiune lățimea acestuia nu depășește 5 mm și energia trece prin ea, că locomotiva electrică, care ar călători mai multe mii de kilometri. Pe exemplu este posibil să vedem, ceea ce ar putea fi efectele mecanice ale evacuărilor de trăsnet. Descărcarea de gestiune a trecut prin "conductă subterană," care ar putea fi la o adâncime de aproximativ 1 m și mai mult. Cum, atunci, poate părea o urmă de descărcare de gestiune fulger, care continuă după contactul cu suprafața Direct drept în jos de metrou? Fruntea aReturn Stroke(Apropo, se deplasează cu viteza de unul cu două treimi viteza luminii) ar putea fi comparat cu un pod de la caseta Dimensiune meciurilor, care conține energie de locomotive electrice (si cantareste aproximativ la fel de bine ca și mai multe). Doar uita-te la orice alt fotografie, înregistrate pe Care sunt efectele mecanice ale descărcarea de gestiune a impactului fulgerelor - copaci rupte și deteriorate, rupte ca scobitori, bețe de chibrit și împrăștiate cum ar fi, fire rupte de pe perete, acoperisuri perforate - și să recunoască, ceea ce sa întâmplat pe site-ul, ceea ce termoelectrice, precum și procesele electromecanic thermomechanic au fost luati loc acolo.

 

O altă divizie a punctelor de doar Ar fi un pic haotic, astfel încât va continua numai împărțirea alineatul

 

Abaterile de la direcția busolei normală?

Dupa ce trece prin mai multe curente sute de mii Amperi in apropiere de orice material magnetizate în continuare acest material pentru o lungă perioadă de timp - săptămâni sau mai mult - de remarcat magnetizate, magnetizat totul pana la cateva zeci de metri distanță, puls magnetic este incredibil de puternic. În fiecare domeniu există o anumită cantitate de fier (nu doar la abraziune de echipament agricol, piese de fier căzuți), precum și din metal și chiar și în forma de oxizi hidratați. Elementului de testare a deveni paratrasnet magnetizat Servește ca un indicator relativ precise de curent, acesta a trecut De-a lungul că, în timpul descărcarea de gestiune. Sub multe domenii de porumb este destul de o mulțime de structuri metalice, fabricate din materiale feromagnetice (de apă și alte conducte). Unele tevi de irigare, Efectuarea Overground, de asemenea poate acționa ca un paratrăsnet și de a fi afectate de fulgere și magnetizate. Conținutul mediu de fier naturală în teren arabil este de aproximativ 30 g / kg. A se vedea, de asemenea, LIRM, wiki.

Microelectronics defecțiune?

(Camere digitale, camere video, telefoane mobile, laptop-uri, carduri de memorie deteriorate et al.)

Pe site-ul a avut loc în urmă cu ceva timp taxa enorma, absolut inimaginabil electrostatic. Nu numai că ar devia ceea ce profesorii din fibrele fizice lecții de electroscoape (ordine de mikrojoules), dar gigajouli, de asemenea mult mai mult, datorită care ar Mii de locomotive electrice de călătorie km. O mică parte din ea poate fi încă ascunse în nu foarte adânc sub pământ. De altfel, în instrucțiunile de fiecare dispozitiv de construct MICROELECTRONIC este suficient de gros, cu litere scrise ceva de genul: "Poate provoca probleme la electricitate statică" . Oamenii care au rămas vreodată în apropierea Van der Graaf Generator (sute de mii la milioane de volți) Observat au toate funcțiile microelectronica esec, opriri, repornirea. În timpul vizitei de orice culturi Observatori cerc sunt prezente la un loc, în cazul în care ceva timp în urmă, pare să funcționeze împreună mai multe miliarde de cea mai mare vdGg, construite în lume vreodată. Care realizează tensiuni și curenți, care apar în descărcările electrice, nu si-ar adăuga chiar mai multe milioane de centrale electrice Temelin, în același timp (200 MW ar furniza generatorul puțin un milion de volți 200 A, în cuvintele 200 amperi, în comparație cu mai multe miliarde de euro volți și 200000 amperi de mai puțin de 1/1000000, 200000 amperi este un curent, deși nu medie, dar destul de frecvent apar fulgere, faptul că Indiferent de mai multe ori pe an sunt evaluate fulgere, cu doar "Usor de mai jos" de milioane de amperi ).

Cum este posibil ca unele modele sunt atât de neînchipuit de complexe, aparent nu fi produs prin orice procedură? La care participă în principal, două fenomene fizice: de rezonanță și interferență. La punctul în care descărcarea de gestiune fulgerul Apare, avea loc Procese inimaginabil de puternice fizice (și a schimbărilor rapide incredibil), mecanice si electrice. Procese dincolo de orice imaginație umană obișnuită. Există diferențe de milioane potențiale de miliarde de volti, curenti de zeci până la sute de amperi mii, abrupt marginea filme de impuls electric cu sute de mii de amperi pentru un singur (!) Milionimi (!) de frunte al doilea rând, puls principal (Return Stroke) Viteza este în mișcare -2/3c treilea (100-200 de mii de kilometri pe secundă). Imediat după impactul fiecare descărcare buclă Apare exact la punctul de impact vizibil locale de micro-cutremur cu magnitudinea de 3-4 (nu produce nici un prejudiciu, în cazul în care nu au fost tunete, ar fi greu de observat pentru simțurile umane). Chiar înainte de impactul descărcarea de gestiune a solului este pentru a incepe difuzarea de acolo de presiune a aerului mare (viteza sunetului) și șoc (supersonice) val, și de acolo viteza luminii este difuzează extrem de puternic impuls de radiații electromagnetice, aproape de toate lungimile de undă, care nu are echivalent în practică fizic. Dintre toate fenomenele teze în cazul evacuărilor paralele și, ulterior, lovind câțiva metri la zeci de metri unul de altul avea loc rezonanță greu de imaginat și interferențe. Desigur, există nu va exista niciodată nici un cercetător, care ar încerca să măsoare ceva acolo. Exploratorii ar avea termen de valabilitate foarte scurt si a trebuit sa fie rotit mai frecvente. În unele alineatul precedent a fost demonstrat, că în anumite circumstanțe, ar semăna unele modele modele din aschii de metal produse în timp ce trecerea curentului prin conductor. Chiar și o singură comună model cerc este foarte amintește de un model, creat de fier rumeguș împrăștiate pe bord, prin fir conduce perpendicular, a trecut prin curent electric (campul magnetic al unui fir drept). Aici este posibil să se reamintească faptul că, la momentul de descărcare de gestiune trăsnet la o distanță de câteva sute de metri, de asemenea uscată non-magnetice si materiale stem culturi, se poate comporta ca un electromagnet normal și prezintă proprietăți magnetice, acesta este trecut printr-un curent electric de către induse. Acesta este întârziată doar de viteza luminii, care este o milionime de secundă pe o distanță de 300 de metri. Toate mulțumită de inducție electromagnetică, unele trecere curent următor prin intermediul lor ar putea un pic de timp înainte de (secunde), ca urmare a inducției electrostatice.

În cele din urmă va fi conectat un prognostic putin de site-uri, Când și în cazul în care în acest an (2011) va apărea modele în cultura. Desigur, aceasta va fi o predicție foarte general, nu tocmai particularizat, dar ceva ar fi indicat de asta.

În cazul în care?

Numai în cazul în care au fost furtuni, nicăieri în altă. Mai precis, în cazul în care descărcarea de gestiune trăsnet trecut direct în pământ, adică, la descărcarea de gestiune nor la sol. Pur și simplu întrebați meteorologi, Ei Aceste înregistrări s-au înregistrat mai mulți ani în spate (Aldis, Celdn, Nordlis, Euclidși altele). Apropo, înregistrările lor sunt foarte precise, în momentul de descărcare de gestiune a avut loc cu înregistrate cu o precizie mai mare decât o miime de secundă, și localizarea, în unele cazuri, temperatura chiar mai precis ca zeci de metri (Dar unele fulgere sunt de multe ori ramificat , astfel încât consecințele care pot fi observate în distanțe relativ mari de măsurat - punctul de impact mediu). Meteorologii sunt oameni natural modeste, și să nu anunțe în orice moment și peste tot în lume, care sunt ceva de genul asta mâner Capabil, spre deosebire de unele persoane instabil psihic și deviat.

Când?

Numai după furtună. Dar pentru și numărul semnificativ de cazuri, chiar foarte mult timp după furtună (usuall în jurul valorii de 10 zile, chiar mai mult de două luni). Trăsătura comună a aproape toate `depuse trebuie să fie (deteriorat, slăbit) culturilor, atât în modele regulate, sau forme neregulate complet, cu faptul, că cauza principală a culturilor cazare (dăunător, slăbind), precum și descărcarea de gestiune fulgerul. Energie fulgere Imediat după contactul cu solul nu este foarte des efectuate direct perpendicular pe sol, dar înainte de semnificativ faptul ca este o parte din ea "risipit" sau "dispersată" Adesea, în tramvaie și în apropiere de pod Asta, și doar apoi cu un pic de întârziere cu siguranta se mută în subteran (în cazul în care încă se întâlnește cu sisteme de rădăcini de plante). Principiul fizic real al conductivității electrice a crescut la sol umed, și conductivitatea chiar mai mare de tramvaie pline de noroi, care deține cea mai mare umiditate, în comparație cu straturile imediat le cca, care conțin umezeală semnificativ mai puțin, și din cauza aproape non-conductive, astfel încât nu există Nu este Oportunități multe alte pentru efectuarea de energie electrică. Provoca aparent aproape nici un prejudiciu, cu excepția cazului în plantele care au creat, cu un "exces" de substanțe chimice nocive și microscopice țesuturi înregistrabil vizual deteriorate și a celulelor. Aproape niciodată aplatizare (slăbirea dăunător,) apare imediat după descărcarea de gestiune de fulger, într-o chestiune de minute la ore, dar are loc după câteva zile, de multe ori mai multe săptămâni, uneori nu sunt suficiente pentru o luna intreaga, este necesar, așteptați două sau mai mult . Nu este imposibil, că marea majoritate a culturilor de cazare (slăbirea dăunător,), care a avut loc apariții foarte scurt timp după furtună, a fost caracterizat prin primul rând faptul că, de ar fi plantele au avut cu câteva săptămâni înainte de "fost pregătit", de către un complet Descărcarea de gestiune fulger diferit, dar nu Capabil să-și amintească una. Procesul de slăbire și degradarea țesuturilor vegetale după trecerea curentului electric prin ea este foarte lent, acesta este un proces de Fiziologice biologice, și ia mai multe ore și zile, spre deosebire de procesele chimice și electrochimice care au avut loc după descărcarea de gestiune secunde pentru a minute si procese fizice - inducție și prin conducție de energie electrică, toate din care au apărut în timpul de descărcare de gestiune, care nu a trecut mai mult de o miime de secundă, sau de timp imediat următoare, care nu a trecut mult timp. Procesul de inducție Realizarea cu viteza luminii, procesul de conducție curent ceva mai lent sau mai mult. Probabilitatea ca culturile aplatizare (deteriorarea, slăbind), precum și într-un fel implicată în descărcări de energie electrică, parțial, care sunt de raspandire in tramvaie, demonstrabil și crește semnificativ fapt observabil (doar uita-te la Google Maps sau fotografii aeriene de oriunde în jurul lumii , capturat într-o perioadă de creștere economică și a culturilor de maturare, cercurile din lanuri, precum și orice fotografie, în cazul în care de asemenea RDF Apare) Această depus `va fi (deteriorate, slăbite) de fapt a culturilor în cel mai mare număr de cazuri urmează direcția tramvaie, și podul din apropierea frecvent apare cel mai apropiat de tramvaie la frontiera domeniu, care au cea mai mare conductivitate (sunt traversate și tractoare mai multe sunt de cotitură a rundă apropierea Asta, de multe ori cu uneltele diferențial oprit). depus `va fi (deteriorat, slăbit) culturi de asemenea traversează Rareori frontierele domeniile , care sunt destul de fiabile galvanic separate unul de altul (șanțuri, moduri, tivita, poteci, alei). siguranță posibil din cauza unor descărcarea de gestiune paralel, lovind câmp din apropiere, de asemenea.

Caracteristici De altfel, în acest an (2011) furtuni de primăvară în Marea Britanie au fost, probabil, selectate dintr-o substanțial mai mică decât de obicei (cel puțin în locuri cu cerc mai frecvente Appearing), astfel că nu este imposibil atat de popular, "sezonul de rapiță galben" din acest an va fi Temperatura mai slab ca unele ultimii ani.

Asta ar fi tot de la început, uneori, într-o lucrare Urmează să apară în continuare. Nu ar fi posibil pe înțelesul tuturor, de exemplu, principiul formarea simplu model - cerc, dar modele de asemenea mai complexe - două sisteme de cercuri concentrice, parțial intersectează, și interferența lor (analogi de cercuri pe apa). Ciuda a ceea ce a fost explicat aici, asta nu e tot, și de departe cel mai important, în plus față de curent electric, care este într-adevăr cauza rădăcină a tuturor, dar lucreaza in conjunctie cu multe evenimente și fenomene, ale cărei principii vor fi clarificate încă. Ei vor fi procesele cele mai importante Descrise fizice, chimice și biologice, care contribuie la originea cazare (slăbire dăunător,), în ce ordine și ori Aproximativ Ei iau loc.

În lucrare, care ar putea apoi urmați, și vor fi descrise fenomen, nu înainte de povestit. Niciodată descoperit și explorat, model regulat și destul de tipic în cultură (Republica Cehă). Acesta nu este doar la un cerc, foarte asemănătoare, modele aproape identice forma de asemenea a fost descoperit în Germania, Italia și Marea Britanie, variat doar în dimensiune. Aceasta sprijină teoria că, în formarea lor pot participa câteva principii foarte fizice similare, și nu doar pe cele. Cifra nu a fost publicat involuntar capturat pe deplin prin mijloace de fotografie aeriană Niciodată, că va plasa orice Explorers investigat, până la descoperit câțiva ani după fotografiere, numai pe fotografie. Nu același lucru se întâmplă la ea, ce zici de decembrie 2006 Însoțit de un motiv misterios, aproape toate de predecesorul său, tovarăși și adepți, care sunt aproape fără excepție într-o singură pagină pe www.cropcircles.cz Identificată ca "probabil hoax" sau mai degrabă "hoax", cel mai probabil din cauza unei "gaură blocat după" în centrul modelului, și următorul lucru pe care nimeni nu le acordă nici o atenție. Cu toate acestea, toate, dar o probabilitate relativ ridicată și toate pot fi modele, care nu au fost create de către orice Somnambuli nebun, pe timp de noapte în jurul valorii de poticnire domeniile cu plăci și frânghii. Nu cred?

După aceea s-ar putea urmări și Linii aport în Decupaj. Sau vice versa.

scris pentru sarden.cz - Sci-Fi (& Dog Invizibil)

 

Jan Ledecky

 

 

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Du-te înapoi la lista lucrărilor publicate  

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z