Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri-a publicat-text-2 . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
Textul publicat două
doua publicație în afara acestui site acasă www.sarden.cz - cehă Internet Sci-Fi revista
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Pagina de start

Traducere din textul publicat în 09 noiembrie 2011 în www.sarden.cz (Cehă Internet Sci-Fi revista) în limba engleză. Nu este vorbitor nativ. Ne pare rău pentru asta, te rog.

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

Nota: Toate fotografiile, pentru că în primul rând publicată în cehă, conține și legende " Foto + bine. "

și comentarii de la pagina www.sarden.cz administrator:

Mister rezolvat, am dori să exclame. Adevărat este că corespondentul nostru extern, cu explicația lui de cercuri și spectacole clare, logice, și se pare că soluția acceptabilă LogicAll de asemenea. (Multe mulțumiri. JL)

 

Examinarea: 

Agricultura Cercuri

 2/1

 

Unele Posibilități de creare de model

Post este o continuare liber de reflecție, privind noile modalități de a privi crearea de cercuri, care a fost publicat la http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Inregistreaza-te cititorii familiarizați cu alte opțiuni de posibilități de a explica fenomenul. Motivul central al Acest raționament a fost faptul că nu numai cercuri, dar de asemenea toate neregulat depus `va fi . (deteriorate, slăbite) culturi din lume sunt cauzate de aceeași cauză, descărcările electrice în câmpurile Datorită energie electrică culturi lor a fost avariat, iar Slăbită devenit turtite (deteriorat, slăbit), dar după mai multe săptămâni usuall de descărcare de gestiune, care a provocat toate astea. Deasupra câmpului, de fapt, a fost în curs de desfășurare un imens mecanic - electromagnetice care explozia a fost afișată în structura de plante ("imprimat" sau "expuse"), dar aplatizare (dăunător, slăbind) a apărut ca urmare a incetini slabirea Creșterea a țesuturilor, după multe zile. Modele regulate sunt create doar în cazuri foarte rare, din cauza conformitate de multe coincidente. Dar, uneori, a trecut din cauza rezonanțelor și a intervențiilor, mecanice și electromagnetice, poate fi incredibil de complex, de asemenea ca urmare a faptului că fiecare explozie este în mare parte Inițial tind să se răspândească în toate direcțiile foarte simetric.

Motto: nu cercuri, cu excepția excepții absolute, sunt făcute de oameni.

Ceea ce ei încearcă să prezinte oriunde în lume, grupul cunoscut sub numele de cerc-factorii de decizie - Asta cercuri sunt produse de ei - nu este nimic mai mult decât născociri ale creierului autorilor bolnavi mintal de declarații tezei. De fapt, nicăieri și NICIODATĂ și nu au făcut nici un om din lume, și chiar și un cerc singură cultură (cu doar minim de excepții, adânc de mai jos eroare statistică). Orice așa-numitele "cercuri", au fost făcute de cineva complet diferit, care ar fi de a ucide> KILL orice Potential de cerc-maker În orice reuniune a absolut imediat că site-ul fără milă.

Doar la Început de hârtie de azi va fi datorită interactivității format intenet Inscrisa un răspuns la o întrebare, care a fost plasat în discuție în cadrul primei părți: Ikkju întreabă, cum este posibil, că energia electrică a genera modele uscate și complexe și precise. Între timp, se va acorda răspunsul la întrebarea "vremii" (cercuri) - de demonstrație, cum descărcare electrică (e) sunt capabili de a crea un cercuri foarte precise, doar efectul mecanic (foto 1), experiment proprie a autorului. Pe imagine este un cerc, creat într-un strat uniform de făină fină prin scânteie electrică, cu impact vertical cu suprafața pe care se întinde stratul (un strat de material granular, greutatea zeci la sute de particule milionimi de gram, densitatea în jurul valorii de 720g/liter - Meciuri Aproximativ materialului vegetal, grosime de doar peste un milimetru). Pe stânga este afișat un efect de descărcare singur (2500V-0, 03J), privind dreptul de imediată consecutivă Repetarea de energie de descărcare de gestiune Same de 10 ori, la o distanță de aproximativ 200msec timp (interval de aproximativ medie între evacuările succesive de trăsnet furtună este de 50 - 60msec). Un diametru unitate smaller.These este de 11 mm, 18 mm mai mare. Prin repetarea dimensiunea dimensiunea cercului se extinde numai marginal (de la în jurul valorii de sus de descărcare de gestiune a patra), dar marginile sunt semnificativ de rafinare, de la pustiu oarecum în cerc poligon foarte precise. Deoarece numărul de externări prin scânteie depășește 6-8, diametrul de formare nu este deja în creștere, la toate, efectul a puterii mecanice nu ajunge mai departe și-l distanțe mai mari. În timpul unui fulger de descărcare de gestiune comună Apar acolo de aproximativ șapte evacuările succesive. În unele cazuri, fulgere este format de către o singură descărcare de gestiune majore (Return Stroke), Însă există de asemenea Cei Atunci când, după descărcarea de gestiune prima mare continuă 12 sau mai multe accidente vasculare cerebrale ulterioare. Imaginea demonstrează foarte clar de însoțire, că, pentru evacuările electrice, chiar și pe măsură ce efectele lor mecanice, cu crearea de cercuri ceva complet natural și ușor, și nu au nici una pentru a fi surprins de ea.

Notă: Intensitatea medie de descărcare de gestiune naturale furtuni cu fulgere este 10 Mai mult de 15  de ori mai mare, decât intensitatea de descărcare de gestiune scânteie agricole în experiment, adică milion de miliarde de ori de mai multe ori. În caz de cifre este destul de probabil, că în timpul creării de unele dintre ele nu poate participa orice numai ordinară de iluminat "copil", vice-versa. Timpul a ceea ce a fost "expunerea" de unele dintre ele se întâmplă peste câmp, cu absolut nici o îndoială în rândul orice imaginație umană obișnuită. Desigur, toată lumea poate imagina efectele sonore și mecanice cauzate de pistol sau pistol mitralieră. Chiar și o foarte slabă transferuri de trăsnet și radiază de milioane de ori mai multă energie (și se mută cu o viteză de 100 milioane de ori mai mare).

În articolul precedent au fost descrise câteva principii de bază ale teoriei descris recent - apariția unor modele de cereale, în acțiunea de a evacuărilor de trăsnet. De asemenea, a fost indicat faptul că probabilitatea de a forma nu numai modele regulate - cercurile din lanuri. Originea lor este deja conectat la mai multe decenii atât de multe mistere ciudate și de neînțeles, care ar fi posibil să nu se găsească în toate pitici Red, Star Wars, Aliens, Predators, terminatori, autostopisti, Nosferatu, Transformatoare, Roboți, Fundația, Das Kabinett des Tritonii Dr. Caligari, martieni, astronauti, Stalkers, Men in Black, Galaxy, Avatare, Frankenstein, Futurama, călătoriile stele, Matrix, Maimutele de orice planete (inclusiv ca omenirea albastru, în cazul în care pe nume), Monsters, ETS, Spider-Mans Princes și mici împreună, chiar dacă acestea au fost ajutat în acea de scurt-circuit. Acesta a fost sugerat că aceasta este, probabil, mai exact principiul aceeași origine de cazare (slăbire dăunător,), precum și daune de aproape orice cultură din lume. Nu numai orz, grâu, ovăz și secară, dar aproape toate culturile de câmp, orice plantă growed în domenii culturale. Exact în același mod de către apar deseori foarte aplatizate (deteriorate, slăbite) neregulate forme ( RDF - formatiuni aleatoriu doborât) care sunt nu numai toate modelele regulate aproape inseparabil de însoțire, dar mai mult de 99,999% din cazuri (de asemenea, zone pătrate) apar destul de independent . O excepție de la regulile descrise sunt uragane, tornade și inundații, dar acestea nu sunt incluse în statistici - Pentru că teza Cauze de a nu părăsi culturi aplatizată (deteriorat, slăbit), dar complet deteriorate și distruse, și ei nu sunt menționate în continuare doar " nefavorabile condiții hidrometeorologice ", ci ca un dezastru natural real. Agricultorii sunt deja în secetă și cazuri aproape nu este interesat, în sensul că nu au nimic de a recolta, pentru că ei nu au nici utilaje pentru recoltare, și nici dependințe, în cazul în care pentru a stoca de cereale recoltate. La început, ei trebuie să construiască clădiri noi exploatațiilor agricole și puneți-le în mașini noi, iar din momentul în care acestea vor avea grijă de creștere a plantelor.

Ca unul dintre dovezi substanțiale Sprijinirea teorie, Referindu-se la acesta poate fi considerat faptul, că cerealele din toate modelele, regulate și neregulate, prezintă exact aceleași modificări în creștere - de îngroșare, îndoite și noduri extinse. Complet Toate acestea sunt cauzate de geotropism negativ și fototropism niciodată, și nicăieri să fie orice altceva, și este FACT suficient de bine-cunoscut faptul că oamenii de știință, publice profesională în agricultură și generale, dar Explorers de cercuri, care se referă la: îl încearcă de ani de zile în mod constant cu răbdare și să informeze publicul că ceva complet diferit. Ei susțin că orice "energie misterioasă" primul foarte rapid (secunde până la minute) curbe noduri sau extinde. Mai departe exemplu, susține că și flexia similar sau extinderea de noduri și daune țesuturilor, care arată modele de plante pot fi realizate prin mijloace de energie cu microunde. Am uitat deja, dar, se pare că pur "din întâmplare" pentru a explica, ca plantele lor sau componente, care au fost expuse la secetă și cantitatea de microunde (precum și termică sau electrică) de energie, care devin țesuturile moi lor, ei sunt atat de moi ca Ele sunt fierte, atât de absolut și complet mort, iar după câteva zile (de la momentul descoperirii cercuri) nu ar fi acolo găsite pe teren chiar si un procent de ele. Morți sunt destul de complet au fost expuse plante de asemenea Asta e chiar o ușoară Procentul de energie, decât ceea ce este necesar pentru înmuiere a țesuturilor (estimat sub 1%). Prin urmare, a fost deja un timp foarte mare pentru a face opri delir tezei lor. Imediat (în minute) flexie și extensie a ganglionilor (dar de asemenea orice alte părți ale plantelor), printr-un efect de orice energie sau forță este absolut imposibilă fără distrugerea lor completă, și este posibil să se efectueze repetabil la orice număr de încercări. Nodurile de extensie apare în cazurile în care seceta puterea lor nu este suficient pentru a ridica planta - primul nod, doua treia de la sol. (Poze) Aceste noduri sunt încercarea de a Creșterea numărului de celule de a crește planta, dar nu reușește, urmare numărul de celule creste continuu si nodurile sunt prelungirea (Interpretarea simplificată). Nodurile nu va obține cunoștințe, că activitatea lor nu conduce la rezultate scontate, încetează eforturile sale inutile. Un astfel de modul in care este amenajat în natură, și milioane de plante de peste de ani de evoluție, nu au ajuns la concluzia că ar fi necesar pentru a schimba ceva în această privință. Îndoirea sunt noduri, care cel puțin în parte, și să prospere, sunt cel puțin capabil să se miște în sus și o parte a plantei. La cota parțială de plante contribuie în mare parte nodul cel mai recent de mai jos partea de sus, un pic mai puțin una sau două sub ea. Unele dintre ele pot indoi aproape că 90 de grade. Îndoirea nodurilor se întâmplă Creșterea (ireversibilă) a numărului de celule pe partea opusă, nu prin schimbarea formei și mărimii celulelor, aceea a devenit o ingrosare.

Aproape toate "cercetători" Cine a mai ocupat cu problema de cercuri , din timp în timp pe site-urile lor familiariza publicul larg cu Spectaculos fotografii de noduri - îndoite, hipertrofiat și extinse, inclusiv ceea ce ei numesc noduri explodat, noduri suflate expulzat sau cavități.

Pe fotografie 2 este doar un eșantion mic, toate fotografiile de la locurile unde nu era nici un semn de orice cerc (fotografii proprii ale autorului). O astfel de natura îndoit noduri pregătește anual la nivel mondial în domeniile, și pășuni grassfield, precum și vegetația faunei sălbatice Mai mult de 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), În cercuri apar mult mai puțin de o milionime de procent, dar Ele arata exact la fel. În timp ce cercuri să se întâlnească în viața lor doar câțiva oameni, în același mod ca și noduri uscate deformate pe această fotografie vor găsi în lanuri de absolut toți cei care vor merge acolo la Cruce-timp (în latitudine nostru Aproximativ aprilie a acestui august). Dacă el nu a vrut intre în domeniu, posibil să le crească într-un vas la domiciliu, și mai târziu (atunci când nodurile sunt suficient de dezvoltate) schimba direcția de tulpini în poziție orizontală pentru a forța plantele pentru a crea noduri îndoite și extinse, că destul de nediferențiat de la fotografiile le-a găsit a Exploratorilor culturilor cercuri. Noduri, de asemenea, explosed va apărea acolo, absolut toate acționând fără "energii Suplimentare", de exemplu, microvawe.

Practic, cercurile de cultură Explorers doar să ne arate absolut nimic mai mult, atunci cum funcționează în natură, și că aceasta funcționează așa cum ar trebui, și ceea ce nodurile sunt folosite pentru, nimic mai mult. Nodurile nu să aibă grijă de nimic altceva decât ceea ce au deja Efectuarea Milioane de ani, dar nimeni nu a spus vreodată Exploratorilor Asta cerc. Un funcția lor este nivelarea direcția de creștere a plantelor în direcția verticală, sau înclinat spre lumina - geotropism negativ și fototropism. Acest lucru se face printr-o multiplicare ireversibilă a celulelor de pe partea opusă față de direcția de înclinare dorita, si incepe câteva minute după ce planta înregistrează abaterea. Acest lucru se întâmplă chiar și în timpul cea mai mare parte de îndoire a plantelor la sol, care de multe ori aceasta nu poate fi un proces scurt - minute, ore, dar poate dura mai multe zile. Dacă efectul forței de ingrosare nodurile din Creșterea numărului de celule nu este suficient pentru a schimba direcția de creștere la direcția dorită, în mod continuu celulele sunt adăugate și nodurile sunt doar prelungire. Extindere a ganglionilor, chiar dacă aceasta are loc de-a face cu mai multe ori și de înclinație a tijei și direcția diferite. Exploratorii cerc să nu raporteze nimic public mai, decât dacă funcționează corect în natură, dar au doar despre întregul fenomen mai degrabă idei greșite. Nici un mister, nu Minuni, nici un semn, nici un proces nu inexplicabile energetice. Natura. Natura este tip grozav. Aproape ca Eman.

În interiorul plantele tinere ale familiei Poaceae (mai mici de 15 cm), dezvoltat fără noduri se pot comporta în mod similar orice parte a plantei, tesutul meristematic (constă în împărțirea în mod activ celule) este încă peste tot, în timp ce în plante mai dezvoltate numai în noduri.

Pretinzând că îndoire sau extinderea de noduri a avut loc de "acțiunea de forțe necunoscute și inexplicabil", sau orice forțe de cel puțin un pic cunoscute (radiații cu microunde), și chiar în cadrul câteva secunde, minute maxim, chiar și în totală contradicție cu realitatea . Ideea că nodurile pentru cotul primul și extinde (într-un timp foarte scurt), și de aceea plantele sunt plasate obiect la sol (într-o perioadă foarte scurtă de timp), fără tulpini sparte, și numai apoi încearcă să îndrepte, este una dintre cele mai mari concepții greșite, acest cerc care a ajuns Explorer, si e doar până la cât timp le Ei vor să-l declare. Îndoirea și extindere a nodurilor și a comportamentului tesutului in timpul perioadei de vegetație (inclusiv daune parțiale posibile - poate fi Ridică chiar și propriile forțe, sau de moarte de pe țesuturile deteriorate), este botanic și procesul fiziologic foarte precis documentate și verificabile. întotdeauna pe primul loc sunt plantele plasate obiect sau cel puțin substanțial deviat la suprafața solului (nu poziția verticală), numai atunci începe procesul de creștere a numărului de celule în nodurile. Eforturile de ridicare părți de plante va începe imediat după îndoire (de fapt, după cum sa menționat, deja timpul cazare (slăbirea dăunător,) proces, care poate dura mai multe zile), si dureaza aproximativ o saptamana. De radiatii cu microunde sau orice altă forță fizică nu s-ar extinde sau prelungi nod în instalație, chiar și în milimetru, nu îndoiți chiar peste zeci de grade intr-un timp scurt, fără distrugerea completă (fierbere, tăierea sau spargerea). aplatizată (deteriorat, Slăbită plantelor) în structura sau oriunde altundeva nu sunt fierte. Ele sunt deteriorate, dar în viață. Imediat după descărcare electrică au centrale, în care nu a devenit o notabile și ireversibilă, până în prezent În principal, modificările electrochimice, proprietăți mecanice aproape nedistinct din plante nedeteriorate, slabirea tesuturilor durează de câteva săptămâni.

Marea majoritate a tulpinilor în zona de depus `va fi (deteriorate, slăbite) culturi nu sunt rupte, dar flectate chiar deasupra solului. În nici un caz fiecare din ele. Ceva în jurul valorii de 90%, care este statistic foarte semnificative valoare, posibil să se efectueze explorarea repetate în domeniul oricând (nu numai în tiparele obișnuite, dar toate lumea e turtit (deteriorat, slăbit) culturilor, care ocupă o suprafață estimată de multe milioane de pătrat mai mare). Plantele atacate de curent electric încearcă să scape cel puțin o parte din substanțe chimice nocive, astfel încât acestea sunt în mișcare în jos și a le elimina de rădăcinile în sol, în scopul de a prejudiciului Congelator coacere de semințe. Astfel partea cea mai joasă a instalației este expus la cea mai lungă și cea mai intensă efectul de produse chimice nocive tezei, în timpul și timp (zi, ci mai degrabă săptămâni), aceasta duce la o slăbire substanțială a proprietăților mecanice, astfel încât este posibil să se aplece stem fără a rupe chiar deasupra solului. Reducerea mecanică a rezistenței la tracțiune (față de ruperea) și încovoiere este ușor verificabilă și măsurabilă, doar o simplă mână-test (compararea depus `va fi (deteriorate, slăbite) și a vegetației în picioare), mai bine ar fi măsurarea mai precisă mecanic. Deviere a grâului sănătos rezultă în jumătatea înălțimii de 10 cm perpendicular pe directia de crestere a produce schimbări în greutate în jurul valorii de 10g - aproximativ 0,1 N, plantele din imediata vecinătate a depus `va fi (deteriorat, slăbit) vegetație de aproximativ 10 ori mai putin, Ele sunt încă că plantele încă nu sunt indoite la sol. Pentru a deformarea de tulpini de orz sănătos ar trebui să fie nevoie de aproximativ 3 ori mai puțină forță decât cea a grâului. Slăbire a plantelor este posibilă în acest caz, chiar dacă numai foarte Aproximativ, comparati-l și slăbirea cauzate de lipsa de umiditate, este posibil pentru a simula de asta. Lipsa de umiditate cu toate acestea de asemenea funcționa mult mai rapid, și este complet reversibil, cu excepția cazurilor în care fabrica a fost deja destul de iremediabil distruse de secetă.

Întregul proces Descris de asemenea poate fi legată de principiul selecției naturale, deoarece depuse `trebuie să fie (deteriorat, slăbit) (deteriorate) plantele au o sansa semnificativ mai mare, că semințele lor va conține informații deteriorat genetice, se oferă în primul rând "pentru consum" că păsările , rozătoare și alte animale, mucegai de asemenea și putregai. La porumbeii de fotografii de însoțire se bucură în depus `va fi (deteriorate, slăbite) de grâu, în timp ce semințele de la picioare culturile pentru ele sunt aproape complet inaccesibile (poze proprii ale autorului).

Toate, în mod regulat și neregulat depus `va fi (deteriorat, slăbit) zone de cultură, conține un procent mic de tulpini rupte, în special în apropierea frontierei de aplatizate zone (deteriorat, slăbit). Acest lucru se datorează faptului că nu există loc în ea addition Slăbită rezultă sanatos de asemenea mult, chiar complet intacte, dar nu poate rezista la câteva kilograme de masă umedă grele de tulpini slăbit, care se încadrează la pământ, datorită efectului de domino (pe înțelesul tuturor în altă parte), ceea ce cauzează pauză.

În orice zonă a depus `va fi (deteriorat, slăbit) Respectați culturi este posibilă "noduri" sau "explodat carii expulzat", a se vedea fotografia patra Ei nu sunt în Congelator cauzată de presiunea gazului, Ei au fost determinate de creșterea creștere considerabilă în mărime și deformații în țesuturile deteriorate și moarte, și nu pot fi implicate în acestea precede chiar orice daune la toate, poate fi o schimbări în întregime normale de creștere, care apar în instalațiile din cauza maturizării GRADUALE întregime naturală și de piese de plante și țesuturi in timpul coacerii - uscare ( ! ). La prima dimensiuni microscopice neobservabile, zonele deteriorate sunt în creștere rapidă Creșterea de. Margini rândul său, maro, de exemplu, cum ar fi sfârșitul unei frunze rupte. Nodurile de o planta sanatoasa depăși diferența de câteva grade față de direcția verticală, podul de la 20deg. Nodurile de depus `va fi (deteriorat, slăbit) Adesea plantele îndoi spre spate unghi de aproape 90 de grade, care pentru unele dintre ele pot duce la deteriorarea mecanică spontan , prin propria lor putere, fără alte daune grave. Țesuturile afectate de energie electrică muri si maro rândul său, dar poate fi doar o parte din noduri. Orice fracțiune de plante, pot fi doar parțial deteriorate. Unele daune la nivelul ganglionilor Prin urmare, doar sa întâmplat să arate ca și cum ar creată de presiunea gazului, de fapt, inițial format din Creșterea de modificări microscopice, invizibile complet în țesuturile deteriorate, ( care pot muri chiar înapoi doar ca o consecință naturală a maturare complet ) și a fost în ultimele săptămâni de proces mai multe.

Este necesar să înțelegem, că în fotografiile sunt amplasate plante, în cazul în care scurs între dăunătoare și imaginea captarea câteva săptămâni. Paguba a fost cauzată de energie electrică, dar că efectele sunt foarte asemănătoare cu mecanice - celulele moarte, țesuturi moarte. Imediat după daune de centralele electrice sunt vizual în întregime nediferențiat de la neafectat, Deși deja în ele pot fi găsite țesuturile deteriorate și procentul complet semnificativa a celulelor moarte (ucis de produse de electroliză, căldură, sau din cauza presiunii de gaz, Provenit prin electroliză) . Numai pe plante, sau că părțile lor au primit doza mult înmulțit letală de energie electrică (100x, 1000x și mai mult), pot fi recunoscute schimbări imediate - frunze răsucite, îngălbenirea, Browning sau înnegrit piese arse. Astfel de plante sunt afectate timpul de câteva zile complet distruse (uscate la praf), nu este posibil de a găsi, în timp ce asupra persoanelor supravietuit, primele efecte vizibile după Apar câteva zile, mai degrabă săptămâni. Plante slabit poate fi la fel de bine (unii dintre ei numai) ar Consecințele de substanțe nocive care rezultă din descărcarea de gestiune fulger în sol, dar cel mai adesea implica o combinatie de efecte care decurg din substanțele de la punctele de sol și plante.

Nu este turtit (deteriorat, Slăbită) 2008 mac pe fotografie, de asemenea "semnătura principalul vinovat." Consecințele de descărcare de gestiune fulger, nu mai vechi de câteva săptămâni, ea și în apropiere de tei, poate fi în condiții de siguranță distinge de orice trăsnet mai în vârstă decât anul opțiune și mai mult, în funcție de culoarea tipică de lemn proaspăt deteriorate. Pentru a completa inclus, de asemenea fotografii ale aceluiași copac în anii volgende. Simbolul fulger identifică copac afectate, iar în colțul din dreapta sus sunt fotografii ale aceluiași copac din anii 2008, 2010 și 2011th Toate autorului fotografii proprii.

Pentru a fi continuat ...

Jan Ledecky

 

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Du-te înapoi la lista lucrărilor publicate  

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z