Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-2-2 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
2/2 publiserte tekst
videreføring av 2/1 fra 9 november 2011 www.sarden.cz - tsjekkisk internett sci-fi magasin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

4 desember 2011 www.sarden.cz

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

Merk: Alle bilder, fordi det første ble publisert i tsjekkisk, inneholder og legender " Foto + Vel. "

og kommentarer av www.sarden.cz administrator:

Mystery løst, vil vi gjerne utbryte. Den sanne er at vår eksterne korrespondent med Hans forklaring av kornsirkler og viser klare, logiske, og det synes også LogicAll akseptabel løsning. (Mange takk. JL)

 

Betraktning: 

Crop Circles

 2/2

 

Noen Mulighetene for mønster skapelsen - fortsetter

Formasjoner av vanlige mønstre oppstår bare i svært sjeldne tilfeller, en av flere millioner. Før Deres det skape Bli Tilsynelatende tilfeldig og uten noen logiske grunner, denne kombinasjonen enda mer enn bare to betingelser som passer til generasjon fast mønster. Det er mulig å bruke en analog fra kjemi - reaksjoner mellom atomer og forbindelser oppstår når to partikler kolliderer - atomer, molekyler, ioner eller radikaler (det skje da utveksling av elektroner mellom dem og oppretter eller endrer kjemisk binding). Reaksjoner for noe som ville være nødvendig kontakt antar bare tre eller flere partikler Ville ikke bli realisert i det hele tatt, fordi de ville ha helt ubetydelig avkastning. Opprettelse av vanlige mønstre kan betraktes som en tilsvarende collisioning tre eller flere partikler. I tillegg til lyn utslipp og avling på dette stedet må det eksistere sannsynligvis noen andre, vanskelige definerbare tilfeldige effekter. Det har egentlig bare en lav yield - felles uregelmessig innlevert `skal være (skadet, svekket) crop det er mer en anslått millioner kvadratkilometer per år i verden, områder med normale former okkupere bare flere tusen kvadratmeter.

En grunn er også mulig at det var en ekstremt sterk utladning, som oppstår bare et par ganger per sesong. Noen lyn utslipp er mange ganger Tusenvis sterkere enn det vanlige, mye hyppigere, Presentert i hvert storm mange Tusenvis av forekomster. Som en annen, er svært tilfeldig fenomen tenkes at (noen) vanlige mønstre kan skape Under ingen vind, etter hendelsen "The Bolt From The Blue" positivt ladet sky til bakken lyn, og stor energi, påvirker titalls kilometer fra skyen , ufattelig Høyere sendeeffekt mot "vanlige".

Regn, i tilfelle av storm det er fallende vann noen ganger tusenvis av tonn per kvadratkilometer Innen minutter gjennom luften til bakken og vind over 100 km / t, Medfølgende vanlige lyn. Eventuelle symmetriske Konsekvenser av lyn utslipp som betydelig "lo" eller i det minste "riste opp". Det er umulig å søke etter eventuelle vitner, fordi noen ser Hvem ville være at ved hans egne øyne på at stedet ville være noen Deler av et sekund, allerede aldri hva som helst Observer Verken Testify, og installasjoner av tidsstyrte kamera i nærheten dyrket mark ligger ikke for mye ennå.

En storm med lyn er best å beskytte seg selv mot alle øyenvitner og andre tilfeldige observatører, og pålitelig kjøre så langt unna dem som mulig fra "åstedet", eller enda offhand helt likvidere dem om at han plass. Noe Vil trolig være i stand til å beskrive det om våtmarksområder dyr ikke langt fra plasseringen av virkningen av lyn Beskrevet fra den forrige artikkelen. To av dem slange tatt direkte på plass som våtmark - 18 og 58 tusen ampere. Ikke i det hele tatt utelukkes at noen frosker, som akkurat var til stede der, definitivt avsluttet croaking. Men som det ble funnet noen dager senere på stedet Investigation, var det enda nok av Gjenstående dem.

Nøyaktig samme måte Ønsker frosker croaking HIS avslutte noen han også Dette stedet akkurat i tide at nåværende sirkel-maker. Kanskje noe minst de innser at enkel-tenkende individer med en meget sterk advarsel. Det er enda ganske mulig at noen av de erklærte sirkel beslutningstakere (uten dermed å legge dokumentert bevis noensinne vært) i en virkelig måte en gang Lignende feltet og han virkelig Deres croaking avsluttet. Alle teorier som presenteres her er bygget på Assumption, som faktisk ingen sirkel-opprørere eksisterer og aldri har eksistert (heldigvis for dem), med noen virkelig lette og svært sjeldne unntak. I de aller fleste tilfeller er de bare sirkel-makers-selv-Hevde, self-applaus, Flaunt, som bare hoverende selv erklærer å være kreasjoner av forfatterne i sin helhet av noen andre. Blant dem også var en av de første kjente "selskap", Doug & Dave. Oh, Mrs. Bower. En leksjon for alle koner: et faktum, som vil være din mann tid til annen i løpet av nettene "losed", eller "Traceable med problemer", dvs. sannsynlig at var nå og da "brukt en krone" aldri ville gjøre ham til en nerd noodle eller en idiot i offentlighetens søkelys. Hvis noen begynner ransake for mye, ikke er utelukket i det hele tatt, som gjør ham mye slutt Greater noodle, Than Kan det alltid være. Selv i det offentlige øye. Selv med en venn. Kanskje de var "skyting klinkekuler" sammen der, men definitivt De ble ikke lage sirkler der. Mulig, noen rullet ( fast `skal være Vil (skadet, svekket)) crop har det vært venstre takket være Deres "spillet". Gjerne De var ikke der på den tiden, når sirkler ble egentlig utviklet der, fordi etter at de ville vende hjem derfra bare i en tre brystet. Kanskje hadde de foretrekker å innrømme umiddelbart, at de var "spille spill" der sammen. I dag er det ganske moderne, det kalles alternativ kultur. Bare at Mrs. B. Ville være veldig overrasket. Foto demonstrerer tydelig hvordan alle Ville se fiktive sirkel-maker etter en ekte møte med Det som er den eneste skaperen av kornsirkler i feltene. Photo 6 . Forresten, på dette bildet er også Tydelig observeres på treet "og underskrift av viktigste årsaken '

Vedlegg: Obs ledd i gjelder ikke for seriøs forskning. For eksempel vil Når en gruppe mennesker fra landbruket skole eller universitet Bestemmer forsøke å overbevise, enten det er tørt og ting mulig. Slik er det ikke nødvendig forskere å ringe og sirkel-sirkel-produsenter eller beslutningstakere. I dette tilfellet, er det en alvorlig vitenskapelige utforskningen av gjennomførbarheten av et prosjekt.

siste tilbud - Mulig i fremtiden inkluderer et nytt begrep for noen ordliste med medisinsk (psykiatere) terminologi: sirkel-maker, sirkel-maker = "landsby idiot".

Konsekvensene av utslipp som er beskrevet tidligere ledet først til losji (skadelig, svekkelse) av flere kvadratmeter - de første merkbare endringer skjedd før dagene etter utslippet. Gradvis, dag for dag ble det lagt en annen områder, og til slutt like før innhøstingen hadde blitt innlevert `skal være (skadet, svekket) en Estimert 25-30% av hele feltet (neste bilde i forrige artikkel), han som var den elektriske strømmen også gjennom tramlines fordelt på mange steder, hvor utslippene ikke alene i det hele tatt.

Antagelse av dagens Gjennomføring på traktor spor er rimelig støttes av det faktum at losji (skadelig, svekkelse) Relativt følger nøyaktig retning av spor, på en tørr og statistisk signifikant Andel av alle land og luft bilder fra hele verden, kan det ren tilfeldighet være relativt pålitelig utelukket. Det er 7 Lignende tørre lokaliteter tilstede på Photo 7 (alle www.geograph.org.uk ). På Google Maps er det mulig å finne tusenvis av lignende scener rundt om i verden, sirkler Mulig Lignende finne hundrevis av steder ikke langt fra de vanlige mønstre eller direkte i dem. viser bilder på avlingen 8 Foto Dette bildet er ikke mulig å finne på internett, det er fra boken piktogrammer i Den tsjekkiske republikk og Earth Energy System - Beauty of The Crop Symboler i Moravia 2000 - 2006 , . Pliskova et al Mulig det er veldig vanlig å se uregelmessig losji (skadelig, svekke) Medfølgende Det mønsteret, Whose betydelig del ganske tett følger trikkeskinnene. Noen områder av uregelmessig losji (skadelig, svekkelse) i dette bildet er preget av andre svært interessante egenskaper, typisk for avling flatet (skadet, svekket) etter Lightning utslipp, som vil bli beskrevet i noen ytterligere videreføring.

I tillegg, det faktum at ofte svært flatet ble (skadet, svekket) første avling nær sentrum av kvart-svinger, skapt av traktorer i nærheten av feltet marginer, hvor det kan være den høyeste intensiteten av elektrisk strøm (integrert), takket være at det meste skadet planter. I noen tilfeller avlingen er fremsatt `skal være (skadet, svekket) bare det, og ingen andre steder allerede. Bilde av den første fast `skal være (skadet, svekket) avling i den forrige artikkelen ble tatt på stedet, der trikkeskinnene kommer sammen, og dermed intensiteten av kraften kan økes også. Meget interessant fenomen losji (skadelig, svekke) nær trikkeskinnene med det faktum at selv om store deler av energien ble trolig ødeleggende Ledet av dem, planter i umiddelbar nærhet av trikkelinjene fast `skal være (skadet, svekket) nesten aldri. Nesten uten unntak, innlevert `skal være (skadet, svekket) området starter alltid opp til en avstand på minst 20-30 cm fra dem. Selv i feltene, som innlevert `skal være (skadet, svekket) nesten helt - selv om mulig, at planter nær marginen fikk den høyeste delen av energi. Mulig, at plantene nærmere til trikkeskinnene (ingenting vokser der), kan lettere bli kvitt skadelige kjemikalier som, "utvanne det", og komme seg raskere. Som en av de vanligste losji (skadelig, svekkelse) Årsaker er i litteraturen rapportert over-gjødsle med nitrogen, men da De bør flatet (skadet, svekket) planter nærmest sporene, der den høyeste vises overskudd. Her er bilde Bilde 9 (England, geograph.co.uk ), hvor det er mulig Klart Følg Redusert vekst korn (havre, grønnere - Utpreget forsinket modning) i umiddelbar nærhet til tramlines flere hundre meter fra den sannsynlige virkningen av utslippspunktet, hvor avlingen er betydelig flat (skadet, svekket). Grønnere planter i nærheten trikkeskinnene synes ikke å ha en minste tendens til losji (skadelig, svekkelse). Planter som er nærmest trikkeskinnene, vil aldri bli flatet (skadet, svekket) Kanskje med noen unntak, som er godt under den statistiske feil.

Svært ofte beskjære losjer bare i den største avstanden fra sporet Photo 10 i midten mellom dem, hvor Ledet energier legge til effekter. I midten mellom sporene med den største konsentrasjonen av skadelige stoffer og dermed plantene har minst Mulighet bli kvitt dem ved røttene til jord og så i det minste delvis eliminere dem. Konsentrasjonen av miljøgifter og skadede planter der er maksimal. Alle fenomener som er beskrevet her kan observeres i tillegg til noen steder med uregelmessig flatet (skadet, svekket) også avling i en liten avstand på nesten alle vanlige mønstre, Deres dokumentert av forskere, med henvisning til: hvis tørt og sted på sine bilder, kuttet av og atskilt fra alle sine omgivelser, noensinne komme dit. I størst grad like før innhøstingen, When The Explorers hadde nesten ingen interesse av dem, har fotografier blitt tatt for lenge siden. Noen åkrer mønstre i seg selv er kombinasjoner av regelmessige og uregelmessige former av innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære, med minst det. En annen svært lik effekt med det faktum at er svært ofte etter et lyn nøyaktig midtveis mellom sporene er den grønneste vegetasjon, modnet Fryser - takket være den høyeste dosen av skadelig energi viser den mest betydningsfulle nedbremsing av modner. Ofte svært presist i teser steder losji (skadelig, svekkelse) Blir først. Foto 11 På bildet nedenfor bare begynner avlingen losji (skadelig, svekkelse) i Midway Mellom låtene på grønnere steder, og på samme sted senere fotografert med inngitt `skal være (skadet, svekket) (estimert en måned senere). Alene mønster innlevert `skal være (skadet, svekket) lenge før, fordi den fikk en "fulltreffer", men noen aktuelle ble lagt og trukket fra, så innlevert `skal være (skadet, svekket) og bor crop alternativ plassering.

Som et grunnleggende prinsipp for opprettelse noen utrolige mønstre av regularitet og symmetri er trolig mulig, er at deres formasjon deltar resonans og interferens (mekanisk og elektromagnetisk). I denne avhandlingen addition to fenomener, noen tall kan vise forbigående prinsippet superposisjon (vektor addition umiddelbar), noen ganger synes det å bli tydelig med ingen umiddelbar årsak en reversering av strøm, noen ganger kan det skje penetrasjon av krefter, noen ganger det enkle og addition subtraksjon av spenninger og strømmer (dvs. energi multiplikasjon eller divisjon). Corona rundtReturn Strokesom en kontinuerlig sylindrisk kappe, nettopp i en sirkel, se diagram Medfølgende Corona Model , kan ha opp til en viss avstand fra lyn kanalen negativ verdi, og deretter tilbake positive (forenklet forklaring, Specialized beskrevet i mange artikler, for eksempel Microsoft i http://www.lightning.ece.ufl.edu/ ). Bildet er tatt fra Lyn Electromagnetics , Robert L. Gardner , 1990, 4 P. Reversering av polaritet kan noen ganger oppstå trolig på grunn av en underjordisk struktur (ledende), muligens av induksjon i det, noen ganger ved påvirkning av bipolar lyn Hvem strømmer kan se annerledes ut hver gang på grunn av kortvarig mekanisk tilstand av plantene, legge til og trekke fra med hverandre. I den enkleste former - enkel ensom sirkel - ville bli forklart sin Forekomst selv bare ved å bruke fenomenet induksjon og conduction strøm, men bare også mekaniske påvirkninger. Det er enda mer enn enkle former sirkler - ruter - som bare kan forklares som en konsekvens av dagens ledning. De vil bli mer Beskrevet i ytterligere videreføring.

Noen svært enkle former, sirkler, eller snarere deres enkle, litt imitasjoner mislykket, kan faktisk oppstå eller svært raskt Umiddelbart etter utslippet. Kornkreise Die Geschichte eines Phanomens, farge vedlegg Photo 12 -. Japan Photo 13 , 14 Bilde 2010 Storbritannia Bratton Wiltshire White Horse (Westbury). Vel her Explorers kornsirkler hadde virkelig redusert i deres innsats, kan tørre enheter finner i feltene rundt om i verden virkelig alle, fordi det finnes millioner av dem årlig, og det er veldig lett å forestille seg, kan oppstå at etter en enkelt lyn utslipp til feltet, presenterer Mens mekaniske effekter av utslipp for Bilde 1 i kapittel 2/1 .

Takket være det, hva enorm mengde energi inneholder til dels svært sterke lyn utslipp, kan resultere i funn av "noe" Umiddelbart etter stormen. Kommentar til bildet 12 "Allerede i 1986, etter en natt full av uvanlige strømbrudd funnet i sumpen på Nisikavaka sirkel i nordlige Japan i sivet. " Hva gjør kornsirkler Explorers vil ha mer av? For å Annonsert "uforklarlig Blackouts" ville ha lagt noen lyn Utført liket av sirkel-maker med Charred planke, tau, lue og badebukser, tror å lage kornsirkel Explorers, at "det noe uforklarlig elektromagnetisk uforståelig", hva var han til stede denne plasseringen, var bare "vanlig" tordenvær, som årlig finner sted rundt om i verden titusener, og lyn, som treff per år i felt og gressletter områder rundt om i verden, en milliard? Tordenvær er ikke bare en av de eksisterende bro ekstreme værfenomener, men selv en av de mest ekstreme fysiske fenomener i det hele tatt (det finnes nettsteder hvor dette spørsmålet er mye mer detaljert beskrevet). Tilfeldig kan navngis bratt kanten av gjeldende puls risetime, spesielt i noen av de påfølgende slag, som allerede har godt "feide og overstyrt" og ionisert banen, selv mer enn 200.000 ampere per mikrosekund , og enkelt som milliondel av sekund.

Faktisk bare et spørsmål om interesse: Det er ikke utelukket i lyn-kanalen, spesielt under den bratteste delen av startstrøm stige kurve, volumet konsentrasjonen av energi (Ment spre energi i arealenhet per tidsenhet) enda større, enn i en supernovaeksplosjon (første 10 sekunder), og hvis ikke, da trolig bare Litt mindre.

AAT dette punktet er mulig utsikt Flere fotografier som viser noen Hovedsakelig mekaniske effekter av lyn utslipp - Foto 15, .. Uten noen kompliserte fysiske og elektriske beregninger, etter å ha sett bilder av flere tørre det mulig å konkludere med at "har lyn og makt" (sikkert minst lage det i sentrum av mønstrene "og gropen for feltet" ). Det er mekanisk kraft, og også er nødvendig å innse at og sammenlignbar av mengde energi som utslippet utstråler elektromagnetiske bølger av alle bølgelengder. I så beløpene er Able merkbare skader planter, trolig bare ved induksjon - veldig nøyaktig i en sirkel form, ved avstander opp til flere titalls meter. Også mulig gjennomføring av strøm gjennom jord i rotsystemer, konduktivitet av ionisert luft, også koronautladning skje og kan gjennomføre merkbare strømninger i en presis sirkel form noen meter rundt lyn kanalen.

Neste bare et spørsmål om interesse - i en mengde som er merkbar hos sensitive måleteknikker som elektromagnetisk stråling med forskjellige bølgelengder - i en avstand på ikke bare tusenvis av miles, men lysår, det avhenger bare av hvor følsom måleteknikker og diameter av teleskopet. At fotoner gang få på veien gjennom rommet, vil aldri stoppe.

Kan uttrykkes svært enkelt, at ca en tredjedel overfører utladning i form av mekanisk energi, og den tredje som varmeenergi (infrarød stråling), og en tredje som elektromagnetisk stråling, dvs. rekkefølgen lag lik verdi. Mer detaljerte data ville i stor grad overstiger omfanget av dette papiret, og leserne må referere til den vitenskapelige litteraturen.

Før det vil bli forklart prinsippene i fysiske (også kjemisk, biokjemisk og biologisk) effekter av lyn utslipp til feltet avlinger, er det mulig beed, hvordan er effekten av lyn utslipp på planter tolket av moderne landbruksvitenskap, uten mellomtiden søknad av fysiske og andre lover. Uten en lang meandering gjennom biblioteker av Agricultural Research Institutions, internett søkemotorer gi noen svar, som kan utvides i fremtiden. Publikasjon eller nettsteder, som gir oppmerksomhet til emnet og planter Lyn, f.eks soyabønner, potet, tomat (for eksempel
At staten lynnedslag i feltet avlinger på nettstedet ganske nøyaktig Oppretter en sirkel. Betydelig svekket, ofte faktisk døde planter. Inkludert bilder. Noen av dem virkelig spytter bilde av det som kornsirkler jegere - se bilde 16 . Sirkelen i bunnen av Bildet er tatt fra stedet av University of Georgia, http://www.ipmimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=1242075 , Lyn Skade, Cotton - traff Lyn bomull, i sirkelen øvre del er hentet fra ufology nettstedet (visionovni.com), som undersøker det som et klassisk tilfelle av kornsirkelen (soya felt). Det er fortsatt observerbare falming planter (død, har helt stoppet vekst), men hvis ufologists har besøkt et identisk sted for omtrent en måned senere, status for plantene allerede vil være fra bunnen av bildet nesten indistinguishably.

Over hele verden er det oppstå Innen ett år Ca en milliard lyn utslipp til feltene, og gressletter i deres umiddelbare nærhet. Er ganske overraskende, de har ingen flere alvorlige effekter, kan dette være grunn til jordoverflaten fuktighet og ledningsevne. Jo lavere ledermotstand, jo mindre energi som frigjøres av strømmen som går gjennom den (andre strøm).

Lenker til tidligere deler: (1)   og (2)

I noen ytterligere videreføring av denne lille serie om årsakene til avling utflating (skadelig, svekke) vil bli vist at steder hvor avlingen vil svekke, fordi det har oppstått et lyn utslipp og beskjære det i fremtiden ganske LogicAll lodges - Enten regelmessig eller uregelmessig, med mulig søke etter noe tid før losji (skadelig, svekkelse), selv uten hjelp av noen måling teknikk. SÅ kan utføres identifisering av mønsteret før sin komplette Visualisering - ikke tro?

Blant annet kjære Occam vil bli overbevist, at hvis hans barberhøvel barbering tvinger noen tilfeldige og nonrandom observatør til den konklusjon, at noen handlinger ble utført av mennesker, så er det nødvendig uten å nøle bruk hjelp av Ledecky unntak: Ockham sin barberkniv gjelder ikke, takket det hvis anvendelsen er avsluttet, at når som helst, hvor som helst, når som helst sted i verden og i hele universet spilt noen eksisterende menneske (fool) enhver skapende virksomhet gjentatte ganger, i all hemmelighet, uten avsløring, Conspire, uten publisitet og Spesielt helt gratis . (Inkluderer ET) Videre er det nødvendig å innse at i tilfelle av en gruppe mennesker mot lone Enkeltpersoner Umiddelbart eksponentielt øke muligheten for offentliggjøring, i tilfelle av Involvering noen av konspirasjonen kjeden medlem kone hensynsløst hopper til verdien 1 (100% sannsynlighet for avsløring, uten unntak finnes)

En annen regel sier Viktig: Hvis det noen gang hvor som helst i verden er funnet noen interessante objekt, selv om selv å være fra tid Uklart og vanskelig å definerbare grunner, vil det alltid være minst én, ofte også mer mentalt syke personer som hevder seg som Forfatterne av arbeidene. Her er selvsagt vurderes hovedsaklig spørsmålet om kornsirkler, men strekker det også andre menneskelige skapninger og aktiviteter. Mulig Bare spør i noen mental hjem, hvor mange "brikker" er det av Napoleon, Mozart, Beethoven, Hitler, Picasso, Herr Gott, Churchill, Elvis, Shakespeare, keiser Nero, The Bumblebee , Sokrates, Sklodowska, Einstein, Gandhi, Desdemona og andre positivt og negativt kjente personligheter i verden og universet historie.

Det er alt i dag! HÆ!

Jan Ledecky

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz