Many informations about COVID-19, CORONAVIRUS, how will it spread into population
in many countries, actual COVID-19, CORONAVIRUS GRAPHS, also Perspectives, forecasts, outlooks for the future, epidemic and pandemic prognosis and actual
>>>>>> COVID-19, CORONAVIRUS PREDICTIONS <<<<<<
COVID-19, CORONAVIRUS links to GRAPHS day by day
COVID-19, CORONAVIRUS links to PREDICTIONS day by day
Other interesting COVID-19, CORONAVIRUS summary links and reference pages

Engelsk original - crop-sirkler-publisert-tekst-2 . Unnskyld eventuelle feil forårsaket av maskin oversettelse.
lightning
Den andre teksten publisert
den andre utgivelsen utenfor dette hjemmet web www.sarden.cz - tsjekkisk internett sci-fi magasin
crop circles
Learn about thunderstorms RSS feed

Hjemmeside

Oversettelse fra tekst publisert i 9 november 2011 i www.sarden.cz (tsjekkisk internett sci-fi magasin) i engelsk. Ikke innfødt. Sorry for det, takk.

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

Merk: Alle bilder, fordi det første ble publisert i tsjekkisk, inneholder og legender " Foto + Vel. "

og kommentarer på siden www.sarden.cz administrator:

Mystery løst, vil vi gjerne utbryte. Den sanne er at vår eksterne korrespondent med Hans forklaring av kornsirkler og viser klare, logiske, og det synes også LogicAll akseptabel løsning. (Mange takk. JL)

 

Betraktning: 

Crop Circles

 2/1

 

Noen Mulighetene for mønster etableringen

Post er et gratis videreføring av refleksjon, om nye måter å se på etableringen av kornsirkler, som ble publisert på http://www.sarden.cz/uvaha-kruhy-v-obili . Bli kjent lesere med noen andre alternativer for Mulighetene for å forklare fenomenet. Den sentrale motiv for That resonnement var at ikke bare kornsirklene, men også alle irregulære innlevert `skal være (skadet, svekket) beskjære i verden er forårsaket av samme årsak, lyn utslipp i feltene. Takket være elektrisitet Deres avling ble ødelagt, og svekket Ble flatet (skadet, svekket), men usuall Flere uker etter utskrivning, som forårsaket alt dette. Over feltet Faktisk var det i gang en stor mekanisk - elektromagnetisk Det eksplosjon ble vist i strukturen av planter ("påtrykt" eller "Exposed"), men utflating (skadelig, svekke) dukket grunnet treg Økende svekkelse av vev etter mange dager. Regelmessige mønstre er opprettet bare i svært sjeldne tilfeller, på grunn samsvar mange tilfeldigheter. Men noen ganger gikk på grunn resonanser og interferens, mekaniske og elektromagnetiske kan være utrolig komplisert, også grunn det faktum at hver eksplosjon er for det meste Utgangspunktet tending å spre seg i alle retninger svært symmetrisk.

Motto: ingen kornsirkler, bortsett absolutte unntak, er laget av mennesker.

Hva de prøver å presentere hvor som helst i verden gruppe kjent som sirkel-opprørere - Det kornsirkler er produsert av dem - er noe mer enn figments av hjernen til psykisk syke forfatterne av oppgaven uttalelser. Faktisk Nowhere og aldri og ikke gjøre noen mann i verden, og selv en enkelt kornsirkel (med bare et minimum av unntak, dypt under den statistiske feil). Eventuelle såkalte "kornsirkler" ble gjort av noen helt andre, hvem ville til KILL> KILL noen sirkel-maker Potential Under enhver møtet han absolutt umiddelbart at nettstedet uten nåde.

Bare i begynnelsen av dagens papir vil være takket være interaktiviteten av intenet format Sendt et svar på et spørsmål, som ble plassert i diskusjon under den første delen: Ikkju spør, hvordan er mulig, at elektrisitet generere tørre og komplekse og presise mønstre. I mellomtiden vil bli gitt svaret på "Nøyaktig" (sirkler) - ved demonstrasjonen, hvor den elektriske utladningen (e) er i stand til å lage en svært nøyaktig sirkler, bare den mekaniske effekt (bilde 1), forfatterens eget eksperiment. På bildet er en sirkel, opprettet i et jevnt lag av fint mel ved elektrisk gnist, påvirker vertikalt til overflaten på hvilke lag spres (et lag av kornet materiale, vekten av partikler titalls til flere hundre milliontedels gram, tettheten rundt 720g/liter - Kamper Omtrent plantemateriale, tykkelse på bare litt over en millimeter). På venstre er vist en effekt av en enkelt utladning (2500V-0, 03J), på høyre side av umiddelbar Fortløpende gjenta den samme utslipp energi 10 ganger i en avstand av tid Omtrent 200msec (omtrentlig gjennomsnittlig intervall mellom påfølgende tordenvær lyn utslipp er 50 - 60msec). En smaller.These enhet diameter er 11 mm, 18 mm Større. Ved å gjenta Størrelsen på sirkelen størrelsen strekker bare marginalt (fra rundt den fjerde utladning opp), men kantene er betydelig raffinering, fra Formless noe til veldig presis polygon sirkel. Siden antallet av gnist utslipp overskrider 6-8, er diameteren av formasjonen ikke allerede økende på alt, effekten av mekanisk kraft nå ikke lenger den og større avstander. Det lyner utslipp felles Vises det på rundt sju påfølgende utslipp. I noen tilfeller lyn er dannet av kun en stor utladning (Return Stroke), Men også De eksisterer Når etter den første store utslipp fortsetter 12 eller flere påfølgende slag. Bildet viser svært Medfølgende Klart at for elektriske utladninger, likesom det deres mekaniske effekter, med etableringen av sirkler noe helt naturlig og enkel, og har ingen å bli overrasket av det.

Merk: Den gjennomsnittlige intensiteten av naturlige tordenvær utslippet er 10 mer enn 15  ganger større, enn intensiteten av gnisten utslipp Brukes i forsøket, dvs. million milliarder ganger flere ganger. I tilfelle av tall er ganske sannsynlig, at under skapelsen av noen av dem ikke kan bare delta en vanlig belysning "baby", vice versa. Under det som var "eksponering" av noen av dem skjer over feltet, med absolutt ingen tvil blant noen vanlige menneskelige fantasi. Absolutt alle kan forestille lydeffekter og mekaniske forårsaket av pistol eller maskinpistol. Selv en svært svak lyn overføringer og utstråler million ganger mer energi (og beveger seg med hundre millioner ganger større hastighet).

I forrige artikkel ble beskrevet noen grunnleggende prinsipper for den nylig beskrevet teorien - fremveksten av mønstre i korn ved påvirkning av lyn utslipp. Også ble signalisert at de sannsynlighet for å danne ikke bare vanlige mønstre - kornsirkler. Deres opprinnelse er allerede knyttet til mange tiår så mange nysgjerrige og uforståelig mysterier, det ville være mulig å ikke finne i alle Red Dwarfs, Star Wars, Aliens, Predators, terminatorer, Hitchhikers, Nosferatu, Transformers, roboter, Foundation, Das Kabinett des Dr. Caligari, marsboere, salamander, astronauter, stalkers, Men In Black, Galaxy, avatarer, Frankenstein, Futurama, Star Treks, Matrix, Monkeys av noen planeter (inkludert som en blå, der heter Mankind), Monsters, ETS, Spider-Mans og Little Princes sammen, selv om de hadde blitt hjulpet i det ved kortslutning. Det har vært antydet at det er trolig akkurat det samme opprinnelse prinsippet losji (skadelig, svekkelse) og skade på nesten alle typer avlinger i verden. Ikke bare bygg, hvete, havre og rug, men nesten alle felt avlinger, noen plante vokste i kulturelle felt. Akkurat på samme måte av Arise Ofte veldig flat (skadet, svekket) uregelmessige former ( RDF - tilfeldig downed formasjoner) Det er ikke bare alle de vanlige mønstrene nesten uløselig Medfølgende, men mer enn 99,999% av tilfellene (også kvadratiske områder) oppstår helt uavhengig . Et unntak til regler beskrevet er orkaner, tornadoer og oversvømmelser, men De er ikke inkludert i statistikken - Fordi årsaker oppgaven ikke å forlate beskjære flatet (skadet, svekket), men helt ødelagt og ødelagt, og de ​​er ikke omtalt som bare " ugunstige Meteorologiske forhold ", men som en ekte naturkatastrofe. Bøndene er allerede i tørke og tilfeller nesten ikke interessert i at de har ingenting å høste, fordi de har ingen maskiner for høsting, og ingen uthus, hvor du vil lagre høstet korn. Ved første må de bygge nye gårdsbygninger og plassere dem inn i nye maskiner, og fra tid at de vil ta vare på planter.

Som en av de betydelige bevis som støtter teorien, henvisning til det kan betraktes som Fact, utstillinger som korn i alle mønstre, regelmessige og uregelmessige, nøyaktig det samme endringene i vekst - jevning, bøyde og utvidede noder. Helt Alle av dem er forårsaket av negative geotropism og phototropism, aldri og ingen steder være noe annet, og det er tilstrekkelig velkjent faktum at forskere, landbruket profesjonell og allmennheten, men Explorers av kornsirkler, som refererer til: prøver det i år Stadig Tålmodig og informere publikum om at noe helt annet. De hevder at noen "mystiske energi" først veldig raskt (sekunder til minutter) noder bøyer eller strekker. Lenger eksempel, argumenterer denne og lignende fleksjon eller forlengelse av noder og vev skader, som viser mønstre i planter kan oppnås ved hjelp av mikrobølgeovn energi. Glemte allerede, men tydeligvis Rent "ved en tilfeldighet" for å forklare at deres anlegg eller komponenter, som har vært utsatt for tørke og mengde mikrobølgeovn (samt termisk eller elektrisk) energi, som blir Deres myke vev, de er så myke Fordi de er kokt, så absolutt og helt død, og etter noen dager (på tidspunktet for å oppdage sirkler) Ville det ikke bli funnet på feltet selv en prosentandel av dem. Døde helt fullstendig også planter ble utsatt Det er enda en liten prosentandel av energi, enn det som er nødvendig for å oppmykning av vev (anslått under 1%). Derfor var det allerede en veldig høy tid å gjøre det stoppe Vrangforestillinger Deres oppgave. Umiddelbar (innen minutter) fleksjon og ekstensjon av nodene (men også noen andre deler av planter) av en effekt av noe energi eller kraft er helt umulig uten Deres fullstendig ødeleggelse, og er det mulig å utføre repeterbare på en rekke forsøk. Extension noder oppstår i de tilfeller hvor tørke Deres styrke er ikke nok til å heve anlegget - det første, andre tredje node fra bakken. (Bilder) Disse nodene prøver å øke antall celler for å øke anlegget, men det mislykkes, derfor antall celler øker kontinuerlig og noder er forlenge (forenklet tolkning). Noder vil ikke få kunnskap, at deres aktivitet ikke fører til forventede resultater, opphøre sin fåfengte anstrengelser. En slik måte det er ordnet i naturen, og planter Millioner over år med evolusjon nå ikke til den konklusjon at det ville være nødvendig å endre noe på det. Bøying er noder, som i hvert fall delvis, og trives, er minst i stand til å bevege seg opp og en del av anlegget. På delvis heving av planter bidrar hovedsakelig den siste noden nedenfor toppen, litt mindre en eller to under den. Noen av dem kan nesten bøye den 90 grader. Bøying av nodene skjer Øke (irreversibel) av cellen nummeret på motsatt side, ikke ved å endre formen og størrelsen av cellene, som er grunnen til Ble en fortykkelse.

Nesten alle de "forskerne" Hvem har noen gang jobbet med spørsmålet om kornsirkler , fra tid til annen på sine nettsider Spectacularly kjent allmennheten med fotografier av noder - bøyd, hypertrophied og utvidet, inkludert hva de kaller eksploderte noder, noder blåst expulsed eller hulrom.

På bilde 2 er bare et lite utvalg, alle bildene fra steder hvor det var ingen tegn til noen kornsirkel (forfatterens egne fotografier). Slik bøyd noder naturen utarbeider årlig på verdensbasis innen, og gressletter Grassfield samt dyreliv vegetasjon Mer enn 10 ^ 15 (10 ^ 17?, 10 ^ 18?), I kornsirkler oppstår mye mindre enn en milliondel av en prosent, men De ser akkurat det samme. Mens kornsirkler å møte i sitt liv bare noen få personer, på samme måte som tørr Deformerte noder på dette bildet finner i beskjære felt av absolutt alle som vil gå der på Cross-tiden (i vår breddegrad Omtrent april i august). Hvis han ikke vil gå inn i feltet, Mulig å dyrke dem i en gryte hjemme, og senere (når noder er tilstrekkelig utviklet) endre retningen på stilkene i horisontal stilling for å tvinge planter for å skape bøyd og utvidet noder, at ganske indistinguishably fra bildene han fant av avlingen sirkler Explorers. Også explosed noder vises der, absolutt alle handler uten noen "Supplemental energier", for eksempel microvawe.

I utgangspunktet, kornsirkler Explorers bare vise oss absolutt ingenting mer enn hvordan det fungerer i naturen, og at det fungerer slik det skal, og hva noder brukes til, ikke noe mer. Noder ikke å ta vare på noe annet enn hva de allerede Utfør Millioner av år, men ingen noensinne hadde fortalt Det er kornsirkel Explorers. En av sin funksjon flater retning av plantevekst i vertikal retning, eller vippe mot ditt lys - negativ geotropism og phototropism. Dette gjøres i en irreversibel multiplikasjon av celler på siden motsatt til retningen av inklinasjon Ønsket, og begynner flere minutter etter anlegget registrerer avviket. Dette skjer stort sett selv under bøying av plantene til bakken, som ofte kan det ikke være en kort prosess - minutter, timer, men det kan ta flere dager. Hvis kraften effekten jevning nodene i Økende antall celler er ikke nok til å endre retningen av vekst til ønsket retning, er kontinuerlig celler tilsatt og nodene er bare forlenging. Utvidelsen av nodene selv om det skjer må forholde seg til flere ganger, og helling av stammen og ulike retninger. kornsirkel Explorers å ikke rapportere til det offentlige noe mer, enn at det fungerer riktig i naturen, men har omtrent hele fenomenet heller gale ideer. Ikke noe mysterium, ingen mirakler, ingen tegn, ingen uforklarlige energiske prosesser. Naturen. Naturen er flott fyr. Nesten som Eman.

Inne unge planter av familien Poaceae (mindre enn 15 cm) utviklet uten noder kan oppføre et eventuelt del av anlegget, er det meristematic vev (består av aktivt delende celler) fortsatt overalt, mens i de mer utviklede planter bare i noder.

Å hevde at bøying eller utvidelse av nodene har oppstått ved "handling av ukjente og uforklarlige krefter", eller noen krefter i det minste litt kjente (mikrobølgestråling), og selv Innen et par sekunder, minutter maks, selv i stummende strid med virkeligheten . Ideen om at noder for den første svingen og utvide (i en svært kort tid), og takket være at plantene er plassert objektet til bakken (i løpet av kort tid), uten å knuse stilkene, og bare da forsøker å rette, er en av de største misforståelsene, dette kornsirkel som nådde Explorers, og det er bare opp til hvor lenge dem de ønsker å erklære det. Bøying og utvidelse av noder og vev oppførsel under vegetasjonen periode (inkludert Mulig delskaden - kan bli enda Arise Deres egne styrker, eller ved å dø av de skadede vev), er botanisk og fysiologisk svært presist dokumentert og etterprøvbar prosess. alltid først er planter plassert gjenstanden eller i det minste hovedsakelig avbøyet til jordoverflaten (ikke vertikal stilling), bare da starter prosessen med å øke antallet celler i nodene. Innsats heve deler anlegget vil begynne umiddelbart etter bøying (faktisk, som nevnt, allerede i løpet av losji (skadelig, svekkelse) prosess, som kan ta flere dager), og varer ca en uke. Av mikrobølgestråling eller andre fysisk makt ville aldri forlenge eller Forleng node i planten selv i millimeter, ikke engang bøyes over titalls grader i en kort tid, uten fullstendig ødeleggelse (koking, skjæring eller bryte). flatet (skadet, svekket ) planter i mønstre eller noe annet er ikke kokt. De er skadet, men i live. Umiddelbart etter den elektriske utladningen har planter, der det har blitt en merkbar og irreversible, så langt Hovedsakelig elektrokjemiske endringer, mekaniske egenskaper nesten indistinguishably fra uskadde planter, svekkelse av vev varer i flere uker.

Det store flertallet av stilkene i området fremlagt `skal være (skadet, svekket) crop er ikke brutt, men bøyd like over bakken. I noen tilfelle hver av dem. Noe rundt 90% som er statistisk svært betydelig verdi, Mulig å utføre gjentatte leting i feltet når som helst (ikke bare i de vanlige mønstrene, men alle verdens flatet (skadet, svekket) beskjære, som dekker et Estimert areal på mange millioner større kvadrat). Planter skadet av elektrisk strøm forsøker å bli kvitt det minste en del av skadelige kjemikalier slik at de er på vei ned og fjerne dem ved røttene til jord, for formålet av fryseren skade Ripening av frø. Dermed Laveste delen av anlegget er utsatt til den lengste og mest intense effekten av avhandling Skadelige kjemikalier, under og tid (dager, men heller uker) det fører til en betydelig svekkelse av den mekaniske egenskaper, så det er mulig å bøye stamme uten å bryte like over bakken. Mekanisk reduksjon av strekkfasthet (mot brudd) og bøying er lett kontrollerbar og målbare, bare en ren hånd-test (sammenligning av fast `skal være (skadet, svekket) og stående vegetasjon), ville bedre være mer presis mekanisk måling. Å avlede sunn hvete stammer i midten høyden med 10 cm vinkelrett på retning av vekst produserer endring i vekt rundt 10g - Omtrent 0,1 N, planter i umiddelbar nærhet av fast `skal være (skadet, svekket) vegetasjon omtrent 10 ganger mindre, De er likevel at planter fortsatt ikke er bøyd mot bakken. Til å avlede stammer av sunne bygg skal trenge ca 3 ganger mindre kraft enn det hvete. Svekkelsen av plantene er mulig i dette tilfellet, selv om det bare veldig Omtrent sammenligne det og svekke forårsaket av mangel på fuktighet, er det mulig å simulere med det. Mangel på fuktighet men også Bruk mye raskere, og er fullstendig reversibel, unntatt i de tilfeller hvor anlegget var allerede ganske ugjenkallelig ødelagt av tørke.

Hele prosessen Beskrevet også kan være relatert til prinsippet om naturlig seleksjon, fordi de sitter fast `skal være (skadet, svekket) (skadet) planter har en betydelig høyere sjanse, at deres frø vil inneholde skadet genetisk informasjon, seg selv først og fremst "for consumation" som fugler , gnagere og andre dyr, også mugg og råte. På vedlagte fotografi duer nyter i fast `skal være (skadet, svekket) hvete, mens korn fra stående avlinger for dem er nesten helt utilgjengelig (forfatterens egne bilder).

Alle, regelmessig og uregelmessig lodged `skal være (skadet, svekket) beskjære områder, inneholder en liten prosentandel av knuste stengler, spesielt nær grensen til flate (skadet, svekket) områder. Dette er fordi det skjer i det addition Svekket stammer også mye sunnere, selv helt uskadet, men kan ikke motstå å få kilo tung våt masse av Svekkede stengler, faller til bakken på grunn av Domino Effect (forklart et annet sted), hva er årsaken til pausen.

I ethvert område av fast `skal være (skadet, svekket) Følg crop er mulig "eksploderte noder" eller "expulsed hulrom", se bilde fjerde De er ikke i fryseren forårsaket av gasstrykk, ble de er forårsaket av økende betydelig vekst i størrelse og deformasjoner i skadede og døende vev, og kan ikke være involvert i dem før selv skader i det hele tatt, kan være en helt normal vekst endringer, forekommer hos planter på grunn av gradvis helt naturlig og modning av plantedeler og vev under modning - tørking ( ! ). På første uobserverbare, mikroskopiske dimensjoner, er skadede områder vokser raskt økende ved. Marginene blir brune, for eksempel som på slutten av en revet blad. Noder for en sunn plante overvinne forskjellen av få grader mot vertikal retning, broen ved 20deg. Noder av fast `skal være (skadet, svekket) Ofte planter bøye tilbake nesten 90 graders vinkel, som for noen av dem kan føre til spontan mekaniske skader , etter sin egen styrke, uten annen alvorlig skade. Vev skadet av elektrisitet dø og bli brun, men kan være bare en del av noder. Noen annen plante brøkdel kan bare delvis skadet. Noen skader på noder Derfor bare skjedd å se ut som om det var opprettet av gasstrykket, faktisk, opprinnelig dannet av økende av mikroskopiske, helt usynlige endringer i skadet vev, ( som kan selv dø tilbake bare som en helt naturlig konsekvens av gjæringsbu ) og det var i prosessen flere uker.

Det er nødvendig å innse at i fotografier er plassert planter, hvor gått mellom de skadelige og bilde fange flere uker. Skaden ble forårsaket av elektrisitet, men at effektene er svært lik mekanisk - døde celler, døende vev. Umiddelbart etter skade etter kraftverk er visuelt Entirely indistinguishably fra Upåvirket, Selv allerede i dem, kan bli funnet skadet vev og helt betydelig prosentandel av døde celler (drept av elektrolyseproduktene, varme, eller på grunn av trykket av gass, Stammer fra elektrolyse) . Bare på planter, eller at delene har fått mye multiplisert dødelig dose av elektrisitet (100x, 1000x og mer) kan godkjennes umiddelbare endringer - vridd blader, gulnet, bruning eller svertet brent deler. Slike planter er berørt løpet av noen dager helt ødelagt (tørket til støv), ikke mulig å finne, mens på de overlevende individer, de første synlige effekter etter vises flere dager, snarere uker. Svekket planter kan være så godt (noen av dem bare) ville Konsekvenser av skadelige stoffer som følge av lyn utslipp i jord, men oftest innebærer en kombinasjon av effekter som oppstår fra stoffer i jord og plante poeng.

Det er flatet (skadet, svekket) 2008 poppy på bildet, også "underskrift av den viktigste årsaken." Konsekvensene av lyn utslipp, ikke eldre enn et par uker, det og nærliggende lind, kan trygt skilles fra enhver lynnedslag eldre enn alternativet år og mer, ifølge den typiske fargen frisk tre skadet. For å komplettere Også inkludert fotografier av det samme treet i Volgende år. Spenningssymbolet identifiserer påvirket treet, og i øvre høyre hjørne er bilder av det samme treet fra årene 2008, 2010 og 2011th Alle forfatterens egne fotografier.

To be continued ...

Jan Ledecky

 

 

Hvis du er interessert, kontakt cropcirclesonline@gmail.com

 

 

     Gå tilbake til listen over artikler publisert  

 

 

 

Denne siden ble utarbeidet, og alle fakta og teorier som presenteres her var veldig grundig, og nøye undersøkt i detalj eksperimentelt ved

 

Jan Ledecky

 

pz