Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engleză originale - culturi cercuri de continuare . Vă rog să scuzați eventualele erori cauzate de traducere automată.
lightning
GAME OVER.
 ... apăsați orice tastă ...

... pentru a continua ...

Numele jocului:
CropCircleGatee

(Circlemisinterpretation)

crop circles


Cercurile - înțelegere - Traducere mașină

Learn about thunderstorms RSS feed

 

La începutul acestei pagini este obiect introdus versiunea într-adevăr foarte prescurtată a paginii, prezent la înțelegerea culturilor cercuri , precum și multe alte subpagini ale întregul Web cropcirclesonline.com .

 

Conține doar câteva, în condițiile cele mai de bază

 

În primul rând, este necesar să se recomande pentru oricine care vrea sa ma uit la TV "fără suflet, amestec Profețiile Maya și cercuri ", sau oricine Doamne ferește deja privit, pentru a încerca să pună toate acuzațiile acolo, din perspectiva afirmațiile făcute aici.

 

Se aplică Aceasta, desigur, la fel ca orice alt "capodopera artistica", care a fost numit vreodată subiectul Indicat. Aleatoare, uscat " Crop Circles: Quest pentru Adevărului ", sau" ceea ce pe pământ în interiorul culturilor Mystery Cercul? "

 

Pentru o introducere de bază pentru perspectivele istorice cu privire la problema de cercuri este posibil să vizitați Wikipedia - Cercurile din lanuri . Cele mai multe dintre explicațiile Trimis acolo, desi aproape include sau intră aproape în întregime în zona de pseudoștiință ( Junk Science ), dar cel puțin poate servi ca o informații de bază despre vizualizarea curentă pe întreaga problemă.

 

Teoria unificatoare a cercuri

Teoria unificată - cercuri

Prima si singura teorie unificatoare - ar explica complet La fel, nu numai de forme reguler decurg, cercurile din lanuri , dar de asemenea crearea și cauza tuturor cerealelor deteriorate de pe glob întreg. În același timp, explică în mod clar foarte ușor și fără excepție și poate provoca apariția unor așa-numitele " anomalii "Care sunt observate în mod colectiv imediata vecinătate a cercurile din lanuri . Inclusiv caz frecvent, Când a găsit " o gaura de pini , "OZN și mental dezechilibrate timp capering și aplauze, care a descoperit și fals. Dacă există într-adevăr erau înainte într-un loc uscat și unele falsificator reală într-adevăr loc, apoi registrul Vrei usuce de asemenea ar elimina o singură mișcare. Toate aceste fenomene, destul de eronat Inițial considerate ca anomalii, cornul de secară în descărcările electrice anterioare în domeniile descrise nu sunt anomalii.

 

Teoria primul si singurul de origine a cercurilor din lanuri, toate din care creanța este și va fi absolut sigură efectua sau infirma. Acest lucru este, de fapt, una dintre ipotezele de bază ale oricărei Dovada verificabilă - Posibilitatea de a falsificabilității (a se vedea - de exemplu, wiki). O trăsătură comună a aproape toate teoriile existente cu faptul că nu este posibil să se confirme și nici nu neagă - caracteristică de bază comună a tuturor Junk Science.

 

 

Complet nou look in problematica cerc

 

Cercurile - înțelegerea - versiunea scurta.

 

Oricine, care susține că cercuri sunt create de către străini (OZN, farfurii zburătoare), este un idiot.

 

Oricine, care spune că cercurile din lanuri sunt create de oameni, este un idiot.

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri sunt create de către incarcate electric vartejuri de aer plasma, formata prin miscarea aerului si a particulelor ionizate și, astfel, și electrificată, Thar nu a fost niciodată văzut "în acțiune", a observat nici imitate, sau Mathematicall - Fizic simulat, cu "Usor moment dezorientat."

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri oricând și oriunde au fost create de el, și cu idiotul monstruos. (D & D)

 

Oricine, care a fost înșelat de această cea mai mare glumă de Mama Natura atat de perfect ("Nu a putut să apară vreodată acest de la sine, in mod natural, aceasta a fost făcută de oameni"), că a mers în orice domeniu cultură pentru a crea ceva de genul asta, în Pentru a susține pretențiile sale că, chiar o prostie simplu-minded.

(Nu se aplică la experimente științifice și verificare experimentală a fezabilității)

 

Oricine, care pretinde că o descărcare de gestiune fulger nu poate crea pe suprafața solului în interiorul oricărui ceva culturilor de camp similar ca efectul asupra fotografie de însoțire, este un idiot.

A se vedea de însoțire Mai multe imagini alte încă să fie publicate (în principal ca trimiteri). Este posibil să-i mulțumesc Exploratorilor italian pentru ei. Mii de fotografii publicate și nepublicate de astfel de "dovezi ale activității umane" - "gaura pentru pini."

 

Oricine, care pretinde, Asta cercuri sunt create de unii electro ciudat, de neînțeles și de necunoscut - magnetic - energia mecanică, datorită cărei acțiune este în loc uscat și, chiar și după o perioadă de timp relativ lungă, este posibil să se înregistreze un număr de fenomene neobișnuite și efecte, cum ar fi Microsoft Lima - Lightning Anomaliile induse magnetice (abateri busolă), radiații infraroșii (căldura acumulată), răspunsurile neobișnuite ale oamenilor și animalelor, eșecurile de microelectronică (prin expunerea la încărcare electrostatică rezidual), și este în imposibilitatea de a deduce din aceasta că singura uscat natural, existente și în curs de desfășurare fenomen este de descărcare de gestiune fulger, este un idiot.

 

crop circlescrop circlesOricine, care este capabil să spun, că acest model absolut tipic fractal, ramificare la părțile exact conform normelor de comportament ale evacuărilor prin scânteie, care a apărut în interiorul câmpului o zi de cereale din Republica Cehă, Novy Jicin 1999, 03 iulie, Ar fi create prin orice alt proces în calitate de temperatură de descărcare de gestiune fulger, este un idiot.

 

Una dintre caracteristicile cele mai tipice ale evacuărilor de trăsnet este structura lor fractala, treptat ramificare în structuri din ce în ce mai delicate.

Una dintre caracteristicile cele mai comune de forme regulate - Este cercurile lor de cultură, așteptați un minut, ceea ce este de fapt?

Ce despre structurile lor fractal?

 

Oricine, care este capabil să spunem, care zboara moarte, adesea găsit în cercuri găsirea de locuri, de asemenea orice alte insecte moarte, sau orice alte animale moarte, au fost uciși de altceva, decât de descărcare de gestiune fulgere, este un idiot.

 

Orice persoană, care nu este capabil să înțeleagă, că absolut toți, fără nici o excepție, așa-numitele "anomalii", că în multe locuri ale Crop Circles apar, pot fi explicate prin seceta și că locul a fost recent lovit de fulger de descărcare de gestiune, este un idiot.

 

Primul exemplu și cel mai important de anomalii geomagnetice uscate, abateri de câmp

Trăsnet indus anomalii magnetice, magnetism remanent Trăsnet indusă, Magnetism Trăsnet indusă - Mii de carti profesionale, mii de tone de documente scrise și tipărite.

 

Oricine, Cine nu reușește să realizeze că cauza principală, nu numai de toate cercurile de cultură și de rezonanță periodică și modele de interferență în cereale, dar aproape toate de cereale depusă `va fi în lume, prin care acestea să fie însoțite în mod inseparabil, cu deteriorarea energie electrică de la descărcările electrice și slăbirea treptată a plantelor, este un idiot.

 

Apropo, fermierii se cunosc foarte bine, dar din motive evidente, în total Ei (noi) de a nu comunica (prezenta) l departe. Acesta este un fapt destul de firesc că acestea sunt într-un fel mai bună și mai natural interconectate, unit cu natura, și ei sunt capabili de a estima, sunt orientate cel puțin aproximativ, instinctiv, ceea ce se întâmplă acolo, mult mai bine decat restul publicului. Ei au nevoie de ea, nu să se ocupe de ea, nici prea mult curent. Cu siguranta nu a avut nevoie să-l explice proști needucați, cum ar fi OZN și "cercetători" misterioase, "experți", pe o varietate de fenomene paranormale. Mii de științifice și tehnice, articole, publicații agricole. Un exemplu de link-uri multe pe resursele dovedite științifice și publicații de specialitate agricole, de exemplu aici .

 

Mingea este pe partea ta a instanței, voi prost Explorers ufological, mister. Încercați să-l lovit cel puțin. Dar, niciodată nu va reveni la jumatatea noastra de teren de joaca pentru ...

 

De exemplu, ați putea încerca să efectueze, Asta exact pe locurile, (a se vedea GPS baze de date ), în cazul în care vreodată cerc a apărut, ca rezultat secete și mod natural, așa cum sunt descrise pe acest site (e bine de 99,9% din toate cazurile), nu au fost de câteva minute, ore, zile sau săptămâni înainte de vizibilitatea fizică a acestuia (descoperire) care apare impactul descărcările electrice. Posibilitatea există, întotdeauna a fost și va fi. A fost de ajuns pentru a cere meteorologi. Ha, ha, ha. Bună, Bună, Hii .

 

Dacă nu alegeți să utilizați acest simplu mod de a-l încercați cel puțin că Efectuați adevarul vostru, și orice încercare de a nega această afirmație este situat pe această pagină, atunci ai cu adevarat meritat pentru cineva a lovi cu piciorul într-adevăr fund. Suntem, de asemenea, foarte curios cum de bună voie vei sa ne informati despre rezultatele din această încercare.

 

GPS-ul de baze de date - cea mai mare colectie de site-uri GPS ale cercurilor din lanuri au considerat, vreodată asamblate în lume. Acesta conține nu doar site-uri in mai multe GPS, care sunt cunoscute și au fost deja descoperite de către unii observatori în imagini de hărți de aplicații diferite, și publicate. În primul rând, desigur, Google Earth , pentru că aceasta permite în locurile în care hărțile de secetă disponibile, vizualiza starea în perioade diferite de timp, dar de asemenea de exemplu, pe Bing Maps sau Yahoo Maps.

 

Conține cu siguranță cel puțin douăzeci de site-uri, pentru ca El numiți harta de documente aplicații descrise sunt disponibile, dar nu au fost încă publicate, nici descoperite.

Cele mai multe dintre ele, probabil, din Italia.

Desigur, nu sunt utilizate toate posibilitățile și observatorilor atenți le-a publicat locații teze sau în vecinătatea acestora cu siguranta vor gasi ceva mai mult.

 

Desigur, există locații, în cazul în care nu există cerc înregistrate pe fotografie Baza harta, dar nu a fost niciodata localizat de cercetare la sol, omenirea nu a știut despre și de a descoperi ei (de exemplu, mulți din Italia, una în Republica Cehă - va fi publicat de Time)

În mod similar, este adesea posibil pentru a face un sondaj local, utilizând Google Earth pentru a descoperi mai multe fapte interesante și puncte legate de cercurile din lanuri constatate, în vecinătatea ei, el de asemenea locuri mai îndepărtate. Din nou, de exemplu, un număr de cazuri uscate din Italia, dar nu numai acolo.

 

GPS-ul de baze de date conține în principal o serie de date precise GPS de pe cercuri diferite, găsite în jurul valorii de lume din, a cărui localizare GPS exactă nu a fost niciodată publicat (sute).

 

 

Puzzle cerc puse împreună ...

- Continuarea

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

Caracteristici generale

Cercuri înțelegerea disponibile acum. Și pentru totdeauna.

Fascinant, extensive, primul si singurul cu adevărat știința ,

realist, complet noua teorie.

De bază, fundamentală de cercetare.

Cifrurile Amazing cerc rezolvat. Toată lumea și pentru totdeauna.

Există posibilitatea de a vedea mai mult pe paginile următoare .

 

Cercuri sunt doar acum din ce în ce explicație real, folosind doar natura reală a științei .

Biochimice, fizice, tehnice, mecanice, chimice, și alte științe reale

și reale natura principiilor de investigație, care utilizează numai legi ale naturii.

 

Lista aproximativă de discipline științifice, tehnice și de cercetare și metode, este posibil de a utiliza pentru explicarea principiilor de orice daune culturilor și de slăbirea culturilor după orice descărcare de gestiune trăsnet într-un câmp de cereale, cercuri Inclusiv:

 

Fitopatologie, anatomie a plantelor, morfologie și fiziologie, biologie, biochimie, biomecanica, fizica, chimie, biofizică, agronomi, hidrologi, hidrostatica, fizica de rezonanță și interferență, chimie fizica, geologie, radiobiologie, fizică și dozimetria radiațiilor electromagnetice și ionizante, electrodinamica , aerodinamica, statistici, hidrometeorologie, electromecanică, cinetica explozie, electromagnetism, fotometrie, chimie cuantică, termodinamica, matematica, mecanica, hidrodinamică, termochimie, optica, microscopie, cristalografie, spectroscopie, (stereo) Fotogrammetrie, electrostatică, toxicologie, fotografie, arheologi, dinamica fluidelor, speologi, magnetohidrodinamicii, știința solului, electronica, geometria, magnetism, geofizica, geometria fractala, seismolog, agrobiolog, Agrochimie

 

și multe alte științe, de asemenea interdisciplinare și sucursale intersectate

 

(Completați doar ca o creatie de-a produs de asemenea paterns vegetale regulate - pictograme)

Brand nou, teoria originală de origine și formarea de modele de cerc, absolut gratuit de orice pseudoștiință Caracteristici, ezoteric, mistice sau oculte, OZN-uri, extratereștri, farfurii zburătoare, sciolism, erorile mister.

 

Foarte complexă , dar de asemenea foarte simplu și ușor de înțeles.

100% natura si stiinta teoria și explicația de cerc originare,

gata la orice academice și autentificare adversarul procedură și de cercetare.

Șocant!

 

Teoria înapoi verificabilă prin mijloace de înregistrări existente,

Care au fost niciodată folosite pentru scopurile descrise încă.

 

 

Puzzle culturilor cercuri asamblate.

 

Teorie noua, folosind metode științifice reale,

absolut gratuit de orice pseudo cercetare.

Uimitor, minunat si absolut incredibil teorie.

Nici un spirit, spiritualitate sau spiritismul.

Nu există forțe ezoterice, oculte, mistic sau efecte, lucrări sau experimente.

Extraterestrii rahat nici unul, OZN-uri, farfurii zburătoare.

 

Codul de cercuri rezolvată o dată pentru totdeauna.

cercuri deblocat. Definitiv. Absolut.

Absolut NU OZN-uri , cunoscute sau necunoscute mașini care zboară.

Forțele de bine necunoscute sau inexplicabile, fără explicații paranormale.

Minunile Ei bine, nu mistere, fără semne.

 

Ei bine, nu extratereștrii contacte.

Nu există teste militare, experimente sau de cercetare.

Ei bine, orice alte experimente similare știință secrete, teste sau de cercetare sau de cercetare.

Nu există teste paranormale sau telepatice sau de cercetare, nu de science-fiction.

Metafizica Nici unul, nici unul meta-psihologie.

 

Absolut incredibil, dar adevărat numai unic explicație. (Mai multe despre paginile următoare ).

 

Absolut nici o inteligență (inteligență serviciu), sau chiar o uncie de procese mentale curs în crearea de pictograme cerc. Desigur, inclusiv cele care au fost făcute de către așa-numitele cercuri factorilor de decizie, deoarece creierul în teza de indivizi ar avea unele informații nu a fost niciodată găsit, chiar dacă cineva a fost într-adevăr intens cauta, miniere și de prospectare acolo.

 

Nici unul inteligență sau procesele mentale ale planetelor, OZN-uri, farfurioare zbor, Coleoptera, spațiu, soarele, luna, cosmosul, soareci, muste, bondar, iarbă, Beatles, masa, creaturi, buruieni, cadavre, fantome, universul, materia, substanța, tornade, atomi, molecule, bug-uri, cristale, subsolului, vânturile, bacterii, gunoi de grajd, materiale, viziuni, undeads, schelete, spațiu, extraterestrii, ciuperci, dăunători, vid sau orice alte culturi de informații cercuri timpul creării.

 

Inteligență none interstelar, nici unul extragalactic inteligenta, nici martieni inteligenta, inteligenta nu Pământului, inteligenta niciunul dintre culturi, inteligenta nici de cereale, inteligenta nici unul dintre sol, inteligenta nici de vreme, inteligenta nici unul dintre plante, inteligenta nici unul dintre animale, inteligenta niciunul dintre subterane apă, inteligenta niciunul din roci subterane, nici unul dintre inteligenta Cangurii, nici inteligența Arici, inteligenta niciunul dintre idioți în crearea de cercuri.

 

Cercuri pe înțelesul tuturor. Pentru totdeauna și orice.

 

Principiul de formare a de înaltă precizie, În conformitate cu axele de multe și de simetrie în oglindă (Adesea fractal), forme geometrice poate fi asemănat cu principiul de creare și formarea de fulgi de zăpadă, sau crearea de înregistrare grafică a intensității câmpurilor electromagnetice, în vecinătatea sudata, sau în interiorul de electromagneți, inclusiv în domenii electromagnetice Foucault (!) și curenți în al doilea rând create parazitare. Acesta va fi amplasat pe o altă pagină. Explică cercuri inseparabile de însoțire, cercuri mici suplimentare, care sunt situate exact la punctul de contact a două cercuri mari.

 

 

 

 

Misterul culturilor cercuri rezolvat. Definitiv. Absolut.

Revelație șocantă!

Teoria copleși orice alte ipoteze înainte ca Bolt de la albastru ;-o

 

Brighter Than Teoria Soarele (temperatura suprafeței Soarelui este de 6000 ° K cca, temperatura runde plasmatice de descărcare de gestiune de trăsnet 30000 ° K, adică de 5 ori mai mult).

 

Logic, nu numai ușor de înțeles, dar științific demonstrabile, verificabilă statistic, în mod direct se oferă pentru înțelegerea și explicarea fenomenului întreg și procesul de creare a culturilor cercuri.

 

 Explicație nu numai foarte natural, explică singur problema cercuri, dar de asemenea o highlights-uri foarte limpezi ca cristalul tot așa s-ar fi loc anomalii , adesea menționate să fie fantomatic și supranatural.

 

Cercuri nu sunt create de către orice transcendenta, spatiu eteric, inteligenta cosmica sau extraterestre sau energie, nici pe oricare alta imaginabilă inteligența umană sau animală. Numai forțele naturale și normale fizice, procesele și interacțiunile dintre ele, nimic mai mult.

 

Nu sare chiar și așa numita "vortexuri plasmatice" (nimeni nu a vazut vreodata vreun).

Vânturile Nici unul (nu chiar și cele sălbatice - "le am" - Jerry Cimrman)

sau Cicloane, marină, ploi, grindina.

 

Niciun animal (cu excepția " Arici "în Milovice), nu extratereștri.

Ei bine perceptia extrasenzoriala, sau forțe transcendentale.

 

Ei bine paranormal, ufological, sau orice alte fenomene similare, putere sau de cercetare.

 

Ei bine, nici unul liniile de forta magnetica linii psihice și nici nu fizic de energie.

Această imagine, cu excepția pentru linii, în cazul în care energia electrică, gaz sau apă circula - orice linii de utilitate, sistemul de canalizare, de peste tot de pe ei de descărcare de gestiune de energie electrică fulger, care rulează peste el, chiar și subterane, ca un roller coaster.

 

Piese de tractor, locul de muncă, uneori, similar ar fi aproape mod, astfel că, în unele cazuri, prezintă Ei, probabil, mult mai mult decât conductivitatea electrică mie superior, în comparație cu împrejurimile lor.

 

De asemenea, piesele de altă natură - a rutelor de un furtunilor avansează, se deplasează în direcția vânturilor predominante. Fulgere de toate furtuni denumite crea cercuri, la o distanță de mai mulți kilometri.

 

De asemenea, pot participa Influențe ale prezenței Remains diverse forme arheologice (nu numai cropmarks), care sunt situate în subteran, precum și elemente și anomalii geologice. Ele pot avea o influență foarte mare asupra conducerii de metrou de energie electrică, și sunt aparent de asemenea Implicat într-o. Creșterea semnificativă statistic în probabilitatea de descărcare de gestiune fulger în apropierea unor locuri speciale precum și o influență de relocare rapidă a puterii energiei electrice în subteran adânc. Acel loc Yhus el nu apare conducere superior Elecric pe suprafața solului, precum și crearea de forme neregulate în loc de cercuri regulate de cultură.

 

Asta e Mulțumesc, de asemenea, s-ar putea să apară foarte rapid conducere a unui mare cantitate de energie electrică adânc sub pământ. Fără deteriorări semnificative Realizarea de pe suprafata, si neregulate, astfel, a altor plante pe suprafața exterioară formă regulată. De energie, realizat de modul descris este astfel în măsură să creeze influenței sale "numai" și forma liniilor de câmp magnetic, în jurul valorii de un conductor drept, cum ar fi forme relativ regulate, circulare lor, eventual, rezonanțe și a intervențiilor, toți cei implicați în procesul de creație cerc.

 

Piloni și cabluri de linii electrice în mare măsură ar putea contribui la atragerea preferențială a descărcărilor electrice în locuri specifice. În jurul valorii de firele cu tensiune de 100 de volți mii și mai mult, pot apărea deversări corona. "Tovarăși de RDG," de fapt "tovarăși de la CEZ", ar fi cu siguranță în măsură să-i spun prea multe despre asta. Mai ales în țări străine, există diverse agricole curent Institutele de cercetare de operare electrotehnica pentru producătorii și distribuitorii de energie electrică. Ei se ocupa cu probleme de producție și distribuției de energie și de înaltă tensiune, și evaluarea efectelor deversărilor de trăsnet, și intervențiile lor în instalații similare, în vecinătatea hte de cercurile din lanuri găsite.

 

Nu există fantome sau schelete implicate în orice creație cerc.

(Nici schelete în dulap)

Nici o putere de dincolo de mormânt.

Nu există monștri, fantome, nimfe chiar licurici.

Nu există creaturi supranaturale, chiar forțe.

 

Nu există "valuri de gândire," Nici o putere mentală sau un proces de orice organism, viu sau mort, gândire umană sau animală.

Font secret al cercurilor din lanuri a fost decriptat.

Absolut nici unul (conștient sau intenționată) acțiuni de orice om sau animal.

Nicio acțiune, de energie sau de forțele de mister.

 

© cropcirclesonline.com,  © quick spigots

 

 

Nu Nici forțele telekinetice mintea controlate, nici unul tele-sau para-forte, stiinta sau de cercetare. Ei bine misterele interstelare, sau intergalactice cosmice, acțiune, energie sau forțe.

 

Oh, asta Arici, Ei nu De asemenea, pentru a face cercuri ...

Ei bine, încercările de actul sexual, de conexiune sau de comunicare, să se mute din spațiul cunoscute sau existente, precum și orice alte dimensiuni în interiorul.

(Cu o singură excepție - Milovice caz - est, în mod clar că a fost o încercare de a intra în contact Oh, asta ... Arici.)

pe acest loc "lucrau" Arici, "comunicare",

Care a dus la cereale (grâu pozate) în jurul valorii de 8 m 2

 

Nu unitate, energia sau puterea de gândire, procesele mentale.

Nu unitate, de energie sau forță de "a fi".

Unitățile de bine interdimensionale sau extra-dimensionale, energie sau forta.

Nici o încercare de comunicații intergalactice, interstelare sau extraterestre.

 

 

Doar doar o simplă biologice, biochimice, fizice, chimice și similare științific explicabile simplu si real și complet natural cauze și consecințe în procesul de creare a culturilor cerc.

 

Supranaturalul nu proceselor implicate în cercurile din lanuri, de asemenea,

Absolut nici una " supranaturale "Procese sau efecte.

 

Descărcarea de gestiune Lightning este destul de firesc , numai Pamantul, nu extraterestru, dar în addition se pare, în orice și toate proprietățile sale, caracteristicile calitative și cantitative "super" , chiar și cel mai minunat, absolut toate proprietățile sale sunt dincolo de orice imaginație umană obișnuită . Tensiunea inițială între nor și pământ poate fi mai mare decât câteva miliarde de volți. Curentul de vârf poate ajunge Aproape de milioane de amperi. Transferat de energie și radiate de care ar fi în măsură să furnizeze puterea de transport de marfă mai multe trenuri multe mile. Viteza deReturn Strokeeste ceva între o treime la 2/3c. Concentrația de energie este mult mai mare decât pe suprafața Soarelui.

 

Rata de creștere a curentului - câteva zeci la sute de mii de amperi pe microsecunde, doar 1/1000000 unic de secundă. Poate doar unele lasere pot avea o rata mai mare de crestere a energiei, dar energia de orice laser care au fost fabricate în lume, comparativ cu energia de fulger, cu mult sub temperatura medie ar fi, ar fi exprimat "la fel de slab ca apa", inclusiv cea care va fi montat în Brezany.

 

Deși Descărcarea de gestiune Lightning este într-adevăr SUPER de asemenea și NATURAL , nu este în Congelator A Matter of hyperphysical (supranatural), numai si SUPER NATURAL .

 

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

 

În cele din urmă, unele informații rămasă

Nu este atât de științific, unele umoristic un pic

 

Sun, Plasma

Obiecte foarte similare, cum ar fi cercuri (nu atât de mult timp durabil, dar secunde, minute,

de asemenea oră și poate zile, în creștere soare în plasmă.

(Există procesele de par asemanatoare cu furtuni,

dar mult - mult mai mult decât 10 12 puternică)

(Nu va fi cercetat de aproape).

http://www.thesuninmotion.com

Soare corona , Sun erupție

 

 

Sun & planete

Momentan nu există obiecte foarte, foarte similare pe suprafata soarelui, sau pe orice suprafață stele.

În plasmă solară și corona solară pe suprafața sunt deținute uscate cu plasmă și un erupții energetice și a descărcărilor electrice Acest efect în cadrul unora dintre ele ar întregul glob complet evaporat. Impactul lor în suprafața plasmă Soarele, care are proprietati mult mai similare la temperatura lichidului fi solide, capabile sa creeze modele comparabile cu cercurile de pe suprafața apei, inclusiv o varietate de interferențe și rezonanțe. Ceva foarte similare apar acolo poate, în cazul petelor solare foarte bine cunoscute populare.

 

 

 

"Cerc", ca obiecte growed up va fi detectate în viitor pe aproape fiecare planeta si satelitii lor în soare și în sistemul foarte mai mult în viitor, dacă vreodată, pe toate celelalte sisteme planetare extraterestre.

 

În materiale fără viață extraterestre și suprafețe, cum ar fi nisip, zăpadă, moloz, praf și similare.

 

Înainte de orice cercetare robotic sau manual Acestea vor fi estimată și prezisă, de noi.

Nu vom merge acolo pentru a investiga acum, deoarece Hawking avertizează împotriva lor, ne-ar mâncat.

 

Nici unul, nu orice inteligență absolută Creează cercuri

Posibil solicita Georgina Paroubek fostul unul, politician într-adevăr foarte prost limba engleză, se Ales încercat-o cu ajutorul martienii (de asemenea, comuniști) și Guvernul, în numele ei. (Și sparge ca un balon)

 

Nici o inteligență extraterestră, nici orice altă inteligență, nu itelligence umană.

(Ne referim cercuri fac, nu a spus băiatul, dar cine știe?)

 

Nu există "vortexuri plasmă". (Nimeni nu a văzut vreodată)

Nu există "vortexuri electrificate prin frecare." (Nimeni nu a văzut vreodată)

Nu există vânturi, nici cicloane, marină nu, nu ploua, nu grindină

Nici un animal, fără extratereștri.

Percepția extrasenzorială sau bine sau forțe transcendentale.

 

Ei bine paranormal, nu ufological, fără fenomene anormale, forțe sau investigații.

 

Ei bine liniile de forta magnetica, linii de energie nr.

 

Cercuri Cipher demascat.

 

Nici unul "gândire-valuri", nici forțe de gândire, de orice organisme vii sau moarte, uman sau animal.

 

Ou sau de pui?

Ceea ce a fost mai întâi, oul sau găina?

Noi nu știm. (Stie cineva)

Care a venit prima cercuri, culturi sau de găină?

Noi nu știm. Ne pare rău, o știm. Acest lucru nu a fost întrebarea corectă.

Care a venit primul rând, cercurile de cultură sau de ouă?

Noi nu știm. Ne pare rău, o știm.

Asta nu a fost întrebarea corectă, de asemenea.

A vrut să pun o întrebare un pic.

Pentru a fi, sau a nu ... Ne pare rău, o mică greșeală din nou.

Care a venit prima cercuri, culturi sau Stonehenge?

Asta e întrebarea cel potrivit.

Astazi este toată lumea Capabil să răspundă la această întrebare de către propriul Său.

 

Ultima Șansă

P.S.

Stimate (prost) cerc de decizie, aveți ultima șansă de a mărturisi FACT

Care le-ați nu chiar singurul cerc făcuse.

 

Dacă este cazul, astfel că a fost într-adevăr "o astfel de bucată mare de rahat", în comparație cu forme,

Care au fost într-adevăr create doar cu ajutorul forțelor naturii ,

Descărcarea de gestiune electric de fulger ,

Că doar un pic de fiecare om inteligent

nu va plăti nici un ban și toată lumea vă va GIBE.

Fiecare dintre dumneavoastră Whopper fostul "confesiunilor"

Că oriunde ați creat unele cercuri,

au fost toate inventat într-un pub, după ce au băut în jos

sticle de bere in mai multe si bautura altele.

Sau cum tentativă oarecum ciudat să înșele simplu doamna Bower.

 

Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată

Ei bine, creaturi transcendentale sau forțe.

Absolut nici o interventie (active sau cunoscut) de orice om sau animal.

Ei bine telekinezie, vin forțele Similar, nu tele-sau para-forte, științe sau investigații. Nici un mister cosmic sau spatiu sau cosmos, de putere, de energie sau de forțe.

Forțele de bine interdimensionale sau efecte sau orice altă legătură sau comunicare.

 (Cu excepția cazului în Milovice - Est)

 

Nici o putere, energie de gândire sau de acțiune.

Nici o putere, energie sau acțiunea "fiind".

Ei bine, puterea interdimensională sau extra-dimensionale, energie sau forțe.

Ei bine Intergalactic, interstelar sau extraterestru de comunicare.

 

Nici unul dintre numele de forțe sau a efectelor create cercurile din lanuri.

 

Doar un simplu biologice, biochimice, fizice, chimice, mecanice și alte

reală știință și reală a naturii Cauze și rezultate.

 

Nu există fenomene supranaturale, la toate.

 

 

 

Nr prostie senilă ... (Dement creat nici un cerc)

Nu există nici un cerc glume, factorii de decizie

Ei bine Doug, nu Dave.

Nu există panouri, fără cabluri.

Scânduri Ei bine, nu frânghii, fără panouri, fără fire.

Nu există stupide senile baieti dementi vechi sau vietuirea lor, Admiratorii sau adepți.

 

NATURA STIINTA crea doar cercuri

Da, numai reale natura forțelor, previzibile și calculabile, utilizând reguli și legi de biochimie, biofizica, fizica, matematica, biologie, chimie, mecanica si alte similare celor derivate din științele naturii reale si ASE ramuri implicate în inițierea de fiecare cerc găsit vreodată .

 

Forțelor fizice, biochimice și de natură similară a creat mai mult de o Miliarde de cercuri, sau într-un mod forme similare create pe suprafata Pamantului cu mult înainte de orice popor existat, animale de asemenea. Inițial în materie nonliving, cum ar fi zapada, nisip sau praf, mai târziu, în mușchi sau licheni, și mai târziu în plantele, cum ar fi cereale sau similar.

 

Big Bang cercetare

Într-adevăr Big Bang în cercetare și anunț.

(Joc de cuvinte ... fulger urmat de tunete și produce un zgomot foarte tare)

 

Cercuri foarte similare principalele culturi creează obiecte similare

pe suprafața de nici o stea, de orice dimensiune.

Noi nu o va examina la un interval de aproape.

De asemenea, pe suprafața de mulți, chiar dacă nu toate

Lor planete si sateliti care orbiteaza fiecare stea

de fiecare galaxie în spațiul cosmic, în întregul univers.

Noi - Acum vii nu o va examina dintr-o gamă aproape niciodată, Obama sa oprit.

 

Nota:

Nu toate corpurile cerești - de exemplu, Luna noastră este în prezent în această privință complet de servicii, dar, în trecut, ar putea să nu fie. De asemenea, cele două luni ale planetei Marte, Phobos și Deimos (în general vorbind, orice "micuțule" în sistemul solar și în spațiu). Obiecte care nu dețin nici atmosfera, și nu pentru a expune și activitatea vulcanică, va apărea în mod similar. Dar pe suprafața marțiană, există vânturi, frecare și, astfel, nu ar trebui să fie furtună prezent, deși în acest caz, desigur, doar furtună de nisip. În cazul în care există furtuni, există frecare, de energie electrică și lightnins, și nu poate fi cercuri (uneori). Când unii dintre noi sondei explora suprafata de joc cu o rezoluție suficient de ...

Publicații științifice să nu mai vorbim despre activitatea furtună observabile pe Marte încă.

 

Găuri negre

De asemenea posibil ca obiecte de cerc asemănătoare apar pe suprafata de găuri negre și un pic mai sus că. Undeva între suprafață și Event Horizon.

Folosind orice Principiile cunoscute astăzi ale fizicii,

nu vom putea să le investigheze de aproape.

 

Aceasta este NU o glumă.

 

 

Există miliarde de galaxii, fiecare dintre ele conține miliarde de stele. Această stea a fiecărui sistem planetar conține mai multe planete și un pic mai mult ori mai multe de luni. Aproape fiecare dintre ei în timpul pe fiecare din Miliarde de mii de ani și miiCrop-Circle-modeinterferențe creat forme, cu forme, cum ar fi caleidoscop sau osciloscop ( Lissajous ), sau mecanici de membrană flexibilă, forme ( Chladni ), forme fractale (gheață fulgi, ramificare), forme Kyrlian și Lichtenberg (alte analogii fractal)

în fiecare an (Pământ ani, terestre - Aproximativ 31557600 sec))

Nu cred? Vei! Crede-l! Vei crede, veți înțelege,

Vei accepta explicația și veți avea încredere. (??)

 

Intreaba despre prostie simplu-minded

Buna cerc-maker-idioții. Conform acestei estimări, timpul existența universului (aici, ne, că trăim în ea), încă de la Big Bang, au fost "create" Aproximativ în jurul valorii de 10 30 (sau chiar mai mult) Crop-cerc-mode & creat interferențial rezonanță și Caleidoscopul & Lissajous & Chladni și forme combinate în praf, zăpadă, gheață sau alte materiale similare gheață-(metan în stare congelată sau orice alt gaz) în materialul vegetal, cum ar fi cereale, în cazul în care a existat oriunde în sistemele exterioare planetare aproape nici o stea, în interiorul orice galaxie ...

(Găuri negre nu fie socotiți)

 

(10 30 Aproximativ 1.000 ori cu mai mult de opțiunea de oricare dintre noi, chiar și în cazul așa-numitul "specimen voluminoase" este un număr de atomi de prezente în trupul Său)

 

Buna cerc-factorii de decizie, nu mai vrei să declare, că ați făcut

nici unul dintre ei?

 

 

Unele note ...

 

Noli tangere circulos meos, quod licet Iovi, non licet bovi, fiat fulgur ergo fulgur fecit.

 

CropCircleGatee

 

Quamvis dē omnibus dubitandum est, crēdō quia absurdum est, credendo vides AMDG.

 

Omnia vero fulmen gubernat. Piloții Thunderbolt toate lucrurile. (Heraclit)

 

Pagina (s) în construcție permanentă ...

Orice zi Abilitatea de a vedea și de schimbările mici ...

pagina următoare (e) în curând ... (Joc de cuvinte) ...

Pe această pagină și altora putea urmări rezultatele

de mai mult de trei ani a continuat (13 Februar 2012 adăugată: mai mult de 4 ani)

top secret de Investigare greu (aprox. 38 luni)

Jucărie hobby doar ... (Cel puțin la început)

 
sfârșitul de mesaj ...

 

Literatura, surse

Unele cărți (o mică parte), folosite pentru a explica diverse fenomene fizica natura și efectele în text și subpagini www.cropcirclesonline.com Literatură

 

Daca sunteti interesati, contactati cropcirclesonline@gmail.com

 

 

 

 

Această pagină a fost pregătit, și toate faptele și teoriile prezentate aici au fost foarte bine, și analizate cu atenție în detaliu de către experimental

 

Jan Ledecky

 

z